Tuesday, February 9, 2010

Ουδέν κακόν αμιγές καλού...

Αδυναμία μου μεγάλη
αρρώστια μου παντοτινή

Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο η πίεση που αισθάνθηκαν τα αδέρφια τις τελευταίες μέρες μετά το επεισόδιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους παίκτες του Παναθηναϊκού και δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Οπως θα επισημαίνουμε κάτι που είναι στραβό, έτσι θα επαινούμε και κάτι που είναι σωστό.

Και ήταν σωστό και πολύ μεγάλη μαγκιά του Θανάση Γιαννακόπουλου να βγει και να πει στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων ότι ήταν λάθος της οικογένειας που δεν πίστεψε στον Νιόπλια και τον Βαζέχα.

Θα περιμένω βέβαια με ενδιαφέρον τη στάση του στην επόμενη ποδοσφαιρική - πολυμετοχική κρίση για να βγάλω ολοκληρωμένα συμπεράσματα. Μέχρι τότε, τα εύσημα του αξίζουν για το γεγονός ότι έβαλε την ομάδα πάνω από τον εγωισμό του.


Πανάκης - Γονιός


Τάκης Λουκανίδης


Θανάσης - Βίκτωρ Μητρόπουλος


Σαλπιγγίδης - Δομάζος


Νιόπλιας - Θανάσης


Ο Αντωνιάδης, ο Θανάσης και η γραβάτα του


Θανάσης, Δομάζος, Γονιός, Πατέρας


Ιορδανίδης, Βαζέχα, Πατέρας, Νιόπλιας, Αντωνίου


Μπατσινίλας, Καμάρας, Πατέρας


ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ

* Θανάσης σε Πατέρα: "Είσαι η αδυναμία μου". Πατέρας σε Θανάση: "Κι εσύ είσαι η αδυναμία μου".


* Θανάσης σε πηγαδάκι: "Μαλάκες είμαστε να διώξουμε τον Ομπράντοβιτς;".

28 comments:

fl@neur said...

@gatti
Πρώτον, όλο το post είναι η λεζάντα "... και η γραβάτα του Θανάση". Λες γι' αυτόν να τραγουδούσε η Ριτάρα τον "κοντό με τη γραβάτα"; Δεύτερον, όταν βλέπουμε τον Βίκτωρ (έτσι ακριβώς, άκλιτο) πρέπει να εφησυχάζουμε ή να ανησυχούμε; Τρίτον, ο Λουκανίδης ήταν μακράν ο πληρέστερος παίκτης που πέρασε μεταπολεμικά από το μεταπολεμικό ελληνικό ποδόσφαιρο (δεν λέω ο μεγαλύτερος), με ενδιαφέρουσα βιογραφία. Το post συμβάλλει στο καλό κλίμα που επικρατεί και μακάρι να συνεχίσει έτσι (το κλίμα, εννοώ, διότι το post, το κάνει ούτως ή άλλως). Ερώτηση: ο "στρατηγός" άραγε θα ηρεμήσει ή θα βάλει πάλι φυτιλιές; Πάντως, ακόμα κι αν οιδηλώσεις Γιαννακόπουλου έγιναν λόγω αβρότητας, αλλά και αποτελεσμάτων, δεν είναι λίγο να ζητάς "συγγνώμη" δημοσίως. Εξ άλλου, καλά το είπε για Ομπράντοβιτς, στην ουσία άδειασε τον "υιέ μου, υιέ μου".
keep scratching...

paoad said...

Μέραααα

Η ατάκα του Θανάση στο πηγαδάκι είναι η δέυτερη καλύτερη που άκουσα φέτος, μετα την άτακα του Καραγκούνη περί πιστολιών στον Μήτρογλου.

X-myalismenos said...

Ουδέν ψηλόν αμιγές κοντού :)
Καλημέρες

fl@neur said...

@exarchiotis
Σωστός!

pensierix said...

Χωρίς να θέλω να μειώσω τις δηλώσεις του Θανάση, θυμίζω ότι "λίγο" για τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε ο Παύλος το Νιόπλια και όχι ο κοντός με τη γραβάτα και ότι τα αδέλφια δεν λειτουργούν πάντα προς την ίδια κατεύθυνση. ΟΚ, περνάει ένα μηνύμα,(το οποίο ενστερνίζεται ενδεχομένως και ο έτερος αδελφός) αλλά έχει άλλη βαρύτητα όταν κάποια πράγματα τα λέει ο παρορμητικός Θανάσης και άλλη ο "λίγος" επικοινωνιακά, αλλά πιο μαζεμένος Παύλος. Εχει πλάκα πάντως, την επικοινωνιακή γκάφα να την κάνει ο Παύλος και την παραδοχή του λάθους ο Θανάσης!

pensierix said...

Και φυσικά, Παναθηναϊκός χωρίς επικοινωνιακές γκάφες δε νοείται...Είναι τόσο μεγάλη η θέληση του Πατέρα να περάσει (που έχει περάσει) προς τον κόσμο του ΠΑΟ ότι ήταν αυτός που καθάρισε το παρασκήνιο, που βγήκε και το είπε δημόσια...Πατέρα, μήπως να κράταγες και κάποια πράγματα για τον εαυτό σου; Μήπως λέω;

X-myalismenos said...

Σωστός ο pensierix
Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται.
Ας περιοριστούμε στα δεύτερα ;)

4minister said...

Θανάσης, Δομάζος, Γονιός, Πατέρας

Με το μπαρδόν, αλλά η σέξυ κυρία αβάπτιστη είναι ασούμε; :))

Με τη γραβάτα του Θανάση έχεις το ίδιο κόλλημα όπως ο Πουρουπουπού με τη γραβάτα του Βαρούχα!

(Ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν ήταν διαιτητής Α΄ Εθνικής, μέχρι επόπτης γραμμών είχε φτάσει ... )

Η πραγματικότητα για την απομάκρυνση του Κόκκινου παρασκηνίου, κοινώς Παράγκα ή Καλύβα του Μπάρμπα Θωμά! Ο Βίκτωρ (άκλιτο :) ) έμαθε από τους κατά τόπους ανταποκριτές του διάφορα ενδιαφέροντα θέματα (κακουργηματικές μασαμπούκες) περί Γκαγκάτση και Χατζηπαύλου.

- Χατζηαποστόλου κε Αλέφαντε.
- Πες τον κι' έτσι!

Τα κοινοποίησε στον Πατέρα έχοντας αποσπάσει την υπόσχεση πως θα τον στηρίξει για να είναι ξανά Πρόεδρας της ΕΠΟ. Επειδή αυτό δεν έγινε (σωστά, κατά την άποψή μου αλλά και αυτήν του Σωφέρ), ο καπτάν Νικόλας του χρωστάει μια υποχρέωση.

Ο Πατέρας δεν το λέει για τον κόσμο της Πανάθας, αλλά για τους υπόλοιπους παράγοντες των διαφόρων κατηγοριών, από Σουπερλί μέχρι ερασιτεχνικές.

koutavaki said...

Ποια ακριβως ήταν η ατακα του Κάρα για τα πιστόλια?(άσχετο)

pensierix said...
This comment has been removed by the author.
gatti said...

@fl@neur: Δεν ξέρω για ποιον το τραγουδούσε η Ρίτα το άσμα, αλλά ότι του ταιριάζει είναι βέβαιο. Παρεμπιπτόντως, το τραγούδι είναι του Καρβέλα που είναι γνωστός Παναθηναϊκός.

Ο Λουκανίδης ήταν η μεγάλη συμπάθεια του μπαμπά μου. Μου το λέει χρόνια ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης που έχει δει (και έχει δει πολύ ποδόσφαιρο) και να που πρόσφατα το παραδέχτηκε και ο ίδιος ο Δομάζος ότι ο Λουκανίδης ήταν ο πληρέστερος όλων. Βέβαια για να τον πεις καλύτερο με την έννοια που χρησιμοποιούμε οι περισσότεροι (και όχι ο μπαμπάς μου...), χρειάζονται κι άλλα πράγματα (διάρκεια, ηγετικά χαρακτηριστικά κ.λπ.)

Ο "στρατηγός" νομίζω ότι έχει ηρεμήσει. Από την στιγμή που έφυγε ο Τεν Κάτε δεν θυμάμαι να έχει πει κάτι.

Συμφωνώ, ότι όποιος κι αν είναι ο λόγος που παραδέχτηκαν το λάθος τους οι Γιαννακόπουλοι (ουσιαστικά δηλαδή ο Θανάσης για λογαριασμό του Παύλου όπως λέει και ο pensierix) δεν παύει να είναι μαγκιά.

gatti said...

@paoad: Δεν έχω μπει στη διαδικασία να συγκρίνω την ατάκα του Θανάση με άλλες, αλλά είναι βέβαιο πως "έγραψε".

gatti said...

@EXARCHIOTIS: Kαλό!!! :))))

gatti said...

@pensierix: Nομίζω ότι τα αδέρφια λειτουργούν ως ένας άνθρωπος γι΄ αυτό κι εμείς όταν αναφερόμαστε σε έναν εννοούμε και τους δύο μαζί ή το αντίστροφο. Οπότε μάλλον μικρή σημασία έχει ότι το είπε ο "παρορμητικός" Θανάσης και όχι ο περισσότερο σοβαρός Παύλος.

Εστω κι αν δεν έχει, ακριβώς γι΄ αυτό το λόγο την ίδια βαρύτητα.

Συμφωνώ για τον Πατέρα. Από την πολλή χαρά που καθάρισε το παρασκήνιο, έχει αρχίσει να δίνει δικαιώματα...

gatti said...

@4minister: Kατ΄ αρχήν πρέπει να σου πω ότι σε φωτογραφία που υπάρχουν 4 σημαντικές παναθηναϊκές προσωπικότητες, καθείς οφείλει να μην δίνει σημασία στο ...φόντο, ασούμε!

Από την άλλη, ΑΝ ήξερα το ονοματάκι της κυρίας, θα το ανέφερα. Αλλά δεν το ξέρω, τι να κάνουμε...

Δεν έχω εγώ κόλλημα με τη γραβάτα του Θανάση, ο Θανάσης έχει κόλλημα με τις γραβάτες του. (Τα περί Πουρουπουπού τα αφήνω ασχολίαστα...).

Ενδιαφέρουσα η άποψη για το παρασκήνιο με τον Βίκτορα...

gatti said...

@koutavaki: Με πρόλαβε ο pensierix.

gatti said...

@pensierix: Aσε βρε Γαλάτη και καναν άλλο να λύσει καμιά απορία, τι είναι αυτό το πράγμα, α πα πα :pppppppppp

pensierix said...

Ορίστε, το έσβησα για να μην φωνάζεις!!!!!!!!!!!

:ppppppppppppppp

4minister said...

Δεν πρόκειται για άποψη περί του παρασκηνίου. Αν δεν κάνω λάθος, είναι αυτό που έγινε, το ιστορικό.

gatti said...

@pensierix: Kαι τι κατάλαβες που το έσβησες; ΚΑΙ το koutavaki πιθανότατα δεν πρόλαβε να το διαβάσει ΚΑΙ εμένα παρουσιάζεις να γράφω ασυναρτησίες...

Τς τς τσκ...

gatti said...

@koutavaki:

pensierix said...

@ koutavaki

Oταν γύριζε η Εθνική από την Ουκρανία, στον έλεγχο επιβατών του αεροδρομίου, χτύπησε το μηχάνημα όταν πέρασε ο κάγκουρας και ο Κάρα του είπε:

"Μήτρογλου, βγάλε έξω τα πιστόλια!"

:))))

gatti said...

@4minister: Προφανώς έχεις δίκιο. Εγώ παρανόησα...

pensierix said...

Είπα, gatti, να βγάλω προς τα έξω τον κακό, αντιπαθητικό, αντιδραστικό pensierix που δεν είχες την ατυχία να γνωρίσεις μέχρι τώρα! Σαν τον κάγκουρα με τα πιστόλια ένα πράμα...Λειτούργησες, πάντως, σαν ανιχνευτής μετάλλων. Μπιιιιπ!!!!!

:)))))

4minister said...

Πρόσεξε. Αν δεν κάνω λάθος εννοώ αν δεν έχω λάθος πληροφόρηση. Είμαι σχεδός σίγουρος πως είναι έτσι το ιστορικό, αλλά κρατάω και μια επιφύλαξη.

Άλλο θέμα τώρα. Είχα μια επλίδα ότι μπορεί να γνωρίζεις το κινητό της κυρίας, αλλά μπα ...
Γατί σου λέει ο άλλος και κουραφέξαλα! :)))

gatti said...

@pensierix: Eδώ δεν μιλάμε για τον κακό αντιπαθητικό, αντιδραστικό κ.λπ. pensierix.

Mιλάμε για βασικές αρχές του ...μπλόγκινγκ. Δεν σβήνεις ΠΟΤΕ σχόλιο όταν κάποιος άλλος στη συνέχεια έχει σχολιάσει επ΄ αυτού!

:ppppppppppppp

gatti said...

@4minister: Το γατί μπορεί να μην γνωρίζει το κινητό της κυρίας (θα μπορούσε να το μάθει, όμως δεν θα μπει στον κόπο μετά την αμφισβήτηση των ...γατίσιων του ικανοτήτων), αλλά μετά από τηλεφώνημα στις ...πηγές του, μπορεί να σου πει ποια είναι.

Λοιπόν, η κυρία είναι η κόρη του Μίμη Δομάζου από τον δεύτερο γάμο του.

4minister said...

Είχα καλό σκοπό, αλλά πεθερό το Μίμη ... μπα. Άντε να αντέξεις τη παραδοσιακή και αναμενόμενη γκρίνια της πεθεράς. Αν όμως σε πάνε πρίμο - σεκόντο με τον (γνωστό γκρινιάρη) πεθερό ...
:)))

gatti said...

@4minister: Αχ, αμαρτίες γονέων...