Wednesday, January 7, 2009

Πολυμετοχικός - πολυμορφικός και γνήσια ελληνικός...


Τελικά σ΄ αυτή την ομάδα είναι αδύνατο να πλήξεις! Ανακοίνωση έβγαλαν τα 2/4 του πολυμετοχικού μετά από συνεργασία με το άλλο 1/4 και αποφάσισαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση.

Μεταξύ άλλων τονίζουν:

* Ο προγραμματισμός να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους βρίσκεται σε πλήρη θετική εξέλιξη. Προφανώς οι οποιεσδήποτε προσωρινές δυσκολίες ή αποτυχίες δεν πρόκειται να μας αποπροσανατολίσουν.

(Δηλαδή: Κάποιους τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει...).

* Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου θα αξιοποιηθεί στα μέτρα του δυνατού λόγω και της περιορισμένης προσφοράς ποδοσφαιριστών ποιότητος που αναζητούνται.

(Δηλαδή: Μεταγραφές ΓΙΟΚ!).

* Η διαδικασία των μεταγραφών που έχει υιοθετηθεί είναι ορθή. Ο Προπονητής υποδεικνύει τα κενά που ιδανικά θα έπρεπε να καλυφθούν, ο Scouter αναφέρει την υπάρχουσα διαθεσιμότητα κατάλληλων ποδοσφαιριστών στην Ελλάδα και το εξωτερικό και ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου σε συνεργασία με τη Διοίκηση διεξάγει τις διαπραγματεύσεις. Η ευθύνη για την επιτυχία των μεταγραφών είναι συλλογική.

(Δηλαδή: Δεν υπάρχουν οι κατάλληλοι παίκτες μέσα στο χειμώνα οπότε, NO Martini? NO party!).

* Πρέπει να σταματήσουν οι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή/και αναφορές στη Διαιτησία από το Προπονητικό Team και από τους ποδοσφαιριστές αφού η πιθανή ηθική αυτουργία σε σωματική ή λεκτική βία είναι πιο σοβαρή και έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα από την αγωνιστική επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση ο χειρισμός του θέματος της Διαιτησίας είναι της αποκλειστικής αρμοδιότητος της Διοίκησης στα πλαίσια των θεσμικών της αρμοδιοτήτων

(Δηλαδή: Δεν έχει δηλαδή. Αυτό το ποτήρι δεν είναι ούτε μισογεμάτο ούτε μισοάδειο. Είναι ΑΔΕΙΟ. Ακούς τεντά;).

* Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια να αξιοποιηθούν οι υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και κυρίως αυτοί που δεν τους έχουν δοθεί πολλές ευκαιρίες να αγωνισθούν, ώστε να έχουμε και οι φίλαθλοι τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μια άποψη και να συμμετέχουμε στις χαρές και τις λύπες του ποδοσφαίρου.

(Δηλαδή: Κόψε το λαιμό σου να διαχειριστείς καλύτερα το υλικό σου και να βάλεις τους παίκτες που έχεις στη διάθεσή σου, γιατί άλλοι δεν προβλέπεται να έρθουν. Ακούς τεντά;).

Και μετά από όλα τα παραπάνω, αναρωτιέμαι;

* Πού είναι το άλλο 1/4 της πολυμετοχικότητας; Πού είναι ο Παύλος, οέο; Η γραπτή δήλωση δεν θα έπρεπε να περιλαμβάνει και το δικό του όνομα;

* Πότε είχαμε ξαναδεί τέτοιο δημόσιο ΑΔΕΙΑΣΜΑ προπονητή, όπως αυτό που έγινε στον Τεν Κάτε για το θέμα των διαμαρτυριών στον διαιτητή; Γιατί κι εγώ συμφωνώ ότι είναι γελοιότητα οι διαμαρτυρίες, αλλά τον προπονητή σου τον προστατεύεις και δεν τον ξεφτυλίζεις με δημόσια ανακοίνωση. Μπορούσε κάλλιστα να γίνει σιωπηλά η σύσταση τόσο στον ίδιο όσο και στους παίκτες για να μην γίνει πράξη η παραίνεση του προπονητή προς αυτούς.

* Υπάρχουν κάποιοι που θεωρούν ότι συγκεκριμένοι παίκτες δεν έχουν πάρει συγκεκριμένες ευκαιρίες; Κι αν θεωρούν ότι συμβαίνει αυτό, τότε τι άλλο σημαίνει η συγκεκριμένη παράγραφος της ανακοίνωσης πέρα από το ότι ο Τεν Κάτε δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και δεν ξέρει πώς να αξιοποιήσει το υλικό του;

* Πόσο συνάδει η φράση "στα μέτρα του δυνατού" όσον αφορά τις μεταγραφές του Γενάρη με προηγούμενες δηλώσεις περί "σημαντικής ενίσχυσης" στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο;

* Η "υπάρχουσα διαθεσιμότητα κατάλληλων ποδοσφαιριστών σε Ελλάδα και εξωτερικό" είναι πρόβλημα που προέκυψε ξαφνικά; Γιατί πριν λίγο καιρό η εντύπωση που επικρατούσε (μετά από δηλώσεις των διοικούντων, να μην ξεχνιόμαστε...) ήταν "με τον παρά μου και την κυρά μου" ακόμα και τον χειμώνα, γιατί πάντα υπάρχουν λύσεις όταν είσαι διατεθειμένος να δώσεις λεφτά.

***

Scratch: Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παύλος Γιαννακόπουλος αν και εκλήθη, δεν πήγε στην συνάντηση, όπως δεν έχει πάει σε μία ακόμα, επειδή είναι απογοητευμένος με όσα συμβαίνουν. Αν ισχύει αυτό, εξηγεί τη διγλωσσία που είχα αναφέρει σε προηγούμενο ποστ, αφού προφανώς τα "θέλω" των Γιαννακόπουλων δεν συνάδουν με τα "θέλω" Τζίγγερ και Βγενό - αφήνω πιο πίσω τον Πατέρα, γιατί προσωπικά θεωρώ πως λειτουργεί περισσότερο ως συνδετικός κρίκος των τριών.

Scratch 1: Εμένα γιατί αυτή η "αξιοποίηση παικτών που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες" μου ...μυρίζει επιχείρηση προστασίας του Αντωνίου και των επιλογών του;

Scratch 2: Εκείνον τον χειρουργό οφθαλμίατρο, τον μέτοχο, που φωτογραφήθηκε με το Δ.Σ. τον έχουν εύκαιρο; Γιατί αν κρίνω από την φράση: "Ο προγραμματισμός να ανταποκριθεί η ομάδα στις προσδοκίες μας για θεαματικό ποδόσφαιρο και τίτλους βρίσκεται σε πλήρη θετική εξέλιξη" μάλλον τον χρειάζονται ΑΜΕΣΑ!!!

Scratch 3: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

28 comments:

paoad said...

Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτα? Σε λίγο θ' αρχίσω να νοσταλγώ τον Τσίγκερ.

Αυτές οι πολιτικές και οι τακτικές δεν έχουν καμία σχέση με τον ΠΑΟ. Νομίζω πως κανένας, εκτός απο τον Παυλάρα, δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται και πάνω απ' όλα ποιος είναι ο ρόλος του.

ΝΤΡΟΠΗ!

Crazy Tourists said...

Αααααχχχ!!!

coachp said...

Οπως είχα γράψει, είχα σκοπό να κάνω ενα ποστ με το συγκεκριμένο θέμα, διότι ήξερα απο πριν τι θα λεχθεί και την ανακοίνωση. Θα κάνω ενα ποστ αυριο, αν βρω χρόνο.

Αυτό που θα σημειώσω στο δικό σου ποστ είναι τα εξής:

Στο νουμερο τρία που αναφέρεις, η ανακοίνωση ερμηνεύεται αλλιώς. Εννοεί, να μην τα «βάζουν» με τον Αντωνιου μόνο για τις μεταγραφές, και οχι αυτό που λες. Και φωτογραφίζει καποιες εφημερίδες που εκραξαν τον Αντωνίου. GOAL, πράσινη λέω εγώ, με το φτωχό μου το μυαλό...

Στο νούμερο 5, εννοεί οτι πρέπει να βάλει καποιους συγκεκριμένους παίχτες. Με την λογική που εχουν αποκτηθεί και την ως τωρα συμμετοχή τους πάντα. Περισσότερα, στο ποστ που θα κάνω...

Με λίγα λόγια, τρίζει η καρέκλα αν δεν καταλάβει καποια πράγματα ο ολλανδός... Κάποια πράγματα που φωνάζω απο την αρχή. Ηρθε η ώρα να δικαιωθώ και πάλι!

gatti said...

@paoad: Ποιον θα νοσταλγείς; Τον Τζίγγερ; Γιατί; Ποιανού έργο είναι η σημερινή ανακοίνωση νομίζεις; Εγιναν συνεταιράκια αυτός και ο Βγενό.

Αντίθετα, απέχει ο Παύλος. Ηταν επιφυλακτικός εξ αρχής στο μοντέλο της πολυμετοχικότητας και ενώ τότε είχα θυμώσει, τώρα μάλλον τον καταλαβαίνω. Η επιφυλακτικότητά του για το αν θα λειτουργήσει η πολυμετοχικότητα εξηγεί και το λόγο που έβαλε λίγα χρήματα συγκριτικά με την οικονομική του επιφάνεια. Εγώ πίστευα πως αυτός από μόνος του θα καλύψει το 50% της αύξησης του ΜΚ. Δεν το έκανε, ενώ μπορούσε. Γιατί; Μήπως τελικά επειδή ένοιωθε ότι παίζει με "σημαδεμένη τράπουλα" όσο στις θέσεις - "κλειδιά" εξακολουθούν να βρίσκονται άνθρωποι του Τζίγγερ; Πάντως, μέχρι στιγμής οι εξελίξεις δικαιώνουν την επιφυλακτικότητά του...



@Crazy Tourists: Bααααχ!!!



@coachp: Hello! Coach, ΣΕ ΑΚΟΥΣ; Προσέχεις τι λες/γράφεις;


Οπως είχα γράψει, είχα σκοπό να κάνω ενα ποστ με το συγκεκριμένο θέμα, διότι ήξερα απο πριν τι θα λεχθεί και την ανακοίνωση.

Μήπως έχεις κληρονομικό χάρισμα; Mήπως είσαι και στο μυαλό του Τζίγγερ, ή του Βγενόπουλου; (Του Παυλάρα πάντως δεν είσαι, ξέρω εγώ...). :pp

Σε κάθε περίπτωση η ανακοίνωση προστατεύει τον Αντωνίου. Κι αυτό εμένα δεν μου αρέσει. Γιατί τον Κωστάκη τον πήγαινα και λαμόγιο δεν τον θεωρώ, αλλά ότι έχει κάνει λάθη είναι γεγονός. Και καταλαβαίνω την αναγκαιότητα της προστασίας του από την διοίκηση (το βρίσκω και θεμιτό εδώ που τα λέμε, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της κρίσης - το καλοκαίρι, ή σε δύο χρόνια όπως υποστήριξε η ΠΑΕ), αλλά αυτό θα μπορούσε να γίνει με πιο ορθόδοξο τρόπο και χωρίς να αποδυναμώσεις δημόσια τον προπονητή.

Λέγεται ότι η ανακοίνωση μοιράστηκε από το φαξ της ιδιαιτέρας του Βγενό... Αποτυχημένη προσπάθεια επίδειξης ισχύος. Και προφανώς με λάθος αποδέκτες.

Και το ερώτημά μου παραμένει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ, οέο; Τι ακριβώς σημαίνει η αποστασιοποίησή του;


Κάποια πράγματα που φωνάζω απο την αρχή. Ηρθε η ώρα να δικαιωθώ και πάλι!

Bρε τι έχουμε πάθει με τους προφήτες! Eλα, βγάλε πάλι τη χολή σου για τον Τεν Κάτε. Είναι και έτοιμος να τα βροντήξει ο βατραχοπρίγκιψ που βλέπει ότι οι μέτοχοι τον έχουν στοχοποιήσει. Οπότε, υπάρχει ελπίς!

coachp said...

Εγραψα ποστ μόλις.
Αυτο που εννοώ, είναι, πως ήξερα οτι κα΄ποιοι εχουν ψάξει λίγο τα πράγματα και ειχε διαρρευσει τι σκοπό έχουν. Διάβασε το ποστ λοιπον, και θα καταλάβεις.

Οσο για τον Παυλο, ο ιδιος εχει δηλώσει οτι δεν θέλει να παίρνει θέση. Εγω αυτό που πιστεύω απο αυτά που ακούω είναι, οτι ο Παυλαρας θέλει περισσότερη εξουσία και επειδή ειναι στην απέξω λίγο, ξενερώνει. Είναι και οι κακές σχέσεις που ετσι κι αλλιώς έχει με τον Τζιγγερ, αρα... Κάπως ετσι το βλέπω εγώ. Δεν ξέρω όμως. Αντιθέτως, στα άλλα είμαι ΠΡΟΦΗΤΗΣ! ΝΑΙ ! Ασε με να ειρωνευτώ και λίγο και να ξεσπαθώσω. Χολή βγάζω οταν πιστεύω κάτι. Αφου αυτό πιστεύω θα το στηρίζω κι ας σου φαίνεται αηδιαστικό. Αφου οτι και να κάνω θα με βρίζεις...

gatti said...

@coachp: To διάβασα το ποστ. Και είχα καταλάβει τι εννοείς, αλλά έτσι όπως το έγραψες ήταν σχεδόν σα να ...υπαγόρευσες εσύ την ανακοίνωση στους πολυμετοχικούς! :pp

Συμφωνώ για τον Παύλο. Δεν παίρνει θέση γιατί έχει ξενερώσει. Τα περίμενε όλα διαφορετικά από ό,τι είναι και κάποια πράγματα που βλέπει δεν του αρέσουν. Είναι απογοητευμένος από τις κινήσεις που έχουν γίνει και θεωρεί ότι πρέπει να αποκτηθούν μεγάλοι παίκτες όσο ακριβοί κι αν είναι.

* Είσαι προφήτης ε; Ξεκαβάλησε με προσοχή το καλάμι σου, για να μην έχουμε ...ατύχημα. Εκτός κι αν γουστάρεις, οπότε πάω πάσο. Τα γούστα του κόσμου τα σέβομαι.

* Χολή βγάζεις όταν πιστεύεις σε κάτι; Η χολή δηλαδή ο τρόπος που στηρίζεις τα επιχειρήματά σου; Ενδιαφέρον!

* Δεν σε βρίζω Ο,ΤΙ και να κάνεις. Σε βρίζω όταν κάνεις ΑΥΤΑ που κάνεις!

mahler76 said...

γιαυτό γουστάρουμε Πανάθα!!!

irene said...

μπορεί να μην αφήνω σχόλια τελευταία αλλά οι αναρτήσεις σου μου φτιάχνουν το κέφι!

βρε δεν είστε στα χειρότερα , κοίτα κ εμάς : μεταγραφές γιοκ , πρόεδρος γιοκ , λεφτά γιοκ , στόχοι γιοκ .
τι προσμένουμε είπαμε;;;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Δεν μου πέφτει και πολύς λόγος, φιλτάτη, αλλά λέω αναρωτώμενος, γιατί πιστεύω ότι ο ΠΑΟ αυτοκοροϊδεύεται και όλο κατρακυλάει: Μήπως δεν φταίει ΜΟΝΟ η διαιτησία; Μήπως φταίει το σκορποχώρι, στο οποίο -τίς οίδεν;!- όλοι οι φιλικά σε αυτό προσκείμενοι θέλουν με κάθε τρόποο και μέσο να διοικήσουν, ενώ δεν το αγαπούν και τόσο; Επαναλαμβάνω: δεν μου πέφτει λόγος. Ή, μάλλον, για να το διορθώσω: Εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα και ο μοναδικός αντίπαλός μας. Κια έτσι τον θέλω. Μεγάλη ομάδα για να έχω μεγάλο αντίπαλο. Γιατί τον μικραίνουν τόσο; Την καλημέρα μου.

Γιώργος Τ. said...

Όντως, ο Παύλος λείπει.. Και όσο λείπει, κάτι δεν θα πηγαίνει καλά..
Πάντα πίστευα ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα για το ποιός αξίζει να παίζει και ποιός όχι.. Αλλά, φέτος, δεν μπορώ να καταλάβω μετά από τόσους μήνες το σκεπτικό του Τεν Κάτε.. Και προσπαθώ συνεχώς... Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν πάρει ευκαιρίες και που προσωπικά πιστεύω ότι τις αξίζουν..
Ορθώς πάντως η διοίκηση τον άδειασε για το θέμα με την διαιτησία.. Αλλά, θα πρέπει παράλληλα να ασχολουθεί η ίδια με αυτό το θέμα.. Ενεργά..
Στο θέμα τον μεταγραφών τώρα, τι να πεις?? Από την μία λες ότι θα ενισχυθεί η ομάδα ανεξαρτήτου κόστους και από την άλλη ότι δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά.. Τόσα πήρες από το C.L... 4-5 sold out έκανες.. 26002 διαρκείας πούλησες.. Σκάσ' τα και φέρε κάτι καλό..

Γιωργος Κεντρωτης said...

Το σκρατς υπ' αριθμ. 3 τί μού θύμισε! Πάντως, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι πηγαίο ταλέντο στο χιούμορ, και αποτελείς ανθρώπινο είδος εν ανεπαρκεία. Πέραν του ότι δεν προσβάλλεις κανέναν με αυτά που γράφεις, όσο και αν διαφωνεί μαζί σου (όταν διαφωνεί...) - πράγμα σπανιότατο την σήμερον ημέραν. Και πάλη την καλημέρα μου.

tzonakos said...

Πολύ χλιαροί μου ακούγονται οι κύριοι πολυμέτοχοι.
Δεν πιστεύω πάντως οτι άδειασαν τον Τεν, απλά δήλωσαν παρόντες θέλοντας να πούν οτι η Διοίκηση εχει τον έλεγχο της κατάστασης.

Για μένα, αν και ειμαι κατά των "πολέμων" έπρεπε να ανοίξουν μέτωπο κατα της εύνοιας υπερ του Ολυμπιακού.
Μπορεί ο Γιαννακόπουλος να εχει άλλες απόψεις αλλα να μην γίνεται να εισακουστούν αυτη τη στιγμή.

Ας μην δίνεται η εντύπωση οτι μουρμουράμε χωρίς ουσία και αυτοκοροϊδευόμαστε κιόλας, όπως ειπε και ο @Κεντρώτης πιο πάνω.

Τι να πώ ... Καλή Χρονιά !

The Bgt said...

You unlock this door with the key of imagination. Beyond it is another dimension: a dimension of sound, a dimension of sight, a dimension of mind. You're moving into a land of both shadow and substance, of things and ideas; you've just crossed over into the Twilight Zone

ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti...

THE TWILIGHT ZONE!!!

ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti ti...

gatti said...

@mahler76: Oσο μας πληγώνει, τόσο μας πωρώνει δηλαδή;



@irene: Kαλά μη το λες! Δεν είμαστε και πολύ καλύτερα. Εσείς για παράδειγμα δεν μπορείτε να πάτε παρακάτω. Ενώ εμείς; Εχουμε πολύ κατηφόρα ακόμα!

Ασε που τραβήξαμε από πάνω σας τα φώτα δημοσιότητας και έτσι βρήκατε χρόνο να ανασάνετε!



@Γιωργος Κεντρωτης: Koίταξε, είναι λογικό ένα σχήμα (πολυμετοχικό) που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ ξανά να παρουσιάζει δυσλειτουργίες. Αναμενόμενο ήταν αυτό πάνω - κάτω. Πολλά άτομα, διαφορετικές απόψεις, εγωισμός λόγω της επιτυχίας (και των χρημάτων που διαθέτουν) που έχει ο καθένας στον τομέα που δραστηριοποιείται. Το ζήτημα είναι το πώς μπήκαν σε αυτή την προσπάθεια. Ανάλαφρα και με καλή θέληση ή τείνοντας ο καθένας το ένα χέρι σε χειραψία και κρατώντας στο άλλο ένα μαχαίρι;

Επειτα είναι και το τι προσδοκά ο καθένας από την συγκεκριμένη συνεργασία.

Η πλάκα είναι ότι μπορεί ο θείος να διασκεδάζει με αυτή την εξέλιξη αφού όχι μόνο δεν κινδυνεύουν τα κεκτημένα του, αλλά θα απομακρυνθεί από την ομάδα του ο εφιάλτης της πολυμετοχικότητας (την οποία επ΄ ουδενί επιθυμεί για τον Ολυμπιακό), αλλά εσένα τον οπαδό του γαύρου ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ αυτή η εξέλιξη στον Παναθηναϊκό. Αυτό όμως δεν είναι δικό μου θέμα... Εχω το δικό μου νταλγκά εγώ...

ΥΓ. Εμένα να δεις τι μου θυμίζει το σκρατς 3.

Καλημέρα, αγαπητέ!



@Γιώργος Τ.: Δεν τίθεται θέμα. Πολλά από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση τα έχουμε σκεφτεί κι εμείς. Και το ότι κάποιοι παίκτες δεν παίρνουν ευκαιρίες (αν και η πλειοψηφία των οπαδών παρουσιάζεται πεπεισμένη ότι ο προπονητής ξέρει καλύτερα), αλλά και το ότι είναι γελοίο να τρέχουμε και να διαμαρτυρόμαστε πίσω από τον διαιτητή.

Το θέμα όμως είναι: ΤΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΑΥΤΑ; Δεν είναι πιο σωστό να τα συζητήσεις με τον προπονητή κατ΄ ιδίαν; Τι ωφελεί αυτή η δημοσιοποίηση πέρα από την αποδυνάμωση του προπονητή; Για μένα είναι ΛΑΘΟΣ. Ξεκάθαρα!

Και στο θέμα των μεταγραφών θα μπορούσα να δεχτώ ότι όντως δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες το Γενάρη (που υπάρχουν αν είσαι διατεθειμένος να τα σκάσεις χοντρά, αλλά λέμε τώρα...). Το ζήτημα είναι ότι πρέπει η διοίκηση να είναι σταθερή στις απόψεις της. Δεν είναι σωστό άλλα να λέει χθες και άλλα σήμερα.

Ακόμα και την αιτιολογία ότι δεν μπορούν να ξοδέψουν χρήματα, παρά την επιθυμία τους, επειδή χτυπήθηκαν από την κρίση, θα μπορούσα να δεχτώ. Αλλά την αλλαγή πλεύσης από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς προειδοποίηση, δεν μπορώ να την χωνέψω εύκολα.



@tzonakos: Xλιαροί, χλιαρότατοι θα έλεγα.

Μπορεί και να έχουν τους λόγους τους. Μπορεί και να θέλουν να στρέψουν αλλού την προσοχή. Αλλά για πες μου τώρα. Είναι λογικό να βγαίνει μια ανακοίνωση και να ψάχνουμε πίσω από τις γραμμές για να βρούμε τι εννοεί; Δεν θα έπρεπε να είναι ξεκάθαρα αυτά που αναφέρει;

Γιατί αν είναι ξεκάθαρα, λυπάμαι, αλλά είναι και παραείναι ΑΔΕΙΑΣΜΑ στον Τεν Κάτε η παράγραφος που τον αφορά. Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ήταν και ο ίδιος άστοχος όταν ζήτησε από τους παίκτες να διαμαρτύρονται.

Και σαφώς είναι αρμοδιότητα της διοίκησης ο χειρισμός του θέματος της διαιτησίας, αλλά μάλλον προκαλεί γέλια η συγκεκριμένη αναφορά όταν ξέρεις ότι στον φετινό πρώτο γύρο η διαιτησία σε έχει πάει χειρότερα και από τις προηγούμενες σεζόν. Αρα, μάλλον είναι αδέξιοι οι χειρισμοί της συγκεκριμένης διοίκησης...

Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!



@The Bgt: Καλώς την! Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά!

Ωχ, ωχ. Το έριξες κι εσύ στα σκληρά ε;

:)))

The Bgt said...

Ε αυτα που γινονται στον Παο τα τελευταια χρονια ΟΥΤΕ στο twilight zone!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

tzonakos said...

Πάντως με κάποιον τρόπο, δεν ξέρω πώς, πρέπει να αρχίσουν να φωνάζουν τόσο για τις αδικίες της διαιτησίας όσο και για την σκανδαλώδη εύνοια προς την ομάδα του Σώκρατες δε Κόκκαλες.
Εχω φτάσει στο σημείο να μην θέλω να βλέπω ποδόσφαιρο και γι αυτό ασχολούμαι με τα άλλα αθλήματα που ακόμα δεν έχουν τόσο σκανδαλώδη βρώμα.
Θα ήθελα η αντίδραση του επίσημου Παναθηναϊκού σε θέματα όπως το γηπεδικό και η διαιτησία να ειναι πιο σθεναρή.

Προς θεού όχι να ανοίξει πόλεμος.
Δεν ειμαι υπερ αυτού.
Ωστόσο πρέπει να βρεθεί τρόπος για να μην αναγκαστώ να απαιτήσω πράσινη παράγκα -που ΔΕΝ ειναι της φιλοσοφίας μου ως φίλαθλος- και τότε θα ζητήσουν κι οι άλλοι κίτρινες παράγκες, και ασπρόμαυρες παράγκες και μώβ παράγκες και η Σουπερλίγκα ( ο θεός να την κάνει Σούπερ ) αλλάξει ονομασία σε ... ΣΟΥΠΑΡΑΓΚΑΛΙΓΚΑ !

The Bgt said...

Οπως εγραψα και στο μπλογκ του Κοουτς ΠΙ:

Ειναι δυνατον 3 απο τα οικονομικα μεγαθηρια της Ελλαδος να μην μπορουν να συντριψουν την Παραγκα?
Και τον τροπο εχουν και τα μεσα.
Αλλα ΔΕ θελουν. Εγω αυτο εχω καταλαβει. Δε μπορω να δεχθω οτι οι 3 μαζι ειναι κατωτεροι του Κοκκαλη.

Αλλα τι να λεμε τωρα, εδω δε μπορουν κτισουν αμεσα ενα γηπεδο.
Αν ηθελε δηλαδη ο Παυλος να κτισει νεο εργοστασιο για τη ΒΙανεξ ή ο Τζιγκερ νεο μεγαρο για τα γραφεια του θα καθυστερουσαν τοσο?
Ειμαστε σοβαροι? Δεν εχουν τα μεσα αυτοι οι ανθρωποι?

The Bgt said...

@ tzonakos

Η παραγκα με καθαρους τροπους ΔΕΝ τελειωνεται.
Δε με πειραζει να χρησιμοποιηθουν ανομα μεσα για να διαλυθει η παραγκα σε τελικη μιλαμε για λαμογια οχι για τα λυκοπουλα οποτε no mercy.

Και μη πεις κανεις οτι Βγενο, Βαρδινογιαννηδες και Αφοι Βιανεξ ειναι τιποτε διακονοπουλα και δεν εχουν αντιμετωπισει βρωμικους αντιπαλους στις επιχειρησεις τους.
Γι αυτο και δε μπορω να καταλαβω γιατι δε κτυπανε την παραγκα στο ψαχνο.

Και εννοειται οτι δε θελουμε την πρασινη παραγκα να αντικαταστησει την κοκκινη.

island said...

Και εις άλλα με υγεία...το 2010 και βλέπουμε Γατάκι

Καλή χρονιά να έχεις

xaroylita said...

Gattouli!!! Tί κάνεις.. Έχεις όρεξη για παιχνιδάκι. Έχεις πρόσκληση. Φιλάκι

paoad said...

Gatti άσχετο αλλά..
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο ΠΑΟ κλείνει Σπαχιτσ. Έκανα, λοιπόν, μια μικρή έρευνα και είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης ΔΕΝ είναι στόπερ, όυτε έχει σουλούπι στόπερ αλλά είναι αριστερό μπακ(!). Μα καλά τι σκέφτονται στον ΠΑΟ. Το τρελό είναι, ότι όλα τα μέσα τον παρουσιάζουν σαν στοπερ και μάλιστα εκ των καλύτερων στη Ρωσσία. Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.

Ριξτε μια ματιά στα βιντεο και θα με πιστέψετε.

http://www.youtube.com/watch?v=y3CHEaxXf7g&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=HuwrGXw4rUI&feature=related

paoad said...

Απο την άλλη τα σχόλια και οι συστάσεις που τον συνοδεύουν είναι αρκετά καλά και σίγουρα δεν είναι κανένας τυχαίος (αρχηγός της εθνικής Βοσνίας και της Λοκομοτιβ!), αλλά δεν είναι στόπερ.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αι, άμα πάρετε τον Παλάσιος (φτού, φτού και ξορκισμένο!), θά σας συμπαθώ κι εγώ λιγάκι (λόγω Μπόκα Τζούνιορς)! Λες να μου συμβεί κανά τέτοιο κακό σε τέτοια ηλικία; Βουένας δίας!

island said...

Ρε συ γατάκι τί λέει αυτός ο Παλάσιο; Πού είναι ο β Ζιλμπέρτο που δεσμεύεται σήμερα στη σπόργκέι ο Βγενό; Στόπες επιπέδου θα πάρουν ή θα δώσουν πάλι κοντά στα 3 μύρια για κανέναν οικοδόμο; (πάντως ο οικοδόμος στο β ημίχρονο ήταν πολύ καλός).

island said...

A ρωτάς και κάπου πού είναι ο Παύλος. Είδες τί γράφει η Πράσινη σήμερα και χθες; Εκεί είναι ο Παύλος γατάκι./ Μυρίζομαι διαίρει και βασίλευε

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Εμένα πάλι γιατί αυτή η ανακοίνωση με γυρίζει χρόνια πίσω?? Έίμαι άραγε ο μόνος που την βλέπει σαν ένα άνευ σημασίας πισωγύρισμα?? Υποτίθεται πως η ομάδα μετά τα γεγονότα του Απρίλη έχει μπει σε μια άλλη τροχιά. Και όμως βλέπουμε ακόμα και μετά από τόσες αλλαγές, την διοίκηση να παρεμβαίνει άμεσα στο έργο του προπονητή. Τι δουλειά έχει ο Βγενόπουλος και ο Βαρδινογιάννης να δίνουν συμβουλές στον Τεν Κάτε όσον αφορά το αγωνιστικό και το τακτικό μέρος? θα χρησιμοποιεί αυτός όποιους παίκτες κρίνει ικανούς και όχι όποιους του προτείνει η διοίκηση. Και από την άλλη δεν το κατάλαβα, γιατί να μην διαμαρτύρονται οι παίκτες για την διαιτησία?? Όταν ζημιώνεται η δουλειά σου, όταν κλέβουν τον ιδρώτα σου όχι μια αλλά πολλές φορές τότε δεν έχεις δικαίωμα να υπερασπιστείς τον εαυτό σου??

Αυτό που ξέρω είναι πως δουλειά γίνεται, αυτό δεν το παραβλέπω, αλλά σε ορισμένα σημεία έχει επικρατήσει η λογική του παρελθόντος και αυτό είναι ανησυχητικό.

squarelogic said...

Η ανακοίνωση έχει τη στάμπα Βγενόπουλου για όποιον ξέρει να διαβάζει πίσω απ τις γραμμές.
Είναι η 2η παρέμβαση του Αντρέ μετά την είσοδο του στο μετοχικό σχήμα.
Στην 1η είχε κρατήσει τον Τεν Κάτε στη θέση του μετά τις σφαλιάρες απο Ηρακλή+Εργοτέλη για να έρθουν 3 σχετικά επιτυχημένα αποτελέσματα σε 3 δύσκολα ματς.
Σε τούτη τη 2η παρέμβαση,προφανώς βάζει χέρι στον Τεν Κατε για την ανοησία με το σύστημα "τρενάκι" που λες και συ,δείχνει όμως και την προσέγγιση του με τον Τζίγγερ σε θέματα στάσης απέναντι στη διαιτησία,το παρασκήνιο κλπ.
Η πραγματική είδηση ίσως είναι ακριβώς σ'αυτή την συμπόρευση με την παράλληλη απουσία του Παύλου...
Θα ήταν κρίμα και ενδεικτικό αλαζονείας του Βγενό,να αδειάσει έτσι κάποιον σαν τον Γιαννακόπουλο.
Μην ξεχνάμε οτι η απήχηση της ΠΕΚ στις "πράσινες καρδιές" πολλαπλασιάστηκε άμα τη εμφανίσει του Παύλου στο πλευρό του Βγενό στο πάνελ.
Και οι "πράσινες καρδιές" δεν αρέσκονται σε πράσινα άλογα...

gatti said...

@The Bgt: Γήπεδο μπορούν άνετα να φτιάξουν μόνοι τους, ίσως μάλιστα όχι υποχρεωτικά και οι τρεις μαζί, αλλά και ο καθένας ξεχωριστά. Προφανώς θεωρούν ότι είναι κοροϊδία να πληρώσουν από την τσέπη τους για να φτιάξουν γήπεδο όταν ο Χόχος έφτιαξε το δικό του με τον τρόπο που όλοι γνωρίζουμε.

Για την παράγκα, αντίθετα, δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι μπορούν να την συντρίψουν. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων. Πώς να πάρουν τις ενώσεις με το μέρος τους; Ακόμα κι αν χρησιμοποιήσουν τις ίδιες πρακτικές με τον Κόκκαλη δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα τα καταφέρουν. Τουλάχιστον όχι άμεσα. Μιλάμε για ένα σύστημα που ευδοκιμεί εδώ και 12 χρόνια. Που έχει βγάλει "ρίζες". Είναι κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ ένα πράγμα! :p

Oλα αυτά τα χρόνια του Κοκκαλιστάν υπάρχουν άνθρωποι σε καίριες θέσεις παντού. Ποιον να πρωτοπιάσουν; Επειτα βλέπεις ότι κάνουν το ένα επικοινωνιακό λάθος μετά το άλλο. Δεν έχουν πείσει καν με την συμπεριφορά τους ότι κάτι σοβαρό γίνεται στον Παναθηναϊκό. Εδώ δεν έχουν καταφέρει να πείσουν εμάς τους οπαδούς, θα πείσουν τους τρίτους;




@tzonakos: Oτι πρέπει να αρχίσουν να φωνάζουν είναι βέβαιο. Αλλά δεν έχουν βρει ακόμα τον τρόπο και το μόνο που κάνουν είναι να σκούζουν και να γκρινιάζουν.

Κι εγώ ανήκω σ΄ αυτούς που δεν θέλουν νέες παράγκες. Το έχω γράψει εδώ άπειρες φορές. Αλλά δεν βλέπω - πια - με ποιον άλλο τρόπο μπορεί να γκρεμιστεί η παράγκα, εκτός από τον ίδιο τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε: το παρασκήνιο...



@island: Kαλή Χρονιά Νησάκι! Ελπίζω να συνεχιστεί καλύτερα από ό,τι ξεκίνησε για την Πανάθα.



@xaroylita: Tην είδα την προσκλησούλα, την αποδέχτηκα και ανταποκρίθηκα ήδη Χαρά μου!

Φιλάκια! :)))



@paoad: Kι εγώ τέτοια πληροφόρηση έχω. Αλλά εκείνο που με χαλάει ακόμα περισσότερο είναι που εμείς κυνηγάμε τον Σπάχιτς που θα έρθει αν πάει στην Λοκομοτίβ ο Ντούριτσα. Δηλαδή; Ο καλός στόπερ (και φημολογούμενος πρώτος στόχος μας) πάει αλλού και εμείς παίρνουμε αυτόν που είναι ...κάτι σαν στόπερ...



@Γιωργος Κεντρωτης: Kοίτα βρε παιδί μου που έχουμε υποστεί μετάλλαξη! Να γουστάρουν οι γαύροι Αργεντίνους και εμείς που ανέκαθεν είχαμε παράδοση με παίκτες από τη χώρα του τανγκό να έχουμε γεμίσει Βραζιλιάνους!

Μακάρι να παίρναμε Παλάσιο!



@island (again): Nησάκι ο Ρότσα είχε πει από το καλοκαίρι ότι πολύ καλός παίκτης είναι αυτός ο Μόουτσε, ή Μούτσε που είναι και πιτσιρικάς και παίζει στην δεύτερη ομάδα της Μπόκα λόγω υψηλού ανταγωνισμού. Ο Παλάσιο είναι εγνωσμένης αξίας, αλλά ο Ρότσα ήταν επιφυλακτικός επειδή έχει πρόβλημα κήλης και αρνείται να κάνει εγχείριση. Μάλιστα αυτό το πρόβλημα ήταν η αιτία που έχει πέσει η τιμή του και μπορούμε να συζητάμε γι΄ αυτόν γιατί διαφορετικά ούτε να τον ακουμπήσουμε δεν θα μπορούσαμε.

Βεβαίως είδα τι γράφει η "Πράσινη". Ο γιος του Παύλου είναι πολύ ...παρορμητικός και συχνά βάζει σε μπελάδες τον μπαμπά του! :))



@Thodoras13: H ανακοίνωση ήταν άστοχη και για όσους διαφωνούν αρκεί ως επιχείρημα το γεγονός ότι ο Βγενόπουλος αναγκάστηκε μία ημέρα μετά να δώσει συνέντευξη για να διευκρινίσει πράγματα.

Προσωπικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα να σφίξει τα λουριά στον Τεν Κάτε, αρκεί να μη το κάνει δημόσια.
Σήμερα διευκρίνισε πως δεν του έδωσε σε καμία περίπτωση συμβουλές για το αγωνιστικό μέρος (άλλο ένα δείγμα αυτή η αναδίπλωση ότι η ανακοίνωση ήταν για τα μπάζα).

Κοίταξε, για την διαιτησία καλό είναι να φωνάζει η διοίκηση και όχι οι παίκτες και ο προπονητής. Γιατί αν αρχίσουν να φωνάζουν αυτοί, οι ισορροπίες ανάμεσα στην κόσμια διαμαρτυρία και αυτήν που μπορεί να προκαλέσει βία στις εξέδρες είναι δύσκολο να επιτευχθούν και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν μπορεί να είναι ακόμα χειρότερα.



@squarelogic: E ναι ήταν φανερό πως η ανακοίνωση είχε υπογραφή Βγενόπουλου, το έγραψα άλλωστε ότι διανεμήθηκε από το γραφείο του.

Για το "χέρι" στον Τεν Κάτε το είπα και παραπάνω. Θα μου άρεσε να του το ...έβαζε κατ΄ ιδίαν. Εκ των υστέρων και με πιο καθαρό μυαλό (γιατί το ποστ το έγραψα εν βρασμώ ψυχής, αμέσως μόλις ανέβηκε η ανακοίνωση στα sites) αντιλαμβάνομαι πως η ανακοίνωση εξεδόθη επειδή με τον τρόπο του ο Βγενό ήθελε να δείξει δημόσια πως ο επίσημος Παναθηναϊκός δεν υιοθετεί πρακτικές διαμαρτυριών που θα μπορούσαν να προκαλέσουν νέα επεισόδια και πως δεν ευλογεί πρωτοβουλίες οργανωμένων για συλλαλητήρια.

Να σημαίνει παράλληλα (η ανακοίνωση) πως η διοίκηση έχει ήδη κινηθεί προς την κατεύθυνση της διαιτησίας και δεν χρειάζεται να ασχοληθούν με αυτήν οι ...αναρμόδιοι; Θα δείξει στο μέλλον.

Ο Βγενόπουλος ορθά έπραξε που δεν "άδειασε" τον Παύλο και ο Παύλος είναι θετικό που δεν τοποθετήθηκε τελικά, αφού ό,τι και να έλεγε, το πιθανότερο είναι να χειροτέρευε τα πράγματα.

Οσο για τις "πράσινες" καρδιές... Αλλο είναι να αφουγκράζεσαι το λαϊκό αίσθημα και άλλο να ρέπεις προς την δημαγωγία...