Monday, April 13, 2009

How do you see Salpi this year?




How do you see Salpi this year? Eh, Kyrios!!! What about Petropoulos? Roykavina? Mantzios? Clayton?

Πώς το λέει η διαφήμιση; Μέχρι πού θα έφτανες για να μάθεις τα μυστικά του αγγλικού πρωταθλήματος; Του αγγλικού πρωταθλήματος δεν ξέρω μέχρι πού θα έφτανες για να τα μάθεις. Της "πράσινης" επίθεσης, όμως; Ούτε καν μέχρι τις Σέρρες σου λέω εγώ! Χρειαζόταν δηλαδή να ανεβείς στις Σέρρες για να διαπιστώσεις ότι η πράσινη επίθεση δεν την παλεύει με τίποτα; Οτι δεν κατάφερε σε δύο παιχνίδια κυπέλλου και σε ένα πρωταθλήματος να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανσερραϊκό; Απέναντι σε μια ομάδα που σήμερα πήρε τον πικρό δρόμο για την Βήτα Εθνική; Και παρόλο που το γνώριζε ότι υποβιβάζεται σχεδόν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα (αφού ο Κομποτιακός φρόντισε να το καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να χαιρετήσει την κατηγορία) πάλευε μέχρι το τέλος, ξεπερνώντας την πίκρα της και με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση προσπαθούσε να κλείσει χωρίς ήττα τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στην κατηγορία; Ενώ εμείς; Τόσοι παίκτες κι ούτε ένας να μη μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα! Μα ούτε ένας; Τα άχαστα έχασε ο Σάλπι. Το άχαστο έχασε ο Ρούκα. Ο Πετρό τα ίδια. Ο Κλέιτον έχει ήδη το νου του στα μπαράκια της παραλίας (όχι ότι έφυγε ποτέ - ο νους του - από εκεί...). Ο Νίνης; Εντάξει, ας μην πούμε πού το έχει το μυαλό του ο Νίνης, το ξέρουμε δα, έπειτα το blog είναι κατά βάση αθλητικό, δεν είναι κουσκουσάδικο.

Τι να πεις πάλι... Εχει κανένα νόημα; Οτι ναι η ομάδα δεν έπαιξε άσχημα, ότι ήταν και γκαντέμω, ότι δεν ήθελε η πόρνη η μπάλα να μπει στα δίχτυα κι αν δεν θέλει δεν μπαίνει με τίποτα. ΄Η ότι από την άλλη κατανοείς μεν την "παραίτησή" τους, την έλλειψη κινήτρου κ.λπ. κ.λπ. αλλά ρε παλικάρια, ένα προβάδισμα είχατε στην ειδική βαθμολογία για τα πλέι οφ, τo χάσατε κι αυτό. Δεν ξέρω αν θυμάστε πριν από χρόνια που ζούσαμε ανάλογες στιγμές (εδώ που τα λέμε έχω ξεχάσει πότε δεν ζήσαμε ανάλογες στιγμές, θα πρέπει να γυρίσω πολύ πίσω...) και έπαιζε η Καβάλα στην Α΄ Εθνική και μάλιστα τα πήγαινε πολύ καλά και οι ΑΕΚτζήδες - αν θυμάμαι καλά - είχαν βγάλει ένα ωραίο συνθηματάκι: "Τριφυλλάρα παίξε μπάλα, θα σε περάσει κι η Καβάλα".
Ε, η ΑΕΚ δεν ξέρω αν έχει σήμερα κέφι να επαναλάβει έστω παραφρασμένο το παραπάνω συνθηματάκι, αλλά οι ΠΑΟΚτζήδες που μας έριξαν στην τρίτη θέση σίγουρα μπορούν να τραγουδάνε κάτι ανάλογο, κάπως έτσι ας πούμε: "Τριφυλλάρα παίξε τόπι, σε πέρασε και το ΠΑΟΚι!"


Οχι τίποτα άλλο, αλλά όταν βλέπεις αυτά τα πράγματα, αρχίζεις και αναρωτιέσαι. Αντε πες ότι οι πολυμετοχικοί τα βρίσκουν μεταξύ τους (χλωμό, το πιο πιθανό είναι να τα τσουγκρίσουν οριστικά το καλοκαίρι, αλλά ας σκεφτούμε θετικά...) άντε και πως ρίχνουν στην αγορά τα 25 μύρια που λένε ή και παραπάνω, άντε και ότι επιλογές τους είναι καλύτερες από τις περυσινές. Ποια τρύπα να πρωτοκαλύψουν, μου λες; Εδώ μιλάμε ότι δεν έχεις επιθετικό να ξέρει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δηλαδή ποιον πρέπει να πάρεις για να μπορεί να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Πανσερραϊκού; Τον Πιζάρο ή τον Ιακουίντα; Πλάκα κάνουμε; Γιατί κατά πώς φαίνεται δεν θέλουμε μόνο έναν επιθετικό. ΔΥΟ θέλουμε. Βάλε τώρα και τον στόπερ, βάλε και το δεξί μπακ, βάλε και τον δημιουργικό μέσο, βάλε τον τερματοφύλακα (γιατί αν δεν τον βάλεις εσύ θα χάσεις και πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να το έχεις πάρει χαμπάρι) και πες μου μετά αν φτάνουν τα 25 μύρια για να κάνεις παιχνίδι. Για να πάρεις κανα - δυο παίκτες κλάσης εννοώ και κάποιους ακόμα μικρότερης αξίας, αλλά ικανούς να σου αλλάξουν επίπεδο. Και θα σου πιάσουν και όλοι; Εδώ πέρσι πήρες 10 και σου βγήκε ο ένας. Και κατέληξες να παίζεις με την περσινή ομάδα...

Στην τελική πάντως τζάμπα αγχώνομαι. Αν τυχόν παίξουν έτσι στα πλέι οφ το πιθανότερο είναι να μην βγουν στα προκριματικά του Τσαμπιολί και μετά να δω κατά πόσο θα ρίξουν χρήμα οι πολυμετοχικοί.


Ο ΠΑΟΚ μια φορά το καθήκον του το έκανε. Την πήρε την νίκη στα Πηγάδια και είναι καβάλα στ' άλογο στην ειδική βαθμολογία για τα πλέι οφ. Για το πεναλτάκι τώρα δεν έχω γνώμη. Μέχρι το βράδυ είχα την εντύπωση ότι ήταν πέναλτι - μαϊμού. Το βράδυ στην "Αθλητική Κυριακή" φαινόταν πως είναι κανονικότατο! Ορκο δεν μπορώ να πάρω.

Στο ΟΑΚΑ από την άλλη, η ΑΕΚ ήταν μια από τα ίδια. Αχρωμη, άοσμη, άγευστη. Να είναι λόγω κούρασης όπως είπε ο πρίγκιψ; Μπορεί. Να είναι λόγω έλλειψης κινήτρου ή μάλλον επειδή ο Αρης είχε μεγαλύτερο; Πάλι μπορεί. Να είναι επειδή οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στον τελικό κυπέλλου; Κι αυτό (πολυ)παίζει. Η ουσία είναι ότι τσίμπησε ο Αρης το τριποντάκι και τουλάχιστον θα έχει κι ένα λόγο ύπαρξης η τελευταία αγωνιστική. Γιατί με Σέρρες - ΟΦΗ να έχουν ήδη καμαρώσει και τον γαύρο να έχει πάρει τον τίτλο από τον ...Δεκέμβρη (τί; Μάρτιο τον πήρε; Χοχοχο! Μάλλον δεν τα ξέρετε καλά τα πράγματα...) ποιος θα καθόταν να δει την τελευταία αγωνιστική;



Και οι τυφλοί είδαν που λες στο ΟΑΚΑ! Σκόραρε ο Κόκε! Οπως σας το γράφω. Σκόραρε ο Κόκε! Πέντε γκολ έχει βάλει σε όλο το πρωτάθλημα. Αφού έχω μια υποψία πως δεν το πίστευε ότι το έβαλε. Και την κόκκινη δηλαδή γι΄αυτό την έφαγε. Πήγε στον Χουανφράν άρχισε να τον τσιγκλάει και στο τέλος του είπε: "Tσίμπα με, να δω αν είμαι ξύπνιος ή βλέπω όνειρο". Ο Χουανφράν τώρα τον έγραψε κανονικά (θα είπε από μέσα του κι ένα: "τι μαλάκα είναι, θέλει να τον ακουμπήσω να φάω καμιά κάρτα" και γύρισε να φύγει). Tα πήρε λοιπόν στο κρανίο ο Κόκε του έβαλε τρικλοποδιά και όπως ήταν λογικό ο κόραξ του έδωσε τον πούλο. Γιατί τι Κόκε θα ήταν αλλιώς; Και ωραίος και μοιραίος! Κάνουμε το απίστευτο, κάνουμε και τη μαλακία μετά για να έρθουμε στα ίσια μας. Κι η ΑΕΚ όμως Κυρία! Είδε πως ο Αρης έμεινε με 10 παίκτες, βγάζει κι αυτή έξω τον Χουανφράν (βασικά σακατεύτηκε ο παίκτουρ, γι΄ αυτό βγήκε, αλλά δεν μου κόλλαγε στο κείμενο...) για να παίζουν επί ίσοις όροις. Παστρικά κι ωραία.

Κατά τ΄ άλλα μπάτε σκύλοι αλέστε το ΟΑΚΑ. Ο,τι θέλεις μαζεύτηκε μέσα. Σκυλιά, τίγρεις, πρόεδροι, πρώην πρόεδροι, τέως πρόεδροι, μελλοντικοί πρόεδροι, ΑΕΚάρες, Ντεμοτεχνείο. Μόνο ο Ντέμης έχει ρίξει μαύρη πέτρα.

(Γούτσου γούτσου!) - Τι γλύκας!


Στο τηγάνι τώρα είχαμε την πρώτη εντός έδρας ήττα του γαύρου. Υπολόγισε τώρα εσύ όταν μια ομάδα κάνει την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν τη λήξη της σεζόν σε ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό α) πόσο ανταγωνιστικό μπορεί να είναι αυτό το πρωτάθλημα, β) πόσο αξιόπιστο. Μη μου απαντήσεις δεν θέλω, κράτα το για τον εαυτό σου. Στην τελική ο γαύρος δεν είχε κίνητρο, ενώ η Λάρισα είχε, έτσι δεν είναι; Η νίκη της Λάρισας στο τηγάνι άργησε ένα χρόνο, θα έλεγα εγώ αν με ρωτούσαν. Πέρσι έπρεπε να την κάνει, όχι φέτος. Ποτέ δεν είναι αργά όμως (για την ίδια - για τους ...άλλοι τι την νοιάζει την ΑΕΛ; Ας πρόσεχαν οι ίδιοι...). Πήραν που λες τη νίκη οι Θεσσαλοί και τώρα θα τα παίξουν όλα στη Λιβαδειά με τον - εδώ σε θέλω - ήδη σωσμένο Λεβαδειακό. Αρα; Αρα, δεν τραβάνε κανένα ζόρι οι Βοιωτοί. Ο βαθμός πάντως δεν την φτάνει την ομάδα του Πηλαδάκη, θέλει νίκη. Γιατί με το χηνάρι, έτσι και κερδίσουν τα αρειανά στο Χαριλάου τον Πανσερραϊκό (που είναι και το λογικό) ισοβαθμούν και δεν μετράνε τα μεταξύ τους παιχνίδια. Πάνε για μεταξύ τους αγώνα μπαράζ (μονό) σε ουδέτερη έδρα.

Κατά τ΄ άλλα στο τηγάνι δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο εκτός από τα χειροκροτήματα στον Stelios, τους ύμνους για τον πιτσιρικά τον Νικλητσιώτη (έτσι υπογράφουν ρε οι μικροί επαγγελματικά συμβόλαια: Πάει ο μπαμπάς τους με γαυροφανέλα μέσα στη Σαλονίκη, τρώει μερικές ψιλές γίνεται ήρωας, νάσου μετά και το κοντράτο), που μπορεί πράγματι να αξίζει το παλικάρι δεν λέω και το κάλπικο πανό για τους 37 τίτλους έναντι 36 όλων των υπόλοιπων μαζί - τα έχουμε πει αυτά, οι γαύροι υπολογίζουν και τα προ καθιέρωσης Α΄ Εθνικής όταν έβγαιναν πρώτοι σε πρωτάθλημα κόντρα στην Μικτή Πειραιά και ερχόντουσαν ξεκούραστοι μετά να παίξουν με τον εξουθενωμένο του πανίσχυρου πρωταθλήματος της Αθήνας.


Το ενδιαφέρον όμως ήταν αλλού. Στη συνέντευξη Τύπου. Τσουρέκια τους τα έχει κάνει ο Βαλβίδας των γαύρων με τα "ήξεις - αφίξεις" και όχι λόγω Πάσχα. Υπογράφω δεν υπογράφω. Να το σκεφτώ, θα δούμε, είμαστε σε καλό δρόμο και άλλες τέτοιες παπαριές. Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο μένει. Τετάρτη - Παρασκευή - Κυριακή το συζητάει. Δευτέρα έχει ρεπό. Κι εγώ τώρα τις προάλλες του είχα δώσει δίκιο του φουκαρά. Σου λέει το πράγμα θέλει σκέψη. Είναι απόφαση ζωής. Αλλο ένα χρόνο μπακούρι στην Αθήνα χωρίς τη συμβία και την οικογένεια δεν λέει. Να τους κουβαλήσω πάλι εδώ και να του τη βαρέσει του Χόχου και να με σουτάρει στο μέσο της σεζόν ποια ή θέση μου; Ασε που έχει γίνει και τσιγκούνης ο θείος και δεν σκοπεύει να ρίξει μπερντέ. Πώς θα τσουλήσει η ομάδα; Τα σκέφτεται όλα αυτά λοιπόν ο Βαλβίδας και το κολοβαράει. Κι αυτά τώρα είναι όσα ξέρουμε - ή υποθέτουμε. Υπάρχουν κι αυτά που δεν ξέρουμε. Μπορεί να περιμένει ας πούμε καμιά καλή πρόταση από Ισπανία μεριά και να καθυστερεί γι΄αυτό. Μόνο που μ΄ αυτά και με τα άλλα τον βλέπω τον Ιβηρα να τρώει στο τέλος καμιά ξεγυρισμένη κλοτσιά από τον Χόχο και να πάει εκεί που πήγαν και οι υπόλοιποι. Στην τελική ο γαύρος έχει προπονητή. Αυτόν που είχε πάντα...


Τίτλοι τέλους για τον ΟΦΗ μετά από 33 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην Α΄ Εθνική. Και απ' ό,τι φαίνεται εκτός από τους οπαδούς του (και από μένα που τον συμπαθώ) δεν στενοχωρήθηκε κανείς άλλος. Αυτοί που τον θεωρούν παράρτημα χαίρονται που πέφτει. Αλλά και οι Παναθηναϊκοί το ίδιο γιατί έχουν κουραστεί να τους λένε για τις σχέσεις των δύο ΠΑΕ. Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχει ένας ακόμα που στενοχωριέται: Ο ΠΑΣ Γιάννενα. Που ανεβαίνει στην Super League την ίδια χρονιά που ο ΟΦΗ πέφτει. Κι έτσι δεν θα έχει την ευκαιρία να πάρει ρεβάνς για όσα είχαν γίνει στο μπαράζ της Ρόδου και την σχέση μίσους που δημιουργήθηκε μεταξύ τους από τότε. Εδώ που τα λέμε όμως δεν χρειάζεται να πάρουν ρεβάνς. Αλλωστε, η αρχή της παρακμής για τον ΟΦΗ δεν είναι φετινή ή περσινή. Ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και μάλιστα από τα Γιάννενα! Οποιος ξέρει, καταλαβαίνει...

Εχει γούστο να με ρωτήσουν πάλι για το συμβόλαιο...


Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου...



Ο τίγρης σφύριξε



Το δίδυμο Εστογιάνοφ - Ρεκόμπα...

...εγκυμονεί κινδύνους (ή μάλλον γκολ)


Scratch: Για όποιον πει ο,τιδήποτε για Ζιλμπέρτο: "Ρώτησαν τον Ρομπίνιο γιατί παίζει καλά στην Εθνική Βραζιλίας, ενώ στην ομάδα του δεν διακρίνεται. Και απάντησε: Στην 'σελεσάο' έχω συμπαίκτες τον Κακά και τον Ροναλντίνιο". Και ο νοών νοείτο...

Scratch 1: Δηλαδή πόσες ΑΚΟΜΑ ευκαιρίες πρέπει να πάρει ο Νίνης;



Scratch 2: Ο Σάλπι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ να κάνει πλασέ. ΤΕΛΟΣ!

Scratch 3: Οι μεταγραφές πρέπει να ξεκινήσουν από τον άσο...

Scratch 4: Kαι να μην ξεχνιόμαστε: Για όλα φταίει ο Τεν Κάτε!

Scratch 5: Ερώτηση: Η ΑΕΚ ποιον προτιμά στα πλέι οφ; Τον Αρη ή την Λάρισα;

Scratch 6: Βγήκε ο Κόκε μετά τον αγώνα να μιλήσει στους ΑΡΔ με το Gucci τσαντάκι κρεμασμένο σαν τραχηλιά στο λαιμό. Λίγο ακόμα και θα τον έπνιγε. Και όλο το έψαχνε καθώς μιλούσε μπας και έφυγε από τη θέση του. Τύφλα νάχει ο Μπέρι. Θυμάστε το περιβόητο τσαντάκι του Ουόλτερ Μπέρι; Που είχε μέσα όλα του τα υπάρχοντα; Ταυτότητες, διαβατήρια, δίπλωμα οδήγησης, πιστωτικές κάρτες, βιβλιάρια καταθέσεων. Και που το κουβαλούσε μαζί του ακόμα και όταν πήγαινε για κατούρημα; Μια μέρα του το πήρανε οι συμπαίκτες του και το έκρυψαν κι αυτός νόμισε ότι το έχασε και κόντεψε να πάθει αποπληξία!

Scratch 7: Tης κακομοίρας στη Βου Εθνική. Καταγγελία έκανε ο Εθνικός για στήσιμο του παιχνιδιού του με την Καλλιθέα, διακοπή στο ματς της Βέροιας με τον Ηλυσιακό του Θωμά επειδή χτυπήσανε τον διαιτητή.

Scratch 8: Πανηγυρίζουν Γιάννενα και Δράμα. Ο ΠΑΣ ανεβαίνει Σούπερ Λίγκα και η Δόξα στη Β΄ Εθνική. Καλώς τους!

Scratch 9: Da pipa στο μπάσκετ. Το κάναμε πάλι το ψυχικό μας. Είπαμε να ...σώσουμε και τον ΠΑΟΚ!

Scratch 10: Kαι μια που είπα μπάσκετ. Ο Συρίγος ξαναχτύπησε! Eγραψε στους "Φιλιππικούς" του ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού αν ήταν πραγματικοί συνδικαλιστές δεν θα έπρεπε να δεχτούν αδιαμαρτύρητα να παίξουν ανήμερα Πρωτομαγιά στο φάιναλ φορ γιατί είναι απεργία και έπρεπε να την τιμήσουν. Να υποθέσω εγώ τώρα ότι ο ίδιος θα την τιμήσει και ΔΕΝ θα βρεθεί στο Βερολίνο; ΔΕΝ θα μεταδώσει αγώνα ΟΥΤΕ θα κάνει σχόλιο; Φίλιππα, ρίξε τ΄ άρματα, δεν παίζει εδώ ο Λάζος!

21 comments:

Γιωργος Κεντρωτης said...

Εκλεκτή φίλη, εσείς υπολογίζετε τίτλους στην "ποδοσφαίριση" και στο μπιλιάρδο... Τέλος πάντων, Χρόνια Πολλά μέρες πού 'ναι. Και πάντα με υγεία.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ο Μπέρρυ δεν έβγαζε πενηντάρικο από τη μία τσέπη να το βάλει στην άλλη του τσέπη. Αλλά -ό,τι και αν λέμε- ήταν παιχτούρα ο νυσταγμένος.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Κι ένα τελευταίο: Μπρρρ - ο Συρίγος.

Γιώργος Τ. said...

Πού τον θυμήθηκες τον Μπέρι???!!! Χαχαχα!!!
Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν κακός.. Αλλά όπως λες, λείπει ο παίκτης-γκολ.. Που να ξέρεις ότι αν πάρει την μπάλα με φάτσα στο τέρμα έχει σκοράρει..
Για τον Γκαλίνοβιτς (και γενικά για το τέρμα) δεν συμφωνώ.. Γαμώ τις σεζόν έκανε φέτος ο Μάριο, δεν είναι δίκαιο να τον κράζουμε για 2 λάθος υπολογισμούς.. Άσε που έχουμε και τον Τζόρβα (που εγώ τον πάω με χίλια!!)..
Λες να το έστησαν το ματσάκι γαύρος-Πηλαδάκης? Λες να κερδίσει και με Λεβαδειακό?? Και να "χρωστάει" η Λάρισα από του χρόνου βαθμούς στον γαύρο??? Έφυγε και ο Γκαγκάτσης, κάτι άλλο πρέπει να βρεθεί...
Ξέρεις ότι χαίρομαι απεριόριστα που έπεσε ο ΟΦΗ.. Αν και όπως είχα πει παλιότερα, ήθελα να τον ρίξω εγώ την τελευταία αγωνιστική..
Συγχαρητήρια στα Γιάννενα (δεν είναι για Β κατηγορία αυτή η ομάδα), συγχαρητήρια και στην Δόξα!
*μόνο πρώτο το Περιστέρι στην Α2, 5 αγωνιστικές πριν το τέλος! Άντε να ανεβαίνει και η ΓΣΠάρα εκεί που πρέπει!!

koutavaki said...

Κααλημερούδια!Που είσαι βρε γατάκι και σε πεθύμησα?Τον αγώνα μας δεν τον είδα ολόκληρο,κάτι φάσεις είδα.Έβλεπα και λίγο τον Ολυμπιακό και έπεσα και πάνω στο γκολ!Οπότε είδα 2-3 ευκαιρίες χαμένες.Shit happens γατί μου(εδώ να σου θυμίσω τη Βιγιαρεάλ στο πρώτο παιχνίδι).Ενδιαφέρον δεν υπήρχε από τους παίκτες(εκτός πια και αν μας περάσει και η ΑΕΚ και ο Άρης/ΑΕΛ,αλλά δε νομίζω να φτάσουμε ως εκεί...Ίσως βέβαια να μην υπήρχε και ψυχραιμία...Για τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε όμως θα διαφωνήσω.Πιστεύεις ότι αν είχαμε το Μάντζιο,πάλι δε θα έμπαινε κανένα?Δηλαδή ο Ολυμπιακός με δύο παίκτες να σταματάνε το καλοκαίρι και 1-2 να παίζει πολύ να φύγουν πόσες μεταγραφές χρειάζεται?Άσε που θέλει και τέρμα,γιατί καλός και άγιος ο Αντώνης αλλά μεγάλωσε πως να το κάνουμε!Και ο Κόβατς...άστα να πάνε(ο σύζυγος το λέει αυτό άρα κάτι θα ξέρει).Και εδώ θα συμφωνήσω με το Γιώργο.Ο Τζόρβας πιστεύω είναι αξιόπιστη αλλαγή αν χρειαστεί(αλλά να πάρει και λίγα παιχνίδια με τη νέα σεζόν).Και ο Μάριο στα κρίσιμα παιχνίδια είναι παρών(άλλο που μερικές φορές τρέμει η ψυχή μας!).Η κακή απόδοση είναι μέσα στο πρόγραμμα.Ειδικά αν σκεφτούμε και την όχι και τόσο καλή σχέση προπονητή-παικτών,που πιστεύω ότι το καλοκαίρι θα αλλάξει.Όπως και να το κάνουμε(και στις δουλειές μας το βλέπουμε αυτό)όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά υπάρχει γκρίνια.Νομίζω ότι για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας δυο μεγάλες μεταγραφές και ένα καλό κίνητρο(να βγούμε δεύτεροι) είναι αρκετά.Απλά πιστεύω ότι χρειαζόμαστε δύο παίκτες(ή τρεις)σαν τον Καραγκούνη.Και πριν με κράξετε,εννοώ να δεθούν με την ομάδα ώστε να τους νοιάζουν τα αποτελέσματά της και όχι μόνο η δική τους καλή εικόνα,αλλά και να μπορούν στα δύσκολα να τραβήξουν την ομάδα,γιατί έχουμε πολύ καλό ρόστερ αλλά και μικρές ηλικίες(βλέπε Νίνη,Σιμάο κ.λ.π.)Όπως είχες πει δηλαδή κάποτε για το Τζόρβα που ήταν στον πάγκο"πως τον ζει έτσι τον αγώνα".
Υ.Γ.1:Με το Βαλβέρδε είναι γνωστό τι παίζει(από πλευράς Σωκράτη νομίζω είναι το κόλλημα"άσε να περάσει και το κύπελλο και αναλόγως θα πράξουμε".)
Υ.Γ.2:Για το γήπεδό μας καμία αναφορά βρε γατί?Αφού είχαμε εξελίξεις!!!
Υ.Γ.3:Υπερμεγέθης απάντηση και συγνώμη αλλά αυτό λέγεται ξεχαρμάνιασμα(μετά από τόσες μέρες!!!).Φιλάκια!

Stepas said...

Σαρωτική είσαι. Όλα τα πιασες πάλι! Χαρά στο κουράγιο σου!

-Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους που θεωρούν τον Γκαλίνοβιτς έναν καλό τερματοφύλακα για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει κάνει τις γκέλες του στο παρελθόν, αλλά φέτος νομίζω ότι ήταν σταθερός σε γενικές γραμμές.

-Πανέμορφη στιγμή αυτή με τον παίκτη του Πανσερραϊκού που είχε το μωράκι του αγκαλιά! (Ασχετο: μ’έχει πιάσει η Άνοιξη τελευταίως και βλέπω μόνο τα θετικά. Δεν μπορώ να πω εύκολα κακιά κουβέντα ένα πράμα)

-Τι χάσατε βρε gatti μου; Τις φάσεις είδα μόνο (γιατί μας έδειχνε και μας εκείνη την ώρα) και δεν πίστευα στα μάτια μου! Και τα άχαστα χάνονται τελικά. Δεν θα θελα να μουν ΠΑΟ χτες. Θα ’χα διαλύσει το σπίτι από τα νεύρα μου...

-Το γράφω από τώρα που είναι νωρίς. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρετε τελικά να πάρετε το εισιτήριο για τα προκριματικά του CL. Κυρίως λόγω της φετινής μας αδυναμίας να αποδώσουμε καλά στα ντέρμπι με τους μεγάλους της Αθήνας. Απλά με τη φετινή σας ασταθή εικόνα μάς έχετε δώσει το δικαίωμα όχι μόνο να κρυφοελπίζουμε, αλλά και να το λέμε πλέον ότι είναι στόχος μας. Πάντως θεωρώ - για πολλούς λόγους- ότι δύσκολα θα τα καταφέρουμε.

-Το πεναλτάκι το δικό μας κατά τη γνώμη μου ήταν πεντακάθαρο. Η κάμερα από πίσω το δείχνει ξεκάθαρα. Μέχρι κι ο Βαρούχας το παραδέχτηκε. Είχε τέλεια θέση ο ρεφ. Τώρα νταξει, βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα, αλλά τι να κάνουμε; Πρώτη φορά είναι φέτος; Άσε που σιγά μην ασχοληθώ με την Ξάνθη που έχει στον πάγκο της τον Κασναφέρη. Μην τρελαθούμε κιολας...

-Παληκαρίσια νίκη στο μπάσκετ. Όσο να’ναι είναι θαύμα να κερδίζει ο διαλυμένος ΠΑΟΚ των 8 παικτών την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Κι ας ήσαστε ψιλοαδιάφοροι. Και πάλι άθλος ήταν η νίκη των πιτσιρίκων και του γερο-Τομασεβιτς. Μπράβο στα παιδιά που κάθονται ακόμα σε αυτό το χάλι που λέγεται μπασκετικός ΠΑΟΚ.

-Τι απίστευτη έμπνευση είχες με τη φάση του Κοκε; Χα χα χα! Τέλειο!

Φιλιά και καλό Μεγαλοβδόμαδο!
(Λογικά θα τα ξαναπούμε μέσα στην εβδομάδα, πριν αναχωρήσω για χουριό, οπότε δεν σου λέω ακόμα καλό Πάσχα)

The Bgt said...

Σπεραααα!

Ακουσα σημερα τι παιζει με τα προκριματικα του Τσου Λου και με επιασε συγκρυο.
Ουτε καν ο Γαυρος ειναι σιγουρος 2προκριματικους γυρους εχει να δωσει.

Το μενου αρχιζει για τον δευτεραθλητη μας απο τον 3ο προκριματικο γυρο (που παιζει με τις δευτερες απο Ρωσια, Ρουμανια, Πορτογαλια, Ολλανδια, Σκωτια, Τουρκια, Ουκρανια, Βελγιο και Τσεχια).

Μετα ακολουθει το κυριως πιατο το οποιο μαλλον θα ειναι ο ιδιος ο δευτεραθλητης μας, μιας και εχει να παιξει με τεταρτη απο Αγγλια, Ιταλια, Ισπανια...
(δηλαδη με καμια Αρσεναλ, Ρομα,Βαλενθια ) ή τριτη απο Γερμανια, Γαλλια (μπαγιερν!!)

Με λιγα λογια, χαιρετα μας τον πλατανο. Ο ΠΑΟ, ΙΣΩΣ και να εχει καποια μικρη πιθανοτητα να περασει.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ με τι προσοντα?

Μαλλον καλυτερα θα ειναι να περασουν ολοι ουεφα (ουτε αυτο ειναι και τοσο ευκολο..) και να μαζεψουν ποντους μπας και γλυτωσουμε κανενα προκριματικο για την μεθεπομενη σαιζον.

Συγχαρητηρια και στην ΟΥΕΦΑ. Θα συνεχισουμε να βλεπουμε Λιβερπουλ-Τσελσι και για τα επομενα 10 χρονια απο οτι φαινεται ενω στους ομιλους θα παιζουν μονο ομαδες απο Αγγλια, Ισπανια, Ιταλια, Γερμανια αντε και καμια Πορταγαλια ή Γαλλια.

Αρε ποσο θελω να χρεωκοποησουν ολες αυτες οι ομαδες και να βλεπω τους Ροναλντους να κλαινει γιατι φτωχυναν, και τι στον κοσμο!

squarelogic said...

gatti
ομολογώ οτι απ τη στιγμή που μας τελείωσε το βαθμολογικό ενδιαφέρον κι άρχισαν τα καλαματιανά(παικτών,προπονητή και μετόχων)... αποτοξινώθηκα και γλύτωσα τους νευρικούς κλονισμούς!
Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και με τους παίκτες και γι'αυτό δεν βάζουν το τόπι στό πλεκτό.Κι ο Πιζάρο ή ο Αντριάνο να βρίσκονταν τώρα στην ομάδα,θα είχαν αφλογιστία λόγω της νοσηρής περιρέουσας ατμόσφαιρας.
Ίσως το πρώτο βήμα για την υγεία του ΠΑΟ να έπρεπε να είναι το κλείσιμο της ΝΤΕΡΜΠΥ και της ΠΡΑΣΙΝΗΣ!

Ντεμης said...

Συμφωνώ, ειδικά για την "Πράσινη". Απορώ ποιοι Παναθηναϊκοί την παίρνουν και τι είδους Παναθηναϊκοί είναι, ειλικρινά!
Μακράν το χειρότερο πρωτάθλημα φέτος, μήνες τώρα έχω κόψει την μπάλα και στο γήπεδο και στην τηλεόραση. Δεν μπορώ πια τόση κοροϊδία, τόση απάθεια, τόσο ψέμμα. Ίσως απ' του χρόνου πάλι....
ΥΓ1: η ελλαδίτικη ομάδα μου θα φάει τέσσερα και θα αξίζει άλλα τόσα στον Τελικό Κυπέλλου στον οποίον δυστυχώς προκριθήκαμε και τον οποίον δεν θα ακούσω καν ραδιοφωνικώς. Άθλια!!!! Και βγαίνουν και πολλοί και λένε πως το "δώσαμε" το ματς! Έλεος....
ΥΓ2: η κανονική ομάδα μου ακολουθεί την Ένωσιν κατά πόδας στην κατηφόρα. Μας αποχαιρέτησε ο Τιμούρατσος, Γκάττι μου! Τα έμαθες; Δεν άντεξε άλλο ο άνθρωπος τις βρισιές κάποιων "παθιασμένων" Ανορθωσιατών που θεώρησαν πως με την τρίτη θέση η ΦΕΤΙΝΗ χρονιά είναι αποτυχημένη!!! Τι άλλο να πω; Περαστικά μας και καλό Πάσχα.

irene said...

αα για το Scratch 5 σε λέω κανέναν γιατί δεν την νοιάζει κ καθόλου , αν κρίνουμε από την μπάλα που δεν έπαιξε την κυριακή ..
είναι που έχουμε σίγουρο το κύπελλο , κατάλαβες !! (μην γελάς σε ακούω!!)

island said...

Γατί, το είπε πολύ σωστά ο Νικολογιάννης στον γαυροσπορ εφ εμ. Πέρσι ρίξανε 30, και άλλα 30 φέτος. 60 μύρια για να πάρεις ένα πρωτάθλημα είναι πάρα πολλά. Και αν δεν το καταφέρεις τότε πρέπει να κοιτάξεις να κάνεις κάτι άλλο. Ας πούμε να κοιτάξεις την θέση του Αντωνίου(που στο λαιμό μου έχει κάτσει) που διαλέγει όποιους παίχτες διαλέγει. Μετά να κοιτάξεις την διοίκηση που λειτουργεί όπως λειτουργεί. μετά τον προπονητή που στήνει την ομάδα όπως την στήνει και μετά τους παίχτες που πασάρουν όπως πασάρουν. Αυτοί νόμιζαν(διοίκηση) πως ρίχνοντας χρήματα το πρωτάθλημα θα έρθει χωρίς κόπο. Μία φίλη σωστά μου είπε πως αν δεν σπάσεις αυγά δεν φτιάχνεις ομελέτα. Εκτός βέβαια και αν σου αρέσει η νηστεία. Νηστεύουμε τόσα χρόνια γατάκι και ο χοχός το έχει πάρει χαμπάρι και με ελάχιστα χρήματα δεν χάνει το πρωτάθλημα. Στην Ευρώπη βέβαια η σφαλιάρα πέφτει σύννεφο αλλά είπαμε και άλλη φορά. Η μνήμη είναι μικρής διάρκειας και όλα τα γιατρεύει η φιέστα και κάποιες δηλώσεις ότι του χρόνου θα πάρουν το τσαμπιόνι από την Μπαρτσελόνα. Μικρή μνήμη και πολύς κόσμος που έχει τον χοχό εικόνισμα. Και εμείς πνιγόμαστε στα κέφια του ασπιρινέμπορα και τον λοιπών. Και ο Νίνης σε μια τούφα μαλλί.

Καλή Ανάσταση να έχεις. Σαν ομάδα ίσως να την έχουμε από του χρόνου. Ο χοχός διαδίδει ήδη πως θα στηρίξει τους νέους του θρήνου. Οπότε λεφτά για μεταγραφές δεν θα ρίξει. Έχει ξεκινήσει την προπαγάνδα από τώρα. Γι αυτό και τσινάει ο Βαλβίδας.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Aλλο είναι να υπολογίζεις συνολικά τίτλους από διαφορετικά αθλήματα κι άλλο να υπολογίζεις ως πρωταθλήματα ποδοσφαίρου τίτλους εκτός καθιέρωσης Α΄ Εθνικής κατηγορίας. Τέλος πάντων, πράγματι... Δεν εξαντλείται αυτό το θέμα.

Συμφωνώ για Μπέρι. Φραγκοφονιάς μεν αλλά μεγάλος παίκτης!
Συμφωνώ και για Συρίγο. Μπρρρ!

Καλή Ανάσταση με υγεία και χαρά!

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Φυσιογνωμία ο Μπέρι!

Λείπει ο γκολτζής. Λείπει χρόνια τώρα. Να δούμε πότε θα καταφέρουν να βρουν κάποιον. Ο Μάριο έκανε καλό πρωτάθλημα συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα χρόνια, αλλά
επιμένω πως δεν είναι ο
τερματοφύλακας κλάσης που χρειάζεσαι για να αλλάξεις επίπεδο. Οι ομάδες ξεκινάνε από τον άσο και ο δικός μας άσος δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στον κόσμο, αλλά ούτε και στους αμυντικούς του. Οσο για τον Τζόρβα, τον αγαπάω, τον πάω, αλλά δυστυχώς ούτε αυτός είναι σπουδαία κλάση. Χώρια που δεν έχει αρκετά παιχνίδια. Δεν με έπεισε όσες φορές τον είδα.

Μπορεί και να το έστησαν το ματσάκι ποιος ξέρει; Αλλωστε αυτό φωνάζουν οι Πολωνοί.

Από την άλλη πάλι είναι γεγονός ότι δεν είχε κίνητρο ο γαύρος. Για ποιο λόγο να το χτυπήσει το παιχνίδι;

Δεν είσαι ο μόνος που χαίρεται για τον υποβιβασμό του ΟΦΗ. Η πλειοψηφία των οπαδών του Παναθηναϊκού το ίδιο κάνει. Είναι πράγματι ανακουφιστικό που του χρόνου δεν θα πιπιλίσουν την γνωστή καραμέλα περί "παραρτήματος". Εμένα όμως ο ΟΦΗ μου ήταν συμπαθής οπότε μάλλον στενοχωριέμαι.

Αντίθετα, χαίρομαι για τα Γιάννενα, γιατί αυτή η ομάδα όντως δεν ήταν για την Β΄ Εθνική. Μακάρι αυτή τη φορά να μείνει στη Σούπερ Λίγκα. Και για τη Δόξα χάρηκα. Είναι και ο τόπος καταγωγής της μαμάς μου η Δράμα!

Ελα να ανεβαίνει το πιτσούνι!!!
:)))

gatti said...

@koutavaki: Zόρικη η εβδομάδα, ανάποδα σαν τον κάβουρα πάω. Οταν οι άλλοι χαλαρώνουν, εγώ πήζω.

Αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές κι εγώ μη νομίζεις, λίγο απ΄ όλα βλέπω. Αλλά πραγματικά τόσες χαμένες ευκαιρίες μαζεμένες είχα καιρό να δω. Σίγουρα παίζει ρόλο η έλλειψη ενδιαφέροντος. Ακούω τριγύρω να λένε χάριν αστεϊσμού ότι ο Τζίγγερ πρωτοστάτησε για τη δημιουργία των πλέι οφ ώστε να έχουμε μια ακόμα ευκαιρία να βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ γιατί είμαστε ανίκανοι να βγούμε δεύτεροι στην κανονική περίοδο.

Ασε που είναι άκυρο, γιατί τα πλέι οφ τα ήθελαν όλοι για το χρήμα, τηλεοπτικά κ.λπ. πιστεύεις ότι ο Παναθηναϊκός θα ήταν το ίδιο αδιάφορος αν δεν υπήρχε η "καβάντζα" των πλέι οφ; Εγώ δεν το πιστεύω.

Ούτε για τον Βαγγελάκη θα έπαιρνα πάντως όρκο ότι αν έπαιζε θα τα βάζαμε. Εχει χάσει κι αυτός ουκ ολίγα.

Ο γαύρος χρειάζεται μεταγραφές, αλλά και να μην τις κάνει, η διαιτησία νάναι καλά. Εμείς δεν έχουμε αυτή την αβάντα. Αρα πρέπει να κάνουμε μεταγραφές και αυτή τη φορά να "βγουν" κιόλας.

Για τους τερματοφύλακές μας τα λέω παραπάνω. Δεν είναι αυτός που πρέπει ο Μάριο, δεν με πείθει ο Τζόρβας (άσε που του λείπουν παιχνίδια, όπως λές κι εσύ).

ΥΓ1. Δεν είναι μόνο από πλευράς Σωκράτη το κόλλημα. Και ο Βαλβίδας "κλοτσάει" επειδή δεν τον βλέπει να έχει διάθεση για μεταγραφές.

ΥΓ2. Ε βρε, ολόκληρα σεντόνια γράφω, τι να πρωτοχωρέσω! Παράλειψη όντως το γήπεδο!

ΥΓ3. Ρίξε πράμα, μην το φοβάσαι!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@Stepas: Aχ, τι τραβάω μ΄ αυτόν τον Γκαλίνοβιτς. Καλός είναι δεν λέω εγώ το αντίθετο. Και έχει και επιβλητική θωριά (και ωραίος άντρας είναι). Και σταθερός ήταν πράγματι φέτος. Αλλά δεν έχει αυτό το "κάτι" παραπάνω. Τέλος πάντων, έτσι κι αλλιώς μάλλον δεν πάμε για τερματοφύλακα, οπότε άσε με εμένα να γκρινιάζω.

Οντως ήταν ωραία στιγμή αυτή με τον Καλλιμάνη και το μωράκι του. Αμ, δεν σε έχει πιάσει η Ανοιξη! Ο έρωτας σε έχει πιάσει (και καλά σου έχει κάνει!) :))))

Aστα, μη το συζητάς τι χάσαμε! Μέχρι και η γιαγιά μου θα σκόραρε αν είχε κάνει αυτές τις ευκαιρίες. Οι παίκτες μας πάλι, όχι!

Κοίτα, βάσει δυνατοτήτων λογικά πρέπει να καταφέρουμε να πάρουμε το εισιτήριο για τα προκριματικά. Αλλά επειδή τελευταία και ασταθείς είμαστε και απρόβλεπτοι, να μη σου
κάνει εντύπωση αν μείνουμε στην απέξω.

Για το πεναλτάκι σας το γράφω στο ποστ. Οταν είδα τη φάση είπα ότι δεν είναι πέναλτι με τίποτα! Οταν το ξαναείδα το βράδυ από άλλη κάμερα μου φάνηκε κανονικό. Αλλά, έτσι κι αλλιώς έχει καμία σημασία; Ασε! Με τη διαιτησία θα ασχοληθώ ξανά στα πλέι οφ.

Παλικαρίσια η νίκη σας στο μπάσκετ, πράγματι. Αλλά νομίζω ότι οι δικοί μου έχουν ήδη γυρίσει το ...διακόπτη στο φάιναλ φορ.

Ε, μα, να σκοράρει ο Κόκε; Ο ΚΟΚΕ;

Καλή Ανάσταση σου εύχομαι να περάσεις καλά με τους ανθρώπους που αγαπάς. Υγεία!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@The Bgt: Mη το συζητάς! Γολγοθάς πραγματικός είναι φέτος τα προκριματικά και για τον πρωταθλητή και για τον δευτεραθλητή. Αν δεν γίνουν καλές κινήσεις το καλοκαίρι "παίζει" να μην περάσει κανείς.

Τελικά η λύση του Europa League, φαίνεται πιο εφικτή, αλλά το θέμα κολλάει στις μεταγραφές. Πώς θα δελεάσεις κάποιον σημαντικό ξένο χωρίς το Τσάμπιονς Λιγκ; Ασε πόσοι οπαδοί θα ξενερώσουν....

Αχ μη μου λες για Ρονάλντους γιατί συγχύζομαι. Πέρασε η ακατονόμαστη με τον κλαψιάρη, ενώ η Λιβερπουλάρα μου μετά από τέτοια ματσάρα έμεινε έξω. Σνιφ...

gatti said...

@squarelogic: Δεν έχεις άδικο να το βλέπεις έτσι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον πια. Απλώς εγώ είμαι γνωστή ...μαζόχα.

Για την "Πράσινη" και την "Ντέρμπι" θα συμφωνούσα αν θεωρούσα ότι οι "αντικειμενικές" είναι καλύτερες. Από τη στιγμή που δεν είναι, θεωρώ ότι κάνουν περισσότερο κακό από τις δικές μας. Από τις δικές μας μπορείς να προφυλαχθείς. Ξέρεις τι πρεσβεύει η κάθε μια και ανάλογα αποφασίζεις. Αν τις έχεις για "ευαγγέλιο" κακό του κεφαλιού σου. Οι άλλες όμως με αυτή την επίφαση της αντικειμενικότητας είναι πολύ περισσότερο βλαβερές.

gatti said...

@Nτέμης: Την "Πράσινη" την παίρνουν οι Παναθηναϊκοί που θέλουν να φύγει ο Τζίγγερ και ευγνωμονούν τους Γιαννακόπουλους για τα επιτεύγματα της ομάδας μπάσκετ.

Ξεφεύγει όμως συχνά και αυτό είναι πολύ καλό γιατί κάποιες φορές θυμίζει "Πρωταθλητή".

Κάθε χρόνο τα ίδια λέμε βρε Ντέμη μου για το πρωτάθλημα και κάθε φορά οι ελπίδες διαψεύδονται. Και μετά έρχονται αυτές οι ματσάρες στο Τσάμπιονς Λιγκ και σκέφτεσαι:
"Mα τι κάθομαι και βλέπω εγώ στη Super League;". Μεγάλη πίκρα, πράγματι.

ΥΓ1. Ελα βρε, αμέσως απαισιοδοξία. Γιατί να φάει τέσσερα και να μη ρίξει; Βέβαια να σου πω την αλήθεια και εγώ τον γαύρο βλέπω να το σηκώνει, αλλά όχι ότι θα ρίξει
τεσσάρα! Αλίμονο!

ΥΓ2. Τα έμαθα για τον Τιμούρη! Λες να έρθει Ελλάδα; Και αν ναι, για ποια ομάδα;

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

gatti said...

@irene: Kι εγώ πιστεύω ότι δεν την νοιάζει. Ωστόσο, έχει σημασία και για την ΑΕΚ και για τον Παναθηναϊκό αν το καρέ συμπληρωθεί από τη Λάρισα ή τον Αρη. Κι αυτό γιατί αν συμπληρωθεί από τον Αρη, αποκτούν άλλη δυναμική τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και
ενδεχομένως "αποδυναμώνεται" στη μάχη για την κατάκτηση της 2ης θέσης. Αλλο είναι να παίξει μέσα - έξω με τη Λάρισα και άλλο με τον συμπολίτη...

Δεν γελάω, έχετε το κύπελλο, συμφωνώ! :)))

gatti said...

@island: Eννοείται, Νησάκι, ότι δεν είναι μόνο τα λεφτά. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κοιτάξεις. Διοίκηση, παίκτες, προπονητή, μάνατζερ, παρασκήνιο. Ο Χόχος έχει βάλει την ομάδα του σε ένα δρόμο, ρολάρει και δεν έχει πρόβλημα. Οι παίκτες του έχουν ένα πολύ μεγάλο ατού σε σχέση με τους δικούς μας. Ακόμα κι αν τους στραβώσει το παιχνίδι, έχουν την πεποίθηση ότι θα το γυρίσουν και τελικά 9 φορές στις 10 όντως το κάνουν γιατί έχουν αυτό το πνεύμα του νικητή που λείπει από τους δικούς μας (και πώς να το αποκτήσουν οι φουκαράδες με 1 πρωτάθλημα σε 13 χρόνια, εδώ που τα λέμε;).

Η Ευρώπη δεν τον νοιάζει τον Χόχο, σ΄ αυτό το τριπάκι δεν μπήκε ποτέ ο ίδιος, μόνο οι οπαδοί του γαύρου έχουν μπει. Γι΄ αυτόν η "ψύχωση" είναι το πρωτάθλημα απλά και μόνο επειδή του επιτρέπει να τσεπώνει τα 10 μύρια ευρώ από την Ευρώπη. Και θα συνεχίσει να το κάνει όσο εμείς κυνηγάμε την ...ουρά μας.

Συμφωνώ για Βαλβίδα.

Καλή Ανάσταση σε όλα τα επίπεδα εύχομαι.
Φιλιά!

gatti said...

@MOLEMOU: Καλή Ανάσταση και σε σένα. Να περάσεις όσο πιο καλά μπορείς!

:)))