Wednesday, January 28, 2009

Dicentrarchus Labrax (Λαβράκι)


Jakub Wawrzyniak: H επιστημονική του ονομασία είναι Polymetoxikous Selectious και ανήκει στην οικογένεια των Cheap-oειδών. Το μήκος του μπορεί να φτάσει τα 188 εκατοστά με τάση να συρρικνώνεται, μόλις περάσει από το τελωνείο, λόγω της ταλαιπωρίας που υφίσταται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας (π.χ. Sariegious Vaskonax). Ζει μέχρι και 5 χρόνια σε ιδανικές συνθήκες τόσο στην ανοιχτή θάλασσα, όσο και σε λιμνοθάλασσες και ποτάμια. Το σχήμα του είναι μακρύ και το χρώμα του ασημί ροζέ όσο χρονικό διάστημα βρίσκεται στο νερό, ενώ πρασινίζει μόλις αλιευθεί.

Κινείται πολύ κοντά στην ακτογραμμή, αλλά συναντάται και μέσα στα ποτάμια αν και αρκετές φορές κατά συνθήκη το συναντάμε και πιο κεντρικά.

Σε μικρότερες ηλικίες σχηματίζει κοπάδια, τα ονομαζόμενα Αnatolikous kelepurious που είναι εξαπλωμένα στις περιοχές της Βαλτικής Θάλασσας, της Βαλκανικής Χερσονήσου και στις εκβολές των ποταμών Δούναβη και Βιστούλα.

Eίναι είδος σαρκοφάγο και μόλις αρπάξει το θήραμά του, αλλάζει χρώμα και αρχίζει να κιτρινίζει, ή σε περιόδους μεγάλης έντασης να κοκκινίζει. Εκτός από τις παραδοσιακές μεθόδους αλιείας, κινδυνεύει πολύ από τους δύτες - βουτηχτές, καθώς είναι το πρώτο είδος που επιχειρούν να εξολοθρεύσουν.

Καταναλώνεται είτε φρέσκο και ψητό, είτε σιτεμένο και βραστό. Είναι νοστιμότατο, εκτός αν αλιευθεί με απόχη Constantinous Antonious που τραυματίζει το κρέας του, ή με δόλωμα Yasmikous Velicious, οπότε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα δηλητηρίασής του λόγω μιας αιφνίδιας χημικής αντίδρασης, συνέπεια της οποίας καθίσταται ακατάλληλο προς βρώσιν...



Scratch: Tελικά είναι ο αντι-Σπυρόπουλος ή ο αντι-Σαριέγκι (γιατί αντι-Βύντρα δεν το κόβω με τίποτα). Και αν έρχεται για στόπερ θα μας βγει Χένρικσεν ή Ενακαρίρε;

Scratch 1: Από το football manager τον ...αλίευσαν;


Scratch 2: Aυτός ο Μπόμπο είναι η ...Μπόμπα για την οποία μας μίλησε ο Βγενό;

Scratch 3: Kοντά σε μας την πληρώνουν κι οι γαύροι. Βλέπει ο Χόχος τις μη μεταγραφές, βλέπει και το ...πολικό ψύχος των -12 και σου λέει "μια χαρά είμαστε!".

Scratch 4: Τελικά τον Τζιμπούρ τον ζητήσαμε ή μας τον πρότειναν από την ΑΕΚ;

Scratch 5: Tζιμπούρ - ξε-Τζιμπούρ ο πρίγκιψ δύσκολα θα τους κρατήσει όλους τους παίκτες του. Αν το δεις από αυτή τη σκοπιά, πάλι καλά εμείς. Στους τρεις που έφυγαν (Τζιόλης, Σόουζα, Σιόντης) πήραμε έναν (ο Ντέιβιντ δεν πιάνεται). Και πού ξέρεις μπορεί να έρθει και η ...Μπόμπα!


Scratch 6: Αρη γερά, η διεύρυνση του ρεκόρ (501 λεπτά χωρίς γκολ) είναι κοντά!

Scratch 7: Πλάκα - πλάκα ο ΠΑΟΚ μάζεψε 2 μύρια ευρώπουλα. Ηξερε τι έκανε ο μάγκας ο Ζαγόρ που έκανε αύξηση ΜΚ γύρω στα Χριστούγεννα. Ολο το ΠΑΟΚτσήδικο δώρο εκεί πήγε.


Scratch 8:
Ο Χούτος στον ΠΑΟΚ; Καθίστε καλά ρε! Θέλετε να την καταστρέψετε την ομάδα;


Scratch 9:
Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα,
μου τάπες με το πρώτο σου το γάλα,
μα τώρα που σε ζώσανε τα φίδια,
έχεις μέσα στις τσέπες σου βαρίδια
(καβούρια έχεις αλλά μη το κάνουμε και θέμα).

Scratch 10: H κινητοποίηση του Παναθηναϊκού τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών μπας και προλάβει να σώσει ό,τι μπορεί μου θυμίζει την παροιμία: "Κίνησε ο Εβραίος να πάει στο παζάρι κι ήταν ημέρα Σάββατο".

Scratch 11 (ραδιοφωνικό από οπαδό του Παναθηναϊκού): Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού μου θυμίζει ταινία του Αγγελόπουλου με τίτλο «Η τελική ευθεία». Πας, πας, πας κι αυτή η άτιμη η ευθεία δεν τελειώνει ποτέ". Kι εμένα με τη σειρά της αυτή η ατάκα μου θύμισε μια παλιά του Χάρυ Κλυν που περιέγραφε την ταινία του Αγγελόπουλου "ο Μελισσοκόμος": "Hταν ένας που πήγαινε, πήγαινε, πήγαινε. Γυρίσαμε την ταινία ανάποδα και ερχότανε, ερχότανε, ερχότανε..."

Scratch 12 (ραδιοφωνικό Νο 2 από οπαδό του Παναθηναϊκού): "Θα πάρουμε τον Μπόμπο στην επίθεση και τον Τοτό στην άμυνα;".


Scratch 13: Και να μην ξεχάσω... "Δραμουντάνειος" η κλήρωση στο κύπελλο (ξέρετε, εκείνος ο παλιός παράγοντας που είχε κατηγορηθεί ότι χρησιμοποιούσε κατεψυγμένα μπαλάκια) για τον Παναθηναϊκό. Αλλά φαίνεται πως όταν έγινε στη συνέχεια η κλήρωση για τα χιαστί στα ημιτελικά, έφυγε ο άρχοντας και πέσαμε πάνω στην ΑΕΚ...



33 comments:

Γιώργος Τ. said...

Απίστευτο post!!! Μπράβο!! Με έκανες και χαμογέλασα...
Ας κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας.. Τις ίδιες που δεν κρατήσαμε όταν μας έφεραν τον Χένρικσεν και τον Μινχ (θυμάσαι κράξιμο???)... Και ας ελπίσουμε να μην βγει Άντονσον ή Ενακαρίρε... Ο χρόνος θα δείξει.. Υπομονή..
Και επειδή δεν έχω ενημερωθεί σχετικά, ακούστηκε τίποτα για Βιέρι???????? Να αυτοκτονήσω τώρα ή να περιμένω??

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Εννοείται ότι πρέπει να κρατήσουμε τις επιφυλάξεις μας. Και βέβαια να ελπίσουμε να μην βγει Αντονσον ή Ενακαρίρε.

Οι συστάσεις του είναι καλές.Λένε ότι είναι παίκτης με ραγδαία εξέλιξη, ταχύς, με καλή πάσα, πολύ καλός στο ψηλό παιχνίδι που προωθείται συχνά. Και επιτέλους είναι ΨΗΛΟΣ!

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά έχουμε καεί από παίκτες που ήρθαν με καλές συστάσεις, οπότε ας κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Τώρα, αν ακούστηκε Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ για τον Βιέρι, περίμενέ με, να πάμε να αυτοκτονήσουμε παρέα!

zouk said...

Φοβερο το ποστ γατουλα και εφαγα και ψαρι για μεσημερι.

Ευτυχως δεν ακουσα τιποτα για Βιερι και ελπιζω να μην ξαναδω και γραμμενο.Νομιζα οτι δεν παιζει πια μπαλα αυτος ο παιχτης.

Τελος παντων,δεν μπορειτε να πειτε.Καναμε μια μεταγραφη.Ελπιζω να μας βγει ο παιχτας και ελπιζω να κατσει και η μεταγραφη Ολιβειρα.Αλλιως ας ερθει και ο Μπομπος.Ποτε δεν ξερεις πως θα σου βγει.Για να δουμε.Δεν εμειναν και πολλες μερες.

Παντως θα συμφωνησω με κερπετοπανουτσους οτι οι Πολωνοι παιχτες μας βγαινουν σε γενικες γραμμες.

στρουμφίτα said...

Συγκρατώ τα γέλια μου μέχρι να προλάβω να σου γράψω "Μπράβο, με έκανες να χτυπιέμαι στα πατώματα" Και τώρα με συγχωρείτε, πάω να γελάσω λίγο ακόμα...

gatti said...

@zouk: Να σου πω την αλήθεια κι εγώ για τον Βιέρι το ίδιο νόμιζα. Μου φαίνεται ότι παίζει μπάλα εδώ και αιώνες.

Ναι δεν μπορούμε να πούμε, μεταγραφή έγινε. Το θέμα είναι αν θα βγει. Γιατί να σου πω κάτι; Κουράστηκα βρε παιδί μου με τα "πολυεργαλεία"! Θέλω έναν παίκτη κλάσης που να ξέρει μόνο μια θέση!

Ετσι είπαν οι Αντώνηδες; Οντως μας βγαίνουν οι Πολωνοί, ας ελπίσουμε ότι θα γίνει το ίδιο και τώρα.

gatti said...

@στρουμφίτα: Καλώς το μου! Πού εξαφανίστηκες πάλι;

Ετσι ε; Γελάς με τον πόνο μας!

:)))))

Alexandros said...

Πολύ καλό! Cheap-oειδών (!!!!!!!), Αnatolikous kelepurious (!!!)

την καλησπέρα μου!

zouk said...

Ο Ολιβειρα ειναι παιχτης κλασης και γι αυτο ειναι και πολυ δυσκολη η περιπτωση του.Να ξερεις οτι ο Χενκ προτιμαει τον Μπομπο επειδη ειναι καθαρο σεντερ φορ.

Βεβαια νομιζω οτι παιχτη κλασης θελεις για την αμυνα αλλα αφου εχεις τον Βυντρα εκει.χοχοχο.Παντως ο πολωνος ειπε απο μονος του οτι παιζει και στο κεντρο της αμυνας.Ειναι αριστεροποδαρος τουλαχιστον,αρα δεν θα δουμε παλι στα αριστερα καποιον απο τους δεξιοποδαρους μας.

xaroylita said...

xaxaxaxaxaxaxaxaxaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!!!!! Γαυράκι εδώ... Καλά εεε...Επειδή έχω και τεράστια φαντασία, έχω ψοφήσει από τα γέλια. Larous Britanica ( σωστά το γράφω) ;;;;

Σε φαντάζομαι τη στιγμή που έγραφες το πόστ... Σίγουρα όταν το έγραφες γελούσες.. Είμαι σίγουρη 100%... Αλήθεια πές..

Φιλί gattouli μου..

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αν είναι τόσο καλός όσο ο συνονόματός του (και ομοεθνής του) γλωσσολόγος, τότε, φιλτάτη, χτυπήσατε φλέβα! Να πω κι εγώ την καλή κουβέντα μου ως "εγγραυλίς η εγκρασίχολος", πιο γνωστή με το όνομα γαύρος. Χαίρε.

coachp said...

Νταξ ρε συ gatti, μην κράζεις τόσο πολύ την διοίκηση... 24 μύρια έδωσε το καλοκαίρι και αυτη τη στιγμή είναι δώδεκα βαθμούς πίσω η βαζέλα! Εννοώ, οτι το πρωταθλημα το έχασε και το Τσαμπιονς Λιγκ δεν μπορεί να το παρει. Αρα, ειναι προτιμότερο και φυσικά προτιμάνε οι διοικούντες να τα σκάσουν χοντρά το καλοκαίρι απο το να βιαστούν να πάρουν κάτι μόνο και μόνο για να πάρουν. Θα μου πεις, «τοτε τι πάει και παιρνει αυτον τον Πολωνό με το περιεργο όνομα». Δικιο εχεις, ο μεταγραφικός σχεδιασμός έτσι κι αλλιώς της Πανάθας χάλια είναι. Παρολα αυτά, αφού φετος οι στόχοι εχουν χαθεί, ας τα σκάσει το καλοκαίρι για κάτι εξαιρετικο. Και προσωπικά, εγώ πάνω απο 6 μύρια δεν του έδινα του Ολιβέιρα...

squarelogic said...

απολαυστικό το επιστημονικό αφιέρωμα στο νέο ΄λαυράκι".
"..188 εκατοστά με τάση να συρρικνώνεται, μόλις περάσει από το τελωνείο, λόγω της ταλαιπωρίας που υφίσταται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας (π.χ. Sariegious Vaskonax)"
right on Target! βλέποντας τις φωτογραφίες,και μένα δε μου κάνει για κορμί 1.88...λες νάχουμε νεα περίπτωση Σαριέγκι?
Ελπίζω ο τεχνικος μας δ/ντης να έχει καμιά μεζούρα πρόχειρη στο γραφείο του!
Α,και η απάντηση της Νις για τον Καντέ,κάτι πρέπει να λέει σε κείνους που όχι μόνο είχαν συμφωνήσει να πουλήσουν τον βασικό τότε στόπερ της ομάδας Κυριάκο στους Ρέιντζερς,αλλά και συναίνεσαν στην απαίτηση της τελευταίας στιγμής να πάει ο παίκτης δανεικός με οψιόν αγοράς,έχοντας βεβαια δει την "τρύπα" στο (+1 μονομερώς)συμβόλαιο του...
Γιατί καλό είναι να θυμόμαστε και να συγκρίνουμε...

squarelogic said...

Coach έχω την εντύπωση οτι δεν κράζει τόσο τη διοικηση,όσο τον Αντωνίου που έχει επωμιστεί κατά 95% τις μεταγραφές,με την εξαίρεση των δώρων του Βγενό(Λάζαρος,Κλέιτον).
Για να δούμε τι θα είναι ο στόπερ της τελευταίας στιγμής...

Stepas said...

Για ακόμη μια φορά σου βγάζω το καπέλο! Απίστευτο, αστείρευτο χιούμορ! Απολαυστική!

ΥΓ: Όταν ακούστηκε ότι ο Χούτος φεύγει από τον Νιόνιο με έλουσε κρύος ιδρώτας. "Ρε λες;" είπα από μέσα μου. Προχτές το βράδυ πολλοί ΠΑΟΚτσήδες γράφανε στα φόρουμ ότι είναι καλή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ και τέτοια. Εκεί άρχισα να τα παίρνω. "Βάζουμε τα χεράκια μας και βγάζουμε τα ματάκια μας" σκέφτηκα... Και όταν επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον της ΠΑΕ μού κόπηκαν τα πόδια. Μα είναι δυνατόν; Τέτοιον χαρακτήρα αδιόρθωτο να τον φέρουμε στον ΠΑΟΚ; Εδώ δεν μπορούμε να κουλαντρίσουμε κάτι Μπακαγιόκο, τον Χούτο θα κάνουμε καλά; Βλέπεις ο Χούτος τυχαίνει να είναι συγχωριανός μου και μακρινός συγγενής μου και τον ξέρω απ'την καλή κι απ'την ανάποδη...

paoad said...

Υποκλίνομαι όσον αφορά το ποστ.

Όσο για τον Μπόμπο πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση. Ψηλό παιδί που έχει αγωνιστεί σε όλες τις εθνικές ομάδες της Βραζιλίας, που χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια και σκοράρει συχνά. Δεν είναι καθόλου λίγος- ίσα ίσα. Μακάρι να τον πάρουμε.

Όσον αφορά τον Πολωνό- δεν γνωρίζω τίποτα παρά μόνο τις πολύ καλές συστάσεις από Βαζέχα, Βαντζικ και Μπενάκερ, που τον συνοδεύουν.

Σχετικά με το scratch 1-μη το γελάς καθόλου- μακάρι να βρίσκαμε παίκτες μέσω του football manager.
Διάβασε αυτό:

« H Sports Interactive και η Everton προχώρησαν στην σύναψη μίας συμφωνίας η οποία είναι πρωτοφανής στα χρονικά της βιομηχανίας των videogames αλλά και του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, η Everton είναι η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που αποκτά πρόσβαση στην database του Football Manager, με σκοπό να την χρησιμοποιήσει για τον εντοπισμό ανερχόμενων αστεριών του αθλήματος. Πλέον το τεχνικό τιμ της Everton θα μπορεί να τσεκάρει άμεσα και εύκολα περισσότερους από 270.000 παίκτες, 20.000 ομάδες και 50 χώρες, με την βοήθεια του μεγαλύτερου δικτύου scouting παγκοσμίως.

Στο παρελθόν το Football Manager είχε “ανακαλύψει” τον Wayne Rooney από ήταν ακόμα 15 χρονών, ενώ προέβλεψε σωστά και την εξέλιξη παικτών όπως οι Lionel Messi, Ashley Young και Jose Baxter σε stars παγκοσμίου βεληνεκούς.

Η συμφωνία με την Everton είναι η απόλυτη επιβεβαίωση της εκπληκτικής δουλειάς που εδώ και χρόνια κάνει η Sports Interactive με το FM.»

Crazy Tourists said...

Δεν υπάρχεις!! Είσαι Θεά!!
Φιλιά πολλά!

Τρελοτουρίστρια

Γιώργος Τ. said...

Να σημειώσω κάτι!! Μην έχοντας ενημέρωση σχετικά με τα μεταγραφικά, διαβάζοντας για Μπόμπο, κατάλαβα Βιέρι και τρόμαξα!!!
Ο Ολιβέιρα δεν μου κάνει.. Ούτε στην Μίλαν μου άρεσε.. Απ' ότι άκουσα στραβώνει το όλο πράγμα και δεν με χαλάει καθόλου..
Τώρα για τον Πολωνό θα δείξει! Όντως, οι Πολωνοί σε γενικές γραμμές πετυχαίνουν στην Ελλάδα.. Ας ελπίσουμε ότι και αυτός θα κάνει κάτι..

tzonakos said...

Φανταστικό Gattius το ντοκυμαντέρ σου γύρω απο τα ψαρευόμενα είδη.
Πάντα μου άρεσαν.
Φαγωθηκατε για μεταγραφές, ενω ο Τζιόλης ειναι μια χαρά στη Γερμανία. Για εδω δεν έκανε ! Τελοσπάντων.
Για μενα οι όποιες μεταγραφές έπρεπε να ειχαν γίνει νωρίτερα.
Τωρα μοιάζουν να τρέχουν και να μη φτάνουν.
Θα δείξει.

ΠΑΝΟΣ said...

Αηδίασα. Κρίνεται αρκετή, ως φαίνεται, η παρέα που μας έφερε στο -12 από τον Γενάρη... Δεν γουστάρω να με φτύνουν στη μούρη, διάολε. Σταδιάλα, πώς μπορείς να συμπαθήσεις έστω έναν από όλους τους πολυμετοχικούς;

By the way, ρε, τι είχε ο Μπιγκ Τζο;
(Αναλογιστείτε για λίγο όλα τα εφημεριδάτα ονόματα που φάγαμε στη μούρη εδώ και, όχι πολλά, χρόνια..)

Είδωλο said...

Ωστε έτσι μοιαζει το λαυρακι.

Δεν ειχα ματαδει.

gatti said...

@Αlexandros: Ε, αφού ...τσιπο-ειδή είναι όλα αυτά τα ανατολικά κελεπούρια..

Καλησπέρα, Αλέξανδρε!

gatti said...

@zouk: Πλέον, ούτε ο Ολιβέιρα, ούτε ο Μπόμπο θα μας κάνουν την τιμή. Ο,τι κι αν προτιμούσε ο Τεν Κάτε δεν του πήραν τίποτα. Ισως τελικά να σκοπεύουν όντως να τον σφουγγαρίσουν το καλοκαίρι.

Ο Βύντρα δεν βγαίνει με τίποτα από την 11άδα. Ο Πολωνός μάλλον θα πάρει τη θέση του Σαριέγκι, αν είναι να παίξει στο κέντρο της άμυνας, διαφορετικά αποκτήθηκε με τη λογική που ο Ολλανδός ήθελε τον Ζόνεφελντ. Δηλαδή για αντι-Σπυρόπουλο και αντι-Ιβανσιτς.

gatti said...

@xaroylita: Eίναι Larousse -- Britannica (μη νομίζεις κι εγώ το googl-isa για να είμαι σίγουρη).

Οταν το έγραφα μάλλον νεύρα είχα, γιατί είδα ότι πάλι στη φθήνια θα τη βγάλουμε στις μεταγραφές. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όσο το προχωρούσα, το διασκέδαζα.

Φιλιά, Χαρά μου! :))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Ομολογώ πως με πιάνεις αδιάβαστη. Δεν τον ξέρω τον γλωσσολόγο, αλλά αν είναι τόσο καλός, εύχομαι κι εγώ να είναι αντίστοιχα καλός και ο δικός μας.

Ωστε "εγγραυλίς η εγκρασίχολος"; Δεν μου αρέσει! Προτιμώ το γαύρος! :))

gatti said...

@coachp: Tι να σου απαντήσω τώρα; Αφού όλο σου το σχόλιο μια αντίφαση είναι! Δεν έχω πρόβλημα να περιμένουν το καλοκαίρι, αλλά με πειράζει το δούλεμα. Να το πουν εξ αρχής ότι δεν θα ασχοληθούν τον Γενάρη. Εξάλλου, ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή βλέπω πώς λειτούργησαν το καλοκαίρι και κρίνοντας την μεταγραφική τους λογική (την ποια;) γι΄ αυτό κράζω. Γιατί ξέρω ότι τα ίδια θα γίνουν πάλι.

gatti said...

@squarelogic: Eίναι γεγονός ότι για 1.88 δεν μου δείχνει. Αλλά να συρρικνωθεί τόσο πολύ όσο ο Βάσκος Μr Bean δεν το βλέπω. Αν δεν είναι (που δεν είναι) 1.88, το 1.86 τόχει σίγουρα.

Για ποιο λόγο να θυμόμαστε και να συγκρίνουμε; Για να μελαγχολούμε ακόμα περισσότερο; Εδώ όπως ήρθαν τα πράγματα, έφτασα να ...νοσταλγώ (λέμε τώρα...) ακομα και τον Μόρις!

Τον Αντωνίου κράζω κυρίως, όπως καλά κατάλαβες, και δεν με καθησυχάζουν διόλου τα λόγια του Πατέρα, ότι τον πιστεύει και τον στηρίζει και τον θεωρεί καλό. Γιατί κι εγώ καλό τον θεωρώ τον Κωστάκη, και τον συμπαθώ και μου άρεσε σαν πανελίστας, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον Κωστάκη ως διευθυντή ποδοσφαίρου.

gatti said...

@Stepas: Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά!

ΥΓ. Είναι μερικοί παίκτες που λειτουργούν μέσα στις ομάδες σαν "ωρολογιακές βόμβες". Ενας τέτοιος είναι ο Χούτος, ένας τέτοιος ήταν ο Καστίγιο, ο Εκι σε μας και ο Τζιμπούρ (από σήμερα) στην ΑΕΚ. Το τελευταίο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι έναν παίκτη σαν τον Χούτο να τον κάνει άνω κάτω. Οχι τίποτα άλλο, αλλά έχει κι αυτούς τους Λάτιν κι έτσι και γίνει κανα επεισόδιο σας βλέπω να γίνεστε Αγρια Δύση.

gatti said...

@paoad: Η ειδησεογραφία με ξεπέρασε, Μπόμπο τέλος! Οχι ότι δεν το περίμενα. Οπως όλοι μας πιστεύω...

Βεβαίως και είναι καλός παίκτης γι΄ αυτό και τελικά δεν τον κλείσαμε! :))

Δεν το γελάω καθόλου αυτό με το football manager. Tον δρόμο άλλωστε έδειξε ο αείμνηστος Νίκος Κανελλάκης και είχε φέρει πολύ καλούς παίκτες.

Ενδιαφέρον το άρθρο, δεν το είχα υπόψιν μου, ήταν φανερό ότι κάπου εκεί θα πήγαινε η κατάσταση.

gatti said...

@Crazy Toyrists: Nαι, εγώ και ο Ψινάκης! :))))

Φιλιά τρελοτουρίστι μου! :))))

gatti said...

@Γιωργος Τ.: Α, έτσι ε; Και τρομάζεις τζάμπα και τον υπόλοιπο κόσμο! Δεν σου κάνει ο Ολιβέιρα; Μπορείς να ησυχάσεις λοιπόν, δεν έρχεται στην ομάδα! :))

Οσο για τον Πολωνό, ας ελπίσουμε να μας βγει Βάντσικ ή Βαζέχα και όχι ...Σιμπνιέφσκι. (Αλήθεια, ο Μανωλάκης λογίζεται ως ...Πολωνός;).

gatti said...

@tzonakos: Kι εμένα μου αρέσουν τα συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ.

Ναι, αλλά αν δεν είχαμε φαγωθεί με τον Τζιόλη, πώς θα έκανε καριέρα το παλικάρι στην Ντοϊτσιλάνδη; Μια χαρά είναι εκεί!

Το θέμα είναι ότι μάλλον δεν έτρεξαν και καθόλου. Για τα μάτια του κόσμου έγινε μια κάποια κινητοποίηση τις τελευταίες μέρες. Ψιλό γαζί... Ψιλό γαζί μας δουλεύουν...

gatti said...

@Πανοσ: Στην αηδία δεν έχω φτάσει ακόμα. Αλλά στην οργή κοντεύω. Και ταυτόχρονα στην απογοήτευση. Κρίμα που παίζουν με τον ενθουσιασμό του κόσμου.

(Πάντως δεν μπορείς να πεις... Από ονόματα χορτάσαμε!)...

gatti said...

@x-oyranoy: Για όλα υπάρχει η πρώτη φορά Ουρανούλη!

:)))