Tuesday, February 9, 2010

Χειρωνακτικές εργασίες...

Χειρώνακτας: (o) ουσ. (Κ χειρώναξ, -ακτος) που εκτελεί βαριά δουλειά με τα χέρια... (εντάξει, βαριά δουλειά δεν την λες, με τα χέρια πάντως γίνεται...).


Scratch (από Στέφανο Χάρη στη "Sportday"): Για να μην είμαι άδικος με τον Τζιμπρίλ πάντως, οφείλω να του αναγνωρίσω ότι μπορεί να μη σκαμπάζει τα μυστικά της θέσης, όμως ακόμα και τώρα, στα ποδοσφαιρικά γεράματα, έχει άφθονη όρεξη για μάθηση. Ετσι εξηγούνται και οι εκλάμψεις του σε μερικά παιχνίδια...

Φαίνεται ότι ακολούθησε τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Αλέξης μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο, «εδώ συνίσταται εγκλεισμός στην Παιανία, βιντεοπαιδεία από το Euro 2004 και απαγόρευση εξόδου ώσπου να μάθει ο Σισέ πώς έπαιζε τη θέση ο Ζήσης Βρύζας», ξεπατίκωσε δυο τρεις χαρακτηριστικές κινήσεις του Βρύζα (γκολ όπως αυτά του Σισέ στο Αλκαζάρ ο Ζήσης τα είχε για δεκατιανό) και έκανε το κομμάτι του...

Αν μάλιστα ο Τζιμπρίλ πάρει και πέντε-έξι DVD με τα highlights του Καμπάνταη (άλλη μεγάλη συμπάθεια του «Σπυρό») για να διδαχτεί πώς κινείται το σύγχρονο φορ στον χώρο, ίσως κάποτε καταφέρει να φτάσει στο επίπεδο του Καούνου (Για τον Λεωνίδα δεν το συζητώ καν. Σ’ αυτή τη ζωή τουλάχιστον δεν προλαβαίνει. Στην επόμενη να το συζητήσουμε).


Scratch 1 (από GWF): Για την αλαζονεία του (πίσω-από-τις-λέξεις και όχι του Νίκου) φταίει κυρίως το επίπεδο της ελληνικής ΑΡΔογραφίας. Ο τύπος βλέποντας τον μέσο πουρουπουπού, ξεδοντιάρη, βερνίκο που κυκλοφορούν στο χώρο του, νομίζει οτι είναι ένα κράμα Χάντερ Τόμσον και Σέιμουρ Χερς! Εχει βέβαια και την γκάβλα του για την εθνική (τα βράδια τον παίζει υπό τους ήχους του CD του πειρατικού που είχε βγάλει ο Χελάκης). Δεν θέλει και πολύ το πράγμα...


***



Scratch 2: Bγαίνει ο Νικολακόπουλος στον Καραλή και συζητούν το παραπάνω άρθρο, σχετικά με το ότι οι ομάδες της Σούπερ Λίγκα επιλέγουν να εκτίουν οι παίκτες τους τις ποινές από τις κάρτες τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Καραλής: "Εχει βάση αυτή η συμπεριφορά. Οταν βλέπεις ότι ο πρώτος περνάει από τις περισσότερες έδρες, είναι φυσιολογικό να θυσιάσεις τον παίκτη σου σε έναν αγώνα που τον θεωρείς χαμένο για να τον έχεις σε κρίσιμα για σένα παιχνίδια. Ο Λεβαδειακός π.χ. (βρήκε κι αυτός παράδειγμα...) δεν θα βάλει τον παίκτη του να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό που δεν έχει πιθανότητες, αλλά προτιμά να τον έχει στη διάθεσή του για το ματς με τα Γιάννενα, όπου μπορεί να διεκδικήσει κάτι. Το ίδιο δεν συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια με τις ομάδες όταν αντιμετώπιζαν τον Ολυμπιακό;"

Νικολακό (μετά από μεγάλη παύση): "Nαι, δεν λέω... Αλλά πάντως είναι υπερβολικό...".

59 comments:

kitrinomavros said...

Ρεσιταλ! ! !

pensierix said...

@ Αλέξη Σπυρόπουλε

http://www.youtube.com/watch?v=1NztTZAUBsg&feature=related

Αντε, την επόμενη φορά να μας δώσεις και τα νούμερα του Τζόκερ. Το 5, το 8 κτλ κτλ και τζόκερ ο Σισέ.

"Ο Σεσκ και ο Ζλάταν".

Ο Μήτσος δίνει πάσα στον Παντελή που αλλάζει το παιχνίδι στον Αριστείδη. Κοφτή τρίπλα και σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάκης πιάνει την κεφαλιά και τρυπάει τον Βασίλη.

Με τον άλλο, που έκανε την γραφικότητα επάγγελμα, δεν ασχολούμαι.

gatti said...

@kitrinomavros: Δεν είναι άξιοι θαυμασμού; Εκεί που νομίζεις ότι έχουν εξαντλήσει το ρεπερτόριό τους, εκεί σου παρουσιάζουν κάτι νέο! Αστείρευτοι!

gatti said...

@pensierix: A, εγώ αν μου δώσει τα νούμερα του Τζόκερ, του τα συγχωρώ ΟΛΑ!

Ζηλεύεις που τους γνωρίζει προσωπικά τους παιχταράδες και τους λέει με το μικρό τους όνομα!

Οσο για τον Νικολακόπουλο, παραπληροφορεί σκόπιμα! Γιατί ο Βιτόλο είχε κανονιστεί να εκτίσει την ποινή του στο επόμενο ματς του ΠΑΟΚ, δηλαδή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα, ώστε να είναι ελεύθερος να παίξει κόντρα σε μας. Πού να φανταστούν στον ΠΑΟΚ ότι θα κάνει τέτοια αποκοτιά και θα πάρει μια τόσο βλακώδη κόκκινη έναν αγώνα πριν;

Σ΄ αυτούς που δεν ξέρουν όμως ή δεν καταλαβαίνουν μια χαρά περνάει η προπαγάνδα!

pensierix said...

Αλλος ένας που έχει χάσει το τόπι τελείως, είναι ο Παπαδογιάννης. Πολύ ελιτίστικο στυλάκι, ρε αδερφάκι μου. "Πού έχω μπλέξει εγώ ο πολιτισμένος με τους ιθαγενείς" ένα πράμα.

"Στην Ελλάδα επιτυχία είναι ό,τι μιλάει στο θυμικό των οπαδών. Προσέξτε, για να πειστείτε, τι συμβαίνει στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Ολυμπιακός του Ερνέστο Βαλβέρδε υπέστη τραγικό πατατράκ με τον αποκλεισμό από τους ομίλους του Τσάμπιονς Ληγκ (στα χέρια της... Ανόρθωσης), αλλά ο Ισπανός έγινε λαϊκός ήρωας επειδή γέμισε με σκόνη τον Παναθηναϊκό! Κάπως έτσι δεν λάτρεψε και η «πράσινη» εξέδρα του μπάσκετ τον Γιασικεβίτσιους;"

Πως κατάφερε να συγκρίνει τον Βαλβέρδε και την αντιμετώπιση που είχε από τους γαύρους, με τη λατρεία που έχουμε στον Σάρας και να βρει αναλογίες (επειδή έκανε σκόνη τον Ολυμπιακό;;;), είναι πέρα από κάθε λογική. Τον αθλητή που συνετέλεσε στο να σηκώσουμε τα πάντα (εκτός κι αν αυτό είναι το πατατράκ που πάθαμε με τον Σάρας) αποδίδοντας τα μέγιστα όταν η μπάλα έκαιγε, τον πιο δημοφιλή μπασκετμπολίστα αυτή τη στιγμη στην Ευρώπη...

Είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει στον Γιασικεβίτσιους, αλλά και η μαλ*** έχει τα όριά της...

Μάγος said...

Τον Νικολακό ρε παιδιά ακόμα και οι γαύροι τον δουλεύουν!, έχει γράψει τουλάχιστον 5-6 ίδια άρθα φέτος. Με στατιστικές για διαιτησίες, με στατιστικές για κίτρινες κάρτες με ότι θες. Τι να περιμένεις απο έναν άνθρωπο που γράφει καθημερινά 6000 λέξεις στο φως.

Ωραίος ο Καράλης...

4minister said...

Ο Νικο-πως-τον-λεν τα έχει χάσει τελείως. Του ξεφεύγει πως όταν το παρακάνεις χάνεις ακόμα και τους φανατικούς πιστούς σου.
Απόδειξη είναι τα σχόλια που ακολουθούν τα άρθρα του στο gazzeta.gr, όπου ακόμα και οι γαύροι τον κράζουν τακτικά.

Γι' αυτό ετούτο το άρθρο το δημοσίευσε στο sport-fm.gr όπου δεν υπάρχουν σχόλια.

4minister said...

Ορίστε που συμφωνεί και ο(η) Μάγος του blog ασούμε.

Ο άλλος, ο Αλέξης, ο πίσω από τις λέξεις, "ξεχνάει" πως όταν έχεις παίκτη κατάλληλο για τη θέση, την παίζεις στα ίσια. Όταν δεν έχεις, τότε μπλέκεις με συνδυασμούς (κομπίνες).

Στην Ελλάδα, που ο Σισσέ συνήθως δεν έχει αντίπαλο κεντρικό αμυντικό, φτάνει να παίξει τη θέση "παραδοσιακά". Έξω θα χρειαστεί, πως το λέει να δεις πίσω απ' τις λέξεις, κομπλικέ.

koutavaki said...

Ανοίξανε τα μπαούλα με τις μαλακίες...Γιατί βλέπεις άμα έπαιζε ο Κώτσιος,ο Νεμπεγλέρας,ο Ρουμπάκης και όλοι αυτοί που λέει θα μας είχανε κάνει τα τρία δύο (χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τα παιδιά).Το Λούκα Τόνι ξέχασε.Μάλλον περιμένει να το δει πρώτα για να το έχει σίγουρο.Για τον από πάνω που έγραψε και ολόκληρο κατεβατό για να μας πει ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου,καλύτερα να το ζωγράφιζε.Από τη λύσσα του να γράψει κάτι για το Σισέ(και αφού δεν είχε τι)προσπάθησε να περιγράψει έναν αγώνα,ανεξαρτήτως συστήματος η πορεία της μπάλας είναι ίδια,μετά τον έχασα λίγο και δε χαραμίζω χρόνο να το ξαναδιαβάσω και τι συμπέρασμα έβγαλε?Ότι πάντα παίζουν μπάλα 11 αλλά τους 8 ίσως θα μπορούσαμε και να τους παραλείψουμε.Όπως λέγαμε παλιά "είναι νύχτα,ο ήλιος λάμπει κι ένας πεζός καβαλάρης ανεβαίνει τον κατήφορο".

fl@neur said...

"Στα μαθητικά σου τα βιβλία
πίσω από τις λέξεις
έρχεται ο Αλέξης
και σε πιάνει μια μελαγχολίααααα..."
Μαζί με τα υπόλοιπα σχόλια, αφιερωμένα στους Σπυρόπουλους που μάς ζαλίζουνε τον... Μαλαχία.
"Μα για ποιον να παίξεις
έφυγε ο Αλέξης"

Unknown said...

Μου αρέσει πάρα πολύ που έχεις χρόνο και ανεβάζεις κάθε μέρα αρθράκια. Ελπίζω να σου αρέσει κι εσένα το ίδιο ;)

Άσχετη, μεγάλη, ιστορία που καταλήγει στο τέλος: Για πολλά χρόνια φοβόμουν τα αεροπλάνα. Δεν ήθελα με τίποτα να μπω γιατί είχα πειστεί ότι είμαι τόσο γκαντέμης που σε αυτό που θα έμπαινα θα έπεφτε. Για τον ίδιο λόγο δεν πήγαινα και γήπεδο. Το δεύτερο, το γήπεδο δλδ, το είχα "αποφασίσει" μετά από την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Ολυμπιακό με 1-2 το 1997. Το πρώτο δεν θυμάμαι πως προέκυψε, ίσως και την ίδια μέρα. Όλα αυτά άλλαξαν την χρονιά του Πεσέιρο. Η κοπέλα που φεύγει για μεταπτυχιακό στην Ιρλανδία και ξαφνικά, από το πουθενά, είμαι on-line και κλείνω αεροπορικά εισιτήρια. Όμως έπρεπε να τεστάρω την γκαντεμιά μου και γρήγορα. Μετά το x στην Τρίπολη αποφασίζω να επέμβω δραστικά και για τον Παναθηναϊκό και για μένα. Aberdeen, Ατρόμητος, Locomotive. 3x3. Είμαι πλέον ατρόμητος και αρχίζω να πιστεύω πως τελικά είμαι και γουρλής. Σε όσους πήγα εκείνη τη χρονιά πήραμε 3ποντο, εκτός από την καταραμένη την 21/02/2008 και τον πικρό, πολύ πικρό αποκλεισμό από την Rangers. Την ίδια χρονιά, επειδή ταιριάζει με το γήπεδο και το σασπένς του πρωταθλήματος αρχίζω να ακούω αρκετά αθλητικό ραδιόφωνο. Από αυτή τη χρονιά μου έχουν μείνει χαραγμένα τα εξής:

* Το πράσινο της Ιρλανδίας από ψηλά. (Ακόμα μελαγχολώ)
* Οι γκολάρες του Μάντζιου στην ΑΕΚ (τις είδα από την 7).
* Η γκολάρα του Γκούμα στη Rangers (από την 13)
* To γέλιο που έριξα καθ´οδών με τη μηχανή για Πάτρα με την ταμπέλα "ανώτατο όριο ταχύτητας 100 χρόνια ΠΑΟ" μετά τον ΣΕΑ Κορίνθου.
* Το γέλιο που έριχνα κάθε φορά με τον κλάψα τον Νικαλακό, που μιλούσε σα να είχε πεθάνει η μάνα του μετά από απώλειες του Χάρτινου. Τόσο γέλιο που έβαζα και την κοπέλα μου να τον ακούσει.

Καληηηημέρα...(τιιι κάνετε? χεχε)


υ.γ.1 H λίστα στο τέλος, προφανώς περιλαμβάνει και άλλα πράγματα που σκοπίμως παραλήφθηκαν... :)
υ.γ.2 Πέρσι λόγω του ότι ο κολλητός που πηγαίναμε γήπεδο μετακόμησε Κρήτη, πήγα μόνο στο ΠΑΟ - ΑΕΚ των playoff. Φέτος είπα να αναλάβω δράση και πήρα διαρκείας. Το πρώτο που έκανα ήταν να ενημερώσω τον κολλητό οτι φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δικό μας :)

X-myalismenos said...

Συνεχίζει να μας εκπλήσει ευχάριστα ο Αλέξης.
Τώρα γιά να πω και την κακία μου, από ΑΕΚτζή που έπαθε ξαφνικά αλτσχάϊμερ και έγινε γάβρος δεν περίμενα ποτέ κάτι καλύτερο.
Πρώτη φορά διαβάζω πως όταν το γκολ δεν το βάζει ο "9", αυτό είναι μη ορθόδοξο.
Τί να καταλάβω κι εγώ ο δόλιος ο αδαής;
Πως στην τέλεια ομάδα, όλα τα γκολ τα βάζει ο ίδιος παίκτης, άντε το πολύ-πολύ και οι ρεζέρβες του.
Οταν βάζουν γκολ οι ... αποδέλοιποι, κάτι δεν πήγε καλά.
Τέλος πάντων. Δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Σισέ, αφού φαίνεται πως δεν διαβάζει (ακόμα) μπουρδΑλέξη, τώρα πάμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στον Κατσουράνη.
Δεν μπορεί. Στο τέλος κάτι θα μας κάτσει και σ εμάς τους γαβρογενίτσαρους.
Εκτός αν με την Καβάλα, βάλουν από 3 γκολ Κατσουράνης και Σισέ, οπότε θ αρχίσουμε να γράφουμε πως σταμάτησε να βάζει γκολ ο Γιάσου Τουμπερλέκι.
Βάσανα που χει η ζωή όταν είσαι γαβροκονδυλοφόρος και δεν παίρνεις πρωτάθλημα ...

X-myalismenos said...

Ο Κουμορτζί πότε εξέτισε την ποινή του;
Το γκολ του Αρη με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, ποιός το πέτυχε;

Μάγος said...

@4iminister: Ο μάγος, ρσενικός είμαι που λέει και ο ραπτό...

coachp said...

Καλά, πάλι με δημοσιογράφους ασχολείστε...?
Αντε, με τον Σπυρόπουλο να καταλάβω, το έχει πάρει προσωπικά επειδή έχει διαψευστεί πλήρως απο τον Σισέ, τον έχουν ξεχέσει στα φορουμς και το έχει παρακάνει με τις εμμονές του...

Με τον Νικολακόπουλο, περίεργο που αναφερεστε και αναρωτιέστε. κανει προπαγανδα με τον κορυφαιο τροπο. οσο και χαζο να σας φαινεται, ο κωστάκης είναι πολύ μπροστά....

Αλλά ρε συ πενσιεριξ, εχει ενα υφάκι ο Παπαδογιάννης, αλλά είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. εισαι αδικος. και ο κορυφαιος σπικερ όλων των εποχων για μενα...

4minister said...

@ coachp

Αν και με το πάλι δν συμφωνώ, θέλω να σημειώσω πως κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο. Ιδιαίτερα όταν είναι δημόσιο πρόσωπο και γράφει λεβεντομαλακείες!

Για τον Αλέξη συμφωνείς πάντως, ότι καλά τα λέμε σε γενικές γραμμές.

Για τον Νικο-πως-τον-λεν τόνισα τα σχόλια που του γίνονται, ακόμα και από γάβρους, στα αθλητικά blogs. Συμπληρώνω και τα πολύ λιγότερα θετικά που παίρνει σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο λόγος είναι ότι η προπαγάνδα του δεν έχει εναλλακτική όταν ο Θρήνος δεν βγαίνει πρωταθλητής.

Για τον Παπαδογιάννη συμφωνώ μαζί σου και του συγχωρώ το υφάκι, είναι πολύ καλός δημοσιογράφος.

pensierix said...

@ coachp

Μα δεν αμφισβήτησα την ποιότητα των μεταδόσεών του (που και σ'εμένα αρέσουν πολύ) ούτε τη γνώση του αντικειμένου του. Ασχολούμαι μαζί του γιατί τον εκτιμώ και παρατηρώ ότι τελευταία έχει χάσει λίγο τη μπάλα...

Οταν μου συγκρίνεις τον Σάρας και την αντιμετώπιση που είχε από την εξέδρα με την περίπτωση Βαλβέρδε και βρίσκεις αναλογίες, θα τ'ακούσεις γιατί γράφεις ανοησίες. Θα καταλάβαινα τη σύγκριση αν ο Γιασικεβίτσιους ήταν ένας μικρομεσαίος παίκτης που έκανε ένα καλό ματσάκι με τον γαύρο και θεοποιήθηκε αποκλειστικά γι'αυτό το λόγο από τους Παναθηναϊκούς. Οταν όμως αυτός ο παίκτης είχε καθοριστική συμβολή στο triple crown, έχει κατακτήσει τα πάντα με την πράσινη φανέλα, είναι η μεγαλύτερη μπασκετική προσωπικότητα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, δεν είναι δυνατόν να υποτιμάς την προσφορά του και την κρίση της εξέδρας στο πρόσωπό του συγκρίνοντάς τον με τον Βαλβέρδε. Ναι, έκανε σκόνη τον Ολυμπιακό (και δεν βλέπω που είναι το κακό να τον γουστάρω και γι'αυτό), αλλά έχω να θυμάμαι και αστέρι στη φανέλα και όχι αποκλειστικά νίκες στη Ψωροκώσταινα. ΟΚ, δεν πολυγουστάρεις τον Σάρας, έχεις κατατάξει την εξέδρα στο επίπεδο των ιθαγενών, αλλά όχι κι έτσι, ρε αδερφάκι μου...

Είναι αυτό το ξερολίστικο, ελιτίστικο στυλάκι που τον κάνει ώρες ώρες να χάνει τη μπάλα, αντιμετωπίζοντας τον αναγνώστη και τον μέσο φίλαθλο σα να πρόκειται για μάο μάο...

pensierix said...

Και φυσικά, όταν έχεις φρέσκο το περιστατικό με τους οπαδούς στην προπόνηση της ομάδας, που σου αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο κάφροι και λάτρεις του αποτελέσματος, αλλά αναγνωρίζουν και 5 πραγματάκια, δεν είναι δυνατόν να τους υποτιμάς τόσο πολύ...

coachp said...

ωραια αυτά που λες για τον Γιασικεβίτσιους που παρεμπιπτόντως και εγώ τον θεωρώ παιχταρά, αλλά ίδια γνώμη με τον Παπαδογιάννη, φαινεται πως εχει και ο Ομπραντοβιτς... Αυτο θα επρεπε να ειναι το θέμα σου και οχι του Νικόλα η άποψη...

Τόνια said...

Και να φανταστεί κανείς,ότι επειδή είμαι της γενιάς που 'ανδρώθηκε' με ΤσουΛου στο mega και μεταδόσεις Σωτηρακόπουλου-Σπυρόπουλου(και Θαναηλάκη ενίοτε,σε κάτι επικές μεταμεσονύχτιες) κάποτε τον συμπαθούσα ιδιαίτερα τον Αλέξη...Πλέον αποδεικνύει το άτομο ότι έχει θέματα.Γιατί,εντάξει,είναι σαφές ότι έχει προσωπικό πρόβλημα...Δεν νομίζω ότι είναι γενικότερα γραφικός,με συγκεκριμένα μόνο θέματα βγάζει κόμπλεξ(βλέπε Σισέ).Άμα πάντως έχουν φτάσει να σε σατυρίζουν στην ίδια σου την εφημερίδα,μάλλον ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσεις ότιέχεις ξεφύγει Σπυρόπουλε(αν και δεν έχω πολλές ελπίδες για αυτό).

Για τον Νικολοτέτοιο τι να πεις?Τον κράζουν και οι της ομάδας του πλέον...Γραφικός όσο δεν πάει,και συνήθως με αυτά που γράφει υποκινεί άσχημο κλίμα το οποίο μια μέρα μπορεί να καταλήξει σεκαμιά βιαιότητα...Αίσχος.

Και μιας και κάποιος φίλος παραπάνω ανέφερε τον Παπαδογιάννη.
Είναι πολύ καλός εκφωνητής όντως.Είναι γνώστης του αντικειμένου του μπάσκετ επίσης.Αλλά καλός δημοσιογράφος ΔΕΝ είναι με την καμία.Εμμονές,αντιφάσεις(στα όρια της κωλοτούμπας),ειρωνίες και συγκεκριμένες εμπάθειες.Όχι ακριβώς χαρακτηριστικά ενός καλού δημοσιογράφου...Αλλά το χειρότερο όλων,τον έχω πιάσει στο παρελθόν να γράφει ψέματα για συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο τύχαινε να γνωρίζω από πρώτο χέρι(δεν αφορά τον ΠΑΟ) και μάλιστα με βεβαιότητα ότι τα πράγματα είναι όπως τα λέει αυτός.Για μένα από τότε έχει μπει σε black list.
Και προκαλώ(με την καλή έννοια) όποιον τον έχει σε εκτίμηση να κάτσει ένα Σ/Κ που θα'χει χρόνο και να διαβάσει άρθρα του σε βάθος χρόνου(π.χ.μηνών).Άμα δεν διαπιστώσετε τα κολλήματα και τις κωλοτούμπες του...πάω πάσο.

Υ.Γ."Κι ο Μπάρκογλου σκοράρει".Κάτιτέτοια λένε οι (και καλά) δικοί μαςκαι μετά παίρνει θάρρος ο Σπυρόπουλος...

pensierix said...

@ coachp

Αχ βρε κόουτς...Από όλο το κατεβατό που έγραψα, εσύ κατάλαβες ότι το θέμα είναι αν είναι στα πλάνα του Ζοτς που συμφωνεί με τον Παπαδογιάννη; Το θέμα είναι ότι ΕΞΙΣΩΣΕ και βρήκε αναλογίες στη συμπεριφορά που είχαν οι γαύροι στο θέμα Βαλβέρδε, με αυτή της πράσινης εξέδρας και τον Γιασικεβίτσιους...Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Παπαδογιάννης μας λέει, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας, ότι οι βαζελοκάφροι λάτρεψαν τον Σάρας επειδή νίκησε το γαύρο όπως έκαναν οι γαύροι αντίστοιχα στο ποδόσφαιρο. Κι επαναλαμβάνω, αν ο Γιασικεβίτσιους είχα πάρει ενα ψωροπρωταθληματάκι με μια καλή εμφάνιση απέναντι στο γαύρο και οι βάζελοι τον είχαν κάνει Θεό, θα καταλάβαινα τη σύγκριση με τον Βαλβέρδε. Από τη στιγμή που αυτό δεν ισχύει κι έχουμε να κάνουμε με έναν αθλητή του βεληνεκούς του Σάρας που το μόνο "πατατράκ" ήταν ένα αστεράκι ακόμα στη φανέλα, η ΣΥΓΚΡΙΣΗ είναι μια τεράστια ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-Α. Αν τον γουστάρει ο Ζοτς(πέρσι στα δύσκολα τον έβαλε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και αδιαφορώ αν τον γούσταρε) και αν τον έχει ακόμα στα πλάνα του είναι τελείως διαφορετικό θέμα και δεν έχει να κάνει με αυτό που λέω εγώ...

The Bgt said...

Τον Παπαδογιαννη τον πηγαινα πολυ. Μεχρι που ακουσα τις ραδιοφωνικες του περιγραφες σε προσφατες μεγαλες επιτυχιες της Εθνικης ομαδας μπασκετ.

ΠΟΣΟ ακυρος και κομπλεξικος πρεπει να εισαι οταν δευτερολεπτα αφοτου η Εθνικη μπασκετ εχει κερδισει ενα ευρωπαικο συ μιλας για το ποσο καλυτερες ειναι οι επιτυχιες του μπασκετ σε σχεση με το ποδοσφαιρο (που λιγο καιρο πριν εχει κερδισει την κουπα)? Ποοοοσοοο?
ΤΟΟΟΟΟΣΣΣΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!
Απο κεινη την μερα τον σιχαθηκα τον τυπο που δεν ειναι η εξαιρεση στον κλαδο του. Μαλλον το φωτεινο.... παραδειγμα.

ΠΡΟΧΕΝΟΣ said...

..τη βλεπουνε ολοι-της λενε γι αγαπη ..αλλα η μικρηηη?? ..παρ το χερι σου απο κει πια.. ειπαμε πρωτος ειναι ο παιχτουρας! ..εξ αλλου,αν δεν ητονε δεν θα τον ηφερνανε στην τζαμαχιρια! ( ιγω παντους,σσι διαβαζω παντα κον μουτσο γουστο) απλως επειδης σε βλεπω,οτι εισαι στο εμπαουτ,να υπερβης τα εσκαμμενα,σου συνιστω (φορ φρηη βεβαια)να περιμενης, μεχρι να του ριξη τιποτα κλωτσες ο Κατσουρ,οστις δεν μασαει απο ετσιδες (τον ειδα να το κανει και στην μπενφικα,επι του πααρα πολυ Λουιζαο) Ο πολυ γουσταρω οπαδος σου.

X-myalismenos said...

Που λες ΠΡΟΧΕΝΟΣ, προφανώς είσαι επηρεασμένος απ τις μπουνιές του Ντιόγο στον Γιαννάκη - σουτάρωσαντονΤαραλίδη- Παπαδόπουλο.
Χαλάρωσε γιά να το απολαύσεις
Δεν γίνεται τίποτα φέτος.
Ούτε οι προσευχές πιάνουν, ούτε τα οράματα του Πητ Παπαχρόνη - Παπαδάκου

4minister said...

Με λύπη μου διαπιστώνπω ότι αν λείπει η χρυσοχέρα οικοδέσποινα, το κάνετε σύστιγγλο. Όλα τα τασάκια γεμάτα, κουτιά μπύρες γύρω ολούθε, 2 σακκούλες με τα περισσέματα απ΄τα διπλόπιττα δίπλα στους καναπέδες. Άτε να χαθείτε ρεμπεσκέδες!

Και δε με λες Πρόξενος, τίνος χώρας είσαι διπλωμάτης, για να 'χουμε καλό ρώτημα; Μην είσαι της πρώην Αν. Γερμανίας ασούμε; (χοχοχο)

gatti said...

@pensierix: Το ελιτίστικο στιλάκι ήταν πάντα το χαρακτηριστικό των δημοσιογράφων του μπάσκετ. Κάπου όσο κι αν με ενοχλεί το έχω συνηθίσει σαν αναγκαίο κακό.

Ο Παπαδογιάννης μου αρέσει πολύ στις περιγραφές, τον θεωρώ καλό δημοσιογράφο κι έτσι παρόλο που είναι γαύρος και ξεφεύγει κάποιες στιγμές (τελευταία όλο και πιο συχνά), του το συγχωρώ.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα που αναφέρεις ήταν πραγματικά τελείως άστοχο και εκπορευόταν από προσωπικές του εμμονές.

gatti said...

@Μάγος: Πράγματι τον Νικολακόπουλο τον έχουν πάρει στο ψιλό και οι ίδιοι οι γαύροι.

Νομίζω πως τελευταία πάντως έχει ξεπεράσει τον εαυτό του. Λογικό, αφού είναι πρωτόγνωρη κατάσταση τα τελευταία χρόνια να χάνεται το πρωτάθλημα από το λιμάνι.

gatti said...

@4minister: Πολλές φορές τα σχόλια που ακολουθούν τα κείμενα του Κνικ στη "Gazzeta" από γαύρους είναι απολαυστικά. Το καλύτερο όμως θα ήταν να δεχόταν σχόλια και στα κείμενά του στo sport-fm. Δεδομένου ότι εκεί γράφει τα πιο ...extreme θα είχαμε πολύ traffic (και ακόμα περισσότερο γέλιο).

Δεν νομίζω ότι το ξεχνάει ο "πίσω από τις λέξεις", απλώς έτσι όπως αυτοεγκλωβίστηκε κάνει ό,τι μπορεί τώρα για να το "σώσει".

gatti said...

@koutavaki: Πω πω αγρίεψε το koutavaki!!! :)))

Tα είπες όλα! Και με τον δικό σου προσωπικό τρόπο! Και για τον γαυροΝικολακό και για τον Σπυρόπουλο.

:))))

gatti said...

@fl@neur: Πίσω από τις λέξεις έρχεται ο εμμονικός Αλέξης... :)))

gatti said...

@Slapfish: Σαν τo media watch του ραλίστα έχω καταντήσει με όλα αυτά τα άρθρα που ανεβάζω και βγάζω κόσμο στον ...τάκο! Μάλλον θα πρέπει να το κόψω... :)))


Μου άρεσε πολύ το ξεδίπλωμα των προσωπικών αναμνήσεων και χάρηκα που βρήκαμε γουρλή!!! Πρέπει να βρούμε τρόπο να σε αξιοποιήσουμε στην ομάδα!!! :))))

gatti said...

@EXARCHIOTIS: To περίεργο είναι ότι συνεχίζει να μας εκπλήσσει! Υπήρξε ΑΕΚτζής; Ρε, τι μαθαίνει κανείς...

Εγώ πάλι άλλο δεν καταλαβαίνω. Αφού αυτό που κάνει ο Παναθηναϊκός, δηλαδή να βάζει το γκολ με τον σέντερ φορ είναι το ορθόδοξο, προς τι όλη η ανάλυση;

gatti said...

@coachp: Και τι σε νοιάζει ρε συ κόουτς με τι ασχολούμαστε;

Εντάξει, το ξέρουμε ότι έχεις συμπάθεια στον Νικολακόπουλο (να το προσέξεις πάντως αυτό...). Ετσι άλλωστε γνωριστήκαμε. Εξαιτίας του πρωτοσχολίασες στο blog. Nόμιζες ότι έγραψα πως καλά έκαναν οι γαύροι και τού την έπεσαν (που ΔΕΝ έγραψα κάτι τέτοιο, αλλά ως συνήθως παρερμήνευσες...) και ήρθες να μου τα χώσεις!

Για τον Παπαδογιάννη συμφωνώ ότι είναι καλός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να του γίνεται κριτική...

gatti said...

@Aντώνης: Ιδια διαδρομή κι εγώ για τον Σπυρόπουλο. Τον εκτιμούσα ιδιαιτέρως στο παρελθόν. Τον ξεχώριζα από τους άλλους, αλλά τώρα πια έχει σίγουρα "θέμα".

Πού είδες να τον σατιρίζουν στην εφημερίδα του; Διάβασες κάτι στην "Εξέδρα"; Γιατί το κομμάτι που έβαλα εγώ είναι από την Sportday.

Aυτό είναι το ζήτημα με τον Νικολακόπουλο. Οτι μ΄ αυτά που γράφει φτιάχνει κλίμα.

Οσο για τον Παπαδογιάννη, είναι πράγματι καλός εκφωνητής και γνώστης του αντικειμένου. Εγώ τον θεωρώ καλό δημοσιογράφο, αλλά αφού αναφέρεις προσωπική εμπειρία, θα αρχίσω να τον διαβάζω περισσότερο υποψιασμένα. Μη με βάζεις όμως στο τριπάκι να ψάξω παλιά του άρθρα. Δεν έχω ούτε το χρόνο (κυρίως), αλλά ούτε και τη διάθεση...

ΥΓ. Εδώ ο Λιβαθηνός έπλεξε το εγκώμιο του Γκέκα, ο Σπυρόπουλος μας πειράζει... :)))

gatti said...

@The Bgt: Αυτό δυστυχώς είναι το αναγκαίο κακό που αναφέρω παραπάνω. Η μασονία πάει παρέα με το ελιτίστικο στιλάκι και αυτό με ενοχλεί πολύ περισσότερο από τις εμμονές του κάθε μπασκετικού δημοσιογράφου.

gatti said...

@ΠΡΟΞΕΝΟΣ: Αγαπητέ Πρόξενε, αφού δεν έπαιξαν οι δικοί μας κλοτσομπουνίδια επί Τεν Κάτε είτε μεταξύ τους είτε με τον Volcano, τώρα πια, εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν και με το πρωτάθλημα να αχνοφαίνεται, το θεωρώ δύσκολο να συμβεί.

Αλλά μην απογοητεύεσαι. Αυτά τα κλοτσομπουνίδια που δεν έπαιξαν οι παίκτες και οι προπονητές μας, θα τα ρίξουν οι πολυμετοχικοί το καλοκαίρι όταν θα πρέπει να μοιράσουν το μερτικό τους...

gatti said...

@4minister: Μεγάλο χάλι το σπίτι υπουργέ μου, άλλο να σου λέω και άλλο να το βλέπεις! Ενα 24ωρο θα μου πάρει να τα μαζέψω όλα! Φρίκη λέμε!

Λύσε μου μια απορία αν μπορείς: Eγώ για Σπυρόπουλο και Νικολακόπουλο έγραψα. Πώς έγινε τέτοιος χαμός με τον Παπαδογιάννη; :))))

4minister said...

@ gatti

avec plaisir!

Ότι και να λες εσύ, ονόματα κ.λ.π. ο καθένας έχει την καψούρα του ... και τη θυμάται όταν πίνει! :p

Θυμάσαι το παλιό ρητό: «η γυναίκα που πάει με όλους είναι απελευθερωμένη, άνετη. Και αυτή που πάει με όλους εκτός από μένα, είναι πουτ@ν@» (χαχαχα)

pensierix said...

Εγώ έφερα στο σπίτι τον Παπαδογιάννη και όντως, κάναμε μεγάλη ακαταστασία...

Συνεχίζω από εκεί που το άφησα:

Ενα άλλο κόλλημά του είναι η Εθνική ομάδα. Μεγάαααααλο κόλλημα. Εθνική υπόθεση. Δεν πήγαν σε ένα τουρνουά ο Διαμαντίδης με τον Παπαλούκα για να ξεκουραστούν και η αιχμή πήγε σύννεφο. Μόνο προδότες δεν τους χαρακτήρισε...Και φυσικά, όπως λέει και η the Bgt, η μόνιμη σύγκριση με το ποδόσφαιρο. Τρίποντο ο Σπανούλης; Αυτός τα βάζει, όχι σαν τον Χαριστέα που δεν ξέρει να κάνει κοντρόλ. Και καπάκι, ο κάφρος ο Ελληνας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Και μετά, επειδή είναι λάτρης του καλού θεάματος και του πολιτισμένου περιβάλλοντος, μας ενημερώνει ότι πήγε να δει την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου κόντρα στη Βαλένθια, όχι σαν εμάς που ασχολούμαστε με το Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης...

ΥΓ
Τώρα πάω να φέρω τη σφουγγαρίστρα, να καθαρίσω τα αίματα γιατί φωνάζει η gatti...

:pppppppp

fl@neur said...

@gatti
Από το "εμμονικός" στο "ηγεμονικός" (που θέλει να ξεχωρίζει ο ΄Αλεξ) δεν θέλει πολύ να καβαλλήσεις το καλάμι. Διάβασα όλα τα σχόλια (πολλά δεν τα κατάλαβα, γιατί δεν γνωρίζω τα πρόσωπα που σχολιάζονται, δεν ακούω ράδιο, δεν βλέπω Nova), όμως, επίτρεψέ μου να συμπληρώσω κάτι: ΣΑΝ τον Διακογιάννη, δεν έχει περάσει άλλος δημοσιογράφος! Δεν λέω κάτι περισσότερο, για να μη φανεί ότι κάνω κανενός είδους μάθημα, αλλά οι παλιότεροι έμαθαν από τον Διακογιάννη κλασικό αθλητισμό, ποδόσφαιρο και ιστορία (το στυλ αυτό μόνο ο Σωτηρακό το έχει ακολουθήσει, αλλά ποδοσφαιρικά είναι συχνά "αδιάβαστος").
Το ζήτημα είναι αλλού: η αθλητική λεγόμενη δημοσιογραφία ακολουθεί τα κουσούρια της πολιτικής δημοσιογραφίας, τα ΜΜΕ και τα ΑΡΔ στην Ελλάδα είναι για γέλια, εξ ού και οι "κωλοτούμπες", όπως γράφεις. Οι σχολές αθλητικής δημοσιογραφίας είναι μάλλον για τα πανηγύρια (όχι ότι τα κρατικά πανεπιστήμια είναι καλύτερα).

Γιωργος Κεντρωτης said...
This comment has been removed by the author.
Γιωργος Κεντρωτης said...

Με το συμπάθιο, φιλτάτη. Ο Παπαδογιάννης γαύρος; Τί; - μαρινάτος ή τηγανητός; Τέτοιοι γαύροι "είναι" και οι χαλακοπανουτσοκαρπετοσπυρόπουλοι! Δηλαδή όχι γαύροι! Νικολακόπουλος; Αστειότης αυτόχρημα. Βεβαίως και υπάρχουν γαύροι δημοσιογράφοι, που όμως είναι δημοσιογάφοι και γαύροι. Οι άλλοι δεν είναι ούτε το ένα ούτε το άλλο. Τί είναι; ΑΡ! Χωρίς το Δ, παρακαλώ. Εννοείται ότι υπάρχουν και δημοσιογράφοι πού είναι βάζελοι, χανούμηδες κ.λπ. και που δεν τους έφταιξε κανά παιδικό τους τραύμα για να πά' να γίνουν και ΑΡ.
Και πάλι σε χαιρετώ από καρδιάς.

Γιωργος Κεντρωτης said...

"Αλέξης Σπυρόπουλος ή Το μομέντουμ". Αυτός είναι ο τίτλος ενός μυθιστορήματος που γράφω από παλιά. Εκεί που πάω να το κλείσω, εμφανίζεται ο Α.Σ. και μου βάζει δουλειά. Κι έχει γίνει (όχι μείνει!) ατέλειωτο...
Τους θερμούς χαιρετισμούς μου, φιλτάτη.

Τόνια said...

@Gatti

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και κάποια χρόνια έχω 'κόψει' τις αθλητικές εφημερίδες(και τα ραδιόφωνα σε μεγάλο βαθμό) οπότε είχα την αίσθηση ότι ο Σπυρόπουλος ανήκει ακόμα στο δίπολο sportfm-sportday.
Μάλλον έχω χάσει επεισόδια,ε?

Για την...ιστορική αναδρομή στα άρθρα του Παπαδογιάννη το έγραψα καθ'υπερβολή.Ήθελα απλά να τονίσω ότι αν τον διαβάσεις σχετικά συστηματικά(όπως εγώ κάποτε) καταλαβαίνεις περίπου τι πάει στραβά.
Π.χ.στο τελευταίο του άρθρο που διάβασα(πριν κανένα μήνα νομίζω) ισχυριζόταν ότι τις μεταγραφές στον Παναθηναϊκό τις ορίζουν οι 'φανατικοί',και τις επιβάλλουν στον Θανάση κυνηγώντας τον για να τον...δείρουν!Αστεία πράγματα δηλαδή.

Εγώ πάντως άμα πετύχαινα πουθενά τον Θανασάρα,θα τον κυνήγαγα μόνο για να του σφίξω το χέρι.Άντε και για να βγάλω φωτογραφία τη γραβάτα του.

Υ.Γ.Σόρρυ για την off-topic Παπαδογιαννιάδα...Ο pensierix φταίει για όλα(πλάκα κάνω φυσικά!).

fl@neur said...

Κάτι για την "Εξέδρα": θεωρητικά, λόγω ΔΟΛ, θα έπρεπε να είναι πιο κοντά στον Παναθηναϊκό (θεωρητικά πάντα), από την εποχή της "Ομάδας" (όχι του ενθέτου στα ΝΕΑ, αλλά της παλιάς αθλητικής εφημερίδας του ΔΟΛ), παραδοσιακά ο ΔΟΛ (πριν τον Ψυχάρη) ήταν πιο κοντά σε ΠΑΟ, ΑΕΚ. Τώρα, με τον Ψυχάρη (είναι γνωστές οι σχέσεις του με Χοχοχο) και λόγω του ότι 2 ΄"κόκκινες" φυλλάδες (Φως, Πρωταθλητής), αλλά και ανταγωνιστικά φύλλα (Goal, SD) έχουν σημαντικό μερίδιο στην ούτως ή άλλως πριορισμένη αγορά του αθλητικού τύπου, αλλά και με δεδομένο, ότι ο φίλαθλος του ΠΑΟ είναι πιο "αντικειμενικός" αναγνώστης (επί Sportime, οι περισσότεροι αναγνώστες ήταν παναθηναϊκοί), πρέπει, μέσω πρωτοσέλιδων και σχολιαστών, να κερδίσει κμμάτι από την πίτ(σ)α. Δεν χρειάζεται να είσαι (επι)κοινωνιολόγος, για να καταλάβεις προτιμήσεις και "κωλοτούμπες" στην Ελλάδα.

Unknown said...

Πάντως ως οπαδός του Παναθηναϊκού πρέπει να ομολογήσω ότι μου λείπει η "Αθλητική Ηχώ". Όχι ότι έχω άποψη για την ποιότητα των κειμένων της εφημερίδας, αφού όταν την έπαιρνα ήταν επί Ρότσα και ήμουν...13-14, αλλά ρε παιδί μου αυτό το χάλι της Πράσινης και του Derby, τουλάχιστον στα πρωτοσέλιδα δε το είχε.

gatti said...

@4minister: Οπως τα λες είναι. Για όλα φταίει η καψούρα του καθενός...

:))))

gatti said...

@pensierix: Eκεί στη γωνία, δεν τα έχεις σφουγγαρίσει καλά. Να επιληφθείς του θέματος άμεσα, παρακαλώ! :pppp

Στο θέμα της Εθνικής, ο Παπαδογιάννης είναι δυστυχώς της σχολής Συρίγου. Τους τα έχωνε ο Φίλιππας, από κοντά και ο Νίκος.

Τώρα για τη σύγκριση με την Εθνική ποδοσφαίρου για τους μπασκετικούς είναι πια αντανακλαστική κίνηση. Πώς χτυπάει ο γιατρός με το σφυράκι και αμέσως τεντώνεται το πόδι; Ενα τέτοιο πράγμα...

Αστο, μη το ψάχνεις. Είπαμε, τι να τους κάνουμε τους μασόνους, δεν αλλάζουν... Τους αντέχουμε με τα ελαττώματά τους...

gatti said...

@fl@neur: O Διακογιάννης ήταν ο κορυφαίος γιατί ήταν δημοσιογράφος που είχε γενικότερη παιδεία και καλλιέργεια.

Δεν υπάρχει στην σύγχρονη εποχή περίπτωση να βρεθούν τέτοιοι δημοσιογράφοι. Συμφωνώ ότι ο Σωτηρακόπουλος είχε το στιλ του, αλλά το έχασε στην πορεία.

Από τις σχολές τι περιμένεις να βγει, αφού οι περισσότεροι από αυτούς που διδάσκουν είναι "υπάλληλοι" των ομάδων;

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Για Μαρινάτο τον κόβω, τηγανητός δεν μου κάθεται καλά! :))))

Αν είναι να αρχίσουμε να απαριθμούμε τους ΑΡΔ ή τους ΑΡ χωρίς το Δ θα γράψουμε βιβλίο. Εσύ δηλαδή το έχεις αρχίσει ήδη. Προτείνω να το κλείσεις κάποια στιγμή, γιατί αλλιώς όλο και θα σε προμηθεύει με υλικό ο Αλέξης και δεν θα τελειώσει ποτέ!

Να περνάς καλά!

gatti said...

@Αντώνης: Eντάξει δεν τρέχει και τίποτα. Απλά έλεγα πως ίσως να θυμόσουν τις διαφημιστικές καμπάνιες της "Εξέδρας" που στηρίχθηκαν σε δύο άτομα: Τον Σπυρόπουλο και τον Σαμπράκο. Κι εγώ είχα ξαφνιαστεί για την "μετακόμισή" του. Μάλλον τελικά δεν πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένος ο "πίσω από τις λέξεις" για την επιλογή του. Αλλά με έναν κολοσσό σαν τον ΔΟΛ πίσω, ποιος δεν θα το αποφάσιζε;

Για τον Παπαδογιάννη, όπως σου είπα θα τα προσέχω δυο φορές πια τα κείμενά του.

Μια φωτογραφία με τη γραβάτα του Θανάση είναι must!

ΥΓ. Αμ, ο pensierix φταίει βέβαια! Μη κοιτάς που το πάω γύρω - γύρω και ρωτάω - τάχα μου - τον υπουργό! (εγώ δεν κάνω πλάκα... αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Του λείπει και το alter ego του, ο paoad, οπότε θα έχουμε πολλά τέτοια φαινόμενα από εδώ και πέρα. Καλό είναι να αρχίσουμε να συνηθίζουμε...).

:)))))))

gatti said...

@fl@neur: H "Eξέδρα" δημιουργήθηκε ως "αντίπαλον δέος" των Sportday kai Goal. Στην αρχή είπε να δώσει και μια έμφαση στην επαρχία ως εναλλακτικό έντυπο, ενώ έδειχνε και μια συμπάθεια στην ΑΕΚ λόγω Σαμπράκου, αλλά όταν άρχισε ο κατήφορος άρχισαν και οι "εκπτώσεις". Τώρα πια δεν νομίζω ότι έχει σαφή γραμμή, είναι όπου φυσάει ο άνεμος και όπου πιστεύει ότι μπορεί να αρπάξει αναγνώστες.

gatti said...

@Slapfish: Εντάξει, τι να λέμε! Αλλο ήθος είχε η "Αθλητική Ηχώ". Στις παλιές καλές εποχές, γιατί τώρα προς το τέλος που παρέπαιε είχε κι αυτή τα μελανά της σημεία.

fl@neur said...

Το μόνο καλό στην online "Εξέδρα" είναι ότι μπορεί κανείς να διαβάσει φύλλα της "Αθλητικής Ηχούς" από το '50 και μετά, αξίζει τον κόπο (και δεν κοστίζει!). Συμφωνώ περί γάβρου μαρινάτου, είναι παλιά και πετυχημένη συνταγή!

zouk said...

Ξεκολατε ρε,δικιο εχει ο Σπυροπουλος,χαχαχαχα
Σπυ-ΡΟΜΠΟΥΛΟ θα επρεπε να τον λενε.

gatti said...

@fl@neur: Kαλά, μη νομίζεις ότι κάνει κάτι ιδιαίτερο η "Εξέδρα". Το ψηφιακό αρχείο της "Αθλητικής Ηχούς" το έχει και η "Gazzeta".

Oμως και οι δύο το έχουν πάρει από εδώ: http://www.athlitikihxo.gr/

Yπάρχει αυτόνομο στο Ιντερνετ, δεν χρειάζεται να μπεις στα site για να το βρεις....

gatti said...

@zouk: Τι να ξεκολλήσουμε; Τόσο ...promotion του κάνουμε! :))))

Nικ.Παπ. said...

Γεια χαρά. Ανακάλυψα τυχαία την κουβέντα σας και παρεμβαίνω μόνο και μόνο επειδή με πείραξε κάτι που ισχυρίστηκε πιο πάνω ένας φίλος, ότι έχει συμβεί να γράψω ψέματα για συγκεκριμένο θέμα ενώ δήθεν γνώριζα ότι δεν ίσχυαν αυτά που έγραφα. Ενδεχομένως να έχω πλανηθεί, ή παραπλανηθεί από κάποια "πηγή" (αν και αμφιβάλλω), αλλά ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχω γράψει ψέματα εν γνώσει μου. Δεν ξέρω σε ποιο θέμα αναφέρεται ο φίλος, αλλά ψέματα συειδητά αποκλείεται να έγραψα. Κατά τ'άλλα, ευχαριστώ για τα καλά λόγια και για τη χρήσιμη κριτική. Και την gatti για τη φιλοξενία. Θα με βρείτε στο nickpap66@yahoo.com.
Νικ.Παπ.

Nικ.Παπ. said...
This comment has been removed by the author.