Monday, September 14, 2009

Kαλό ταξίδι...


Το ταξίδι στην Κομοτηνή για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα ήταν το τελευταίο για δύο φίλους του Παναθηναϊκού που έχασαν την ζωή τους στο 147ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στην περιοχή Λιβανάτες, στο ύψος της Αταλάντης.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέβαιναν σε ένα βαν που είχαν νοικιάσει μαζί με άλλα 7 άτομα, για να ταξιδέψουν στην Κομοτηνή και γύρω στις 5 τα ξημερώματα, κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα, έπεσαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες πάνω σε 3 φορτηγά και ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένα σε ένα πάρκινγκ, όπου βρίσκονταν και άλλα σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα με οπαδούς του Παναθηναϊκού που επέστρεφαν από τη Θράκη.

Οι δύο οπαδοί που έχασαν τη ζωή τους ήταν από το Βύρωνα και το Μπραχάμι και ήταν ηλικίας 24 και 23 ετών. Σοβαρά τραυματίστηκαν 2 ακόμα επιβάτες του βαν και ο οδηγός του σταθμευμένου ΙΧ αυτοκινήτου (επίσης οπαδός του Παναθηναϊκού που επέστρεφε από την Κομοτηνή) πάνω στο οποίο έπεσε το βαν. Και οι τρεις σοβαρά τραυματίες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λαμίας.