Wednesday, January 14, 2009

Χορεύοντας μες τις λάσπες


Τώρα δηλαδή από τον αγώνα στην Κομοτηνή τι συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις;

* Οτι δικαιώθηκε ο Βγενό, που έλεγε ότι ο προπονητής πρέπει να δοκιμάσει και τους υπόλοιπους παίκτες που έχει στη διάθεσή του;

* Οτι η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της και θα αρχίσει να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο;

* Οτι Κλέιτον - Ρουκάβινα δεν θα πρέπει να βγαίνουν από την ενδεκάδα;

* Oτι ο τεντάς βάζει σταδιακά τον Ρούκα στην ενδεκάδα για να μην τον "κάψει";

* Οτι ο Κλέιτον δεν θα έβγαινε από την ενδεκάδα αν είχε κατοικημένο το ρετιρέ και δεν τον πλάκωνε το πάπλωμα κάθε φορά που ξενυχτούσε με αποτέλεσμα να αργεί στις προπονήσεις και να πριζώνει τον τεντά;

* Οτι οι "ρεζέρβες" έδειξαν απλώς υπερβάλλοντα ζήλο για να αποδείξουν ότι αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες;

* Οτι είναι μύθος πως σε λασπωμένο τερέν δεν μπορούν παίκτες - τεχνίτες να παίξουν μπάλα; (εκτός αν είναι άλλες οι λάσπες στην Κομοτηνή και άλλες στην Τρίπολη...).

*Οτι θα πρέπει να παίζουμε μονίμως εκτός έδρας και υπό αντίξοες συνθήκες για να κερδίζουμε; (Μήπως να κάνουμε πισίνα το ΟΑΚΑ πριν από κάθε ματς;)

Εγώ πάντως, από όλα αυτά που είδα σήμερα (και μη μου πει κανείς πως ένα παιχνίδι με τον Πανθρακικό και μάλιστα σε ένα θεσμό εκπλήξεων όπως το κύπελλο είναι εύκολο...) σε ένα συμπέρασμα κατέληξα. Η ομάδα δεν έχει επιθετικό πρόβλημα. Αμεσα, δηλαδή τώρα στις μεταγραφές του Γενάρη δεν χρειάζεται επιθετικό. Οταν η ομάδα έχει βάλει 30 γκολ στο πρωτάθλημα (όσα κι ο ακατονόμαστος...) και άλλα 7 στο κύπελλο και μάλιστα τα έχει βάλει με διαφορετικούς παίκτες, πράγμα που σημαίνει ότι παίρνει γκολ από σέντερ φορ, από περιφερειακούς επιθετικούς, από μέσους ακόμα και αμυντικούς, είναι γελοίο να λέμε ότι έχει επιθετικό πρόβλημα. Και είναι παράλληλα άστοχο να θέλουμε να πάρουμε έναν παίκτη πάνω στον οποίο θα στηρίζεται όλο το παιχνίδι της ομάδας, όταν έχουμε καταφέρει αυτό που είναι το ιδανικό, δηλαδή να βάζουν γκολ όλοι.

Προκειμένου λοιπόν να πάρει έναν επιθετικό αυτή την εποχή που είναι δύσκολο να βρει κάτι καλό, χίλιες φορές να τα σκάσει για να πάρει αυτόν που από την αρχή φάνηκε ότι έχει ανάγκη. Εναν καλό στόπερ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ όμως! Οχι τον Σπάχιτς που στην ουσία είναι αριστερό μπακ και παίζει κατ΄ανάγκη στόπερ. Ενας στόπερ κλάσης θα απελευθερώσει τους μέσους οι ευκαιρίες θα έρχονται ακόμα πιο εύκολα και πιο εύκολα θα μπαίνουν τα γκολ.

***

Περί γηπέδου: To θέμα δεν το γνωρίζω σε όλες τις λεπτομέρειές του και έτσι δεν μπορώ να πω πολλά. Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως όταν μας μίλησαν για διπλή ανάπλαση ΚΑΝΕΙΣ δεν μας εξήγησε πως αυτή η διπλή ανάπλαση για να γίνει, θα πρέπει μαζί με το γήπεδο να γίνει Mall (διευκρίνιση: Αλλο το Mall του Βωβού, άλλες οι εμπορικές χρήσεις εντός του γηπέδου). Πριν λοιπόν τα βάλουμε με τους Τσίπρες (που θα τα βάλουμε, δεν τίθεται θέμα...) θα πρέπει να τα βάλουμε και με εκείνους που συναίνεσαν στη δημιουργία του γηπέδου με αυτούς τους όρους "χρησιμοποιώντας" την επιθυμία του κόσμου του Παναθηναϊκού να αποκτήσει η ομάδα το δικό της σπίτι.

Για όσους λοιπόν πάνε στο συλλαλητήριο της 25ης Γενάρη, ένα θα πρέπει να είναι το αίτημα: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗ του γηπέδου από το Mall. Δεν θα πάμε εμείς στο συλλαλητήριο για να φωνάξουμε για τα συμφέροντα του κάθε Βωβού.

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ MALL!



ΤΑ ΓΚΟΛ

1) ΡΟΥΚΑ


2) ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ

3) ΚΛΕΪΤΟΝ


4) ΛΑΖΑΡΟΣ





Scratch: Εδώ που τα λέμε... Η Λεωφόρος δεν είναι κακή ιδέα. Ετσι κι αλλιώς ο Βοτανικός αρχίζει και ξεθωριάζει. Πώς λέγαμε κάποτε: "Eλαιώνα ούτε στον άλλο αιώνα;" Τώρα θα λέμε: "Bοτανικό, ούτε με μέσο πολιτικό" (που δεν το έχουμε κι αυτό...).


Scratch 1: Ανεβαίνει ο οικοδόμος, ή ήταν μια απλή αναλαμπή;



Scratch 2: Τι μπάλα έπαιξε ο Μελίσσης και μάλιστα μέσα στο βούρκο; Δικαίωσε το παρατσούκλι του! Μπόκολης όνομα και πράγμα! Γ*** κι έδερνε! Τελικά δεν είναι τόσο άχρηστος ε;



Scratch 3: Τι τούμπα ήταν αυτή που έκανε ο Ρούκα; Πάλι καλά που δεν έπαθε καμιά εξάρθρωση!

Scratch 4: Και ποιος μου λέει εμένα ότι η φημολογία για απόρριψη της προσφυγής δεν είναι μοχλός πίεσης από πλευράς Βωβού;



Scratch 5: Eκεί που ήθελε το πήγε το ματς ο Αρης. Πήρε το "Χ" και αναγκάζει τώρα τον ΠΑΟΚ να παίξει την πρόκριση στα δικά του λημέρια. Και γλίτωσε και το κεφάλι του ο Ερνάντεθ. Θα το γλιτώσει όμως στη συνέχεια; Δυο ματς στο καπάκι θα παίξει με ΠΑΟΚ. Στις 25 Γενάρη παίζουν για το πρωτάθλημα, στις 28 Γενάρη για το κύπελλο. Κάπου δεν θα σπάσει ο άσος; Κι άμα σπάσει ...γεια σας! Αν δεν σπάσει πουθενά, τότε βλέπω τον ...ψαρά από το Εστορίλ (κοπιράιτ Stathis) να μπαίνει στα δύσκολα...

Scratch 6: Πάμπλο Γκαρσία! Ολα τα προλαβαίνει. Και μπάλα παίζει και ξύλο ρίχνει.

Scratch 7: Ξεψάρωσαν οι αρειανοί: "Στις 28 Γενάρη περιμένουμε κάτι γατάκια". Γατάκι ο χάνδαξ; Α πα πα... Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας.

Scratch 8: Τι χαμός έγινε στο κόρνερ του Σιστόν!

Scratch 9: Tώρα για να πούμε του στραβού το δίκιο, σε τέτοιο χάλι δύσκολα θα τον ξαναπετύχουν τον ΠΑΟΚ.

15 comments:

paoad said...

Επιτέλους είδαμε και λίγο μπαλίτσα. Δεν είναι μόνο τα 4 γκολ, είναι και ότι το ένα ήταν καλύτερο από το άλλο.

Τον Κροάτη και τα μάτια μας.

Ο οικοδόμος το ξέρει πολύ καλά το τόπι, απλά του πήρε αρκετό καιρό η προσαρμογή. Σίγουρα αξίζει παραπάνω χρόνο αυτός ο παίκτης.

Για Τεν Τεν:
Άμα έστηνε έτσι την ομάδα σε κάθε αγώνα, σίγουρα δεν θα είχαμε τόσες απώλειες. Ελπίζω, τουλάχιστον, να ξεστραβώθηκε και να βάζει αυτούς που πρέπει. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παίκτες τύπου Κλείτον και Ρουκα στο πάγκο.

Πολύ καλός ο Μελίσσης και πολύ σταθερός ο Άλεξ

Γιώργος Τ. said...

Εγώ χάρηκα για τους Μελίσση (δεύτερο σερί καλό παιχνίδι μετά την ΑΕΚ), Χριστοδουλόπουλο (αξίζει ευκαιρίες) και Τζόρβα (συμπάθειά μου, είναι και βάζελος μέχρι το κόκκαλο).. Για τους Ρούκα και Κλέιτον τα ξέραμε..
Δεν συμφωνώ στα όσα λες για επιθετικό.. Χρειάζεται ο Παναθηναϊκός έναν επιθετικό φόβητρο, που να στηριχτεί πάνω του.. Του λείπει ένας τέτοιος παίκτης.. Αν κάτσει του Κρέσπο, ευελπιστώ ότι θα είναι ένας τέτοιος παίκτης.. Όπως και να 'χει όμως, έχουμε όντως μεγαλύτερη ανάγκη για έναν αμυντικό.. Ας είναι και ο Ζουέλα..

gatti said...

@paoad: Πράγματι και ωραία μπαλίτσα είδαμε και πολύ ωραία γκολ. Ο Ρουκάβινα είναι μεγάλο ταλέντο και νομίζω ότι στη διαχείρισή του τα πάει καλά ο Τεν Κάτε. Ηταν φανερό πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος όταν ήρθε. Μπαίνει σταδιακά στα πλάνα του Ολλανδού και αυτό κάνει καλό και στον ίδιο και στην ομάδα.

Ο Λάζαρος είναι γνωστό ότι το ξέρει το τόπι, το θέμα είναι να πάρει τα πάνω του. Εξακολουθώ να φοβάμαι μήπως ξαναγυρίσει στα ίδια.

Περί Τεν Κάτε: Bλέποντας χθες την ομάδα έδωσα δίκιο στον Τεν Κάτε που φωνάζει για πολυμελές ρόστερ. Εχει πολλούς ικανούς παίκτες σε συγκεκριμένες θέσεις (και αντίστοιχες ελλείψεις σε άλλες...) και κάπου λογικό είναι να μην προλαβαίνουν να πάρουν όλοι ευκαιρίες. Αφήνω απ΄ έξω τον Κλέιτον, πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος από το κεφάλι του και μόνο δεν είναι αναντικατάστατος στην 11άδα.



@Γιώργος Τ.: Κι εγώ χάρηκα και για τους 3. Ειδικά για τον Λάζαρο που τον πίστευα πολύ (καλά για τον Τζόρβα δεν συζητάμε, είναι δικό μας παιδί!).

Κοίταξε, μέχρι πριν λίγο καιρό κι εγώ έγραφα για επιθετικό. Και ίσως άμα κολλήσουμε σε ένα δυο προσεχή παιχνίδια και δεν υπάρχει ο παίκτης που θα τελειώσει τις φάσεις, ίσως να λέω πάλι τα ίδια. Για το καλοκαίρι, δεν το συζητάω, χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρουμε. Απλώς για αυτούς τους 4 μήνες, όπως είδα την ομάδα χθες και ευελπιστώντας αυτό που είδα να μην είναι τυχαίο, αλλά αποτέλεσμα δουλειάς, θεωρώ ότι δίνοντας τρελά λεφτά για έναν επιθετικό δεν έχεις την παραμικρή εγγύηση ότι θα σου λύσει τον πρόβλημα. Δεν πάσχεις στην επίθεση, πάσχεις στο γεγονός ότι όποιος θέλει κάνει πάρτυ στην άμυνά σου, ακόμα και μέσα στο ΟΑΚΑ. Π.χ. Εργοτέλης.

Αν βέβαια έχουν σκοπό να δώσουν καμιά 15άρα μύρια ευρώπουλα ας πάρουν και στόπερ και μέσο και επιθετικό. Καμία αντίρρηση. Αν όμως έχουν σκοπό να μην σκάσουν πολλά λεφτά, θα προτιμούσα να πάρουμε στόπερ. Αλλά στόπερ βαρβάτο!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Ο Μελίσσης είναι εργάτης. Θα σκύψει το κεφάλι και μπορεί να παίξει. Ο οικοδομος αντίθετα θα παίζει του χρόνου στον ΟΦΗ. Να με θυμηθεις! ;-)

Όσο για μας στον Πράσινο Βάλτο ήμαστε άξιοι της μοίρας μας και πάλι καλά που παίζαμε με την πιο ακίνδυνη επιθετικά ομάδα - ελέω προπονητη βέβαια- του πρωταθλήματος!
Μετά την ΑΕΚ αναστήσαμε και τα αργιανα...

ΥΓ το Ψαρας του Εστοριλ, Καρπουζας του Εστοριλ, Καρπουζοψαρας του Εστοριλ δεν είναι δικά μου αλλά ακούγονται πέριξ του γηπέδου!

Φιλιά

gatti said...

@_ST_: Μη μου το χαλάς τώρα για τον Λάζαρο! Ασε με να ελπίζω ότι θα παίξει μπάλα στην Πανάθα!

Ησασταν άξιοι της μοίρας σας πράγματι. Σας πήρε άραγε από κάτω μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ ή μήπως έχει να κάνει με τον εφιαλτικό Γενάρη του Σάντος όπου κι αν ήταν προπονητής;

Πάντως, αν εσείς δεν μπορέσετε να βάλετε γκολ στο Χαριλάου και αφού ο Αρης αποδεδειγμένα δεν μπορεί, σας βλέπω να φτάνετε μέχρι τα πέναλτι.

ΥΓ. Το "καρπουζάς" το είχα ακούσει. Το "ψαράς του Εστορίλ" το άκουσα από σένα, οπότε...

Φιλιά! :)))

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

Το Εστοριλ είναι ενα θέρετρο λίγο πιο κάτω από την Λισαβώνα που παλιά ήταν ψαροχώρι. Επίσης βγάζει και καλά καρπούζια! Έβγαλε και τον Φερναντους Σαντους..
Συγνώμη που σε πικραίνω για τον Χριστοδουλόπουλο αλλά μεγάλος παίκτης θα γίνει μόνο ότνα δουλεύει και δεν τον βλέπω να δουλεύει αν και έχει μεγάλο θράσος που είναι ενα προσόν για ποδοσφαιριστη.

Εμείς είμασταν άθλιοι. Τα πέναλτι τα βλκέπω και εγώ αλλά με προβληματίζει και το παιχνίδι του πρωταθλήματος...
Για να δούμε..


ΥΓ Καλά τα λες για το γήπεδο σας πάντως. Άλλο χώροι εντός του γηπέδου άλλο mall παραδίπλα.

Stepas said...

Ωραία μπάλα ο ΠΑΟ και μάλιστα απέναντι σε μία καλή ομάδα. Οι ρεζέρβες σας έβγαλαν ασπροπρόσωπους.

Ο Ρουκάβινα είναι εξαιρετικός μπαλαδόρος.

Τον Κλέιτον συνεχίζω να μην τον θεωρώ κάτι ιδιαίτερο για το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Απλά για ελληνικό πρωτάθλημα είναι μια καλή λύση.

Πρόβλημα ο ΠΑΟ στην επίθεση; Μα πού τα βρίσκουν και τα γράφουν οι φυλλάδες; Πού το είδαν το πρόβλημα; Πετρόπουλος, Σαλπιγγίδης, Μάντζιος, Ρουκάβινα όλοι σκοράρουν. Κι έχεις από πίσω και Κλέιτον και οικοδόμο που το'χουν κι αυτοί το γκολ.

Χαζά-χαζά ο Σάλπι πάλι πρώτος σας σκόρερ είναι φέτος (αν δεν κάνω λάθος). Μπορεί να μην μπορεί πλέον να παίξει σαν φορ, μπορεί ευκαιρίες να χάνει πολλές, αλλά και τα γκολάκια του τα βάζει και τις ασιστ τις δίνει και άμυνα παίζει και απ'όλα. Και ποιός δεν θα ήθελε να έχει έναν τόσο φιλότιμο παικτη στην ομάδα του; (τα λέω αυτά γιατί πολλοί Παναθηναϊκοί γκρινιάζουν συχνά για το ότι χάνει γκολ)

Τώρα για τον Ρούλη δεν θέλω να μιλήσω γιατί θα αρχίσω να βρίζω. Πόσο πουθενάδες είναι αυτοί ρε γμτ και τι κομπλεξ έχουν απέναντι στον ΠΑΟΚ...

Τεσπα, το ματσάκι ήταν κομμένο και ραμμένο για 0-0. Λασπουριά, ξύλο, νεύρα, επαναληπτικός εν όψει κτλ κτλ Στο Βικελίδης δεν νομίζω να γλιτώσουν. Τουλάχιστον ένα διπλό θα το πάρουμε (αν ευτυχήσουμε να είμαστε πλήρεις έστω και μια φορά φέτος)

Ο Γκαρσία ήταν πολύ καλός. Το ξύλο του το ριξε βέβαια πάλι αλλά και την μπαλίτσα του την έπαιξε. Σχεδόν αλάνθαστος στις μεταβιβάσεις. Είναι κλάση ο παίχτουρ, όπως και να το κάνουμε.

Αν παραμείνει μέτριος ο Βερόν (από το ματς στις Σέρρες μέχρι και το χτεσινό είναι "χώμα") δεν πρόκειται να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και δεν πρόκειται να ξανατροφοδοτηθεί σωστά ο Μουσλίμοβιτς.

Αυτά. Αμα μου ρθει και τπτ άλλο επανέρχομαι.

Τα λέμε gatti μου!

eforas said...

Αυτά είναι γι'αυτούς που λένε ότι -και καλά- οι παίχτες είναι άχρηστοι. Μια χαρά είναι οι παίχτες. Όποιος δε βλέπει που κρίνεται το πρωτάθλημα έχει πρόβλημα στο κεφάλι: ή στα μάτια ή στον εγκέφαλο. Αυτά! Πολύ καλημέρα μας!

zouk said...

Καλησπερα μετα απο καιρο.
Ξεκιναω απο το οτι εχουμε παιχτες καλους αλλα ειναι δυσκολο να παιζουν ολοι.

Παω στα μεταγραφικα.
Ο προπονητης αυτο που θελει ειναι επιθετικο.Αυτο εχει κρινει οποτε να μην περιμενουμε πολλα στον αμυντικο.Εμενα δεν με νοιαζει αν θα ειναι ονομα.Αμα παρουμε αυτον τον Νταβιντ και ειναι καλος παιχτης μια χαρα θα ειμαι.Οπως ειπες γκολ βαζουμε,αρα θελουμε να κανουμε ακομα περισσοτερες ευκαιριες.Ελπιζω το αριστερο χαφ που θα ερθει να εχει καλη σεντρα και να ειναι γρηγορος,αυτο μας χρειαζεται αλλιως εχουμε και τον Ιβανσιτς.Μακαρι να γινει κανα θαυμα και να ερθει ο Κρεσπο.

Παω προς γηπεδο μερια.
Ναι μεν δεν με νοιαζει για το εμπορικο του Βωβου αλλα χωρις αυτο δεν θα γινει το γηπεδο.Οποτε εγω θα φωναζω και για τα συμφεροντα του Βωβου.Εχει εκταση εκει και γι αυτο εχει γινει αυτη η ρυθμιση.Αμα του πουν οχι για το εμπορικο,κραταει την εκταση του και εχουμε παλι προβληματα.Μακαρι το ΣτΕ να απορριψει την προσφυγη και να συνεχισουν τα εργα οσο το δυνατον πιο συντομα.

paoad said...

Σίγουρα έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σίγουρα, όμως, κάποιοι ξεχωρίζουν σαν τη μύγα μες στο γάλα σε αυτή την ομάδα.

Το έχω ξαναγράψει ότι δεν μπορώ να καταλάβω την ασυλία που έχουν οι Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, που ξεκινάει από αυτούς η ενδεκάδα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πια διάνυα μέσα από τη Παιανία θέλει να "σκοτώσει" τον Μουν.

Να δείς που, αν εξαιρέσεις τον Σοουζα (στον οποίο δεν δόθηκαν ευκαιρίες) οι υπόλοιπες κινήσεις του βγαίνουν του Αντωνίου. Βέβαια, με μια μικρή υποσημείωση- ότι τον Γκαμπριελ και τον Μελισση τους προόριζε για άλλη θέση!!

Τέλος, για το γήπεδο. Είμαι άρρωστο Παναθηναϊκός, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βγω στους δρόμους για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Μπορώ να βγώ για να ασκήσω μιας μορφής πίεσης προς τα αρμόδια όργανα, για να επισπεύσουν τις διαδικασίες και βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση. Αλλά δεν θα φωνάξω ποτέ για τον Βωβό!

Ο Τζίγκερ και ο Βωβός, αυτή τη στιγμή εκμεταλλεύονται τον Παναθηναικό και τον κόσμο του για να βγάλουν χρήμα. Ποιός έβαλε τη τζίφρα του για να συνδεθεί η διπλή ανάπλαση του Βοτανικού με την ανέγερση εμπορικού κέντρου. Ο Βωβός γνώριζε και γνωρίζει ότι θα συναντούσε πολλές αντιδράσεις αν προσπαθούσε να κτίσει ένα τέτοιο εμπορικό κέντρο σε αυτή τη περιοχή- έτσι επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα (ΠΑΟ, Βαρδινογιάννης) για να φανεί ότι οι διαδικασίες είναι νομότυπες.

Για εμένα, το γήπεδο πρέπει να είναι αυτόνομο και ανεξάρτητο από οτιδήποτε άλλο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ πληρώνει τα λάθη της προηγούμενης διοίκησης. Αν ο Τζίγκερ διασφάλιζε τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού εξ’ αρχής, τα θεμέλια του γηπέδου θα είχαν ήδη πέσει. Ούτε κορμοράνοι, ούτε 131, ούτε ο ίδιος ο Πάπας δεν θα μπορούσαν να εμποδίσουν την ανέγερση του γηπέδου. Δυστυχώς, όμως, τα media και οι εφημερίδες προβάλουν τη μισή αλήθεια αγνοώντας τα υπόλοιπα γεγονότα.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας said...

φίλε paoad τα μισα από τα μεντια που λες ανήκουν σε ένα ποσοστό στην οικογένεια του Τζίγγερ τι ήθελες να λέν?

paoad said...

Συγνώμη για τα συντακτικά λάθη, αλλά το έγραψα πολύ γρήγορα.

gatti said...

@_ST_: To γενικό συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι κάθε περιοχή βγάζει τα ...φρούτα της...

Πράγματι, με πικραίνεις μ΄ αυτά που λες για τον Λάζαρο. Πάντως μετά από τόσο καιρό έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει μέση οδός με τον οικοδόμο. ΄Η θα πιάσει, ή θα φύγει νύχτα. Να μείνει και να ...φυτοζωεί στην ομάδα, αποκλείεται.

Τι να σου πω τώρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος. Δύο αγωνιστικές πριν θα διασκέδαζα με τον προβληματισμό σου. Τώρα όμως, ούτε εγώ ξέρω...

ΥΓ. Ε, βέβαια είναι άλλο οι εντός γηπέδου εμπορικοί χώροι και άλλο το Mall. Eδώ στην ΑΕΚ όλη η φασαρία γίνεται για τις εμπορικές χρήσεις (που δεν έχει την πολυτέλεια λόγω χώρου να τις φτιάξει στην Νέα Φιλαδέλφεια) και σ΄ εμάς δίπλα στο γήπεδο θα φυτρώσει και Mall; Και εν πάση περιπτώσει αν είναι να φυτρώσει ας φυτρώσει. Αλλά γιατί θα πρέπει το γήπεδό μας να εξαρτάται από αυτό;



@Stepas: Oντως, οι ρεζέρβες μας ...ξελάσπωσαν (κυριολεκτικά).

Ο Ρουκάβινα θέλει προσοχή γιατί όντως το κατέχει το τόπι.
Για τον Κλέιτον συμφωνώ. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύτιμος.

Τελικά δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται μ΄ αυτή την ομάδα. Μόλις πεις ότι έχουμε ανάγκη από επιθετικό, βάζει τέσσερα γκολ. Και μόλις πεις ότι έχουμε ανάγκη από αμυντικό, δεν βάζει γκολ ούτε με αίτηση.

Ο Σαλπιγγίδης είναι φιλότιμος. Οπως το λες. Αυτό είναι φέτος το κυριότερο προσόν του.

Κοίτα για το δικό σας παιχνίδι, ο Κάκος το ...πάλεψε είναι γεγονός, για να αναβληθεί αλλά δεν τα ...κατάφερε. Δεν περίμενα ότι δεν θα καταφέρετε να βάλετε ένα γκολάκι. Μα ένα γκολάκι;

Ο Γκαρσία, είπαμε, όλα τα προλαβαίνει. Και μπάλα και ξύλο. Αλλά οι υπόλοιποι πρέπει να βελτιωθούν επειγόντως.

Τα λέμε!



@eforas: Είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος αυτή. Συνηθίζουμε όλοι μας (κι εγώ ίσως λίγο παραπάνω) να απαξιώνουμε κάποιους από τους παίκτες μας. Βάλε την απουσία τίτλων τα τελευταία χρόνια που φέρνει γκρίνια, βάλε και το επικοινωνιακό στο οποίο πάσχουμε, με αποτέλεσμα οι παίκτες των άλλων ομάδων να θεωρούνται παιχταράδες και οι δικοί μας "σαπάκια", βάλε και κάποια παιχνίδια που έχουν χαθεί με τον γνωστό τρόπο και αντίστοιχα άλλων ομάδων που έχουν κερδηθεί με τον γνωστό - πάλι - τρόπο και έχεις ολοκληρωμένο το σκηνικό...

Καλησπέρα!



@zouk: Kαλώς τον! Πού χάθηκες εσύ;

Προφανώς, αυτό που θέλει ο προπονητής είναι ο επιθετικός. Αλλο το τι θέλω εγώ :)) (Δυστυχώς...).

Με βάση μάλιστα τα σημερινά, πρέπει να έχουμε ήδη κλείσει από αμυντικούς με τον Ντάβιντ και τον Ζόνεφελντ και πάμε για τον φορ.

Το αριστερό χαφ θα είναι ο Ζόνεφελντ. Αυτός πιθανότατα θα παίξει σ΄ αυτή τη θέση. Εχει καλή σέντρα απ΄ ό,τι έχω ακούσει και άνθρωποι που τον ξέρουν λένε ότι είναι αυτό που λέμε "εργαλείο". Θα δείξει...

Για το γήπεδο, πραγματικά έχω νευριάσει πολύ τον τελευταίο καιρό. Οχι, εγώ δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την "ομηρία" του γηπέδου μας στα συμφέροντα του Βωβού. Και δεν θα πήγαινα να διαδηλώσω ΚΑΙ για τα συμφέροντά του. Φαίνεται όμως ότι ο Τζίγγερ κατάφερε και μας έδεσε "χειροπόδαρα". Γιατί λογικά, αφού αυτός έκανε τις πρώτες συνεννοήσεις, αυτός πρέπει και να μας έμπλεξε. Δεν παίρνω και όρκο, αλλά έτσι δείχνει το πράγμα...



@paoad: Τελικά, όσο συμπαθώ εγώ τον Σάλπι, άλλο τόσο σε εκνευρίζει εσένα. Μάλλον πρέπει να ακολουθήσουμε και οι δυο το ...δρόμο της καμήλας.

Για τον Μουν: Η "κεντρική ιδέα" της όποιας διάνοιας θέλει να "σκοτώσει" τον παίκτη είναι πως είναι πανομοιότυπος με τον Γκάμπριελ και έτσι δεν θέλουν δύο "ίδιους" παίκτες για την ίδια θέση. Κάτι στο οποίο πάντως δεν συμφωνώ γιατί ο Μουν είναι πολύ καλός και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, κάτι που δεν μπορώ να ισχυριστώ για τον Γκάμπριελ.

Οντως, πάνε να βγουν οι κινήσεις Αντωνίου και να ...καταπιούμε τη γλώσσα μας εμείς που τον κράζουμε! :))

Για το γήπεδο συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΑ. Μας εκμεταλλεύτηκαν! Ο Βωβός χτίζει Mall στις πλάτες του Παναθηναϊκού και ο Τζίγγερ φαίνεται πως χρησιμοποίησε το όραμά μας για να συνδέσει τα δύο έργα.
Αρχίζω να σκέφτομαι μάλιστα μήπως τελικά ήταν εκ του πονηρού και η κίνησή του για το άνοιγμα του συλλόγου στους πολυμετοχικούς. Τώρα, μπροστά σε ένα τετελεσμένο γεγονός τι άλλο μπορούν να κάνουν Βγενό και Γιαννακόπουλοι; Να φωνάξουν για τη συμφωνία που έκανε; Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τον στηρίξουν για να γίνει το γήπεδο.

Εκτός αν ήταν όλοι μαζί στο κόλπο (που κι αυτό δεν μπορώ να το αποκλείσω, είναι πολλά τα λεφτά/συμφέροντα Αρη) κι εμείς ως απατημένοι σύζυγοι τα μαθαίνουμε τελευταίοι...



@_ST_ (ξανά): Eίμαστε δεμένοι χειροπόδαρα, άστα...



@paoad:(ξανά): Νο prob

zouk said...

Με ποιανουν κατι φασεις σε περιοδους γιορτων και δεν γραφω τιποτα.Ειναι πως θα κατσει και η φαση.

Τον Κρεσπο λεει δεν τον αφηνει η γυναικα του να ερθει.Μηπως να βρουμε ενα τροπο να τους χωρισουμε?Να πεταξουμε κανενα Ελληνα φοιτητη στο σπιτι τους?Ξερω,ντροπη μου αλλα τι να κανω.Κυρα μου ειναι ωραια στην Αθηνα.Τωρα που κοπασαν και η μολωτοφ δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.

gatti said...

@zouk: Eίδες τι τραβάμε με τις κυρίες; Αλλη φορά οι πολυμετοχικοί θα πρέπει να κάνουν ...ρεπορτάζ και να κάνουν προτάσεις μόνο σε χωρισμένους. Ε μα κι αυτή... Θέλει ιδιωτικό τζετ για να πηγαίνει για ψώνια στη Ρώμη. Δεν είδε τι έπαθαν στη Νέα Υόρκη με τις αγριόχηνες που μπήκαν στον κινητήρα...