Saturday, April 4, 2009

"Εκτελέσεις"



Τι δηλαδή; Μόνο οι Deep Purple θα "εκτελούνται" από τη Θώδη;


(Scratch: Είναι παλιό, αλλά καλό. Κάνουμε και καμιά προσπάθεια - μήπως και - ξεχάσουμε την πίκρα στο βόλεϊ...)

9 comments:

Rizobreaker said...

Πίκρα όπως τα λες... Ο Αγκάμεζ δεν ήταν όσο καλός θα έπρεπε... Αλλά αυτό που μου τη δίνει είναι η εμμονή του Λεώνη στη χρησιμοποίηση του Ανδρεάδη... Νομίζω ότι είναι ο χειρότερος παίκτης της ομάδας... Τσπ... Ο Ολυμπιακός το πήρε δίκαια... Και επιτέλους είδαμε έναν αγώνα με κόσμο στις εξέδρες που πήγε για να απολαύσει κι όχι για να βρίσει, να πετάξει κέρματα κτλ κτλ...

ΥΓ: Ήθελα να σχολιάσω στο προηγούμενο ποστ (να πω ότι υπερθεματίζω στα γραφόμενα σου), αλλά είχες κλειστά τα σχόλια... :p

gatti said...

@Rizobreaker: Oντως δεν ήταν καλός ο Αγκάμεζ, αλλά έπαιζε και τραυματίας. Κι εμένα μου τη δίνει η εμμονή στον Ανδρεάδη. Πάντως, αν μετά και το σημερινό χάσουμε και το πρωτάθλημα (με χαμένο ήδη το Συνομοσπονδιών παρόλο που η ρώσικη δεν παιζόταν...) δεν θα έχουν άδικο όσοι χαρακτηρίζουν τον Λεώνη "Ιωαννίδη του βόλεϊ".

Μακάρι να έβαζαν πάντα μέσα τα πιτσιρίκια να βλέπουν τους αγώνες και όχι τους κάφρους.

Ναι, ο γαύρος το κέρδισε δίκαια. Ηταν και φανταστικό παιχνίδι.

ΥΓ. Επίτηδες τα έκλεισα τα σχόλια. Ηθελα να κάνω δήλωση - διαμαρτυρία. Αν τα άφηνα ανοιχτά, εσύ μπορεί να συμφωνούσες μαζί μου, αλλά κάποιος άλλος θα διαφωνούσε. Και δεν έχουμε καμία ανάγκη τον εμφύλιο στην ομάδα.

eforas said...

Γειά! Είμαι λίγο outdated και εκτός θέματος, αλλά αξίζει! Είδα τη φοβερή γκολάρα του Γκραφίτε στο Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν 5-1 και μελαγχόλησα κάνοντας συνειρμούς (η Ελλάδα με πληγώνει- και δε με πορώνει), όπως να βλέπω τους πράσινους να συντρίβουν τους κόκκινους! Άντε και στα δικά μας, οι ελεύθερες!

koutavaki said...

Καλημέρα!Εγώ πάλι δεν πικράθηκα γιατί ήταν φοβερός αγώνας,από δύο πολύ καλές ομάδες και όντως η ατμότσφαιρα ήταν φανταστική.Δε λέω βέβαια,μακάρι να το παίρναμε αλλά χαλάλι τους...Αυτό που με πικραίνει είναι ότι το μόνο τμήμα μας (από τα τρία που ασχολούμαι)που πήγε κατά διαόλου φέτος ήταν του ποδοσφαίρου.Και δεν πειράζει τόσο ούτε αυτό,όσο ότι και η επόμενη χρονιά κάπως έτσι θα πάει...Και για ΤσουΛου του χρόνου ούτε λόγος βέβαια.Καλά που έχουμε και το μπάσκετ.

koutavaki said...

Και ο Αγκάμεζ μας έκαψε παριπιπτόντως...Αυτά τα σερβίς...

gatti said...

@eforas: O,τι συνειρμούς κάνει κανείς καλό είναι. Αρκεί η πραγματικότητα να μην τους διαψεύδει...

Αλήθεια, έχει μπάλα σήμερα; Ούτε που φαίνεται!

Να περνάς καλά! :)))

gatti said...

@koutavaki: Kάθε ήττα της ομάδας σου είναι πίκρα, όπως και να το κάνουμε. Εκτός αν ο αντίπαλός είναι τόσο ανώτερός σου, οπότε το φιλοσοφείς.

Το παιχνίδι ήταν πράγματι φανταστικό. Πολύ καλές και οι δύο ομάδες και ο καλύτερος κέρδισε. Η ατμόσφαιρα επίσης όμορφη, αν και μόλις σήμερα έμαθα ότι οι γαύροι βρήκαν τον τρόπο να βάλουν μέσα τους οργανωμένους τους. Αυτή η αρρώστεια είναι αθεράπευτη τελικά.

Κατά διαόλου το ποδόσφαιρο φέτος, όπως τα λες...

ΥΓ. Αχ, δεν μπορώ να κρατήσω κακία στον Αγκάμεζ... Τον λατρεύω!!! :)))

The Bgt said...

χαιρετω κι εγω!!
Πολυ καλο το ματς χθες στο βολλευ!
Δυστυχως ειχαμε τον Αγκαμεζ σε πολυ κακη μερα. Οσο επιανε το κολπο του πρωτου χρονου νικουσαμε. Οταν επρεπε να κανουμε επιθεσεις απο τα πλαγια τζιφος. Ε δε γινεται να παιζεις τοσο μονοπατα, μας επαιξε σωστα ο γαυρος και.. "αντιο κουπα!".
Οι ακραιοι μας γενικα ειναι πολυ μετριοι (εκτος Αγκαμεζ).
Α! και δε μου ελειψαν ΚΑΘΟΛΟΥ οι "υπεροχοι κοσμοι".

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ο αγωνας του Χερκουλεα χθες, φοβερο βολλευ και ψυχη και δικαια στον τελικο. Βεβαια εκει με την ιταλικη ομαδα τα πραγματα θα ειναι αρκετα δυσκολα. Μακαρι να το παρει ο Χερκουλεας!

Οσο για την Πρασινη, οι Γιαννακοπουλεοι πια εχουν αρχισει και με αηδιαζουν. Και ειδικα το βλασταρι τους, αυτος ο φυγοστρατος χουλιγκανος με εφημεριδα.
Σιχαμαρα πια...

gatti said...

@The Bgt: Συμβαίνουν αυτά. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα, ούτε να έχεις τα ατού σου συνέχεια σε καλή μέρα. Παρά την πίκρα πάντως, το ματσάκι άξιζε τον κόπο! Μακάρι να βλέπουμε κι άλλα τέτοια ματς κι ας χάνουμε και μερικά... (Μερικά μόνο, μη μας γίνει συνήθεια...).

Εννοείται ότι δεν λείπει σε κανέναν ο "υπέροχος κόσμος". Αν και οι γαύροι το έκαναν το ...θαύμα τους και κατάφεραν να βάλουν μέσα οργανωμένους.

Ο Ηρακλής μια χαρά τα πήγε χθες, σήμερα βλέπω ότι πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Καλά, έχουν οι γριές χουλιγκάνια; Χαμός έγινε!

Για την "Πράσινη" τι να πω... Αν και την διαβάζω κάποιες φορές - ενώ το Ντέρμπι ποτέ... - δεν μου αρέσει αυτή η "γαυροποίηση" που επιχειρεί...