Tuesday, April 7, 2009

Κομμώσεις Ninis

Oταν ήμουν μικρός ονειρευόμουν να γίνω κομμωτής

και ήθελα όταν μεγαλώσω να ανοίξω ένα κομμωτήριο


Από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου


πειραματιζόμουν με τα μαλλιά μου

και έκανα εκκεντρικά χτενίσματα

Ομως, ο πατέρας μου είχε άλλα σχέδια για μένα
και με πήγε σε μια ποδοσφαιρική ακαδημία

Mε είδαν, έκριναν ότι έχω ταλέντο
και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει


και μαζί με την επιτυχία ήρθαν και τα μοντέλα

πολλά όμορφα μοντέλα

πάρα πολλά μοντέλα...


...οπότε κι εγώ έπρεπε να γίνω trendy

και άρχισα πάλι να πειραματίζομαι με τα μαλλιά μου


για να βρω το hairstyle που μου πηγαίνει καλύτερα

να αφήσω μύτες;



να αφήσω μακριά φράντζα;


να τα κόψω α λα Beckham;

και πάνω στον προβληματισμό μου
μου τα έχωσε ο τεντάς


Moυ είπε ότι δεν έχω καβαλήσει απλώς καλάμι,
αλλά έ
χω καβαλήσει ολόκληρη ζαχαροκαλαμοφυτεία!


Και ότι αντί να παίξω μπάλα ασχολούμαι με τις τρίχες μου



Και με τις κάλτσες μου

Kαι όλα αυτά ανήμερα στα γενέθλιά μου!


ΟΥΦ! Εμπλεξα!!!

20 comments:

squarelogic said...
This comment has been removed by the author.
squarelogic said...

Ρε γαμώτο,είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο ταλέντο στις καφετέριες της Γλυφάδας...
Έπρεπε να του έχουν ρίξει από δίπλα
εναν σεβαστό πρώην σταρ του ΠΑΟ(ιδανικά τον Βαζέχα,αλλά ο Σαραβάκος θα είχε πολλά να του πει απ την εποχή της Σοφούλας...)να τον νουθετεί σε κάθε του βήμα,κι αν και έτσι αυτός συνέχιζε την dolce vita με πειτπώσεις στην αποδοση του,ας τον πουλήσουν σένα σοβαρό σύλλογο διατηρώντας σοβαρό ποσοστό,εως και 50 %...
Εγω πάντως στις αναπροσαρμογές συμβολαίου απο ενα σημείο και μετά θα του έλεγα οτι τα παραπάνω θα τα πάρει σε ομόλογα που ληγουν μετά 3 χρόνια και θα του εξηγούσα γιατί.
Υπερβολικά πολλή προβολή και δημοσιότητα για ενα τόσο νέο και άμαθο παιδί.

gatti said...

@squarelogic: Οντως, η δημοσιότητα του έπεσε βαριά του Σωτηράκη. Πολλοί, υπερβολικά πολλοί οι πειρασμοί, μεγάλη η απειρία του από τέτοιες καταστάσεις, τον πήρε από κάτω.

Εχει σαφώς ευθύνες η ΠΑΕ, έπρεπε να τον διαχειριστεί καλύτερα, όφειλε να προβλέψει αυτό που όλοι βλέπαμε και να τον έχει από κοντά. Αν πάντως δεν συμμορφωθεί (που το βρίσκω δύσκολο) το καλύτερο θα είναι να τον πουλήσει, συμφωνώ μαζί σου...

koutavaki said...

Και να είχε και κανένα μαλλί της προκοπής...Αυτό είναι Kormoranos Nest όνομα και πράγμα!Τώτα για το αν είχε δίκιο ο τεντάς,μάλλον η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.Δηλαδή ναι μεν αλλά δεν τον είδαμε και πολύ φέτος...Και σίγουρα σε τέτοιες ηλικίες η υπερπροβολή δεν κάνει καλό.Εδώ δεν κάνει σε πολύ μεγαλύτερες!Αλλά πόσο σίγουροι είμαστε ότι η ΠΑΕ δεν το έπρωξε να γίνει όλο αυτό για να τον πουλήσει?(Πωπω πως έχω γίνει έτσι,μεσ'την καχυποψία...).

kakaskimos said...

Βλέπω ότι προσέχετε πολύ το πως συμπεριφέρεστε στους αθλητές σας. Στο Νίνη, στον Αγκάμεζ.
Ευχαριστούμε για τα δώρα ...

squarelogic said...

προσωπικά Κακάσκημε με πόνο καρδιάς έγραψα για παραχώρηση του Σωτηράκη.
Απλώς είναι κρίμα να πάει χαμένο τέτοιο ταλέντο για το ελλην.ποδόσφαιρο.
Αν αυτό σημαίνει οτι πρέπει να αλλάξει το νοσηρό ελληνικό περιβάλλον και να δουλευτεί από εναν Βενγκέρ πχ.,ας γίνει έτσι...

squarelogic said...

Βέβαια,δεν ξέρω αν ηταν κατάλληλος ο τρόπος με τον οποίο εξέθεσε τον παίκτη...εκτός αν του έχει κάνει πολλάκις συστάσεις κατ'ιδίαν κι ο ίδιος συνεχίζει το χαβά του.

Πάντως δεν φαίνεται να κρατά κακία ο Τεν Κατε,και έχει κατ'επανάληψη συγχαρεί παικτες που φαινόταν να έχει ξεχασμένους οταν εκείνοι αρπαξαν τις ευκαιρίες που τους έδωσε.

gatti said...

@koutavaki: Mαλλί καλό έχει. Στο hairstyle ζορίζεται. Γι΄ αυτό και οι συχνές αλλαγές μέχρι να βρει τον ...τύπο του! :p

Kοίταξε, τις ευκαιρίες του ο μικρός τις πήρε φέτος. Δεν μπορεί να έχει παράπονο. Αν δεν τις εκμεταλλεύτηκε, κακό του κεφαλιού του. Πάντως, όσο χρησιμοποιήθηκε, μάλλον τον εαυτό του εξέθεσε παρά τον προπονητή.

(Είσαι όντως καχύποπτη...) :))

gatti said...

@kakaskimos: Για τον Αγκάμεζ συμφωνώ. Ηταν χοντρό. Ο άνθρωπος παίζει τραυματίας τόσο καιρό τώρα. Για τον Νίνη διαφωνώ. Το ότι διέρρευσε ήταν κακό. Το ότι του τα έχωσε ο προπονητής, όχι. Χρειάζεται και το τράβηγμα του αφτιού.

gatti said...

@squarelogic: Αν δεν είχε διαρρεύσει, εμείς ούτε που θα το μαθαίναμε. Ομως, δεν είναι κακό να κάνει κριτική ο προπονητής στους παίκτες του. Και ναι, του έχει κάνει κι άλλες συστάσεις, αλλά ο μικρός δεν χαμπαριάζει. Ετσι κι αλλιώς αυτός είναι ο τρόπος του Τεν Κάτε. Δεν θυμάσαι πώς είχε συμπεριφερθεί στον Ρουκάβινα, όταν πήρε την βλακώδη κόκκινη; "Παίξαμε καλύτερα χωρίς εσένα". Είναι πράγματι δηκτικός στην κριτική του στους παίκτες, αλλά δεν κρατάει κακία.

Εγώ πάντως θεωρώ πως η διαφήμιση του Νίνη είναι πολύ μεγαλύτερη από την πραγματική του αξία. Ισως θα ήταν καλύτερα να πουληθεί κι εγώ δεν το λέω με πόνο ψυχής...

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Πονεμένη ιστορία ο μικρός.. και ευθύνες φέρουν όλοι με πρώτη και καλύτερη την διοίκηση.. από έναν ανερχόμενο ποδοσφαιριστή που έσφυζε από διάθεση και ζωή, πάνε να μου τον μετατρέψουνε σε ένα χαζοχαρούμενο μέλος του σταρ σύστεμ τύπου Θώδης..Κρίμα για τον Σωτήρη αλλά έχει χρόνο πολύ ακόμα μπροστά του να διορθώσει την κατάσταση..

Ντεμης said...

Εγώ πάλι ως πιο ουδέτερος δεν καταλαβαίνω: τόσες πια αλλαγές έκανε στα μαλλιά του; (τι να πούμε κι εμείς με τον Πλιάτσικα) Με τόσες μοντέλες πήγε; Πού τα μαθαίνετε αυτά καλέ, εγώ που΄μαι και υπερ-κουτσομπόλης δεν τα ξέρω!
Κι αυτός ο Τεν Κάτε, αφού βλέπει τις διαρροές, ας τους τα λέει κατ΄ ιδίαν. Τι του είπε δλδ για το μαλλί και τις κάλτσες (!) δεν το "έπιασα". Κρίμα το παιδί πάντως, στην σημερινή ελλαδική πραγματικότητα έπρεπε να πετάει, όχι να΄ναι στον πάγκο....

gatti said...

@Thodoras13: Σαφώς έχει ευθύνες η διοίκηση. Οι πειρασμοί για έναν ποδοσφαιριστή είναι τεράστιοι έτσι κι αλλιώς. Φαντάσου πόσο πιο μεγάλοι είναι ένα παλικαράκι που είναι στα καλύτερά του, από άποψη ηλικίας, όρεξης για ζωή κ.λπ. Οφειλε λοιπόν να τον προστατέψει. Χρόνος υπάρχει για να διορθωθούν τα πράγματα, αρκεί να υπάρχει και διάθεση, τόσο από την διοίκηση όσο και από τον ίδιο.

gatti said...

@Nτέμης: Πολλές αλλαγές, Ντέμη μου. Πολλές. Κάθε ...εβδομάδα αλλάζει χτένισμα. Ο Πλιάτσικας μόνο χρώμα άλλαξε βρε!

Και οι μοντέλες πολλές είναι. Σαν τα ...πουκάμισα τις αλλάζει! :ppp

Αυτά είναι εύκολο να τα μάθεις καλέ!

Αν τους τα πει κατ΄ ιδίαν και βγουν, δεν θα προλάβει η διοίκηση να τον τιμωρήσει τον αρχι-ρουφιάνο. Θα τον φυτέψει ο ίδιος ο τεντάς στην Παιανία! Δράματα θα έχουμε!

Του είπε ότι το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να φτιάξει τα μαλλιά του και τις κάλτσες του!

Πώς να μην είναι στον πάγκο, αφού σέρνεται...

squarelogic said...

Αντε,θα σου λείψει απ'οτι φαίνεται ο Σουηδός κιθαρίστας...Επόμενος σταθμός η Μπρόντμπι.
Καιρός ήταν,αρκεί να πάρουμε ενα πολύ καλό δεξί φουλ μπακ.Μας λείπει απ την εποχή του Γιούρκα(και δεν εννοώ τον ίδιον!)

gatti said...

@squarelogic: Ωρα του καλή του παιδιού! Καιρός ήταν!

Αντε, ένας ένας να φεύγουν οι άχρηστοι, μπας και κάνουμε καμιά καλή μεταγραφή. Μόνο μια ανησυχία έχω: Μη τυχόν πάρουμε κανα δυο καλούς στόπερ και ξαναδούμε ξανά δεξί μπακ τον Βυντρίνιο μας!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ο Νίνης είναι σπουδαίο ταλέντο. Πρέπει να τον "βάλουν" να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ο καιρός, πάντως, έχει μαζέψει. Αν δεν γίνει αυτό φέτος, τον έφαγε η μαρμάγκα. (Να μην του λένε ότι είναι ο Μέσι, γιατί το παιδί δεν θα αντέξει άλλο!) Την καλημέρα μου, θερμή όπως πάντα.

tzonakos said...

Χαχαχαχαχα !
Δεν παίζεσαι !

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Σπουδαίο ταλέντο ο Νίνης, συμφωνώ, αλλά πρέπει να το θέλει κι ο ίδιος να γίνει κάτι παραπάνω από ταλέντο. Κι εγώ πιστεύω πως αν δεν γίνει αυτό φέτος, πέταξε το πουλάκι. Και θα είναι κρίμα πρώτα απ΄ όλα για τον ίδιο.

Καλημέρα!

gatti said...

@tzonakos: Μerci beaucoup!!! :))))