Sunday, May 10, 2009

Raging Bull





















31 comments:

mamaloukas said...

ε, τι σχόλιο; γελάει ο κόσμος μ' αυτόν τον παίχτη πια... Ο Τσιμπούρ δείχνει παπαδοπαίδι δίπλα του!

gatti said...

@mamaloukas: Πού έχεις χαθεί βρε Δημήτρη;

Κι όμως! Παρόλα αυτά, εγώ τον πάω, αυτόν τον παίκτη!

Αλλά αν ήμουν διοίκηση - έστω και με βαριά καρδιά - θα του τραβούσα το αφτί!

ΥΓ. Ο Τζιμπούρ... Αλλος "τρομοκράτης" αυτός...

koutavaki said...

Ε όχι ρε Θόδωρα και παραγκίτες εμείς,για μια (ασφαλώς)δεύτερη κίτρινη που χωρίς replay από άλλη κάμερα δε φαινόταν!!!Για το μπουμπούκι σου κουβέντα?
Υ.Γ.1:Μωρή Καραγκούνα θα μας τρελάνεις τελείως!!!Ψωμοτύρι τις έχεις τις ομορφιές!!!
Υ.Γ.2:Μπράβο Αλέξη(Τζόρβα)!!!
Υ.Γ.3:Ρε να μη μας κάθεται αμυντικός της προκοπής!Άκου ντοπέ!
Υ.Γ.4:Μπράβο και στην αδυναμία μου την ΑΕΚ!Παιδιά δεν τη βγάζουμε καθαρή με το φίλο μας το Μπλάνκο την Τετάρτη!Δεν είναι και κάθε μέρα του...Αγίου Γεωργίου!

houli_v said...

καλή βδομάδα gatti :)

Stepas said...

Πάμπλο σ’αγαπάμε, σε γουστάρουμε αλλά δεν κάνεις για επαγγελματίας. Γνώμη μου ότι πρέπει να τον διώξουμε το καλοκαίρι. Διότι μετά από τόσο καιρό δεν υπάρχουν περιθώρια για επανόρθωση από πλευράς διοίκησης του λάθους που έκανε εξ αρχής να αφήνει ατιμώρητα τα παραπτώματα του Ουρουγουανού. Κοντολογίς και να του το τραβήξουμε το αυτί τώρα δεν θα καταφέρουμε τίποτα.

Γκολάρα ο Κάρα!

ΥΓ: Λεπτομέρεια για όσους δεν την θυμούνται: στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ για το πρωτάθλημα ο Σιμάο είχε χώσει αγκωνιά (χωρίς δόλο) στα πλευρά του Γκαρσία και ο τελευταίος έμεινε τότε κοντά ένα μήνα εκτός δράσης. Ο εγωιστής και κακός επαγγελματίας Γκαρσία δεν θα μπορούσε να το ξεχάσει... Κρίμα γιατί είναι σπουδαίος αμυντικός χαφ. Ειδικά για Ελλάδα.

The Bgt said...

Καλη βδομαδα κι απο μενα!
Αλλο διαιτητη απο τον Κακο δεν εχουμε? Ευτυχως που εχει καλη φυσικη κατασταση και δε τα εχει φτυσει απο το ενα ντερμπυ στο αλλο.

Αυτος θα σφυριξει και την Τεταρτη αραγε?
Εδω που τα λεμε αν το καλοσκεφτεις, δεν εχουμε κι αλλο δαιτητη σοβαρο (σοβαρο, οκ ολα σχετικα ειναι βεβαια).

gatti said...

@koutavaki: Ναι, είδες; Γίναμε και παραγκάρχες τώρα. Για τα πλέι οφ μόνο γιατί στην κανονική περίοδο έχει άλλος τα κλειδιά!

ΥΓ1. Είπαμε! "Ευχή και κατάρα" ο "τυπάρας"! Αλλά εγώ "ορκίστηκα" να μην ξαναγκρινιάξω γι΄ αυτόν.

ΥΓ2. Τι έκανε ο Τζόρβας; Επειδή πήγε να κάνει τον πυροσβέστη;

ΥΓ3. Δεν μας "φτουράει" αμυντικός με τίποτα! Από τη μια λες, αν φύγει ο Πολωνός μπορεί επιτέλους να πάρουμε 2 καλούς αντί για ένα. Αλλά έτσι όπως τους έχεις "κόψει" τόσο καιρό στη διοίκηση, πόσο πιθανό το θεωρείς τέτοιο ενδεχόμενο; Αυτοί δεν μπορούν να βρουν έναν καλό, θα βρουν δύο;

ΥΓ4. Καλά εσύ με ποιον είσαι; :ppp

gatti said...

@houli_v: Kαλή εβδομάδα και σε σένα, houli μου! :)))

gatti said...

@Stepas: Eτσι είναι. Καλός, χρυσός, ωραίος τρελός, αλλά μέχρι ενός σημείου. Οταν η τρέλα του παύει να είναι δημιουργική και γυρίζει μπούμερανγκ για την ομάδα να λείπει! Κι όχι τίποτα άλλο αλλά ήταν και ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ μέχρι εκείνη τη στιγμή. Και ο "Κάρα" που έφυγε ανενόχλητος για το γκολ ήταν επειδή έλειπε ο Πάμπλο που ήταν εκείνος ακριβώς ο "φυσικός του χώρος".

ΥΓ. Αυτό που λες, χειροτερεύει ακόμα περισσότερο την θέση του. Αλίμονο αν τη "φυλάει" σε κάθε παίκτη που του έχει κάνει κάτι. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να σκοτώσει; Και να σκεφτείς ότι στενοχωριόμουν που δεν ανέβηκε ο Ντιόγο στην Θεσσαλονίκη, γιατί πίστευα ότι θα έχουμε "γούστα". Αν όμως ο Πάμπλο κρατάει το κάθε τι που γίνεται σε έναν αγώνα "μανιάτικο", ευτυχώς που δεν ανέβηκε ο Βραζιλιάνος!

gatti said...

@The Bgt: Kαλή εβδομάδα!!!

Ο Κάκος παιδί μου έχει πάρει εργολαβία όλους τους αγώνες! Μέχρι και αξιολογημένους της Β΄ Εθνικής σφύριζε (παρεμπιπτόντως πρέπει να έχει "χεστεί στο τάληρο", κοινώς, τόσους αγώνες που έχει σφυρίξει μέσα στη σεζόν).

Για αύριο, πάντως, το "μενού" έχει Σπάθα. Ο οποίος αν θυμάσαι παρά το ύποπτο όνομά του, μου άρεσε στο ντέρμπι μας με τον γαύρο. Για να δούμε, πώς θα σφυρίξει τώρα;

spika said...

ο γκαρσια ειναι απο αλλο ανεκδοτο..ειναι πυροβολημένος..αλλα οι παοκτζηδες το κανουνε ηρωα..εναν αμπαλο...επειδη χτυπαει! ημαρτον ρε.ακους εκει"τιμη και δοξα στο παμπλο γκαρσια παοκ θρησκεια τρομοκρατία"! αυτοι τον καλυπτουν...και οχι μονο αυτον ..ειναι και το αλλο καλο παιδι ο κονσεισαο ..μεγαλη ιστορια .δεςτε βιντεο απο βελγιο και θα το διαπιστωσεις..

koutavaki said...

Για το Τζόρβα ναι ότι πήγε να κάνει τον πυροσβέστη στα Παόκια και μου φάνηκε πολύ ψύχραιμος!Δείχνει καλά στοιχεία.Το ανέφερα επειδή ακόμα αναφέρεται ως ταλέντο(νέος δηλαδή).
Αν και έχω δηλώσει τη συμπάθειά μου στην ΑΕΚ,με μας είμαι!(σε μπέρδεψα?).Αλλά ο Μπλάνκο πολύ μου αρέσει.(Μακάρι να τον είχαμε δηλαδή).Και ποιος θα τον πιάσει?Όλες τις ελπίδες μου στο Βύντρα τις έχω,αλλά πάλι είπαμε ότι βελτιώθηκε αλλά όχι και τόσο!Όσον αφορά τη συμπάθεια που δείχνεις στον Γκαρσία,εγώ πάλι άμα μιλάμε για αλάνια,μέχρι Κυργιάκο φτάνω.Προτιμήσεις είναι αυτές,αλλά δε θεωρώ το μποξέρ μεγάλο παίκτη.Από κάτι βιντεάκια που έχω δει μάλιστα τον θεωρώ και λίγο βρωμιάρη(πολύ πολύ σκληρό παιχνίδι).Και αυτούς δεν τους πολυχωνεύω.

koutavaki said...

Και για να μη νομίζεις ότι δε σε καταλαβαίνω,κι εγώ μέχρι το 85 περίπου σιχτίριζα για τον Καραγκούνη αλλά από μέσα μου(μη δίνουμε και δικαιώματα).Να δεις που το κάνει επίτηδες,για να εξαρτιόμαστε!!!Όπως στις σχέσεις δηλαδή,που άμα υπάρχει ένταση δεν ξεκολλάς,ενώ άμα υπάρχει μούχλα βράστα...Και δεν είναι ότι σκοράρει,είναι ότι το κάνει και θεαματικά!Από τα τάρταρα στα αστέρια ένα πράγμα!

squarelogic said...

Αν ο Γκαρσία έπαιζε σε μια σοβαρή χώρα πχ.Αγγλία(όπου για να βγάλει άδεια εργασίας ενας ξένος πρέπει ν'αποδεικνύεται οτι είναι καλύτερος από τους ντόπιους,με ποσοστό συμμετοχών στην Εθνική της χώρας του τα τελευταία χρόνια)σήμρα θα τον είχαν κιόλας καλέσει και θα ανακαλούσαν την άδεια εργασίας του!
Εδώ,ο παίκτης-δολοφόνος γίνεται σύνθημα στα χείλη των λοβοτομημένων- αιωνίως κομπλεξικών-Μπαοκιών!!!
Ακριβώς,γιατί ο τρόπος αντίδρασης του τους εκφράζει αφενός,κι αφετέρου οι συνέπειες των πράξεων του ικανοποιούν την ανάγκη τους να νιώθουν αδικημένοι και κατατρεγμένοι...
Ο Ζαγοράκης ας ρουφήξει το αυγό του,γιατί χθες πλήρωσε την ανοησία του να μην του βάλει χοντρό χέρι στις πρώτες επιδείξεις "παλικαριάς",τότε με τον Ντιόγο.
Και σωστά μιλά ο φίλος και για το αλλο "λουλούδι",τον Κονσεισάο,που έκανε οτι μπορούσε για να αποβληθεί κι αυτός,και φυσικά θα το είχε πετύχει αν διαιτήτευε ξένος διαιτητής.
Αν ο ΠΑΟΚ θελει να (ξανα)γίνει μεγάλη ομάδα πρέπει πρώτα να αποβάλλει τα σύνδρομά του και ν'απομονώσει τα οπισθοδρομικά στοιχεία στα σπλάνα του.Επώδυνο,ναι,προαιρετικό,όχι...

gatti said...

@spika: Kαλώς τον! Σε αυτά που λες μία διαφωνία έχω μόνο. Δεν είναι άμπαλος ο Γκαρσία. Είναι πολύ καλός παίκτης.

Από εκεί και πέρα η ηρωοποίησή του ήταν λάθος. Δυστυχώς όμως οι οπαδοί έτσι λειτουργούν. Και όχι μόνο οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά των περισσότερων ομάδων. Και πολλές φορές αποθεώνουν τους παίκτες που δείχνουν "τσαμπουκά" γιατί τον ερμηνεύουν ως πάθος. Και βέβαια είναι μια σχέση αμφίδρομη, γιατί πολλές φορές οι παίκτες πουλάνε ΠΑΟΚ-οφροσύνη, Παναθηναϊκο-φροσύνη, Ολυμπιακο-φροσύνη, ΑΕΚ-οφροσύνη κ.λπ. για να γίνουν ακόμα περισσότερο αρεστοί στον οπαδό.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν "χτίσει" καριέρες πάνω σε τέτοιες συμπεριφορές.

Το θέμα είναι τι κάνει η διοίκηση κάθε ομάδας. Βάζει χαλινάρι στον παίκτη ή του επιτρέπει να επαναλαμβάνει τέτοιες συμπεριφορές; Αν κάνει το δεύτερο, τότε δικαιολογημένα εισπράττει τα επίχειρα, όπως συνέβη χθες με τον Ζαγοράκη...

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις λένε!! Εγώ προσωπικά ευχαριστώ τον Γκαρσία για την χθεσινή του αντίδραση αφού έδωσε το αριθμητικό πλεονέκτημα στην ομάδα μας και μας διευκόλυνε να κατακτήσουμε τη νίκη. Από κει και πέρα, θα θεωρούσα έναν τέτοιο παίκτη επικίνδυνο για την ομάδα μας όσο και αν το πάθος του προσφέρει πολλές φορές αρκετά. Είχαμε και μεις τον Γκονζάλες, μεγάλος παίκτης το νευρικό του σύστημα όμως ήταν πιο ασταθές και από το γιοφύρι της Άρτας. Δεν ήταν λίγες οι φορές που μας πήρε στον λαιμό του, ενδικτικά θυμάμαι το παιχνίδι με την Σεβίλλη στην Ισπανία. Πάντως και τα ψωμιά του Γκαρσία στην Θεσσαλονίκη μου φαίνονται μετρημένα.

ΥΓ: τον Λουκά πως τον είδες? Πρώτος έτρεξε στην φασαρία. Αυτό το παιδί δεν υστερεί σε πάθος, άλλα πράγματα του λείπουν.

gatti said...

@koutavaki: O Tζόρβας είναι καλή πάστα ανθρώπου και πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Ταλέντο δεν είναι πια... "Αψητος" όμως είναι. Γι΄ αυτό μάλλον βιαστήκαμε να τον ξαναφέρουμε πίσω για να ζεσταίνει πάγκο...

Κι εμένα μου αρέσει πολύ ο Μπλάνκο σαν ποδοφαιριστής και μου είναι και εξαιρετικά συμπαθής. Αλλά ελπίζω να είναι από την πλευρά των χαμένων την Τετάρτη το βράδυ. :))

Tον Γκαρσία τον συμπάθησα από την πρώτη στιγμή που είδα τις φωτογραφίες της υποδοχής στο αεροδρόμιο, έτσι αγέλαστος και βαρύς που ήταν και είπα ότι ταιριάζει στο στιλ των ΠΑΟΚτσήδων. Σαφώς και δεν εννοούσα πως μου αρέσει να τον βλέπω να παλεύει σαν ...πεχλιβάνης και να μοιράζει μπουκέτα δεξιά και αριστερά σε κάθε ευκαιρία...

Δυστυχώς, έτσι παίζουν γενικά αυτοί οι Ουρουγουανοί. Είναι πολύ σκληροί παίκτες.

ΥΓ. Για τον Καραγκούνη ...κουβέντα! :)))))

gatti said...

@squarelogic: Σωστά το θέτεις. Αν έπαιζε σε μια σοβαρή χώρα... Εκεί πολύ απλά κανένας Γκαρσία δεν θα μπορούσε να κάνει αυτά τα πράγματα. Τουλάχιστον όχι παραπάνω από μία φορά.

Εδώ απλά γίνεται ήρωας. Μην τα ρίχνουμε όμως τώρα όλα στους ΠΑΟΚτσήδες, λες και εμείς οι υπόλοιποι δεν είχαμε κατά καιρούς τέτοιους παίκτες.

Δηλαδή λίγα πράγματα έχει κάνει ο Καστίγιο; Και κάθε φορά που έκανε κάτι καινούργιο όλο και πιο ήρωας γινόταν στα μάτια των οπαδών του γαύρου. Και όχι μόνο στα μάτια των οπαδών του αλλά και του ίδιου του προέδρου του.

Οι ΠΑΟΚτσήδες έχουν και ένα λόγο παραπάνω να επικροτούν τέτοιες συμπεριφορές γιατί έχουν αυτό το "κόλλημα" της αδικίας (που πάντως δεν είναι αδικαιολόγητο, όντως έχουν αδικηθεί στο παρελθόν από το "κράτος της Αθήνας", άσχετα αν με την πάροδο του χρόνου αυτό δεν ισχύει, αλλά συνεχίζουν να πιπιλάνε μια λιωμένη καραμέλα) και θεωρούν πως τέτοιοι "αγέρωχοι" παίκτες προτάσσουν τα στήθη τους στο κατεστημένο.

Αλλά από τους οπαδούς εγώ δεν περιμένω να δουν τα πράγματα διαφορετικά. Από τους προέδρους όμως έχω απαιτήσεις. Γιατί και
υποχρέωση έχουν να κατευθύνουν τους οπαδούς στο σωστό δρόμο και ευθύνη λόγω της θέσης τους.

Επί της ουσίας σε καλό μας βγήκε εμάς των Παναθηναϊκών η ασυλία που έδωσε όλο αυτόν τον καιρό ο Ζαγοράκης στον Γκαρσία (και τους υπόλοιπους). Στον ΠΑΟΚ όμως έκανε και 8α συνεχίσει να κάνει κακό...

gatti said...

@Thodoras13: Eίναι αλήθεια ότι ο Γκαρσία με την συμπεριφορά του μας πρόσφερε την νίκη. Το παραδέχτηκε αλλωστε κι ο ίδιος ότι έχει ευθύνη για την ήττα της ομάδας του. Αν δεν έκανε αυτή τη βλακώδη ενέργεια δεν βλέπω πώς θα μπορούσαμε να φύγουμε με το διπλό, ειδικά μετά από την "άχαστη" ευκαιρία του Ρουκάβινα.

Ο Γκονζάλες ήταν κυκλοθυμικός, αλλά εκτόνωνε τα νεύρα του κυρίως σε ...συμπαίκτες και όχι σε αντιπάλους. Πράγματι όμως εξαιτίας του χάσαμε το ματς με την Σεβίλλη. Για τον Γκαρσία κι εγώ το ίδιο πίστευα, μέχρι που βγήκε η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Τώρα πια δεν είμαι τόσο βέβαιη ότι είναι μετρημένα τα ψωμιά του.

ΥΓ. Πώς να μασήσει ο Λουκάς; Οταν σε βρίζουν οι δικοί σου, έχεις πάθει ανοσία στις βρισιές των άλλων.

pensierix said...

Αν ο Ζαγοράκης βγάζει τέτοιου είδους ανακοινώσεις μετά από ένα παιχνίδι που θα έπρεπε αποκλειστικά να τα βάλει με τον παίχτη του, τότε όταν ξαναπαίξει με το γαύρο θα πρέπει να αυτοπυρποληθεί έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ ως ένδειξη διαμαρτυρίας...! Για τέτοια αναλογία μιλάμε αν ο Θοδωρής θέλει να είναι συνεπής...Αν έχουν παράπονα φέτος οι ΠΑΟΚτζηδες από τη διαιτησία, πρέπει να τους δείρει έναν έναν ο Γκαρσία...

Για τη περίπτωση Βαβζίνιακ, κάνει "μπαμ" ότι είναι μαλ...α του παίχτη. Πέρα από το γεγονός ότι δεν είναι "σοβαρό" ντοπάρισμα, θα περίμενε κανείς να πιαστεί θετικός είτε σε σοβαρό παιχνίδι είτε στην αρχή, όταν θα είχε ανάγκη να παίξει καλά για να εξασφαλίσει τη παραμονή του στην ομάδα. Εντύπωση μου κάνει πάντως ότι, ενώ το ποδόσφαιρο γίνεται όλο και πιο "αθλητικό" , οι περιπτώσεις ντόπινγκ είναι ελάχιστες σε σχέση με άλλα αθλήματα...

ΥΓ
Ευχαριστώ, gatti, για τις ευχές, έστω και καθυστερημένα!
:))))

Γιώργος Τ. said...

Καλά να πάθουνε που εθελοτυφλούν οι ΠΑΟΚτζήδες.. Αν βρίσκουν τον υπαίτιο της ήττας τους στο αθηναϊκό κατεστημένο που θέλει να καταστρέψει κάθετι βόρειο, καλά να πάθουνε..

abalos said...

Καταγγελω οτι οι εικονες αυτες ειναι προιον φωτομονταζ γιατι ο Παμπλο δηλωσε στα ΜΜΕ οτι εκει που ηταν φρονιμος. . . ηρθε ο διαιτητης και τον απεβαλε! ! !
Σαν δε ντρεπεται ο καραφλας! ! !

Stepas said...

"Αλίμονο αν τη φυλάει σε κάθε παίκτη που του έχει κάνει κάτι. Το επόμενο βήμα ποιο θα είναι; Να σκοτώσει;"

Ψυχολόγος δεν είμαι αλλά από αυτά που έχω διαβάσει έχω καταλάβει ότι ο Γκαρσία δεν ξεχνά τίποτα! Άμα τον χτυπήσεις θα το κρατήσει μέχρι να σε ξαναβρει αντιπαλο. Σε ένα χρόνο, σε δύο, σε τρία, σε άλλη χώρα, σε άλλη ήπειρο, σε σωματείο, σε εθνική, δεν έχει σημασία. Αλλά μην υπερβάλλεις βρε gatti μου, όχι και να σκοτώσει. Ο άνθρωπος είναι ο ορισμός του τύπου "δεν σηκώνω μυγα στο σπαθί μου". Άμα τον πειράξεις σε πειράζει. Άμα τον κλωτσήσεις σε κλωτσάει. Αλλά μην μπούμε τώρα σε αυτή τη διαδικασία με χαρακτηρισμούς που διαβάζω "αλήτης", "φονιάς", "σχιζοφρενής" και όλα αυτά. Σιγά ρε παιδιά, ηρεμήστε. Στο κάτω-κάτω κι ο Σιμάο έπρεπε να αποβληθεί και ο Μουσλι έπρεπε να αποβληθεί αλλά όπως και να το κάνουμε μας βολεύει όλους να τα ρίχνουμε στον "αλήτη" Πάμπλο. Το χω ξαναπει ότι από εκείνο το χτύπημα στον Ντιόγο ο Γκαρσία πήρε τη στάμπα του φονιά και τελείωσε. Δεν αλλάζει αυτό τώρα. Πλέον η παρουσία του στον ΠΑΟΚ θα κάνει κακό στην ομάδα. Ποιός ξεχνάει ότι στο Θρασύβουλος-ΠΑΟΚ του έδειξε ο διαιτητής δύο κίτρινες μέσα σε 10 δευτερόλεπτα και μάλιστα στις καθυστερήσεις; Ο Γκαρσία αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές με άλλους κανόνες.

Προσοχή όμως. Δεν είπα ότι στο προχτεσινό ματς δεν έπρεπε να αποβληθεί. Απλά έπρεπε να αποβληθεί και ο Σιμάο. Και βεβαίως αυτό που λέω από την αρχή της σεζόν είναι ότι θα έπρεπε η διοίκηση να έχει τραβήξει το αυτί και του Γκαρσία και του Ίβιτς και του Κοντρέρας και του Κονσεϊσάο. Γιατί δηλαδή ο Μπακαγιόκο να τρώει πρόστιμο και αυτοί όχι;

Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Δεν παίρνω θέση υπέρ ή κατά του Γκαρσία γιατί αυτές οι συζητήσεις είναι λίγο ανούσιες. Με νοιάζει ότι κάνει κακό στην ομάδα (είτε με τις ανοησίες του είτε με τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι διαιτητές) και ότι η διοίκηση δεν τον αντιμετωπίζει όπως τους άλλους παίκτες. Άρα δεν υπάρχει πειθαρχία. Και χωρίς πειθαρχία...

Τέλος κρατήστε όλοι αυτό που σωστά είπε η gatti. Ότι OK, οι ΠΑΟΚτσήδες τον κάναμε ήρωα, αλλά μήπως και από τις άλλες ομάδες δεν πέρασαν τέτοιοι παίκτες και δεν αποθεώθηκαν; Ο οπαδός έτσι είναι μάγκες, δεν έχει λογική, έχει φανατισμό. Και οπαδούς σαν αυτούς που αποθεώνουν τον Γκαρσία έχει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο Άρης.

Τα λέμε gattaki!

koutavaki said...

Άποψή μου ότι ο Γκαρσία θα κέρδιζε πολύ περισσότερα αν ήταν διπλωμάτης και εκεί που έφαγε τη σκαριά από το Σιμάο έκανε λίγο θέατρο και έπεφτε ας πούμε.Αν και δεν πιστεύω ότι ο Σιμάο το έκανε εκ προθέσεως,δεν έχει δώσει δικαιώματα νομίζω.Όσο για το άχαστο που έχασε ο Ρούκα,αυτές είναι οι συνέπειες του πάγκου...Ναι μεν να μείνει ο Τεν Κάτε,αλλά με δύο γεύματα μαζί με τους παίκτες δε συσφίγγονται οι σχέσεις...Και δεν τον βλέπω διατεθειμένο να αλλάξει τακτική μετά και την ομιλία που έβγαλε.Οκ κάποιες φορές έχει δίκιο,αλλά μήπως πρέπει να κοιτάξει και το θέμα ψυχολογία λίγο?Επίσης πρέπει να δούμε και λίγο τους υπόλοιπους να παίζουν φέτος(Τζόρβας,Πετρόπουλος,Χριστοδουλόπουλος Ίβανσιτς κ.λ.π.).Να έρχεται η ώρα να κάνει μια αλλαγή και να μην τρέμει η ψυχή μας!Μη με ρωτήσεις πως θα γίνουν όλα αυτά όμως!Αυτός παίρνει τα φράγκα,αυτός πρέπει να βρει και τις λύσεις.Επειδή πιστεύω ότι είναι καλός προπονητής,πρέπει να βρει και μια φόρμουλα να αξιοποιήσει το καλό ρόστερ,να έχει μια καλή συνεργασία και να δώσει τα αποτελέσματα που μπορεί.Κάτι τέτοιο εννοούσα όταν έλεγα ότι δε φτάνουν οι μεταγραφές.

gatti said...

@pensierix: Hταν απαράδεκτη η ανακοίνωση Ζαγοράκη. Κυρίως γιατί - υποτίθεται ότι - είναι αυτός που θα οδηγήσει τον ΠΑΟΚ σε ένα νέο δρόμο και θα του δώσει νέο όραμα. Αλλά το νέο όραμα δεν μπορεί να υπάρξει με παλιές πρακτικές. Μόνο σφαγή θα μπορούσε να "δικαιολογήσει" τέτοιες ανακοινώσεις και σφαγή στον αγώνα δεν έγινε.

Φτηνός εντυπωσιασμός ("οι κίτρινες των άλλων είναι κόκκινες για μας") και αφύπνιση του αισθήματος αδικίας που κατατρέχει τον ΠΑΟΚτσή με γαρνιτούρα μελό Ξανθόπουλου - Μάρθας Βούρτση για τον πτωχό πλην τίμιο που τα βάζει με τον πλούσιο και δυνατό και πέφτει άδικα αλλά δοξασμένα!

Αυτός είναι και ο λόγος που στο καινούργιο ποστ παραθέτω σχόλια ΠΑΟΚτσήδων από τα φόρα τους. Γιατί φαίνεται καθαρά ότι η πλειοψηφία τους έχει και μυαλό και κρίση. Και για όση ώρα μιλούσε η λογική, ακόμα και εκείνοι που βλέπουν τα πράγματα μέσα από οπαδικά γυαλιά, σιωπούσαν. Τα ίδια άτομα λίγο αργότερα, όταν ο Ζαγοράκης έβγαλε την ανακοίνωση άλλαξαν τελείως γραμμή πλεύσης και έβγαλαν τον γνωστό οπαδικό εαυτό τους! Είναι αυτή η απίστευτη μεταστροφή ενδεικτική του πόσο εύκολα "χειραγωγείται" ο κόσμος.

Αλλά βέβαια με κάποιο τρόπο θα έπρεπε να δικαιολογήσει την ασυλία στον Γκαρσία. Και ο μόνος εύκολος - και σίγουρος - τρόπος είναι να ερεθίσει το αίσθημα περί αδικίας των οπαδών της ομάδας του.

Αυτή είναι η τεράστια ευθύνη των προέδρων και δεν μιλάω εδώ μόνο για τον Ζαγοράκη γιατί όλοι πάνω κάτω τα ίδια κάνουν. Γι΄ αυτό είμαστε ασόβαρη χώρα και έχουμε ασόβαρο ποδόσφαιρο.

Ο Βαβζίνιακ είναι περισσότερο βλαξ παρά ...πρεζόνι.

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Μην νομίζεις. Δεν εθελοτυφλούν όλοι. Απλώς αυτοί που μπορούν να δουν τα πράγματα ξεκάθαρα δεν μπαίνουν στη διαδικασία (βαριούνται, δεν ξέρω...) να αλλάξουν τα μυαλά των υπόλοιπων "κολλημένων". Είναι και τα ΜΜΕ της πόλης που έχουν συμφέρον να συντηρείται αυτή η κατάσταση.

gatti said...

@αμπαλος: Kαι φωτομοντάζ έχουμε λέμε!!! :)))
Eτσι είναι! Ο Γκαρσία είναι αρνί. Ο διαιτητής εκτελούσε διατεταγμένη υπηρεσία! :ppp

gatti said...

@Stepas: Eντάξει, το ξέρω ότι δεν υπήρχε περίπτωση να σκοτώσει. Διάβασα χθες για τα "έργα και ημέρες" του σε άλλες ομάδες και όντως επιβεβαιώνεται ότι δεν ξεχνάει!

Συμφωνώ ότι "στοχοποιήθηκε" ο Γκαρσία στο παιχνίδι με τον γαύρο και από τότε κάθε του κίνηση ήταν υπό παρακολούθηση. Πού ήταν όμως τότε ο επίσημος ΠΑΟΚ (διοίκηση) να επέμβει; Επέτρεψε την ηρωποίησή του χωρίς να κάνει την παραμικρή προσπάθεια να τον νουθετήσει.

Για το ότι έπρεπε να αποβληθεί και ο Σιμάο το είπα από την πρώτη στιγμή. Αλλά η μη αποβολή του, παρόλο που ήταν λανθασμένη δεν είχε δόλο. Ηταν φανερό. Τον βλέπεις έναν διαιτητή πώς σφυρίζει. Από το ξεκίνημα του αγώνα και με όλες τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο, φαίνονται οι προθέσεις του.

Kαι ο Κάκος δεν είχε πρόθεση να αδικήσει κανέναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

(Για άλλα παιχνίδια δεν θα το έλεγα, έχω πολλά ράμματα για τη ...γούνα του...).

gatti said...

@koutavaki: O Σιμάο δεν το έκανε επίτηδες, αλλά δυστυχώς είναι φοβερά άτσαλος. Εχει πάρει κάρτες για τον τρόπο που πάει στον αντίπαλο και έχει γλιτώσει άλλες τόσες. Κακώς, γιατί αν έπαιρνε κάρτα σε κάθε τέτοια φάση θα είχε κάνει προσπάθεια να διορθώσει το στιλ του. Δεν έχει πρόθεση, αλλά έτσι όπως πέφτει πάνω στον αντίπαλο μπορεί καμιά φορά να κάνει σε κάποιον ποδοσφαιριστή μεγάλη ζημιά. Και τότε θα είναι αργά.

Ο Κάκος μπορεί κάλλιστα να μην τον είδε, ή ακόμα μπορεί να τον είδε και να θεώρησε πως είναι πάνω στη φάση. Εγώ θα την έδινα την κάρτα, αυτός δεν την έδωσε. Δεν είναι όμως και για θάνατο. Λίγοι αντίπαλοι έχουν πέσει πάνω σε δικούς μας παίκτες έτσι και έχουν μείνει ατιμώρητοι; Αυτά συμβαίνουν.

Γιωργος Κεντρωτης said...
This comment has been removed by the author.
Γιωργος Κεντρωτης said...

Γκαρσία, Κάκος. Στυλοβάτες αμφότεροι του ποδοσφαίρου. Πιονιέροι του ευ αγωνίζεσθαι και του δικαίως εκφέρειν κρίσεις αντίστοιχα. Ένα τίποτα η ζωή μας δίχως αυτούς τους δύο γίγαντες, μία ματαίωσις, μία "frustration" που λένε οι μορφωμένοι. Έχουν πολλά ακόμη να προσφέρουν - και αυτό με κάνει να ριγώ από συγκίνηση. Θα τους ξαναδώ και του χρόνου. Και του παραχρόνου. Κι έχει ο μεγαλοδύναμος και για πιό μετά. Ο Γκοϊκοετσέα και ο Παλοτάυ μπροστά τους είναι ΑΑΑ ΑΒΑΔΙΣΤΑ. Την μεσημεριάτικη ευχή μου για καλή μέρα.