Monday, February 8, 2010

Μωραίνει Κύριος...





Scratch: Οσο το σκέφτομαι το αγγλάκι αντίπαλον δέος του Τζιμπρίλ... Σαν να συγκρίνεις τον Μr Stay Puft Marshmallow Man με τον Godzilla (τον oρίτζιναλ, όχι αυτόν της "Ντέρμπι").



A πα πα... Δεν ξέρεις από πού να πρωτοφυλαχτείς σήμερα! Πέφτουν οι μαλακίες σαν το χαλάζι...

19 comments:

eforas said...

μωραίνει εντελώς όμως! Έχουν γέλιο πάντως, πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε! Πολύ καλησπέρα μας!

pensierix said...

Η πλάκα είναι ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, σνόμπαραν το παλτό. Τώρα ψάχνουν το αντίπαλο δέος. Και το βρήκαν απ'ό,τι φαίνεται. Ε ρε τι κάνει το γαυροtuboflo του Κομπότη...

Τον Μπακόπουλο τον έχουμε απολαύσει και ως ρεπόρτερ της ΝΕΤ στον πάγκο του γάβρου. Εχει αφήσει κι εκεί εποχή, με τελευταίο κατόρθωμα, τον χλευασμό μέχρι αηδίας του μέχρι χθες μάγου Ζίκο, λίγο πριν τον σουτάρει ο Χόχος. Γλύψιμο και άγιος ο Σωκράτης.

Το κορυφαίο του, το έχω ξαναγράψει, όταν σε ματς που ο γαύρος σέρνεται και με το γνωστό Μπακοπούλειο ύφος μας λεει:

"Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν συνηθίζει να φωνάζει στους παίκτες του. Περιμένει να βρουν μόνοι τους τον εαυτό τους."

Μάγος said...

Χαχα οι παρομοίωση με της φώτος ΟΛΑ τα money...

island said...

χαχαχαχαχαχαχα

Τον αφήσαμε τον Μήτρογλου-καλύτεροτουΚοβάσεβιτς;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Έχουν πλάκα οι ΑΡΔ. Αν δεν διάβαζα την ιστοσελίδα θα νόμιζα πως το έγραψε ο Νικολακόπουλος!!!!!

Elpis Cameraman said...

Πρωτη φορα γελασα τοσο με ποστ σου!
Πρωτα διαβαζω τα bold γραμματα του αρθρου και αρχιζω να «ψαχνομαι». Μετα βλεπω το ονομα του συντακτη (Μπακοπουλος), καταλαβαινω ποιος ειναι και γελαω!
Επειτα διαβαζω και το «οι μαλακιες πεφτουν χαλαζι» και λιωνω στο γελιο!
Τελειο! Ευχαριστω για το γελιο!

gatti said...

@eforas: Eγώ το έχω πει. Οταν πικραίνονται, βγάζουν απίστευτο αστείρευτο γέλιο. Λένε πολύ πετυχημένα πράγματα!

:)))

The Bgt said...

και μην ξεχνατε... καλυτερος ΟΛΩΝ ο Βρυζας, ενταξει??

gatti said...

@pensierix: Eτσι είναι. Οσο δεν σκόραρε ήταν παλτό. Εξ ου και το αλήστου μνήμης κομμάτι του Γαβαθιώτη, για το πόσα γκολ θα έβαζε ο Σισέ στην Ελλάδα και για το ότι νόμιζε ότι είμαστε ...Καζαμπούμπου και θα βάλει 20 γκολ. Τώρα όμως ψάχνουν τον δικό τους Σισέ.

Εχει κι άλλο μνημειώδες ο Μπακόπουλος. Οταν είχε πρωτοέρθει ο Ντουντού τον ρώτησε: Ιs it Ντούντου or Nτουντού?

gatti said...

@Μάγος: Ε, μα άδικο έχω; :)))

Aκούς εκεί αντίπαλον δέος!

gatti said...

@island: Και πού είσαι ακόμα Νησάκι!

Μη σου κάνει εντύπωση, που νόμιζες ότι είναι ο Νικολακό. Μια "κοψιά" είναι όλοι τους...

gatti said...

@Elpis Cameraman: Xαίρομαι που σε έκανε να γελάσεις! Το γέλιο κάνει καλό. Και μας είχε λείψει ρε γαμώτο, τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο!

:)))

gatti said...

@The Bgt: Nα σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι με την αστοχία του Σπυρόπουλου (του Αλέξη, όχι του παίκτη μας...) την πληρώνει άδικα ο Βρύζας που ούτε έχει ποτέ ενοχλήσει κανέναν και εν πάση περιπτώσει τη δουλειά του έκανε όσο πιο ευσυνείδητα μπορούσε. Και γίνεται τώρα σημείο ειρωνικής αναφοράς επειδή ο άλλος είχε ...έμπνευση!

Κρίμα, γιατί τον συμπαθώ πολύ τον Ζήσαρο!

Πάντως, χθες οι GWF ορμώμενοι από την θανατηφόρα ατάκα Σπυρόπουλου, τραγουδούσαν σύνθημα:

"Oε οεεεεε Ζισίλ Βρυζέεεεεεεεεεε"

fl@neur said...

Ο Κύριος κάτι τέτοια "νούμερα" ούτε να τα θέλει ξέρει, όχι να τα απωλέσει... Το μόνο πρόβλημα είναι, ότι πληρώνονται αδρότατα για να γράφουν μαλακίες, θεωρώντας τους αναγνώστες συλλήβδην μαλάκες (συγγνώμη για το λεξιλόγιο, αλλά δε βρίσκω άλλο χαρακτηρισμό και αδικούμε και μια κατά τα άλλα συμπαθή κοινωνική ομάδα). Μήπως πρέπει να επι(σ)τρέψουν τα γιαουρτώματα των τέντυμποϋς;
Το χειρότερο, δεν είναι ότι γράφουν αυτό που πιστεύουν (εντάξει, πολλοί δεν διακρίνονται και για ευφυΐα ούτε για τη γνώση των ελληνικών), αλλά γιατί πληρώνονται για να τα γράφουν ή γιατί πιστεύουν ότι θα ανταμειφθούν καλύτερα από τα "αφεντικά" τους, κι από την άλλη, υποθάλπτουν τον χουλιγκανισμό και, βεβαίως, την ηλιθιότητα. Ύψος βλακείας δυσθεώτητον, που έλεγε κι ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος (ο γνωστός ποιητής Φανφάρας, αλλά σε άλλη ταινία).

fl@neur said...

Ουπς! Ύψος βλακείας δυσθέωρητον!

gatti said...

@fl@neur: Eίναι πολύ μεγάλο θέμα αυτό που ανοίγεις. Αλλοι τα γράφουν επειδή είναι "υπάλληλοι" ομάδων και παίρνουν γραμμή, άλλοι επειδή πιστεύουν ότι έτσι θα γίνουν αρεστοί, κι άλλοι επειδή απλά αυτή είναι η γνώμη τους. Γιατί βέβαια δεν είναι όλοι φαύλοι. Υπάρχουν και οι ευσυνείδητοι.

Αλλά άντε τώρα εσύ να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι...

.

4minister said...

gatti said...
Αλλά άντε τώρα εσύ να ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι...

Έχεις σύμμαχό σου το χρόνο. Στην πορεία θα φανεί ο ειλικρινής απ' τον εντεταλμένο και ο εν λόγω στην περίπτωση φαίνεται ότι εκτελεί παραγγελία.

Ο Βαϊμάκης, τον τελευταίο χρόνο που τον παρακολουθώ δεν έχει πει κάτι αρνητικό για τον Σισσέ. Εκτός αν κάποια φορά έχει εκφέρει προβληματισμό. Κάτι που έκανα εξάλλου πριν "πιάσει" και με είχει διορθώσει ο coachp, λέγοντάς μου ότι κάνει κινήσεις χωρίς μπάλα στο γήπεδο και κάποια στιγμή θα φανεί η κλάση του.

Το ζουμί στο χθεσινό άρθρο του Βαϊμάκη είναι αυτό:

Είπαν πολλά γι’ αυτόν «ειδικοί» που αποθεώνουν εδώ και τόσα χρόνια τους «δεινούς σκόρερ» που τελειώνουν τη χρονιά με 7, 8 ή 9 γκολ, αλλά «δίνουν μάχες με τα αντίπαλα στόπερ», «τρώνε ξύλο» και «ανοίγουν διαδρόμους».

Όλη η αλήθεια σε μια πρόταση. Διάφοροι λακέδες που στηρίζουν τις "επενδύσεις" του εργοδότη τους. Που έχουν πληρώσει το παιχτάκι καμιά 500αριά χιλιάρικα και τον μοστράρουν στις φημερίδεζ με 4-5 εκ Τα συμβόλαια φυσικά που είναι κατατεθειμένα στην ΕΠΟ λένε το μικρό νούμερο ...

gatti said...

@4minister: Συμφωνώ ότι ο χρόνος δείχνει πάντα ποιος είναι ο ειλικρινής.

Αλλωστε, υπάρχει και το γνωστό ρητό που λέει ότι "μπορείς να κοροιδέψεις πολύ κόσμο για λίγο καιρό, ή λίγο κόσμο για πολύ καιρό. Αλλά δεν μπορείς να κοροϊδέψεις τους πάντες για πάντα..."

-----

Πραγματικά, αυτή η φράση που αναφέρεις από το άρθρο του Βαϊμάκη είναι όλο το "ζουμί". Και εκφράζει ακριβώς το πώς λειτουργεί το "σύστημα"....

4minister said...

Και η τελευταία δική μου παράγραφος έχει ζουμί. Που πρέπει να σε κάνει να αναρωτηθείς:

- Γιατί οι αθλητικογράφοι δεν κοιτάζουν το συμβόλαιο στην ΕΠΟ, ώστε να γράψουν τα επίσημα κοστολόγια;

Εκτός και γνωρίζεις ήδη την απάντηση ...

gatti said...

@4minister: Γιατί να το κοιτάξουν το συμβόλαιο; Αυτοί θα σώσουν τον κόσμο; Αφού έτσι εξυπηρετούν το "σύστημα".