Monday, May 25, 2009

Much Ado About Nothing


Γιατί έβγαλε ανακοίνωση "αποχώρησης" ο Βγενόπουλος:

* εννοεί ό,τι ακριβώς γράφει η ανακοίνωση και με την αποχώρησή του ενισχύει το ρόλο του Νίκου Πατέρα στην ομάδα.

* ετοίμαζε ηρωική έξοδο πριν από το Δ.Σ. που δεν του έκατσε αφού οι πολυμετοχικοί τα βρήκαν (ή τα "βρήκαν") και δεν υπήρξαν εντάσεις, οπότε αποφάσισε να το γυρίσει αλλιώς λέγοντας πως αποχωρεί τώρα που τα πράγματα δρομολογήθηκαν.

* θεωρεί ότι όντως δρομολογήθηκαν τα πράγματα μετά το ΔΣ της περασμένης Πέμπτης και γι΄ αυτό αισθάνεται ότι δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του.

* υπήρξε "άτυπη συμφωνία" με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη να αποχωρήσουν από το προσκήνιο (και μόνο...) τόσο ο υιός Τζίγγερ όσο και ο Βγενό.

* κάνει ρελάνς στον εντυπωσιασμό που δημιούργησε η παραίτηση Τζίγγερ.

* είναι τυπική η αποχώρηση, επί της ουσίας δεν σημαίνει τίποτα, ο ίδιος διατηρεί το ποσοστό του και κατά συνέπεια το δικαίωμα να επανέρχεται από καιρού εις καιρόν κρίνοντας πρόσωπα και καταστάσεις.

* "χαλάστηκε" από την καθυστέρηση στο γήπεδο και αποφάσισε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια...

* Ο Παναθηναϊκός ήταν έτσι κι αλλιώς "χόμπι" γι΄ αυτόν και αποφάσισε πως το συγκεκριμένο "χόμπι" δεν τον ικανοποιεί πια...

* Εκανε απλώς πράξη αυτό που έλεγε εδώ και καιρό περί αποχώρησης.

* Είδε ότι αποχώρησε ο Τζίγγερ και σου λέει ας κάνω και εγώ το ίδιο για να μη φάω τη λέζα έτσι και αποτύχει ο πολυμετοχικός και την δεύτερη χρονιά.


Επί της ουσίας και ανεξάρτητα από τις παραπάνω πιθανότητες προσωπικά θεωρώ πως έγινε ...πολύ κακό για το τίποτα. Ο Βγενό δεν αποχωρεί από πουθενά από την στιγμή που κρατάει το ποσοστό του. Αν θα αποχωρήσει θα φανεί την στιγμή που θα χρειαστεί να γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τότε θα ξέρουμε. Αν και πιστεύω ότι δεν πρόκειται να συγκρατηθεί για πολύ και αργά ή γρήγορα θα δούμε κάπου νέες δηλώσεις του.

Το μόνο που κρατάω είναι πως από την κίνησή του ενισχύεται κι άλλο ο Νικόλας Πατέρας που οι περισσότεροι συμφωνούν πως είναι ο άνθρωπος που κάνει ό,τι μπορεί για να δουλέψει ο νέος πολυμετοχικός Παναθηναϊκός. Ενδιαφέρον βέβαια θα έχει και η στάση των Γιαννακόπουλων. Θα κάνουν κάποια κίνηση από την πλευρά τους, ή δεν θα ασχοληθούν καθόλου;

Scratch: Διάλεξε πάντως τη μέρα ο Βγενό να βγει ξανά στο προσκήνιο. Σε λίγο ξεκινά η συνέντευξη Τύπου του Χόχου και μετά την σημερινή ανακοίνωση αποχώρησης Βγενόπουλου, είναι παραπάνω από βέβαιο το ...πιπεράτο σχόλιο του θείου.

Scratch 1: Αυτές οι "εκατομμύρια πράσινες καρδιές" πόσα απρόοπτα να αντέξουν πια;

Scratch 2: Mπράβο αντανακλαστικά το κρατικό ραδιόφωνο! Πρώτη έβγαλε το θέμα Βγενό η ΕραΣπορ, ακολούθησε (μερικά δευτερόλεπτα αργότερα) ο NovaSpor FM, ενώ την ίδια ώρα οι Σακελλαρόπουλοι χαριεντίζονταν στον Sentra (3ος) και ο Καραλής άκουγε τον πόνο των ΑΕΚτζήδων στον Αrena (4oς).

Scratch 3: Kαι για να μην ξεχάσω: Φοβερά τα πέναλτι Κουτρουμάνου και Αραμπατζή...

Scratch 4: Τεντά μου, ρώτησε να σου πουν τι παθαίνουν στην Ελλάδα οι ομάδες που έχοντας την πολυτέλεια δύο αποτελεσμάτων πάνε για να εξασφαλίσουν το "Χ". Στο λέω για να μην ψάχνεσαι το βράδυ της επόμενης Κυριακής...

***

EDIT: Κόκκαλης: "Εμείς δίνουμε ΜΙΑ συνέντευξη Τύπου, σε αντίθεση με κάτι άλλες ομάδες" (που δεν γνωρίζει η δεξιά τους τι ποιεί η αριστερά τους και όποιος θέλει πετάει και την μπαρούφα του - δικά μου είναι αυτά μέσα στην παρένθεση, έτσι;).
"Για μας τελείωσε το πρωτάθλημα, κάποιοι άλλοι ακόμα αγωνίζονται" (πως λέμε στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...).
Χώσε θείο, χώσε!


"Δεν θέλω στην ομάδα ανθρώπους που θεωρούν ότι έρχονται να δουλέψουν σε ένα υποβαθμισμένο πρωτάθλημα και γι΄ αυτό θέλουν και περισσότερα χρήματα να πάρουν και λιγότερο χρόνο να δουλέψουν" (Βαλβίδα, για σένα χτυπάει η καμπάνα).

"Εμείς θέλουμε και νέους παίκτες να αναδεικνύουμε. Ενώ οι προπονητές που θέλουν να μείνουν για λίγο θέλουν παίκτες φτασμένους" (Βαλβίδα για σένα ξαναχτυπάει η καμπάνα).

"Ο Ολυμπιακός με την επιλογή που κάνει με τον Τιμούρ Κετσπάγια θέλει να αναδείξει τους νέους παίκτες" (Μην περιμένετε πολύ χρήμα για μεταγραφές θα αναδείξουμε το υλικό που έχουμε - γαύροι για σας χτυπάει η καμπάνα).

"Θα προχωρήσουμε μέχρις ενός σημείου στην Ευρώπη, αλλά κάπου θα φρακάρουμε" (Ποια Ευρώπη; Το μπαγιόκο του Τσαμπιολί να παντελονιάζουμε - γαύροι για σας ξαναχτυπάει η καμπάνα).

"Πρέπει οι δημοσιογράφοι να είναι πιο αντικειμενικοί στις κρίσεις τους" (ΑΡΔ για σας χτυπάει η καμπάνα).

"Δεν βλέπετε τίποτα περίεργο στα πλέι οφ; Ολα φυσιολογικά σας φαίνονται; Τα πέναλτι πέφτουν βροχή" (Πολυμετοχικοί για σας χτυπάει η καμπάνα)

"Κάποιον τον φτύνανε από πάνω, στα επίσημα που ήταν οι του ΠΑΟΚ και ο άνθρωπος νόμιζε ότι βρέχει" (Ζαγοράκη για σένα χτυπάει η καμπάνα - βρε μπας και χτυπαέι και για Γκαγκά; Μπας και θέλει να του πει ότι δεν σκοπεύει να τον πάρει στο λιμάνι;)


Ελα, ο Τιμούρης, ανακοινώθηκε ! Καλορίζικος! Τριετής! (Σιγά μην εξαντλήσει συμβόλαιο...)




Scratch: Πούσαι θείο: Ε όχι να μιλάς κι εσύ για διαιτησίες ή άλλους τρόπους στο μπάσκετ! Ξέχασες λόγω Αλτσχάιμερ τις εποχές Ιωαννίδη, τρομοκρατίας και νερών στην ΤΣΣΚΑ;

Scratch 1: Οσο για το βραβείο fair play (2η θέση μετά τον Εργοτέλη): Ε, αφού σε έσπρωξαν με χίλια φέτος παντού λογικό είναι ο κόσμος της ομάδας σου να γίνει παρθεναγωγείο. Για θυμήσου κάτι άλλες εποχές, κάτι "επιστήμονες".

Scratch 2: Χοχοχο! (Πρόσεχε θείο, πρόσεχε μην πνιγείς καμιά μέρα έτσι όπως γελάς. Είσαι και σε μια κάποια ηλικία).

26 comments:

Alexandros said...

Γεια σου gatti!

Τα συμπεράσματα που έχω βγάλει από την διαδικασία των πλέι οφ είναι τα εξής:

α) Αν για κάποιο λόγο δεν υπήρχε ο ΟΣΦΠ του Κόκκαλη, θα πέρνατε χαλαρά την θέση του. Και ο νοών νοείτω...

β) Η ΑΕΚ δεν έχει κακό υλικό. Έχει ελλειμματικό υλικό. Στις θέσεις που είναι καλή, είναι πάρα πολύ καλή (κέντρο άμυνας, επίθεση). Στις θέσεις που είναι κακή, είναι για ομάδα επιπέδου Αστέρα ή Πανιωνίου (πλάγια μπακ, και οργανωτής στο κέντρο).

gatti said...

@Alexandros: Μέχρι πέρσι θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου Αλέξανδρε. Το έχω γράψει άλλωστε στο παρελθόν, ότι πιστεύω πως η σειρά ιεράρχησης στην διαιτητική εύνοια τα τελευταία χρόνια είναι: Oλυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Μ΄ αυτή τη σειρά. Αυτή όμως η σειρά "διαταράχθηκε" φέτος. Ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε σε πολλά παιχνίδια και αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται σχεδόν όλοι.

Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός πήρε σφυρίγματα, αλλά μήπως η ΑΕΚ δεν πήρε; Αν κάποιος μπορεί να φωνάζει είναι ο ΠΑΟΚ.

Ομως, αν οι διαιτητές σφύριζαν όλη τη σεζόν όπως σφυρίζουν στα πλέι οφ ίσως η σειρά των πλέι οφ να μην ήταν καν αυτή και η "προίκα" του Παναθηναϊκού από την κανονική περίοδο να ήταν πολύ μεγαλύτερη από της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Για το δεύτερο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλό υλικό σε συγκεκριμένες θέσεις και πολύ κακό ή σχεδόν καθόλου σε άλλες, οπότε αναγκάζεται να καταφεύγει σε αλχημείες.

squarelogic said...

Για όποιους σαν και μένα έβλεπαν στο πρόσωπο του Βγενό έναν δεινό επιχειρηματία με ανεξάντλητο όραμα,καθαρή σκέψη απαλλαγμένη απ τις συνήθεις αγκυλώσεις και διαθεση προσφοράς που να συναγωνίζεται την ικανότητα,η σημερινή ανακοίνωση-στον βαθμό που δεν είναι απλώς τακτική κίνηση-προκαλεί μεγάλη απογοήτευση...
Συμφωνώ όμως 100% μαζί σου στο
"Αν θα αποχωρήσει θα φανεί την στιγμή που θα χρειαστεί να γίνει νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου".
Εκεί θα φανεί τι πραγματικά εννοεί... Κατά τα λοιπά εξαιρετική ως συνήθως η αποκωδικοποίηση των δηλώσεων του Σ/Κ.

pensierix said...

Αν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν παράπονα απο τη διαιτησία φέτος, να πέσει φωτιά να τους κάψει...Από εκεί που μας χρωστάγανε...

Αν πω ότι θυσιάζω 12 πρωταθλήματα, για να μην έχω έναν γλοιώδη, προκλητικό τύπο για πρόεδρο της ομάδας μου, θα είμαι υπερβολικός;

Οσον αφορά στον Βγενόπουλο, παραιτήθηκε από κάπου που δεν συμμετείχε; Από τη στιγμή που το ποσοστό του θα το κρατήσει "για πάντα", όλα τα άλλα τ'ακούω βερεσέ. Ολα γύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν...

ΥΓ
Εκτός από τους ΑΡΔ, στη συνέντευξη τύπου έκαναν ερωτήσεις και μέλη της θύρας 7; Και μετά έχει και παράπονα ο Χόχος από τους...δημοσιογράφους.

Alexandros said...

Μα αυτό ακριβώς είναι που σου λέω και εγώ. Σε ένα μίνι πρωτάθλημα χωρίς γαύρο, πήρατε αυτομάτως την θέση του γαύρου. Μιλάμε για καταφανή εύνοια (χειρότερη από του γαύρου),έτσι; Όχι για σφυριγματάκια της πλάκας. Αντιθέτως, η ΑΕΚ όχι μόνο δεν πήρε σφυρίγματα, αλλά στην κυριολεξία σφαγιάστηκε σε όλα τα παιχνίδια! Φαντάζομαι ότι δεν βλέπεις ολόκληρα τα παιχνίδια της ΑΕΚ για αυτό λες ότι πήρε σφυρίγματα.
Εκτός αν εννοείς "σφυρίγματα", την μοναδική φάση στην οποία μπορεί να πει κάποιος ότι ευνοήθηκε η ΑΕΚ, την κόκκινη στο Σορλέν, με το σκορ στο 2-1 και τον αγώνα στο ΟΑΚΑ. Τότε πάω πάσο, τι να πω...

The Bgt said...

Ο απολυτος εκφραστης του Ελληνικου Ποδοσφαιρου.
Χαιρε Καισαρ Σωκο, οι πανηλιθιοι σε χαιρετουν.

Οσο για τους φιλους Αεκτζηδες που γκρινιαζουν για διαιτησιες, αν ηταν σωστες οι διατησιες κατα τη διαρκεια της κανονικης περιοδου η ομαδα τους μαλλον δε θα επαιζε play off.

Δεν ειμαστε ολοι μας χρυσοψαρα.

Stepas said...

Του Αραμπατζή νομίζω ήταν.

Τώρα νταξει για μας τι να πω; Αυτό που λέγαμε gatti μου πριν την έναρξη των πλέι οφ επαληθεύτηκε. Όλη τη σεζόν ο ΠΑΟΚ δεν πήρε ούτε ένα ντέρμπο οπότε στα πλέι-οφ με 4 ντέρμπι ήταν αδύνατο να κάνει κάτι καλό. Εκτός αν γινόταν κανα θαύμα. Αλλά θαύματα δεν γίνονται. Για διαιτησίες και τα τοιαυτα όπως έχω ξαναπει δεν μπορώ να μιλησω εύκολα γιατί σπανίως διακρίνω ποιός ευνοείται και ποιός όχι. Για μας ας πούμε λένε ότι αδικηθήκαμε στα πλέι-οφ, αλλά δεν ξέρω, δεν πολυπείθομαι. Ή για να το πω αλλιώς και να μην αδικούμασταν δύσκολα θα κάναμε κάτι καλύτερο. Αυτό που δεν θέλω να ξεχνάμε είναι ο ΠΑΟΚ φέτος έκανε εκπληκτική χρονιά με πολύ λίγα χρήματα και μετά από χρόνια μετριότητας κάτι που σύντομα ξεχάσαμε οι περισσότεροι και αρχίσαμε την γκρίνια.

Για τα διοικητικά και τα λοιπά που θίγεις δυστυχώς έχω πλήρη μεσάνυχτα. Όπως σου χω ξαναπει αδυνατώ να παρακολουθήσω το παρασκήνιο.

Φιλιά!

gatti said...

@squarelogic: Οι μεγάλες προσδοκίες λογικό είναι να προκαλούν και μεγάλη απογοήτευση. Εγώ ευτυχώς δεν είχα μεγάλες προσδοκίες από τον Βγενόπουλο, οπότε τώρα μπορώ απλά να κάθομαι και να περιμένω τι θα γίνει στη συνέχεια.

Οταν θα έρθει η ώρα της αύξησης του ΜΚ θα πέσουν οριστικά οι μάσκες πιστεύω. Μέχρι τότε και αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο που θα χρήζει ριζοσπαστικών λύσεων, οπότε οι προθέσεις όλων θα φανούν νωρίτερα, θα πρέπει να περιμένουμε.

gatti said...

@pensierix: Ολοι έχουν παράπονα από την διαιτησία. Ακόμα και ο γαύρος έχει (και δικαιολογημένα μάλιστα) στο ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Η ουσία είναι ότι κάποια από τα σφυρίγματα που πήραμε στα πλέι οφ ακυρώνουν για κάποιους όλη τη σεζόν στην οποία υποστήκαμε μια πρωτοφανή αδικία από την διαιτησία. Αλλά, ας προσέχαμε...

Μετά και την σημερινή αναφορά του Χόχου σε διαιτησία και πέναλτι στα πλέι οφ, μπορούν οι δικοί μας κάλλιστα να αναρωτηθούν αν αυτά τα σφυρίγματα δεν δόθηκαν για ξεκάρφωμα. Οχι τίποτα άλλο, αλλά γιατί ακούω κάποιους να λένε πως τα όποια σφυρίγματα παίρνουμε στα πλέι οφ είναι δείγμα του ότι κάτι αλλάζει στο παρασκήνιο.

Καθόλου υπερβολικός δεν θα είσαι. Κι εγώ δεν θα ήθελα με τίποτα να έχω έναν τέτοιο πρόεδρο.

Ο Βγενόπουλος παίζει. Τι ανάγκη έχει;

ΥΓ. Αυτό ήταν όντως το ανέκδοτο της ημέρας. Να κάνει ο Χόχος μαθήματα δημοσιογραφίας στους ΑΡΔ. Πάντως μην σου κάνει εντύπωση κάποιοι από τους ΑΡΔ να έχουν ταυτότητα μέλους. Αλλωστε, με ταυτότητα ή χωρίς, μέλη είναι...

gatti said...

@Alexandros: Aστειεύεσαι έτσι; Δεν είναι δυνατό να μιλάς σοβαρά! Εύνοια χειρότερη από του γαύρου, εμείς; Και η ΑΕΚ σφαγιάστηκε; Πού το είδες αυτό; Οταν η ΑΕΚ έπαιρνε το αστείο πέναλτι από τον Βασσάρα στην πρώτη αγωνιστική στο μεταξύ μας ντέρμπι, ποιος ήταν ο ευνοούμενος; Οταν ο Παναθηναϊκός γνώριζε την αδικία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, δεν έτρεχε τίποτα; Οταν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έπαιρναν περισσότερα σφυρίγματα από εμάς για 30 αγωνιστικές ήταν όλα καλά;

Οχι τίποτα άλλο, αλλά είσαι ο τελευταίος που θα περίμενα να λέει όλο το χρόνο ότι δεν ασχολείται με αυτό το έκτρωμα, να μιλάει συνεχώς για την κατάντια της ομάδας του και ποτέ για την διαιτησία (εγώ τουλάχιστον μιλούσα και για τα δύο...) και ξαφνικά στα πλέι οφ να φωνάζει ότι η ομάδα του σφαγιάζεται και ο Παναθηναϊκός έχει εύνοια μεγαλύτερη από τον γαύρο!!!

Μπορεί στο μίνι πρωτάθλημα να πήραμε την θέση του γαύρου όπως λες, αλλά στο κανονικό πρωτάθλημα την θέση πίσω από τον γαύρο στην διαιτητική εύνοια την είχαν άλλοι. Ο ΠΑΟΚ κι εσείς. Και επαναλαμβάνω πως αν είχαμε σωστή διαιτησία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος (πρόσεξε! Τη ΣΩΣΤΗ λέω, δεν μιλάω για εύνοια) θα μπαίναμε στη διαδικασία των πλέι οφ με τέτοια διαφορά που δεν θα μπορούσες τώρα να μιλάς για σφυρίγματα (αν ήσασταν στα πλέι οφ...). Γιατί το πρωτάθλημα πρέπει να το βλέπουμε
συνολικά και όχι αποσπασματικά.

Είπαμε ότι είμαστε οπαδοί. Αλλά όχι να θολώνει και η κρίση μας!

gatti said...

@The Bgt: Δεν θα ήθελα με τίποτα αυτή τη στιγμή να είμαι στη θέση των γαύρων. Οι μισοί βρίζουν τον Χόχο και οι άλλοι μισοί είναι έτοιμοι να στηρίξουν την επιλογή του για το καλό του ...θρύλου.
Τελικά όντως έχουμε το ποδόσφαιρο που μας ταιριάζει και οι γαύροι τον ηγέτη που τους αξίζει...

Tην ώρα που εγώ έγραφα, εσύ είχες ήδη ...απαντήσει στο θέμα της ΑΕΚ!

gatti said...

@Stepas: Hταν; Τι να σου πω... Εχει φοβηθεί το μάτι μου με τα πέναλτι, καμιά φορά δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε στα μάτια μου. Οταν βλέπω κάτι και μου λένε ότι είναι διαφορετικό από αυτό που είδα, μοιραία αρχίζω να ταλαντεύομαι.

Ισως πάλι να είναι που ξεσυνηθίσαμε εμείς οι Παναθηναϊκοί στα πέναλτι φέτος, οπότε τώρα που μας τα δίνουν αρχίζουμε και ψαχνόμαστε.

Οσο για τον ΠΑΟΚ νομίζω ότι ισχύει αυτό που λέει και ο Στάθης. "Τόσο μπορούσε" ο φετινός ΠΑΟΚ. Κάπου αδικήθηκε, κάπου ευνοήθηκε, έκανε πολύ καλή χρονιά, πέτυχε το στόχο της ευρωπαϊκής εξόδου, αλλά μάλλον δεν μπορούσε να κάνει δεύτερη υπέρβαση μέσα στην ίδια χρονιά. Ισως του χρόνου. Ποιος ξέρει.

Ούτε ο Σάντος φταίει. Για φέτος έκανε το καλύτερο που μπορούσε με το υλικό που είχε. Αν το υλικό καλυτερέψει, τότε θα είναι ένα ζήτημα αν μπορείτε με τον ίδιο προπονητή να πάτε παραπέρα. Τώρα όμως το να γκρινιάζετε γι΄ αυτόν είναι μάλλον άδικο.

Alexandros said...

Μαζί μιλάμε αλλά προφανώς δεν καταλαβαινόμαστε...
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορα. ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΣΦΠ, λαμβάνετε αυτομάτως την θέση του. Που σημαίνει, ότι στα πλει οφ, η διαιτησία σας παίζει όπως παίζει τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα και ακόμα καλύτερα. Που επίσης σημαίνει, (αν έχεις δει τα παιχνίδια της ΑΕΚ) ότι η ΑΕΚ έχει αντιμετωπίσει 4 εχθρικότατες διαιτησίες (ΑΕΚ-Λαρισα), (ΠΑΟ-ΑΕΚ), (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), (ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ). Που σημαίνει, ότι εγώ δεν αναφέρθηκα πουθένα και ποτέ για κανένα πρωτάθλημα και για κανέναν αγώνα του παρεθλόντος παρά μόνο για τα πλέι οφ , διότι στα πλέι οφ απουσιάζει ο γαυρος... Ουφ! Πιστεύω να έγινα κατανοητός.

Τα λέμε gatti! Καλά να περνάς!

Leviathan said...

kali evdomada!! :)

gatti said...

@Alexandros: Μια χαρά καταλαβαινόμαστε. Το έχουμε πει από καιρό πως καλώς ή κακώς (κακώς, εννοείται!) αυτή είναι η ...σειρά εύνοιας στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον (τι να πουν κι οι "μικροί"...).

Μόνο που τέτοια ...σειρά δεν υπήρξε στις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου ο Παναθηναϊκός αδικήθηκε κατ΄ επανάληψιν.
Και αν ...επανήλθε τώρα στα πλέι οφ και εμείς έχουμε πάρει περισσότερα σφυρίγματα από εσάς και εσείς περισσότερα από τον ΠΑΟΚ (γιατί αυτό ισχύει στα πλέι οφ), δεν δέχομαι επ΄ ουδενί πως εμείς έχουμε καλύτερη διαιτησία απ΄ ό,τι είχε ο γαύρος στο πρωτάθλημα (για όνομα!) ούτε και πως η ΑΕΚ σφαγιάστηκε. Kαι μπορεί εσύ να μην αναφέρθηκες σε αγώνες του πρωταθλήματος, ή αγώνες του παρελθόντος, αλλά εγώ το κάνω, γιατί δεν μπορώ να δω αποσπασματικά κανονική περίοδο/πλέι οφ, αλλά τα βλέπω συνολικά. Πιστεύω πως κι εγώ έγινα κατανοητή.

Προφανώς ο καθένας μας έχει τη γνώμη του και εμμένει σ΄ αυτήν.

Καλά να περνάς κι εσύ Αλέξανδρε! Τα λέμε! :)

gatti said...

@Leviathan: Καλή εβδομάδα να έχεις Leviathan μου! :)))

Alexandros said...

Είμαι αναγκασμένος να συμπληρώσω το προηγούμενο σχόλιο μου, λέγοντας σου ότι το πρωτάθλημα από την δεύτερη θέση και κάτω είναι ουσιαστικά τα πλέι οφ. Και 11 βαθμούς* διαφορά να είχατε,(αντί για 6) θα μπαίνατε στα πλει οφ με 3 πόντους και εμείς με 1. Στο ίδιο ζουμί θα βράζαμε πάλι...
Τα πλει οφ είναι όλο το παιχνίδι. Αποδείχθηκε και πέρυσι και φέτος. Αλλά βλέπεις, την ΑΕΚ κανείς δεν την υπολόγιζε ότι θα μεταμορφωθεί προς το καλύτερο (όλοι μιλούσαν για κόντρα ΠΑΟ-ΠΑΟΚ), και όταν σφίξανε τα γάλατα, ανέλαβαν οι Σπάθες και οι Καλόπουλοι... Στο πρωτάθλημα που ήταν τελείως ακίνδυνη, της δώσανε 5-6 σφυρίγματα ελεημοσύνης για να μην κλαίγεται. Άλλωστε κανείς δεν υπολογίζει την ΑΕΚ από διοικητική άποψη. Αποδείχθηκε αυτό στα πλέι οφ.

*Εκτός αν πιστεύεις ότι αξίζατε μεγαλύτερη διαφορά οπότε θα αναγκαστώ να υποθέσω ότι βλέπαμε άλλο πρωτάθλημα.

gatti said...

@Alexandros: E, εντάξει, αν τα σφυρίγματα σε πρωτάθλημα - πλέι οφ έχουν διαφορετική αξιολόγηση, δεν αξίζει να το συνεχίζουμε γιατί θα χαλάσουμε τις καρδιές μας. Καθότι χωρίς αυτά τα σφυρίγματα ...ελεημοσύνης "παίζει" και να μην μπαίνατε στα πλέι οφ. Αρης και Πανιώνιος περίμεναν επίσης, αλλά αυτοί δεν πήραν ούτε τα σφυρίγματα ελεημοσύνης. Επομένως, η διαφορά μπορεί να μην ήταν μεγαλύτερη, συμφωνώ σ΄ αυτό, αλλά η ΑΕΚ μπορεί να μην έπαιζε πλέι οφ.

Τελικά ο καθένας μας τα βλέπει όπως θέλει...

Alexandros said...

Πάλι διαφωνώ (ο Αρης π.χ., μας κέρδισε στο ΟΑΚΑ 2 αγ. πριν το τέλος και παρόλα αυτά ήταν 8 πόντους πίσω , ο Πανιώνιος και η Ξάνθη είναι 17 και 18 πόντους πίσω..) αλλά δεν το συνεχίζω, άστο.

gatti said...

@Alexandros: Δεν είχε πάρει τα σφυρίγματα "ελεημοσύνης" ο Αρης γι΄ αυτό ήταν τόσο πίσω.

Θέλω να δω το μπάσκετ βρε! :))))

Alexandros said...

Και εγώ το χαζέυω. Έχω την τβ δίπλα!

gatti said...

@Alexandros: Eσύ απλώς το χαζεύεις. Εγώ έχω και την αγωνία μου! :)

zouk said...

Λιγο χοχο ακουσα και τσαντιστηκα με αυτα που ακουγα.Τι ζωα ειναι αυτοι που ειναι απο κατω και χασκογελανε και χαιρονται.Ειναι πραγματικα τρομαχτικο.

Για τον Βγενο δεν ξερω τι να πω,ο χρονος θα δειξει,παντως εκανε αυτο που ειπε.Ελπιζω αμα χρειαστει να εχουμε την βοηθεια του στο μελλον.Τιποτα αλλο.

Με τις υγειες του γαυρου στο μπασκετ.Μακαρι να κερδισουμε και τον επομενο αγωνα να τελειωνει αυτο το πραγμα.

Επισεις να βαλουν φωτοβολιδες στους βρωμοκωλους αυτων που τις πετανε.Ελεος πια.

paoad said...

Πάλι μας χάλασαν τη γιορτή οι κάφροι. Αυτοί δεν έχουν θέση στο γήπεδο. Μόνο κακό κάνουν στην ομάδα. Σήμερα παίξαμε καθηλωτικό-ολοκληρωτικό μπάσκετ εναντίον του ακατανόμαστου και 10 άτομα χάλασαν την υπέροχη, μέχρι τότε, γιορτή.

Ο ίδιος ο Γιαννακόπουλος πρέπει να τους βρεί και να τους κόψει το κ...

Κατά τ άλλα η καλύτερη σκηνή ήταν όταν ο Σακοτα άρχισε να πετάει τις μπόμπες- εκεί εκστασιάστηκα.. Πειράζει που θέλω Σάκοτα μες στο Παλέ – μάλλον είμαι λίγο παραπάνω ενθουσιασμένος…!

gatti said...

@zouk: Ηταν πράγματι τραγελαφικό. Τους έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας κι αυτοί έκαναν τους χειροκροτητές. Αξιολύπητοι.

Κι εγώ πιστεύω πως μόνο ο χρόνος θα δείξει τι θα γίνει με τον Βγενό.

Αν κερδίζουμε στον τρίτο τελικό δεν τον βλέπω να τελειώνει ποτέ. Δηλαδή έτσι κι αλλιώς δεν τον βλέπω να τελειώνει. Αν δεν τα βάλουν με τους δικούς μας, θα τα βάλουν με τους δικούς τους παίκτες. Το φοβάμαι αυτό το παιχνίδι, όχι για το αποτέλεσμα, αλλά για τα έκτροπα που θα γίνουν.

Συμφωνώ για τις φωτοβολίδες!

gatti said...

@paoad: Mας χάλασαν την γιορτή και μας στέρησαν και την δυνατότητα να κάνουμε ρεκόρ διαφοράς. Πόσο ανεγκέφαλοι μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι; Πραγματικά έφτασα στο σημείο να πιστεύω ότι είναι προβοκάτορες. Αλλά αυτή θα ήταν η "ανώδυνη" εξήγηση. Δυστυχώς πρέπει να το παραδεχτούμε ότι έχουμε ισάξιους κάφρους με αυτούς του γαύρου.

Ο Σάκοτα σεληνιάστηκε. Ειδικά εκεί που πήγε να το βάλει από τα ...εννιά μέτρα, τρελάθηκα. Αν έμπαινε κι αυτό...