Wednesday, April 29, 2009

Tο Σάββατο, μπορείς;

Το Σάββατο, μπορείς;

Οχι, όχι...


Την Κυριακή, μπορείς;


Οχι, όχι...


Παρασκευή, μπορείς;


ΜΠΟΡΩ, ΜΠΟΡΩ. ΜΠΟΡΩ!!!


Αλλά δεν μπορώ εγώωωωω
(χοχοχο, χοχοχο)


Ρε τον άτιμο τον Χόχο, τι καψόνια είναι αυτά που κάνει στο ανθρωπάκι! Είπε κι αυτό (το ανθρωπάκι, ο Βαλβίδας ντε!) να το παίξει κομμάτι δύσκολος και να θέσει τους όρους του, εν όψει της υπογραφής νέου συμβολαίου, το συζήτησε και με τον μάνατζέρ του τον Ιμπάνιεθ να το καθυστερήσει το πράγμα για να δείξει ότι υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και τελικά του γύρισε όλο μπούμερανγκ. Πού πας ρε ταλαίπωρο μυρμηγκάκι να τα βάλεις με τον μπράχτορα; Σαράντα χρόνια φούρναρης ο Κρόκους έχει "ψήσει" προπονητές και προπονητές. Πού να φτουρήσεις εσύ, έρμε; Από εκεί που νόμιζες ότι θα τον χορέψεις στο ταψί, σε έβαλε αυτός τιμωρία να στέκεσαι με το ένα πόδι ψηλά σαν τον πελεκάνο. Αμ, άμα δεν ήταν αυτός που είναι ο Κόκκαλης, θα κατάφερνε όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα; Δεν πειράζει, θα μάθεις κι εσύ!

Μόνο που δεν έκλαψε που λες στη συνέντευξη Τύπου για το κύπελλο ο Βαλβίδας. Κι όχι τώρα όπως στην άλλη τη συνέντευξη, μετά το ματς με τον Θρασύβουλα. Tότε που πήγαν να τον ρωτήσουν για το συμβόλαιο και μπήκε μπροστά το μαντρόσκυλο ο Σάββας, ως άλλος Σάκης ο υδραυλικός και είπε: "προσωπικά ζητήματα, συζήτηση κομμένη" (δεν το είπε έτσι ακριβώς αλλά αυτό εννοούσε). Τώρα ήταν ο Βαλβίδας από μόνος του, που το ανακίνησε το θέμα. Χωρίς να χρειαστεί να το αναφέρουν οι ΑΡΔ.

Είπα - λέει - εγώ ότι δεν θέλω να μείνω; Πότε το είπα; Να μείνω θέλω. Kι όχι απλά θέλω. Θέλω και παραθέλω. Οσο τώρα γι΄ αυτά που έλεγε τόσο καιρό, "δεν ξέρω, θα δούμε, συζητάμε" και άλλες τέτοιες παπαριές, ξεχαστήκανε πάραυτα! Oσο δεν έρχεται η πρόταση από την Ισπανία και όσο το χρήμα που του δίνει ο θείος είναι ζεστό - ζεστό σαν φραντζόλα, τέτοιες εποχές κρίσης, μάλιστα, πού αλλού να πάει δηλαδή; Εδώ θέλει να μείνει και για να το καταφέρει θα πει και ένα τραγούδι από πάνω. Ακόμα και όλα αυτά που ακουγόντουσαν πως για να μείνει θέλει εγγυήσεις για μεγάλο μπάτζετ και παίκτες μεγάλου βεληνεκούς, στο χιόνι γραφτήκανε κι αυτά. Τι κι αν ο Χόχος έχει αρχίσει τον σχεδιασμό ερήμην του; Οπου νάναι θα αρχίσει να τα γυρίζει ο Βάσκος, να μου το θυμηθείτε.

Σαν να τον ακούω δηλαδή να το λέει: "Δεν ήθελα εγώ τον Ζαϊρί; Ποιος το λέει; ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΚΤΗΣ είναι! Μου κάνει! Κι ο Πάρντο τα ίδια. ΚΕΡΒΕΡΟΣ! Σάμπως ο Ζεβλάκοφ και ο Ντομί; ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ είναι τα παλικάρια μου. Και ποιος σέντερ φορ κλάσης τώρα; Μια χαρά είναι και ο Αγγλος φοιτητής, ο Ντάρμπισαϊρ!". Κι εγώ τώρα εδώ, ένα δίκιο του δίνω του Κόκκαλη. Τι ένα δηλαδή; Βουνό το δίκιο του! Αν μη τι άλλο ο Χόχος ξέρει από μεταγραφές. Λογικό ήταν, λοιπόν, να το πάρει τελείως πάνω του το θέμα. Αν το άφηνε στον Βαλβίδα (και να τον κρατήσει δηλαδή...) θα του έφερνε πάλι κανα παλτό σαν τον Οσκαρ και θα δοκίμαζε με τις βδομάδες κανα σαπάκι σαν τον Αλόνσο. Ασε που θα του στοίχιζε ο κούκος αηδόνι. Ενώ τώρα; Και φτηνούς παίκτες παίρνει και τρύπες στην ομάδα κλείνει.

Αλλο θέμα όμως αυτό. Για την παραμονή του Βαλβίδα λέγαμε. Που το πήρε αλλιώς για να μη βρει. Σου λέει "κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει". Τι νομίζεις δηλαδή; Μόνο εμείς την έχουμε την παροιμία; Και να γυρίσω πίσω σου λέει πού θα πάω; Σε καμιά ομάδα της Πριμέρα που παλεύει για τη σωτηρία. Ενώ εδώ ΚΑΙ με θέλουν ΚΑΙ χρήμα καλό παίρνω ΚΑΙ στο Τσαμπιόνι θα παίξω (καλά, αυτό το τελευταίο ας μη το δέσει και κόμπο λέω εγώ, δυο προκριματικοί είναι αυτοί και ο γαύρος είναι κομμάτι άμαθος σε ευρωπαϊκούς αγώνες που παίζονται στα ίσια). Και να μην καταφέρει δηλαδή τίποτα του χρόνου, τουλάχιστον θα γυρίσει πίσω έχοντας κάνει ένα γερό κομπόδεμα.

Μπορεί όμως ο Βαλβίδας να θέλει τώρα να μείνει και να άλλαξε το τροπάρι, όμως το θέμα δεν είναι τι θέλει αυτός, αλλά τι θέλει ο θείος. Γιατί άμα ο θείος έχει πάρει ανάποδες, δεν το έχει σε τίποτα να του δώσει του μέρμηγκα μια κλοτσιά από εδώ μέχρι την Ιβηρική. Και επειδή βλάκας δεν είναι ο Βαλβίδας, το κατάλαβε και προσπαθεί να σώσει ό,τι μπορεί. Τζάμπα προσπαθεί όμως λέω εγώ. Αμα το έχει πάρει απόφαση ο Χόχος εννοώ, τότε ό,τι γράφει δεν ξε-γράφει. Και ειδικά έτσι και χάσει το κύπελλο, θα πρέπει να αρχίσει ήδη να μαζεύει τα μπαγκάζια του.

Κι ας περιμένουνε οι γαύροι τώρα, μετά την δήλωση του Ισπανού, να κάνει ο Κόκκαλης το χρέος του και να τον κρατήσει. Αμα το έχει σκοπό να τον διώξει, θα το κάνει και δεν θα υπολογίσει τίποτα. Και τι να υπολογίσει δηλαδή; Με μια καλή μεταγραφή το κλείνει το στόμα των γαύρων για κανα εξάμηνο. Μόνο ο Βαλβίδας νομίζεις κάθεται στο ένα πόδι σαν τον Πέτρο, τον πελεκάνο της Μυκόνου; Ολος ο Ολυμπιακός, μια Μύκονος είναι!


Συνέντευξη τώρα δεν είχαμε μόνο στον γαύρο. Είχαμε και στην AEK. Mίλησε ο Ντούσκο για το κύπελλο. Από τα greeklish, τα break even, τα super crucial και τα super confidential (aka ξεπατοκάλαθο) περάσαμε στα χασαποσέρβικα, ουπς, λάθος, στα ελληνοσέρβικα. Εντάξει σέρβικα τώρα δεν μίλησε ο πρίγκιψ, αλλά και τα ελληνικά που μιλάει σαν σέρβικα είναι, οπότε;

Αυτός ο άνθρωπος τελικά να μου το θυμηθείτε θα αγιάσει στο τέλος. Αφού ακόμα κι εγώ έφτασα να νοιώθω συμπάθεια για πάρτη του, κάτι έχει γίνει, δεν μπορεί! Σκέφτομαι δηλαδή πόση αντοχή να διαθέτει αυτός ο Σέρβος Ιώβ; Πόση υπομονή ακόμα θα κάνει; Το τι έχουν δει τα μάτια του και το τι έχουν ακούσει τα αυτιά του αυτούς τους τρεις - τέσσερις τελευταίους μήνες στην ΑΕΚ δεν τα έχει ζήσει σε όλη του την καριέρα, ποδοσφαιρική και προπονητική μαζί. Κι όμως είναι ακόμα εκεί! Και υπομένει. Και επιμένει. Και περιμένει. Μέχρι πότε; Αγνωστο! Λες να έχει εγγυήσεις ότι θα έρθει ο Μελισσάν; Πώς; Πού; Πότε; Να πάρει ο Μελισσάν την ΑΕΚ ατιμασμένη και καταχρεωμένη; Και το πρώτο τώρα εδώ που τα λέμε δεν τον χαλάει και πολύ. Ισα ίσα που σε όσο μεγαλύτερο χάλι την βρει τόσο πιο εύκολο θα είναι να φανεί η διαφορά. Το δεύτερο, όμως, αυτό με τα χρέη, είναι που τον ζορίζει. Από χρέη ο τίγρης την θέλει καθαρή την ΑΕΚ. Ασπιλη και αμόλυντη. Τι τον πέρασες δηλαδή; Θα πληρώσει αυτός τις αμαρτίες άλλων; Τι; Από την δική του μεταβίβαση στον Τροχανά ξεκίνησαν οι αμαρτίες; Δεν θέλω χαζά!

Πάλι ξέφυγα όμως. Για τον πρίγκιπα σας έλεγα που έδωσε συνέντευξη εν όψει κυπέλλου και είπε πως εφτά χρόνια χωρίς τίτλο είναι πολλά για την ΑΕΚ. Και πως η κατάκτηση του τροπαίου είναι ο μεγάλος τους στόχος. Το ίδιο είπαν μια μέρα πριν οι Αργεντίνοι της ομάδας, ο Σκόκο και ο Σάχα. "Είναι πολύ σημαντικό τρόπαιο" λέει ο ένας, "να το πάρουμε για να γράψουμε ιστορία να μπούμε στο πάνθεον των παικτών της ΑΕΚ", λέει ο άλλος. Τι λέτε ωρέ;
Μιλάμε τώρα ότι τους έχει γίνει πλύση εγκεφάλου εκεί πέρα στην ΑΕΚ με αυτό το ρημάδι το κύπελλο. Τόσο πολύ δηλαδή, που έτσι και δεν το κερδίσουν ανησυχώ μη τους βρει κανα κακό στην υγεία τους. Αυτό το κύπελλο τώρα, είναι για τους ΑΕΚτζήδες ό,τι το κουδουνάκι για τα σκυλιά του Παβλόφ. Δεν χρειάζεται να το δουν. Και μόνο που ακούνε τη λέξη κύπελλο, αρχίζουν να τους τρέχουν τα σάλια. Αφού έχω την υποψία ότι μερικούς από αυτούς, σαν τον Τζιμπούρ ας πούμε, θα τους αφήσουνε ατάιστους μέχρι τον τελικό για να ορμήσουνε με περισσότερη τρέλα στο γήπεδο. Τώρα σε ποιον θα την ρίξει τη ροχάλα στον τελικό ο Τζιμπούρης, θα σας γελάσω. Αν ήταν αμυντικός, θα έλεγα πως θα την έριχνε στον Ντιόγο. Αλλά μιας και δεν είναι, βλέπω να την τρώει ο Αβραάμης.



Τώρα, βέβαια, εσείς περιμένετε να ασχοληθώ με τα παιδιά τα δικά μας, τα ζουμπουρλούδικα. Που είχανε πολυμετοχικό μίτινγκ και μετά είχανε και ΔΣ. Μαϊστα. Και τι θέλετε δηλαδή να σας πω; Είδατε εσείς να βγήκε καμιά είδηση; Η μόνη είδηση που βγήκε είναι αυτή που πρόσφερε βούτυρο στο ψωμί των ΑΡΔ που δεν γουστάρουν τον τεντά. Ζητήθηκε από τον Σουριναμέζο να εξηγήσει τους λόγους της αποτυχίας της ομάδας κι αυτός είπε ότι δεν δούλεψε με δικό του υλικό. Κι αυτό τώρα είναι αλήθεια σε ένα βαθμό, αλλά ποιος τους ακούει τους ΑΡΔ που θα αρχίσουν πάλι να λένε ότι από την μια αδειάζει τον Αντωνίου και από την άλλη εξευτελίζει τους παίκτες του.

Τώρα θα μου πεις, ποιος τεντάς; Ο Βγενόπουλος ήταν η είδηση. Που βγήκε και είπε ότι το μπάτζετ δεν έχει ταβάνι και ότι άμα ο Δήμος δεν δώσει τις απαραίτητες εγγυήσεις τότε η ομάδα θα φύγει από τον Βοτανικό και θα πάει αλλού να φτιάξει το γήπεδό της.

Ναι ε; Εγώ λέω να πάμε αύριο κιόλας να χτυπήσουμε τον Μέσι! Αφού έχουμε μπάτζετ απεριόριστο ας τον πάρουμε τον παιχταρά! ΄Η κάνουμε μεταγραφές, ή δεν κάνουμε! Κι αφού κάνει κόνξες ο Κακλαμάνης, ας φύγουμε από τον Βοτανικό κι ας πάμε να το χτίσουμε το γήπεδο όπου γουστάρουμε!

Βastaaaaa! O Bγενόπουλος ξέρει γιατί τα λέει αυτά που λέει το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε; Τα πιστεύουμε; Δυστυχώς πολλοί τα πιστεύουμε. Κι επειδή στο καπάκι βγήκε ο Τζίγγερ και άφησε αιχμές για την ενότητα και τον Βγενό, το βγάλαμε πάλι το συμπέρασμα. Ο ραλίστας με την τσιγκουνιά του δεν αφήνει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

Coοlάρετε λέμε και μην παίρνουν τα μυαλά αέρα! Τον Παυλάρα τον ακούσατε να μιλήσει καθόλου; Γιατί δεν μίλησε νομίζεις; Με ποιον από τους δύο συμφωνεί αυτός; Και με τους δύο, με τον ένα, ή και με κανέναν σου λέω εγώ. Λογικό δεν είναι; Πώς να συμφωνήσουνε όλοι αυτοί και σε τι; Να φύγουνε από το Βοτανικό; Και να πάνε πού; Απλές εκβιαστικές κινήσεις προς τον Κακλαμάνη είναι αυτές. Εδώ χρειάστηκαν τόσα χρόνια για να γίνει αυτό το πρότζεκτ και τώρα θα το εγκαταλείψουν για να πάνε αλλού; Επειδή πέταξε μια παρόλα εντυπωσιασμού ο Βγενό; Η πρώτη φορά είναι; Με τα λόγια λέει ο λαός χτίζω ανώγεια και κατώγεια. Τα έργα είναι το θέμα! Κι έπειτα είναι και το άλλο. Το μεγαλύτερο όπλο του Τζίγγερ είναι το γήπεδο. Θα το αφήσει να του φύγει μέσα από τα χέρια του; Πλάκα κάνουμε;

Ασε τώρα το μπάτζετ. Τι θα πει "χωρίς όριο"; Οτι αγοράζω όποιον θέλω; ΄Η μήπως ότι αν μου κάτσει μια καλή περίπτωση και χρειαστεί κάτι τις παραπάνω, θα το δώσω; Αυτό μάλιστα! Μπορεί να ισχύει. Αλλά μέχρι εκεί.

Και λογικό ήταν εδώ που τα λέμε που δεν πάρθηκε καμία απόφαση. Αφού τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Συζητήσεις θα γίνονται, σχεδιασμός επίσης. Αλλά έτσι και δεν οριστικοποιηθεί η θέση που θα κατακτήσει η ομάδα μέσα από τα πλέι οφ, αποφάσεις δεν πρόκειται να παρθούν. Γιατί άλλο μπερντέ θα ξοδέψουν έτσι και περάσει η ομάδα στα προκριματικά του Τσαμπιολί και άλλον έτσι και μείνει στο ΟΥΕΦΑ. Φως φανάρι δηλαδή πως εκεί πάει το πράγμα.

Κι αυτά τα περί στήριξης Τεν Κάτε κι αυτά βερεσέ τα ακούω. Ας χαθεί ο στόχος του Τσαμπιολί και σου λέω εγώ πού θα πάει η στήριξη. Ο Τζίγγερ θα του το πάει στο σπίτι το εισιτήριο για την Ολλανδία.

Οσο τώρα για την σκέψη τους να ενισχυθούν οι αρμοδιότητες του Πατέρα, σωστή, λογική και αναμενόμενη ήταν. Γιατί έτσι και τα πάρει στο κρανίο ο Φάδερ και τα βροντήξει, που δεν του φτάνει δηλαδή που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά πρέπει να προσέχει πώς θα τα συμβιβάσει κι από πάνω ανάμεσα σε Γιαννακόπουλους, Τζίγγερ και Βγενό, τους βλέπω τους πολυμετοχικούς να τρέχουνε περισσότερο από ό,τι τρέχανε οι μέτοχοι της ΑΕΚ όταν τους παράτησε ο Ντέμης!

***
Scratch: Αν είναι δυνατόν λέει θέλει έναν τερματοφύλακα ο Τεν Κάτε! ΥΕS! YES!!!

Scratch 1: Τον Κυργιάκο τον γούσταρα πάντα και τον ήθελα στον Παναθηναϊκό. Τι με νοιάζει εμένα το οικονομικό του πρόβλημα με τον Τζίγγερ! Από χθες τον γουστάρω ακόμα περισσότερο!

Scratch 2: Mπραουδάκης στο "Goal": "Για μένα, λοιπόν, ούτε «ανήθικος» ούτε «εχθρός» είναι όποιος κι αν δημοσιοποιούσε αυτό, προηγούμενα ή επόμενα ενημερωτικά σημειώματα. Eίναι, απλώς, όντως AEKτζής..." (Oταν τα έλεγα εγώ...)

Scratch 3: Χλωμό το κόβω να έρθει ο Ανχελέρι. Μπορεί να μην υπάρχει κυρία Ανχελέρι, όπως υπήρξε κυρία Πεγεράνο, αλλά υπάρχει αμόρε. Και τι αμόρε! Vanessa Carbone, playmate Aργεντινής 2007. Ταμάμ για Ιταλία και Ρώμη είναι ο παίκτουρ και η παίκτρια! Aυτός για Λάτσιο κι αυτή για ...Domenica Sportiva!


Scratch 4: Γαύροι, τι σας έχω βρε! Μαρινάκι! Ναι, ναι, την Μαρίνα, την μεταφράστρια του Βαλβέρδε! Βρήκα φωτογραφία της. Του περυσινού καλοκαιριού μεν, αλλά από το ολότελα...

21 comments:

Rizobreaker said...

Όντως πολύ καλή η κίνηση του Κυργιάκου!
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, απολαυστικά για μια φορά ακόμα...

Rizobreaker said...

Αααα και βεβαίως όσον αφορά τη δεσποινίδα Vanessa Carbone τα λόγια είναι περιττά!!!!!!!!!
Κι εγώ θα πήγαινα στη φασιστο-Λάτσιο για πάρτη της!!!!!! :pp

Ντεμης said...

Μμμμ.... ορίστε πού φτάσαμε! Να μας δουλεύουν όλοι πια! Από σκυλιά στα πειράματα τού Παβλόβ μέχρι ατιμασμένη (!)η ΑΕΚάρα μας; Μήπως το παρακάνετε λίγο, αγαπητή Gatti; Δεν είμαστε και τόσο χάλια πια! Θα παίξουμε τουλάχιστον στον Τελικό του Κυπέλλου μεθαύριο. Εσείς που θέσατε ως στόχο την δεύτερη θέση, προς το παρόν είστε εκτός. Και προβλέπω να μην τερματίζετε ούτε τρίτοι στο τέλος.
Δεν λέω άλλα γιατί σε συμπαθώ.
ΥΓ: ο Μπάγιεβιτς είναι τέλειος, και τα ελληνικά του είναι μια χαρά και να λυσσάξετε. Ο Κυριάκος επίσης, κι επίσης να λυσσάξετε. Χεχεχέ!

gatti said...

@Rizobreaker: O Kυργιάκος λειτούργησε ως πραγματικός αρχηγός! Με πονάει που αυτός ο παίκτης λείπει από την Πανάθα...
Ας όψεται το γινάτι του Τζίγγερ...

Ωραία η κυρία δεν λέω, αλλά πολύ ωραίο παιδί και ο Ανχελέρι, παρακαλώ! :)))

gatti said...

@Nτέμης: Aχου το, που μου κάκιωσε!

Πλακίτσα κάνω βρε (κι εσύ επίσης, το ξέρω...). Αφού εγώ την αγαπάω την ΑΕΚ. Εδώ κοντεύω να συμπαθήσω τον Μπάγεβιτς!

Αλλά μήπως έχω άδικο; Ψύχωση πια σας έγινε το κύπελλο! Ενα ματσάκι είναι. Εγώ με την ΑΕΚ θα είμαι και ελπίζω ότι θα το σηκώσει. Αλλά αν (λέω αν...) ο μη γένοιτο δεν έρθει, τι θα κάνετε, θα πεθάνετε;

Ετσι! Ετσι! Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Μιλάμε κι εμείς που ήρθαμε τρίτοι και καταϊδρωμένοι! Πες τα μας! Πες τα μας, γιατί έχουμε την τάση να τα ξεχνάμε!!!

ΥΓ. Βρε μια χαρά είναι ο πρίγκιψ! Τα δε ελληνικά του άψογα!
:)))))

koutavaki said...

Ωραίος ο Κυργιάκος!!!Κι εμένα είναι μια από τις συμπάθειές μου και μακάρι να ερχόταν αλλά που...Αλλά πάλι αν έρθει ποιος θα μείνει και στην έρμη την ΑΕΚ?Αφού σε αυτόν στηρίζονται.Και μη μου πείτε για Σκόκο,Τζιμπούρ κ.λ.π. γιατί αυτοί δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν με τίποτα άλλο από τα μπουκέτα!Όσο για τα μπουμπούκια μας και το μπάτζετ...μου φαίνεται σαν:Το είπαμε στο σκύλο μας και εκείνος στην ουρά του(όπου σκύλος=ΑΡΔ,όπου ουρά=εμείς).Το ότι έχουνε τα φράγκα το ξέρουμε,αλλά τι το διαλαλούνε.Ότι και να μου πείτε,αυτός ο χριστιανός ο Βγενό στο λαιμό μου έχει κάτσει.Στη θέση του θα άφηνα να διαρρεύσουν όχι και τόσο μεγάλα ονόματα και στο τέλος θα έφερνα το Μέσι (όπως λες κι εσύ Γατί μου)και το Ζουνίνιο(μας χρειάζεται με τόσα φάουλ που παίρνει ο Κάρα,όχι ότι αυτός τα πάει άσχημα στις εκτελέσεις,αλλά έτσι για το 100%)και θα έβλεπες την άλλη μέρα τους βάζελους στο Βοτανικό με τσάπες,φτυάρια,τσουγκράνες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!Έτσι για να του κάνουμε και οικονομία(χαλάλι του άμα είχε ξοδευτεί τόσο!!!).Εκτός και αν εννοεί ότι έχουν τα λεφτά για να διαλύσουν το ρόστερ εις τα εξ'ων συνετέθη και να πάρουν όλους τους φτηνιάρηδες(24μύρια=24άρι ρόστερ που ζήτησε ο Τεν Κάτε).Και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας,οπότε η δουλειά πάει να γίνει"Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου"...

Ντεμης said...

Φυσικά καλέ και κάνω πλάκα! Το ξέρω πως κι εσύ για πλάκα τα γράφεις. Εγώ θα πάω στο ματς, θα ουρλιάζω τρεις ώρες, κι ότι θέλει ας κατεβάσει. Τις επόμενες μέρες πάντως όντως θα είμαι νεκρός! Σου έχω προβλέψει το σκορ/επανάληψη Παγκρητίου μήνες τώρα, αλλά....
Αύριο είναι τα σημαντικότερα. Καμμιά πρόβλεψη για την καλαθόσφαιραν δεν βλέπω! Πώς και δεν θα πας Βερολίνο βρε;!

squarelogic said...

gatti τα ποστ σου έχουν γίνει πιο εθιστικά κι απ τον Αποδυτηριάκια των παλιών-πιο αθώων-ημερών!
Μπράβο!
Ο Κρόκους,όσο και νάναι απεχθής,είναι ο Νο1 Δάσκαλος στο θέμα Εξουσία.Κάτι Βαλβίδες τους παίζει στα δάχτυλα.Εδώ κάνει πλάκα στους πολυμετοχικούς και ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις,στο μυρμηγκάκι θα κολλήσει?
Για τα δικά μας,έχω την αίσθηση οτι ο Βγενόπουλος προβληματίζει αρκετούς επειδή μιλά με μια καθαρότητα σκέψης και ειλικρίνια ασυνήθιστη για τα (εθισμένα στο χάιδεμα...) αυτιά μας.
Στο θέμα του γηπέδου πχ.δείχνει την ουσία του θέματος.Σου λέει "κ.Δήμαρχε,μπορείτε να μας εγγυηθείτε για τον Βοτανικό ή να μας προτείνετε κάπιο άλλο χώρο δίχως διεκδικήσεις ή να ματαιώσουμε τη Διπλή Ανάπλαση"?
Στο θέμα των μεταγραφών δυστυχώς ούτε και χθες κατάφεραν να καταλήξουν σε ομοφωνία.Όπως το πάει το γράμμα ο Τζίγγερ,πάλι θα μας λένε 'δεν προλάβαμε,τον Γενάρη θα καλύψουμε τα κενά".
Εκεί που έχω αμφιβολίες είναι για τη στήριξή του σε Αντωνίου+Τεντά,τουλάχιστον με την παρούσα μορφή της (μη)συνεργασίας τους...

Wrong Guy said...

Μη με κράξεις, δεν μπορώ να κάνω άλλο τεράστια ποστ!

τι άμο!

gatti said...

@koutavaki: O Σωτήρης είναι ένα από τα πιο ακριβά συμβόλαια της ΑΕΚ που έτσι όπως είναι τα οικονομικά της θα "ματώσει" για να το πληρώσει, αλλά από την άλλη είναι ηγέτης και δεν διαθέτει πολλούς τέτοιους πια. Αλλωστε ακόμα κι αν τον αποδέσμευε, εμείς πάντα θα "κολλάμε" στο "βέτο" του Τζίγγερ, οπότε ξέχνα τον!

Ο Βγενόπουλος είναι περίεργη περίπτωση. Το θέλω απελπισμένα να τον πιστέψω και να είναι αυτός που πράγματι φαίνεται, αλλά εξακολουθώ να έχω επιφυλάξεις.

Καλά, για τον Μέσι, όντως θα χρειαζόταν να πάρουμε φτιάρια και αξίνες να φτιάξουμε μόνοι μας το γήπεδο, γιατί όλα τα λεφτά του γηπέδου δεν φτάνουν για να φέρουμε τον Λιονέλ εδώ! :))

Λεφτά όντως υπάρχουν, αλλά είναι πια ξεκάθαρο ότι για να τα δώσουν περιμένουν να δουν τι ...ψάρια θα πιάσουμε στο φάιναλ φορ, αλλά και πώς θα τα πάνε μεταξύ τους.

Κι εγώ βλέπω να είμαστε στα ίδια τα περσινά, πάλι...

gatti said...

@Nτέμης: Καλά θα κάνεις που θα πας στον τελικό, Ντέμη μου! Και να φωνάξεις όσο πιο πολύ μπορείς. Κι εγώ μαζί σας θα είμαι νοερά.

Ποιο σκορ/επανάληψη Παγκρητίου; Το 3-0 υπέρ του γαύρου; Που κάνατε καλοκαιρινό το "Ιεράπετρα"; Δεν "παίζει" τέτοιο σενάριο με Μπάγεβιτς προπονητή! (Κοίτα που υποστηρίζω τον πρίγκιπα τελευταία, κάτι έχω πάθει, να το κοιτάξω...).

Πρόβλεψη για την καλαθόσφαιρα δεν υπάρχει... Τι μπορώ να πω γι΄ αυτό το ματς;
Πώς να πάω βρε στο Βερολίνο; Ακριβά είναι, άσε που δουλεύω κιόλας... :((((

gatti said...

@squarelogic: Χεχε... "Παιδί" του αποδυτηριάκια είμαι κι εγώ, φαίνεται η επιρροή έτσι;

Εννοείται ότι ο Κρόκους είναι δάσκαλος στο θέμα "Εξουσία". Μόνο τυφλός δεν μπορεί να μη το δει αυτό. Το ότι τον αντιπαθούμε σφόδρα δεν σημαίνει ότι έχουμε χάσει και την κρίση μας.

Είσαι σίγουρος ότι είναι καθαρότητα σκέψης αυτή του Βγενόπουλου και όχι διπλωματικός - πολιτικός λόγος; Δεν ξέρω, ακόμα το ψάχνω...

Από τη μια μου λέει ό,τι θέλω να ακούσω ως οπαδός του Παναθηναϊκού, από την άλλη μου ζητά μια συναίνεση με τον "εχθρό", που ξεπερνά ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ το "πολιτικά ορθό".
Λες να είναι επειδή δεν το έχουμε συνηθίσει; Μακάρι!

Η θέση του για το γήπεδο μπορεί να είναι σωστή, αλλά δεν θα βρει οπαδούς. Οχι μόνο τον Τζίγγερ, αλλά ούτε καν τους Γιαννακόπουλους δεν έχει στο πλευρό του.

Για τις μεταγραφές προβλέπω να κάνουμε πάλι μια τρύπα στο νερό. Και είναι πολύ σημαντικό το θέμα που θίγεις για τη συνεργασία Τεν Κάτε - Αντωνίου. Αυτοί οι δύο δεν κάνουν μαζί. Υπάρχει conflict.

gatti said...

@Wrong Guy: Δεν μπορείς να κάνεις, ή δεν μπορείς να διαβάσεις;

Κι εγώ σ΄ αγαπώ Wrong μου! :***

Γιωργος Κεντρωτης said...

Πάντως εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε (δηλαδή τα πάντα) για να μη δούμε τον Κυρ-Γιάκο με ερυθρόλευκα. Και το άλλο αστέρι, τον Μπασινά, που κάτι θλιψεροί ολυμπιακάρες και αντικειμενικοί φίλοι μας τον ήθελαν στον Πειραιά. ΟΥΣΤ!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Άμα ήτανε οι διάφοροι Βαλβέρδες (που τώρα πια τους φτύνει και ο Πρωταθλητής) να μπορούσαν να τουμπάρουν τον Σωκράτη, κανείς (μη ολυμπιακός) δεν θα μισούσε τον Σωκράτη. Ο κύριος Κόκκαλης θα ήταν ένας... αξιοπρεπής παράγων του ποδοσφαίρου μας. Όπως παλιά εκείνος ο αλήστου μνήμης... ρουμπίνιας, ο κατά κόσμον Αργύρης Σαλιαρέλης, τον οποίο εκθείαζε εκ συστήματος καθημερινώς η Αθλητική Ηχώ.
Έχω την εντύπωση, αν όχι τη βεβαιότητα, ότι ο Μυρμηγκάκης θα (αναγκαστεί να) μας πει Hasta la vista. Ας πάει στο καλό...

Στο βόλλεϋ μάλλον δεν έχετε (πια) τύχη. Στο (βερολινέζικο) μπάσκετ τα πράγματα φαίνονται αμφίρροπα. Εκτιμώ πάντως ότι έχετε προβάδισμα, αλλά εύχομαι να βγω ψεύτης και να μου κοπεί η γλώσσα σε πολύ μικρά κομματάκια.

Καλό μήνα. Σε χαιρετώ από τους ηλιόλουστους και ανέκαθεν και εσαεί ερυρόλευκους Κορφούς.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Nαι είναι γεγονός πως εσείς κάνατε ό,τι μπορούσατε για να μην δείτε κανέναν από τους δύο στα ερυθρόλευκα. Τολμώ δε να πω ότι αν δεν κάνατε εσείς - οι φίλαθλοι - αυτό που μπορούσατε, ενδεχομένως να ήταν αμφότεροι ντυμένοι στα ερυθρόλευκα.

Συμφωνώ, αν ο Κόκκαλης δεν ήταν αυτός που είναι θα ήταν ένας ...αξιοπρεπής παράγοντας του ποδοσφαίρου μας. Δεν θα μπορούσες να το θέσεις καλύτερα.

Κι εγώ την ίδια εντύπωση έχω για το μυρμηγκάκι. Που θα είναι βεβαιότητα αν χάσετε το κύπελλο. Τι να γίνει. Επαιξε και (μάλλον) έχασε ο σενιόρ Βαλβίδας...

Το βόλεϊ δεν με τρελαίνει, ας είναι εκεί το ...κακό. :)

Καλό μήνα να έχεις κι εσύ και η όμορφη Κέρκυρα!

Leviathan said...

kalo sou mina!!!!!! :)

Γιωργος Κεντρωτης said...

Στο μπάσκετ βγήκα (δυστυχώς για εμάς) αληθινός... Και το χειρότερο, εκλεκτή φίλη: Εγώ που είμαι σκέτη φουρτούνα, όταν χάνει ο Θρύλος, έδειξα ψυχραιμία και κουράριζα δύο γαύρους μετά τον αγώνα, έναν γιατρό και έναν θεολόγο!

Ρεπορτάζ: Μιά ώρα μετά τον αγώνα ο ένας και μοναδικός Βάζελος της Κέρκυρας είχε βγει με ένα φιατάκι και μια τεράστια πράσινη σημαία με τριφύλλια στο Πεντοφάναρο (στην κεντρική πλατεία) και πανηγύριζε. Μπράβο για το θάρρος του (ομολογώ...), αλλά μάλλον το είχε υπολογίσει το πράγμα. Όλοι οι γαύροι ἠμασταν ψόφιοι, εξαιρέσει εμού τολμώ να είπω! Απόδειξη ότι γράφω στον κυβερνοχώρο. Σε καληνυχτίζω.

gatti said...

@Leviathan: Kαλό μήνα και σε σένα Leviathan μου! :))))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Πικρή επιβεβαίωση έτσι; Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι σε ανάλογη περίπτωση.

Αν δεν ήσασταν ψόφιοι δηλαδή τι θα κάνατε; Θα του την πέφτατε; Δεν συμφωνώ πάντως με τους σημερινούς πανηγυρισμούς το έγραψα και σε νεότερο ποστ.

Καλημέρα (τέτοια ώρα πια...).

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ξέρω γώ, βρε Gatti μου; Μπορεί να διοργανωνόταν κανά... επιστημονικό συνέδριο νυχτιάτικα! Το αποκλείεις; Οι ηλίθιοι είναι πάρα πολλοί.

Κάνε μια... ευχή να χάσουμε σήμερα! Όχι για να φύγει ο Πρασινοκοιλάδας, αλλά για να... νικήσουμε!

(Κεφάτος Γιώργος, άρτι επιστρέψας από τρελή ψαροφαγία μετ᾽ οινοποσίας. Σ᾽ το λέω, διότι εσένα, ως γάτα και ως φίλη του αφεντικού μου, σου αρέσουν και τα ψάρια και τα κόκκαλα. Κι όταν λέω κόκκαλα, δεν εννοώ τα ζάρια του μπαρμπουτιού... Ωχ! Ό,τι θέλω λέω... Σε χαιρετώ εγκαρδιότατα.)