Tuesday, May 5, 2009

Tο ταξίδι

Το υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Ας κρατήσουμε στη μνήμη μας τις στιγμές...


Η αρχή





Ο θρίαμβος













Το γλέντι
α) στο παρκέ











β) στα αποδυτήρια






γ) στο ξενοδοχείο







δ) στην Ομόνοια (με λίγο από Σύνταγμα)








Η υποδοχή











Τα βίντεο
(η υποτιθέμενη ...παράβαση των 8 δευτερολέπτων)




Ο υπερβάλλων ζήλος του Αρτεάγκα
(ετοιμαζόταν να σφυρίξει φάουλ, αλλά το πρόλαβε το τέλος του αγώνα)




Σπανούλης ο MVP




Saras - Mπατίστ, τα τρελοκομεία!
Highlights: α) Φιλί Saras (νομίζω στη Νίκη Μπάκουλη) 0.18
β) Μπατίστ διακόπτει συνέντευξη Saras σε λιθουανικά MME ("συγνώμη όμι") 1:40
γ) Μπατίστ απευθύνεται στους Λιθουανούς στα ...λιθουανικά 1:56
δ) Μπατίστ εξηγεί πώς θα διασκεδάσουν την κατάκτηση της κούπας 2:06
ε) Μπατίστ - Σάρας φωνάζουν τον Στόλη (φωτογράφος) για να τους τραβήξει 2:25
στ) Μπατίστ φωνάζει τον Νίκολας να βγει φωτογραφία 2:26
ζ) Saras, o Eλληνας! "Eλα ρε Ντρου!" 2:28




17 comments:

koutavaki said...

Είσαι πολύ υποχθόνια!!!Επίτηδες το έβαλες το βιντεάκι με το Σάρας ε???Είπα ότι είναι μανουλομάνουλο,ήξερες ότι θα το δω απόψε και λες"να ένας καλός τρόπος να μην κλείσει μάτι ούτε σήμερα"!!!Μπράβο ρε γατί,τι να σου πω!Μου πετάς και μια Αννούλα και με διαλύεις...Σνιφ,σνιφ...Πάντως ωραία φωνή έχει το μαναράκι.Και δεν του το'χα...έτσι που τον έβλεπα,κάτι σαν τη φωνή του Γκούμα περίμενα,στην καλύτερη...
Υ.Γ.:Άμα δεν είδες Μητσικώστα σήμερα έχασες!!!Έκανε τον Αλέφαντο και έλεγε τον Ντάρμπισιρ Τεμπεσίρι!!!Δε μου έμεινε άντερο!!!

Crazy Tourists said...

Καλημέραααααααα!!!
Θεοί!!!!!
Α ρε Θεέ Διαμαντίδη!! Πολύ μ' άρεσε που φώναξε τον Φραγκίσκο!!
Mike είσαι Θεός!!
Δε θα ξαναπώ κακιά κουβέντα για τον Σαρούνας!! Δε θα ξαναπώ!! Ούτε μία!!
Για τους προποντές τι να πώ...Νομίζω δε χρειάζεται τίποτα...
Α! Ξενέρωσα με το Σκαϊ που έδειχνε διαφημίσεις την ώρα την απονομής των ειδικών βραβείων...
Αυτά!!
Φιλιά πολλά!!

Τρελοτουρίστρια

ΥΓ. Λες να κάνει καμιά μαγεία το βόλεϊ;

"ζαχαρούλα.." said...

μπράβο μπράβο μπράβο..... στους Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα γατί αγαπημένο!!!!!!!

kat. said...

μα πραγματικά.. τι ωραία που είναι τα ταξίδια της νίκης!!!
σωστά??

Γιώργος Τ. said...

Υπέροχες εικόνες, υπέροχες στιγμές!! Όσο δεν τον πάω φατσικά τον Σάρας, τόσο τον λάτρεψα στο 2ήμερο αυτό.. Το πάθος που έβγαζε πάνω απ' όλα και φυσικά ο τρόπος που πανηγύριζε!

gatti said...

@koutavaki: E, αφού υπάρχει η Αννούλα, τι να κάνω κι εγώ, ψέματα να πω; Μη σου πω ότι τα φετινά του κέφια έχω την εντύπωση ότι οφείλονται στον νέο του έρωτα!

Το θέμα είναι ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνει. Μπορεί να ανέβασε τις "μετοχές" του ειδικά με το παιχνίδι κόντρα στον γαύρο, αλλά για να μείνει θα πρέπει να δεχτεί μείωση αποδοχών.

ΥΓ. Δεν τον είδα τον Μητσικώστα, κρίμα! Αλλά συνήθως ανεβαίνουν στο youtube οι εκπομπές του οπότε θα την δω.

gatti said...

@Crazy Tourists: Φοβερή η σκηνή με τους δύο αρχηγούς να σηκώνουν την κούπα. Τον είχε φωνάξει και στο κύπελλο ο Διαμαντίδης τον Φράγκι, αλλά τότε δεν πήγε. Τώρα όμως δεν μπορούσε να αντισταθεί. Εχει άλλη χάρη το ευρωπαϊκό. Και ξέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το τελευταίο της καριέρας του.

Μια χαρά είναι τα παιδιά μας. Και οι Ελληνες και οι ξένοι. Ο Μάικ έχει γίνει Ελληνας. Ο Πέκοβιτς εγκλιματίστηκε αμέσως. Τον Σάρας εγώ τον πήγαινα χρόνια, που τον έβλεπα από μακριά, αλλά πέρσι δεν με είχε ενθουσιάσει η παρουσία οτυ.
Φέτος όμως εξιλεώθηκε.

Εκείνος που με εκνεύριζε πάντα ήταν ο ...Καραγκούνης του μπάσκετ. Ο V-Span! Αλλά τώρα πια δεν μπορώ να πω τίποτα! Μια χαρά είναι και ο Βασιλάκης μας!

Φιλιά τρελοτουρίστι μου!

gatti said...

@"ζαχαρούλα..": Mπράβο τους, Ζαχαρένια μου! Μπράβο τους!

Φιλιά πολλά γλυκιά μου!
:**

gatti said...

@kat.: Καλώς την!

Τα ταξίδια της νίκης είναι τα καλύτερα! Μακάρι να υπήρχαν μόνο αυτά!!!

:))))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Δεν τον πας φατσικά τον Σάρας; Μα, γιατί; Εμένα μου άρεσε πολύ σαν παίκτης από παλιά, δεν με ενοχλεί η φάτσα του, αλλά τον θεωρούσα ψυχρό.

Αυτό το πάθος που έβγαλε φέτος στο γήπεδο ούτε φανταζόμουν πως μπορεί να υπάρξει! Τώρα πια τον έχω μέσα στην καρδιά μου. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι ότι μπορεί να φύγει...

koutavaki said...

Εγώ πάλι άκουσα για διετές!Μείωση αποδοχών?Μπα δε νομίζω...Αφού είπανε στο Ζοτς εν λευκώ,δεν κολλάει να κάνουν τσιφουτιές στους παίκτες.Εδώ δεν κάνανε μειώσεις στο ποδόσφαιρο,που είχαν και πάτημα.Άσε που οι αμοιβές στο μπάσκετ φαντάζομαι ότι είναι αρκετά μικρότερες.Να έκαναν και παρέα με το Τζίγγερ να πω ότι τους κόλλησε καβουρίτιδα.Αλλά αφού βλέπεις τι γίνεται στη διοίκηση,του Αγίου Βαρθολομαίου.Άρα ο καθένας θέλει να μπει στο μάτι (και στη μύτη ενδεχομένως) του άλλου.Νομίζω άδικα ανησυχείς.Και βέβαια άλογο που κερδίζει δεν το αλλάζεις...

koutavaki said...

Και όσο για την Αννούλα (Ελληνίδα είναι αυτή?γιατί αν είναι χαλάλι της!)δεν είπαμε να πεις ψέματα.Αλλά ήταν ανάγκη να το πεις γενικότερα?Και μέρα που ήμαστε μεσ'την καλή χαρά?Καθαρή κίτρινη ήταν αυτό!!!Τέλος πάντων,άντε το ξεχνάω γιατί είσαι άτομο.Εμείς οι βάζελοι είμαστε μεγαλόψυχοι!!!
Υ.Γ.Διάβασα ότι ο Jim Caviezel(The Passion)ήταν μπασκετμπολίστας και σταμάτησε λόγω τραυματισμού.Ε, αν τον προλαβαίναμε κι αυτόν στην Πανάθα θα τον είχαμε φέρει!Σχολή φωτομοντέλων σε όλα τα τμήματα λέμε!(Γιατί ο Ερπ από το βόλλευ τι σου λέει?)Αλήθεια αυτό με τις ωραίες φάτσες μήπως θα έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε κάπως???

gatti said...

@koutavaki: Aν μείνει θα μείνει για δύο χρόνια. Αλλά θα του ζητηθεί να πάρει λιγότερα λεφτά. Αυτές είναι τελευταίες - απογευματινές - πληροφορίες. Αλλά όλα βέβαια είναι υπό επαναδιαπραγμάτευση. Θα δούμε τι θα γίνει και με το πρωτάθλημα. Θα παίξει κι αυτό το ρόλο του.

Για την Αννούλα είχα γράψει πριν καιρό. Είχα βάλει και φωτογραφία της. Είδες τάιμινγκ που έχω; Σαν τον Βγενόπουλο κι εγώ! Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει τα πανηγύρια για το Ευρωπαϊκό ήρθε και μας προσγείωσε απότομα.

Κίτρινη ε; Θα πρέπει να προσέχω μη φάω κόκκινη από εδώ και μπρος! :))

YΓ. Καλέ, ξεκόλλα από τις ομορφιές λέμε! Και ο Τζιόλης όμορφος είναι. Είδαμε προκοπή;
Καλή μπάλα να παίζουν! Αυτό είναι το ζήτημα!

paoad said...

μπραβο ρε gatti!

gatti said...

@paoad: ;))))

MenieK said...

σχετικοάσχετο....
Νομίζω από τα καλύτερα (και πιο αστειογλυκά) στιγμιότυπα είναι εκεί που κάνει δηλώσεις ο εις τον αδερφών Γιαννακόπουλων στην κάμερα (κοντούλης, αναψοκοκκινισμένος και ενθουσιασμένος). Πίσω του περνά κάποιος, που δεν είμαι σίγουρη αν είναι παίκτης, διαπιστευμένος της ομάδας ή οπαδός με φανέλα γιατί είναι ψηλος (και φυσικά η κάμερα για να πιάνει τον Γ. κεντράρει χαμηλά - το γράφω χωρίς καμιά διάθεση ειρωνείας, ούσα ένα κάτι η ίδια) και σκύβει και σκάει ένα φιλί στην καράφλα του φαρμακά (πάλι χωρίς διάθεση ειρωνείας -εξ άλλου εγώ και οι ημικρανίες μου πρέπει να έχουν πληρώσει κάνα δυο παίκτες σας).Το βρήκα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ συναισθηματικό κι έμεινα να χαμογελώ μόνη μου για κάμποσο.

gatti said...

@MenieK: Δεν την είδα αυτή την σκηνή γιατί εκείνη την ώρα χτυπιόμουν και πανηγύριζα, αλλά όπως την περιγράφεις είναι όντως πολύ γλυκιά!!!

Καλά, μη νομίζεις ότι έχεις πληρώσει εσύ κάποιους παίκτες μας. Εμείς οι Παναθηναϊκοί τους έχουμε πληρώσει με τα φάρμακα που παίρνουμε για να αντέξουμε τα χάλια της ποδοσφαιρικής μας ομάδας...