Friday, February 12, 2010

Πάλι με χρόνια με καιρούς...


Το Μαρούσι μας έκανε το δώρο (κερδίζοντας την Παρτιζάν) αλλά αυτό από μόνο του δεν φτάνει. Η εικόνα της ομάδας απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που έπαιξε σοβαρά αλλά όχι φοβερά ήταν απογοητευτική. Μπορεί αυτή η ομάδα να συνέλθει και να κάνει τρεις νίκες; Χλωμό. Η εμφάνισή της δεν επιτρέπει αισιοδοξία. Σήμερα διασώθηκε μόνο ο Μπατίστ. Ο Σπανούλης είναι χώμα, ο Νίκολας φοβάται να σουτάρει, ο Διαμαντίδης δεν έχει βρει ρυθμό, ο Χέισλιπ δεν έχει προσαρμοστεί, ο Περπέρογλου "δεν τόχει", η ομάδα παίζει ουσιαστικά χωρίς "τριάρι" και ο Ομπράντοβιτς έχει πάθει μπλακ άουτ.

Ας το πάρουμε απόφαση ότι στα παιχνίδια που απομένουν μπορεί να μην καταφέρουμε τίποτα, ας στηρίξουμε την ομάδα όπως υποσχέθηκαν τα 800 άτομα που πήγαν στην προπόνηση και ας κοιτάξουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα εγχώρια.

Μια χρονιά αποτυχίας στην Ευρώπη δεν μπορεί να κηλιδώσει την εικόνα ΑΥΤΗΣ της ομάδας.
Ας το δούμε σαν αποτοξίνωση και παράλληλα μια ευκαιρία για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί του χρόνου. Πάλι με χρόνια με καιρούς...



Scratch: Δεν είναι ούτε απαισιοδοξία, ούτε βιασύνη. Το ξέρω ότι ελπίδες υπάρχουν ακόμα, αλλά ποιος στ΄ αλήθεια πιστεύει ότι αυτή η εικόνα μπορεί να αλλάξει; (Μακάρι να διαψευστώ, αλλά δεν το βλέπω...).

30 comments:

pensierix said...

Το μόνο πράγμα που με στενοχωρεί είναι ότι για δεύτερη φορά, κατά 99%, δεν φτάνουμε ούτε στην υποψία υπεράσπισης του ευρωπαϊκού τίτλου. Οπως και να το κάνουμε, δεν είναι και ιδιαίτερα κολακευτικό αυτό για μια ομάδα...Και είναι και λιγάκι εκνευριστικό, διότι αν κάναμε τα στοιχειώδη, θα μπορούσαμε να πάμε με μειονέκτημα έδρας να διεκδικήσουμε κάτι...

Κατά τα άλλα, όταν έχεις τόσους παίκτες-κλειδιά ντεφορμέ, άλλους καταπονημένους, άλλους ταλαιπωρημένους από τραυματισμούς, δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση να κερδίσεις αυτή τη Μπαρτσελόνα. Αυτό τον καιρό παίζουμε κάτι που μοιάζει με μπάσκετ...Και μην ξεχνάμε, ακόμα και πέρσι που τα σηκώσαμε όλα, ουσιαστικά σε 8-9 παίκτες στηριζόμασταν. Ε, φέτος, το ντεφορμάρισμα, οι τραυματισμοί κτλ συνδυάστηκαν και με την ανυπαρξία των νεοφερμένων που δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

4minister said...

Διαφωνώ πως το Μαρούσι μας έκανε κάποιο δώρο. Παίζει για να περάσει στους 16, άξια!

Του το εύχομαι ολόψυχα! Αφού εμείς δεν μπορούμε, εκτός και γίνει πάλι κάποιο εσωτερικό θαύμα, να είναι μια άλλη ελληνική ομάδα τη θέση μας.

pensierix said...

"Εδώ που τα λέμε, η κερκίδα και οι περισσότεροι από τους παροικούντες την «πράσινη» Ιερουσαλήμ θεωρούν τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό σημαντικότερες κι από τις μάχες της Ευρώπης. Προπονητής και παίκτες διαφωνούν, αλλά ποιος τους ρωτάει; Αν τυχόν ηττηθούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα ακούσουν πάλι τα σχολιανά τους."
(απόσπασμα από το μπλογκ του κυρίου, λίγο μετά την ήττα του Παναθηναϊκού)

Και καλά για τους παροικούντες την πράσινη Ιερουσαλήμ, αλλά πότε άκουσαν τα σχολιανά τους από την κερκίδα για να τ'ακούσουν πάλι; Στην προπόνηση της ομάδας πήγε η "κερκίδα" για να στηρίξει την ομάδα ή για να της τα ψάλει; Ελεος πια με αυτό το τσουβάλιασμα! Πετάει τη λέξη "κερκίδα" και της φορτώνει όλα όσα κουβαλάει το πρακατειλημμένο μυαλουδάκι του!

Οταν λέω ότι έχει χάσει τη μπάλα τελευταία...

koutavaki said...

Δεν πειράζει και να μην αλλάξει η εικόνα,τόσες κούπες έχουμε κατακτήσει.Αλλά να γίνω λίγο κακιά?Θυμάσαι gatti μου όταν χάναμε το ντέρμπι στο ποδόσφαιρο τι είχες πει?Ούτε λίγο ούτε πολύ τους έκραξες και επειδή είχε μπάσκετ μετά,θα πήγαινες να δεις μια ομάδα που δεν τα παρατάει και ξέρει να παλεύει μέχρι το τέλος.Έχεις ακόμα την ίδια γνώμη?Ο μόνος που προσπάθησε χτες ήταν ο Μάικ.Όλοι οι υπόλοιποι άθλιοι και ο Σάρας στην Αθήνα.Πρώτον δεν είναι καλό να διαχωρίζουμε έτσι τα τμήματα της ομάδας και δεύτερον,δυστυχώς στο μπάσκετ έχει καιρό ο Ζοτς που δεν αντιδρά.Μπορεί να φορτσάρει στο τέλος βέβαια και να σαρώσουμε αν θέλει.Για κάποιο λόγο όμως δε θέλει φέτος.Δε μας έχει συνηθίσει να χάνουμε με τέτοια διαφορά και να μην παίρνει τάιμ-άουτ.Ούτε οι παίκτες μας έχουν συνηθίσει να μη μαρκάρουν τόσο σκανδαλωδώς.Και αυτό εγώ δεν το λέω ντεφορμάρισμα...

X-myalismenos said...

Συμφωνώ απόλυτα με το κείμενό σου.
Ετσι έχουν τα πράγματα.
Οσο γιά το Μαρούσι, μπορεί νίκη και μέσα στο Βελιγράδι (ειδικά αν δεν παίξει ο Μάριτς) και γενικά δεν θα με εκπλήξει αν περάσει σαν δεύτερο στην επόμενη φάση.
Το χειρότερο πάντως γιά τον φετινό Παναθηναϊκό είναι πως δεν μπορεί να παίξει άμυνα, το στοιχείο δηλαδή που τον στήριζε άλλες χρονιές στα δύσκολα
Καλημέρες

fl@neur said...

@gatti
Συμφωνώ με το κείμενο και το πνεύμα, επίτρεψέ μου να διαφωνήσω με τον τίτλο, πολύ πρόωρος για τον Παναθηναϊκό, επειδή μια χρονιά πιθανότατα, και με βάση αποτελέσματα και απόδοση κυρίως, δεν θα πάει F4! Έβλεπα έναν Παναθηναϊκό μακρυά από τον καλό του εαυτό και μια Μπάρκα να παίζει όπως πρέπει απέναντι στον περσυνό πρωταθλητή Ευρώπης. Δεν περιμένω ούτε να πάει στο F4 ούτε να το σηκώσει πάλι, όπως κάποιοι στενόμυαλοι (όχι εδώ) πιστεύουν ότι είναι αυτονόητο. Μού αρκεί ότι στις φανέλλες του ΠΑΟ βλέπω πέντε αστέρια, ακόμα κι όταν βλέπω "αστεράκια" από τα τρίποντα της Μπάρκα. Κι από μια άποψη, μακάρι να πάει το Μαρούσι στον επόμενο γύρο, με αυτή την απόδοση δεν δικαιούμαστε ούτε να μιλάμε ούτε να ελπίζουμε. Όπως γράφεις, μια χρονιά για αποτοξίνωση και δύο ελληνικοί τίτλοι που περιμένουν. Ας μη μάς "τυφλώνει" το αντιγαβρικό μας κι ας μην επηρεαζόμαστε από κόκκινους και πράσινους Πρωταθλητές.

Θεόδωρος Πασσαλίδης said...

Συμφωνώ πως με τέτοιες εμφανίσεις δεν πάμε πουθενά όσον αφορά την Ευρωλίγκα. Το θέμα είναι πως μιλάμε για μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην κορυφή και μας έχει χαρίσει άπειρους τίτλους και χαρές. Θα την στηρίξουμε και στα δύσκολα.

Πιστεύω πως η φετινή κατάρευση οφείλεται στην πτώση του δίδυμου Σπανούλη-Διαμανίδη. Και είναι φυσιολογικό ειδικά για τον Βασίλη που αγωνίστηκε και στο Eurobasket το καλοκαίρι. Όταν δεν τραβάνε αυτοί όλη η ομάδα πέφτει. Πρόσθεσε και τον τραυματισμό του Τσαρτσαρή και του Σάρας (αλλά και του Mike πριν λίγο καιρό) και συμπληρώνεται το παζλ μια πολής άτυχης χρονιάς μέχι στιγμής.

The Bgt said...

Δεν τραβαει η ομαδα, φαινονται ολοι να εχουν αδειασει τις μπαταριες τους, παικτες και Ζοτς.

Επισης (και αυτο χωρις να ειναι δικαιολογια) μας εχει ψιλοπηδηξει και η διαιτησια.
Ισως πληρωνουμε τις αντιδρασεις του Θανασακη περυσι στον τελικο.

Να δουμε αν εχουν αποθεματα δυναμεων να παλεψουν το πρωταθλημα και το κυπελο.

Χιλια μπραβο στο Μαρουσι. Μακαρι και την κουπα!

Ποσο σιχαμα ειναι αυτος ο Ναβαρο? Ποσο το χαρηκα που του την ειπαν οι διαιτητες (ωραιο κολπακι να ακουμε τι λενε οι διαιτητες!).
Τοσο ταλαντουχοι οι Ισπανοι μασκετμπολιστες αλλα και τοσο αλλαζονικα καθηκια. Δε τη φοβαμαι τη μπασκετικη Μπαρτσα = ΟΙ λουζερς του ευρωπαικου μπασκετ. Μονο ο ΟΣΦΠ κινδυνευει να χασει κουπα απο δαυτους γιατι οι Ελληνικες ομαδες εχουν ενα κομπλεξακι απεναντι στις Ισπανικες.

Απροπο το γαλλικο eurosport λεει οτι Στουτγκαρδη και Μπορντω εχουν ριξει δυχτια για Σισσε.
Ξερει κανεις τιποτε? Δε βλεπω να καθεται μαζι μας και του χρονου...

gatti said...

@pensierix: H αλήθεια είναι ότι μας κακοφαίνεται που δεν καταφέρνουμε όπως όλα δείχνουν να είμαστε παρόντες για να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας, αλλά συμβαίνουν αυτά.

Εχουν έρθει όμως όλα μαζί πιστεύω. Μια ομάδα που πριν ξεκινήσει η σεζόν είχε τραυματίες (ή σε περίοδο αποθεραπείας) 4 από τους 5 βασικούς της παίκτες (Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Μπατίστ, Σάρας) και τον Σπανούλη εξουθενωμένο από το Ευρωμπάσκετ, δεν νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και πολλά. Επιπρόσθετα, νομίζω ότι δεν μας "έκατσαν" οι μεταγραφές φέτος.

gatti said...

@4minister: Υπουργέ μου, είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα επιχειρούσε να απαξιώσει το Μαρούσι, που μάλιστα το γουστάρω σαν ομάδα. Οταν λέω ότι μας έκανε δώρο, εννοώ πως με τη νίκη του μας κράτησε ζωντανούς.

Φυσικά και εννοείται ότι του ευχόμαστε ολόψυχα να περάσει στους "8" (στους "16" είμαστε τώρα).

gatti said...

@pensierix: Ξεκόλλα βρε με τον Παπαδογιάννη, αφού είναι γαύρος τα είπαμε! Αλλωστε η έγνοια του δεν είναι τόσο ο γαύρος, όσο το ενδιαφέρον για το ελληνικό μπάσκετ που σίγουρα θα αναζωπυρωθεί αν ο γαύρος αρχίζει να ξανακερδίζει τίτλους. Ξέρεις πόσο κακό θα είναι να απογοητευτούν οι Αγγελόπουλοι; Πρέπει πάση θυσία να κρατηθούν "ζεστοί". Και σ΄ αυτό το πλαίσιο είναι τέτοια κείμενα.

Για το μπάσκετ ρε γαμώτο!!!


ΥΓ. Για την κερκίδα μας πάντως κρατάω κι εγώ μια επιφύλαξη. Καθότι έχουμε κι εμείς κάφρους (δεν είναι προνόμιο μόνο των άλλων) και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσουν αν χάσουμε το κύπελλο...

gatti said...

@koutavaki: To θυμάμαι και δεν θα άλλαζα ούτε γιώτα αν το ξαναέγραφα. Αυτή η ομάδα δεν τα παρατάει. Είναι στο DNA της. Και ξέρει να παλεύει μέχρι τέλος. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ότι "δεν πατάει καλά". Αλλά αυτό είναι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.

gatti said...

@EXARCHIOTΙS: Σωστή επισήμανση! Η άμυνα, αυτή που μάς στήριζε άλλες χρονιές είναι αυτή απ΄ όπου ξεκινάει το κακό. Πόσα εύκολα καλάθια για τους αντιπάλους!

Ο Παπαδογιάννης πάντως με όλο το αντιπαναθηναϊκό του μένος είπε και ένα επιτυχημένο: "O Παναθηναϊκός προσπάθησε να νικήσει την Μπαρτσελόνα με άμυνα - θρησκεία: σε κάθε αντίπαλο σουτ οι "πράσινοι" έκαναν την προσευχή τους".

Aδικο έχει;

gatti said...

@fl@neur: Mακάρι να προκριθούμε και ας είναι άστοχος ο τίτλος, δεν τρέχει τίποτα. Αλλά έτσι κι αλλιώς απηχεί το γενικότερο πνεύμα του Παναθηναϊκού των Γιαννακόπουλων. Ακόμα κι αν μια χρονιά δεν πάει καλά, αυτή η ομάδα δεν απογοητεύεται και την επόμενη είναι έτοιμη για επιτυχίες.

Κατά τ΄ άλλα συμφωνούμε. Και εγώ πιάνω τον εαυτό μου να στυλώνει το βλέμμα στα πέντε αστέρια. Είναι τεράστια ιστορία αυτά τα πέντε αστέρια!

Και βέβαια μακάρι να περάσει το Μαρούσι!

gatti said...

@Thodoras13: Mα τελικά η εικόνα είναι που δεν μας επιτρέπει αισιοδοξία. Γιατί ανατροπές ο Παναθηναϊκός έχει κάνει και στο παρελθόν. Αλλά αυτή η εικόνα πόσο εύκολο είναι να αλλάξει;

Με Σπανούλη εξουθενωμένο και τον Διαμαντίδη ντεφορμέ και τους υπόλοιπους να προέρχονται από τραυματισμούς πόσο καλά να πάμε;

Ισως τελικά και ο Ομπράντοβιτς να φαίνεται πως "αδρανεί" ακριβώς επειδή γνωρίζει πως δεν μπορούν να πάνε πιο δυνατά οι παίκτες του. Μην ξεχνάμε ότι αυτός τους βλέπει κάθε μέρα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ούτε αυτός δείχνει να έχει ενέργεια.

gatti said...

@The Bgt: Eτσι είναι. Δεν τραβάει η ομάδα. Εχουν αποφορτιστεί όλοι. Παίκτες και προπονητής.

Αυτό που αναφέρεις είναι τώρα πια το ζητούμενο. Αν έχουν αποθέματα δυνάμεων για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τον Ναβάρο τον σιχαινόμουν πάντα! Το κολπάκι με τους διαιτητές που ακούγονται όσα λένε είναι φίνο!

Το ισπανικό μπάσκετ με εκνευρίζει με την αλαζονεία του. Οσο για τη Μπαρτσελόνα, παρόλο που λατρεύω την ποδοσφαιρική της ομάδα, την μπασκετική τη θεωρώ για γέλια.

Πάντως ισχύει και αυτό που λες για το κόμπλεξ που έχουμε απέναντι στους Ισπανούς, δυστυχώς...

ΥΓ. Κάτω τα χέρια από τον Τζιμπρίλαρο, παλιοφρανσουάδες!!!

fl@neur said...

Οι δηλώσεις Γιαννακόπουλου είναι αξιοπρόσεκτες, ψύχραιμες και εποικοδομητικές. Η ομάδα είναι και κουρασμένη και τραυματισμένη, αλλά (θέλω να) πιστεύω ότι τους ελληνικούς τίτλους δύσκολα θα τους χάσει. Κι αν δεν πάμε F4, εμείς πρόβλημα δεν έχουνε, οι άλλοι έχουν το κόμπλεξ (και μ' αυτό θα μείνουν!).

Crazy Tourists said...

Δεν το είδα το παιχνίδι, άκουσα όμως λίγο...
Δεν είμαι καθόλου σίγουρη πάντως πως δε μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση...Αυτό που με αγχώνει είναι η ψυχολογία των παικτών..Αν καταφέρουν να ξεχάσουν τα άσχημα αποτελέσματα και παίξουν ελεύθερα δε νομίζω πως θα έχουμε πρόβλημα...
Πάντως ό,τι και να γίνει, η ομάδα μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και φυσικά δικαιούται να κάνει και ήττες, όσο απρόσμενες κι αν είναι...Απλώς μας έχει μάθει αλλιώς!!
Στις χαρές και στις λύπες μαζί όμως ε;
Φιλιά

Τρελοτουρίστρια

koutavaki said...

Δεν έπιασες το πνεύμα μου gatti...Εννοούσα ότι όπως τώρα δε θυμώνει κανείς για το μπάσκετ με τα άσχημα αποτελέσματα,δε θα έπρεπε να θυμώσουμε και τότε με το πρώτο άσχημο αποτέλεσμα και μέχρι τώρα μοναδική ήττα μας.Δεν είναι σωστό ειδικά αν σκεφτούμε ότι στη μπάλα έχουν αλλάξει και πάρα πολλά από πέρυσι,αλλά δεν είναι και τόσο απλό να κατακτήσουμε όσους τίτλους έχουμε στο μπάσκετ.

coachp said...

Μια επισήμανση μονο.
Ο Παπαδογιάννης δεν είναι Ολυμπιακός... Επίσης, εγώ συμφωνώ με το κειμενό του. Εντελώς όμως. Απόψεις είναι αυτες ρε παιδιά, τι να κάνουμε.

Οσο για το ματς.
Και το 3 στα τρια να κανει ο Παναθηναίκός, με μειονεκτημα εδρας και τον τρόπο που παίζει, δυσκολα θα κερδίσει την προκριση. Επίσης, στους κολπους της FIBA απο οτι ακουσα να λενε κάποιοι που ξέρουν περισσότερα απο μένα, δεν θέλουν πάλι δύο ελληνικές ομάδες στο F4. Ισως για αυτό να παίξει ρόλο η διαιτησία σε μερικά παιχνίδια.

gatti said...

@fl@neur: Eίναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό οι Γιαννακόπουλοι είναι άψογοι! Δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει για τίποτα, το αντίθετο μάλιστα, συνεχώς τους δίνει τα εύσημα.

Αν μπορούσαν να χαλιναγωγήσουν και τον μικρό, όλα θα ήταν τέλεια!

gatti said...

@Crazy Tourists: Tίποτα δεν είναι σίγουρο. Τα πάντα γίνονται! Απλώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Αλλά όχι και αδύνατο...

Για τον ψυχολογικό τομέα όλα θα κριθούν στο ματς με το Μαρούσι για το πρωτάθλημα και στον τελικό κυπέλλου. Εκεί θα φανεί αν αυτή η ομάδα μπορεί φέτος να ανακάμψει...


Στις χαρές και στις λύπες μαζί! :)))

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου!

gatti said...

@koutavaki: Δεν ήταν το πρώτο αποτέλεσμα. Ηταν το ντέρμπι με τον γαύρο. Και δεν περίμενα να δω τέτοιο χάλι, τέτοια παράδοση άνευ όρων στο δεύτερο ημίχρονο, όσο κι αν είχε στραβώσει το πρώτο. Περίμενα να δω παίκτες να τρώνε σίδερα και ας χάναμε ακόμα και με βαρύ σκορ.

Οτι δεν είναι εύκολο να κατακτήσουμε στο ποδόσφαιρο τους τίτλους του μπάσκετ, εντάξει είναι προφανές. Δεν μπορούν να μπουν σε σύγκριση τα δύο αθλήματα.

gatti said...

@coachp: Δεν είναι λες ε; Το ρεπορτάζ σου για την ομάδα που υποστηρίζει o Παπαδογιάννης είναι το ίδιο έγκυρο με εκείνο που έλεγε ότι ο Δημάτος δεν είναι ΑΕΚτζής; :ppp

Για τις απόψεις, συμφωνώ, έχει την άποψή του και την λέει, και είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει (που δεν...).

Εσύ πιστεύεις ότι μπορεί να κάνει 3 στα 3; Εγώ δεν το βλέπω. Αυτό με τις 2 ελληνικές ομάδες που δεν τις γουστάρει η FIBA "παίζει" σαν σενάριο.

pensierix said...

Διαφωνώ ότι το μεγάλο μας πρόβλημα είναι η άμυνα...Αν έχετε παρακολουθήσει τα ματσάκια, άμυνα καλή πάνω κάτω παίζουμε. Μα με τσαμπουκά, μα με τις όποιες αδυναμίες, άμυνα παίζουμε. (εκτός κι αν πρέπει να τρώμε 60 πόντους για να κερδίζουμε). Τα παιχνίδια με Μαρούσι και Παρτιζάν τα χάσαμε διότι είχαμε τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση, το μαρτυράνε και τα σκορ...Με Διαμαντίδη και Σπανούλη σε κακή κατάσταση δεν βγαίνουν τα πικ εν ρολ, δεν έχουν βγει αυτοματισμοί-σήμα κατατεθέν του ΠΑΟ με πολλά ελεύθερα τρίποντα, κι επιπλέον είμαστε πολύ άστοχοι...Και χτες, αν θυμάστε ένα εύκολο καλάθι, ελάτε να μου το πείτε...

Από την επίθεση ξεκινάει το κακό, και όχι από την άμυνα...

gatti said...

@pensierix: Mα για την επίθεση το γνωρίζαμε ότι φέτος υπάρχει μεγάλο πρόβλημα. Και ότι δεν βγαίνουν τα πικ εν ρολ και ότι οι παίκτες φοβούνται να σουτάρουν (θυμάσαι τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς;) και ότι δεν υπάρχουν αυτοματισμοί. Κουτσά στραβά μας κρατούσε η άμυνα (όπου μας κράτησε, γιατί κρίσιμο παιχνίδι φέτος ΔΕΝ πήραμε!). Αλλά χθες ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε και αυτό δεν οφειλόταν μόνο στην εκπληκτική ευστοχία των Ισπανών, αλλά και στην δική μας κακή άμυνα.

Τελικά το συμπέρασμα είναι ότι δεν λειτουργεί τίποτα...

pensierix said...

Οσο κακή άμυνα και να παίξαμε χτες, 80 πόντοι από μια ομάδα αήττητη στη έδρα της, που ρίχνει κατά μέσο όρο 20 πόντους διαφορά στο κεφάλι κάθε αντιπάλου, δεν είναι και υπερβολικοί...Να χάσεις από αυτή τη Μπαρτσελόνα στην έδρα της, τη δεδομένη στιγμή είναι φυσιολογικό. Αν χάσουμε την πρόκριση, θα τη χάσουμε από τις ήττες με Παρτιζάν και Μαρούσι που δεν σταυρώναμε καλάθι...

fl@neur said...

@gatti
Συμφωνώ, συμφωνείς, συμφωνούμε-προκρινόμαστε; Μάλλον δύσκολο, κι ίσως το σχόλιο coachp να απηχεί και κάποιους υπαρκτούς φόβους (μαζί, ενδεχομένως, με την κίνηση του Γιαννακόπουλου στον περσυνό τελικό), αλλά, ας μη συνωμοσιολογούμε. Το βασικό είναι να μην έχει η ομάδα άγχος κι εμείς "ψύχωση". Καλά Κούλουμα!

gatti said...

@pensierix: Βρε Γαλάτη μου, αφού στις δύο πρώτες περιόδους "του ήλιου σβήστηκε το φως, εχάθη το φεγγάρι" που τραγουδάει και η Μοσχολιού. Είδες εσύ καμιά άμυνα;

Συμφωνώ ότι την πρόκριση την χάνουμε από Παρτιζάν και Μαρούσι (αν τη χάσουμε), γιατί οι ήττες από τη Μπαρτσελόνα (ειδικά αυτή εκτός έδρας) ήταν μέσα στις αναμενόμενες απώλειες...

gatti said...

@fl@neur: Eτσι είναι. Ούτε να συνωμοσιολογούμε πρέπει, αλλά ούτε και να έχουμε "ψύχωση". Καλά Κούλουμα!!!

: