Friday, February 5, 2010

Ακυρο...


H εικόνα της ομάδας ήταν περισσότερο απογοητευτική από το αποτέλεσμα. Αλλά το πρωτοσέλιδο είναι ακόμα πιο τραγικό από την εικόνα. Ποιοι να πετάξουν τις φανέλες; Αυτοί που σαρώνουν χρόνια τώρα ό,τι βρίσκουν μπροστά τους; Η ομάδα με τα 2 triple crown μέσα σε 3 χρόνια;

Λίγη ψυχραιμία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν...


Scratch: Γαύρους δεν θα μας κάνετε!

Scratch 1: Δηλαδή ΑΝ ο Δημήτρης γίνει ποτέ πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας, έτσι θα αντιδρά στις ήττες;


***


EDIT: Και ιδού ο λόγος που δεν θα μας κάνετε γαύρους!

Αντιγράφω από το σχόλιο του squarelogic:

Xίλιοι περίπου ομοϊδεάτες έδειξαν τι θα πει Παναθηναϊκός και γιατί διαφέρει από άλλες ομάδες!

«Είστε η ομάδα που μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία χρόνια. Τόσα χρόνια μας στηρίζετε εσείς. Τώρα σας στηρίζουμε εμείς…», ήταν τα λόγια των οπαδών του Παναθηναϊκού που συγκεντρώθηκαν έξω απ το κλειστό του ΟΑΚΑ,όχι για να πετάξουν κορνέδες όπως αλλού,αλλά για να εμψυχώσουν την κραταιά ομάδα που κλυδωνίζεται.

Στον Σπανούλη που ζήτησε συγγνώμη για τις 2 κακές εμφανίσεις και ήττες...
"Μην ζητάς συγγνώμη. Εχετε νικήσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα. Μας στηρίζετε 15 χρόνια, τώρα θα σας στηρίξουμε εμείς"

Respect στα αδέλφια!










39 comments:

pensierix said...

"Αστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στα αποδυτήρια", αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε ένας Ράτζα να τον αρχίσει στις σφαλιάρες, όπως παλιά...

Για κάτι πρωτοσέλιδα σαν και το σημερινό, "λατρεύω" τις πράσινες φυλλάδες...Το μόνο που έχουν καταφέρει, είναι να με κάνουν να συμπαθήσω τον Βγενόπουλο...

Αγωνιστικά, είχα πολύ καιρό να δω την ομάδα να εμφανίζει σχεδόν σημάδια αποσύνθεσης. Ανευρη, φοβισμένη, βλέμματα απλανή κι ένα Ζοτς αλλού γι' αλλού(τόσο αλλού ήταν που το κατάλαβα ακόμα κι εγώ). Εβαλε και ο Κις κάποια σουτ τυχερά, κι έδεσε το γλυκό...

ΥΓ
Με έναν Σπανούλη απόντα από το ΟΑΚΑ και τον Μήτσο εκτός ρυθμου, το ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Σάρας ούτε δευτερόλεπτο που μπορούσε να φωνάξει, να γκρινιάξει λίγο μπας και ξυπνήσει η ομάδα, αποδεικνύει ότι θέμα Γιασικεβίτσιους υπάρχει και παραυπάρχει...

gatti said...

@pensierix: Φαντάζομαι τη σκηνή. Ο μικροκαμωμένος Δημήτρης να κατσαδιάζει τους δίμετρους (και...) παίκτες... Τραγικό...

Το έχω πει εδώ και καιρό ότι οι "πράσινες" φυλλάδες δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θα έπρεπε για εφημερίδες οπαδών του Παναθηναϊκού. Γι΄ αυτό άλλωστε και έχουν μεγάλες διαρροές αναγνωστών προς τις "αντικειμενικές".

Ομως, παρόλα αυτά, προτιμώ να είναι έτσι, γιατί δείχνουν ξεκάθαρα τις θέσεις τους. Δεν μπορείς να λαθέψεις. Ενώ οι "αντικειμενικές" παραπλανούν μεγάλη μερίδα του παναθηναϊκού κόσμου.

Η ομάδα δεν είναι καλά και φαίνεται. Δεν έχει να κάνει με τις αντίστοιχες "κοιλιές" προηγούμενων χρόνων. Δεν έχει βρει χημεία, δεν έχει βρει τα πατήματά της, ίσως δεν βγήκαν και οι καλοκαιρινές επιλογές και επιπλέον έχει τους τραυματισμούς. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει κανένα από τα δύσκολα παιχνίδια και μπροστά της έχει πρόγραμμα - γολγοθά.

Ο δε Ζοτς, δεν μοιάζει στα καλύτερά του. Και από την στιγμή που προκαλεί τους αντιπάλους του καλώντας τους να τα πούνε στο γήπεδο φέρει το βάρος της απόδειξης της ανωτερότητας της δικής του ομάδας.

Αλλά τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι λόγος για τέτοια συμπεριφορά και για τέτοια πρωτοσέλιδα.

Φοβάμαι πως το μέλλον του μπασκετικού Παναθηναϊκού όταν τα αδέρφια αποσυρθούν λόγω ηλικίας, θα είναι ζοφερό...

Για τον διαφαινόμενο αποκλεισμό πραγματικά δεν νοιάζομαι τόσο. Αυτή η ομάδα μου έχει χαρίσει τόσες πολλές χαρές που μπορώ να αντέξω μια αποτυχημένη χρονιά. Στο κάτω κάτω εμείς δεν είμαστε γαύροι για να θεωρούμε ότι έχουμε υπογράψει συμβόλαιο με τους τίτλους και τις διακρίσεις και κάνει τεράστιο λάθος ο Δημήτρης αν μας θεωρεί γαύρους!

ΥΓ. Ποιος ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει θέμα με τον Σάρας; Υπάρχει και παρα-υπάρχει. Καλά, για τον χθεσινό αγώνα μπορούμε να πούμε πολλά. Για τον Σάρας που δεν χρησιμοποιήθηκε παρόλο που οι άλλοι δεν μπορούσαν, για τον Πέκοβιτς που ενώ ήταν ζεστός έμεινε έξω, για τον Νίκολας που μοιάζουν να μην υπάρχουν συστήματα για πάρτη του. Αλλά αυτά πιστεύω ότι θα λυθούν. Οχι όμως κάτω από τέτοια πίεση και συμπεριφορά από πλευράς διοίκησης.

pensierix said...

Κοίταξα λίγο τα σχόλια στον gazzetta.gr μόνο και μόνο για να δω τι κλίμα επικρατεί σε έναν χώρο που το επίπεδο του σχολιασμού είναι "καμμένου 15χρονου". Ακόμα κι εκεί την πέφτουν άσχημα στο σημερινό πρωτοσέλιδο. Λέπια ακόμα δεν έχουμε βγάλει, αλλά κοντά είμαστε...

The Bgt said...

Ισως να ηταν καλυτερα να μην χτυπησουμε την Ευρωλιγκα φετος μιας και ουτως ή αλλως δυσκολα θα τα καταφερουμε. Ισως και να ειναι ηδη επιλογη τους γιατι η ομαδα φαινεται κουρασμενη, με τραυματισμους, ντεφορμε πολλοι βασικοι παικτες ισως και λιγο ξεζουμισμενοι πραγμα φυσιολογικο εδω που τα λεμε.

Αλλα το να χασουμε τα πρωτεια δε με νοιαζει ποσως. Ετσι ειναι αυτα, δεν κερδιζεις παντα.

Με ανησυχει η διαδοχη κατασταση (λεγε με Δημητρακης). Δε τον ξερω τον ανθρωπο προσωπικα, αλλα τρεμω τη στιγμη που θα αναλαβει εξολοκληρου. Και θελει και το ποδοσφαιρο τρομαρα του. Χιλιες φορες ο Τζιγκερ απο δαυτον.

(οσο για τον Σαρας, ειναι αληθεια οτι τα εχουν παρει στον ΠΑΟ μαζι του γιατι τους εκρυψε τη σοβαροτητα του τραυματισμου του?)

zouk said...

Η Εφημεριδα απλα δεν υπαρχει.
Αυτη η ομαδα ειναι τεραστια και ακομα και τωρα δεν ξερουμε πως μπορει να αντιδρασει.
Αν δεν προκριθουμε σκασιλα μου,υπαρχει και το Ελληνικο πρωταθλημα.Δεν περιμενω να ειμαστε καθε χρονια τελικο στην ευρωπη.

gatti said...

@pensierix: Θέλω να πιστεύω ότι αντιστεκομαστε ακόμα σθεναρά...

gatti said...

@The Bgt: Eτσι είναι. Δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα. Είναι αφύσικο. Ας κάνει και ένα διάλειμμα η ομάδα και ας επιστρέψει πιο δυνατή.

Κι εμένα η διάδοχη κατάσταση με ανησυχεί και το είπα και παραπάνω στον pensierix. Πάντως ο Παύλος βγήκε πριν λίγο στον Σωτηρακόπουλο και τα μάζεψε τα πράγματα αρκετά. Αλλά πόσο ακόμα θα είναι σε θέση να βγαίνει και να μαζεύει τον παρορμητισμό του Δημήτρη;

(Κι εγώ το έχω ακούσει αυτό για τον Σάρας, αλλά δεν ξέρω αν ισχύει. Μάλλον πρέπει να κάνω ένα τηλεφώνημα στην ...πηγή μου!) :))))

gatti said...

@zouk: Πραγματικά θεωρώ ότι είναι τρομερή αγνωμοσύνη να επιτίθεται κανείς σ΄ αυτή την ομάδα. Λες κι οι ίδιοι δεν είναι αυτοί που μας έκαναν περήφανους τόσα χρόνια. ΄Η λες και οι ίδιοι που είναι γαλουχημένοι με τις νίκες, αισθάνονται ωραία όταν χάνουν.

Ούτε εγώ έχω πρόβλημα αν δεν προκριθούμε. Ακριβώς επειδή αυτή η ομάδα μου έχει προσφέρει τόσες χαρές. Και είναι εν τέλει αφύσικο να παίζει κάθε χρόνο ευρωπαϊκούς τελικούς.

4minister said...

Ξεφτίλες είναι όσοι συνηγόρησαν να γίνει αυτό το πρωτοσέλιδο. Χωρίς να αιτιολογήσω.
Είναι μπετούγιες, λινάτσες, σαλαμούρες. Και μυρωδιάδες!

Λες και το Μαρούσι έφτασε χαριστικά μέχρι εδώ, χωρίς να έχει ομάδα. Άει σιχτίρ περιοδόπανα!

fl@neur said...
This comment has been removed by the author.
fl@neur said...

Χαίρομαι, γιατί εδώ ακούγεται η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας. Κρίση μπορεί να υπάρχει, όπως υπάρχουν δυσκολίες και προβλήματα, αλλά με πρωτοσέλιδα αλά "Πράσινη" και συμπεριφορές αλά μικρού Γιαννακό, ο Σύλλογος και η ομάδα-θαύμα πλήττονται... θανάσιμα, εκκρεμούν και τα συμβόλαια. Ποιος ανεγκέφαλος βάζει ιδέες σε ανεγκέφαλους, ότι ο ΠΑΟ πρέπει να πάει και πρέπει να ξαναπάρει το Ευρωπαϊκό; Από τον Χοχοχο τα ξεσηκώνουν; Ή θέλουν να μάς κάνουν γάβ-ρους (που ΠΟΤΕ δεν θα γίνουμε);
Το τι πρέπει να γίνει το ξέρουν Ομπράντοβιτσ-Ιτούδης και οι παίκτες, οι φίλαθλοι πρέπει να συμπαρασταθούν κι όχι να ρίχνουν λάδι στη φωτιά! Κι όλοι αυτοί που δήθεν "σκίζονται", πού ήταν χτες στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα;
Το τμήμα μπάσκετ είναι η βιτρίνα του Συλλόγου, ας μην τη γκρεμίσουμε για κάποια άτυχα αποτελέσματα ή ακόμα και για μια κακή χρονιά. Το χειρότερο θα είναι να μεταφέρουμε τη μιζέρια του ποδοσφαίρου σε μια ομάδα-υπόδειγμα, θα είναι το καλύτερο δώρο στον γάβ-ρο.
Λέμε τα αυτονόητα, αλλά σ' αυτή τη χώρα, τα αυτονόητα λείπουν και οι μπούρδες κι οι "τζαμπομαγκιές" περισσεύουν.

squarelogic said...

Το έχω γράψει και παλιά,δίχως και γω να ξέρω τον "Δημητράκη",ότι η προοπτική ανάληψης της προεδρίας του πολυμετοχικού απ'αυτόν θα μας κάνει να νοσταλγήσουμε ακόμα και τον Τζίγγερ!
Δυστυχώς εκείνο το "φροντιστήριο Ράτζα" ήταν βραχύβιο...Στη θέση του Παύλου αντί να διώξω τον Ντίνο θα τούδινα και μπόνους για να το επαναλάβει μπας και βάλει μυαλό το κακομαθημένο!
Τώρα το αποτέλεσμα με λύπησε πολύ αλλά προς Θεού,όχι και τέτοια πρωτοσέλιδα για αυτή την ομάδα,και μάλιστα απ το γιό του αφεντικού.

Unknown said...

Θυμήστε μου λίγο τι συμφερόντων είναι η ΠΡΑΣΙΝΗ γιατί τα έχω χάσει με τις πολυμετοχικότητες...
και αν θέλετε την άποψη ενός τρίτου όσο και αν δεν συμπαθώ τα αδέρφια, αυτά που έχουν προσφέρει είναι ΤΙΤΑΝΙΑ..
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ πρωτοσέλιδο..

squarelogic said...

animation
όσο και να σου φανεί απίστευτο είναι του Δημήτρη Γιαννακ/λου,γιού του Παύλου,εξ ου και το ανωτέρω σχόλιο μου.

Αλλά σήμερα χίλιοι περίπου ομοιδεάτες έδειξαν τι θα πει Παναθηναικός και γιατί διαφέρει από άλλες ομάδες!

«Είστε η ομάδα που μας κάνει υπερήφανους τα τελευταία χρόνια. Τόσα χρόνια μας στηρίζετε εσείς. Τώρα σας στηρίζουμε εμείς…», ήταν τα λόγια των οπαδών του Παναθηναϊκού που συγκεντρώθηκαν έξω απ το κλειστό του ΟΑΚΑ,όχι για να πετάξουν κορνέδες όπως αλλού,αλλά για να εμψυχώσουν την κραταιά ομάδα που κλυδωνίζεται.

Στον Σπανούλη που ζήτησε συγγνώμη για τις 2 κακές εμφανίσεις και ήητες...
"Μην ζητάς συγγνώμη. Έχετε νικήσει όλες τις ομάδες της Ευρώπης. Δεν μας ενδιαφέρει αν τα χάσετε όλα. Μας στηρίζετε 15 χρόνια, τώρα θα σας στηρίξουμε εμείς"

Respect στα αδέλφια!

pensierix said...

Noμίζω πως ό,τι έγινε πριν την προπόνηση, μπαίνει δίπλα στη φανέλα του Αλβέρτη και τα 5 ευρωπαϊκά...

Η ομάδα έγινε μεγαλύτερη απόψε...

squarelogic said...

Ευχαριστούμε Έφη για τις αποκλειστικές φωτογραφίες σου τόσο σύντομα!
Το στίγμα της ουσίας του Παναθηναικού δόθηκε σήμερα...

Μάγος said...

Σκέτη ανατριχίλα η παρουσία μας σήμερα στο ΟΑΚΑ...
Παλιά μας στήριξες εσύ τώρα θα σε στηρίξουμε εμεις...

Αχ βρε Δημητράκη, να δώ πως θα ξαναέρθεις γήπεδο μετα απο αυτά. Για μας αποδείχτηκες λίγος και η πράσινη αποδείχτηκε μικρή.

zouk said...

Μπραβο στα παιδια για την συμπαρασταση τους,ειναι οτι ακριβως χρειαζεται μια ομαδα απο τους οπαδους της

gatti said...

@4minister: Ηταν απαράδεκτο πρωτοσέλιδο από όποια πλευρά κι αν το δεις...

gatti said...

@fl@neur: Eυτυχώς δεν ακούστηκε μόνο εδώ η φωνή της λογικής. Η πλειοψηφία των οπαδών της ομάδας το είδε όπως εμείς και αποδοκίμασε το πρωτοσέλιδο και όχι τους παίκτες.

Δεν είναι όομως απίστευτο, το πόσο εύκολα αποκαθηλώνουμε εδώ στην Ελλάδα;

Αυτό που έγινε πάντως από τους οπαδούς είναι κάτι μοναδικό στα χρονικά και ίσως θα πρέπει να σημειώσουμε την ημερομηνία.

gatti said...

@squarelogic: Σήμερα πάντως τον λυπήθηκα τον Παύλο που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το θέμα όμως δεν είναι να προσπαθεί εκ των υστέρων να μαζέψει τα πράγματα. Το θέμα είναι να τα προλαμβάνει!

gatti said...

@Animation: Kανείς δεν αμφισβητεί την προσφορά τους, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Την επικοινωνιακή τους ικανότητα αμφισβητεί. Αλλά αυτό το πρωτοσέλιδο, είναι κάτι πολύ παραπάνω από επικοινωνιακή γκάφα.

gatti said...

@squarelogic: Aυτή η ενέργεια είναι πραγματικά μοναδική. Μπράβο και πάλι μπράβο στα παιδιά!

Ετσι είναι! Δεν μπορείς να απαξιώνεις μια ομάδα που σου έχει προσφέρει τόσες χαρές, επειδή δεν τα πάει καλά μια χρονιά.

gatti said...

@pensierix: Συμφωνώ απόλυτα. Απόψε η ομάδα μεγάλωσε ΑΚΟΜΑ περισσότερο!!!

gatti said...

@squarelogic: Δεν κάνει τίποτα!

Πράγματι, σήμερα δόθηκε το στίγμα της ουσίας της ομάδας!

gatti said...

@Μάγος: Ηταν πραγματικά συγκλονιστική αυτή η κίνηση! Και τα λόγια προς τον Ομπράντοβιτς και η δήλωση συμπαράστασης στον Σπανούλη που ένοιωθε άσχημα για την απόδοσή του.

Αλλά και τα λόγια του Αλβέρτη που είπε πως δεν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο στην Ελλάδα.

Θα ξαναπάει στο γήπεδο ο Δημήτρης. Δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την αγάπη του για την ομάδα. Οι τρόποι του είναι που ενοχλούν.

pensierix said...

Τώρα που το σκέφτομαι, η "ΠΡΑΣΙΝΗ" αποδείχτηκε τελικά το μεγαλύτερο αυτογκόλ των Γιαννακοπουλαίων. Να ενισχύσουν το ηγετικό τους προφίλ ήθελαν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να χάσουν πόντους στη συνείδηση του κόσμου. Τα διχαστικά πρωτοσέλιδα, οι χοντράδες όπως η χτεσινή και η προκλητική αβάντα σε ότι έχει να κάνει με τους κοντούς "αδίκησαν" εν τέλει τα αδέλφια κι έκαναν τους "ανταγωνιστές" να φαίνονται πιο συμπαθείς (Βγενόπουλος, Πατέρας) όταν στην πραγματικότητα οι τελευταίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα συγκριτικά με τον Παύλο και το Θανάση...Και φυσικά, ο Δημητράκης έσκαψε το λάκκο του μόνος του.

4minister said...

Ο Δημητράκης είναι πολύ κοντός γι' αυτή την ομάδα. Δεν τη φτάνει! Ούτε να της ξύσει τα πελέ ...

squarelogic said...

Ρε παιδιά δε γίνεται η φυλλάδα του γιού να βγάζει τέτοια χολή για το ιστορικό δημιούργημα του πατέρα μόνο και μόνο για να πουλήσει( σε ποιούς?)παναθηναικοφροσύνη!
Στη (δύσκολη) θέση του Παύλου θα το αποκλήρωνα το αδιόρθωτο καθυστερημένο!Θα τον έβαζα να μοιράζει την αλληλογραφία της ΒΙΑΝΕΞ μπας και μάθει τι θα πει δουλειά και σεβασμός!

fl@neur said...

Η κίνηση των 800 δείχνει από μόνη της πολλά και έχει πολλούς αποδέκτες, εντός κι εκτός Συλλόγου και εν γένει βοηθάει και το ίδιο το άθλημα, προτού γίνει "παιγνιδάκι" στους διοικητικούς και οπαδικούς "χουλιγκάνους". Ο μεγάλος Γιαννακόπουλος πρέπει να πιάσει από το αυτί τον μικρό Γιαννακό και να του δώσει να φάει το πρωτοσέλιδο! Αυτός όχι για να μοιράζει αλληλογραφία δεν κάνει (ξέρει γράμματα;), ούτε για παρκαδόρος της εταιρίας δεν μπορεί!
Αν η "Πράσινη" θέλει να γίνει "Πρωταθλητής", λάθος πόρτα χτυπάει, έχει μπερδέψει προφανώς τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με την Πλατεία Αλεγάνδρας και τον Θεοδωρίδη με τον Αλβέρτη.
Ν' αφήσουν Ομπράντοβιτς-Ιτούδη και τα παιδιά στην ησυχία τους, καλύτερα να μην πηγαίνουν ούτε στο γήπεδο.
Μπράβο στους 800, μακάρι να γίνουν 8000!

pensierix said...

Δεν ξέρουν καθόλου τα παιδιά της "ΠΡΑΣΙΝΗΣ" από επικοινωνία. Πραγματικά, δεν το'χουν...Αν είχαν ζητήσει συγγνώμη σήμερα στο πρωτοσέλιδο, το μέσο βάζελο τον είχαν πιάσει αιχμάλωτο. Αντιθέτως, προτίμησαν το χοντροκομμένο γλύψιμο στους οπαδούς, για την αντίδραση που είχαν στις χοντράδες τις δικές τους και του αφεντικού τους.

squarelogic said...

Μα τόσο πλούσιοι φαρμακοβιομήχανοι,και να δίνουν απ τα ληγμένα στο καημένο το παιδί...

pensierix said...
This comment has been removed by the author.
gatti said...

@pensierix: Aυτογκόλ πραγματικό για τους Γιαννακόπολους! Ούτε οι "εχθροί" τους δεν θα μπορούσαν να σκεφτούν τέτοια εξέλιξη...

Κι εδώ που τα λέμε οι Παύλος και Θανάσης δεν έφταιγαν καθόλου στη συγκεκριμένη περίπτωση...

gatti said...

@4minister: Mεγάλο λάθος του Δημήτρη και τεράστιο πισωγύρισμα στην προσπάθεια που έκανε να τον δουν ως ασφαλή διάδοχη κατάσταση των αδερφών.

gatti said...

@squarelogic: Kι όμως θα είχε κερδίσει τόσα πολλά με μια συγνώμη την άλλη μέρα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα τον συγχωρούσε, όσο βαρύ κι αν ήταν αυτό που είχε κάνει.

Αν μη τι άλλο ξέρει την τρέλα του για την ομάδα μπάσκετ!

gatti said...

@fl@neur: H κίνηση των οπαδών θα μπορεί από εδώ και μπρος να μνημονεύεται σαν κίνηση μοναδική στα ελληνικά αθλητικά χρονικά. Ηταν πολύ σπουδαίο αυτό που έγινε, αλλά και απόλυτα αναγκαίο, εκεί που έφτασαν τα πράγματα.

Και βέβαια πιο σημαντικό από όλα είναι αυτό που λες. Αποδείχτηκε ότι όσο κι αν προσπαθήσουν δεν θα μας κάνουν γαύρους!

gatti said...

@pensierix: Τι να κάνουν και τα παιδιά της "Πράσινης" αν το αφεντικό έχει άλλη γνώμη; Λες να μην του μίλησαν; Να μη του είπαν ότι δεν πρέπει να βγει εκείνο το πρωτοσέλιδο; ΄Η μήπως δεν θα του είπαν πως πρέπει να βγει την επομένη να ζητήσει συγνώμη;

gatti said...

@squarelogic: Είναι πια σε ηλικία που μπορεί να τα παίρνει από μόνος του! :)))

Πάντως τώρα που θα έχει ηρεμήσει, σίγουρα και ο ίδιος θα αισθάνεται άσχημα...