Sunday, February 21, 2010

Hμασταν δυο, γίναμε τρεις...


Τεστ IQ: +8, +6, +3, +2... Ποιος είναι ο επόμενος αριθμός;

Τον επόμενο αριθμό δεν είμαι σε θέση να τον γνωρίζω. Μαθηματικός δεν είμαι, αλλά ούτε και έχω διάθεση να γίνω. Ούτε έχω σκοπό να αρχίσω να κρατάω το κομπιουτεράκι στο χέρι και να υπολογίζω για να βρω τη λύση. Αλλωστε και να ήθελα, τώρα το πράγμα γίνεται πιο σύνθετο. Γιατί βλέπεις μπήκε κι άλλος "παίκτης" στο κόλπο. Κι αυτός ο "παίκτης" έρχεται με φόρα.

Δεν θα πω (γράψω) πολλά. Μπερδεμένα μόνο όπως τα έχω στο μυαλό.

* Ευτυχώς που δεν βγήκε πάλι ο Φάδερ να πει ότι αυτή η ήττα, έκλεισε το στόμα στα παπαγαλάκια όπως ακριβώς το είχε κλείσει και η ήττα από την Καβάλα. Ειλικρινά το λέω μου έπεσε βαριά η "ήττα - απάντηση" εις διπλούν!


* Δεν έχω σκοπό να κράξω τους παίκτες ή τον Νιόπλια και να αρχίσω ξανά να λέω για τις κινήσεις που έγιναν ή που δεν έγιναν. Μ΄ αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και εκεί θα γίνει το ταμείο. Τώρα δεν ωφελεί η γκρίνια. Μόνο η στήριξη.

* Ανεξάρτητα από το ότι βρισκόμαστε πια με την πλάτη στον τοίχο, η ομάδα δεν ήταν κακή. Μπορεί να έχουμε απογοητευτεί από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μπορεί να κοντεύουμε να γίνουμε γραφικοί όταν λέμε ότι υπήρξαμε άτυχοι αλλά...

α) Σε ένα ντέρμπι ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ να χάσεις. Δεν είναι ούτε έγκλημα, ούτε ντροπή.
β) Ο ΠΑΟΚ με 3 ευκαιρίες έβαλε δύο γκολ. Συμβαίνει...


* Το απροσδόκητο ήταν με την Καβάλα. ΔΕΝ είναι το σημερινό...


* Ακουγα τον Κοντό στο ραδιόφωνο να λέει πως τελικά αποδεικνύεται λάθος η κίνηση Πατέρα για αλλαγή προπονητή μεσούσης της περιόδου. Αν και είναι γνωστή η συμπάθειά μου στο Τεν Κάτε, ΟΥΤΕ αυτό είναι της παρούσης. Το χειρότερο που μπορεί να κάνει ένας οπαδός του Παναθηναϊκού αυτή τη χρονική στιγμή που όλα είναι ανοιχτά, είναι να μπει στο τριπάκι περί καταλληλότητας ή όχι του Νιόπλια.

* Δεν πρόκειται να στήσω στο απόσπασμα τον Νιόπλια ΓΙ΄ ΑΥΤΟ το παιχνίδι. Δεν βρήκα πως έκανε κάτι μεμπτό.



* Ο Τζιμπρίλ έβαλε γκολ σε μεγάλο παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος. Μήπως πρέπει να στηθεί στο απόσπασμα που δεν βάζει περισσότερα από όσα τρώει η άμυνά μας; Και κόπηκε και με ανύπαρκτο οφσάιντ.


* Ξαναρχίσαμε να χάνουμε χωρίς τον Ζιλμπέρτο στην 11άδα.




* Ο Πάμπλο Γκαρσία (που, παρεμπιπτόντως έβαλε γκολάρα) δεν έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα την στιγμή του πανηγυρισμού; Θυμίζω είχε πάρει μία στην κοκορομαχία με τον Λέτο.

* Πώς θα ήταν άραγε αν έπαιρνε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ; Δεν θα είχε γούστο να παίζαμε στα πλέι οφ εμείς και ο γαύρος;

* Πόσο εύκολο είναι να αποφύγουμε τους διαιτητές - κομάντο στα παιχνίδια που απομένουν;


* Είναι προβλέψιμος ο Παναθηναϊκός του Νιόπλια ή απλά είναι μύθος ο περιβόητος πάγκος της ομάδας;


* Αν ο ΠΑΟΚ του Σάντος μοιάζει με τον Παναθηναϊκό του Πεσέιρο πόσο εύκολο είναι να φτάσει ο "Δικέφαλος του Βορρά" αλώβητος μέχρι το τέλος χωρίς να συναντήσει τον δικό του "δήμιο Ρατζίνσκι"; (θυμίζω ότι πρέπει να περάσει και από την Ξάνθη, αν και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο παιχνίδι του δύσκολο, αν είναι να χάσει βαθμούς θα τους χάσει αλλού).

* Ο Πανιώνιος πήρε το τρίποντο στους Ζωσιμάδες για να είναι ...άνετος στο μεταξύ μας παιχνίδι ή αυτό το τρίποντο θα του δώσει τον αέρα που του έλειπε;


* Αν τελικά το πρωτάθλημα φτάσει να κριθεί στο ντέρμπι με τον ακατονόμαστο και με δεδομένη την αδυναμία μας να κερδίσουμε στους κρίσιμους αγώνες, πόσο εύκολο είναι να το πάρουμε;


VIP


***



Τρίτη σερί νίκη η ΑΕΚ, νέα ήττα για τον Αρη. Τα πλέι οφ προβλέπονται συναρπαστικά. Οπως και οι αγώνες κυπέλλου. Που υπό μία έννοια θα κρίνουν και τα πλέι οφ. Υπενθυμίζω πως αν Παναθηναϊκός και Αρης δεν είναι το ζευγάρι του τελικού, τότε ο τέταρτος των πλέι οφ δεν βγαίνει Ευρώπη. (Υπό την προϋπόθεση βέβαια να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα...).

Η επιθυμία...


Η παρουσία...

140 comments:

pensierix said...

5 ματς, 2 ήττες, 2 ισοπαλίες και μία νίκη με τη Λάρισα που της έκανε πλάκα ο υποβιβασμένος Πάνθραξ. 10 χαμένοι βαθμοί...Το ανησυχητικό με το Νιόπλια είναι ότι κάνει συνεχώς τα ίδια λάθη, δεν κοουτσάρει, τρέμει στην ιδέα να ρισκάρει έστω και λίγο. Στο μόνο ματς που ρίσκαρε ήταν αυτό με τη Ρόμα που δεν είχε τίποτα να χάσει. Είναι χέστης!

Με τον Αρη ικανοποιείται με την ισοπαλία και βάζει το Λέτο στο 87.
Με την ΑΕΚ φοβάται μη χάσει και βάζει το Σιμάο τελειώνοντας επιθετικά την ομάδα.
Με τη Καβάλα αφήνω ασχολίαστο το κοουτσάρισμα.

Και σήμερα, ξέρεις ότι έχει μια άμυνα καφενείο, βλέπεις ότι ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ματς ο Κατσουράνης δεν υπάρχει στο γήπεδο, βλέπεις ότι ο Σιμάο έχει καταπιεί και σήμερα όλο το κέντρο του ΠΑΟΚ, βλέπεις ότι ο Κάρα είναι σχετικά καλός και συνεχίζεις να παίζεις με τη φωτιά...Σου φωνάζει ο έρμος ο Σισέ, δώστε μου μπάλες να βάλω 3 γκολ να τους τελειώσουμε, να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα...Κι εσύ; Συνεχίζεις να παίζεις στο τέμπο του ΠΑΟΚ, ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΕΙΣ για άλλη μια φορά σαν ομαδούλα της σειράς! Τρως το γκολ, γιατί το τραβούσε ο οργανισμός σου, και κάνεις την πρώτη αλλαγή στο 70 αφού έχεις φάει 2 τεμάχια!!!! Και κλείνεις για πλάκα τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του και κάνεις φάσεις!!!!!

Είναι ενοχλητική αυτή η κατάσταση, να έχεις άλλο ένα ματς μπολ και να παίζεις τόσο φοβισμένα. Βάλε ρε Χριστιανέ το Νίνη πίσω από το Σισέ, ΡΙΣΚΑΡΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΚΙ ΑΣ ΧΑΣΕΙΣ! Δεν έχεις πάρει ΕΝΑ ματς από το πάγκο, και στο τέλος επαναλαμβάνεις το τροπάρι, «ήμαστε καλύτεροι αλλα μας αδικεί το αποτέλεσμα».

Δεν το κυνήγησες το αποτέλεσμα, μπαίνεις πάντα στο τριπάκι του αντίπαλου προπονητή που σου κάνει πλάκα. Και όταν είσαι καλύτερος και δεν παίρνεις βαθμούς, όταν θα είσαι κακός, τί θα κάνεις; Αφού βλέπεις ότι συνεχίζοντας έτσι δεν πας πουθενα, γιατί δε ρισκάρεις; Κράτα τις ισοπαλιούλες σου, τις ήττες σου και την καλή εικόνα σου. Καλά κρασιά...

Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι είμαστε 2 βαθμούς μπροστά από αυτό το γαύρο, που γκελάρει με αδιάφορες ομάδες και που έχει κάνει τις πιο αντιποδοσφαιρικές επιλογές φέτος;

Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο Σάντος του μισού μηδέν;

Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι έχουμε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος , με διαφορά από το δεύτερο, και αυτή τη στιγμή δεν είμαστε φαβορί για το πρωτάθλημα;

Το έχεις πάρει χαμπάρι ότι δεν έχουμε κάνει ΕΝΑ πειστικό ματς; Οτι παίζουμε μόνοι μας και πάμε να χάσουμε;

Νιόπλια, είσαι ένας μεγάλος χέστης , ένας εγκλωβισμένος χέστης. Σύνελθε γιατί χαραμίζεις την ευκαιρία σου και θα μείνεις στην ιστορία σαν αυτός που χάρισε το πρωτάθλημα στα καρντάσια ή στα πτώματα από τον Πειραιά...Φρόντισε να τα έχεις τα παιδιά σε φόρμα για το Μουντιάλ, για να κάνει τη φιγούρα του ο Γερμανός...

ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΗΤΤΑ, ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΣ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΙΔΙΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ!!!!!

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑ-ΚΑΤΣΟΥ-ΛΙΟ!!!!

coachp said...

@ pensierix
Χαλάρωσε ρε δικέ μου. Επίσης, αυτο που δεν καταλαβαίνω με σενα είναι οτι κράζεις τον Νιόπλια ως χεστη (δικαίως) και δεν έκραζες τον Τεν Κάτε για τον ίδιο λόγο... Ο Ολλανδος ήταν πιο χεστης απο τον Νιοπλια. Πολυ πιο αμυντικογενής. Συμφωνώ στα περισσότερα που λες, αλλά η διαχείριση υλικού, είναι καλύτερη του Κοζανίτη παρά του Ολλανδού.

Αν ειχες πάρει στόπερ, τώρα θα είχες σηκώσει πρωταθλημα. Αλλά μαλακιστηκαν Αντωνίου και λοιποί και οι τσιγγουνιές έγιναν επειδή έβλεπες τους άλλους ψόφιους. τωρα, τρεχάτε ποδαράκια μου να σας φτάσει ο κώλος. Επειδή όπως βλέπεις, χωρίς άμυνα, δύσκολα τα πράγματα...

koutavaki said...

...Και 3 μέρες μετά τον προπονηταρά (και κωλόφαρδο) Νιόπλια,σειρά έχει ο χέστης και άμπαλος Νιόπλιας.Έλα, για να συνέλθουμε λίγο!!!Δηλαδή αν τον λέμε ΄χεστη τώρα,αν δεν έβαζε το Σαλπιγγίδη τι θα τον λέγαμε?Μήπως ότι λέγαμε και τον Τεν Κάτε που δεν έβαλε το Λέτο στο τηγάνι εξ' αρχής(αν και ήταν τραυματίας)?Χέστη δηλαδή!
Δε με χάλασε κάτι στις κινήσεις του σήμερα.Πιστεύω πως κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ.Και ναι,ήμασταν πολύ γκαντέμηδες.Το πρώτο γκολ δεν πιανόταν,τι να λέμε.Δεν έφταιφε ούτε η ανεκδιήγητη,σε γενικές γραμμές, άμυνά μας και νομίζω ούτε ο Αλέκος.Ήταν και το δοκάρι...Σταμάτησε η ΑΕΚ και αρχίσαμε εμείς.Αλλά ο Κάρα για τέτοια παιχνίδια είναι,πως να το κάνουμε τώρα!Ο Κατσούρ προσπάθησε κάπως περισσότερο αλλά και πάλι δεν...Νομίζω όμως ότι απλά θέλει ξεκούραση,αναίσθητος δεν είναι πάντως.Όπως και να το κάνουμε,σε τέτοιο παιχνίδι δε εμπιστεύεσαι δύο νέους στο κέντρο.Σωστά τον ξεκίνησε,σωστά τον έβγαλε.Καλά για τον άλλο τον ξιφία πίσω που μας έχει κλείσει το σπίτι τα έχω πει πολλάκις.Να μην τα ξαναλέω.Και η νεροχελώνα καλά πάει,αλλά φοβάται λίγο.Του χρόνου θα είναι καλύτερα.Γενικά για το βάθος πάγκου υπάρχει.Απλά πέρυσι το βλέπαμε γιατί είμασταν στο -15 και δεν κυνηγούσαμε τίποτα.Φέτος δε γίνεται να το δούμε γιατί είναι κομβικό το πρωτάθλημα,του χρόνου θα το δούμε πάλι.Λογικό.Η απουσία του Ζιλμπέρτο μας έχει γονατίσει,ωστόσο είναι και καλό γιατί ο άνθρωπος ήθελε ξεκούραση.Όταν γυρίσει θα γίνει πάλι δυνατό το κέντρο.Συνεχίζω παρακάτω.

koutavaki said...

Δεν είναι όμως δυνατό να φωνάζουμε ότι δεν είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα επειδή τόσα χρόνια το παίρνει ο γαύρος,και τώρα που είμαστε εμείς μπροστά και δε μας συμφέρει να μας ξυνίζει που πλησίασαν δύο αντίπαλοι.Στο κάτω κάτω χάσαμε από δύο βασικούς αντιπάλους(δεν παίζει ρόλο ο τρόπος,το βλέπω αριθμητικά το θέμα) και από μια ομάδα που φέτος δυσκόλεψε τους πάντες.Αυτό που λέγαμε πέρυσι,ότι για να πάρουμε πρωτάθλημα πρέπει να πάρουμε τους μικρούς το καταφέραμε.Και μην ξεχνάμε ότι η ομάδα κάνει υπερπροσπάθεια.Στην ουσία με μία εντεκάδα βγάλαμε Ευρώπη,κύπελλο πρωτάθλημα και προκριματικά Μουντιάλ.Και από φυσική κατάσταση και από τρεξίματα σκίζουμε!Τους άλλους τους σπρώχνουν οι κόρακες,αποκλείστηκαν από το κύπελλο με συνοπτικές διαδικασίες,Ευρώπη έπιζαν με τυχάρπαστους και είναι και σαπάκια.Πόσο θα αντέξουν ακόμα?Προχθες δεν έλεγε ο Μέλμπεργκ "δεν ξέρω γιατί είμαστε τόσο κουρασμένοι"?Τώρα θα πρέπει να τρέξουν διπλά γιατί τους έπιασε και ο ΠΑΟΚ,διπλό το άγχος.Πιστεύετε ότι θα τα καταφέρουν?Εγώ όχι.Δε χάνεται αυτό το πρωτάθλημα.Και να σας πω και κάτι:Λέτε "αν θέλεις και αξίζεις πρωτάθλημα τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις".Εγώ λέω "αν θέλεις και αξίζεις πρωτάθλημα δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι όταν όντας ακόμα πρώτος νιώθεις 1,2,3,5 ανάσες πίσω σου.Γιατί οι μεγάλες ομάδες δεν επηρεάζονται.Και να χάσεις το προβάδισμα,το ξαναπαίρνεις στο ντέρμπι.Όπως έγινε με τη Ρόμα.Αλίμονο αν φοβόμαστε όποιον πλησιάζει!Αυτό θα σημαίνει ότι για να νιώθουμε ασφάλεια θα αποζητάμε τη διαφορά που είχε ο γαύρος πέρυσι.Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει μη ανταγωνιστικό αλλά και παραγκίτικο πρωτάθλημα,γιατί τέτοια διαφορά μόνο έτσι χτίζεται.Κι εμείς τέτοιο πρωτάθλημα δε θέλουμε".

pensierix said...

@ κοουτς

Δεν ανέφερα πουθενά τον τεντά και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης διότι μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν...Σε άλλη φάση ήταν το πρωτάθλημα με τον τεντά και σε άλλη με τον Νιόπλια.

Κι εγώ μπορώ να σου πω ότι με τον τεντά στο πάγκο και το γαύρο να γκελάρει από συνήθεια, το πρωτάθλημα το είχα κλειδώσει τώρα. Αυτό μου λέει η συγκομιδή βαθμών του Ολλανδού. Αλλά αυτό είναι τελείως υποθετικό, και είναι χαζό να κάνουμε συγκρίσεις.

Κρίνε αυτά που γράφω για το Νιόπλια, αν τον αδικώ κτλ, και όχι την κριτική που άσκησα στον Ολλανδό φέτος.

pensierix said...

"Και 3 μέρες μετά τον προπονηταρά (και κωλόφαρδο) Νιόπλια,σειρά έχει ο χέστης και άμπαλος Νιόπλιας.Έλα, για να συνέλθουμε λίγο!!!"

Εγώ δεν...συνέρχομαι διότι δεν έκανα κωλοτούμπα. Είχα γράψει ότι στο ματς με τη Ρόμα είδα για ΠΡΩΤΗ φορά τον προπονητή να κοουτσάρει, να ρισκάρει (που μπορεί να βγει ή να μη βγει), να ανακατεύει τη τράπουλα και ήλπιζα να συνεχίσει έτσι. Αποδείχτηκε, δυστυχώς, ότι ρίσκαρε διότι δεν είχε τίποτα να χάσει αφού δεν θα του έλεγε κανείς τίποτα.

Ας μου βρεις,koutavaki, ένα ματς κρίσιμο που το κυνήγησε, ρίσκαρε, άλλαξε τη ροή του από τον πάγκο. Και μη μου πεις ότι δεν έχει λύσεις, διότι και οι άλλες ομάδες δεν είναι υπερπλήρεις...Κι αν διάβασες το σεντόνι μου, δεν του τα χώνω για την ήττα, αλλά γιατί δεν ρίσκαρε, δεν πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και άφησε το Σάντος να τον κοιμίσει...Αν η εικόνα πάγκου και ομάδας μέχρι να φάει τα γκολ σου έδινε την εντύπωση "εδώ ήρθαμε να πάρουμε το ματσάκι και να τελειώσουμε με το πρωτάθλημα", τότε ΟΚ...

Αν εσένα σου αρκεί η ομορφιά του ελληνικού πρωταθλήματος, το ότι είσαι 2 βαθμούς μπροστά από τον χειρότερο γαύρο της 15ετίας και ρισκάρεις να χάσεις το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ του Σάντος, τότε πάσο. Ας χαρούμε το ωραίο, γεμάτο σασπένς πρωτάθλημα...

Αναρωτιέμαι που θα ήμαστε αν δεν υπήρχε και ο Σισέ. Αν, χτύπα ξύλο, τον έπιανε ένα κόψιμο τον άνθρωπο...Πέμπτοι;

Γιωργος Κεντρωτης said...

Γράφεις: "Μ΄ αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε μέχρι το τέλος και εκεί θα γίνει το ταμείο". Ισχύει και για εμάς από την αρχή του χρόνου, φιλτάτη. Καλημέρα και καλή βδομάδα.

fl@neur said...

Συμφωνώ απολύτως με koutavaki!!!

Unknown said...

Βαζέλια αφήστε την κουβέντα για τον προπονητή. Με αυτούς τους παίχτες και τον Μουρίνιο να φέρετε, και τον Βενγκέρ και τον Χίτζφελντ, πάλι αυτά τα χάλια θα έχετε. Βέβαια, είναι αλήθεια ότι ο Νιόπλιας είναι καλός για Κύπρο και για Β' Εθνική (ή για Α για ομάδα από τη μέση του πίνακα και κάτω). Επειδή κέρδιζε με το που ήρθε δεν λέει τίποτα γιατί με την αλλαγή όλοι σχεδόν κερδίζουν (δες Φυλακούρης). Δεν βλέπετε ότι στη συνέντευξη Τύπου ήταν σαν μαθητής που τον μαλώνει η δασκάλα γιατί δεν έμαθε το μάθημα; Τουλάχιστον ο Τεντάς είχε (φτιαγμένη έστω και με φούμαρα) προσωπικότητα.
Με λίγα λόγια: σας βλέπω για πλέι οφ.

koutavaki said...

@ Thrylaras
Ενώ ο Μπάντοβιτς ε???Έρχονται σωρηδόν οι προτάσεις από το εξωτερικό.Για τους τελειωμένους που πέφτουν σαν τα κοτόπουλα κάθε 10 βήματα δε λέω τίποτα.Ρε κοιτάξτε μη σας περάσει ο ΠΑΟΚ,η ΑΕΚ και η Καβάλα και δε βγείτε ούτε Uefa του χρόνου και αφήστε μας εμάς.Κορόιδα.

@ pensierix
Πολύ μου τη λες τελευταία.Δε βλέπω να ανέφερα κάπου το nick σου ή κάνω λάθος?Άκουσα και άλλους με την ίδια γνώμη και απλά δανείζομαι μία λέξη από το κείμενό σου.Εσύ ούτε άμπαλο τον είπες,ούτε προπονηταρά,ούτε κωλόφαρδο.Φίλε,και μένα μου λείπει ο paoad αλλά δεν ξεσπάω στους άλλους:))))

Cybergoulion said...

Αν σου βάζει γκολ μέχρι και η μάνα του Γκαρσία, τι να περιμένεις...

Μάγος said...

@koutavaki: πάνω σε αυτά που λες το μόνο που μπορω να πω είναι "Ταύτιση απόψεων".
Πραγματικά Βλέπω την σκέψη μου διατυπωμένη..

4minister said...

Νομίζω ότι άδικα κατηγορείτε το Νιόπλια, που είχε δηλώσει εξ αρχής ότι αυτή η άμυνα δεν του κάνει. Συμφωνω σε όλα είπε ο coachp περί τσιγγουνιάς (και αμπαλοσύνης να συμπληρώσω) των προεδροδιευθυντάδων, που δεν αγόρασαν ένα στόπερ της προκοπής. Εκτός από το τελειωμένο πρωτάθλημα θα υπήρχαν σοβαρές ελπίδες (45-50%) να περάσουμε και τη Ρόμα.

Αν δεν απομακρυνθεί η Σωφεράτζα από τη διοίκηση, αυτά τα χαΐρια θα έχουμε συνεχώς. Περιμένω πως και πως τη μετοχομάζωξη στις αρχές του Μάρτη.

Thrylaras τι θα κάμεις τώρα που αποχωρεί ο Πρακτοράκος;

The Bgt said...

Καθεσαι και σκας βρε Γαλατη αλλα νομιζω οτι το εχεις πιασει ολο λαθος απο την αρχη:
Την ομαδα την κουτσαρουν οι Κ & Κ.
Ο Κ1 (aka Kara) που δηλωνε επι Τεντα οτι 1-0 ειναι αρκετο και χθες ειχε παρει την μπαλλα αγκαζε και νομιζει οτι σαν αλλος Μαραντονα θα παρει τον τιτλο μονος του.

και ο Κ2 (aka Katsour) που τη λεει σε ολους μεσα στον αγωνα και δινει οδηγιες πιστος κι αυτος στα συστημα της δοξασμενης Εθνικης μας.

Σιγα μην προπονει ο Νιομπλιας ο "κοντος" ή ο "Χρηστακης" ο Βαζεχα.
Οσο προπονει ο Ρεχαγκελ την Εθνικη αλλο τοσο προπονει ο Νιομπλιας τον ΠΑΟ.

Αν παρουμε το πρωταθλημα φετος θα προκειται περι ανωμαλιας ή θαυματος ή και τα δυο μαζι.

Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα.. να το παρουμε και να ξεμεινουμε με την μαριονετα για προπονητη ή να το χασουμε και να διαλυθουμε?

οεο?

Unknown said...

Aγαπητό gatti, το χθεσινό αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι συνέχεια μιας προηγούμενης ανάρτησης σου με τα ανέκδοτα: τον σκύλο, το πρόβατο και τα εντόσθια...H oμάδα σας χθές ήταν ΚΑΙ άτυχη..2 φάσεις 2 γκόλ...Τα δοκάρια εκεί στην Τούμπα να ξέρετε τα έχουν κάνει μάγια....και εγώ gatti αυτό ρώτησα μόλις κλώτσησε ο επαναστάτης τις διαφημιστικές αυτό δεν είναι δεύτερη κίτρινη κάρτα;;; Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε στο 90 τον Νίνη που πάει να πάρει την μπάλα για να εκτελέσει πλάγιο και εκεί κάπου ο Κονσεισάο πάει και τον εμποδίζει...κοντά στον πάγκο...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Γενική ερώτηση, που δεν τίθεται για να απαντηθεί από κανέναν: Γίνονται "τέτοια" πράγματα στην Τούμπα; (εννοώ τα εξωαγωνιστικά και τα παραγωνιστικά...).
Φέρτε μου μαλαματίνες από την κάβα του υπέροχου ασπρόμαυρου λαού με σερβιτόρο το μίνο!
Γειά σου, καλή μου Gatti. Δεν χαίρομαι, διότι ξέρω ότι δεν θα μου λείψει η ευκαιρία να λυπηθώ. Οπότε προννοώ.

Stepas said...

Gatti μου με αυτό που θα πω δεν αναφέρομαι στο ποστ σου, αλλά σε αυτά που λένε κάποιοι στα σχόλια (μεταξύ αυτών και ένας Αρειανός, καλά βλέπω; Χο!).

Τα άλματα προόδου που έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά και τη νοοτροπία των οπαδών στην Τούμπα θα έπρεπε να αναδεικνύετε και να χαίρεστε για αυτά και όχι να συζητάτε αν χτύπησε ο Γκαρσία την πινακίδα (χειροπέδες γρήγορα!) και αν έπεσε ένας αναπτήρας μέσα. Δηλ είναι τοοοοοσο δύσκολο να καταλάβετε ότι παρατράγουδα γίνονται σε οοολα τα γήπεδα και ότι κάφρους έχουν οοοοολες οι ομάδες και ότι ένας κακός χαρακτήρας τύπου Κονσεϊσάο έχει περάσει από όοοοολες τις ομάδες; Έλεος πια! Σκεφτείτε απλά την εικόνα της γεμάτης Τούμπας πριν 10-15 χρόνια και την εικόνα της γεμάτης Τούμπας σήμερα. Μέρα με νύχτα...

Όσο για το ματς, το πρώτο γκολ έρχεται για δύο λόγους. Πρώτον σας είχαμε 3-4 λεπτά στην περιοχή αφού αδυνατούσατε να διώξετε την μπάλα και το πληρώσατε. Μύριζε πολύ γκολ εκείνο το 5λεπτο και τελικά ήρθε. Δεύτερον, πέρα από την πίεση εκείνου του 5λέπτου, ήρθε ένας από τους μεγαλύτερους τεχνίτες του πρωταθλήματος να βάλει μία απίστευτη γκολάρα (οι περισσότεροι εδώ στην Αθήνα τον έχουν για ξυλοκόπο βέβαια διότι δεν βλέπουν τα ματς του ΠΑΟΚ ολόκληρα αλλά μόνο τα στιγμυότυπα στην τιβί. Δεν πειράζει...). Όπως λέτε και εσείς οι οπαδοί του ΠΑΟ και του ΟΣΦΠ τόσα χρόνια, όταν έχεις παίκτες κλάσης στο ρόστερ σου, σε κάποιο κρίσιμο ματς θα σου κάνουν και τη διαφορά. Ε αυτό έγινε.

Το δεύτερο γκολ είναι λάθος της μέτριας αμυντικής σας γραμμής για την οποία τα λέτε κι εσείς οι ίδιοι αφού είναι οφθαλμοφανής η μετριότητά της και τα λάθη της. Τιμωρήσαμε λοιπόν μία ακόμη αδυναμία σας. Μαγκιά μας. Αν το δεις συνολικά βέβαια, τότε έχετε δίκιο: στην ουσία με τρεις καλές ευκαιρίες (οι φάσεις των γκολ συν την κεφαλιά του Ίβιτς) βάλαμε δύο γκολ. Συμβαίνει και αυτό στο ποδόσφαιρο, γιατί αλλιώς θα βάζαμε κάτω τις ευκαιρίες και θα λέγαμε "ποιός έκανε πιο πολλές; Ο ΠΑΟ; Ας πάρει τους 3 βαθμούς δικαιωματικά"...

Ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε και τόσο καλά, αλλά είχε ψυχή (επιτέλους και σε ντέρμπι!), σίγουρα τύχη (χρειάζεται και αυτή, βλέπε Ρόμα) και ομαδικότητα-εργατικότητα μεσα στο γήπεδο για μία ακόμη φορά.

Η εικόνα του ματς δείχνει ότι μια ισοπαλία ίσως να ήταν πιο δίκαια, το παραδέχομαι. Αλλά όπως είπα και παραπάνω, ευτυχώς στο ποδόσφαιρο μπορεί να νικήσει και ο χειρότερος και ο τυχερότερος και αυτός που είναι στη μέρα του και αυτός που τον ευνόησε ο αέρας που φύσαγε και πάει λέγοντας. Αυτό το αμφίρροπο του πράγματος το κάνει ωραίο σπορ.

Προσωπική πρόβλεψη: ο ΠΑΟ θα το πάρει έστω και δύσκολα. Ωστόσο χαίρομαι που έζησα για να δω έναν ΠΑΟΚ ξανά δυνατό, που να "χτυπάει" ένα πρωτάθλημα. Οοοοολα τα προηγούμενα χρόνια η έγνοια μου ήταν αν θα πληρωθούν οι παίκτες, πόσα χρωστάει η ΠΑΕ, αν θα κάψουν την Τούμπα οι κάφροι, αν θα φύγει ο Βενετίδης/Σαλπιγγίδης/Οκκάς/ΓουΧου κλπ, αν θα φάω καμιά 4άρα από καναν Ιωνικό και αν θα βγω 5ος με το ζόρι. Χαίρομαι που τα τελευταία 2 χρόνια αυτά αποτελούν παρελθόν. Κι ας μην πάρουμε το πρωτάθλημα. Κι ας τερματίσουμε και 4οι στα πλέι-οφ.

Σόρρυ για το σεντόνι (από τέτοια σεντόνια ξέρω, από του Τσου-Λου δεν ξέρω γιατί δεν τα χω δει ποτέ! Χο!). Φιλιά gatti μου!

pensierix said...

@ koutavaki

Ε, φυσικό είναι να σου απαντήσω. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς μια χαρακτηριστική λέξη από το σχόλιό μου, ήταν λογικό να καταλάβω ότι απευθύνεσαι και σε μένα. Δεν σου επιτέθηκα πάντως!

:))))))

Ισως να με αδικεί το ύφος, αλλά δεν έγραψα πουθενά "Νιόπλια, σήκω φύγε". Απλά βλέπω έναν προπονητή που θεωρητικά έχει κάποιες ιδέες, να σπαταλάει την ευκαιρία που έχει και να καίγεται. Το είχα γράψει όταν ήρθε, ότι ελπίζω να μην τον κάψουν πριν την ώρα του. Δεν ήθελα να μπω στο τριπάκι "Ο Τεν Κάτε ήταν καλύτερος" και να κάνω συγκρίσεις όπως ήθελε ο κόουτς. Αν εσείς ΚΑΙ χτες είδατε έναν Παναθηναϊκό που μέχρι να φάει τα γκολ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ένα ματς που του έδινε ουσιαστικά το πρωτάθλημα, τότε πάσο...Εγώ τον είδα να ξυπνάει όταν κινδύνευσε να το χάσει. Αλλά ΟΚ, μάλλον βλέπουμε διαφορετικά το ποδόσφαιρο...Εγώ ξέρω ότι όταν την τύχη σου δεν την κυνηγάς μια, δυο, τρεις, και δεν εκμεταλλεύεσαι προκλητικά τις ευκαιρίες που σου δίνονται, στο τέλος μένεις με τα "αν" και τα "ήμαστε άτυχοι, το αποτέλεσμα μας αδικεί".(τα εγκλήματα της διοίκησης είναι άλλο μεγάλο θέμα).

Και όλη αυτή την ομορφιά σε ένα καθαρό πρωτάθλημα γεμάτο σασπένς, εγώ δεν την βλέπω. Εγώ βλέπω ότι αν οι απέναντι είχαν έναν νορμάλ Γκαλέτι, αυτή τη στιγμή θα ήμασταν καμιά δεκαριά πόντους πίσω από τον χειρότερο γαύρο της 15ετίας. Εγώ βλέπω ότι ο Σισέ θα βάλει 25 γκολ που μπορεί να αποδειχτούν και άχρηστα. Κι αυτό θα είναι ανέκδοτο από τα λίγα...

Αλλά ΟΚ, ας μην κάνουμε κριτική που ισοδυναμεί με γκρίνια, "γιατί δεν βοηθάει σε τίποτα την ομάδα αυτή τη στιγμή" , "το ταμείο θα γίνει στο τέλος".

Ας απολαύσουμε το ωραίο, καθαρό, γεμάτο σασπένς πρωτάθλημα...

koutavaki said...

@pensierix
Καταλαβαίνω πως γράφεις και τι εννοείς,αλλά νομίζω πανικοβάλλεσαι χωρίς λόγο πρώτον, και ίσως υπερεκτίμησες τις δυνατότητες της ομάδας δεύτερον.Φαίνεται πως έγραψες πριν ηρεμήσεις λίγο:))))
Όμως πραγματικά δεν έχω καταλάβει που θεωρείς ότι έκανε λάθος ο Νιόπλιας και γιατί.Όπως επίσης δεν έχω καταλάβει πως θεωρείς ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε από την αρχή ένα ματς(και όχι ένα τυχαίο ματς,ένα ντέρμπι, μην ξεχνιόμαστε)έχοντας αυτή την άμυνα που έχουμε και με κάπως αποδυναμωμένο κέντρο.Αν θες απάντησε λίγο πιο συγκεκριμένα για να σε καταλάβω.Αλλά πριν το κάνεις θυμήσου ότι με το Ζιλμπέρτο τραυματία,κανείς μα κανείς δε θα ρίσκαρε να μην είναι κάποιος εκ των Κ-Κ στο αρχικό σχήμα και ότι όσες φορές ξεκίνησε ο Νίνης βασικός δε μας ικανοποίσε όσο όταν μπήκε αλλαγή.Το αυτό και για το Σάλπι,μην κοροιδευόμαστε.Άρα το ποιον θα επέλεγε για βασικό μεταξύ των δύο είναι Λόττο.Εκτός αν αναφέρεσαι στο χρόνο των αλλαγών,αλλά και πάλι δε νομίζω...

paoad said...

πωπω γκρινια, τι γίνεται εδω μέσα ρε παιδιά;

Ένα ντερμπι μεσα στη Τούμπα χάσαμε... δεν παίζαμε με τον Πανθρακικό.. Ο Παοκ κατάφερε με 3 ευκαιρίες να βάλει 2 γκολ, είχε ρέντα. Απο την άλλη, το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα παρα την κακή κατάσταση των Λετο,Σάλπι παρα την συνολική κούραση της ομάδας απο το παιχνίδι με τους Ρωμαίους μόνο απογοητευτικό δεν ήταν.

Το πρωτάθλημα δεν χάνεται. Δε νομίζω να πίστευε κανένας ότι θα το παίρναμε με 10 βαθμούς διαφορά...

@pensierix

Καλά εε τώρα που λείπω πρέπει να έχεις ξεσαλώσει..:))))) Δε λέω το κοουτσάρισμα του Νιόπλια μερικές φορές είναι κακό αλλά.... θα σου θυμίσω ότι πέρσι τέτοιες μέρες παίζαμε με τον Πανθρακικό μέσα στο ΟΑΚΑ και ενώ προηγούμασταν με 0.1-0 ο Τεν Κάτε βάζει μέσα 3ο κόφτη τον Σιμάο για να το κρατήσει. Δεν σε άκουσα (διάβασα) να λες (γράφεις τίποτα τότε..

Ο Νιόπλιας είναι ένας νέος, Έλληνας προπονητής με τα θετικά του και τα αρνητικά του. Δεν είναι ούτε ο Αλέφαντος ούτε ο Μουρίνιο. Ας του δώσουμε το χρόνο που δώσαμε στον προκάτοχο του και ας τον κρίνουμε για το έργο του στο τέλος.
Η ομάδα προς το παρον είναι πρώτη στο Πρωτάθλημα, στους 4 του κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣα και στους 32 του γιουροπα. Δεν είναι κακός απολογισμός, ιδιαίτερα αν σκεφτείς που ήμασταν τέτοια εποχή τα προηγούμενα χρόνια..

koutavaki said...

Καλώς το μαααααααααας!!!Πως τα περνάς βρε στρατευμένο νιάτο???

pensierix said...

@ koutavaki

Eγώ είδα έναν Σιμάο να έχει καταπιεί το κέντρο του ΠΑΟΚ, να κάνει πλάκα στον Ιβιτς και στο Φωτάκη, έναν Κάρα αρκετά καλό, κι έναν Κατσουράνη ανύπαρκτο για άλλη μια φορά...Κι αντί στο ημίχρονο να τον κάνει αλλαγή (πλέον έχουμε δεχτεί ότι πρέπει να παίζει και θεωρούμε κατάκτηση να γίνεται αλλαγή), να βάλει το Νίνη πίσω από το Σισέ και να χτυπήσει το ματς(λίγο τους πίεσες και τους έβαλες στην περιοχή, διάολε!), συνεχίζει στο ίδιο τέμπο και την πατάει. Ε, φάε τα γκολάκια σου και κυνήγα! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, το έγραψα 78743739 φορές. Με ενοχλεί η συντηρητική νοοτροπία σε ένα ακόμα ματς, που αν το διεκδικήσεις και το πάρεις κλειδώνεις το πρωτάθλημα. Με ενοχλεί ότι ενώ η ομάδα εξαρτάται αποκλειστικά από το σκοράρισμα του Σισέ (γιατί οι άλλοι δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση), ο Νιόπλιας δεν τον βοηθάει. Παρτε το χαμπάρι, αυτός ο κακοσχεδιασμένος Παναθηναϊκός, με τα κουσούρια και τις αδυναμίες του, με την άμυνα καφενείο, μόνο αν πάρει αμέτρητες μπάλες ο Σισέ μπορεί πλέον να διεκδικήσει κάτι. Μόνο αν χτυπήσει τα ματς διότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 1-0. Μα καλά, μόνο εγώ βλέπω ότι ο Νιόπλιας αφήνει τις ευκαιρίες να περνάνε και δεν κάνει τίποτα για να αρπάξει ΜΙΑ και να τελειώσει το πρωτάθλημα;

@ paoad

Καλώς το φανταράκι! Μην αρχίσουμε τώρα τις συγκρίσεις με τον Τεν Κάτε. Δεν ήθελα να φτάσω εκεί. Θα αρχίσω να αραδιάζω νούμερα και όχι μόνο (για φέτος μιλάω) και θα γίνω κακός. Μη με προκαλείτε...Τα στραβά του φέτος τα είπα. Στο ντέρμπι τον έκραξα. Με τον Αστέρα τον έκραξα. Τον έδιωξαν γιατί η ομάδα δεν απέδιδε τάχα μου τάχα μου σύμφωνα με τις δυνατότητές τις...

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί θέλετε να μπω στη σύγκριση Νιόπλιας-Τεν Κάτε. Αντε, σε λίγο θα μας πείτε ότι μέχρι τώρα ο Νιόπλιας κοουτσάρει καλύτερα και διαχειρίζεται τη διαφορά και το υλικό του άριστα...

Συνεχίστε με τα "δεν έγινε και τίποτα", "ντέρμπι ήταν", "ήμαστε καλύτεροι αλλά άτυχοι". 5 βαθμοί σε 5 ματς και όλα καλά όλα ανθηρά. Εχουμε ωραίο πρωτάθλημα.

ΟΚ, αν θεωρείτε φυσιολογικό να είμαστε 2 βαθμούς μπροστά από τον πεθαμένο γαύρο των Κετσπάγια-Ζίκο-Μπάντοβιτς που γκελάρει από συνήθεια ακόμα και με αδιάφορες ομάδες, τότε όντως έχουμε μια ομάδα καφενείο που την είχαμε υπερτιμήσει...

The Bgt said...

Εχει ενα δικιο ο Γαλατης, η ομαδα χανει συνεχεια βαθμους και με λαθος νοοτροπια.
Δε γινεται να στρουθοκαμηλιζουμε και να βρισκουμε 1000+1 δικαιολογιες για το ποσο φυσιολογικο ειναι που χασαμε τοσους βαθμους τζαμπα.

Αν τα εκανε αυτα ο Τεντας θα τον ειχανε ολοι σταυρωσει.
Εδω τη μια φταιει η κακια στιγμη, την αλλη η καλη στιγμη και την τριτη ο κακος μας ο καιρος.

Μονο το προπονητικο τιμ της ομαδας δε φταιει που εξωφθαλμα κανει τη μια μαμακια μετα την αλλη. Ασε να μη μιλησω για την ψυχολογια των παικτων μας που πασχουν απο ανιατη υψοφοβια. Που ειναι η δουλεια των προπονητων σε αυτο τον τομεα?

Τωρα πως αφηνεται ο Νιομπλιας ή οι Κ&Κ να μαθαινουν προπονητικη στην καμπουρα της ομαδας στη πιο δυσκολη συγκυρια για τον ΠΑΟ ειναι ενα μυστηριο.

Επισης οι παικτες μου φαινονται ΠΟΛΥ λιγοι. Θα επρεπε να ειχαν καθαρισει τα παιχνιδια. Εδω φαινονται τα γκογκοβια ενος πρωταθλητη.

Μπορει ακομη να το παρουμε το πρωταθλημα αλλα μονο γιατι θα μας το εχουν χαρισει οι λοιποι ανυπαρκτοι.

Νιομπλιας και Κ&Κ και μερικοι ακομη το καλοκαιρι πρεπει να παρουν los poulos. Ακομη κι αν κατακτησουν τα παντα.
Και μαζι τους ο Πατερας, Τζιγκερ Γιαννακοπουλεοι και οι εριδες τους.

koutavaki said...

@pensierix
Δηλαδή το πρόβλημα για σένα είναι ο χρόνος που έγιναν οι αλλαγές.Δηλαδή ο Νίνης με τη Ρόμα διέπρεψε?Ούτε συγκρίσεις έχει νόημα να κάνουμε,ούτε κανείς μας χαίρεται την απώλεια βαθμών!Αυτό έλειπε!Απλώς ο Νιόπλιας εμένα προσωπικά μου δίνει την εντύπωση ότι προσπαθεί για το καλύτερο και ό,τι κάνει έχει κάποιο λόγο που το κάνει και άλλες φορές θα του βγει, άλλες όχι.Άλλωστε κι εγώ τον έχω κράξει.Αλλά από το κράξιμο μέχρι το ανάθεμα υπάρχει μια απόσταση.Μας αρέσει δε μας αρέσει και χρόνο πρέπει να του δώσουμε και εμπιστοσύνη να του δείξουμε.Επίσης πρέπει να είμαστε και ρεαλιστές.Μια αυτοκρατορία,έστω και αν φτιάχτηκε με αθέμιτα μέσα,δε γκρεμίζεται από τη μια μέρα στην άλλη.Και αυτό που λές συνέχεια "ο χειρότερος γαύρος της 15ετίας" είναι άκυρο.Διότι και ο χειρότερος του αιώνα να ήταν,πιστεύω βλέπεις κι εσύ ότι δεν έχει σταματήσει να ευνοείται.Όχι όσο άλλα χρόνια,αλλά σίγουρα ευνοείται(σκανδαλωδώς κάποιες φορές).Έχεις κατανοήσει πόσα προβλήματα,εσωτερικά και εξωτερικά,έχει να ξεπεράσει ο φετινός Παναθηναϊκός?Σκέψου λίγο πιο ψύχραιμα και θα δεις ότι δεν έχουμε άδικο.Και να σου πω και κάτι άλλο?Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έχεις μπερδέψει το "παίζω συντηρητικά" με το "κλέβω το παιχνίδι".Εσύ κατά κάπιο τρόπο θεωρείς ότι παίξαμε ταμπούρι,γιατί έτσι κλέβεις ένα παιχνίδι.Κάθεσαι πίσω και περιμένεις μήπως γίνει τίποτα σε καμιά αντεπίθεση.Έτσι θεωρείς ότι παίξαμε?Και πως κάναμε τόσες ευκαιρίες?Αν έβαζε το Νίνη από την αρχή ή στο ημίχρονο που λες εσύ θα παίζαμε φουλ επίθεση,γιατί ανασταλτικά δε βοηθάει και τόσο.Και τι είναι ο ΠΑΟΚ για να τον παίξουμε φουλ επίθεση?Η Καλλιθέα?Πρόσεχε γιατί γαυρίζεις λίγο:)))

The Bgt said...

Bρε Koutabaki, οταν βλεπεις τον προπονητη να κανει ακριβως τα ιδια λαθη τοσα παιχνιδια τωρα εσυ εχεις να πεις οτι δεν πρεπει να τον αναθεματιζουμε ή οτι το παιδι ειναι καλο και θελει και προσπαθει?

Και τι ειναι ο ΠΑΟ δηλαδη? Σχολη αβγαλτων προπονητων? Και να ειχαμε χασει τον τιτλο να επενδυαμε σε ενα νεο προπονητη παει κι ερχεται. Υποτιθεται οτι ο 10Κατε δε σου κανει και προτιμας μια πιο αξιοπιστη λυση. Αυτη ειναι ο Νιομπλιας και οι Κ-Κ?
Δηλαδη ελεος.

Εμενα να κι αν το παρουμε το πρωταθλημα να κι αν δε το παρουμε.
Αλλα εχω βαρεθει η ομαδα να παραπαει τοσα χρονια, γιατι δεν εχει ενα πλανο, ενα σχεδιο, μια διοικηση που να ξερει τι της γινεται και τι θελει.
Ο Παο δεν ξερει τι θελει. Κανει σπασμωδικες κινησεις και ενιοτε προσπαθει αποτυχημενα να μιμιθει τον γαυρο.

Και για πολλοστη φορα ενω μπορουμε να παρουμε τον τιτλο και ειμαστε μπροστα βιωνουμε τον αργο θανατο μιας ατολμης και χαμενης ομαδας στο διαστημα.

Ετσι μας βγηκε η ψυχη το 2004. Και επειδη δεν υπηρχε καποιος σχεδιασμος απο την αμεσως επομενη σαιζον παλι αρχισαμε να τρωμε τις σφαλιαρες.

pensierix said...

@ koutavaki

Θέλω να μου πεις που είδες τις τόσες ευκαιρίες και επίσης θέλω να μου πεις τι προσέφερε για 70 λεπτά στο γήπεδο ο Κατσουράνης που ο κακός Νίνης δεν μπορούσε να προσφέρει...

ΟΚ, μάλλον είδαμε άλλο ματς. Αν εσάς σας ικανοποίεί αυτό που είδατε, φανταστείτε όταν δεν θα σας ικανοποιεί τι αποτελέσματα θα έχουμε...

Κι αν ακόμα και φέτος βλέπουμε ότι ο γαύρος σπρώχνεται γι'αυτό είμαστε στο +2 μόνο, τότε έχουμε μικρύνει πααααααααρα πολύ και οι απαιτήσεις μας είναι ομαδούλας της σειράς. Αφήστε με να "γαυρίζω"...

Ρε σεις, ένα τριγωνάκι της πλάκας κάναμε και το κόλλησε το γκολάκι ο Τζιμπρίλαρος...Τί ποδοσφαιρική ανάλυση να κάνουμε μετά από αυτό;

koutavaki said...

@pensierix
Δεν κατάλβες γρι από ότι έγραψα.Ακόμα έχεις νεύρα μάλλον.Δεν είπα ότι ο Νίνης ήταν καλύτερος ή χειρότερος από τον Κατσουράνη,απλά σου λέω πως μπορεί να σκέφτηκε ο Νιόπλιας.Ούτε είπα ότι είμαστε στο +2 λόγω παράγκας.Αλλά τσάμπα εξηγώ για την ώρα γιατί δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις αν δεν ηρεμήσεις.

@Bgt
Εγώ έδιωξα τον Τεν Κάτε ή εγώ έφερα το Νιόπλια?Προσωπικά τα ίδια λάθη που λες δεν τα βλέπω όταν στο χ παιχνίδι κάνει την πρώτη αλλαγή στο '85,στο ψ βγάζει και Λέτο και Σπυρόπουλο και βάζει Κλέιτον και στο ω βγάζει στο ημίχρονο σχεδόν τον Κατσουράνη.Αυτό που ζητάτε είναι πολύ όμορφο,δεν αντιλέγω αλλά γίνεται μόνο αν παίρναμε το καλοκαίρι το Χίντιγκ,2 Μέλμπεργκ, άλλο ένα Σισέ και ένα κράμα Ζιλμπέρτο-Νίνη-Σιμάο στο κέντρο.Και πάλι θα είχαμε απώλειες μέχρι να δέσει η ομάδα,αλλά πιστεύετε ότι υπάρχει η περίπτωση να γίνει ποτέ κάτι τέτοιο?Μακάρι να γινόταν,αλλά δε γίνεται.Και ξέρεις ότι ήμουν υπέρ του Τεν Κάτε,αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί σε εκείνον δώσατε τόσο χρόνο και στο Νιόπλια καθόλου.Δε θέλω να μπούμε σε συγκρίσεις,αλλά πως είστε σίγουροι ότι θα χαθεί το πρωτάθλημα?Μπορεί να είμαι λάθος στο σκεπτικό μου,αλλά πιστεύω πως και με ένα βαθμό διαφορά να το πάρουμε μαγκιά του.Γιατί πήρε την ομάδα άλλου(εννοώ με τις μεταγραφές που ζήτησε ο Τεν Κάτε,μην το ξεχνάμε αυτό-όχι όλες αλλά τις πιο πολλές,το σχεδιασμό και την προετοιμασία του)και παρ' όλη την τεράστια πίεση που υπάρχει φέτος για ευνόητους λόγους,θα έχει καταφέρει και το πρωτάθλημα και τις ισορροπίες στα αποδυτήρια.Αν εσείς νομίζετε ότι το πως τον αποκαλούν υποδηλώνει και το αν τον σέβονται,γνώμη σας,αλλά θα διαφωνήσω.Και τέλος πάντων 7 αγωνιστικές έμειναν,τότε θα βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Nick Triantos said...

Το 'χει παρει κανει χαμπαρι οτι το αποτελεσμα στην Κρητη με τον Εργοτελη αλειωθηκε?

Δεν το διαβασα πουθενα αυτο γι' αυτο ρωταω...

Το γκολ του Τοροσιδη βαση κανονισμου οχι μονο ειναι αντικανονικο αλλα στην προκειμενη περιπτωση ο διαιτητης επρεπε να δωσει φαουλ υπερ του Εργοτελη. Ο κανονισμος ειναι σαφεστατος. Ενω εαν το πεναλτυ πηγαινε απ' ευθειας γκολ να διαταξει επαναληψη.

Αυτος ειναι και ο λογος παραπομπης του Σπαθα.

squarelogic said...

Καταλάβαίνω το πνεύμα του pensierix,αλλά νομίζω οτι κι ο Νιόπλιας μοιάζεται τις επιφυλάξεις του προκατόχου του:
ξέρει οτι έχει μια μέτρια και ασταθή άμυνα και ξεκινά πιο συντηρητικά.
Επιπλέον ο Νίνης ερχόμενος απ τον πάγκο έχει τη δυνατότητα ν'αλλάξει την μορφή του παιχνιδιού (όχι βέβαια στο 80΄!),πράγμα που δεν συμβαίνει με την αναποδη αλλαγή(Κατσουρ αντί Νινη) και είναι μια δυνατότητα που κάθε καλός προπονητής θέλει να έχει.
Και είναι αλήθεια οτι οταν ξεκινά συνήθως είναι λιγότερο καλός απ'όταν έρχεται απ τον πάγκο,έχοντας 'διαβάσει" το παιχνίδι του αντιπάλου.
Δεν πιστεύω και γω οτι ήταν φρόνιμο να κάνουμε το παιχνίδι ροντέο απ την αρχή,αλλά οτι έπρεπε να τον ξεκινήσει με φόρα απ το 46",να γκαζώσουμε πριν καταλάβουν τι τους συνέβη.
Η αλήθΕια είναι οτι ο Σισέ ΜΙΑ μπαλιά πήρε και το έκανε το γκολάκι.Επί 80 λεπτά τον είχε λυπηθεί η ψυχή μου.
Ο Κατσουράνης χθες ηταν ΑΟΡΑΤΟΣ!
Δεν μπορεί να τον αφήνει μέσα για 70 λεπ΄τα σε αυτό το χάλι.
όσο για τα "ντέρμπυ ήταν","ατυχία","3 ευκαιρίες έκαναν,2 γκολ έβαλαν", τα ακούω βερεσέ απ τη στιγμή που και σε αυτό το παιχνίδι κάναμε ΔΩΡΟ 2 γκολ
Ας όψεται ο τεχνικός διευθυνταράς μας και η γαλαντόμα Διοίκηση!
Άσχετοι με πτυχίο!

greektrick said...

Άσχετο . . .: οι τρεις (από τους έξι) γελωτοποιοί της Αθλητικής Κυριακής τι έγιναν εχθές ??

pensierix said...

@ koutavaki

Scusami, αλλά είναι λιγάκι προσβλητικό να με αντιμετωπίζεις σαν κάποιο που δεν είναι ήρεμος. Είπαμε, έκανα πλακίτσα με τη τσαντίλα που είχα, αλλά μη φτάσουμε στο σημείο τώρα να αντιμετωπίζομαι ως κάποιος που δεν μπορεί να διαβάσει από τα νεύρα που έχει...Δικαίωμά σου να σου άρεσε η ομάδα, ο Νιόπλιας κτλ κτλ όπως είναι δικαίωμά μου να μη μου άρεσε σε κανένα από τα 4 σημαντικά παιχνίδια και να ασκώ κριτική. Και δεν το κάνω γιατί θέλω τον Τεντά πίσω ούτε για να την πώ σε όσους πανηγύριζαν με την επιλογή Νιόπλια, αλλά γιατί με ενοχλεί που ένας νέος προπονητής δεν κάνει τα στοιχειώδη για να πάρει ένα αστείο πρωτάθλημα που του το χαρίζουν και αυτός το κλωτσάει εδώ και τόσες αγωνιστικές.

Κι όταν γράφεις:

"Και αυτό που λές συνέχεια "ο χειρότερος γαύρος της 15ετίας" είναι άκυρο.Διότι και ο χειρότερος του αιώνα να ήταν,πιστεύω βλέπεις κι εσύ ότι δεν έχει σταματήσει να ευνοείται."

τότε εσύ ανακατεύεις τη διαιτησία και τη χρησιμοποιείς ως επιχείρημα ενώ συζητάμε για αγωνιστικά θέματα. Ε, μη μου τη λες κι από πάνω ότι δεν καταλαβαίνω τι γράφεις!

Στο πως μπορεί να σκέφτηκε ο Νιόπλιας με τον Κατσουράνη, θα μου επιτρέψεις να τον κριτικάρω για το γεγονός ότι εδώ και τόσους αγώνες σκέφτεται το ίδιο πράγμα, βλέπει το ίδιο χάλι και συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο;

pensierix said...

@ square

Μα κι εγώ δεν είπα να ξεκινήσει με το Νίνη...Ας μη ρισκάρει τόσο, αφού φοβάται...Αλλά όταν βλέπεις για ακόμα ένα ματς ότι αυτός ο παίκτης δεν σου προσφέρει τίποτα, ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά, γιατί δεν βάζεις στο ημίχρονο το πιτσιρίκι μέσα, που θα βγάλει δυο μπαλιές στον έρμο το Σισέ, να απασχολήσεις την άμυνα του ΠΑΟΚ; Οπως γράφεις, μια μπαλιά πήρε και το κόλλησε. Αυτό έγραψα κι εγώ. Ενα αστείο τριγωνάκι κάναμε, και το κόλλησε...

gatti said...

@pensierix: Το ότι ο Νόπλιας δεν έχει κάνει καλή διαχείριση των αγώνων του Παναθηναϊκού το έχουμε πει και έχουμε συμφωνήσει. Και σίγουρα ελάχιστη παρηγοριά είναι το γεγονός ότι στα παιχνίδια που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε με Αρη και ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας. Αν μάλιστα χάσουμε τελικά το πρωτάθλημα, από παρηγοριά θα μεταβληθεί σε μομφή.

Συμφωνώ με τον squarelogic πως ο Νιόπλιας όπως και ο Τεν Κάτε πριν από αυτόν, γνωρίζοντας την παθογένεια της αμυντικής γραμμής προτιμά να ξεκινήσει πιο συντηρητικά.

Εμένα περισσότερο με ενοχλεί η προβλεψιμότητά του. Μπορεί να φανεί παράξενο, αλλά μου έχει λείψει όλη αυτή η αγωνία για την ενδεκάδα που κατέβαζε ο τεντάς. Μπορεί πολλές φορές να μας γύριζε μπούμερανγκ, αλλά είχε τη γοητεία του να αναρωτιέσαι ποιον θα βάλει πού. Και βέβαια κανένας αντίπαλος προπονητής δεν μπορούσε να είναι σίγουρος για τα πλάνα του. Πάντα υπήρχε ένας συνδυασμός που δεν είχαμε καταφέρει να προβλέψουμε και αυτόν (τον συνδυασμό) τελικά
χρησιμοποιούσε. Και βέβαια υπήρχε και το ρίσκο που αναφέρεις ότι δεν διαθέτει ο Νιόπλιας, άλλο που μπορεί και να μην έβγαινε.

Αντίθετα ο Νιόπλιας ξέρεις όχι μόνο τι 11άδα θα κατεβάσει, αλλά και ποιες αλλαγές θα κάνει .Αν δεν είναι ο Λάζαρος, θα είναι ο Νίνης. Αν δεν είναι ο Νίνης, θα είναι ο Σιμάο (όταν παίζει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα). Αντε καμιά φορά να είναι και ο Κλέιτον που βγήκε από το ...μούσκιο. Οπως επίσης ξέρεις και ποιος ΔΕΝ θα βγει. Δεν φταίει ο ίδιος απόλυτα βέβαια, από την στιγμή που συμφωνούμε όλοι πως το περιβόητο βάθος πάγκου μας δεν είναι τόσο βαθύ τελικά (ή για να το θέσω ορθά δεν είναι τόσο ποιοτικό - δεν έχω την απαίτηση να είναι εξίσου ποιοτικό με τους βασικούς δεν γίνεται πουθενά αυτό, αλλά ακόμα και με αυτή την προϋπόθεση υπολογισμένη, υπάρχει έλλειμμα).

Θα μου πεις, είδαμε και τα αποτελέσματα που έπαιρνε ο Τεν Κάτε με τις αλχημείες του. Θα απαντήσω, είδαμε πόσους παραπάνω βαθμούς πήρε ο Νιόπλιας. Αυτά τώρα τα αναφέρω χωρίς διάθεση να κάνω συγκρίσεις. Δεν είναι δίκαιο να κάνω σύγκριση ανάμεσα σε έναν προπονητή που έμεινε ενάμιση χρόνο στην ομάδα και είχε την δεύτερη σεζόν την ευχέρεια να επιλέξει το ρόστερ του, με τον Νιόπλια που είναι μόλις λίγους μήνες και προσπαθεί να δουλέψει με υλικό άλλου.

Κι αυτό το γεγονός το έχω πάντα στο μυαλό μου όταν είναι να του κάνω κριτική (κι ας μου πεις πως από την στιγμή που πήρε το ρίσκο να αναλάβει την ομάδα μεσούσης της περιόδου οφείλει να περιμένει και σκληρές κριτικές).

Ειδικά για χθες νομίζω ότι δεν έκανε κάποια τραγικά λάθη. Η ομάδα έχασε από τα λάθη της άμυνας. Η ιστορία της ζωής μας. Αλλά αρνούμαι να θεωρήσω αποτυχία την ήττα σε ένα ντέρμπι. Οπως έγραψα και στο ποστ, από πότε είναι έγκλημα να χάνεις ένα ντέρμπι; Αλλωστε από το τέλος Δεκέμβρη ακόμα ξεφυλλίζοντας το πρόγραμμα, είχαμε θεωρήσει το παιχνίδι της Τούμπας ένα από τα δυσκολότερα (αν όχι το δυσκολότερο) του β΄ γύρου. Ε, τελικά όντως ήταν και χάσαμε. Πού είναι το παράλογο;

Τώρα βέβαια εσύ θα μου πεις όπως είπες και στα άλλα σχόλιά σου ότι δεν αναφέρεσαι στην ήττα, αλλά στην έλλειψη ρίσκου. Θα σου απαντήσω πως, όταν ο προπονητής δεν ρίσκαρε σε άλλα παιχνίδια, λιγότερο επικίνδυνα, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι θα το έκανε στο ντέρμπι της Τούμπας; Δεν τον δικαιολογώ. Αιτιολογώ.

Επίσης από τον πρώτο γύρο επίσης έλεγα ότι είναι λάθος να υπολογίζουμε τους βαθμούς που μπορεί να πάρει ο γαύρος βάσει του προγράμματός του και έπρεπε να κοιτάζουμε μόνο τι κάνουμε εμείς. Το πληρώσαμε στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη όπου πήγαμε με τη διαφορά ροκανισμένη. Το ίδιο λάθος κάνουμε και τώρα. Μιζεριάζουμε επειδή χάνεται η διαφορά. Γιατί; Είχαμε πάρει καμιά διαβεβαίωση από κάπου ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα με διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο; Οταν μάλιστα από τους τρεις είμαστε αυτοί με το δυσκολότερο πρόγραμμα.

Τα πράγματα είναι απλά. Λάθη έγιναν, γίνονται και θα γίνονται. Και από τους παίκτες και από τον Νιόπλια (από την διοίκηση έγιναν το Γενάρη που δεν ενίσχυσε την ομάδα). Το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο να κατακτηθεί. Θα πρέπει να ματώσουμε. Ε, ας το κάνουμε και ας το πάρουμε με μισό πόντο διαφορά.

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΤΩ...

gatti said...

@pensierix:

....

Οσο για τον Κατσουράνη που κι εμένα με ενοχλεί το συνεχιζόμενο ντεφορμάρισμά του και εκνευρίζομαι μαζί του, αλλά και με τον τυπάρα. Να τον βγάλει. Μαζί σου. Το έχω πει κι εγώ. Αλλά να βάλει ποιον; Μη μου αραδιάσεις ονόματα. Το ξέρεις και το ξέρω πως κανείς δεν έχει το δικό του "ειδικό βάρος". Ακόμα και ο "μικρός" που νευριάζουμε όταν δεν παίζει, έχει αποδειχτεί πολλές φορές αναιμικός. Επομένως, αφενός ο Νιόπλιας είναι εγκλωβισμένος στις επιλογές του, αφετέρου ο Παναθηναϊκός είναι εγκλωβισμένος στην ανισορροπία του ρόστερ του.

Κι εγώ έχω αναρωτηθεί πού θα ήμασταν χωρίς τον Σισέ. Οπως επίσης αναρωτιέμαι πόσα γκολ ακόμα πρέπει να πετύχει για να σιγουρέψουμε το πρωτάθλημα;

Ούτε εμένα μου αρκεί η ...ομορφιά του πρωταθλήματος και το ότι παρακολουθούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. ΕΙΔΙΚΑ ΦΕΤΟΣ σκασίλα μου για την ομορφιά του αθλήματος. ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ και έχω εξηγήσει τους λόγους που έχουν να κάνουν με την ίδια τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αλλά από την άλλη, ΟΝΤΩΣ η γκρίνια δεν βοηθάει σε τίποτα αυτή τη στιγμή.

gatti said...

@coachp: Σόρρυ κόουτς, αλλά δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που κάνει κάποιος κριτική στον Νιόπλια να του τη λες επειδή δεν έκραζε τον τεντά.

Για την άμυνα τα έχουμε πει. Ωφελεί σε κάτι να τα λέμε συνέχεια; Δεν πήραμε παίκτη και αν χάσουμε το πρωτάθλημα αυτό θα πληρώσουμε. Αλλά τι πρέπει να γίνει τώρα; Να γυρίζουμε όλο στα ίδια;

Αφού έχει εξαντληθεί το θέμα...

gatti said...

@koutavaki: Συμφωνώ με τα περισσότερα από όσα λες, για τον Νιόπλια στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ημασταν όντως άτυχοι, το ένα γκολ ήταν άπιαστο φάουλ, το άλλο από μια μακρινή μπαλιά 50 μέτρων, όπως θα έλεγε ο ...Γεωργίου, "κάτσαμε πάνω στην κέντα".

Εκεί που δεν συμφωνώ είναι για την ανταγωνιστικότητα του αθλήματος. Ε, δεν θα τρελαθώ και από τη χαρά μου για το ότι το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική φέτος που έχω τόση ανάγκη να το πάρω και έφτασα στο σημείο να θυσιάζω ακόμα και τις ευρωπαϊκές χαρές για πάρτη του.

Συμφωνώ ότι αν θέλεις και αξίζεις το πρωτάθλημα δεν πρέπει να πανικοβάλλεσαι νιώθοντας τις ανάσες των άλλων πίσω σου. Ομως, κατανοώ απόλυτα ότι αυτό είναι απόλυτα λογικό να συμβαίνει σε μια ομάδα που έχει "ξεμάθει" σε τέτοιες καταστάσεις. Χρόνια ολόκληρα ήταν αυτή που κυνηγούσε τον πρωτοπόρο και δεν είναι τόσο εύκολο να ανταποκριθεί με ολύμπια ψυχραιμία σε ένα εκ διαμέτρου αντίθετο ρόλο.

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Ετσι είναι βρε Γιώργο. Η μεταγραφική περίοδος τελείωσε. Ενισχύσεις δεν μπορούμε να έχουμε. Με αυτούς που έχουμε θα πορευτούμε. ΄Η αλλιώς, όπως ...στρώσαμε θα κοιμηθούμε.

Οσο για την Τούμπα, η ατμόσφαιρα δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτή προηγούμενων χρόνων. Εχουν ηρεμήσει πολύ τα ΠΑΟΚια κι αυτό είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει.

gatti said...

@fl@neur: Μία ψήφος για το koutavaki! :)))

gatti said...

@Thrylaras: Κοίταξε μην σου κρατήσει ο θείος το ...Μπόσκο και του χρόνου και άσε μας εμάς. Στην τελική, αν πάρει ο Νιόπλιας τον τίτλο θα μείνει, αν δεν τον πάρει θα τον αλλάξουμε. Εσύ τι ζόρι τραβάς;

Λες να πάμε αντάμα στα πλέι οφ; Θα έχει τρελά γλέντια!

gatti said...

@Cybergoylion: Ελα ντε! Τι να περιμένεις άμα βάζει γκολ και η συγχωρεμένη...

gatti said...

@Mάγος: Δύο φήφοι για το koutavaki! :))))

gatti said...

@4minister: Δεν διαφωνεί κανείς υπουργέ μου για την άμυνα. Εχει μαλλιάσει η γλώσσα μας να το λέμε. Το θέμα είναι τώρα τι γίνεται; Με αυτή την άμυνα που έχουμε...

paoad said...

Μας έχει κυριέψει το άγχος βρε παιδιά. Ασκείται σκληρή κριτική στην ομάδα ξεχνώντας την επική ανατροπή και τη δυσκολία του αγώνα με τη Ρόμα 3 μέρες πριν, παραβλέποντας την σταθερή ανοδική πορεία και το πρωτοφανές φορμάρισμα του Παοκ, το δύσκολο πρόγραμμα που έβγαλε η ομάδα τον Φλεβάρη και ότι ακόμα παραμένει πρώτη έχοντας τον γαβρο στην έδρα μας.
+
http://prasinanea.gr/football/superleague/article11439.ece


Ο Νιόπλιας κάνει λάθη, κάνει τις ίδιες αλλαγές, κατεβάζει την ίδια ενδεκάδα, αλλά απο που κι ως που αυτό είναι κακό; Τόσα χρόνια δεν μιλούσαμε για σταθερό κορμό; αυτοματισμούς; ορθολογική ανάπτυξη;

Ποιος είπε ότι το πρωτάθλημα θα ήταν εύκολη υπόθεση; Στο τέλος, θα το πάρουμε αλλά κανένας δεν πρόκειται να μας το χαρίσει.

Όσον αφορά τον Κατσουράνη, τα έχουμε γράψει όλοι απο 10 φορές ο καθένας. Ελπίζω με την επάνοδο του Βραζιλιάνου να δούμε και ενδεκάδα με Ζιλμπερτο, Σιμάο, Κάρα ή Νίνη.

@koutavaki

koutavaki μην ψαρώνεις. Του την έχει δώσει απο τότε που μου έταξες τον χορό και δεν μπορεί να ξεκολλήσει. Έκανε κάποιες προσπάθειες της κακιάς ώρας με τη bgt αλλά τίποτα. Επομένως καταλαβαίνεις...δύσκολα τα πράγματα.

@pensierix

Μην είσαι ζηλιάρης. Στο έχω ξαναπεί.

@gatti

Μπαίνω στο blog και τι βλέπω; ωωω σεντόνι... κ μετά έλεγες εμένα γκρινιάρη.

squarelogic said...

Αυτή η άμυνα θέλει τον Κατσουράνη πίσω στη θέση του Σαριέγκι.Ζιλμπέρτο επανεμφανιζόμενου,ας παίξει με τον Κάρα στα αμυντικά χαφ,Λέτο+Σαλπι στις πτέρυγες και Νινης πίσω απ τον Σισέ να 'φτιαχνει" τον Γάλλο.
Αυτά για τα εντός εδρας παιχνίδια ή αυτά που θέλουμε να επιβληθούμε εξαρχής.
Σε πιο δύσκολα μπαίνει ο Σιμάο και βλέπουμε ποιος θυσιάζεται(κάποιος εκ των αλλων μπορεί να μη δυναται να παίξει).
Κι επιτέλους λίγο δουλειά στο να παρει ο Γαλλος τη μπάλα με πρόσωπο στην εστία και στην κίνηση...Να ενστερνιστεί κι ο Καραγκούνης πχ.πως όσο και να του τη σπάει οτι ασχολούνται οι φυλλάδες μόνο με τον Τζιμπρίλ α)αυτοί είναι οι κανόνες του σταρ σύστεμ
β)γίνεται και επίτηδες για να δημιουργηθεί θεμα μεσα στην ομάδα
γ)ο ίδιος θα παραμένει ο αρχηγός της ομάδας που θα πήρε το κομβικό Πρωτάθλημα έστω κι αν δεν ηταν σ'όλα τα πρωτοσέλιδα.
Ενώ οι "παρολιγον"ατομικές επιλογές του αντί της ασίστ στον γκολτζή θα τον μνημονεύουν σαν τον ατομίσταρο που έβαζε την προσωπική του διάκριση πάνω απ την ομάδα.

gatti said...

@The Bgt: Νομίζω ότι τον αδικείς τον Νιόπλια. Ολοι πάνω κάτω βλέπουμε ότι επηρεάζεται από τα δύο Κ, αλλά να χαρακτηρίζεται μαριονέτα, θεωρώ ότι είναι πολύ βαρύ.

Θα σταθώ στην επισήμανσή σου για τη δουλειά των προπονητών στον ψχολογικό τομέα. Αυτόν που υποστήριζαν ότι αποτελεί το αδύνατο σημείο του Τεν Κάτε και θα βελτιωθεί με την άφιξη του Νιόπλια. Και ίσως και να βελτιώθηκε. Το πρόβλημα είναι η ελληνική νοοτροπία. Εκεί έχουμε κολλήσει τώρα. Με τον Τεν Κάτε οι παίκτες ασφυκτιούσαν (όπως λένε) αλλά τους κρατούσε ο φόβος. Με τον Νιόπλια απελευθερώθηκαν, αλλά παράλληλα χαλάρωσαν. Αυτό ουσιαστικά πληρώνουμε τώρα.

Τώρα περί Νιόπλια και προπονητικής, η κίνηση του Πατέρα να αντικαταστήσει τον Τεν Κάτε γνωρίζαμε (και γνώριζε) ότι εμπεριέχει ρίσκο. Θα κριθεί κι αυτός στο τέλος.


Γράφεις: Νιομπλιας και Κ&Κ και μερικοι ακομη το καλοκαιρι πρεπει να παρουν los poulos. Ακομη κι αν κατακτησουν τα παντα. Και μαζι τους ο Πατερας, Τζιγκερ Γιαννακοπουλεοι και οι εριδες τους.

Kαι ποιος θα μείνει; :))))

gatti said...

@Animation: Εχεις δίκιο. Ταιριάζει κι εδώ γάντι το "ευτυχώς που δεν πάθαμε και τίποτα". Θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με τα ...εντόσθια έξω και θα λέμε "έλα μωρέ, δεν έγινε τίποτα...".

Για τα δοκάρια στην Τούμπα αρχίζω και το πιστεύω ότι έχουν γίνει μάγια! :)))

Εύλογη η απορία για τον Γκαρσία, αφού είχε ήδη μία κίτρινη. Ισως όμως επειδή λίγες μέρες πριν είχε χάσει την μητέρα του και αυτό το γκολ ήταν ένα "ξέσπασμα - αφιέρωση" ο Δαλούκας δεν του την έδειξε. Αν του την έδειχνε βέβαια θα είχαμε άλλα... Φαντάζεσαι τι θα γινόταν; Να προηγείται ο ΠΑΟΚ και να μένει με παίκτη λιγότερο; Κόλαση!

Βεβαίως την είδα τη φάση με τον Νίνη, άσχετα αν ξέχασα να το βάλω στο ποστ. Αδιόρθωτος Κονσεϊσάο, ήθελε να κερδίσει χρόνο, εμποδίζοντας τον μικρό. Ο καθένας με ό,τι όπλα έχει παλεύει! :)))

gatti said...

@Stepas: Eίναι γεγονός ότι έχουν γίνει βήματα προόδου σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά και τη νοοτροπία των οπαδών του ΠΑΟΚ και όποιος δεν το βλέπει είναι προκατειλημμένος.

Μην έχεις την απαίτηση όμως να συζητάω αυτά τα πράγματα σε μια κομβική χρονιά που ΚΑΙΓΟΜΑΙ για τον τίτλο, ΠΑΡΑ την συμπάθεια που εσύ ειδικά γνωρίζεις ότι έχω στον ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, όσο κι αν για τον ΠΑΟΚ είναι κατόρθωμα αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο είναι σωστό να επιβραβεύει ή να εντυπωσιάζεται κανείς από το αυτονόητο. Γιατί αυτονόητο είναι πως όχι μόνο οι ΠΑΟΚτσήδες, αλλά οι οπαδοί όλων των ομάδων οφείλουν να έχουν τέτοια συμπεριφορά.

Για τον Γκαρσία που γνωρίζεις ότι τον λατρεύω η απορία μου είχε να κάνει με το γεγονός ότι σε αντίστοιχη φάση ο Μουσλίμοβιτς λίγο αργότερα πήρε κίτρινη κάρτα για τον πανηγυρισμό του. Αλλά εν πάση περιπτώσει σαν απορία μόνο το εξέφρασα, δεν είχα την απαίτηση να αποβληθεί ένας παίκτης που λίγες μέρες πριν είχε συνοδεύσει το πιο αγαπημένο του πρόσωπο στην τελευτία του κατοικία, επειδή πανηγύρισε λίγο πιο έντονα το γκολ που έβαλε. Παρεμπιπτόντως, δεν ξέρω πώς τον έχουν στην Αθήνα τον ...χάνδακα, εγώ όμως γνωρίζεις ότι εκτιμώ ΚΑΙ το ποδοσφαιρικό του ταλέντο πέρα από τό ότι τον "πάω" σαν φυσιογνωμία.

Συμφωνώ και για τα γκολ. Τρεις ευκαιρίες κάνατε, δύο γκολ βάλατε, τυχερά ή όχι ας προσέχαμε με τέτοια άμυνα που είχαμε. Και σίγουρα οι νίκες στη μπάλα δεν πάνε ανάλογα με τις ευκαιρίες, γι΄ αυτό άλλωστε είναι τόσο συναρπαστικό σπορ το ποδόσφαιρο.

Δεν ξέρω αν θα το πάρουμε τελικά, αλλά αν δεν το πάρουμε, εννοείται ότι θέλω ΜΕ ΧΙΛΙΑ να το πάρει ο ΠΑΟΚ.

Η ομάδα σου δείχνει να έχει αφήσει πίσω το παρελθόν και να έχει γυρίσει οριστικά σελίδα. Και ούτε συζήτηση, από το να αναρωτιέσαι αν θα πληρωθούν οι παίκτες στο να κάνεις όνειρα πρωταθλητισμού υπάρχει τεράστια απόσταση και έχεις δίκιο να αισθάνεσαι χαρούμενος.

Φιλιά, ΠΑΟΚι μου! :)))

gatti said...

@paoad: Καλώς το μου!!! :))))

Nαι είμαστε γκρινιάρηδες, έφυγες και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σε αντικαταστήσουμε επάξια! :ppp

Μου αρέσει πάντως ο "αποστασιοποιημένος" εαυτός σου.

Ναι ένα ντέρμπι χάσαμε, δεν τρέχει τίποτα. Αν το δεις μεμονωμένα συμφωνώ κι εγώ, αυτό άλλωστε έγραψα. Αν βέβαια τα μετρήσεις συνολικά, τότε αλλάζει (και ζορίζει) το πράγμα.


Πάντως, τον χρόνο που δώσαμε στον Τεν Κάτε είναι εκ τω πραγμάτων αδύνατον να τον δώσουμε στον Νιόπλια. Μοιραία θα κριθεί συντομότερα. Το γνώριζε και ο ίδιος όταν έπαιρνε το ρίσκο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας. Συμφωνώ όμως ότι αυτό πρέπει να γίνει στο τέλος.

gatti said...

@Nick Triantos: Για το γκολ του Τοροσίδη έγραψα στο προηγούμενο ποστ. Απλώς ξεκίνησα με το μπάσκετ και συνέχισα με ποδόσφαιρο, γι΄ αυτό προφανώς δεν το είδες.

gatti said...

@squarelogic: Συμφωνώ πως ο Νιόπλιας μοιράζεται τις επιφυλάξεις του Τεν Κάτε για την άμυνα, όπως επίσης και για τη φρεσκάδα που μπορεί να προσφέρει στην ομάδα ερχόμενος από τον πάγκο ο Νίνης.

Για την άμυνα και τη μη ενίσχυση δεν νομίζω ότι έχει μείνει κάτι να πούμε...

Συμμερίζομαι όμως την άποψή σου ότι μια καλή λύση θα ήταν η τοποθέτηση του Κατσουράνη σε θέση στόπερ. Ομως, το σύστημα που αναφέρεις μου κάνει κάπως σαν το 4-2-3-1 του τεντά.

Προσωπικά σκέφτομαι να σταματήσω αυτή τη "στοχοποίηση" Κατσουράνη - Καραγκούνη παρόλο που με εκνευρίζουν και οι δύο άπειρες φορές, γιατί έχει πει κάτι πολύ σωστό ο Nick Triantos και αρχίζω να το ενστερνίζομαι. Ετσι όπως πάμε κινδυνεύουμε να έχουμε νέα περίπτωση Μπασινά. Και εγώ τουλάχιστον δεν θέλω να συμβεί κάτι τέτοιο. Οπότε από εδώ και μπρος και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, θα βλέπω τα στραβά τους, θα τα λεω αν τα βλέπω, αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα τρώγομαι μαζί τους.

gatti said...

@greektrick: Φήμες αναφέρουν ότι Καρούλιας, Καραγκιοζόπουλος,
Μίχος, "καρατομήθηκαν" μαζί με τον Βαρούχα για οικονομικούς λόγους. Ποιος ξέρει...

pensierix said...

@ gatti

Ηθελε πολύ κουράγιο για να μου απαντήσεις με σεντόνι! Και με τίποτα να μη συμφωνούσα από αυτά που γράφεις, είσαι αξια θαυμασμού!

:)))))

Επειδή έχουμε ασθενή μνήμη κι επειδή έγινε αναφορά στον Τεντά, μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Φέτος ούτε τρέλες έκανε, είχε σταθερότατο κορμό και δεν ήταν απρόβλεπτος, καθιέρωσε το Νίνη, έκανε τον περιπατητή Κατσούρ τουλαχιστον να σκοράρει και να δίνει βαθμούς, η ομάδα ήταν γυμνασμένη μέχρι εκεί που δεν παίρνει και μπήκε στη λογική "οι βαθμοί είναι το παν" αφού του ζήτησαν το πρωταθληματάκι πάση θυσία. 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα, κύριοι...Τώρα, αν ο γαύρος άρχισε να γκελάρει με το που έφυγε, δεν φταίει ο Ολλανδός. ΟΚ, τα πρωτοπαλίκαρα δεν τον γούσταραν, "δεν κάναμε καθόλου τακτική", "η ομάδα δεν απέδιδε σύμφωνα με τις δυνατότητές της και δεν προσέφερε θέαμα", και "οι παίκτες είναι πιο απελευθερωμένοι πλέον". Αυτά για τον μυρουδιά και μη μου κολλάτε με εξυπναδούλες και συγκρίσεις, επειδή κάνω κριτική στο Νιόπλια. Οποτε έπρεπε να τον κράξω, το έκανα.

Paoad, τρομερό επιχείρημα το "η ομάδα έβγαλε το δύσκολο πρόγραμμα"! 5 βαθμούς σε 5 ματς, εκ των οποίων οι 3 με τη Λάρισα που τη νίκησε και ο Πανθρακικός! Ουφ, τώρα θα ανασάνουμε! Τώρα που βλέπετε το εύκολο πρόγραμμα από εδώ και πέρα και τι βλέπετε στην ομάδα που σας κάνει τόσο χαλαρούς κι αισιόδοξους, είναι από τα μυστήρια της ζωής...Καλά, έχουμε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και είμαστε ήσυχοι διότι φέτος τα must παιχνίδια τα πήραμε όλα!

Καλά ρε παιδιά, όλοι κυριλέ και πολιτισμένοι είμαστε αλλά δεν περίμενα να διαβάσω ότι δεν πρέπει να παραπονιέμαι γιατί φέτος το πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό, έχει σασπένς και είναι ανοιχτό για πολλές ομάδες! Και λίγο καφριλίκι που και που δε βλάπτει...Μη πάθουμε και τίποτα από τον πολύ πολιτισμό...

Ενας γκρινιαροζηλιάρης κάφρος.

:))))))))))))

koutavaki said...

@ pensierix
Βρε πουλάκι μου δεν ανακατεύω τη διαιτησία με τον τρόπο που εννοείς εσύ.Απλά θέλω να σου πω ότι έτσι που παρουσιάζεις το γαύρο είναι σαν να μιλάς για τον ΟΦΗ.Η διαφορά που είχε πέρυσι δεν οφειλόταν μόνο στο Γκαλέτι,οπότε πως να έχουμε κι εμείς την ίδια φέτος?Και ποιος μας λέει ότι θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα στο +2?Που ξέρεις ότι δε θα αυξηθεί η διαφορά?Αυτό θέλω να πω,άσε να δούμε τι θα γίνει και μετά σου υπόσχομαι να κράξουμε εν χορώ!Και αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στο Νιόπλια οκ,τουλάχιστον δείξε λίγη στους παίκτες μας.Έτσι και αλλιώς δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο,τη ζαχαρένια σου χαλάς!
Υ.Γ.:θα επιμείνω ότι είχες πολλά νεύρα σήμερα,άλλες φορές με πιάνεις με την πρώτη,αλλά νόμιζα ότι ήταν για τον αγώνα.Κι εκεί που πήγαινες να ηρεμήσεις τσουπ! να και ο paoad και λυπάμαι που στο λέω,καρφώθηκες...Έλεγα κι εγώ γιατί τα 'χεις βάλει μαζί μου.Μου το κρατάς μανιάτικο ε?Τώρα την έβαψες!Θα το παίξω Thrylaras:θα σε τσιτώνω με βλακείες για να δω που σταματάει η ευγένειά σου γιατί μέχρι τώρα...λόρδος!

koutavaki said...

@pensierix και gatti
Κανείς δε χαίρεται που θα μας βγει η ψυχή,αλλά εμείς δεν ήμασταν αυτοί που ζητήσαμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα?Ας το λουστούμε τώρα.Και όπως καταλαβαίνετε το "όχι από φέτος" ακούγεται αστείο.Ο γαύρος 13 χρόνια το λέει,του χρόνου τέτοια εποχή μπορεί να το λέει η ΑΕΚ κ.ο.κ.Πιστέψτε με τα ίδια θα λέμε και του χρόνου γιατί "τι είναι ένας τίτλος,η ομάδα πρέπει να χτίσει χαρακτήρα".Και σε δυο χρόνια για άλλο λόγο και πάει λέγοντας.Άλλωστε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δε σημαίνει ότι θα το πάρει αυτός που τώρα είναι τρίτος,ούτε ότι οι τρεις πρώτοι έχουν τους ίδιους βαθμούς ως το τέλος.Αλλά ότι δεν χωρίζουν 20άρια τις ομάδες.Και τη γνώμη μου σας την έχω ξαναπεί,κάθε φορά ένας είναι ικανός να πάρει πρωτάθλημα.Φέτος πιστεύω πως είμαστε εμείς και δε θα μπορεί να το αμφισβητήσει και κανένας.

pensierix said...

@ koutavaki

Νεύρα εγώ; Εγώ; Εγώωωωωωωωωωω; Πότε; Πού το είδες; Εγώ;;;;

ΥΓ
Φυσικά, δεν αλλάζω ούτε τελεία (ούτε κόμμα) από αυτά που έγραψα.

:))))))))

@ the Bgt

http://www.youtube.com/watch?v=rk3m1ncb8p4&feature=related

:))))))))

koutavaki said...

@pensierix
Σου βρήκα παρατσούκλι:o ζοχάδας!!!Έεεεεελα μωρέεεεε,μη μου θυμώνεις...Δείξε λίγη κατανόηση και υπόσχομαι όταν γυρίσει o paoad να σε αφήσω ήσυχο:)))

koutavaki said...

Γέννησε η γυναίκα του Σισέ!

pensierix said...

Και ο Παναθηναϊκός μάς γκάστρωσε!!!!

koutavaki said...

Και όχι μόνο ο Παναθηναϊκός...

Μάγος said...

@koutavaki: Σίγουρα θα λέμε του χρόνου τι είναι ένας τίτλος η ομάδα πρέπει να χτίσει χαρακτήρα. Και είναι λογικό. πανΑΘΗΝΑικός είσαι, αυτοκρατορία πρέπει να χτίσεις για να σβηστούν τα λάθη του ραλλίστα. κατάντησε τον πανΑΘΗΝΑικο να έχει λιγότερους οπαδούς στην Αθήνα, οπότε είναι λογικό ένας τίτλος να μην σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ.
Όμως ποντάρουμε τόσα στον φετινό για τους γνωστούς λόγους. Αν το πάρουμε απογειωνόμαστε με τα 20εκ. του τσου λου + μια ΑΜΚ. Αν το χάσουμε έχω την αίσθηση πως βυθίζεται ο σύλλογος. Επικοινωνιακά, αγωνιστικά, θεμελιακά, όπως θες...

koutavaki said...

@Μάγος
Αυτό λέω κι εγώ.Άρα πρέπει να μάθουμε να μην πανικοβαλλόμαστε,ούτε εμείς ούτε η ομάδα.

Μάγος said...

Δυστυχώς δεν είναι εύκολο να μην πανιοκοβάλομαι μπροστά στις συνέπειες που ανέφερα πως θα έχει η απώλεια του πρωταθλήματος. (αυπνίες και εσυ ε?, χαχα)

koutavaki said...

Άστα να πάνε...!!!

fl@neur said...

Προσωπικώς χαιρετίζω τα "καρντάσια" από τη Σαλλλονίκη, animation και stepas! Αν κατάλαβα σωστά, το koutavaki παίρνει un point??? Μόοοονο;;; Διαβάζω με κόπο είναι η αλήθεια, καθ' ότι όσο περισσότερα σχόλια τόσο περισσότερο scroll down πρέπει κανείς να κάνει (όπερ σημαίνει ότι "έχεις ρεύμα" και πανταχόθεν αναγνώστες/ -ριες), αλλά η κούραση μεγαλώνει στο "επειδή": τα μισά επιχειρήματα, λυπάμαι που θα το πω, είναι "διαποτισμένα" (αυτή είναι η σωστή λέξη) αφ' ενός από το άγχος για τον τίτλο (δικαιολογημένα, δε λέω, αλλά δε νομίζω εμείς νά έχουμε περισσότερο άγχος από την ομάδα και το επιτελείο της), αλλά και από τη γενικότερη νοοτροπία, συνήθεια που έγινε λατρεία, εκείνων που κατέστρεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και δεν αφήνουν πρωτίστως τον Παναθηναϊκό, αλλά και καμιά άλλη ομάδα (ΜΠάοκ, ΑΕΚ, Άρης) να σηκώσει κεφάλι!!! Καλή μέρα σε όλους.

Unknown said...

Ανταποδίδω τους χαιρετισμούς φίλε fl@neur, η τελευταία σου πρόταση λέει πολλά....

4minister said...

Αν τίτλος σημαίνει παίρνει η ομάδα τα 30 εκ (32,5 πήρε πέρισυ, http://4minister.wordpress.com/2009/06/24/έσοδα-από-το-τσάμπιονς-λιγκ) και μείνει πλειοψηφία η Σωφεράτζα, καλύτερα να μην τον πάρουμε! Πολλά θα εξαρτηθούν από τη μετοχομάζωξη στις αρχές Μαρτίου. Αν ο εν λόγω "κάτσει" πάνω στο πλειοψηφικό του πακέτο, θα υπάρξουν δυσάρεστα, και με τον τίτλο και με το γηπεδικό. Το ξανάγραψα αλλά πέρασε "αόρατο". Ούτε καν μια απορία από κάποιον.

Μάγος said...

Φίλε 4iminister όμως πέρα απο τα 30 εκ. ευρώ που λες,(εγώ καλύτερα θα έλεγα 20 γιατι δεν περνάς κάθε χρονια στους 16) υπάρχει και μια τρύπα γύρω στα 20 εκ. ευρώπουλα. Άρα το 50% της τρύπας ανήκει στον ραλλίστα. Δηλαδή όσα βάλουμε στο ταμείο απο τα είσοδο θα πάνε στην κάλυψη της τρύπας, άρα τίποτα στον ραλλίστα. Επίσης αν κατακτηθεί το πρωτάθλημα σίγουρα θα ζητηθεί ΑΜΚ απο βγενό-πατέρα και τότε πάλι ο Τζιγγερ θα πρέπει να βάλει το 56%, θα μπορέσει?..

pensierix said...

@ fl@neur

Αν αναφέρεσαι σε μένα και στα σεντόνια μου, και μάλλον σε μένα ή και σε μένα θα αναφέρεσαι αφού συμφωνούσες με το koutavaki, κι επειδή έχω εισπράξει ήδη ένα "γαυρίζεις", αν μπορείς να γίνεις πιο σαφής και να μου πεις που είδες τη νοοτροπία που περιγράφεις.

Εγώ δεν έκανα τίποτα περισσότερο από το να κριτικάρω αυστηρά έναν προπονητή για τις επιλογές του. Ούτε ντροπή θα θεωρήσω αν πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ,(αν το πάρει αυτός ο γαύρος, κλείνουμε το μαγαζί και δε συζητάμε πια για ποδόσφαιρο), ούτε τη νίκη με κάθε τρόπο ζήτησα, ούτε θέλω να παίζω μόνος μου και οι άλλοι να πάνε να γ@#$%., ούτε να παρατήσω την Ευρώπη για ένα πρωτάθλημα ζήτησα, ούτε απείλησα τους παίκτες, ούτε ούτε...

Αν το γεγονός ότι δεν χαίρομαι που το πρωτάθλημα έγινε ροντέο ενώ η ο ομάδα μου(αυτή η χορτασμένη από τίτλους) είχε 64373682 ευκαιρίες να το καθαρίσει και δεν το έκανε, ότι δεν χαίρομαι που έχει σασπένς και είναι ανοιχτό σε πολλές ομάδες εξαιτίας των λαθών της δικής μου ομάδας, θεωρείς ότι είναι δείγμα του πόσο διαποτισμένος είμαι από τη νοοτροπία που αναφέρεις, τότε θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω ότι το σχόλιό σου είναι "διαποτισμένο" από άκρατο ελιτισμό.

coachp said...

@ πενσιεριξ
εγώ απλά αναρωτιέμαι. Όλοι οι παίκτες ήθελα να φύγει ο Τεν Κάτε. Οι λόγοι. α) δεν έκαναν τακτική επι 1,5 χρόνο. β) δεν είχαν καλές σχεσεις μαζί του, γ) ήταν ο πιο αμυντικογενής προπονητής που έχει περάσει απο την ομάδα τα τελευταία χρόνια δ) με ένα πιο εύκολο πρόγραμμα ήταν πίσω απο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα το φετινό και έχασε το περσινό απο τον Νοέμβριο.

Τωρα θελω να σε ρωτήσω. Γιατι τον μνημονεύεις? Γιατί γινονται συγκρίσεις? Γιατι δεν δινεις χρόνο σε εναν προπονητή που κάνει λιγότερα λάθη απο τον προκατοχό του και ήρθε να προπονησει μια ομάδα στη μεση της σεζόν. Δεν λεω να μην γινει κριτική, λέω να είναι σε πιο ηρεμα πλαισια. Αυτο με παραξενευέι στα λεγόμενα σου.

Οσο για καποια σχολια που διαβαζω απο αλλους αναγνωστες οτι παιζουν οι Καρα-Κατσου επειδη ειναι η Εθνική στη μέση είναι εντελως εκτος πραγματικότητας. Απορώ με πολλά που διαβάζω εδώ μέσα, ρωτάω εσένα επειδή συμπίπτουν οι απόψεις μας στα αγωνιστικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως το χάνουμε στο άλλο. Συμφωνω και για την καφριλα. Συμφωνώ και για τα αγωνιστικά-τακτικές. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως δεν τα εβλεπες αυτά με τον άσχετο τον Τεν Κάτε.

coachp said...

@ πενσιεριξ
εγώ απλά αναρωτιέμαι. Όλοι οι παίκτες ήθελα να φύγει ο Τεν Κάτε. Οι λόγοι. α) δεν έκαναν τακτική επι 1,5 χρόνο. β) δεν είχαν καλές σχεσεις μαζί του, γ) ήταν ο πιο αμυντικογενής προπονητής που έχει περάσει απο την ομάδα τα τελευταία χρόνια δ) με ένα πιο εύκολο πρόγραμμα ήταν πίσω απο τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα το φετινό και έχασε το περσινό απο τον Νοέμβριο.

Τωρα θελω να σε ρωτήσω. Γιατι τον μνημονεύεις? Γιατί γινονται συγκρίσεις? Γιατι δεν δινεις χρόνο σε εναν προπονητή που κάνει λιγότερα λάθη απο τον προκατοχό του και ήρθε να προπονησει μια ομάδα στη μεση της σεζόν. Δεν λεω να μην γινει κριτική, λέω να είναι σε πιο ηρεμα πλαισια. Αυτο με παραξενευέι στα λεγόμενα σου.

Οσο για καποια σχολια που διαβαζω απο αλλους αναγνωστες οτι παιζουν οι Καρα-Κατσου επειδη ειναι η Εθνική στη μέση είναι εντελως εκτος πραγματικότητας. Απορώ με πολλά που διαβάζω εδώ μέσα, ρωτάω εσένα επειδή συμπίπτουν οι απόψεις μας στα αγωνιστικά αλλά δεν καταλαβαίνω πως το χάνουμε στο άλλο. Συμφωνω και για την καφριλα. Συμφωνώ και για τα αγωνιστικά-τακτικές. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως δεν τα εβλεπες αυτά με τον άσχετο τον Τεν Κάτε.

Μάγος said...

Αυτον τον άσχετο που δεν έκανε τακτική 1.5 χρόνο τώρα, τον περίμενε κάποιος που τον λένε Μουρίνιο 1 ώρα για να του μιλήσει στην φυσούνα...
Ε ρε τι γίνεται...
που λέει και ο Γκοτζίλας.

pensierix said...

@ coachp

Ελεος...Εγώ δεν έκανα καμία σύγκριση, εσύ ήθελες σώνει και καλά να μπω στο τριπάκι της σύγκρισης. Σιγά μην κράξω το Τεντά επειδή τότε ο γαύρος από τύχη δεν γκέλαρε και τη μισή ευκαιρία την έκανε γκολ. Ούτε μπορώ να είμαι σίγουρος στο πως θα είχε διαχειριστεί τα δώρα του γαύρου...Τον έκραξα για το στήσιμο στο ντέρμπι που με είχε ξενερώσει αφάνταστα...Ούτε τρέλες θυμάμαι φέτος,ούτε παλαβομάρες. Ισα ίσα, ήταν πολυ ορθολογιστής και θυσίαζε το θέαμα (στο τριπάκι του οποίου μπήκαν οι βάζελοι) στο βωμό του αποτελέσματος αφού το πρωτάθλημα ήταν αυτοσκοπός.

9-2-1, φέτος. Ολα τα άλλα τα υποθετικά, τα ακούω βερεσέ. Δεν τον γούσταραν, τον έδιωξαν, τον έκριναν ανεπαρκή οι παίκτες και η διοίκηση. Πάμε παρακάτω...

Και επαναλαμβάνω για 54735282 φορά: Το ότι ασκώ σκληρή κριτική στο Νιόπλια δεν σημαίνει ότι θέλω να φύγει ούτε τον συγκρίνω με τον Ολλανδό. Απλά βλέπω έναν ελπιδοφόρο προπονητή να φοβάται, να μη μαθαίνει από τα λάθη του, να μην κάνει τα αυτονόητα για να αρπάξει ΕΝΑ από τα "πρωτάθλημα-μπολ" που του προσφέρουν στο πιάτο, που ρισκάρει να γίνει ανέκδοτο χάνοντας ένα αστείο πρωτάθλημα. Στενοχωριέμαι γιατί πάει να καεί πριν την ώρα του. Γι'αυτό γίνομαι αιχμηρός.

Unknown said...

Καλά, τι έγινε εκείνος ο Νιόπλιας που μετά την ισοπαλία στου Χαριλάου έλεγε ότι ; Κατάπιε τη γλώσσα του; Και γιατί ξύνεται συνεχώς στις συνεντεύξεις Τύπου; Του βάλανε κανένα κοριό;

4minister said...

@ Μάγος

1. Το bonus των 16, αν διάβασες το link, ήταν μόνο 2.200.000 (τώρα είναι 3 εκ. νομίζω) και όχι 10 εκ. όπως λες.
2. Η τρύπα των 20 εκ. είναι μόνο κουβενταστή, δεν έχουμε δει αποδείξεις. Η προσωπική μου άποψη είναι πως έχουμε παραμύθι ολκής. Γιατί δεν αποδέχεται ο φίλαθλος ότο ο Πρόεδρος κερδίζει. Ο καλός πρόεδρος βάζει λεφτά απ' την τσέπη του. Αφού αυτό θέλει, αυτό θα λέμε ...
3. Πιστεύω ότι η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου θα ζητηθεί στην μάζωξη Μαρτίου. Ο Βγενό τό έχει ήδη δηλώσει. Μοχλός πίεσης δεν θα είναι το ενδεχομένως επερχόμενο πρωτάθλημα, αλλά το γηπεδικό. Όπου, από ιαματική πηγή, η MIG Estate έχει εξαγοράσει την Μπάμπης Μουγγός Διεθνής Τεχνική. Άρα στο θέμα, ο Αντρέας είναι ο μόνος που παίζει με παπούτσια. Οι άλλοι μέτοχοι κλωτσάνε μπαλίτσα ξυπόλητοι.

4minister said...

@ coachp

Οι απόψεις μας στα αγωνιστικά συμφωνούν ή διαφωνούν;

Δάκτυλος Όττο την πρόσληψη Νιόπλια, στο έχω πει παλιότερα, με πληροφόρησαν ότι υπήρχε.

@ pensierix

Όταν λες "πρωτάθλημα-μπολ" τι εννοείς; Ποιο μπολ, αυτό με τους κιοφτέδες; :))

pensierix said...

@ Υπουργέ

Αν ήταν μπολ με κιοφτέδες, θα 'ταν καλά...Πολύ φοβάμαι ότι θα είναι γεμάτο ντομάτες και λοιπά ζαρζαβατικά...

:))))))

ΥΓ
Αν θυμάμαι καλά το "πρωτάθλημα-μπολ" είναι ατάκα του ανεπανάληπτου Χαρη Αλευρόπουλου σε τελικούς πρωταθλήματος βόλεϊ. "Σετ-μπολ, ματς-μπολ, πρωτάθλημα-μπολ".

ΥΓ1

Αστειεύομαι με τις ντομάτες. Μην το πάρετε στα σοβαρά, ότι θα στηθώ έξω από την Παιανία με το μπολ στο χέρι...Είπαμε, έχουμε γαύρικη νοοτροπία, αλλά μέχρι ενός σημείου...

:ppppppppp

coachp said...

@ υπουργέ
στα αγωνιστικά συμφωνούμε. Και σε πολλά μα πολλά ακόμη. Σε δύο πράγματα διαφωνούμε. Το ένα είναι πως πιστεύεις επειδή κάποιος σε παραπληροφόρησε ότι είναι δάκτυλος Ρεχάγκελ η πρόσληψη Νιόπλια.

Για να στο πω αλλιώς. Στον Παναθηναϊκο ΧΕΣΤΗΚΑΝ για την Εθνική ομάδα. Και για την ελλάδα γενικότερα. Η μπιζνα τους τους νοιάζει. Ναι, τους ενδιαφέρει στον Παναθηναϊκό να παίζουν κάποιοι ελπιδοφόροι μια και μπορεί να τους μοσχοπουλήσουν αργότερα. Αλλά αυτο δε σημαίνει τίποτα σχετικά με άλλα τεράστια συμφέροντα.

Και επειδη θα με ρωτήσεις ποιο ειναι το δευτερο που διαφωνούμε, ειναι σε καποια διοικητικά πράγματα του πολυμετοχικού. Δεν ταυτιζονται οι απόψεις μας αλλά είναι μεγάλο θέμα αυτο και βαριέμαι να το αναλύσω! Εσύ νομίζεις οτι για ολα τα δεινά φταιέι το βαρδινογιαννέϊκο. Όμως δεν ειναι ετσι. ισχύει εν μέρει, αλλά όχι ισοπέδωση.

4minister said...

@ coachp

Κατανοώ ότι η τυχόν ανάλυση θα απαιτήσει σεντόνι και μάλιστα διπλόφαρδο ...

Μια επεξήγηση. Όσο ζούσε ο Θόδωρος, αυτός που πέθανε στην αγακαλιά της Βάνας, ο Παναθηναϊκός πήγαινε καλά. Άσχετα αν φαινόταν κουμανταδόρος ο Τζο Ντάλτον. Που θεωρώ ότι είναι χαμηλού δείκτη νοημοσύνης, όπως ο Σωφέρ ένα πράμα. Μόλις "εκοιμήθη" Θόδωρος, φάνηκε η γύμνια (αμπαλοσύνη) του Τζο και άρχισε η κατηφόρα. Όχι μόνο στο Κατσαρόλι, όπου ο Πρακτοράκος επιβλήθηκε, αλλά και αγωνιστικά έξω, όπου ο "Πρέσβης" δεν έπαιζε τη μπάλα που βλέπαμε παλιότερα.

Γιατί μαγκεψάμεν και δεν πληρώναμε τους παίκτες! Μας τα παίρνανε βέβαια μετά με δικαστήρια, π.χ. Σεϊταρίδης 600 χιλ. Και ένα σωρό άλλες γελοιότητες, π.χ. 10 μεταγραφές άσχετων παικτών τη σαιζόν.

Μάγος said...

4iminister:
Το 10εκ. ήταν λάθος, πρέπει να είναι γύρω στα 5 όμως, μπονους-εισητηρεια-τηλεοπτικά και ξερω και γω τι άλλα. Απο κει και πέρα η τρύπα των 20εκ.ευρώ ο αριθμός είναι παραδειγματικός. Θέλω να πω πως δεν την υπολογίζω πάνω απο 10-15, όμως δεν είναι αμελητέο ποσό.
Τέλος για το συμβούλιο και για τον Βγενό έχεις απόλυτο δίκαιο, πως είναι ο μόνος που πάει με κάτι "χειροπιαστό" να πει την γνώμη του. Όμως αν δεν υπάρξει και ο μοχλός πίεσης του πρωταθλήματος θα περιπλέξουν πολυ τα πράγματα. Γιατι μετά ξεκινάνε άπειρες συζητήσεις απο το θέμα της προεδρίας μέχρι δνε ξέρω γω τι άλλο...

The Bgt said...

Ωπα Γαλατη...με εστειλες...
2 τραγουδια αντεχω του Παριου και αυτο ειναι το αγαπημενο μου.
Αφου αναρωτιομουνα αν εχω κανενα γνωστο στην Ιταλια χα χα χα!

Ας τους να το παιζουν υπερανω και ψυχραιμοι και ανετοι. Η καρδουλα τους το ξερει Γαλατη.Εμεις τουλαχιστον εκδηλωνομαστε! :D

Εγω βαρεθηκα τα ψυχολογικα του ποδοσφαιρικου ΠΑΟ Μ.Θ. (μετα θοδωρου). Καθε χρονο να πατωνουμε λογω ηλιθιοτητας και κυριως φοβου.


Απο τους υφισταμενους αχρηστους (βλεπε Τζιγκερ), κομπλεξικους κουτοπονηρους με παναχρηστους απογονους (απο σεβασμο για τα 5 δε θα πω ονοματα) και περα βρεχει προεδρους χιλιες φορες ο τυπος που αγορασε την ΟΑ για να την κανει μια με τη Aegean.

paoad said...

@όλοι

Παρακαλώ πολύ, κάτω τα χέρια απο το Γαλάτη μου, είναι δικός μου!!- μη μου τον πειράζετε (είναι και ευαίσθητο παιδί), μη μου τον τσιτώνετε. Εσείς έχετε τον θρυλάρα. :)))

@the bgt

Μην του δίνεις θάρρος βρε..

paoad said...

@gataki

...Αποστασιοποιημένος;;

Στο θάλαμο μου υπάρχουν 20 γάβροι, 15 Παοκσήδες, 6 Αρειανα, 2 Παναθηναϊκοί(ο ένας είμαι εγώ), μιά πουστάρα (όχι εγώ) και 3 ντουβάρια . Πως να ανοίξεις ποδοσφαιρικοκουβέντα με δαύτους;;;

Ανακάλυψα ότι μπορεί και να υπάρχουν και πιο χαζοί οπαδοί απο τους γαβρους (σορυ).

paoad said...

Διαβάζω ότι υπάρχει σαν σκέψη να χρησιμοποιηθεί ο Μαρίνος στα χαφ στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Δεν είναι κακή ιδέα.. χμμμ

The Bgt said...

ψιτ νεος.... πε και πε γρηγορα!

paoad said...

:))))

The Bgt said...

χχμμμ σου αρεσε πουλακι μου..και δεν φοραω καν τα δερματινα ;)

paoad said...

Unfair. Παίξε τίμια..

Το να μιλάς σ'ενα φαντάρο για δερμάτινα ισοδυναμεί με βασανιστήριο. :D

squarelogic said...

Bgt + paoad

προβλέπεται μακρά και..ενδιαφερουσα η νύχτα σήμερον....

squarelogic said...

..Μην του κάνεις τέτοια γιατί αντί για έξοδο θα ζητά μια ασύρματη συνδεσούλα για να σε διαβάζει(και να σε... θαυμάζει!)

squarelogic said...

Υπουργέ,

η ύπαρξη οικονομ/τρύπας είναι όντως αξιοπερίεργη μετα λεφτά που εισέρευσαν αλλά και βάσει όσων ανακοινώθηκαν οτι δαπανήθηκαν σε μεταγραφές.Απ'ότι ξέρω η ένσταση κοντών και Τζίγγερ είναι τα λειτουργικά έξοδα της διοίκησης.
Εάν στο μετοχ.Συμβούλιο,ο Τζίγγερ σαν μεγαλομέτοχος αρνηθει αύξηση Μ.Κ. και επιμείνει σε διαχείρηση αναμενόμ.εσόδων+ ενδεχόμενο δανεισμό υπάρχει κάποιος τρόπος να τον εξαναγκάσουν οι άλλοι?
Δε νομίζω...
Αλλά μια ανοιχτή υπόδειξη ευθυνών θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον κόσμο,ξέρετε αυτούς τους 10 νοματαίους που..νομίζουν οτι έκαναν συλλαλητήριο.
Το κακό είναι οτι το μέτωπο του Πρωταθλήματος θα έιναι ανοιχτό μέχρι τελευταία στιγμή κι αυτό ίσως αποτελέσει ασπίδα για τον Τζίγγερ...
Περιμένω τη γνώμη σου.

pensierix said...

Eίχα πολύ καιρό να δω μια ομάδα να κοροϊδεύει μέσα στο γήπεδο, όπως έκανε σήμερα η Μπορντώ...Αν ήμουν πρόεδρος της ομάδας θα ζητούσα το λόγο από τον Μπλαν για τον προκλητικό τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε αυτό το πτώμα που είχαν απέναντί τους. Οι άνθρωποι έπαιξαν σαν ομαδούλα της σειράς, κρατώντας μπάλα και κάνοντας πασούλες και καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό ενώ έβλεπαν ότι με το που ανέβαζαν λίγο ταχύτητα, μπορούσαν να κάνουν πλάκα.

Πολύ μικρή ομάδα...Αν δεν έχεις φανέλα, φοβάσαι κι ένα πτώμα.

4minister said...

@ squarelogic

Προβοκάτορας δεν είμαι, έχει και κλειστό το κινητό του ο Νικολακόπουλος να πάρω μια γνώμη ειδικού ασούμε ... ;))

Ποτέ ανοιχτή υπόδειξη ευθυνών, δεν είναι "μπάλα" αυτή.

Αλλά φαντάσου, αυτό μου έρχεται τώρα στο μυαλό, να αρχίσουν να γράφουν ωρισμένοι, απ' έξω απ' έξω πάντα, ότι ο Σωφέρ ήταν που εμπόδισε την αγορά στόπερ ή ενδεχομένως και άλλων παικτών. Και μέρος της κερκίδας να "ανταποκριθεί" με "ευγενή" συνθήματα σεξουαλικού περιεχομένου, για σπίτια, μάνες, γυναίκες κ.λ.π.

Γιατί δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι ο Αντρέας π.χ. δεν έχει "δικά του παιδιά" στα Μέσα ή στην κερκίδα! Εξάλλου και να μην έχεις άμα πλερώνεις βρίσκεις ...

koutavaki said...

Συμπέρασμα:όποιος δε ρίχνει τουλάχιστον 5άρα στο γαύρο φέτος με τα χάλια που έχει είναι ομαδούλα της σειράς:))))Pens όσο και να μου τη λες (ή έστω να προσπαθείς)εγώ σε πάω!!!Η αλήθεια βέβαια είναι ότι η Μπορντώ ψιλοβαρέθηκε να το κυνηγήσει κι άλλο.Το mega δε, κατάντησε αθλιότερο πάντων,αλλά από εκπομπή που ακούγεται το θεϊκό "η μπάλα είναι οφσάιντ" τι να περιμένεις...
Υ.Γ.:Αφού ξέρεις ότι μου αρέσει να σε πειράζω,γιατί πριζώνεσαι?

@Τhrylaras
Γεια σου ρε πρέσβη γαύρε!Δε σας χάλασε το τεμάχιο!Αν και ο Μπάντοβιτς είναι γάτα με πέταλα και θα πάρει το διπλό...στην παράταση.Και μετά στην εντατική όλοι μαζί.

fl@neur said...

@pensierix
Κατ' αρχάς, συμφωνώ ότι "αν πάρει ο γάβ-ρος το 'κατσαρολί', που λέει και το gatti, το κλείσαμε το μαγαζί", άρα ένα το κρατούμενο και θετικό μάλιστα. Αυτός όμως είναι η πρώτη μεγάλη "παγίδα", διότι στηρίζεται στο δόγμα του Χο-χο-χο "εγώ και κανένας άλλος", εξ ού και η καταστροφή του ούτως ή άλλως υποτιμημένου ελληνικού ποδοσφαίρου, κι επειδή λόγω ηλικίας έχω δει και κάτι παραπάνω, από το 60 μέχρι το 80 Αθήνα και Περαίας, όταν ήταν ν' ανέβουν Σαλλλονίκη, χάνανε ήδη από τη Λάρισα (για να μη μιλήσω για Βέροια, Σέρρες κλπ).
Δεν είναι "ελιτισμός" να βλέπεις ψύχραιμα τα πράγματα, ακόμα κι όταν θέλεις διακαώς να πάρει η ομάδα σου το πρωτάθλημα, όταν το αξίζει βέβαια, διότι πιστεύω ότι κανένας Παναθηναϊκός, ακόμα κι απ' τη Θ13, δεν θα 'θελε 13 τίτλους, εκ των οποίων οι μισοί ήταν "δωράκια" από γνωστούς "χορηγούς" διατησίας κλπ.
Μπορεί να έχεις σε ορισμένα ζητήματα δίκηο, σε άλλα όχι, εγώ λέω: ο γάβ-ρος παίζει το παιγνίδι στα μέτρα του, ας μην τού το διευκολύνουμε, ούτε στο γήπεδο ούτε στη νοοτροπία. Να ρωτήσω: αν χάναμε 2-3 από τη Ρόμα (όπου κάποιο φοβόντουσαν μάλιστα διασυρμό!!!) και παίρναμε ας πούμε ισοπαλία από τον ΜΠάοκ, θα ήταν καλύτερα και πόσο καλύτερα θα ήταν πράγματι; Ο Ολυμπιακός είναι ο μόνος που φοβάται όπως ο διάολος το λιβάνι τον ανταγωνισμό, το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα "πακέτα" του Τσαμπιολί! Το χειρότερο, επαναλαμβάνω είναι η νοοτροπία που έχει επιβάλει. Είπαμε, οι λάθος ομάδες υποβιβάζονται, κι ο νοών νοείτω!
Τώρα, κάτι άσχετο, να μιλάνε κι οι γάβ-ροι περί "τρομοκρατίας" στην Τούμπα, ε, πάει πολύ νομίζω!
Αντιχαιρετώ τον animation και προβλέπω τελικό Άρης-ΠΑΟ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Τελικά, έγραψα "σεντόνι", αλλά πού είναι το gatti, οέ οέ....;;;

pensierix said...

Η απορία μου από την αρχή του ποστ είναι πού με έχετε δει πριζωμένο...Ειλικρινά. Εκανα μια νηφάλια αλλά αυστηρή κριτική στον προπονητή με επιθετικό ύφος,(που συνεχίζω να θεωρώ σωστή και καθόλου άδικη) κι εσείς συνεχίζετε να με αντιμετωπίζετε σαν κάποιο που έχει χάσει τη μπάλα, που έχει πανικοβληθεί μήπως χάσει το πρωτάθλημα και λέει υπερβολές. ΟΚ, αν το δούλεμα είναι αυτό, να με αντιμετωπίζετε έτσι ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε, τότε πάσο.

Με ένα πράγμα που γράφτηκε έχω ενοχληθεί, το έκανα σαφές και ζήτησα εξηγήσεις. Στα υπόλοιπα, νομίζω ότι και αυτοσαρκασμό επέδειξα (από το προηγούμενο ποστ αστειευόμουν με τα...νεύρα μου) και δεν προσπάθησα να την πω σε κάποιον.

pensierix said...

@ fl@neur

Eγώ διαφωνώ γιατί δεν είδα κανέναν εδώ να υιοθετεί γαύρικες νοοτροπίες. Δεν κατάλαβα τι είδες γραμμένο που σε έκανε να καταλήξεις σε αυτό το συμπέρασμα. Το μόνο που εγώ έγραψα είναι ότι ρισκάρουμε να χάσουμε το πρωτάθλημα από τον πιο αστείο γαύρο της 15ετίας, που του κάνουν πλάκα αδιάφορες ομάδες. Κριτική στην ομάδα μου ήταν αυτό. Δεν είπα ότι είναι ντροπή αν το πάρει ο ΠΑΟΚ. Μαγκιά του αν το πάρει, αλλά με αφήνει και αδιάφορο. Δεν θα μιλήσω και για ομορφιές, σασπένς κτλ επειδή μπήκε και τρίτος διεκδικητής εξαιτίας της δικής μας ανυπαρξίας. Ασχολούμαι με την ομάδα μου που έκανε ροντέο ένα πρωτάθλημα που μπορούσε να καθαρίσει άνετα. Δεν είμαι και χορτασμένος από τίτλους για να λέω "έλα μωρέ, ας το πάρει ο ΠΑΟΚ". Ας το πάρει, αλλά εγώ κοιτάζω τι κάνει η ομάδα που υποστηρίζω.

Μη φτάσουμε τώρα στο άλλο άκρο, να αυτομαστιγωνόμαστε στο όνομα της ανωτερότητας, του fair play κτλ...Ετσι όπως το πάμε, σε λίγο θα πρέπει να αισθανόμαστε και ένοχοι επειδή θέλουμε να πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα κι επειδή δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες...

Το να θες ένα πρωτάθλημα, δε σε κάνει ούτε γαύρο, ούτε μοναχοφάη ούτε καταστροφέα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

koutavaki said...

@ pensierix
Αν αφορά και εμένα η απάντηση,σου ξαναλέω ότι σε πειράζω απλά και αναφερόμουν στο ότι είπα ότι γαυρίζεις και το πήρες σκοινί κορδόνι.Επίσης,περί πριζώματος,εννοούσα ακριβώς αυτό,ότι σε πειράζω κι εσύ απολογείσαι.Έχεις τη γνώμη σου και είναι σεβαστή αλλά θα μπορούσες να χαλαρώσεις να κάνουμε και λίγη πλάκα.Μην πιάνεσαι από λέξεις.

4minister said...

Θα σου πω κάτι Ρωμαίε, κι' αν γουστάρεις το ρίχνεις μέσα σου.

Όταν σου την πέφτουν θυληκά, συνήθως είναι γιατί σε θέλουν κολασμένα. Βγάλε από μέσα σου τον άντρα το ψημένο, το σωστό, το σατράπη, τον πρόστυχο, το μοβόρο, να μυρίσει το blog αντρίλα! :razz:

(Μεγάλη μλκ η έλλειψη εικονιδίων, η πλάκα χάνει τους περισσότερους πόντους, είναι λειψή)

pensierix said...

@ koutavaki

Μα σε ένα πράγμα διαφωνούμε...Εχω γεμίσει τα σχόλιά μου με ":))))))", αυτοσαρκάζομαι εδώ και τόσα σχόλια, και ακόμα με θεωρείτε πριζωμένο. ΟΚ, διαφωνούμε σε κάτι, αλλά δεν έγινα κι επιθετικός ούτε προσπάθησα να σας την πω...

Είμαστε δυο πειραχτήρια ολίγον αποσυντονισμένα...

:))))))))

pensierix said...

100!!!!!!!!!!

ΥΓ
Σε μένα, gatti, χρωστάς τη κατοστάρα. Παραδέξου το, γιατί με τα νεύρα που έχω, εσύ θα τη πληρώσεις στο τέλος...Σε σένα θα ξεσπάσω!

:)))))))))))))))

pensierix said...

@ Υπουργέ

Δηλαδή οι διαδοχικές γκέλες της Πανάθας έχουν και τα θετικά τους!

@koutavaki

Πολύ οffside μου βγαίνεις τώρα τελευταία, μικρό και άβγαλτο κουτάβι, και θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Μη με αναγκάσεις να σε παίξω ζώνη στα στημένα και γίνει του Σαριέγκι εδώ μέσα!

(καλά τα πήγα με την βαρβατίλα, υπουργέ μου ή να φορτσάρω κι άλλο;)

4minister said...

Ωραίος ο Ρωμαίος, σωστός και πρόστυχος! :razz:

koutavaki said...

Για βαρβατίλα δεν ξέρω,αλλά αυτό με το Σαριέγκι έγραψε!Μη σε πάρει πρεφα ο paoad μόνο και γίνει της Ρόμα(3-2).

fl@neur said...

@pensierix
Δεν έγραψα για "γάβρικες νοοτροπίες", κανείς εδώ μέσα δεν τις ασπάζεται, οπότε μην "αρπάζεσαι", σχόλια γίνονται, γνώμες ανταλλάσσονται, ούτε όλες είναι σωστές ούτε όλες λάθος! Αν θες την προσωπική μου γνώμη, ο ΠΑΟ πρέπει φέτος να πάρει το πρωτάθλημα έστω και με "υπουργική απόφαση" που λέει ο λόγος, κι είναι στο χέρι του να το πάρει. Κανείς επίσης δε λέει, στη "χώρα της λαμογιάς", ότι το fair play σού δίνει πρωτάθλημα, αντίθετα στο στερεί, αν έγινα κατανοητός. Εκείνο που λέω και ξαναλέω, είναι ότι το πρωτάθλημα, όπως και η πολιτική, διεξάγεται σ' ένα νοσηρό και επικίνδυνο κλίμα, που βολεύει πάντα εκείνον που έχει άμεσο συμφέρον (κυρίως οικονομικό) ο ανταγωνισμός να γίνεται στα μέτρα του, κι αυτός είναι μόνο ένας: ο γάβρος του Χο-χο-χο (όχι γενικά ο Ολυμπιακός). Θα σού δώσω κι ένα απλό παράδειγμα από τη φρασεολογία των ΑΡΔ και των ΜΜΕ: όταν ο γάβρος χάνει από τη Μπορντώ στο Καραϊσκάκη, η γενική γραμμή σε αθλητικά και πολιτικά φύλλα (λόγω του ότι γαβροκρατείται) είναι "δυσκόλεψε η υπόθεση πρόκριση" (δηλ. μαξιλαράκι στην αποτυχία και το μυαλό στο πρωτάθλημα), αν, αντίθετα, ο Παναθηναϊκός χάσει περνάνε γενεές δεκατέσσερις την ομάδα και τον προπονητή, όποιος και να είναι (κυρίως οι πράσινες φυλλάδες!). Αυτό λέγεται προπαγάνδα και ψυχολογικός πόλεμος κι αυτό είτε το θες είτε όχι επηρεάζει τον μέσο "φίλαθλο" και τον οπαδό, ακριβώς για να πετύχει ο αντίπαλος τους στόχους του. Και για να θυμηθούμε λίγο το παρελθόν: όλοι οι προπονητές, με εξαίρεση τον μακαρίτη τον Κυράστα (όταν η ομάδα έπαιζε την καλύτερη μπάλλα μακράν), στιγματίστηκαν από τις πράσινες φυλλάδες σαν αποτυχημένοι, παίζοντας (οι φυλλάδες) το παιγνίδι του γάβρου!!! Ο Μαλεζάνι είπε κάποιες αλήθειες για τα ΑΡΔ, αλλά τον ακύρωσαν, γελοιοποιώντας τον με το "cazzo". Η παθογένεια του ελληνικού ποδόσφαιρου έχει όνομα και διεύθυνση, ο Παναθηναϊκός είναι ο μόνος, λόγω δυναμης, να τη χτυπήσει, αν αναζητήσει σωστές λύσεις και συμμαχίες με τις ομάδες που πλήττονται και αυτές από αυτή την ΑΗΔΙΑ.
ΥΓ.΄Ολα καλά, αλλά ou est la gatti???

paoad said...

1. Pensierix... ηρέμησε, έχεις ακόμα τα νέυρα σου :pppppp

2. Με τη βαρβατίλα καλά τα πήγες, αλλά με το να απειλείς ότι θα παίξεις ζώνη με αντίπαλο το koutavaki είναι σα να παίζεις με την άμυνα στο κέντρο με αντίπαλο την Barcelona. Αυτοκτονία. Παρα ταύτα το koutavaki αρκέστηκε σε απλo κράτημα της μπάλα και κατοχή α λά Bordeaux.

The Bgt said...

το Gatti απεργει???

Unknown said...

Ακομα και οι γαύροι θέλουμε post!!!

Μάγος said...

γαττι ο λαός σου σε ζητεί...

island said...

save Gatti

The Bgt said...

http://www.gazzetta.gr/blogs/karpetopoulos/home/158-%CE%A3%CE%BA%CF%8C%CF%81%CF%80%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-23%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE.html

Λεει καποια σωστα πραγματα ο Καρπετο.

pensierix said...

@ the Bgt

Αυτά που γράφει ο Κάρπετ λέμε κι εμείς, με τη διαφορά ότι δεν πληρωνόμαστε και μας λένε και νευρικούς!

:))))))))

Διαβάζω την πιθανή εντεκάδα γι'απόψε και μέσα σ'όλα τ'άλλα, δεν βλέπω τον Κάρα. Ελπίζω να μην ισχύει, διότι ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς με τυπάρα έξω, είναι ανέκδοτο...

Unknown said...

Eτοιμαστείτε. Ερχεται ο Βούσινιτς!

Μάγος said...

τώρα φταίς αμα δεν κερδίσουν τον Πανιώνιο να τους περιμένεις στην Παιανία?... μίζερος13

pensierix said...

Εχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου, γράφοντας ότι ο Νίνης ακόμα και με μισό πόδι πρέπει να είναι βασικός στον Παναθηναϊκό...Εμείς επιλέγουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα να τον βάζουμε στο 70...

Ενας τσαντισμένος επειδή δεν βρήκε εισιτήριο Γαλάτης...

The Bgt said...

Παναγια μου Γριπποφερουσα μεγαλη η χαρη ΣΟΥ που γριπιασες τον Καραγκουνη και επαιξε το Νινι στη φυσικη του θεση και ειδαμε σημερα λιγο απο τον παικταρα που εχουμε γιατι βολοδερνει αριστερα στα δεξια για να παιξει ο Κ1.

Μια λαμπαδα στο μποι του Φασουλα αν ο Κ1 κολλησει γριππη και τον Κ2 για κανα δυο βδομαδες.

Προσκηνω τη χαρη ΣΟΥ.

eforas said...

Ρε παιδιά, οι γάβροι έχουν ένα σύνθημα που λέει "είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό". Τι ακριβώς εννοούν με τη λέξη "μυαλό"; Ρε άντε γεια! ΡΕ Άντε Γεια! ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

The Bgt said...

http://www.youtube.com/watch?v=BnKn-fdjOaw

squarelogic said...

PENSIERIX
Είδες τελικά ΄τι το 'ανέκδοτο" έβγαλε μεγάλα γέλια?
Η αλήθεια είναι οτι ο ΚΆΡΑ φαντάζει υπεραπαραίτητος σε τέτοια ματς.Φαίνεται όμως οτι ο Νιόπλιας...διάβασε αυτά που του έχωνες για την Κυριακή κι ακολούθησε στην Ρώμη την τακτική που έπρεπε να έχει ακολουθήσει στην Τούμπα,έτσι ώστε αύριο να πίνεις τον εσπρέσσο σου με έναν αέρα ανωτερότητας!
Τρελλή βραδιά!
Ευχαριστώ Θεέ μου που μ'εκανες Παναθηναικό!

ΥΓ.πολύ φοβάμαι οτι μετά απ αυτό το παιχνίδι τον χάνουμε τον Νίνη το καλοκαίρι...

Μάγος said...

Πείτε μου και εσείς ότι την κόκκινη του Κατσουρ την πανηγυρίσατε και εσείς, να νιώσω φυσιολογικός...

pensierix said...

@ square

Οταν έγραφα το σχόλιο δεν είχε βγει η είδηση ότι ο Κάρα ήταν άρρωστος..."Ανέκδοτο" θεωρούσα να παίξει ο Κατσούρ και όχι ο Κάρα που είναι απαραίτητος σε τέτοια ματς και είναι και σε καλύτερη κατάσταση από τον περιπατητή (και σήμερα) Κατσουράνη. Φυσικά και δεν ήθελα τον Κάρα στη θέση του Νίνη, αλλά στη θέση του Κατσουράνη...

Σήμερα, και εδώ διαφωνώ με τη the Bgt, αν έπαιζε ο Κάρα δίπλα στο Σιμάο θα είχαμε ακόμα πιο χαλαρή βραδιά και στο δεύτερο ημίχρονο θα κάναμε περίπατο.

squarelogic said...

σε πειραζω Γαλάτη!
-)))))
θάθελα νάμουν εκεί να πανηγυρίζαμε μαζί!
Οι μεγαλύτερες χαρές είναι οι ανέλπιστες!

The Bgt said...

Παρτε και τη γαλλικη περιγραφη:
http://videos.sapo.pt/3R1d1Zatkw7su9Vd4fli

"La Roma est K.O. !!!!!"

χα χα χα χα!

pensierix said...

Ολα τα λεφτά το πως προφέρει ο Γάλλος το "Νινήήήήής", μετά το γκολ του Σωτηράκη!!!

:))))))))

4minister said...

Τι Νίνης και δεν μας δίνεις!
Το Νινή σέρνει καράβι!
Cis-sex και στρατιωτικός περίπατος!


Δεν περιγράφω άλλο. :)))

pensierix said...

Mμμμμ...Δεν έχουμε ακόμα νέο ποστ, ούτε φωνή ούτε ακρόαση εδώ και δυο μέρες. Ελπίζω να είναι για καλό ή να μην τρέχει τίποτα...

Gatti, γράψε κάτι γιατί ανησυχούμε!

Unknown said...

επίσημα ανησυχώ κι εγώ... που είσαι ρε γατάκι??? για να διατηρήσουμε την χθεσινή μας εφορία που δεν είναι και δα το πιο δύσκολο πράγμα προτείνω επαναλήψεις των 7 βίντεο του καναλιού αυτού:

http://www.youtube.com/user/simonscat

Unknown said...

Gatti είσαι καλά;

4minister said...

Τώρα πια ανησυχώ κι' εγώ. Εχει κανείς το τηλέφωνο της Έφης να την πάρει και να ενημερώσει;

pensierix said...

Ισως ο coachp να έχει το τηλέφωνό της...Αν θυμάμαι καλά, τηλεφωνήθηκαν όταν είχε πρόβλημα η gatti με το μπλογκ και ζήτησε τη βοήθειά του...

gatti said...

Mην ανησυχείτε βρε καλά είμαι.

Πέρασα τα γνωστά επαγγελματικά ζόρια...

Θα επανέλθω με ποστ, ίσως και το βράδυ.

Ευτυχώς που υπάρχει και η Πανάθα!!!

Φιλιά!

The Bgt said...

χα χα χα ειμαστε και επισημως εθισμενοι στο γκαττινι!

coachp said...

δινω το τηλέφωνο της gatti με 500€.
Κι αν σταματήσεις πενσιερίξ να εισαι τοσο αυστηρός με τον Νιόπλια. Εισαι αδικος. Να κανεις κριτική αλλά να είναι καλόπιστη, γιατί στο τέλος θα χαρακτηριστείς όπως και ο Καρπετόπουλος. Προπαγανδιστής δηλαδή. Και το λέω εγώ, που με τον Κάρπετ έχω τρομερά καλή σχέση...

The Bgt said...

Μου τα στειλαν με mail,

γερμανικα highlights

http://www.youtube.com/watch?v=6E51dYG6huE

και audio απο την ιταλικη περιγραφη
http://www.youtube.com/watch?v=d81N5LBdB3Y

Γαλατη τι ειπαν οι Ρωμαοι για τα χθεσινα? Δωσε ρεπορταζ, δωσε ρεπορταζ!

pensierix said...

Oι Ρωμαίοι τα έχουν βάψει μαύρα από χτες το βράδυ...Οχι όλοι, φυσικά! Οι laziali το τι δούλεμα έχουν κάνει στους romanisti, δε λέγεται! (είναι το σπορ της πόλης το αμοιβαίο δούλεμα). Και μας λέγατε ότι φέτος θα σηκώσετε την πρώτη κούπα στην Ευρώπη και σας είδαμε, φάγατε 5 γκολ σε 10 λεπτά οι "Ευρωπαίοι", tragedia greca κτλ κτλ.

Οι ρομανίστι ποντάρανε πάρα πολύ στο Europa league. Χρεώνουν πάλι στο Ντόνι τα γκολ (αν τα ραδιόφωνα σε βάλουν στο μάτι, σε έχουν τελειώσει) και υποστήριζαν ότι αν στα 180 λεπτά είχαν αυτοί το Τζόρβα, θα είχαν περάσει. Μιλάνε για το χαζό φάουλ του Ντε Ρόσι (ο οποίος όμως είναι παιδί της πόλης και η κριτική είναι πάντα πιο σοφτ) και τη γενικότερη μπλαζέ συμπεριφορά της ομάδας. Στο Ρανιέρι χρεώνουν τη χρησιμοποίηση πάλι του Μπαπτίστα, που και στο πρώτο ματς ήταν αρνητικός. Σας το είχα πει ότι η Ρόμα πέφτει εύκολα στην παγίδα της υποτίμησης του αντιπάλου και τρώει τα μούτρα της συχνά γιατί δεν έχει και ΤΙΣ ευρωπαϊκές εμπειρίες...Γενικά η ατμόσφαιρα εδώ και μια εβδομάδα ήταν "πάμε να τους πάρουμε χαλαρά". Ε, έβαλαν και γρήγορα το γκολ και παραμυθιάστηκαν ακόμα περισσότερο.

Χώθηκαν και στον Βούτσινιτς για το επεισόδιο με το Νίνη (μας πήρε μόνος του ο πιτσιρικάς, έλεγαν). Κατά τη διάρκεια του ματς, έκαναν αναφορά και στο φαουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ρίισε, το οποίο χαρακτήρισαν "molto generoso" από πλευράς του διαιτητή.

Αναγνώρισαν ότι αποκλείστηκαν δίκαια. Αλλωστε και στο γήπεδο χειροκρότησαν τους δικούς μας και γενικά ήταν πολύ κύριοι...

ΥΓ
Φέτος οι ιταλιάνες δεν υποτιμάνε το Europa league διότι στη βαθμολογία της UEFA τους πλησιάσανε σε απόσταση βολής οι Γερμανοί και ρισκάρουν να χάσουν μια θέση στο Τσου Λού. Μάλλον τη χάνουν ύστερα από τον αποκλεισμό της Ρόμα, και άρχισε πάλι η συζήτηση γύρω από την κάτω βόλτα που έχει πάρει το ιταλικό ποδόσφαιρο...

@ coachp

Ε όχι και "προπαγανδιστής" επειδή κριτικάρω το Νιόπλια! Μαζεύω χαρακτηρισμούς από όταν άγγιξα το Νικόλα. Σιγά μην επηρεάζω και τη κοινή γνώμη! Και ειλικρινά, δεν είδα να γίνομαι άδικος...Τί έγραψα πάλι που σε ενόχλησε;

:)))))))))

pensierix said...

Τώρα το πρόσεξα...Ο τίτλος του ποστ παραπέμπει στο 2-3 του ματς. Σημαδιακό!!!

:))))))))

4minister said...

@ gatti

Αυτό έπρπεπε να πεις και στη δουλειά "ποια δουλειά ρε πατσαβούρη, Πανάθα λέμε"!

@ coachp

Είσαι αγιογδύτης! Ακούς εκεί πεντακοσάρικο. Κάνε μια καλύτερη τιμή, δε βγαίνω μάνα μου ...

@ pensierix

Φαντάζομαι την πλάκα. «Τι έγινε χθες στο ματσάκι, δεν το είδα ασούμε» και άλλα τέτοια. χαχαχα!

Έγραψα στο "σπίτι" μου για το Νόπλια:
Έκανε και το χρέος του ο Νιόπλιας απ’ τον πάγκο, έστω και ελαφρώς καθυστερημένα. Έκανε το προφανές, γι’ αυτό και μ’ αρέσει. Επειδή κάνει τα προφανή που μπορώ να καταλάβω, όχι τα αλλοπρόσαλα του Τεν Κάτε που με αφήνανε κάγκελο. Έβαλε μέσα λοιπόν τον Ζιλμπέρτο, που σχεδόν κατέβασε το γενικό των Ρωμαίων. Ότι ευκαιρίες (πολλές και σημαντικές) είχαν κάνει μέχρι τότε, μετά τέρμα.

Για πε ...

pensierix said...

@ υπουργέ

Απέχω από το θέμα "Κοουτσάρισμα Νιόπλια: Μύθος και πραγματικότητα" διότι δεν οδηγεί πουθενά. Ξεκίνησα γκρινιάρης και καταλήγω "προπαγανδιστής"..."Τέρμα ως εδώ, τέρμα ως εδώ, άάάάάλλο δε μπορώ", που λέει και η Ρίτα.

:)))))))

4minister said...

Γιατί ρε συ, σε χαρακτήρισα ποτέ; Μαζί μιλάμε. Εξαιρούμε που σε είπα σατράπη και πρόστυχο. Αυτό κακό δεν το λες ασούμε ... :))

Όπως σου απαντούσα σκέφτηκα κάτι και έκανα διάλλειμα να το γράψω στο "σπίτι" μου.

Ίσως ήταν η πρώτη φορά που είδαμε εντεκάδα Νιόπλια στο γήπεδο. Μέχρι τώρα κρίνω πως βλέπαμε εντεκάδες Τεν Κάτε αλλά με περισσότερο ορθολογιστική κατεύθυνση. Στο Ολύμπικο όμως ήταν εντελώς διαφορετική. Αν αυτή η εκτίμηση αληθεύει θα φανεί στην πορεία. Και στο χειροκρότημα …

pensierix said...

Νομίζω ότι είναι νωρίς για να κρίνουμε το Νιόπλια, και ειδικά μετά από ευρωπαϊκό ματς, ειδικών συνθηκών, που δεν καλείσαι να τα χτυπήσεις αλλά να διαχειριστείς αποτέλεσμα. Είναι εμφανές ότι σε αυτά τα ματς λειτουργεί πολύ πιο απελευθερωμένα, διότι δεν έχει το άγχος που έχει στο πρωτάθλημα...Γι'αυτό άλλωστε τον βλέπουμε να πειραματίζεται πολύ περισσότερο και να κοουτσάρει όπως δεν κάνει στο Ελλάντα. Ε, δεν χρειάζεται να είσαι προπονητής για να καταλάβεις ότι το δίδυμο Νίνης-Σισέ (που έχει μαλλιάσει το πληκτρολόγιό μου να το γράφω ότι πρέπει να ξεκινάνε τα παιχνίδια) φοβήθηκε να το βάλει στη Τούμπα και με τη Ρόμα το είδαμε από το πρώτο λεπτό...Το αποτελεσμα το είδαμε.

Στο χτεσινό ματς έκανε τα προφανή, την αλλαγή Ζιλμπέρτο ξέραμε από πριν ότι θα γινόταν αν το παιχνίδι πήγαινε όπως το είχε σχεδιάσει...Θα μπορούσε να βάλει το Λέτο νωρίτερα(ένα θεματάκι με τους χρόνους τον έχει), να κρατήσει μπάλα, να πάρει φαουλάκια, να βγάλει κάποια αντεπίθεση κτλ για να δώσει ανάσες και μέτρα στην άμυνα που δεχόταν πίεση.

Εγώ θέλω να δω τον ίδιο Νιόπλια και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Να μη μου βάζει το Νίνη στο 70 όντας πίσω στο σκορ, αλλά από την αρχή ή από το ημίχρονο για να χτυπήσει τα ματς. Πολλοί χτες είδαν δικαίωση του Νιόπλια. Εγώ είδα ένα Σωτηράκη να τον ψιλοεκθέτει για τις συντηρητικές επιλογές του στο πρωτάθλημα. Ας μάθει από τα λάθη του και ας μην τα επαναλάβει...

gatti said...

@all: Zητώ την κατανόησή σας που δεν θα απαντήσω στα σχόλια. Πέρασα μια δύσκολη εβδομάδα με τα μετέωρα επαγγελματικά μου και οι αντοχές μου με έχουν εγκαταλείψει. Αλλωστε όπως έχω ξαναπεί το blog έχει τόσο άξιους σχολιαστές που μπορούν να το κρατάνε ζωντανό χωρίς την δική μου συμβολή.

Είχα την ευκαιρία να τα διαβάσω συγκεντρωμένα και απόλαυσα το ...στρίμωγμα του pensierix από το koutavaki (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της the Bgt να σταθεί στο πλευρό του και του όψιμου υποστηρικτή του, paoad), καθώς και τα πειράγματα που του έκανε ο squarelogic, ταυτίστηκα με τις απόψεις του Μάγου περί αναγκαιότητας κατάκτησης του φετινού τίτλου, ευχαριστήθηκα τις φιλοφρονήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό fl@neur και τον Αρειανό Animation, διάβασα με προσοχή τις παραπομπές του 4minister, γέλασα με τις μπηχτές του thrylara (σου έλειψα κι εσένα καλό μου;), έφριξα με τον ...αγιογδύτη (όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε ο υπουργός) coachp (θα τα πούμε ...ιδιαιτέρως εμείς...) συμμερίζομαι την απορία του efora.

Σας ευχαριστώ όλους σας, καθώς και τους Slapfish και island για το ενδιαφέρον σας.

Προς το παρόν συνεχίζεται το "ζειν επικινδύνως" στα επαγγελματικά μου, αλλά και στα ποδοσφαιρικά της Πανάθας και έτσι θα πορευτούμε μέχρι νεοτέρας. Και βλέπουμε...


YΓ. Μα να μη βρεις εισιτήριο για το ματς βρε Γαλάτη...