Monday, February 8, 2010

Παγκόσμιο Ενόργανης








Εεεεεεεεεεεεεεεε οοοοοοοοοοοοοοοοοπ!!!


Scratch: Αρχισαν οι κωλοτούμπες. Α ρε ...αλήτη Τζιμπρίλ τι τους έκανες...


Scratch 1 (από GWF): Και τώρα που σκόραρε ο Σισέ και δεν έχουν να μετράνε πόσα παιχνίδια έχει χωρίς γκολ, τι θα αρχίσουνε να μετράνε; Πότε έχει δυσκοιλιότητα;

Scratch 2 (από GWF): O Πρω(κ)ταθλητής άφησε τις μαϊμούδες και έπιασε τα άλογα. Το ανακόντα του Σισέ πότε θα το βάλουν;


Scratch 3: Σκότος: "Και ο Μελίσσης φυλούσε το Σισέ".


Scratch 4: Και ο κατήφορος συνεχίζεται (το κείμενο είναι πριν το χθεσινό ματς)...



Scratch 5: Δημάτος στο Goal: Aν ο Πανόπουλος έβγαλε τέσσερις ανακοινώσεις για τη διαιτησία του Κουκουλάκη στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ για τον Κάκο στο ματς του Α΄ γύρου θα έπρεπε να είχε δημιουργήσει φόρουμ στο Ιντερνετ!

Scratch 6: Ζαραλίκος για το πρωτοσέλιδο Πράσινης: "Ο ύμνος της αγαμίας: Aτέλειωτη ηδονή, Πάρτε μάτι, Ο επιβήτορας της χώρας".

Scratch 7: Nικολακόπουλος στο Gazzetta: "Ο ΠΑΟ πέρασε νικηφόρα από την πρώτη εκ των τεσσάρων εδρών από τις οποίες είχε ήδη περάσει νικηφόρα ο Ολυμπιακός-από τη Λάρισα που έπαιξε κόντρα στον Παναθηναϊκό με ένα στόπερ, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, τον Μελίσση". Περαστικά, λέμε!


29 comments:

pensierix said...

Τους γραφικούς δεν τους σχολιάζω...Η γραφικότητά τους μιλάει μόνη της.

Λυπάμαι που ένας δημοσιογράφος που εκτιμούσα, προκειμένου να μην παραδεχτεί τη γκάφα του, γίνεται γραφικός γράφοντας ανοησίες μόνο και μόνο για να πάει κόντρα στο ρεύμα. "Δε μασάω εγώ από Σισέ", (αλλά το γράφω σε μια περίοδο που ο Γάλλος δε σκοράρει). Μόνο που, αγαπητέ Σπυρόπουλε, η διαφορά μεταξύ Ντρογκμπά και του, κατά τα άλλα συμπαθούς, Βρύζα είναι χαώδης και θα μου επιτρέψεις να τοποθετώ τον Γάλλο κάπου στη μέση, χωρίς να χάσκω μπροστά του όπως ο ιθαγενής με το καθρεφτάκι. Δεν είναι ο καλύτερος φορ στην Ευρώπη, αλλά δε χρειάζεται να μάθει πως παίζεται η θέση από το Βρύζα, επειδή ο Ζήσης έσπαγε τη μπάλα κι έπαιζε για την ομάδα.

Εγώ λέω να ζητήσει και συγγνώμη ο Γάλλος επειδή δεν σκοράρουν οι υπόλοιποι και να πει ένα ευχαριστώ στην ομάδα που όλοι δουλεύουν γι΄αυτόν και τους κλέβει τη δόξα.

koutavaki said...

Ξύδι!Στην υγειά του everybody!(που έλεγε και ο Λιάπης)

Μάγος said...

Α ρε Σπυρόπουλε θεέ, όπως είπε και κάποιος στους GWF θα πρέπει να πάρει έκταση το θέμα με τις @@ιές του Σπυρόπουλου. Δηλαδή κάποια δημιουργία πανό η κάτι τέτοιο, διότι αρκετοι Παναθηναικοί τον εμπιστεύονται και τον διαβάζουν...
Είναι ευκαιρία μας να τον ρίξουμε στα μάτια του κόσμου όσο δεν παει...

Unknown said...

Μόλις διάβασα το άρθρο του Βαϊμάκη και πολύ το χάρηκα...δεν ξέρω βέβαια αν ήταν κωλοτούμπα αλλά αξίζει...

http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=4524&catid=9

Το χρυσό στην ενόργανη πάντως το πήρε η πράσινη, που μετά το βγάλτε τις φανέλες είχε το θράσος να μιλήσει για υπερομάδα και υπερκόσμο κλπ.

X-myalismenos said...

Ο ύμνος της μπουρδοφιλοσοφίας
Ξέχασε να μας πει ο μπουρδοΣπυρόπουλος γιατί η Μαδρίτη εκτός του Κακά, έδωσε ένα σκασμό λεφτά να αγοράσει και τον Ρονάλντο.
Αφού με τα πάρε-βάλε του Κακά θα βαζε γκολ και ο Ραούλ Μπράβο (χωρίς το γυαλί το Ρέϊμπαν)

X-myalismenos said...

Απορία: πότε διάολο έφυγε απ τη Μπάγερν ο Ριμπερί;
Ενα πρωτάθλημα πάνε να χάσουν κι έχουν πάθει ομαδική παράκρουση

Thanasis said...

Δυστυχώς συμφωνώ για Πράσινη

fl@neur said...

Κρίμα για τον Σπυρόπουλο, δεν ήξερα τις επιδόσεις του στο γραπτό, μού άρεσε στις περιγραφές (παρά τη φλυαρία του), ξέρει καλά ελληνικά (σαν τον Σκουντή), αλλά αυτό που διάβασα είναι bullshit, που λένε κι οι αμερικανοί με γυαλιστερό περιτύλιγμα. Είπαμε, υπάρχει ολόκληρο σύστημα στα ΜΜΕ, λέγε με ΑΡΔ (που γράφετε κι εσείς), που είναι σχεδιασμένο και οργανωμένο στα μέτρα του γάβ-ρου, για να μη μιλήσουμε και για τα "πράσινα" φύλλα, όπως φάνηκε πρόσφατα. Οι "κωλοτούμπα" είναι εθνικό σπορ ούτως ή άλλως σε αυτή τη χώρα. Κι όσο για τον λεγ. αθλητικό τύπο, αυτό κι αν είναι ανέκδοτο, στήνουνε φυλλάδες για να παίρνουνε έργα και κρατικές διαφημίσεις. Γι' αυτό πρέπει, ο κόσμος του ΠΑΟ να είναι ενωμένος, στα καλά και τα δύσκολα. Τι άλλο να πούμε; Έχουν λυσσάξει και μόνο στην ιδέα ότι ο ΠΑΟ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα κι ο γαβ-ρος να χάσει τις ευρωπαϊκές επιδοτήσεις από το "Τσαμπιολί".

Nick Triantos said...

Μελισσης? χθες ηταν ο κορυφαιος παικτης της Λαρισας.

Ο Νικολακο σαν αλλος ατοφιος Σαββας προσπαθει να πιαστει απο καπου πριν κατεδαφιστει ο κοκκινος χαρτινος πυργος. Δυσκολοι καιροι για αλλοθι...

pensierix said...

Nick, άσχετο, αλλά από όταν γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες, νομίζω ότι έχω να κάνω με άλλον άνθρωπο! Πού πήγε ο παλιός, greeklish Nick;

:))))))

The Bgt said...

Πλήρης αποκαθηλωση του Σπυροπουλου.
Δε ξερω αν ειναι απλα μια τακτικη ωστε να υπαρχει αντιλογος και να πουλαει η φυλλαδα αλλα και τα δυο αρθρα σχετικα με τον Σισσε ειναι προσβολη για τον ιδιο. Οχι οτι τον πηγαινα ποτε ιδιαιτερα.

Οταν περιεγραφε αγωνες παντα ειχα αυτη την εικονα στο μυαλο μου..οτι ταυτοχρονα καμαρωνε τον εαυτο του στον καθρεφτη.
(γιατι οταν ασχολεισαι περισσοτερο με το πως θα προφερεις το ξενο ονομα θες να να ειναι στο επικεντρο της προσοχης ο εαυτος σου και οχι ο αγωνας που περιγραφεις.
Κοινως μεγαλη ψωναρα)

the BGF (Freud) ;)

4minister said...

Αυτό το κόλλημα με το spelling μπορεί να το έχει ο Σπυρό λόγω της Αγγλίδας γυναίκας του.

Το συγκεκριμένο άρθρο είναι για κλωτσές. Όχι κλωτσιές. κλωτσές! Άσε που καρφώθηκε ότι γράφει "κατά παραγγελία" ... ο &^%$*&$%

gatti said...

@pensierix: Κι εγώ τον εκτιμούσα τον Σπυρόπουλο. Δεν είχε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα.

Νομίζω ότι πρόκειται για μία από τις παρενέργειες της πολυμετοχικότητας και την ανάγκη να υποστηρίξει συγκεκριμένο στρατόπεδο.

Τώρα πια έχει πέσει θύμα της ίδιας της άποψής του. Είναι αργά να την αλλάξει κι έτσι επιμένει να την στηρίζει ακόμα κι αν αυτά που γράφει είναι πια εκτός πραγματικότητας.

Βλέπεις υπάρχει κι αυτό το πρόβλημα όταν είσαι μεγάλο όνομα στο συγκεκριμένο χώρο. Δεν είναι εύκολο να παραδεχτείς ότι έπεσες έξω.

Και ο Σπυρόπουλος γράφει αρκετά αιρετικά για να μπορέσει να κάνει κωλοτούμπες σαν κάτι άλλους...

gatti said...

@koutavaki: Θα τους περάσει... :))))

gatti said...

@Μάγος: Tην διάβασα κι εγώ αυτή την πρόταση στο φόρουμ, αλλά προσωπικά δεν συμφωνώ με τέτοιες extreme αντιδράσεις. Στο κάτω κάτω τη γνώμη του γράφει και την υποστηρίζει δημόσια και ενυπόγραφα. Δικαίωμά μας να διαφωνούμε, δικαίωμά του να υποστηρίζει όσα υποστηρίζει.

The Bgt said...

Tι να σου πω...εχω ακουσει πολλες αγγλικες περιγραφες τετοια μανια με τις προφορες μη-αγγλικων ονοματων δε θυμουμαι.

Εδω εχω παει και δυο φορες στο Derbyshire, εχω ακουσει πως στον ανεμο το προφερουνε οι ιδιοι οι Αγγλοι και δεν εχει σχεση με το πως προρεφερει τον αγαπητο μας Ματ ο Σπυρο.

pensierix said...

O Σπυρόπουλος γιατί τον Φάμπρεγκας τον λέει συνέχεια Σεσκ; Κάνανε μαζί στρατό και νοιώθει μια κάποια οικειότητα; "Σουτάρει ο Σεσκ", "Αλλάζει παιχνίδι ο Σεσκ", "Μπαλιά του Σεσκ", "Γκολ ο Σεσκ"...

:ppppp

gatti said...

@Slapfish: Οντως, πολύ καλό το άρθρο του Βαϊμάκη. Ούτε εγώ ξέρω αν είναι κωλοτούμπα. Δεν θυμάμαι τι έγραφε πριν. Ισως μπορεί να μας διαφωτίσει ο coachp, δεν νομίζω πάντως να έχει γράφει κάτι κακό για τον Σισέ.

Λάθος της "Πράσινης", όντως. Επρεπε να ζητήσει συγνώμη. Ολοι θα το εκτιμούσαν...

gatti said...

@EΧΑRCHIOTIS: Tα παραδείγματά του και οι συγκρίσεις που κάνει είναι πράγματι "όλα τα λεφτά".

gatti said...

@Thanasis: Κι εγώ...

gatti said...

@fl@neur: Kι όμως έχει ένα πολύ καλό γραπτό. Εγώ τον θεωρούσα ως έναν από τους καλύτερους. Ουσιαστικά περισσότερο μου άρεσαν τα γραπτά του, γιατί δεν μπορούσα να αντέξω την αλλαγή των ονομάτων στις περιγραφές.

Με τον Σκουντή ήταν μαζί στη Νομική, δεν ξέρω αν ήταν την ίδια χρονιά. Εξ ου και τα καλά ελληνικά.

Πάντως τα δικά του άρθρα δεν νομίζω ότι έχουν να κάνουν με τον γαύρο. Εχουν να κάνουν με το ότι υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό της προηγούμενης κατάστασης που ήταν της άποψης ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψεις υπέρογκα ποσά για να φέρεις στην ομάδα πολύ μεγάλους παίκτες, αλλά να τα μοιράσεις για να φέρεις περισσότερους και πιο φθηνούς (μην ξεχνάμε ότι δουλεύει στο MEGA και ποιος είναι εκεί μέτοχος).

The Bgt said...

Ειναι χαριτωμενια να λενε τους παικτες με τα μικρατα τους ή τα παρατσουκλια τους.
Τωρα δειχνει μια οικιοτητα? Μια πηχτη βλακεια?
Ο αλλος που λεει συνεχει τον Σπανουλη "Kill Bill"?? :D :D :D

Προχθες ακουγα περιγραφη απο τον ΣΚΑΙ του Ρεαλ - Εσπανιολ.
Προφανως και οι δυο σχολιαστες ειναι μελη των Ultras καθως εν μεσω του θαυμασμου τους για τους γκαλακτικος (μπλιαχ) περιεγραφαν και λιγο απο αγωνα. Α, και μιλουσαν συχνα πυκνα για τον απωντα Κριστιανο.
Τον κλαψιαρη ντε.
"Και κεινο ο Κριστιανο", "και το αλλο ο Κριστιανο", και εκανε ο Κριστιανο και ερανε ο Κριστιανο..
Καθε φορα που ελεγαν τη λεξη Κριστιανο (χωρις το Ροναλντο) ενα μικρο οργασμο τον καταλαβαινες στη φωνουλα τους :D

gatti said...

@Νick Triantos: Οπως το λες Nick. Eχουν τελειώσει τα άλλοθι.

Για τον Νταμπίζα δεν μας είπε όμως...

paoad said...

Σπυρόπουλος: Έκει που ο βερμπαλισμός συναντά την αμπαλοσύνη και ο υπερρεαλισμός βρίσκει νόημα. (τι γράφω ο κερατάς)

Η απλότητα του είναι, η πεμπτουσία του γιγνεσθαι, η απουσία του εγώ.

"Σέ μια ρώγα από σταφύλι
έπεσαν οχτώ σπουργίτες
και τρωγόπιναν οι φίλοι.
Τσίρι - τίρι, τσιριτρό,
τσιριτρί, τσιριτρό"

Υ.Γ..κ μην με τσιγκλάτε γιατί δεν το έχω σε πολύ να απαγγείλω και Έκτωρ Κακναβάτο και να πέσει το μπλογκ για 2 μέρες.

gatti said...

@The Bgt: Οπως έγραψα και παραπάνω, θεωρώ ότι μάλλον έχει "αυτοεγκλωβιστεί". Δεν μπορεί να κάνει πίσω. Αρα, προχωράει μπροστά, ελπίζοντας ότι θα σταματήσει πριν τον ...γκρεμό.

gatti said...

@4minister: Είσαι σίγουρος ότι έχει Αγγλίδα γυναίκα; Αγγλίδα γυναίκα απ΄ όσο ξέρω έχει ο Σωτηρακόπουλος. Για τον Σπυρόπουλο δεν είχα ακούσει κάτι σχετικό.

gatti said...

@The Bgt: Οργασμό με τον κλαψιάρη; Για όνομα!

Ούτε η Πάρις Χίλτον δεν τον άντεξε, που παίρνει ό,τι κινείται... (κακία).

Χάλια γούστο αυτοί οι ...μαρέγκες!

:ppppp

gatti said...

@pensierix: Εκεί καταλήγω κι εγώ. Νοιώθει μια κάποια οικειότητα γι΄ αυτούς...

Εμείς εδώ πώς γράφουμε, ο Λουκάς, ο Τζιμπρίλ κλπ. Αυτός έχει κι έναν παραπάνω λόγο. Τους έχει γνωρίσει κιόλας (τους περισσότερους)...

gatti said...

@paoad: Δεν μου λες... Πήρες τίποτα ληγμένα για να αντέξεις το στρατό;