Friday, February 26, 2010

Παντού υπάρχει ένας μύθος...

To Nινί σέρνει ΚΑΙ αεροπλάνο



...άλλοτε για να καταρρίπτεται και άλλοτε για να επιβεβαιώνεται. Οπως ακριβώς συνέβη και στο Ολίμπικο. Εκεί όπου καταρρίφθηκε ο μύθος ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια ο Καραγκούνης είναι αναντικατάστατος. Εκεί όπου επιβεβαιώθηκε ο μύθος του μεγάλου ταλέντου του Σωτήρη Νίνη που έκανε την εμφάνιση της ζωής του και πιθανότατα αυτή που θα μας τον στερήσει λίγο πιο νωρίς λίγο πιο αργά.

Βέβαια, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, ούτε ο Καραγκούνης βγήκε ξαφνικά άχρηστος επειδή εν τη απουσία του έλαμψε το άστρο του Νίνη, ούτε ο πιτσιρικάς μπορεί ΑΚΟΜΑ να χαρακτηριστεί "νέος Σαραβάκος", αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει ΚΑΙ διάρκεια ΚΑΙ σταθερότητα.

Κάτι που δεν είχε στα μέχρι τώρα παιχνίδια του Παναθηναϊκού κι ας υπάρχει η πολύ ισχυρή δικαιολογία πως όταν παίζει μαζί με τον Καραγκούνη (πολύ δε περισσότερο όταν είναι παρών ΚΑΙ ο Κατσουράνης) δεν έχει χώρο να κινηθεί, μπερδεύεται ο ένας στα πόδια του άλλου και τελικά η ομάδα ασφυκτιά μέσα σε λίγα τετραγωνικά. ΄Η ακόμα πως δεν μπορεί να βρει ρυθμό όταν τη μία αγωνιστική μπαίνει στην ενδεκάδα και την άλλη βγαίνει από αυτή.

Γι΄ αυτό λοιπόν ας χαμηλώσουμε τους τόνους από τη μεγάλη νίκη - πρόκριση που έγραψε ιστορία, απέδειξε το ευρωπαϊκό DNA του Παναθηναϊκού, επιβεβαίωσε ποιος είναι ο Ελληνας πρέσβης και όλα αυτά τα κλισέ που δεν αρέσουν στον coachp αλλά που είναι μεν αληθινά, ίσως όμως και λίγο κουραστικά όταν επαναλαμβάνονται.

Και ας δούμε τι μένει μετά από μια νίκη που μας τρέλανε, μας μέθυσε, μας έστειλε στους ουρανούς, πήρε τη θέση της στην ιστορία αλλά αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές φαντάζει ήδη μακρινή μπροστά στην πραγματικότητα που βρίσκεται μπροστά.

Μια πραγματικότητα που μας λέει πως όλος αυτός ο ενθουσιασμός μόνο κακό μπορεί να κάνει, αφού υπάρχει φόβος να αποπροσανατολίσει την ομάδα από τους στόχους της.

Στόχους της, έγραψα; Ποιοι είναι οι στόχοι της αλήθεια, μετά από την πρόκριση στους "16" του Europa League; Οσοι λένε πως τώρα πια αυτή η ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να χαμηλώσει τον πήχη και παράλληλα τις προσδοκίες της, αδιαφορώντας για την Ευρώπη έχουν δίκιο. Αλλά και εκείνοι που λένε πως αυτή η νίκη - πρόκριση μπορεί να μας κοστίσει (αν δεν το έχει κάνει ήδη) το πρωτάθλημα έχουν επίσης δίκιο.

Κι όσοι πάλι λένε πως με τέτοιες εμφανίσεις σαν αυτή του Ολίμπικο δεν φοβόμαστε τίποτα και έχουμε το κατσαρόλι στο τσεπάκι, βλέπουν μόνο την μία όψη του νομίσματος. Γιατί ουδείς εγγυάται πως η διαπλανητική εμφάνιση του Νίνη θα επαναληφθεί στο αμέσως επόμενο (ή σε όλα τα επόμενα) παιχνίδια μας. Εκεί όπου η ομάδα δεν πρόκειται να βρει τους χώρους που βρήκε απέναντι στην Ρόμα για να μπορέσει να λειτουργήσει αποτελεσματικά το δίδυμο Νίνη - Σισέ (πάρε κάθετη μπαλιά, εκμεταλλεύσου την ταχύτητά σου και κάνε αυτό που γνωρίζεις να κάνεις καλά). Εκεί όπου ένας κομάντο επόπτης σε μια φάση ανάλογη με αυτή του Τζιμπρίλαρου στο τρίτο γκολ δεν θα έχει τον παραμικρό ενδοιασμό να σηκώσει το σημαιάκι υποδεικνύοντας τον Γάλλο σε θέση οφσάιντ.

Κι αν εμείς μείνουμε στους διθύραμβους των ΑΡΔ για τον Νίνη που αυτοί από την πλευρά τους έχουν κάθε λόγο να γράφουν, αν ο μικρός αρχίζει ήδη να ονειρεύεται την Μάντσεστερ και τον παπούλη από τη Σκωτία και αν όλοι οι παίκτες μας αρχίσουν να ασχολούνται με την επόμενη φάση του Europa που για όποιον δεν το κατάλαβε προς το παρόν δεν σημαίνει καμία διάκριση, αλλά απλά μια έξτρα επιβάρυνση δύο αγώνων ο δεύτερος εκ των οποίων και μάλιστα εκτός έδρας διεξάγεται στις 18 Μαρτίου, δηλαδή τρεις μέρες πριν το ντέρμπι με τον ακατονόμαστο, τότε όντως το κατσαρόλι έχει ήδη κάνει φτερά.

Και μην ξεχνάμε πως αυτό φέτος είναι αυτοσκοπός, κάτι που επιβεβαίωσε και το πανό που σήκωσαν οι οπαδοί μας στη Ρώμη: "Πρωταθλητή σε θέλουμε, Παναθηναϊκέ".

Και το θέμα είναι πως οι πονοκέφαλοι του Νιόπλια μόλις τώρα αρχίζουν. Τώρα που ο μικρός έχει κάνει ένα εκπληκτικό παιχνίδι και η μουρμούρα στην περίπτωση που τον αφήσει έξω για να βάλει τον Κάρα θα ενταθούν, τώρα που θα πρέπει να κάνει μια τέτοια διαχείριση ώστε να χωρέσουν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.

Ευελπιστώντας σε ακόμα καλύτερες μέρες και περισσότερες επιτυχίες, αρχής γενομένης από τη Νέα Σμύρνη, αφού πρέπει η καλή (όπως την βλέπουμε οι περισσότεροι) εμφάνιση να αρχίσει επιτέλους να συνοδεύεται και από νίκες, συνεχίζουμε προσγειωμένα, χωρίς έπαρση και με ιδιαίτερη προσοχή.


Scratch: Εννοείται πως ένα 24ωρο μετά το θρίαμβο της Ρώμης δεν θα μπορούσα να ασχοληθώ με το ματς, αφού έχουν γραφτεί και ειπωθεί τα πάντα γι΄ αυτό.

Scratch 1: Δεν χάρηκα πάντως για την αποβολή του πολύ καλού (χθες) Κατσουράνη, γιατί είναι άλλο να μην χρησιμοποιείς έναν παίκτη επειδή κρίνεις ότι δεν σου κάνει για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και διαφορετικό να μην τον έχεις στη διάθεσή σου για λόγους ...ανωτέρας βίας.

Scratch 2: Τι άλλο πρέπει να κάνει ο Σισέ για να τον καλέσει ο Ντομενέκ στην Εθνική Γαλλίας;

Scratch 3: Πόσο μου άρεσε ο τρόπος που έσβησε τα φώτα στους Ιταλούς με την είσοδό του στον αγώνα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα!


Scratch 4: Τι πίνει ο Σαριέγκι στα μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

Scratch 5: Ποιος θα πάρει πρώτος μεταγραφή; Ο Νίνης ή ο Σιμάο;




Scratch 6: Πόσο γουρλής είναι ο Βγενό;

Scratch 7: Τι γκαντεμιά είναι αυτή του Μαρίνου; Δύο παρουσίες σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, δύο συμμετοχές σε γκολ εις βάρος μας.


Scratch-ο-καλούδια από γαυροφόρουμ:
* O κώλος αυτής της ομάδας δεν υπάρχει! Στο 0-1 πάω για ξύρισμα, πριν προλάβω να τελειώσω, 1-3. - Μην ξαναξυριστείς. Εγώ δεν θα ξανακάνω μπάνιο...

* Αρχίσανε οι ΑΡΔιές: Απίστευτο 3-2 στη Ρώμη, επιτρέπει στον Παναθηναϊκό να κάνει όνειρα μέχρι και για τελικό. - Θα πάρουν τα @@ τα μεγάλα. Κυνηγάνε το triple crown λένε και θα πάρουνε τα παπάρια μου. Πρωτάθλημα εμείς, UEFA η Λίβερπουλ και κύπελλο η Καβάλα. * Να δεις που θα πέσουν με τη Λίβερπουλ και θα τους γ*** ο "Sotis" έτσι για το ευχαριστώ. Γιατί απ΄ ό,τι φαίνεται οι ομάδες με τις οποίες θα πέσουν στους "8" δεν λένε και τίποτα. * Για όσους δεν το κατάλαβαν: Πήραμε Πρωτάθλημα!!!

* Η βαζέλα νικάει τη Ρόμα για τους "32" του Europa και είναι λες και πήρε το CL. Πήρε όμως κι ένα πουλί κι έμεινε έξω από την Ευρωλίγκα, αλλά το βλέπει κανείς πουθενά; Σα να μην έγινε ο αγώνας; Ωραία πράγματα οι ΑΡΔ!


* (Και το αποτέλεσμα χορήγησης ληγμένων): Xρόνια παρασκηνιακής δουλειάς και προπαγάνδας, μερικές καλές πορείες, πληρωμένα ΜΜΕ και μάνατζερ για να αποκτήσει όνομα ο "νεαρός ταλαντούχος Νίνης" και να και το ανύπαρκτο πέναλτι σήμερα από τον διαιτητή γραμμής που προφανώς έπρεπε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του. Από την άλλη, μια ομάδα εντελώς παρατημένη στην Ευρώπη, με τους οπαδούς της συνεχώς στη μπούκα για τιμωρία του γηπέδου, με ανύπαρκτες δημόσιες σχέσεις (ποιος να τις κάνει αφού από στελέχη και προσβάσεις σε UEFA, MME και μάνατζερ είναι μηδέν) και να και το ακυρωμένο γκολάκι στο ΄90 με τη Μπορντό. Αυτές είναι οι διαφορές και ούτε κωλοφαρδία υπάρχει ούτε άλλη δικαιολογία...


Η ΑΦΙΞΗ









Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
(Χωρίς τον Τζιμπρίλ που πήγε από Ρώμη στο Μάντσεστερ
για να δει τον νεογέννητο γιο του, Μάρλεϊ)








Ο ΑΓΩΝΑΣ





















ΒΟNUS


Πώς είχε υποδεχτεί ο Τύπος την κλήρωση...


Από GWF


Μια ευγενική χορηγία του Animation



EDIT: Ο γνωστός ερυθρόλευκος αρουραίος είπε να εξυμνήσει ακόμα περισσότερο την απόδοση του Νίνη και του πίστωσε και το τρίτο γκολ, αυτό που έβαλε ο Τζιμπρίλαρος. Πριν το διορθώσει, ο δαιμόνιος (και γρήγορος) συνμπλογκίτης Πάνος το "τσίμπησε" και νάτο!

Μια ευγενική χορηγία του Πάνου

54 comments:

Unknown said...

"To Nινί σέρνει και Αεροπλάνο"....καλό!!! Δεν το είδα το παιχνίδι γιατί ήμουν σε μια φιλική επίσκεψη..Μεγάλη πρόκριση και Μπράβο Σας..αλλά τώρα όπως έγραψα και αλλού που βαδίζουμε προς την τελική ευθεία της σεζόν (7αγώνες έμειναν) πάτε στα 3 καρπούζια στην μασχάλη (πρωτάθλημα, Ευρώπη και κύπελλο)...προσωπικά σας εύχομαι να τα πάτε καλά στα 2 πρώτα "καρπούζια" και να αφήσετε το τελευταίο για εμάς!!!
Υ.Γ. Αυτό με το ROMA P@@@A στο τέλος δεν το έφτιαξα εγώ, απλά το βρήκα σε ένα site η blog, δεν θυμάμαι, και ήμουν σίγουρος ότι θα ενδιέφερε την φιλενάδα, οπότε και της το έστειλα....Όποιος και να το έκανε πάντως μπράβο του ευρηματικότατο!!!

koutavaki said...

Εκτός από συγχαρητήρια τι άλλο να πεις?Αλλά αν με ρωτάς γατί μου το καρπούζι παραμένει ένα.Το κύπελλο ποσώς με ενδιαφέρει για φέτος και όσο για Ευρώπη συνέχεια θα ήθελα μόνο αν ήταν να πάρουμε κούπα.Αν πρόκειται για ένα βήμα παραπέρα δε θα με πειράξει ο αποκλεισμός φτάνει να μην είναι με τα χέρια κάτω.Αν και πιστεύω πως το φετινό ρόστερ τα βλέπει διαφορετικά τα πράγματα.Δε νομίζω πως είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την Ευρώπη.Σίγουρα όμως όλοι βάζουν ως προτεραιότητα το πρωτάθλημα.
Υ.Γ.1:Τι άλλο θέλει ο Ντομενέκ?Ότι θέλει και ο Ότο για να μην πάρει το Χαριστέα.Τρέχα γύρευε.
Υ.Γ.2:Όσο σκέφτομαι που έχει πάει αυτή η ομάδα με τον ξιφία,τρομάζω να σκεφτώ τι θα γίνει με την κατάλληλη ενίσχυση!!!
Υ.Γ.3:2 ανατροπές με τέτοιο αντίπαλο σε μια βδομάδα μόνο τυχαίες δεν είναι.Α, και με αλλαγές στο ρόστερ.

4minister said...

Αντιγράφω απο το παλιό θέμα.

Ίσως ήταν η πρώτη φορά που είδαμε ενδεκάδα Νιόπλια στο γήπεδο. Μέχρι τώρα κρίνω πως βλέπαμε ενδεκάδες Τεν Κάτε αλλά με περισσότερο ορθολογιστική κατεύθυνση. Στο Ολύμπικο όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Αν αυτή η εκτίμηση αληθεύει θα φανεί στην πορεία. Και στο χειροκρότημα …

Ο Σιμάο Μάτε junior, είναι πιά Σιμάο Μάτε senior! Ο Νίνης έκανε το διπλό και ο Σιμάο το κράτησε.

Ο Αλέξης ποιον χαιρετά στη φωτό, τον Ελευθεράκη;

4minister said...

@ koutavaki

Γιατί δεν σ' αρέσει ο Χαριστέας; Επειδή είναι κριάρι και παίζει μπάλα με τα άρβυλα;

Πλάκα θα 'χει να είναι ο Τζιμπίλ στη Ν. Αφρική και να μην είναι ο Ντομενέκ! χοχοχο!

pensierix said...

Μπορεί να διαφωνεί κανείς με τους χειρισμούς του Νιόπλια στο πρωτάθλημα, να συμφωνεί μαζί του, να έχει ενστάσεις, να γκρινιάζει, να συνιστά ψυχραιμία, να γίνεται προπαγανδιστής σαν και την αφεντιά μου, όπως λέει και ο coachp, να, να...Αλλά:

Σκέφτομαι μόνο πόσο διαφορετικά θα μιλούσαμε τώρα, αν είχαμε νικήσει τη Καβάλα...Τώρα αρχίσαμε με τα καρπούζια, τις μασχάλες κτλ κτλ...Σύμφωνοι, με τα "αν" δεν βγάζεις άκρη. Αλλά μένει αυτή η αναθεματισμένη η αίσθηση ότι φέτος, με λίγο καλύτερη διαχείριση και σοβαρότητα (αχ αυτή η διοίκηση!!!), μπορούσαμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα που τώρα κινδυνεύουν να μείνουν ημιτελή ή να χαθούν τελείως...

koutavaki said...

@ 4minister
Όχι υπουργέ μου,επειδή έχει να σκοράρει από πρόπερσι!Το αντίθετο από το Σισέ.Μη νομίζεις,τον συμπαθώ πολύ κατά τα άλλα!

eforas said...

Σύμφωνοι, παίζουμε ρεβάνς με Σταντάρ 3 μέρες πριν το ντέρμπι, αλλά αν ο θρήνος έχει αποκλείσει τη Μπορντό δεν θα έχει κι αυτός ευρωπαϊκό ματς; (Το επισκεπτήριο στην πτέρυγα που νοσηλεύομαι είναι 4-6 κάθε Τετάρτη). Πολύ καλημέρα μας;

squarelogic said...

Άντε γιατί όλο το τσούρμο του μπλογκ είχε εμφανίσει προχωρημένα συμπτώματα συνδρόμου στέρησης και είχε ανησυχήσει για την υγεία της οικοδέσποινας!Εγώ πάλι ψυχανεμιζμουν ότι είχε χαθεί στα καταστήματα της via Condotti ή της Via Del Corso...
-)))

Πολύ μεγάλη βραδιά για να την μαυρίσω με έννοιες για το αν θα μου κοστίσει στο Πρωτάθλημα.Στη Ν.ΣΜύνρη σαφώς θα είναι ενα διαφορετικό παιχνίδι με πολύ λιγότερους χώρους αλλά με συγκέντρωση και προσπάθεια πιστεύω οτι θα το πάρουμε.Το πρόβλημα θα είναι πριν το ντέρμπυ με τον ακατανόμαστο...Ίσως είναι καιρός και οι παγκίτες να δείξουν τι αξίζουν και να καθαρίσουν κάποια απ τα επόμενα ματς ξεκουράζοντας κάποιους βασικούς.
Για τη μαγική βραδιά του Νίνη τι να πω...αυτό το παιδί φαίνεται οτι έχει άστρο,ότι "μιλά" με άλλη χάρη στην μπάλα...να δω που θα κρυφτούν όλοι αυτοί που συζητούσαν σοβαρά να τον δώσουν δανεικό στον Πανιώνιο
(και μιλώ για τους εντός της ομάδας).Θέλει βέβαια να γίνει καλύτερος αθλητής και να σταντάρει μια σταθερότητα,αλλά ούτε κι ο Σαραβάκος ήταν υπόδειγμα σταθερότητας.
Μ'αρέσει πολύ που ο Τζιμπρίλ εχει υιοθετήσει τον μικρό και τον προστετεύει!

ΥΓ.Κορυφαίο το διαφημιστικό της ROMA P@@ZZA!

fl@neur said...

Welcome home gatti!
Ήταν μια λαμπερή βραδυά ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μεταξύ δύο ευρωπαϊκών ομάδων, από αυτές που δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να χαρούμε στην Ελλάδα. Τα καλύτερα έρχονται, αρκεί να "ξεκολλήσουμε" από τη μιζέρια, τη μίρλα και τις "τεχνικές αναλύσεις". Αν όμως αξίζουν "συγχαρητήρια" σε μια ομάδα που αμφισβητείται περισσότερο από τους οπαδούς της παρά από τα ΑΡΔ και τα ΜΜΕ, κι ένα "μπράβο" στην ομάδα του μπάσκετ, για όσα μάς έχει χαρίσει, στα δύσκολα χρειάζεται τη στήριξή μας. Καλό Σαββατοκύριακο με καλά αποτελέσματα!

4minister said...

@ Koytavaki

Σαν παιδί καλός είναι ο Άγγελος, έτσι ακούγεται, αλλά σαν παίκτης, μπα. Αν δεν είχε μάνατζερ τον Όθωνα, ούτε στη Δώθε Παναγίτσα δεν θα έπαιζε. Μάλλον σε κάνα Α.Ο. Καραχάλιο τον κόβω!

@ Eforas

Ξέρεις πότε είναι ο επαναληπτικός του Θρήνου με τους Γιρονδίνους;

Στις 17/3, ακριβώς 4 ημέρες πριν το ντέρμπι! Την Τετάρτη δηλαδή και το δικό μας με την Σταντάρ την Πέμπτη.

Μάγος said...

Χαιρόμαστε που έσπασε η απεργία του γατιού...

Να πω κάτι να ανοίξει συζητησούλα. Πλεον μετα την εμφάνιση του Νίνη ΔΕΝ γίνετε να τον αφήνει έξω ο Νιόπλιας. Όπως ΔΕΝ γίνετε να μένει έξω και ο Σίλβα. Άρα μένει μια θέση στον άξονα για τρεις παίκτες. Για τα 2 Κ μας και για τον Σιμάο. Τι θα δούμε λοιπον στην συνέχεια για αυτην την θέση?, και αν παίζει ο κάρα πλεον εκεί θα συνεχίσει να μπλέκεται στα πόδια του μικρού σε κάθε επιθετική προσπαθεία?, θα συνεχίσει να του μιλάει λες και ο ίδιος είναι λοχίας και ο Νίνης φαντάρος?...

coachp said...

Πενσιερίξ, αν και προπαγανδιστής, αν ήξερα οτι δεν είχες εισιτήριο θα σου έβρισκα. Μη ντραπείς την επόμενη να μου ζητήσεις. Ειναι πολύ ευκολο για μενα...
Στην πόλη σου και να μην βρεις εισιτήριο, κρίμα απο το Θεό.
Τωρα το είδα απο προηγούμενο σχόλιο οτι δεν ειχες.

4minister said...

coachp,

τα θέλει ο πωπουδίνος σου. Βλέπεις τόσο καιρό λύσσαξες με τον Τεν Κάτε, κάλλησες κουσούρι ... (χοχοχο)

Μάγε,

Κάνε υπομονή μέχρι να γίνει η συνέλευση των μετόχων, Μόλις μάθουμε τι έγινε εκεί, ίσως μπορέσω να σου απαντήσω. Όχι μόνο αυτό που ρωτάς, ενδεχομένως και άλλα.

Προσωρινά, έχοντας υποψίες μέχρι στιγμής, θεωρώ ότι Ζιλμπέρτο, Σιμάο και Νίνης δύσκολα μένουν έξω απ' το ματσάκι στην Πλατεία. Ακόμα και αν κάποιος δεν ξεκινήσει.

Μάγος said...

Υπουργε

Αρα απο ότι καταλαβαίνω απο τα λεγόμενα σου στην συνέλευση των μετόχων θα έχει πολυ Νιόπλια η συζήτηση?...

pensierix said...

@ coachp

Για το εισιτήριο φταίω αποκλειστικά εγώ , που σαν κλασσικός Ελληνας, το άφησα για την τελευταία στιγμή αφού υποτίμησα την προσέλευση των romanisti. Ετσι εξαφανίστηκαν αυτά των φιλοξενούμενων αφού ήρθε το λεφούσι (μετά πήρα χαμπάρι ότι ο Βγενό πήρε κι άλλα, αλλά ήταν πλέον αργά)...Πόνταρα ότι θα βρω δίπλα στους φιλοξενούμενους εύκολα,(curva nord), και παραξενεύτηκα όταν μου είπαν οι Ιταλοί ότι έχουν εξαντληθεί. Το βράδυ είδα ότι ένα τεράστιο τμήμα του πέταλου (κετρικά) το είχαν αφήσει κενό για λόγους ασφαλείας και υπήρχε κόσμος μόνο στις άκρες, στην περιοχή που εφάπτεται με τις πλαϊνές θύρες...

Είχε πλάκα πάντως, να ακούς από τις πολυκατοικίες "Γκοοοοολ!" μετά το γκολ του Ριισε και μετά τρία "Γκοοοοολ!" το ένα πίσω από το άλλο από ένα διαμέρισμα και γύρω γύρω ησυχία.

:)))))

4minister said...

Όχι. Θα έχει πολύ σχέση με την ανακατανομή των μετοχών. Και με βάση τα νέα ποσοστά, αν φυσικά υπάρξει αναδιάρθρωση, θα παρθούν νέες αποφάσεις. Για προπονητή, για παίκτες κ.α.

Όχι π.χ. να λέει ο προπονητής, αυτό που όλοι βλέπουμε χρόνια, ότι χρειάζεται κεντρικός αμυντικός, και να στηλώνει τα πόδια ο ανίκανος να διοικήσει Καβουροσωφέρ! Που σε όποια επιχείρηση του ομίλου ανέλαβε, κόντεψε να την κλείσει, ή την έκλεισε, ο γιδοβοσκός!

Το ένστικτό μου λέει πως αυτή, η πρώτη στην ιστορία, παρουσία του Βγενόπουλου σε αγώνα εκτός έδρας, μαζί με την εντελώς διαφορετική σύνθεση στην ομάδα, είναι σημαδιακή!

Μάγος said...

Αμα μου πείς πως ήταν και σημαδιακή η νόσος του Κάρα τότε θα είμαι τριςευτυχησμένος...

pensierix said...

@ gatti

Αν ο Κατσουράνης ήταν πολύ καλός, τότε ο Σιμάο τί ήταν; Νομίζω ότι υπερβάλλεις λιγάκι με την απόδοση του Πατρινού...

Οσο για το Σαριέγκι, δεν είναι να απορεί κανείς που στα μεγάλα ματς είναι καλός. Τέτοιου είδους ματς, με τον αντίπαλο να σε πιέζει ασφυκτικά, την ομάδα όλη πίσω κτλ ο Βάσκος τα έχει φάει με το κουτάλι στο ισπανικό πρωτάθλημα...Το δύσκολο είναι όταν η ομάδα σου πρέπει να παίξει ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, και αυτό είναι αναγκασμένος να κάνει ο ΠΑΟ στο πρωτάθλημα. Ε, εκεί οι αδυναμίες του Σαριέγκι βγαίνουν στη φόρα αφού δεν έχει άλλους 10 πίσω από τη μπάλα να παίζουν άμυνα μαζί με αυτόν...Εκεί φαίνεται αν ο αμυντικός είναι καλός και κάνει για μεγάλη ομάδα, όχι στα ματς με την Ιντερ και τη Ρόμα.

Μάγος said...

ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ^^./..

4minister said...

Ρωμαίε,

ο Σαριέγκι και ο Βύντρα, έχουν θέμα όταν υπάρχουν κενοί χώροι πίσω, γιατί και αργοί στην κίνηση είναι και αργοί στην αντίληψη. Όταν μικραίνουν οι κενοί χώροι παίζουν καλύτερα. Ο μόνος που κέρει να καλύπτει χώρο είναι ο Μπίαρσμιρ, αλλά έχει άλλα κουσούρια. Και ο Καντέ λιγότερο.

Μάγε,

η αρρώστια του Καραγκούνη μπορεί να είναι γιαλατζί. Όταν πρέπει αν μείναι έξω ένα τοτέμ εφευρίσκεται θέμα, για να το πάρει μαλακά. ότι και καλά δεν τον αφήνει έξω ο προπονητής γιατί δεν του κάνει. Αν είναι και αύριο άρρωστος, θα είμαι σίγουρος!

Συμπληρώνω ότι η αγορά 1000 ειτηρίων από Βγενό είναι κίνηση αβάντα. Ότι ο (ενδεχόμενα μελλοντικός) κουμανταδόρος είναι κουβαρντάς. Τι θένε τα πράσινα παιδιά, 'σιτήργια να μπούνε μέσα; Εδώ, εγώ, πλερώνω!

Χτυπάει το Σωφέρ εκεί που πονάει. Τύπου «βγάλτην έξω να τις μετρήσουμε, μικροτσούτσουνε» ...

Animation

Τώρα το πρόσεξα. Κερνάω καρπούζι ρε φίλε. Αν μάλιστα κάνεις 2 κίτρινα κλίσματα, ξέρεις εσύ ... κερνάω πακέτο χωριάτικη φέτα και καρβέλι ζυμωτό από ξυλόφουρνο. Τι, μόνο ο Αντρέας είναι κουβαρντάς, εμείς τι κάνουμε, φίδια λούζουμε ασούμε ...

Μάγος said...

όπου σημαδιακή εννοώσα γιαλατζί ρε υπουργέ!, πάντως σοβαρά ανυπομονώ να δω την εντεκα΄δα σοτ αυριανό παιχνίδι...

4minister said...

Αντιγράφω κομμάτι από Κώστα Βαϊμάκη, με τις ανάλογες περικοπές, για συντομία:

Στην αρχή που ο Σισέ δεν σκόραρε μας λέγανε ότι είναι «μυρωδιάς» κι απατεώνας και ότι μας πήρε τα λεφτά. Μετά λέγανε ότι σκοράρει με το σταγονόμετρο. Στη συνέχεια »Τα γκολ του δεν δίνουν βαθμούς». Πιο μετά «στα μεγάλα ματς δεν έχει βάλει κανένα». Τώρα που έβαλε και με ΠΑΟΚ και με Ρόμα, τι θα βρουν να πουν;

Οτι δεν σκοράρει με πανσέληνο;

pensierix said...

Oπως γράφει και κάποιες λογικοφανείς ανοησίες στο ίδιο άρθρο ο κατά τα άλλα συμπαθής Βαϊμάκης:

"Ο Νιόπλιας νίκησε τη Ρόμα στο ΟΑΚΑ με μεγάλη ανατροπή. Οταν νίκησε ο Τεν Κάτε την Ιντερ του Μουρίνιο στο Μιλάνο, κινδύνευε μήπως η Ιντερ να μείνει εκτός συνέχειας του θεσμού; Μπα. Αντί για πρώτη στον όμιλο τερμάτισε τελικά δεύτερη. Ο Νιόπλιας έκανε δύο νίκες επί της Ρόμα σε αγώνες νοκ άουτ και μάλιστα με 3-2, με χαμένες ευκαιρίες, με ένα ημίχρονο που η ομάδα του κυριάρχησε και με ένα δεύτερο που απειλήθηκε μεν, αλλά δεν κρεμάστηκε όλη η άμυνα στα δοκάρια του Τζόρβα κάνοντας τις χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τελείωσε γλυκά κι όμορφα το παραμυθάκι με τον «σοφό Ολλανδό, που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο»; Τελείωσε κι αντίο."

Σου διαφεύγει μια ασήήήήμαντη λεπτομερειούλα, Κώστα μου. Το ότι η περσινή Ιντερ είναι λίίίίίγο καλύτερη ομάδα από τη φετινή Ρόμα. Οπως επίσης ότι άλλο πράγμα ο φετινός Παναθηναϊκός με Σισέ και άλλο ο περσινός με Μάντζιο, Κώστα μου. Εκτός κι αν έχεις την εντύπωση ότι ο Νιόπλιας στο Μιλάνο πέρσι θα μπορούσε να κοουτσάρει καλύτερα, Κώστα μου. Οπως ξεχνάς, Κώστα μου, ότι πέρσι στο ΟΑΚΑ μια χαρά την έπαιξες την Ιντερ και οι Ιταλοί έλεγαν ότι και η ισοπαλία δεν θα ήταν άδικο αποτέλεσμα. Οπως σου διαφεύγει το γεγονός ότι άλλο να τερματίζεις πρώτος στον όμιλο και άλλο δεύτερος. Ρώτα, Κώστα μου, πόσο άρεσε στο Μουρίνιο που έπεσε πάνω στη Μάντσεντερ και όχι στη Βιγιαρεάλ. Οπως σου διαφεύγει, Κώστα μου, ότι το ποδόσφαιρο είναι και θέμα τύχης και ότι αν δεν έκανες την ανέλπιστη ανατροπή του αιώνα στο ΟΑΚΑ, σήμερα θα έγραφες άλλα, Κώστα μου.

Προκειμένου να ισοπεδώσουμε τον Ολλανδό και να εξυψώσουμε το Νιόπλια, συγκρίνουμε άλλες ομάδες, άλλα διπλά, άλλες διοργανώσεις, υπό άλλες συνθήκες. Και να θες να συμπαθήσεις το Νιόπλια (που δε φταίει σε τίποτα ο άνθρωπος) κάτι τέτοια άρθρα δε σε αφήνουν...

gatti said...

@Αnimation: Ετσι όπως κινούνται όλα γύρω από τον αστερισμό του ...νινιού, μη σου κάνει εντύπωση αν αρχίσει και ...σέρνει και ολόκληρη πόλη!

Εντάξει, υπερβάλλω για τα τρία καρπούζια, το ότι έχουν αρχίσει όλοι να μιλάνε για τελικό Europa
League δεν σημαίνει ότι θα πάμε κιόλας. Οσο για το κύπελλο, το έχω ξαναγράψει, δεν θα αρρωστήσω κιόλας αν το πάρει κανας άλλος. Καλό είναι να μοιράζονται οι χαρές. Δεν είναι καλό να είναι κάποιος μονοφαγάς σαν τον γαύρο.

ΥΓ. Τι σημασία έχει ποιος το έφτιαξε; Το θέμα είναι ότι σε μένα το έστειλες εσύ. Και αρέσει απ΄ όσο μου λένε! Αρέσει πολύ! Ευχαριστώ ξανά! :))))

gatti said...

@koutavaki: Συμφωνώ ότι το καρπούζι ουσιαστικά είναι ένα, αλλά είναι μεγάλο και ...βαρύ! Εδώ που φτάσαμε το πιστεύω κι εγώ πως δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την Ευρώπη κι αυτό μπορεί τελικά να είναι η καταδίκη μας.

ΥΓ1. Ο Ντομενέκ είναι ανεκδιήγητος (μην πω και άσχετος...). Τέτοιο ρεύμα που έχει ο Τζιμπρίλ αυτό τον καιρό μόνο ένας ηλίθιος δεν θα το καταλάβαινε (ή αναγνώριζε).

ΥΓ2. Μια χαρά τα πάει ο ξιφίας στα μεγάλα παιχνίδια. Ιστορία γράφει!

ΥΓ3. Σίγουρα δεν είναι τυχαίες δύο ανατροπές μέσα σε μια εβδομάδα. Αυτά ας τα βλέπουν κάποιοι άλλοι που μονίμως επιχειρούν να απαξιώσουν τις ευρωπαϊκές μας επιτυχίες.

gatti said...

@4minister: Mε τον Νιόπλια τώρα υπάρχουν δύο περιπτώσεις. Είτε που δεν θα ξέρει ποιον από τους Κάρα - Νίνη να βάλει να παίξουν και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, είτε που θα απελευθερωθεί (αν ισχύει ότι είναι δυσαρεστημένος με τον τυπάρα) και θα βάζει τον μικρό γνωρίζοντας ότι έχει τον κόσμο στο πλευρό του.

Ο Σιμάο εξελίσσεται διαρκώς. Δεν τον βλέπω να μένει για πολύ ακόμα στην ομάδα.

Δεν ξέρω ποιον χαιρετά ο Αλέξης. Δεν νομίζω όμως να είναι ο Ελευθεράκης.

gatti said...

@pensierix: Aυτά με τα καρπούζια είναι απλά για νάχουμε να λέμε κάτι. Είναι γεγονός ότι
αν η διαχείριση αλλά και οι επιλογές ήταν διαφορετικές τώρα θα ήμασταν πολύ πιο άνετοι στην Ελλάδα αλλά θα είχαμε και το νου μας στην Ευρώπη. Τώρα μπορεί να χάσουμε τα πάντα.

gatti said...

@eforas: Nαι ναι, όπως το λες. Ο γαύρος θα αποκλείσει την Μπορντό. Εσύ και ο Καραπαπάς είστε που το πιστεύετε. "Βλέπω - λέει - μια κλάψα στον Ολυμπιακό. Εχει αποκλειστεί και είμαι ο μόνος που δεν το κατάλαβα; Δεν έχει ένα ακόμα παιχνιδάκι;".

Στον ίδιο χώρο, στην απέναντι πτέρυγα από τη δική σου είμαι κι εγώ. Στο Δαφνί μας έχει στείλει η
ομάδα με αυτά που κάνει.

Καλά να περνάς! :))

gatti said...

@squarelogic: H υγεία της οικοδέσποινας είναι καλή, αλλά αν συνεχίσει αυτό το σκοτσέζικο ντους στα επαγγελματικά, τότε θα προκύψουν και τα ψυχοσωματικά. Ετσι δεν γίνεται συνήθως; Ονειρο θερινής νυκτός οι βόλτες στα μαγαζιά της Ρώμης...

Κι όμως θέλοντας και μη έρχεται στο νου το πρωτάθλημα, όσο κι αν θέλει κανείς να μείνει στη βραδιά του Ολίμπικο. Και είναι λογικό. Παραδόξως το παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν με προβληματίζει τόσο πολύ. Περισσότερο με αγχώνει το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Αλήθεια, πού το θυμήθηκες αυτό με το δανεισμό στον Πανιώνιο! Το είχα ξεχάσει. Κι όμως ναι! Τους είχε περάσει ΚΑΙ αυτό από το μυαλό. Το θέμα βέβαια είναι να "δέσει" ο Νίνης γιατί ακόμα δεν μπορείς να πεις ότι είναι απόλυτα έτοιμος. Η σταθερότητα είναι το μεγάλο ζητούμενο, γιατί ακόμα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Ελπίζω να μείνει ο ίδιος σοβαρός, αφού οι γύρω του έχουν γίνει ασόβαροι και να εξακολουθεί να κρατάει χαμηλούς τόνους και να δουλεύει για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Αλίμονο αν πάρουν τα μυαλά του αέρα.

Κι εγώ τρελαίνομαι με τη σχέση που έχουν αναπτύξει ο Σισέ με τον πιτσιρικά!

gatti said...

@fl@neur: Kαλώς σας (ξανα)βρίσκω! :)))

Εχεις δίκιο, τέτοιες βραδιές δεν πρόκειται να χαρούμε στην Ελλάδα. Αλλά για την ομάδα μας θα μπορούσε αυτή η επιτυχία να αποτελέσει εφαλτήριο για να εκτοξευτούμε σε άλλη διάσταση. Είναι σίγουρο ότι οι πολυμετοχικοί μπορούν. Θέλουν όμως;

Εννοείται ότι αξίζουν συγχαρητήρια για την ομάδα μπάσκετ κι ας μην τα κατάφερε φέτος. Δεν πειράζει. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει!

gatti said...

@Mάγος: Αλίμονο, δεν ήταν απεργία Μάγε μου! :))

Νομίζω ότι το μόνο εύκολο είναι να πετάξει έξω τον Σιμάο (κατ΄ αρχήν), από την στιγμή που υπάρχει ο Ζιλμπέρτο. Αν παίξει ο Κάρα ΦΥΣΙΚΑ και θα μπλέκεται στα πόδια του μικρού, αφού κινούνται στους ίδιους χώρους (και δεν θα το κάνει επίτηδες).

gatti said...

@pensierix: Toν Κατσουράνη τον βρήκα καλό. Εχω πάντως μια επιφύλαξη, γιατί έτσι όπως σερνόταν τον προηγούμενο καιρό και τα απόλυτα βασικά να έκανε, πάλι θα μου άρεσε! :))

Eχει λογική η εξήγηση για τον Σαριέγκι. Αλήθεια, το καλοκαίρι θα ήθελες να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και να υπάρχει ως εναλλακτική λύση ή προτιμάς να πάρει πόδι;

gatti said...

@4minister: Μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε για αύριο; Λες να μείνει άσφαιρος ο Djibrilliant; Εχει πανσέληνο, γι΄ αυτό ρωτάω....

gatti said...

@pensierix: Συμφωνώ και επαυξάνω σε όσα λες για το κείμενο του Βαϊμάκη. Δεν θα άλλαζα ούτε κόμμα από όσα έγραψες!

pensierix said...

@ gatti

Κι εγώ είχα την υποψία ότι τον είδες καλύτερο τον Κατσούρ (που δεν ήταν κακός) επηρεασμένη απο τις πρόσφατες κάκιστες εμφανίσεις του...Πρέπει, πάντως, να το χωνέψουμε ότι ο Κατσουράνης χαφ μας έχει τελειώσει και ότι μόνο στόπερ μπορεί να παίξει πλέον, δίνοντας μερικές φορές ανάσες, ως λύση ανάγκης, στο κεντρο. Και στη Μπενφίκα, άλλωστε, περισσότερο στόπερ ήταν τον τελευταίο χρόνο.

Οσον αφορά στο Σαριέγκι, θεωρώ αστείο να συζητάμε την ανανέωση και ακόμα πιο αστείο αυτόν που θα εισηγηθεί ενδεχόμενη ανανέωση. Συμπαθητικός αμυντικός αλλά μέχρι εκεί. Εχουμε δεύτερο συμπαθητικό με πρόσφατο συμβόλαιο, ονόματι Καντέ και το στοίχημα Μπιάρσμιρ. Δεν χρειαζόμαστε και άλλον. Παίρνουμε έναν κεντρικό αμυντικό αξίας που μπορεί να παίξει δίδυμο άνετα με Βύντρα(που χαραμίζεται δεξιά) ή Κατσουράνη και μπακ απ Καντέ και Μπιάρσμιρ.

ΥΓ
Φωνάζει "ΠΑΟΚ" το πρωτάθλημα. Αν χάσουν την ευκαιρία φέτος τα καρντάσια, που όλοι και όλα δουλεύουν για πάρτη τους απ΄όπου κι αν το πιάσεις, θα είναι άξια της μοίρας τους. Toυς έχω ικανούς να κάνουν καμιά "ΠΑΟΚιά" και να το χάσουν μόνοι τους.

ΥΓ1
Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής, 0-4. Οι "ομορφιές" του ελληνικού πρωταθλήματος...

4minister said...

Ούτε η παρουσία του Βγενό ήταν τυχαία, ούτε η πολύ διαφορετική ενδεκάδα που κατεβάσαμε, ούτε η μετοχομάζωξη που είναι τη Δευτέρα.

Υπομονή.

Για την αυριανή πανσέληνο δεν φοβάμαι, γιατί αυτές τις βραδιές λειτουργεί το δικό μου άστρο! Αν δεν πέσουν Τζιμπριλόφαπες κάποιος άλλος θα καθαρίσει.

Η παρελθοντολαγνεία με κάνει ώρες-ώρες να βαριέμαι. Τώρα υπάρχει Νιόπλιας, αυτόν ξέρουμε αυτόν χρησιμοποιούμε. Έχει μόνο 2 μήνες στην ομάδα και τον κρίνουμε, ενώ ο άλλος είχε 5 μήνες και είχε ήδη χάσει το Κατσαρόλι, αλλά του δίναμε άλλοθι. Γιατί είχε, σου λέει, βαριά χαρτιά, που όμως αποδείχτηκαν χαρτιά υγείας.

Εξάλλου βρίσκεται πλέον στη μαγεμένη Αραπιά ασούμε. Σε μια ομάδα Δώθε Τραχανοπλαγιά, αν δεν κάνω λάθος ...

Του αφιερώνω και "τεμάχιο"

- Μελαμψές βεδουίνες, ερωτιάρες τσαχπίνες (κ.λ.π.)

του εραστή των πάγκων, μη χέσω!

pensierix said...

Την παρελθοντολαγνεία και τις συγκρίσεις τις συντηρούν όλοι αυτοί που τον τελευταίο μήνα που ο ΠΑΟ κάνει τη μια γκέλα πίσω από την αλλη, ρισκάροντας να χάσει μόνος του ένα αστείο πρωτάθλημα, το είχαν βουλώσει. Με το που έκανε η ομάδα ένα διπλό στην Ευρώπη, ξαναβρήκαν τη φωνούλα τους, ξανααισθάνθηκαν δικαιωμένοι και ξαναθυμήθηκαν τον Τεν Κάτε και το πόσο κακός είναι σε σχέση με το Νιόπλια.(αδικώντας τον ίδιο το Νιόπλια με αυτή την τακτική, άλλο που δεν το καταλαβαίνουν).

Εδώ φτάσαμε να μιλάμε για τον Τεντά στο άσχετο, με αφορμή μια επιτυχία της ομάδας στην Ευρώπη με άλλον στο πάγκο. Κάναμε συγκρίσεις ανακατεύοντας Μιλάνα, Ρώμες, Τσου Λου και Europa league μόνο και μόνο για να ξανακαταλήξουμε στο συμπέρασμα (λες και δεν μας το έχουν καταστήσει σαφές τόσο καιρό) ότι ναι, ο Ολλανδός ήταν μυρουδιάς.

Μάλλον τα γράφουν για να τα πιστέψουν και οι ίδιοι και να αισθανθουν δικαιωμένοι. Τόση εμμονή στα όρια της διαστροφής δεν εξηγείται διαφορετικά.

coachp said...

@ πενσιερίξ
κάποιοι θυμήθηκαν τον Τεν Κάτε, επειδή κάποιοι άλλοι που παιρνουν χαρτζηλίκι απο τον ίδιο και τον Αναστασίου, τον ξαναέφεραν στο προσκήνιο με τις πρώτες γκέλες του Παναθηναϊκού... Περιμένουν στη γωνία να χάσει ο ΠΑΟ το πρωτάθλημα, ωστε να δικαιωθούν. Αν αυτοί ειναι Παναθηναϊκοί,άντε να πάει στο διάολο. Μπορεί και να τους άρεσε. Όταν όμως είναι άλλη ομάδα, προφανώς είναι προπαγανδιστές... Χειρότεροι κι απο τον παλιό Γκότζο. Στο βωμό του εγωϊσμού και της αβαντας.

Αυτο δεν καταλαβαίνετε. Εχετε πέσει θύματα μιας τεράστιας προπαγάνδας. Το έχω γράψει άπειρες φορες, αλλά δεν θέλετε να το καταλάβετε. Αρκετοί... Μεγάλα παιδιά είστε, μπορειτε να κρινετε μόνοι σας ποιοι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκου είναι πιο έμπιστοι και "πονάνε" περισσότερο την ομάδα...
Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου. Δεν λέτε να καταλάβετε πως ο Τεν Κάτε έμενε στον Παναθηναϊκο μονο και μόνο για να την σπάσουν κάποιοι διοικούντες σε κάποιον άλλο. Και όταν κατάλαβαν αυτοί που τον στηρίζουν οτι δεν τους κάνει και όταν τους το είπε και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον τελίωσαν μεσα σε μια νυχτα. Ούτε ο παύλος δεν πρόλαβε να το πάρει χαμπάρι πότε έγινε...

fl@neur said...

Υπήρχε στα παλιά καλά χρόνια μια διαφήμιση που έλεγε "Κάποιος πρέπει να τούς μιλήσει για τη Rexona", τώρα κάποιος πρέπει να τούς μιλήσει για τον ΠΑΟ. Ας είμαστε ειλικρινείς, με το νοσηρό κλίμα των ΑΡΔ-ΜΜΕ (κοκκινο-πράσινων, όπως έδειξε και το gatti, "Θρύλε μπορείς"-"Δύσκολα ο ΠΑΟ") κανείς δεν περίμενε 2 ανατροπές και 6 γκολ στη Ρόμα!!! Όταν πέφτεις στη λούμπα, και θεωρείς είτε ότι η ομάδα θα έπαιρνε με περίπατο το πρωτάθλημα είτε ότι αυτή η ομάδα θα το χάσει από τον γάβ-ρο (τον ΜΠΑΟΚ, που είναι και η ευχάριστη, αν και άβολη για μάς έκπληξη, κανείς δεν τον υπολόγιζε!!!), που έχει και τα "μέσα" και τον "τρόπο", έρχεται η Ευρώπη και σού υπενθυμίζει ξανά τι είναι το ποδόσφαιρο και ποια είναι η ομάδα. Και κάτι ακόμα: όλοι τα 'χουν με τον "τεντά", καλώς ή κακώς δεν μ' ενδιαφέρει, κι όλοι ξεχνάνε το 0-1 και το 0-3, με σαφώς κατώτερη ομάδα από τη φετεινή. Τώρα, για Κατσούρ και Τυπάρα, ό,τι και να πούμε, "βαράμε ενέσεις", δεν παίζουν, αρχίζουν οι αναστεναγμοί, παίζουν, αρχίζουν τα βρισίδια, γενικώς τρελοκομείο έχουμε γίνει και από πάνω μάς ξε-τρελλαίνει η ομάδα. Και μια προσωπική άποψη: η "νέα πίτσα" δεν μπορώ να πω ότι ειναι τόσο ευρηματικό, μού θυμίζει το εξώφυλλο του Focus, για το οποίο γίνεται πολύ λόγος τελευταία. Ότι και να 'ναι πάντως, το gatti επέστρεψε, και όλοι περιμένουμε καλά αποτελέσματα σήμερα!

paoad said...

Σπέρες! :)))

σκρατς. Υπάρχει κάποιος, εκτός απο εμένα, που να συμμερίζεται την άποψη ότι η Πανάθα θα περάσει άνετα (0-2) απο τη Ν.Σμύρνη σήμερα;

χρατσ. Είμαι ο μόνος που πιστεύει ότι θα κάνουμε 7/7;

σκριτς. Είμαι ο μόνος που θέλει οπωσδήποτε το νταμπλ και θα θεωρήσει ως αποτυχία αν χάσουμε το κύπελλο και πάρουμε το πρωτάθλημα;

?. Γιατί τα παοκια έχουν πάρει τόσο αέρα ; Γιατί οι γαβροί ισχυρίζονται με τόσο πάθος ότι θα μας νικήσουν σήμερα;

χρουτσ. Γεια χαρά, τα λέμε στην επόμενη έξοδο...

κουράγιο γατάκι:))

paoad said...

Λέτε να το γκαντεμιάσω και μετα απο την ΆΔΙΚΗ άδικη άδικη άδικη καζούρα που δέχθηκα για Αλκμααρ, Στανταρ να γίνω θύμα νέας;

pensierix ηρέμησες;

:))

4minister said...

@ pensierix

Πράγματι ήταν μυρωδιάς, ο εραστής των πάγκων!

Για όλους

Συγκρίνω τον φετεινό Κάτε που έπαιξε με την ίδια ομάδα που έχει και ο Νιόπλιας και αντιμετώπισε την Ατλέτικο, χάνοντας κάτω τα χέρια!

Μην ακούσω δεν έπαιξει καλό ό τάδε, ο δείνα κ.λ.π.

ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΕΓΩ;

Ή μήπως ο μυρωδιάς που δεν έκανε ΚΑΘΟΛΟΥ τακτική;

4minister said...

Στους πράσινους αθλητικογράφους υπάρχουν πολλοί επιλήψιμοι. Άλλοι είναι πιασμάν από τον Κάτε, όπως λέει ο coachp και άλλοι από τον Πρακτοράκο, λέει ο 4minister. Κατανοητόν;

@ paoad και fl@neur

Δεν πιστεύω ότι θα δυσκολευτούμε στο τέλος. Όπου να 'ναι αρχίζει ο περίπατος.

Αλλά αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο, είναι ότι η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Τι να το κάνω το Κατσαρόλι αν δεν βλέπεται η ομάδα; Γαύρος δεν γίνομαι, οκέυ;

gatti said...

@pensierix: Οπότε συμφωνούμε για Κατσούρ. :)))

Mας τελείωσε λες; Δεν ξέρω, ίσως να φταίει και το γεγονός ότι έχει δώσει πολλούς αγώνες και τα έχει φτύσει. Αλλά μπορεί και να έχει παραδώσει πνεύμα ως αμυντικό χαφ και να πρέπει πράγματι να παίξει ως στόπερ.

Συμπαθητικός ο Βάσκος, όπως το λες. Κι εγώ πιστεύω ότι δεν θα του ανανεώσουν του χρόνου και θα πάει στο καλό. Με απασχολεί που δεν ακούμε τίποτα για Μπιάρσμιρ. Δίνω μεγάλη βάση στην κρίση του Χένρικσεν κι αυτός μόνο καλά λόγια έχει πει για τον Σουηδό. Πρέπει απαραιτήτως να πάρουμε έναν στόπερ κλάσης για να μαθητεύσει δίπλα του.

ΥΓ. Οντως φωνάζει ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Και αναρωτιέμαι πού θα χάσει βαθμούς; Μόνο με τον Αρη, υπάρχει περίπτωση. Εκτός αν μας ...εκπλήξει η ΑΕΚ (αν και ανάμεσα στους τρεις είναι βέβαιο πως η ΑΕΚ προτιμάει να το πάρει ο έτερος Δικέφαλος...).

ΥΓ1. Ξεκίνησαν τα "Κανελλάκεια"....

gatti said...

@4minister: Λες να μην ήταν τυχαία όλα αυτά που αναφέρεις; Θα δείξει.

Ούτε εγώ φοβάμαι για την πανσέληνο. Περιμένω ότι το ματς θα το πάρουμε άνετα.

Oλα σου καλά. Αν δεν είχες το ίδιο τενκάτειο κόλλημα με τον κολλητό σου (τον κόουτς ντε) θα ήσουν τέλειος!

Οτι είναι λίγο στην ομάδα ο Νιόπλιας δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να τον κρίνουμε. Αλλο η κριτική, άλλο η πίστωση χρόνου. Το δικαίωμα στην δεύτερη το έχει αυτός, το δικαίωμα στην πρώτη το έχουμε εμείς.

ΥΓ. Ε όχι και Τζιμπριλόφαπες! Κάπως αλλιώς λέγονται! :pppp

gatti said...

@coachp: Eχω δει κολλήματα και κολλήματα. Αλλά σαν το δικό σου με τον Ολλανδό δεν έχω ματαδεί. Ούτε χυλόπιτα να σου είχε ρίξει! :pppp

Αφού δεν εννοούμε να ξεστραβωθούμε, τι επιμένεις; Δεν κουράστηκες; Φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Είμαστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως...

gatti said...

@fl@neur: H αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να έρθει η πρόκριση επί της Ρόμα, πολύ δε περισσότερο να έρθει με τόσο εμφατικό τρόπο. Ας είναι. Ετσι κι αλλιώς οι ΑΡΔ τον γαύρο αβαντάρουν, ειδικά εμείς οι δύο τα έχουμε ξαναζητήσει στο blog, οι περισσότεροι διευθυντές εφημερίδων και ραδιοσταθμών είναι γαύροι και ΑΕΚτζήδες.

Συμφωνώ ότι έχουμε γίνει τρελοκομείο με αυτή την ομάδα, όλα τα παράδοξα συμβαίνουν. Σαφώς και όλοι ξεχνάμε τις περυσινές επιτυχίες με την Ιντερ και την Βέρντερ με κατώτερη ομάδα, αλλά "έτσι είναι η ζωή". Θα το αντέξουμε κι αυτό.

Εξάλλου, εμείς που αντιδράμε όταν επιχειρούν να κάνουν σύγκριση - απαξίωση του Τεν Κάτε δεν το κάνουμε επειδή είμαστε πολέμιοι του Νιόπλια. Το καλό του θέλουμε, γιατί το καλό του Νίκου θα είναι και καλό για την ομάδα. Και αυτό είναι το ζητούμενο. Διαχωρισμούς κάνουν μόνο όσοι έχουν συμφέροντα. Αλλά δεν μπορείς να μην αντιδράσεις όταν βλέπεις να γίνεται το άσπρο - μαύρο...

gatti said...

@paoad: Kαλώς το μου το φανταράκι μου!

Αν διάβαζες τα σχόλια θα έβλεπες ότι έχουμε την ίδια άποψη. Κι εγώ πιστεύω ότι θα περάσουμε άνετα. Μαζί θα δικαιωθούμε ή μαζί θα διαψευστούμε!

Δεν ξέρω αν είσαι ο μόνος που θέλει απαραιτήτως νταμπλ, εγώ πάντως δεν κόβω φλέβες για το κύπελλο... Αν έρθει καλώς, αν δεν έρθει δεν θα βάλω και τα κλαματα...


Τα ΠΑΟΚια δικαιολογημένα έχουν πάρει αέρα. Ποιος δεν θα έπαιρνε στη θέση τους; Αυτό που ζουν φέτος, τις τελευταίες αγωνιστικές είναι κοσμογονία. Προσωπικά χαίρομαι με τη χαρά τους, δεν ξέρω αν θα λέω το ίδιο σε περίπτωση που δεν πάρουμε τον τίτλο. Πάντως, αν είναι να τον πάρει ο γαύρος, χίλιες φορές ο ΠΑΟΚ!

ΥΓ. Μα γιατί ρωτάτε όλοι τον pensierix αν ηρέμησε; Μόνο εγώ δεν τον είδα νευριασμένο;

pensierix said...

Αλλα γράφω, άλλα καταλαβαίνουν και σε άλλα μου απαντούν...Σα να μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να απέχω για λίγο από το σχολιασμό, μέχρι να τελειώσει το ριμαδοπρωτάθλημα, γιατί το γενικότερο κλίμα που πάει να δημιουργηθει, αρχίζει στ'αλήθεια πλέον να με εκνευρίζει.

4minister said...

@ gatti

Γιατί να είναι σώνει και καλά κόλλημα; Έβανα και επιχείρημα.

Ίδια ομάδα δεν είχε ο ΤενΚάτε με αυτή του Νόπλια, όταν τον ήπιε κρύο από Ατλέτικο;

Ίδια είχε! Ήταν μάλιστα ήδη ένα χρόνο στην ομάδα, είχε κάνει τις μεταγραφές που ήθελε (έτσι μας έλεγε ο κεφτές), είχε το χρόνο του να την μοντάρει,

και έχασε κάτω τα χέρια!

Για πε, για πε ...
____________

Πως θέλεις να το πω, σκαμπίλια με το αφρικανικό μονόχορδο ασούμε; Δεν γίνεται, έχουμε και κάποιο επίπεδο εμείς οι Παναθηναϊκοί, με τα γαλλικά μας, το πιάνο μας και το μπαλέτο μας ...

Άσε τα άπειρα ταξίδια στα εξωτερικά, σου λέει.
_______________

Ούτε εγώ βλέπω τον Ρωμαίο νευριασμένο, ή να σχολιάζει λάθος. Μια χαρά τον βρίσκω.

Μάγος said...

@gatti: Εκτός απο τον Μπίερσμιρ που έλεγε καλά λόγια ο Χενρικσεν καλά λόγια έλεγε και για τον Μπάκε... Άρα μην σου λέει κάτι αυτό...

gatti said...

@pensierix: Μην πτοείσαι... :)))

gatti said...

@4minister: Διάβασες τις δηλώσεις Σισέ για τον Τεν Κάτε;

Είδες σε πόση εκτίμηση είχε τη δουλειά του; Δεν ξέρει αυτός καλύτερα;

Τι συγκρίνεις τώρα; Την ομάδα που είχαμε στην αρχή της σεζόν; Ηταν ο Νίνης, ή ο Σισέ αλλά και όλοι οι υπόλοιποι στην κατάσταση που είναι τώρα; Θεωρείς πως μπορούσε να είναι μονταρισμένη μια ομάδα το χρονικό διάστημα που παίξαμε με την Ατλέτικο;

Τέλος πάντων, δεν ωφελεί πια αυτή η συζήτηση. Ο,τι έγινε έγινε, ο τεντάς είναι παρελθόν.

Αφρικανικό μονόχορδο ΜΙΑ ΧΑΡΑ μου κάνει! ΚΑΙ το επίπεδο δεν κατεβάζει ΚΑΙ το στίγμα δίνει. ;))))

gatti said...

@Μάγος; Είχε πει ο Χένρικσεν καλά λόγια για τον Μπάκε; Τώρα με κάνεις και ανησυχώ...