Monday, May 25, 2009

Τιμή και δόξα στον βλάκα...


...ή στους βλάκες, που ενώ η ομάδα προηγείτο με 20 πόντους πέταξαν φωτοβολίδες και διέκοψαν το παιχνίδι και το ρυθμό της.

Και ανάγκασαν τον Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου, αντί να μιλήσει για την μεγαλειώδη νίκη να ασχοληθεί για άλλη μια φορά με τους ηλίθιους και την αήττητη ηλιθιότητά τους. Πόσο καραγκιόζης μπορείς να είσαι αλήθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο την στιγμή που η ομάδα σου έχει διασύρει τον αντίπαλο και βαδίζει για μια θριαμβευτική επικράτηση;


Εχει δίκιο ο Ομπράντοβιτς. Αυτούς τους φιλάθλους δεν τους χρειάζεται. Ούτε ο ίδιος, ούτε κανείς μας. Γιατί αυτοί οι ηλίθιοι δεν πηγαίνουν στο γήπεδο για να δουν αγώνα. Πηγαίνουν για να μαστουρώσουν και να δημιουργήσουν επεισόδια. Και είναι πια καιρός να γίνει κάτι δραστικό. Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Ούτε άλλες αν(τ)οχές.

Αφοι Γιαννακόπουλοι, οι συγκεκριμένοι φίλαθλοι κάθονται σε συγκεκριμένες θέσεις. Αν θέλετε μπορείτε να τους βρείτε. Τέρμα πια το κανάκεμα. Απομονώστε τους, δώστε τους στην Αστυνομία να τελειώνουμε. Είτε αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν, είτε η ομάδα. Στην τελική, ας γίνει ακόμα κι αυτό. Ας τιμωρηθεί η ομάδα. Ας χάσει ένα πρωτάθλημα, ας γίνει κάτι που θα πονέσει τέλος πάντων, αν είναι να σταματήσει μια και καλή αυτό το καφριλίκι. Είναι καλύτερα να γίνει αυτό, παρά να σκοτωθεί κάποιος άνθρωπος. Γιατί όπως πάμε βαδίζουμε με μαθηματική ακρίβεια προς τα εκεί...

Για τον αγώνα τώρα δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Αν στο ΣΕΦ έφταιγε στον γαύρο το φάουλ που δεν σφυρίχτηκε στον Παπαλουκά, σήμερα τι έφταιγε άραγε; Μάλλον αυτό που δεν θέλουν με τίποτα να παραδεχτούν οι γαύροι. Ο Παναθηναϊκός ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Εχει συστήματα, έχει λύσεις, έχει αυτοματισμούς, έχει περισσότερους από έναν παίκτες - ηγέτες (ενώ στον Ολυμπιακό, ακόμα ψάχνουν να βρουν τον Παπαλουκά), έχει χημεία, έχει ομοιογένεια, αφού ο κορμός της δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια, έχει εμπειρία, έχει μεγάλο προπονητή. Σε έναν αγώνα ή σε δύο μπορεί να χάσει. Σε μια σειρά αγώνων όχι. Κι επειδή στο μπάσκετ παραδοσιακά κερδίζει ο καλύτερος, βρίσκεται στην κορυφή όλα αυτά τα χρόνια. It's as simple as that.

Oποιος έχει αντίρρηση, ας ψάξει να βρει άλλοθι στις διαιτησίες.

ΒΕΒΑΙΑ...

επειδή ΤΙΠΟΤΑ δεν τελειώνει σε μια νίκη ή σε δύο όσο μεγάλη κι αν είναι η τελική διαφορά στο σκορ, το triple crown μπορεί να έχει αρχίσει όχι απλά να αχνοφαίνεται, αλλά να μας χαμογελάει, ωστόσο ακόμα δεν έχει κερδηθεί. Γι΄ αυτό και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και στον τρίτο (ή στον τέταρτο αν χρειαστεί - ούτε θέλω να σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί πέμπτος)
αγώνα για να το σηκώσουμε.

***

Scratch: Πώς το είπε ο Νίκολας; Μια νίκη είναι νίκη είτε με έναν πόντο διαφορά, είτε με 40. Μην το ξεχνάτε αυτό, εν όψει συνέχειας.


Scratch 1: Για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι διαιτητές ΟΦΕΙΛΑΝ να αποσυρθούν στα αποδυτήρια όπως έκαναν στο ΣΕΦ.


Scratch 2: Σκέτος Μητσοτάκης ο Χόχος. Τόσο καιρό που δεν μιλούσε τα κουτσοκατάφερνε ο γαύρος στο μπάσκετ. Μόλις έπλεξε το εγκώμιο των Αγγελόπουλων, ήρθε ο εφιάλτης.


Scratch 3: Τι μέρα κι αυτή για τους γαύρους! Ανακοινώθηκε ο Κετσπάγια, έπεσε η καμπάνα για τα επεισόδια στο ΣΕΦ και ολοκλήρωσαν με την Da Pipa στο ΟΑΚΑ. Α πα πα, μαύρη Δευτέρα!


Scratch 4: Καλά, τι έκανε ο Θανάσης την ώρα της διακοπής και τον έπιασε ο φακός να σηκώνει τα παντελόνια του; Πάρτε του καμιά τιράντα ρε, θα του πέσουν τα βρακιά καμιά ώρα... (Φόραγε και την γνωστή trendy γραβάτα...)



Scratch 5: Ηταν και ο Βγενό στο ματς...


Scratch 6: Αρχισαν τα όργανα στο λιμάνι. Κατέβηκαν τα καλόπαιδα να γιουχάρουν την αποστολή του γαύρου. Ε ρε έρμε Τσίλντρες, σου ήταν γραφτό να γνωρίσεις την "ερυθρόλευκη" αγάπη και από την καλή και από την ανάποδη.


Scratch 7: Παναγιώτη, δεν μπορώ ούτε να χαρώ πια. Ας πρόσεχες. Αφησες την Εθνική και το απυρόβλητο, άφησες το Μαρούσι και την έλλειψη άγχους για να καθίσεις σε "ηλεκτρική καρέκλα". Πόσο εύκολο ήταν να την βγάλεις καθαρή;



Scratch 8: Σχόλια σε γαυροφόρουμ:
* "Την Παρασκευή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ήττα. Αυτά τα ζώα είναι ικανά να πάνε στο ΟΑΚΑ και να χάσουν με 40 πόντους!".
\
* " Παναγιώτη Γιαννάκη,μίασμα του Ολυμπιακού, όρθια γρίπη, προσωποποίηση της μιζέριας, σε λυπήθηκε ο Ομπράντοβιτς, χώρια που σαν μεγάλος προπονητής που είναι ξέρει ότι τον μεγάλο αντίπαλο πρέπει να τον σέβεσαι. Πλάκα σου έκανε στο τέλος, σε έπαιζε με Σάκοτα, Κέτσμαν και Χατζηβρέττα".
* "Παπαλουκά, πρώην μπασκετμπολίστα, έτρεξες να πάρεις και την τεχνική ποινή για να καθαρίσεις και να αράξεις πάγκο;"
* "Αγγελόπουλε να παίξω κι εγώ μπάσκετ; 1-2-3 τρίποντα θα τα βάλω στάνταρντ, με 500 χιλιάρικα το χρόνο θα σούρθω κουτί".
* "Καταφέρανε να ξεχάσουμε ακόμα και τον Κετσπάγια".


ΤΟ ΘΕΑΜΑ










Ο ΠΡΩΤΟΜΑΣΤΟΡΑΣ





Ο ...ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΣΑΡΑΣ









Η ΔΙΑΚΟΠΗ






Ο ΚΟΣΜΟΣ






ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Εφαγες όλο τον Σκλαβενίτη, Σχορτσιανίτη, Σχορτσιανίτη...


Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

O Θεός με λυπήθηκε και δεν παίζω...



Εδώ που τα λέμε και να έπαιζες...

43 comments:

The Bgt said...

Σε ευχαριστω για τη φωτο με το "Σκλαβενιτη"! Κακιουλα αλλα θεϊκο (και μακαρι δηλαδη να μεναμε στα πειραγματα...)

Αν την εχεις και σε μεγαλυτερη αναλυση...γιατι θελω να την κανω wallpaper? :)

gatti said...

@The Bgt: Ταλαντεύτηκα για το αν πρέπει να βάλω την συγκεκριμένη φωτογραφία, γιατί τον Σόφο τον γουστάρω. Ετσι όπως είναι! Και με τα 200 παρά κάτι κιλά του.

Αλλά το σύνθημα είναι χιουμοριστικό, δεν έχει καμία σχέση με τα άθλια ρατσιστικά συνθήματα που έλεγαν εναντίον του.
Βέβαια, υπό μια έννοια κι αυτό ρατσιστικό είναι, δικαίωμά του αν έφαγε τον Σκλαβενίτη, τον Μαρινόπουλο, τον ΑΒ και τα Καρφούρ μαζί! (Ασε που αν δεν τα είχε φάει, θα τα βρίσκαμε και σκούρα κάτω από την ρακέτα του γαύρου).

Δεν την έχω όμως σε πιο μεγάλη ανάλυση. Και δεν νομίζω ότι κάνει για Wallpaper γιατί υπάρχει το δίχτυ που έβαλαν για να προστατέψουν τους γαύρους και έτσι δεν δείχνει καθόλου καλά.

pensierix said...

Αν ήταν μόνο βλάκας, κομμάτια να γίνει... Εδώ μιλάμε για υποψήφιο δολοφόνο με γηπεδικό άσυλο. Μητσάρα, πάρε την ομάδα και φύγε, να χάσει 0-20 τη στιγμή που το σκορ είναι 58-38...Θα σε παραδεχόμουν ακόμα περισσότερο...

Αγωνιστικά, το ματς δεν αντέχει σε κριτική και φυσικά η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι η σημερινή. Πρέπει να συμβούν πολλά για να βγει ένα ματς σαν αυτό που παρακολουθήσαμε. Ασφαλώς τίποτα δεν τελείωσε και την αμαρτία μου τη λέω. Δέχομαι ότι ήθελε να ξεκουράσει παίχτες ο Ζοτς, αλλά ήθελα να φτάσει τη διαφορά μέχρι εκεί που δε παίρνει. Στον αθλητισμό διαφωνώ με την επικρατούσα άποψη του "σεβασμού στον αντίπαλο" όταν μιλάμε για διαφορές, πολλά γκολ κτλ. Οταν έχεις ευκαιρία να διασύρεις τον αντίπαλο, πρέπει να το κυνηγήσεις. Αλλά ΟΚ, αυτά είναι λεπτομέρειες...

ΠΑΝΟΣ said...

Βρε παιδί μου τι ήταν και τούτο...

Λοιπόν, όλα καλά, με δυο παρατηρήσεις:

Το σύνθημα καλό, αλλά ο τύπος έχει σχεδόν πεθάνει για να ασχολούμαστε.
Το καλό ήταν του Μπουρούση για τις 10 μέρες και τις διαδοχικές "π...ς" (πούτσες, ντε) αλλά δεν θυμάμαι να το άκουσα στο γήπεδο μέσα, παρά μόνο έξω μετά τη νίκη μέχρι να φτάσω τη μηχανή (και λίγο πάνω της :Ρ).

Παρακολουθούσα περιμένοντας την παρέα μου την προθέρμανση του Σάκοτα, όταν όλη η ομάδα ήταν στα αποδυτήρια. Ξέρουμε ότι είναι σουτέρ τρελό αλλά αυτό το πράγμα... Γατόνι μέτρησα αν το πιστεύεις πάνω από 30 συνεχόμενα τρίποντα!!! Δεν έχανε με τίποτα, ούτε καν πηδούσε στο σουτ. Ανεπανάληπτος. Το σερί το έκοψε μια κροτίδα που έσκασε όταν άφηνε τη μπάλα από το χέρι και σιχτίρισα όταν το έχασε. Πρέπει να έβαλε κάμποσα συνεχόμενα μετά από αυτό. Και αν είδε κανείς πώς έμπαιναν! ΟΛΑ με τον ίδιο τρόπο, με το διχτάκι να γυρνάει ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ με τον ίδιο τρόπο σε κάθε εύστοχο (μήπως αστόχησε και καθόλου) σουτ.


Μα....

* "Την Παρασκευή ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η ήττα. Αυτά τα ζώα είναι ικανά να πάνε στο ΟΑΚΑ και να χάσουν με 40 πόντους!".

ΧΑΧΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!

ΠΑΝΟΣ said...

Τι στο καλό, μέχρι να το γράψω μπήκαν 4 σχόλια;!;!

gatti said...

@pensierix: Kι εγώ αυτό θα επιθυμούσα. Να πάρει την ομάδα και να φύγει. ΄Η καλύτερα να το έκανε ο Ομπράντοβιτς που το έχει υποσχεθεί κιόλας ότι θα το κάνει. Μόνο έτσι μπορεί (μπορεί λέω γιατί πάλι δεν είναι βέβαιο) να καταλάβαιναν οι ηλίθιοι. Κι αν δεν καταλάβαιναν οι ηλίθιοι θα καταλάβαιναν οι διπλανοί τους μέσα στο γήπεδο και θα αντιλαμβάνονταν ότι δεν θα είναι ρουφιάνοι αν τους "δώσουν" αλλά θα έχουν κάνει το σωστό απέναντι στον συνάνθρωπό τους και στην ομάδα.

Σαφώς και δεν είναι αυτή η διαφορά, ο Ολυμπιακός ήταν σκέτο χώμα, δεν είναι αυτή η δυναμικότητά του, μην τρελαθούμε, είναι πολύ καλύτερος.

Στενοχωρήθηκα που τράβηξε χειρόφρενο ο Ζοτς στο τέλος, γιατί ήθελα να κερδίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά. Νομίζω όμως ότι παίζει ρόλο το γεγονός πως το 73-38 δεν είναι ένα σκορ που επιτεύχθηκε επί της δικής του παρουσίας στον πάγκο (πώς θα μπορούσε, άλλωστε;). Γι΄ αυτό και δεν ξυπνάει ο μπασκετικός του εγωισμός ούτε νοιώθει την ανάγκη να πάρει καμία ρεβάνς.

Επειτα μπορεί να σκέφτηκε πως με πιο μεγάλη διαφορά, το παιχνίδι στο ΣΕΦ θα γινόταν ...ροντέο. Οχι ότι θα το αποφύγουμε αυτό, αλλά αν είχαν χάσει με καμιά σαραντάρα, θα ήταν ακόμα χειρότερα...

Εγώ αντίθετα είμαι της άποψης ότι πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο, όταν είναι μεγάλος αντίπαλος. Ο,τι κάνεις θα το βρεις μπροστά σου. Αυτή τη διαφορά όμως την ήθελα! Γιατί κι εκείνος δεν μας είχε σεβαστεί τότε...

gatti said...

@Πανοσ: Ζήσαμε μεγάλες στιγμές!

Οντως, να ασχολείσαι πια με τον Σόφο είναι σαν να κλέβεις εκκλησία.

Το σύνθημα με τον Μπουρούση ήταν καλό, αλλά δεν ήθελα να το βάλω στο ποστ, γιατί θα το έτρωγε η ...λογοκρισία.

Πάρε ένα βιντεάκι από την προθέρμανσή του, πέρασε δύσκολες στιγμές.
http://www.youtube.com/watch?v=-i8GgOPxLPs

Kρίμα πάντως που ανοίξαμε βεντέτα μαζί του, είναι ο μόνος παίκτης από τον γαύρο που θα τον ήθελα στην ομάδα μας.

Ο Σάκοτα είναι τρελός σουτέρ, τι να λέμε. Τρελάθηκα έτσι όπως μπήκε μέσα και τα ...μπουμπούνισε!

Φοβερό το γαυροσχολιάκι έτσι; Ετσι! Τον φόβο μας να έχουν! :)))

paoad said...

Πάντως κ εγώ φοβάμαι πολύ για τα επεισόδια τη Παρασκευή. Νομίζω ότι όσοι πάνε στο γήπεδο θα το κάνουν για να τραμπουκίσουν και μόνο.

Μεγαλύτερη ηλιθιότητα από τις πτυσσόμενες εξέδρες δεν θα μπορούσε να κάνει ο Αγγελόπουλος. Ελπίζω να τις αποσύρουν γιατί αν κρίνω από την ευκολία που έμπαινε ο κόσμος εντός του αγωνιστικού χώρου στο ΣΕΦ, τότε όντως θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα.

ΠΑΝΟΣ said...

Συμφωνώ ότι είναι σίγουρα ο καλύτερος παίχτης του Ολυμπιακού (σιγουρότατα ο καλύτερος Έλληνας "ψηλός"), αλλά αυτός το διάλεξε ;)
Είναι σαν να πάω να παίξω σε τσόντα και να με ρωτήσουν ποιον θέλεις παρέα στην παρτούζα της 3ης σκηνής και να ζητήσω τον Holmes. Mα τόσο σίγουρος ήταν και έταζε δεκαήμερα; Πφφφφ....

gatti said...

@paoad: Aς μη σου πω καλύτερα τι γράφουνε στα γαύρικα φόρα. Οι τραμπουκισμοί είναι σίγουροι. Μακάρι να μην γίνει τίποτα αλλά το κόβω χλωμό. Αυτοί είναι αποφασισμένοι να χυθεί αίμα.

Βέβαια συνηθέστατα όταν φοβόμαστε ότι θα γίνουν επεισόδια δεν ανοίγει μύτη, συνήθως ο χαμός γίνεται σε απρόβλεπτα ματς, αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο για το συγκεκριμένο. Αυτό βρομάει μπαρούτι.

Κι εγώ το ελπίζω να τις αποσύρουν, τις πτυσσόμενες. Ισως μετά τα σημερινά επεισόδια στο Ρέντη να σκεφτούν με πιο καθαρό μυαλό.

pensierix said...

@gatti

Εγώ θεωρώ ότι δεν είναι έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο να προσπαθώ να τον νικήσω με όσο γίνεται μεγαλύτερη διαφορά. Από τη στιγμή που μιλάμε για αθλητισμό, επιδόσεις κτλ οφείλω να δώσω το 100% για μένα και όχι αδιαφορώντας για τον αντίπαλο. Αλλωστε, ρόδα είναι και γυρίζει...Θα συμφωνούσα σε περιπτώσεις που μια ομάδα πχ είναι αποδεκατισμένη, έχει κατέβει με τα δεύτερα λόγω συγκυρίας, έχει μείνει με 8 παίκτες κτλ κτλ...

gatti said...

@Πανοσ: Τον Holmes; Χαχαχαχα! Παράδειγμα που βρήκες κι εσύ!

Σίγουρος δεν νομίζω ότι ήταν. Αλλά θα πρέπει να του δώσουμε και το ελαφρυντικό της πίεσης. Ο οπαδός ή οι οπαδοί που τον προκάλεσαν ήταν χαλαροί στις θέσεις τους, αυτός είχε όλη τη φόρτιση από τον χαμένο ημιτελικό, ήταν και άρρωστος, μην ξεχνάς. Θα έπρεπε να είναι περισσότερο ψύχραιμος, αλλά είναι άνθρωπος κι αυτός, όχι μηχανή.

Τέλος πάντων, όπως λες κι εσύ, το διάλεξε. Ας πρόσεχε...

pensierix said...

Χωρίς το..."και όχι" στο προηγούμενο σχόλιο...Μας φάγανε τα ξενύχτια...
:)))

paoad said...

Τέλος, αν ήθελα κάποιον παίκτη από τον ακατανόμαστο αυτός είναι το Βασιλοπουλο. Πιστεύω ότι υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς θα γινόταν το καλύτερο τριάρι στην Ευρώπη (ένταξη μετά τον Σίσκα), αλλά εδω και 2 χρόνια έχει μείνει τελείως στάσιμος.

Βέβαια, μη τα θέλουμε κι όλα δικά μας- έχουμε Περπα που τον βλέπω και τρίβω τα μάτια μου. Μαζί με το Μπουρούση είναι οι δύο πιο βελτιωμένοι παίκτες τη τελευταία διετία.

gatti said...

@pensierix: Διαφωνούμε στο συγκεκριμένο θέμα. Εμένα για παράδειγμα, μου άρεσε που ο Αγγελος Αναστασιάδης στο ματς με την Γιουβέντους έδωσε εντολή να κατεβάσουμε ταχύτητα όταν φτάσαμε στο 3-1 και αποβλήθηκε ο Ζιντάν. Ποιος ο λόγος να διασύρεις τη Γιουβέντους;

Οπως επίσης ΔΕΝ μου άρεσε όταν ο γαύρος βρήκε την ΑΕΚ με τα δεύτερα και μόνο βασικό τον Ατματζίδη και την διέσυρε με εξάρα. Ηταν αισχρό. Το ίδιο αισχρό ήταν που έριξε 6 στη Λεβερκούζεν. Λίγο αργότερα ήρθε η "θεία δίκη" και η Γιουβέντους με την 7άρα.

Βέβαια αυτά τα παραδείγματα (εκτός της Λεβερκούζεν που το είδε ο γαύρος ομαδάρα για να προσγειωθεί μετά απότομα από τον Σουμ) ανάγονται στην δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις για μια ομάδα που παίζει αποδεκατισμένη, με τα δεύτερα κ.λπ. Αλλά και πλήρης να έπαιζε, χωρίς προβλήματα νομίζω ότι σκοπός σου είναι να την κερδίσεις, όχι να την εξευτελίσεις. Η μεγάλη ομάδα θεωρώ ότι απαιτεί σεβασμό. Εκτός αν δεν σε έχει σεβαστεί εκείνη, οπότε μπορείς να ανταποδώσεις τα ίσα.

Επιμένω: O,τι κάνεις, το βρίσκεις μπροστά σου.

gatti said...

@paoad: Tον Βασιλόπουλο; Αυτόν δεν τον μπορώ καθόλου! Εξάλλου, όπως λες κι εσύ έχουμε τον Περπέρογλου! Μια χαρά είναι ο Πέρπε! Να τον δεις σε ένα χρόνο, τι εξέλιξη θα έχει!

pensierix said...

Εκεί διαφωνούμε. Στο ότι εγώ δεν θεωρώ ότι εξευτελίζω τον αντίπαλο νικώντας τον με μεγάλη διαφορά. Η δουλειά μου είναι να βάζω τη μπάλα στο καλάθι του και οφείλω να το κάνω για 40 λεπτά, αν αυτός δεν μπορεί να με σταματήσει αυτό δεν με αφορά πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον "αιώνιο". Ισα ίσα, θεωρώ ότι τον εξευτελίζω δείχνοντας οίκτο, τραβώντας χειρόφρενο. Αλλά ας διαφωνήσουμε και σε κάτι, διότι συμφωνούμε σε επικίνδυνο βαθμό!
:)))

koutavaki said...

Καλημέρες!!!Εγώ το γιορτάζω σήμερα γατί μου,διότι ο σύζυγος κόντεψε να μου μείνει στα χέρια!(Ψιλοπαίζει και μπάσκετ βλέπεις και άστα...)...Του έλεγα κάθε τόσο:έρχεται η 20άρα,έρχεται η 30άρα και να μη μπορεί να μιλήσει ο έρμος!!!Έχει και τα καλά του όπως βλέπεις...Χιχι(τι κωλόπαιδο που είμαι κι εγώ)!!!
Είδα μια ταμπελίτσα για το Μπουρούση που έλεγε:Γιάννο όλο λόγια είσαι.Δε μου έμεινε άντερο από τα γέλια λέμε!Μετά,με τη διακοπή,μου βγήκαν ξινά βέβαια.Έλεος ρε παιδιά τώρα που δε μπορούν να τους σταματήσουν!Ένας απλός σωματικός έλεγχος αρκεί.Θα ήταν και μεγαλύτερος ο θρίαμβος αν δείχναμε ότι είμαστε λαός άλλου επιπέδου,αλλά που να τους κόψει ως εκεί!Τι ζώα όμως...Έχουν κάνει τον αθλητισμό,ότι πιο καλό και υγιές,επικίνδυνο!Ίσως μια τιμωρία που να τσούξει τσέπες(δεν εννοώ φυσικά τα γελοία πρόστιμα)να βοηθούσε κάπως...Στον άλλο αγώνα βέβαια,πολύ πιθανό οι γαύροι να πετάξουν κροτίδες στο δικό τους πάγκο από την τσαντίλα!Βρήκα και ωραία ονομασία κάπου στο Ιντερνετ:κροτίδα παρκέ-παρκέ!(από το εδάφους-εδάφους).
Για τη διαφορά που λέτε δεν έχω αποφασίσει τι είναι καλύτερο,αλλά νομίζω ότι οι μεγάλες ομάδες δε χρειάζεται να κάνουν επίδειξη δύναμης,αρκεί να κλειδώνουν τα παιχνίδια.Τόσο όσο να είναι σαφές ότι δεν κλέβουν αποτελέσματα(να υπάρχει διαφορά δηλαδή,αλλά η αύξησή της να μην είναι το πρώτο ζητούμενο).Λέτε τώρα που ήταν 27 και όχι 35 να πόνεσε λιγότερο?Δε νομίζω.Άμα ο άλλος βέβαια είναι και ανάπηρος...(όχι από ελλείψεις).
Για παραιτήσεις και ποδοσφαιρικά δε σχολιάζω,γιατί θα βγω πάλι...υπερμεγέθης!(Όχι πως τώρα δεν είμαι!Δεν πήρα γραμμή ότι είχες κάνει και άλλο ποστ,νόμιζα θα περίμενες και το μπάσκετ και θα τα έθιγες όλα μαζί).Μόνο μια συμβουλή:Θείο,άσε τις μπηχτές για πέναλτι,γήπεδα και πολυμετοχικούς και κοίτα να μη φας πάλι τριάρα έξω!Εσύ θα κλαίς πάλι!Είδες ο Μπουρούσης τι έπαθε!
Υ.Γ.:Εξαιρετικό και το προηγούμενο ποστ!

mahler76 said...

και ποιός μας λέει πως δεν είναι εγκάθετος των γαύρων? όπως και να έχει το παραμύθι τελειώνει σε λίγες μέρες και ο βασιλιάς θα βρεθεί στο θρόνο του.

greektrick said...

Καλημέρα γάττα. Είχα μια ελπίδα ότι οι δικοί μας κάφροι θα συγκρατηθούν, αλλά ήταν όνειρο θερινής νυκτός. Βαρέθηκα όμως και το απίστευτο καραγκιοζιλίκι των Γιαννακοπουλαίων, οι οποίοι τρέχουν κάθε φορά, τάχα μου, να συνετίσουν τον υπέροχο λαό του ΠΑΟ. Δηλαδή να συνετίσουν αυτούς που οι ίδιοι εφοδιάζουν με εισιτήρια, τους αφήνουν να περάσουν φωτοβολίδες στο γήπεδο, τους καθοδηγούν μέσω της "Πράσινης" και τους κατεβάζουν στις ηρωϊκές πορείες. Δυστυχώς, τα μεγάλα συμβόλαια αποτρέπουν παίκτες και προπονητές από το να τα μουτζώσουν όλα και σηκωθούν να φύγουν. Αϊ σιχτίρ, τους σιχάθηκα τελείως.

-billys- said...

Ολα τα λεφτά ειναι ο Μητσικώστας που κάνει τον Γιαννάκη!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MdKeDSyaEfg

gatti said...

@pensierix: Εχεις δίκιο, ας υπάρχει και κάτι στο οποίο θα διαφωνούμε. Δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα! :))))

gatti said...

@koutavaki: H αλήθεια είναι ότι έπεσε κομμάτι βαρύ στους γαύρους, οπότε αν είχες κάποιον δικό σου άνθρωπο που είναι οπαδός του ακατονόμαστου, λογικό είναι να ανησυχήσεις!

Ο Μπουρούσης είχε χθες κλεισμένους όλους τους ...χορούς του! Μεγάλο σουξέ! Δεν το αξίζει ο φουκαράς, δεν είναι παλιοχαρακτήρας. Ηταν απλώς μια κακιά στιγμή στο Βερολίνο.

Για τα επεισόδια τα έχουμε πει. Αν θέλουν μπορούν να τους βρουν και να τους απομονώσουν. Από την στιγμή που δεν το κάνουν, μπορώ εγώ να κάνω και δεύτερες σκέψεις για τους λόγους που γίνεται αυτό. Και αυτές οι δεύτερες σκέψεις μόνο καλές δεν είναι.

Τιμωρία που θα τσούξει τσέπες ΕΙΔΙΚΑ στο μπάσκετ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν πρόκειται να κάνει τίποτα. Μια τιμωρία όμως που θα έδινε το παιχνίδι στον αντίπαλο και ξαφνικά θα του έδινε ξανά το πλεονέκτημα έδρας, αυτή ναι, θα έτσουζε. Μόνο έτσι θα μπορούσαν να βάλουν μυαλό. Ολοι!

Ο τρίτος αγώνας δεν βλέπω να τελειώνει. Το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι με ποιους θα τα βάλουν οι γαύροι. Με τους δικούς μας ή με τους δικούς τους παίκτες.


Και τριάρα να φάει ο θείος έξω δεν τον νοιάζει. Το είπε καθαρά. "Στην Ευρώπη θα φτάσεις κάπου και μετά θα φρακάρεις". Το χρήμα από τους ομίλους τον νοιάζει μόνο. Αυτό τον πείραξε που έχασε πέρσι.

gatti said...

@mahler76: Το σκέφτηκα κι εγώ αυτό. Δυστυχώς, όμως, θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι έχουμε κι εμείς κάφρους. Δεν έχουν οι γαύροι στην αποκλειστικότητα...

gatti said...

@greektrick: Την είχα κι εγώ αυτή την ελπίδα ότι οι δικοί μας δεν θα κάνουν επεισόδια, αλλά αποδείχτηκε φρούδα. Και εννοείται ότι έχουν ευθύνες οι Γιαννακόπουλοι, μου την έδωσε κι εμένα που κατέβηκαν κάτω και καλά να ησυχάσουν τον κόσμο. Νισάφι. Τους αγαπάω, τους χρωστάμε πολλά, αλλά στο θέμα των καφρο-οπαδών είναι εντελώς μα εντελώς λάθος!!!

gatti said...

@billys: Φοβερός ο Μητσικώστας ως Γιαννάκης! Πολύ γέλιο! Ιδιο τον κάνει!

Εκεί όμως που πιστεύω ότι θα δώσει ρεσιτάλ θα είναι όταν θα κάνει τον Κετσπάγια. Και δεν χρειάζεται να κουραστεί καν!

Alexandros said...

Τελικά τα fora των οπαδών πρέπει να έχουν πολύ γέλιο! Εκτός αν ισχύει αυτό μόνο για τους Ολυμπιακούς.

gatti said...

@Alexandros: OΛΑ τα φόρα των οπαδών, όλων των ομάδων έχουν πολύ γέλιο. Αλλά το έχουν κυρίως μετά από ήττες. Ο αυτοσαρκασμός και η πίκρα του οπαδού πάντα βγάζει γέλιο...

Crazy Tourists said...

Αηδία έχει καταντήσει όλο αυτό...Και το χειρότερο είναι πως το περιμένουμε κάθε φορά, είμαστε πεπεισμένοι ότι κάποια καφρίλα θα γίνει...

Όσο για την ομάδα τι να πω; Τα λένε μόνοι τους!

Τρελοτουρίστρια

Unknown said...

Αγαπητέ gatti συγχαρητήρια για την νίκη σας...αλλά νομίζω με το ύφος σας και το χιουμορ δυναμιτίζεται την κατάσταση.
Εντάξει χάσαμε απο μια ανώτερη ομάδα, αλλά τα ειρωνικά σχόλια...άμοιρε Τσίλντρες τι σου έμελλε να πάθεις και μαύρη δεύτερα για τους γαύρους...φαίνεται οι φάπες στο ποδόσφαιρο και στο Βόλευ σας έχουν κάτσει στο λαιμό.
Ασχολειθείται στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ αντρικό σπόρ που μας νικάτε...και έλατε να μας την ξαναπείτε.

ΥΓ
Πάντως μια ζωή σε τίτλους θα είσαι απο κάτω απο τον Ολυμπιακό

ΥΓ1
Τίμη και δόξα στους διαιτητές του Α αγώνα...που έπαιξαν δίκαια τον αγώνα(μια διαιτησια που χρόνια βοηθάει τον πρωταθλητή Παναθηναικό...)

ΥΓ2
Είμαι ενάντιας της βίας και μακάρι, αν είναι να γίνουν τα ίδια αίσχη με αυτά που έγιναν στον πρώτο αγώνα...κανένας γνήσιος Ολυμπιακός να μην πατήσει το πόδι του ΣΕΦ.

ΥΓ3
Δές το video
http://www.youtube.com/watch?v=PP_tu6yRgbA
Δεν πρόκειται να μας νικήσεις πότε με 35 βαζελέ...βαζελέ...

gatti said...

@Crazy Tourists: Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει. Να ασχολούμαστε περισσότερο με τους κάφρους παρά με το παιχνίδι. Κι αν δεν γίνει κάτι πολύ άσχημο που όλοι το απευχόμαστε, δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση.

Για την ομάδα όντως δεν υπάρχει κάτι να πεις. Τα λέει όλα μόνη της!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

gatti said...

@Το παιδί της πλατείας: Στο είπα και σε προηγούμενο σχόλιο, αλλά μάλλον ΔΕΝ το κατάλαβες. Το blog μου δεν σκοπεύω να το κάνω φόρουμ. Αν ήθελα να το κάνω φόρουμ ή ήθελα να τσιμπήσω hits θα άφηνα να σχολιάζουν πάσης φύσεως ανώνυμοι μόνο και μόνο για το τζέρτζελο και θα τους απαντούσα στο ίδιο ύφος για να ...ρίχνω λάδι στη φωτιά.

Δεν θα μου πεις εσύ τι χιούμορ θα κάνω στο blog ή πόση ειρωνεία θα χρησιμοποιήσω. Αν δεν σου αρέσουν μην τα διαβάζεις. Και εννοείται ότι αν αφήνεις σχόλια σαν το παραπάνω, μην περιμένεις διάλογο. Απαντάω σε σχόλια "αλλόθρησκων" που έχουν πραγματικά κάτι να πουν.

ΥΓ. Σε μια δεύτερη σκέψη, αν αφήνεις τέτοια σχόλια, μην περιμένεις να παραμείνουν στο blog...

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Απαράδεκτος ο τύπος με το καπνογόνο..Πάνω που τους είχαμε πάρει παραμάζωμα..Απλά απαράδεκτος και το θετικό είναι πως τα ακούει από την συντριπτική πλειοψηφία των οπαδών του ΠΑΟ..Αλλά και για να αποδίδουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν, ας φρόντιζε και η αστυνομία και κυρίως η ΚΑΕ να μην περάσουν τέτοιου είδους αντικείμενα μεσα στον αγωνιστικό χώρο.. Μέχρι και μπαζούκας μπορούμε να περάσουμε στο ΟΑΚΑ επομένως ας μην έρχεται κραυγάζοντας ο Θανάσης προς την πλευρά των οραγανωμένων. Αν ήθελε, θα μπορούσε να μην είχε περάσει απολύτως τίποτε μέσα.

gatti said...

@Τhodoras13: Eχεις δίκιο. Η καφρίλα δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν κάνουν κάτι οι αρμόδιοι γι΄ αυτό. Θεωρώ κι εγώ ότι είναι υποκριτικό να βγαίνουν οι Γιαννακόπουλοι και να φωνάζουν προς το μέρος των οπαδών να μην κάνουν επεισόδια, όταν οι ίδιοι με τις απαράδεκτες ανοχές τους συντηρούν τέτοια άτομα μεταξύ των οργανωμένων. Αν οι πρόεδροι των ομάδων ήθελαν, αυτοί οι τύποι μπορούσαν να απομονωθούν μέσα σε μια μέρα. Αλλά δεν θέλουν. Αυτό είναι το πρόβλημα.

Παλουκοκαύτης said...

Να κι ένα δείγμα εποικοδομητικής δημοσιογραφίας...Γιατί η βλακεία είναι αήττητη.

http://www.sport-fm.gr/article/178450

gatti said...

@Παλουκοκαύτης: Tο διάβασα το άρθρο του Νικολακόπουλου σήμερα το πρωί και έφριξα!
Τι να πεις... Τα λόγια είναι φτωχά...

Πάντως τα μαθήματα ...δημοσιογραφίας του Χόχου έπιασαν κιόλας τόπο...

ΥΓ. Και να σκεφτείς ότι ο συγκεκριμένος έχει φάει και ξύλο (από οπαδούς της ομάδας του απ΄ ό,τι θυμάμαι...).

paoad said...

@Παιδί της πλατείας

Πραγματικά χαίρομαι που η ομάδα μου δεν έσπασε το αρνητικό σκορ των 35 πόντων, γιατί έτσι θα συνεχίσουν να έχουν ένα επιπλέον κίνητρό να πατάνε τον ακατανόμαστο σε κάθε μεταξύ τους αναμέτρηση.

Είναι μαγευτικό συναίσθημα να ξενερώνεις που η φανέλα της προπόνησης (πριν τον αγώνα) έχει μόνο τέσσερα αστεράκια και να κάθεσαι να συζητάς και να αναλύεις με τους φίλους σου, πριν από τον τελικό, τους λόγους αυτού του πταίσματος.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Μποντζόρνο από την Κέρκυρα! Είμαι καλά. Δηλαδή: ΕΓΩ είμαι καλά, ΑΛΛΟΙ δεν είναι. Δεν βαριέσαι, όμως, φιλτάτη; Συμβαίνουν αυτά. Μπορεί να μη σου αρέσει αυτό που θα γράψω (καθότι δεν είναι και το άκρον άωτον της καλαισθησία), είναι ωστόσο αληθινό (αφήνω που το έστειλα και καμμιά... εκατοστή φορές SMS σε βαζελόφιλους, που με κογιονάρανε αλύπητα από τη μέση του 3ου δεκαλέπτου κι έπειτα): ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.

Ναι, έχω εκατοντάδες βαζελόφιλους... (τα καθάρματα, με θυμούνται πού και πού!!!)

Νά 'σαι καλά. Πάω να πιω μια τζιτζιμπύρα στην υγίά σου. (Όπως πάντα άψογη!)

pensierix said...

Το μάθημα τους το έχουν πάρει εδώ και καιρό οι...δημοσιογράφοι, gatti μου. Τα γελάκια στη συνέντευξη τύπου μετά από κάθε μπηχτή, γελοιότητα του Χόχου όπως ερωτήσεις του στυλ "πρόεδρε, ετοιμάζεται τσουνάμι του χρόνου αν κρίνουμε από τις διαιτησίες στα play off" μαρτυρούν ότι τα ιδιαίτερα μαθήματα έχουν πιάσει τόπο...

ΥΓ
Μ'αρέσει ο διαχωρισμός σε "ανδρικά" και "γυναικεία" αθλήματα που αναφέρει ένα παιδί πιο πάνω. Για να κάνουμε μια ακριβή και πιο αξιόπιστη καταμέρηση των τίτλων, προτείνω ένας αντρικός τίτλος να μετράει όσο τρεις γυναικείοι...:p

ΥΓ1
Ε όχι ν'ασχοληθούμε και με τον αρχιπαπαγάλο Νικολακόπουλο τώρα...

pensierix said...

Και με αφορμή την "καμπάνα" του γυναικείου βόλλευ του ΠΑΟ για τα μπλουζάκια " ΤΣΟ και ΛΟ" είναι να αναρωτιέται κανείς για το μυαλό που κουβαλάνε τόσο οι παράγοντες αλλά κυρίως οι αθλητές όταν γίνονται φορείς τέτοιων κατάπτυστων συνθημάτων. Στη προκειμένη περίπτωση μιλάμε για αθλήτριες, κάτι που κάνει το εν λόγω σύνθημα ακόμα πιο αηδιαστικό. Κάποιοι(ες) δεν σέβονται ούτε τον ίδιο τους τον εαυτό και δεν το αντιλαμβάνονται καν..

gatti said...

@paoad: Kι εγώ χαίρομαι που έχουμε ενα επιπλέον κίνητρο γιατί πραγματικά αρχίζω να ανησυχώ μην βαρεθούν τα παιδιά μας.

Κύπελλο με νίκη επί του ακατονόμαστου.

Ευρωλίγκα με νίκη επί του ακατονόμαστου στον ημιτελικό.

Πρωτάθλημα (κατά πως φαίνεται) με μειονέκτημα έδρας.

ΑΛΙΜΟΝΟ αν δεν είχε μείνει και η διαφορά!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αν πω ότι δεν έχω ζήσει ανάλογες στιγμές θα πω ψέμματα.

Κι εγώ έχω πολλούς φίλους γαύρους. Και ένα περίεργο πράγμα βρε παιδί μου. Δεν με ξεχνάνε ποτέ, άμα χάσει ο Παναθηναϊκός (ομολογώ ότι τους τσιγκλάω κι εγώ λιγάκι...).

Κι εσύ νάσαι καλά! :))))

gatti said...

@pensierix: A, όχι, αυτό φρόντισαν να το ξεκαθαρίσουν οι ΑΡΔ μετά την συνέντευξη. Οποια γαυροπαρασκηνιακή στήλη κι αν διάβαζες στις φυλλάδες θα έβλεπες πως οι χειροκροτητές ήταν οι κάμεραμεν, οι φροντιστές, οι ηχολήπτες, τα μέλη του ΔΣ του γαύρου, αλλά όχι βέβαια οι αδέκαστοι ρεπόρτερς! Ολα κι όλα!

ΥΓ. Είναι τόσο passe το συγκεκριμένο ...αστειάκι των γαύρων που δεν αξίζει καν τον κόπο να ασχοληθούμε.

ΥΓ1. Εμείς δεν πρέπει να ασχοληθούμε με τον Νικολακόπουλο. Δεν θα έπρεπε όμως να ασχοληθεί το αρμόδιο δημοσιογραφικό όργανο; Αλήθεια αυτός ο άνθρωπος διδάσκει και σε σχολή δημοσιογραφίας; Και μετά λέμε για τους οπαδούς...


Οι κοπελιές μας του βόλεϊ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ. Και ακόμα πιο απαράδεκτος (εκτός από γελοίος) ήταν και ο ισχυρισμός πως εννοούσαν κάποιον γνωστό Τσολιά και Λοχία. Ξεφτίλα! Ακόμα κι αν οι παράγοντές μας του βόλεϊ είχαν την συγκεκριμένη φαεινή ιδέα, θα έπρεπε οι ίδιες να αρνηθούν να μεταφέρουν αυτό το σύνθημα. Και ούτε μπορώ να δεχτώ πως ήταν ...αντίποινα για την κίνηση των γαύρων να τους πετάνε προφυλακτικά στο παιχνίδι που ήταν γηπεδούχος ο Ολυμπιακός. Με την δική τους μετέπειτα ενέργεια, έχασαν ακόμα και το δικαίωμα να διαμαρτύρονται.