Tuesday, February 2, 2010

Hπειρώτικο κλαρίνο


Κι ενώ στον ακατονόμαστο, τα όνειρα για επιστροφή του Βαλβίδα διακόπηκαν απότομα από τα μπουκέτα ανάμεσα σε Ντιόγο και Γιάννη Παπαδόπουλο,

η ΑΕΚ πάνω που χάρηκε γιατί βρήκε τερματοφύλακα, χάνει τον Αραμπατζή για καμιά δεκαριά μέρες (από εκείνη την απόκρουση που μας στέρησε τη νίκη)

κι εμείς αφήσαμε πίσω τις έριδες των πολυμετοχικών και ετοιμαζόμαστε για το κυπελλάκι και τον αγώνα με την ...Μποαβίστα, όπου ο Σισέ θα είναι λέει στο αρχικό σχήμα, χωρίς όμως τον Νίνη στην αποστολή (οπότε να δω και που θα παίξει ο Τζιμπρίλαρος ποιος θα του δώσει μπαλιά...), αλλά και χωρίς Ζιλμπέρτο Σίλβα (οπότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τη στραβή),

ο ΠΑΣ έδειξε το δρόμο!


Εριξε μια τεσσάρα κατακέφαλα στον ΠΑΟΚ, τον πέταξε έξω από το κύπελλο και έξω από τα ημιτελικά και μας γλίτωσε από ένα επιπλέον ντέρμπι μέσα στην ...τούρλα του Φλεβάρη. Υπό την προϋπόθεση βέβαια να αποκλείσουμε εμείς τους Καλλιθεάτες, γιατί αν σκεφτείς τις παραπάνω απουσίες μας, ποτέ δεν ξέρεις. Οχι βέβαια ότι και ένα ματς με τον ΠΑΣ θα είναι εύκολο ή θα είναι λιγότερο ντέρμπι απ΄ ό,τι θα ήταν αυτό με τον ΠΑΟΚ. Γιατί το ίδιο νόμιζαν και τα ΠΑΟΚια και να πού βρίσκονται σήμερα.

Για να αποδειχτεί αυτό που λέγαμε τις προάλλες. Οτι δηλαδή το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι οι αντίπαλοί του στο πρωτάθλημα, αλλά η αδυναμία διαχείρισης της επιτυχίας του.

Εκατσε και η φάση με τις πληρωμές κι ήρθε κι έδεσε το γλυκό. Για δύσκολο παιχνίδι κυπέλλου ετοιμαζόντουσαν στις πληρωμές το είχαν το μυαλό τους. Θα μου πεις, νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Εδώ είναι ζωή δεν είναι παίξε - γέλασε. Δεκτόν. Αλλά ένα ματσάκι ήταν ρε αδερφέ!
Και εσένα σαν ΠΑΟΚ ο κύριος στόχος σου φέτος ήταν το κύπελλο. Και όλοι οι παίκτες το λέγανε δεξιά κι αριστερά στις συνεντεύξεις τους ότι θέλουν να το σηκώσουν. Κάντε λοιπόν λίγη υπομονή να περάσει κι αυτό το ματς και μετά προχωρήστε σε όσες αποχές θέλεις. Μην κάνετε την ομάδα μπουρδέλο τέτοια μέρα.

Θα μου πεις, οι παίκτες φταίνε; Δεν φταίει η διοίκηση; Την έκανε ο Ζαγοράκης την πατατιά με το "καλημέρα" στην επιστροφή του. Τελικά κάποιο πρόβλημα πρέπει να έχουνε όλοι οι παράγοντες με το τάιμινγκ. Δεν εξηγείται αλλιώς να κάνουν τις πιο μεγάλες αποκοτιές στις πιο ακατάλληλες στιγμές. Εκτός αν στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει σάλιο και περιμένανε από το νέο άνοιγμα προς τους οπαδούς να βγάλουνε τα λεφτά για να πληρώσουνε τους παίκτες.

Κι αυτά τώρα είναι μέσες άκρες όσα μάθαμε. Γιατί φαντάσου πόσα δεν μάθαμε. Τα ντεσού δηλαδή της υπόθεσης. Το μόνο που βγήκε προς τα έξω ήτανε το πέσιμο στον Κονσεϊσάο. Που του είπανε δηλαδή ότι τον καιρό που ήτανε αυτός παίκτης του ΠΑΟΚ, ήταν ο πρώτος που ξεσήκωνε τους υπόλοιπους όταν δεν έμπαινε το μπαγιόκο στον λογαριασμό τους, ενώ τώρα που έγινε τεχνικός διευθυντής, άλλαξε πα να πει στρατόπεδο, λέει άλλα και τους ζητάει να κάνουν υπομονή.



Και πήγανε που λες ζοχαδιασμένοι και αδιάφοροι οι παίκτες στους Ζωσιμάδες και δεν πρόλαβαν να πουν ούτε "κιχ". Το πρώτο σοκ το έπαθαν βλέποντας το χωράφι. Αφού σε μια φάση τσαντίζεται ο Σάντος που δεν βάζει ο Κουτσιανικούλης τη μπάλα κάτω και του απαντάει ο παίχτουρας ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί η μπάλα μπαίνει συνέχεια μέσα στις λακούβες! Μέχρι που τον έβγαλε από το ματς και ησύχασε ΚΑΙ ο Κούτσι ΚΑΙ η μπάλα ΚΑΙ οι λακούβες ΚΑΙ ο καρπουζοψαράς από το Εστορίλ. Τώρα βέβαια, ότι ησύχασε ο Σάντος, μια κουβέντα είναι. Τα φίδια τον είχανε ζώσει. Οπως και τον Βρύζα, με τον Ζαγοράκη και τον Βιολίδη στην κερκίδα. Οπως τους έδειξε ο φακός, μία έκφραση είχανε κι οι τρεις τους. Αυτή της Μεγάλης Παρασκευής.


Γίνεται που λες με το καλημέρα η φάση και το αρπάζει το γκολάκι ο Χαλκιάς. Μέσα από τα πόδια του την πέρασε τη μπάλα ο Ντιμπαλά. Το πήρε και το σήκωσε το απόρθητο της εστίας. Και το πήρε για τα καλά. Μιλάμε ότι ο Κωστάκης που το είχε καμάρι το μηδέν για 9 ματσάκια (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) δεν προλάβαινε να μαζεύει. Ούτε ένα ούτε δύο. Τέσσερα τεμάχια άρπαξε. Οσα δεν είχε φάει στα προηγούμενα ματς, τα έφαγε μαζεμένα. Για να καταλάβεις δηλαδή για τι πράγμα μιλάμε, αρκεί να σκεφτείς ότι σε 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ έχει φάει μόλις 8 γκολ. Και έφαγε 4 με τη μία στο κύπελλο.



Και πέρα από τα εντός γηπέδου είχαμε και τα εκτός. 500 ΠΑΟΚια λέει είχανε πάει στα Γιάννενα για να δούνε το ματς κόντρα στην απόφαση για απαγόρευση μετακινήσεων, αλλά στάθηκε αδύνατο να μπούνε μέσα. Εξω από την θύρα 7 ξεροσταλιάζανε και όταν το πήρανε απόφαση ότι δεν πρόκειται να μπούνε μέσα αρχίσανε τον πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ, σπάσανε βιτρίνες και ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ και τελικά γίνανε και προσαγωγές. Αυτό είναι που λέμε και κερατάς και δαρμένος!


Ο ΠΑΣ λοιπόν πήρε την πρόκριση στους "4" για δεύτερη φορά μετά από το 2007. Τότε που είχε αποκλείσει τον γαύρο και είχε πανηγυρίσει ο Κοντογουλίδης το γκολ έχοντας καθίσει κάτω μέσα στο τηγάνι. Μετά βέβαια αποκλείστηκε από τη Λάρισα που μας κέρδισε στον τελικό με τον ντοπέ Αντζούγια και σήκωσε το κατσαρόλι. Οι ΠΑΣολέδες πάντως έχουν άγριες διαθέσεις. Από το 65ο λεπτό είχαν ξεχάσει τον ΠΑΟΚ και έλεγαν συνθήματα κατά του Παναθηναϊκού. Και ο Αναστόπουλος βέβαια έκανε το καθιερωμένο σόου του. Αποβλήθηκε όπως συνηθίζει για γούρι και αποθεώθηκε.

Και επειδή σε τέτοιες περιπτώσεις "όλα τα λεφτά" είναι ο λαός των δύο ομάδων για το τέλος σας έχω το καλύτερο. Ενα ποτ πουρί από συζητήσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ σε φόρουμ τους και των οπαδών του ΠΑΣ από τo φόρουμ του pas.gr.



ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ


* Μέλη που διαβάζουν αυτή την ενότητα: 1312, ............ ...... ..... ....... ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

- Ξεκινάει με 13 και τελειώνει με Μητσοτάκη; Κλειδώστε το τόπικ όσο είναι καιρός!!!


* Καλά έκανε και έβγαλε τον Κουτσιανικούλη. Αν έπεφτε σε καμιά νερολακούβα θα τον ψάχνανε τα ΕΜΑΚ...


* (στο 2-0): - Θα το γυρίσουμε!

- Αποκλείεται! Δεν παίζουμε με τον Αρη για να βάλουμε πάνω από 2 γκολ!



* - Οι καραγκιόζηδες που πήγανε στο αεροδρόμιο και χοροπηδούσανε, αν είναι μάγκες να πάνε τώρα ξανά να τους πλακώσουν στις μάπες.


- Με πούλμαν θα γυρίσουν...



* Το καλό είναι ότι έβαλε γκολ ο Σνάουτσνερ...



* Φιλιά στο Βιτόλο, τον Γκαρσία και τον Κοντρέρας. Τα πρωτοπαλίκαρα. Και μην ξεχάσω

τον Μπιλάρα μας.


* Ρε ουστ που μου θέλατε και αποχή. Γούμενος που σας χρειάζεται!



* Τα φυτά που πήγαν αεροδρόμιο για πανηγύρια, να πάνε αύριο στην προπόνηση για γιούχα!



* (Αλλόθρησκος που μπήκε στο ΠΑΟΚτσήδικο φόρουμ):


πυ πε λλόοο

πυ πε λλόοο


ΠΑΟΚαρα φέρε μας το πυπελλόοο

πυ πε λλόοοοοοοο

πυ πε λλόοοοοοοοοοοο


στον πύ ργο τον λευ κόοοο οοοοοοοοο..



* Ο ρεξόνας λέει ότι σήμερα ο ΠΑΣ απέδειξε ότι έχει και βάθος...



* Ζούμε εβδομάδα Θρασύβουλου...



* Φωτάκη, φύγε μόνος σου!



* O κλασικός μαλάκας Ελληνας. Πριν δέκα μέρες έτρεχε στο αεροδρόμιο, τώρα ψάχνει να δει τι ώρα επιστρέφει η ομάδα του για να μπινελικώσει. Τα ίδια έγιναν και πέρσι που έτρεχε στην Τούμπα για να πανηγυρίσει μια πρόκριση στα πέναλτι.





ΓΙΑΝΝΙΩΤΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ



* Σνάουτσνερ και Λίνο είναι εραστές του λάθους. Πρέπει να τους πιέσουμε!



* - Πάνω που ήμασταν όλοι έτοιμοι να βρίσουμε τον Ντιμπαλά για την καθυστέρηση που έκανε, τελικά πέφτοντας πέρασε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Χαλκιά.

- Πεφτογκόλ λέγεται αυτό.



* Ολος ο ΠΑΟΚ κάνει ζέσταμα...



* Τι μαλάκας αυτός ο Σνάουτσνερ! Χάλασε το γκολ του γιόκοτσοκο!


* Ρε τι ματς χάνουμε γ@$% την εξεταστική μας !!!!!


* - Καλά τι μετάδοση είναι αυτή; Ποιος είναι ο σπίκερ;

- Ο Κούδας...


* Ετοιμάζει Βρύζα για το 2ο ημίχρονο.


* Παίζει να μας έφεραν το Ροδοτόπι με τις φανέλες του ΠΑΟΚ. Εξυπνο κόλπο αλλά κι εμείς αντιδράσαμε σωστά.


* Ο,τι λεφτά γλύτωσε ο Χριστομπίλ από μεταγραφές και παίχτες που δώσαμε να τα ετοιμάζει
για πριμ κυπέλλου... :) :) :) :)


* Τελικά μαλακίες λένε εκεί στην Αθήνα. Λέγανε και καλά ότι χθες τα μπαόκια κάνανε αποχή
από την προπόνηση. Ο,τι νάναι. ΣΉΜΕΡΑ κάνανε αποχή.


* Και με την Καλλιθέα θα έχει πλάκα στον ημιτελικό.


* Το έληξε γιατί φοβήθηκε μη τους βάλουμε κι άλλο στη κόντρα.



* - Τα 500 ΠΑΟΚια πού είναι;

- Πνίγονται από μαναχά τς στη κυρα Φροσύν.

- Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτοκτόνησαν στη Μηλιά ή μετά την Κατάρα, αν πήγαν από τον παλιό.

- Ιδιες πληροφορίες έχω κι εγώ!!!

- Στη Μηλιά αυτοκτόνησαν. Τσεκαρισμένο.


* Τελικά ρε Μπακαγιόκο, δεν σε πάει αγορίνα μου. Ούτε στο 4-0 δεν την έχωσες μόνος σου. Και στο τρίτο που πήγες να το βάλεις, σε πρόλαβε ο παίκτης της άλλης ομάδας και έβαλε αυτογκόλ. Γιατί η φάση ήταν ούτως ή άλλως για γκολ. Οτι θα έμπαινε, θα έμπαινε. Οπότε σου λέει, "από το να τη βάλει ο Μπάκα, δεν το βάζω εγώ;" Αυτό θέλει σχόλιο σε αντίστοιχη φωτο με συννεφάκι πάνω από τον Σνάουτσνερ του στιλ: "Oχι, μη το κάνεις Γιόκο, άστο θα το βάλω εγώ. Να μη σου χαλάσω και τη φήμη". Α χαχαχαχα!



***



ΤΑ ΓΚΟΛ


Το 2-0

Το 3-0

Το 4-0



ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ




***

Aπό τη σελίδα του ΠΑΣ στο Facebook


Αγρότης μόνος ψάχνει...


***


Scratch: Κι επειδή μπουκέτα δεν πέφτουν μόνο στο Ρέντη:

* Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στην Ξάνθη με τον Λουτσιάνο. Ο Βραζιλιάνος παίκτης ενεπλάκη σε καυγά με θαμώνες νυχτερινού κέντρου για τα μάτια μιας κοπέλας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο της πόλης για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μάλιστα μαρτυρίες αναφέρουν ότι από τον ξυλοδαρμό ο Λουτσιάνο έμεινε αναίσθητος στο πάτωμα, με αποτέλεσμα να είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του στο νοσοκομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί του ήταν ο συμπαίκτης του Γιάννης Παπαδημητρίου, αλλά στο ίδιο μαγαζί ήταν και οι παίκτες του Αρη, Σηφάκης, Πρίττας, Λαμπριάκος οι οποίοι όμως δεν συμμετείχαν στο επεισόδιο, σε καμία στιγμή του.

* Εκτός εαυτού ο Ιγκόρ Μπίσκαν έκανε άνω – κάτω το κέντρο του Ζάγκρεμπ, όχι με κάποια διαφήμιση ή με ντρίμπλες, αλλά με... μπουνιές! Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πάρκαρε σε πιάτσα ταξί, αρνήθηκε να φύγει και επιχείρησε να το πράξει, όταν κάλεσαν την τροχαία. Ο μέσος της Ντιναμό, στην προσπάθειά του να φύγει από το συγκεκριμένο μέρος είδε να του επιτίθεται ο οδηγός ταξί. Οι συνέπειες; Οι μπουνιές του Μπίσκαν έστειλαν στο νοσοκομείο τον ταξιτζή με σπασμένη μύτη και κάταγμα στο ζυγωματικό. Ο πρώην διεθνής μέσος προπονήθηκε κανονικά σαν να μην έτρεχε κάτι, όμως 15 λεπτά μετά το συμβάν η αστυνομία τον συνέλαβε στο προπονητικό κέντρο στο «Μάξιμιρ». Ο ίδιος, αλλά και η Ντιναμό μετά την αποφυλάκισή του με εγγύηση δεν θέλησαν να κάνουν κάποιο σχόλιο.

13 comments:

Nick Triantos said...

Ξεχαστε το μπαγιοκο
Και παρτε Μπακαγιοκο

Nick Triantos said...

Ξεχαστε το μπαγιοκο
Και παρτε Μπακαγιοκο

Ντεμης said...

Πού τα προλαβαίνεις όλα πια;! Απίστευτο!
Συγγνώμη που σε στεναχωρώ αλλά Θεέ μου, πόσο το χάρηκα!!! Κάποτε πια θα τέλειωνε η κωλοφαρδία τους και όλες οι άδικες νίκες με 1-0. Η "καλύτερη άμυνα της Ευρώπης" που ονειρεύονταν ως και νταμπλ φέτος, έλεος!
(Και ο Γκαρσία - το μέγαλο Παόκι - έμαθα πως ήταν ο πρώτος εισηγητής και υποκινητής της αποχής!)

ΥΓ: ο Ντιόγος τι διάολο έπαθε και του επετέθη τού μικρού; Μάθαμε;

Anonymous said...

Αποκλείστηκε ο συμπολίτης μου απο τον θεσμό του κύπελλου;;; Τι λε ρε παιδί μου;;;Σοβαρά;; Και έγώ ποιον θα ακούω τώρα στα ράδια της πόλης μας να λέει ότι πάμε για ντάμπλ και να γελάω;;; Ε ποιόν;;
Πρόστιμο στον Μπακαγιόκο τώρα γιατί δεν παστέλωσε και το πέμπτο.

koutavaki said...

4-0?????Άουτς!!!!!Αυτό πόνεσε πιο πολύ και από τις μάπες που έφαγε ο πιτσιρίκος στου Ρέντη!!!!

4minister said...

Η φιλοξενία, απ' ότι με πληροφορούν, ήταν άψογη στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Το πρώτο πιάτο ήταν ηπειρώτικες σπιτικές χυλοπίτες με 4 τυριά , στο τέλος τους έβγαλαν γιαννιώτικο σε 4 παραλλαγές και όλα αυτά με τη συνοδεία ηπειρώτικων κλαρίνων. Γιατί δεν ήταν ένα, 4 κλαρίνα παίζανε ...

Είναι αυτό που λέμε, σκληρό σεξ μετά μουσικής!

Ρε τον κατακημένο το Δικέφαλο τι έπαθε ασούμε ...

gatti said...

@Νick Triantos: Τελικά πιο πολλά είναι τα συνθήματα που έχουν βγει για τον Μπακαγιόκο, παρά τα γκολ που έχει βάλει...

gatti said...

@Nτέμης: Λες να μη το περίμενα ότι θα χαρείς; Αφού είσαι φιλοαρειανός, είναι γνωστό αυτό! :pp

Mην πολυχαίρεσαι όμως. Μια κακιά στιγμή είναι. Δεν θα ακυρώσει τα πάντα. Συμβαίνουν αυτά στο κύπελλο. Είχε προηγηθεί και η μανούρα με τις πληρωμές.

Γιατί να μην είναι υποκινητής ο Πάμπλο δηλαδή; Με τα μισά λεφτά δέχτηκε να ανανεώσει. Να μη του δώσουν ούτε αυτά;

ΥΓ. Ο Ντιόγο και όλη η βραζιλιάνικη κλίκα είχε λέει κόντρα με τον Γιάννη Παπαδόπουλο από το καλοκαίρι. Δεν ξέρω όμως το λόγο...

gatti said...

@Animation: Αλλος από εκεί! Ναι βρε, βγείτε τώρα να κοροϊδέψετε. Προσέξτε όμως γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά! :ppp

gatti said...

@koutavaki: Oντως πόνεσε! :)))

gatti said...

4minister: Kαι 4 ...πελέ σοροπιαστά! :pppp

4minister said...

Πελέ είναι η λέξη στα αθιγγάνικα για τα αναπαραγωγικά όργανα, κοινώς αμελέτητα ή βαρβάτα;

Εφτούνα συνήθως σερβίρονται πανέ, όχι σοροπιαστά ...

:angel:

gatti said...

@4minister: Στα Γιάννενα σερβίρονται σοροπιαστά.

Οπως έχω ξαναγράψει, σε εποχές που δεν ήσουν θαμώνας του blog είναι το συνηθισμένο αστείο που κάνουν οι Γιαννιώτες στους ξένους. Τους λένε πως το γλυκό - σπεσιαλιτέ της πόλης είναι τα σοροπιαστά πελέ και τους προτρέπουν να τα ζητήσουν στο ζαχαροπλαστείο...

:))