Sunday, February 21, 2010

Kάποτε θα γινόταν...





Ολα κάποτε έχουν ένα τέλος. Και τα ωραία και τα άσχημα. Ετσι έληξε και το νικηφόρο σερί στο κύπελλο. Να πω ότι δεν το περιμέναμε; Φαινόταν το πράγμα εδώ και καιρό. Η ομάδα δεν "πατούσε" καλά. Βέβαια, ένας αγώνας ήταν, ακόμα και χωρίς να έχει βρει τον καλό εαυτό της θα μπορούσε να έχει κερδίσει. Δεν τα κατάφερε. Ο ακατονόμαστος ήταν καλύτερος και το πήρε δίκαια. Και να σας πω και την αλήθεια δεν με πείραξε και τόσο. Αυτή η ομάδα μου έχει δώσει τόσες χαρές που μπορώ να αντέξω και μια αποτυχία. Κι από την άλλη μπορεί τόσο την ομάδα μου όσο και το ίδιο το άθλημα να τους ωφελήσει η νίκη του γαύρου. Εμάς μπορεί να μας πεισμώσει, ή να μας βοηθήσει να αναθεωρήσουμε κάποια πράγματα, ενώ για το μπάσκετ είναι καλό να υπάρχουν δύο ισχυροί πόλοι. Αλλωστε, ανεξάρτητα από την αντιπάθεια που τρέφω απέναντι σε συγκεκριμένους παίκτες του γαύρου, οι Αγγελόπουλοι δεν με ενοχλούν. Δεν έχουν προκαλέσει. Γι΄ αυτό και μπορώ να αντέξω εξίσου με την ήττα της ομάδας μου, τη χαρά που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.


Από το παιχνίδι έχω να κρατήσω τα εξής:

* Πολύ "τραυματισμένη" η περιφέρειά μας. Κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη στο σουτ του.
* Μας σκότωσαν τα επιθετικά ριμπάουντ και τα λάθη.
* Διασκέδασα την αγωνία των γαύρων στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Είναι βέβαιο ότι πολλές καρδιές κόντεψαν να σπάσουν εκεί.
* Συνεχίζοντας από το παραπάνω, αν στην χειρότερη στιγμή μας οι γαύροι καταφέρνουν να χάνουν τόσο εύκολα μια διαφορά +11 πόντων και να κινδυνεύουν να δουν στο τέλος τα ραδίκια ανάποδα, μάλλον θα πρέπει να ανησυχούν για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που βελτιωθούμε, έστω και λίγο...
* Εμετική η μετάδοση Ιωάννου και γενικότερα οι ανταποκρίσεις από τον τελικό. Εχουν πέσει με τα μούτρα στο "ψητό" οι ΑΡΔ που θέλουν να ξαναδούν τον γαύρο στην κορυφή. Ηρεμήστε παλικάρια ένα κύπελλο ήταν, για τα πρωταθλήματα θέλουν ακόμα πολλά καρβέλια οι πάτρωνές σας.
* "Το πρώτο"; Σα να βιάζονται κομμάτι η "Sportday" και η "Εξέδρα".

Εν κατακλείδι: Ελπίζω η απώλεια του κυπέλλου να ήταν μια μικρή παρένθεση και δίνω συγχαρητήρια στον γαύρο για την κατάκτηση του κυπέλλου. Κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε...


Θανάση, δεν ήταν γούρικη η γραβάτα...


Και ο Καζλάουσκας ήταν εκεί...


***



Το κακό με τον φουκαρά τον γαύρο είναι πως δεν κατάφερε να χαρεί όσο ήθελε το κυπελλάκι. Γιατί τη στιγμή που γινόταν η απονομή, έστελνε ο Μπούντιμιρ τη μπάλα στα δίχτυα του μέλους και ισοφάρισε για λογαριασμό του Εργοτέλειου. Το τι έγινε στα ερυθρόλευκα φόρα άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε (που θα το δείτε παρακάτω σας έχω "καλούδια"). Τους ήρθε κομματάκι απότομο είναι αλήθεια. Βλέπεις όλη την εβδομάδα είχαν βγει πολλά ...παπαγαλάκια (αυτά τα ρημάδια, όσα και να εξολοθρεύσεις, άλλα τόσα εμφανίζονται) και έλεγαν διάφορα. Είχε βγει και το μαντρόσκυλο και επέμενε πως ο γαύρος θα πάρει τον τίτλο στο ΟΑΚΑ. Λογικό βέβαια, γιατί πού να υποψιαστεί ο φουκαράς ότι η ομάδα του υπάρχει περίπτωση να αφήσει βαθμούς σε κάποιον από τους υπόλοιπους αγώνες; Οχι! Μόνο ο Παναθηναϊκός θα είχε απώλειες! Ο γαύρος που σέρνεται αγωνιστικά όλο το χρόνο θα περνούσε αέρα!

Εκανε ό,τι μπορούσε κι ο Σπάθας θα μου πεις. Εδωσε ένα πέναλτι σε ένα τζαρτζάρισμα της πλάκας, μπήκε και ο Τοροσίδης μέσα πριν εκτελεστεί κι έτσι παρόλο που ο Δασκαλάκης απέκρουσε το σουτ του Λούα Λούα, η μπάλα μπήκε τελικά στο πλεχτό. Στο δεύτερο ημίχρονο έκατσε βέβαια ο γαύρος και λογικό, αφού είπαμε δεν έχει φυσική κατάσταση, εκτίμησε προφανώς και πως το ένα γκολάκι είναι αρκετό και ήρθε η ζημιά στο τέλος. Του αρνήθηκε κι ένα κανονικό πέναλτι να το πούμε κι αυτό. Για τους οπαδούς του γαύρου όμως το θέμα δεν είναι ούτε ο Σπάθας, ούτε η φυσική κατάσταση. Είναι το παιχνίδι με τη Μπορντό. Φυλάνε λέει τα πόδια τους τα παλιόπαιδα. Και αλίμονο λέει έτσι και δουν κάποιον από αυτούς που σέρνονταν στο Παγκρήτιο να "πετάνε" με τη Μπορντό (μεγάλη αισιοδοξία έχουν πάντως...). Και βέβαια ένα ακόμα θέμα είναι ο Ντιόγο. Που μπήκε στο 63΄ ως αλλαγή, έπαθε θλάση και βγήκε στο 85΄. Τι να σου κάνει όμως κι αυτός ο φουκαράς. Αφού είναι αγύμναστος...


Α ναι, τα έχουν και με τον Μπάντοβιτς και τις αλλαγές που έκανε. Που έβγαλε τον δραστήριο Ντάτολο και έβαλε τον Ντομί. Και αυτόν τον προπονητή λέει θα τον φάμε στη μάπα και του χρόνου.


Το θέμα πάντως δεν είναι τόσο απλό για μας. Εχασε δηλαδή βαθμούς ο γαύρος οπότε εμείς είμαστε μια χαρά. Γιατί τώρα με την γκέλα του γαύρου "τσιτώνεται" ο ΠΑΟΚ. Που ξέρει πως αν μας κερδίσει "πιάνει" ξανά το γαύρο στη δεύτερη θέση. Κι υπάρχει κι ένας ακόμα λόγος για να ανησυχούμε. Δαλούκας κύριοι. Δεν είναι τυχαίο που οι ΠΑΟΚτσήδες φώναζαν όλη την εβδομάδα για τη διαιτησία και ηρέμησαν μόλις βγήκε ο Δαλούκας στο ντέρμπι. ΠΑΟΚτσής από κούνια είναι ο ρέφερι. Με πανεπιστημιακές γνώσεις, με μεταπτυχιακό, με τις ξένες γλώσσες του (3) από καλή και εύπορη οικογένεια και κουμπάρος του Βασσάρα που είναι κουμπάρος του Θόδωρου Θεοδωρίδη. Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια που λένε. Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε...


ΑΓΥΜΝΑΣΤΟΣ Ο ΝΤΙΟΓΟ






"ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΗ" Η ΛΙΟΥΜΠΑ (ΖΩΡΑ)





Χειραψία Παπουτσάκη - Σαββο-υιού
παρουσία Μώραλη - Σαλονίκη


Το μέλος μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα του
(όπως κάνει πολύ συχνά τελευταία...)


Scratch-o-καλούδια
(από γαυροφόρουμ)


Scratch: Οταν θα ψήνεστε γ***παίδια και θα παίζετε με το ΑΕΚάκι και το ΠΑΟΚάκι το κατακαλόκαιρο, εγώ θα είμαι στο aircondition και θα σας βρίζω μαλάκες!


(ε, τώρα, υπερβολές, είναι πολύ νωρίς τα πλέι οφ φέτος, λόγω Μουντιάλ...).


Scratch 1:
Hμαρτον ρε κωλόπαιδα που κλειστήκαμε στο β΄ ημίχρονο! Για ποιο λόγο κάνατε ρεάλ τον Εργοτέλη; Γ***παιδα το Ρέντη είναι κοντά. Θα φτύσετε αίμα φέτος. Μας έχετε καταστρέψει τις Κυριακές!

(Ε, ψιτ, Σάββατο ήταν...).


Scratch 2:
Θα δούμε ποιος θα πετάει στο γήπεδο με τη Μπορντό εν αντιθέσει με τον Εργοτέλη. Αυτός είναι που θέλει τα περισσότερα φραγκοδίφραγκα στο κεφάλι!


Scratch (μπασκετικό):
Πάλι καλά που ήταν και ο Παπαλουκάς που ξέρει πώς σηκώνουν κούπες, γιατί αν πήγαινε κανένας άλλος, ακόμα θα έψαχνε τα αφτιά του κυπέλλου για να τα κρατήσει!


Scratch 3 (παραληρηματικό): Δεν ανταλλάσσω το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο με κανένα κυπελλάκι στο μπασκετάκι καργ***δες, γ**ώ τις κλίκες σας, τα μπουζούκια σας, τα μπάτζετ και τα καβούρια στις τσέπες σας.
Αυτό που κάνατε σήμερα στο λαό του Ολυμπιακού δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Είστε προδότες της ιστορίας του θρύλου και στους περισσότερους σας πρέπει ξύλο και ξεκουβάλημα από του Ρέντη. Κρίμα που δεν φάγατε τις μάπες με τον ΠΑΟΚ. Εχει ο καιρός όμως κωλόπαιδα, ξεχρέωτοι, μπ**έδες. Ντροπή σας ρε! Φτου σας!
PS1. Ντιόγο, από εδώ και στο εξής, τοίχο - τοίχο κεφτέ με πόδια. Είσαι τελειωμένος. Αν σε πετύχω στο δρόμο, μια ροχάλα μπροστά στα πόδια σου να την έχεις σίγουρη.


(πάλι καλά, σκέψου να την είχε στη μούρη...)


Scratch 4 (παραληρηματικό Νο 2):
Eτσι γ**ω το σπίτι τους, γ**ώ το στανιό τους, στα @@ μας και το μπασκετάκι σας, στα @@ μας και οι Αγγελόπουλοι και τα μπλουζάκια... Ο Ολυμπιακός μας έμαθε στα τσιμέντα του Καραϊσκάκη γ**ώ το σπίτι τους.


(Α πα πα! Ευτυχώς που δεν έχει ...ΕΣΡ το Ιντερνετ, αλλιώς δεν θα προλάβαινε να πληρώνει πρόστιμα το πτωχό πλην τίμιο τούτο βλογ!).


Scratch 5 (παραληρηματικό Νο 3): Ετσι όπως τα λέω είναι! Εκτός αν γουστάρεις να έχεις και Μπάντοβιτς του χρόνου στον πάγκο (έτρεξε ο Σωκράτης μη χάσουμε τον υπερ-προπονητή!). Ερνέστο Βαλβέρδε γ**ώ το σπιτάκι τους! Πρώτα η ασπρόμαυρη και μετά η σπυριάρα. Αυτά που λέγαμε τόσα χρόνια στους βάζελους δεν τα κάνω κωλοτούμπα. Στα @@ μου και η Τρίτη. Ας έπαιζαν σαν Ολυμπιακός σήμερα! Κατάφεραν να υποβαθμίσουν την κούπα ενός τμήματος.
Να δω αν θα θυμάσαι την π****α στο κύπελλο του μπάσκετ, βλέποντας (ΦΤΟΥ! ΦΤΟΥ!) τον βάζελο να κάνει φιέστα στο ποδόσφαιρο. Μη την ψάχνεις μάγκα. Αυτό το σκωτσέζικο ντους που μας έκαναν τα ακριβοπληρωμένα σαπάκια την ώρα της χαράς του λαού του Ολυμπιακού δεν συγχωρείται!

43 comments:

mahler76 said...

οι Γαύροι πήραν τον τελευταίο τους τίτλο για φέτος. Να τον χαίρονται και στο λαιμό να τους κάτσει.

Μάγος said...

Καλησπέρα gatti,
μιας και ανέφερες Ντιόγο, είδες δηλώσεις του προέδρου τις Πορτουγκέζα?. Χρωστάει λέει πολλά λεφτά ο θείος για αυτον. Εγω θυμάμαι και κάτι άλλες δηλώσεις αυτου του προέδρου το καλοκαίρι που έλεγαν : δεν μας δείνουν τα 5 εκ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ που ζητάμε.

ναι 5 εκ. δολλάρια, ο παίκταρας των 10 εκ. ευρώ. Καλά ρε Σώκρατες ούτε αυτά δεν έχεις να δώσεις πλεον?..

gatti said...

@mahler76: Γιατί μωρέ να τους κάτσει στο λαιμό; Κρίμα είναι.

Το κακό δεν είναι που πήραν το κύπελλο. Το κακό είναι που δεν είναι άξιοι να το χαρούν!

gatti said...

@Μάγος: Καλώς τον!

Ωστε είναι και μπαταχτσής ο θείος εκτός όλων των άλλων; Ε, ρε, γλέντια...

koutavaki said...

Eντάξει δεν πειράζει,άλλωστε είπαμε εμείς δεν είμαστε μοναχοφάηδες.Αλλά γιατί τόσα λάθη ρε παιδί μου...Νομίζω ο φίλος μου ο Μάικ το παράκανε χθες.Άμα δεν έκανε τόσες λάθος πάσες θα σου έλεγα εγώ τι καλύτερος ήταν ο γαύρος.Γιατί και αυτοί έκαναν πολλά λάθη,απλά εμείς κάναμε περισσότερα.Ο περσινός ΠΑΟ θα τους είχε ρίξει στ' αυτιά.Εμένα πάντως συνεχίζει να μου κάνει εντύπωση ο Ζοτς.Δεν παίρνει τα τάιμ άουτ που έπαιρνε πέρυσι για ψύλλου πήδημα,δε μελιτζανιάζει και τόσο...Μήπως αποφάσισε να κάνουμε αγρανάπαυση φέτος?Και πάλι δε με χαλάει πάντως.Εννοείται ότι δεν είδα μπάλα.

squarelogic said...

Στο μπασκετ πληρώνουμε την λανθασμένη εκτίμηση του βαθμού ετοιμότητας των παικτών όπως έγραψα και στο gatezero...
Σε συνδυασμό με την μεγαλύτερη δίψα για τίτλους απ την 8χρονη ανομβρία,μια μισοανέτοιμη 5άδα αντιμετώπισε μια 10άδα κομμάντος και παραλίγο στο τέλος να κλέψει τη νίκη!
Μερικοί αγαπημένοι παίκτες θα χρειαστούν επανεκτίμηση της ικανότητας τους να συνεχίσουν στο ίδιο επίπεδο...

ΥΓ.Με τέτοια...συμπαίκτρια ο φουκαράς ο Βουτηχτής Φιόγκο έχει την κατανόηση μας...δεν ξέρω αν θα έχει την κατανόηση και του Σώκρατες...

ΥΓ2.Καλά μας "μύριζε" η ιστορία με τα 10εκ.για παίκτη απ την Β Εθνική της Βραζιλίας στην 1η του μεταγραφή στην Ευρώπη!Γίνανε 5 εκ.δολλ. και μάλιστα απλήρωτα?

Χ0-χο-χο...

bhoy said...

Τα παραληρηματικά από πού τα βρήκες;;;

Για να ξέρουμε πού να τους κατατοπίσουμε...

pensierix said...

Απίστευτο γέλιο στα γαύρικα φόρουμ είχε η κλάψα πριν τον τελικό. Και δεν έχουμε τύχη γιατί είναι όλα προαποφασισμένα, και πρέπει να κάνουμε υπέρβαση, άθλο κανονικό διότι θα μας σφάξουν οι γκρίζοι λύκοι, κτλ κτλ. Κι όμως, ούτε υπέρβαση χρειάστηκε, ούτε καμιά εμφάνιση της προκοπής και οι γκρίζοι λύκοι μια χαρά τα πήγαν και τα σπόρια (δεν χάσαμε γι'αυτό, μην τρελαθούμε) στο γαύρο τα έδωσαν. Θα τους συμβούλευα να μην έχουν, πάντως, επιλεκτική μνήμη για την διαιτησία. Αν έμπαιναν στο κόπο να ξαναδούν ματσάκια στο ΣΕΦ τα τελευταία χρόνια και πως σφύριζε έδρα το τρίο(πχ πέρσι,το ματς που έκρινε το πλεονέκτημα έδρας στο ΣΕΦ), κάποιοι από τους κλάψες θα αναθεωρούσαν...Απλά επειδή στο τέλος δεν πήραν τίτλους, αυτά τα ματς τα έχουν διαγράψει από τη μνήμη τους.

Αν δεν χάναμε και χτες, δε θα χάναμε ποτέ. Σε ένα κλειστό ματς, που σπάνε και οι δύο τα καλάθια, αν ο ένας κάνει περισσότερες επιθέσεις λόγω επιθετικών ριμπάουντ και κλεψιμάτων, κερδίζει. Το ότι φέτος έχουμε δεδομένες αδυναμίες στο ρόστερ, ατυχία, τραυματισμούς, παίκτες-κλειδιά ντεφορμέ κτλ είναι γνωστό. Οπως είναι γνωστό ότι πολλές "αντικειμενικές" π@%*άνες θέλουν να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει. ΟΚ, το σύστημα, η αγορά θέλει την αλλαγή, αλλά η πολλή βιασύνη κάνει κακό και ο Ζοτς μπορεί να τους κάνει πάλι πλάκα στο τέλος. Διαβάζουμε για δυναστείες, Αυτοκρατορίες κτλ κτλ. Σιγά ρε μάγκες, μην ίδρυσε και νέα σχολή μπάσκετ ο γαύρος μετά τη χτεσινή νίκη...

Οπως και να έρθουν τα πράγματα, πάντως, είναι δεδομένο ότι το καλοκαίρι χρειάζονται ριζικές αλλαγές στο ρόστερ κι αν κάτι με ανησυχεί είναι οι φήμες ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν ήδη κλείσει κάποια από τα γκάρντ μας, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν φέτος. Μακάρι να αποδειχτεί ράδιο-αρβύλα όλο αυτό...

Στα του ποδοσφαίρου, το γαύρο μια χαρούλα τον πάει η διαιτησία, στο αθόρυβο...Αν είχε δώσει σε εμάς τέτοιο πέναλντι ο Σπάθας και δεν έδινε κόκκινη σε καρατιά του Βύντρα όπως αυτή που έκανε ο Μέλμπεργκ, τώρα θα μιλούσαν για πράσινο ουρανοξύστη. Κατα τα άλλα, φέτος τους σφάζουν στο γόνατο...

Δαλούκας ξεΔαλούκας, αν θέλετε κύριοι πρωτάθλημα, κερδίζετε στη Τούμπα. Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε και τ'ακούω βερεσέ.

ΥΓ
Αξια αναφοράς η αντίδραση του Σουηδού μετά την καρατιά. Κατάλαβε ότι έκανε βλακεία θέτοντας σε κίνδυνο έναν συνάδελφό του, ζήτησε συγγνώμη και όχι τα ρέστα. Κύριος. Κάποια άλλα φυντάνια, ονόματα δε λέμε, θα διαμαρτύρονταν για την κίτρινη κάρτα...

Τόνια said...

Gatti μου,η γραβάτα του Θανάση είναι η...ίδια που πέρσυ μας έφερε γούρι σε πολλούς τελικούς!Απλά φέτος δεν είναι ίδιος ο Μήτσος,ο Μπιλ,ο Σάρας,ο Φώτσης κ.λ.π.Τυχαία τα ονόματα που 'πέταξα',αλλά γεγονός ότι η πλειοψηφία των παιχτών αυτή τη στιγμή_για διαφορετικούς λόγους ο καθένας_δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Επίσης,σκέφτομαι ότι ίσως ούτε ο Ομπράντοβιτς είναι ο ίδιος.Προς Θεού,μην παρεξηγηθώ,ο Ζέλικο συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη!Απλά φέτος δείχνει κι αυτός να περνάει περίοδο...ντεφορμαρίσματος όσον αφορά το κουτσάρισμα και τη διαχείρηση της ομάδας.

Υ.Γ.Οι Αγγελόπουλοι μου είναι μπορώ να πω αρκετά συμπαθείς.Και τον Γιαννάκη είχα αρχίσει να τον...λυπάμαι έτσι αποδιοπομπαίο τράγο που τον είχαν κάνει οι ολυμπιακοί.Οπότε ας χάρουν κι αυτοί λίγο,it's ok.
Υ.Γ.Όπως το'χε πει κι ο Φράνκι τον Οκτώβρη:Στις χαρές ΚΑΙ στις λύπες μαζί!

gatti said...

@koutavaki: Πολλά λάθη, πράγματι. Ελλειψη συγκέντρωσης μαρτυρά αυτό. Εχεις δίκιο, έκαναν κι οι γαύροι λάθη. Αλλά λιγότερα από εμάς. Το χειρότερο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές ανανέωσαν τις επιθέσεις τους.

Η αλήθεια είναι πως και ο Ομπράντοβιτς δεν δείχνει στα καλύτερά του. Ποιος ξέρει. Ισως βλέπει ότι κάποια πράγματα τα μέτρησε λάθος το καλοκαίρι. Ισως πάλι απλώς είναι ντεφορμέ. Σάμπως δεν το δικαιούται να έχει κι αυτός μια άσχημη σεζόν;

Ούτε εμένα με χαλάει, συμφωνούμε και σ΄ αυτό! :)))

gatti said...

@squarelogic: Eχεις δίκιο, αυτό που πληρώνουμε κυρίως είναι η έλλειψη ετοιμότητας των παικτών μας (σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν πήραμε βοήθειες από τις μεταγραφές μας). Πολύ σημαντική η επισήμανση που έκανες στο gatezero για τον Χατζηβρέττα. Μας λείπει το καθαρό μυαλό του Χατζηβρέττα σε στιγμές που η ομάδα βρίσκεται σε σύγχυση. Αν για παράδειγμα ήταν μέσα στον αγώνα στο τέλος την στιγμή που η διαφορά είχε φτάσει στους τέσσερις πόντους ίσως σήμερα να μιλούσαμε για νίκη. Ακόμα και ο Τσαρτσαρής μας λείπει.

Πιστεύω πως το καλοκαίρι θα αλλάξουν πολλά πράγματα. Και ίσως αυτό να πληρώνουμε. Επρεπε να αλλάξουν το καλοκαίρι που μας πέρασε και όχι το επόμενο...

ΥΓ. Πώς να μη σέρνεται ο φουκαράς ο Φιόγκος; Σε πόσα γήπεδα να παίξει μπάλα;

ΥΓ2. "Μύριζε" πράγματι η ιστορία με τα 10 εκ. αλλά όπως είναι γνωστό, τίποτα δεν μένει κρυφό για πάντα...

gatti said...

@bhoy: Να με συγχωρήσεις, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω τις ...πηγές μου! :)))))

gatti said...

@pensierix: Οχι μόνο πριν τον τελικό. Αλλά και στη διάρκεια του αγώνα έκλαιγαν και διαμαρτύρονταν. (Αν και προσωπικά ούτε που κατάλαβα τι έκανε ο Πέκοβιτς και φορτώθηκε με τρίτο φάουλ!).

Ηταν βέβαιοι πως θα το χάσουν από τους διαιτητές. Οσο για την επιλεκτική μνήμη, ούτε αυτό πρόκειται να αλλάξει. Αν κερδίζουν θα συμβαίνει επειδή είναι καλύτεροι (χθες ήταν πάντως...) και αν χάνουν θα φταίνε οι γκρίζοι.

Οτι ο γαύρος θα έχει σπρώξιμο από τις φυλλάδες το γνωρίζαμε. Δεν είναι μόνο επειδή λειτουργεί η γαυροπροπαγάνδα, αλλά επειδή ακριβώς η αγορά έχει ανάγκη την αλλαγή. Πάντως, ακόμα και έτσι βιάζονται πολύ. Τι θα πει "το πρώτο;". Οταν το έλεγε αυτό ο Σιγάλας, μιλούσε εκ του ασφαλούς. Η ομαδα του είχε διαγράψει ήδη μια πορεία επιτυχιών. Ενώ τώρα; Ασε να δεις πού θα πάει το πράγμα και μετά μιλάς.

Τις έχω ακούσει κι εγώ αυτές τις φήμες ότι έχουν ήδη κλείσει κάποιον από τους γκαρντ μας. Ελπίζω κι εγώ να είναι ράδιο αρβύλα.


Μου αρέσει που έχει και παράπονα ο γαύρος από τη διαιτησία στο Παγκρήτιο. Πραγματικά έτσι και είχαμε πάρει εμείς τέτοιο πέναλτι σαν αυτό στον Τοροσίδη θα είχε γίνει της κακομοίρας! Αλλά εκεί όλα είναι καλά καμωμένα και τον σφάξανε κι από πάνω τον φουκαρά.

Συμφωνώ περί Δαλούκα. ΠΑΟΚτσής ή όχι, κύριοι "πράσινοι", ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Αξίζετε; Κερδίζετε. Τέλος.

gatti said...

@Aντώνης: Ναι, δεν αντιλέγω. Απλά κάπου θα χαλούσε το γούρι. Ετυχε να γίνει χθες. Ακριβώς επειδή όπως λες οι παίκτες μας δεν είναι πια αυτοί που ήταν ίδια εποχή πέρσι. Και για τον Ομπράντοβιτς συμφωνώ. Δεν είναι στα καλύτερά του φέτος.

ΥΓ. Συμφωνούμε για Αγγελόπουλους. Δεν είναι προκλητικοί. Οι άνθρωποι επένδυσαν και περιμένουν να δουν την επένδυσή τους να αποδώσει, χωρίς να χουλιγκανίζουν. Και τον Γιαννάκη τον λυπήθηκα αρκετές φορές για όσα του έσουραν οι γαύροι, αλλά και για κάποια που έχουν πει γι΄ αυτόν οι δικοί μας. Πέρα από την πλάκα που κι εγώ έκανα στον "δράκο" κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια.

ΥΓ1. Ετσι! Στις χαρές ΚΑΙ στις λύπες μαζί!

The Bgt said...

@Γαλατη
Σε ποιους παικτες μας αναφερεσαι οτι τους εχουν κλεισει οι Αγγελοπουλοι?

Το περιμενα το χθεσινο γιατι ειμαστε χωμα αλλα δε θα χαρω με την χαρα των Αγγελοπουλων. Για οικογενειακους λογους και προσωπικο μισος προς την οικογενεια αυτη.
Οπως και να χει ο ΟΣΦΠ ηταν καλυτερος και δικαιωτατα νικησε.

Οσον αφορα τα γαυροφορουμ, εχουν ξεσαλωσει πληρως. Βριζουν χυδαια τον ΠΑΟ και χτυπιουνται απο τη χαρα τους. Μιλαμε για μεγαλη λυσσα.
Τι διαολο ολοι παντοφλα τρωνε στο σπιτι τους και δινουν τοση σημασια σε μια ομαδα?
Ποτε δε το καταλαβα αυτο ανεξαρτητως ομαδας.
Να κανεις σαν σεληνιασμενος ουννος για μια νικη ή ηττα. Οκ, ολοι θελουμε να ξεδωσουμε λιγο αλλα αυτες οι αντιδρασεις ειναι τεταρτοκοσμικες ανθρωπων χωρις κουλτουρα και κανα αξιολογο πολιτισμο. Και δεν αναφερομαι μονο στους γαυρους, αφθονα τα αντιστοιχα κομπλεξικα φυντανια σε ολες τις ομαδες.

Ομολογω οτι χαρηκα με τη νικη του Πανθρακα μεσα στη Λαρισα. Κριμα που πεφτει η ομαδα της θρακης. Τιμια ομαδα φαινεται και υγειης. Ελπιζω συντομα να τη ξαναδουμε στην Α'Εθνικη. Οσο για την ΑΕΛ, κανανε κολλεγια με το γαυρο για να βγουνε Ευρωπη και καταφεραν και να αποκλειστουνε απο τους ψαραδες και μαλλον να υποβιβαστουν. No tears για δαυτους.

Κριμα για τον ΠΑΣ, εχει τοσο κοσμο θα ειναι πραγματικα κακο για την Σουπαλιγκα να πεσουν.

gatti said...

@Τhe Bgt: Αν και η ερώτηση απευθύνεται στον Γαλάτη θα σου πω ότι εγώ έχω ακούσει κυρίως για Σπανούλη. Αλλά υπάρχει και μια φήμη ακόμα και για Διαμαντίδη!

Σεβαστό από πλευράς μου να μην θέλεις να χαρείς με την χαρά των Αγγελόπουλων. Ούτε εγώ χαίρομαι, αλίμονο, την ομάδα μου κέρδισαν. Απλώς δεν με ενοχλεί η χαρά τους. Οταν υπάρχουν οικογενειακοί λόγοι στη μέση αλλάζει το πράγμα.

Οι γαύροι έχουν απίστευτη πλάκα. Κάνουν λες και κέρδισαν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Από τις τόσες πίκρες στο μπάσκετ έχουν χάσει το μέτρο και αδυνατούν πια να αξιολογήσουν την αξία του κάθε τίτλου. Υπάρχουν όμως και πολλοί που δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να χαρεί εξαιτίας της ισοπαλίας με τον Εργοτέλη. Λες και είχαν σίγουρο τον τίτλο στο ποδόσφαιρο! (ή μήπως τον είχαν;).

Bέβαια, όπως λες κι εσύ, κομπλεξικοί υπάρχουν παντού, σε όλες τις ομάδες, δεν έχει ο γαύρος το αποκλειστικό προνόμιο.

Για τον ΠΑΣ στενοχωριέμαι κι εγώ. Τέτοιες ομάδες με τέτοιο κόσμο, πρέπει να υπάρχουν στην Σούπερ Λίγκα. Η Λάρισα, αν και μου ήταν συμπαθής, τείνω κι εγώ να συμφωνήσω μαζί σου, πως μάλλον θα πληρώσει την κολεγιά με τον γαύρο για να βγει Ευρώπη. Αυτή (η Ευρώπη) είναι που θα την καταστρέψει αν τελικά πέσει. Δεν ήταν έτοιμη να φορέσει μεταξωτά ...βρακιά. Διακύβευσε όλη τη φετινή της πορεία για μια ...φιγούρα!

Οσο για τον Πανθρακικό, μάλλον ξύπνησε αργά. Ηταν χάρμα ιδέσθαι πέρσι, αλλά έκανε ένα καταστροφικό πρώτο γύρο φέτος. Τώρα πια και να θέλει δεν προλαβαίνει...

fl@neur said...

Μού έκαναν εντύπωση οι δηλώσεις του Ζοτς που έδωσε και συγαρητήρια (καθ[ ότι στον Ολυμπιακό είτε ποδόσφαιρο είτε μπάσκετ ποτέ δε συγχαίρουν τον αντίπαλο) και βεβαίως οι δηλώσεις του (υπάλληλου πλέον) Γιαννάκη (περι συλλόγου που θα ξαναφέρει το μπάσκετ στα νέα παιδιά!!!ΕΛΕΟΣ!!!), η ήττα ουδόλως με ενόχλησε, μέσα στο παιγνίδι είναι, και ήρθε φυσιολογικά με Διαμαντίδη, Σπανούλη και Μπατίστ πολύ κουρασμένους, αλλά να μιλάνε και για "αυτοκρατορία"!!!
Τα γαβροφόρουμ δείχνουν το επίπεδό τους και το απύθμενο κόμπλεξ τους.
Να φύγουνε, να πάνε αλλού!

gatti said...

@fl@neur: Πάντα δίνει συγχαρητήρια ο Ζοτς στον αντίπαλο, απλώς τα δίνει συνήθως στους ηττημένους γι΄ αυτό μας κάνει τώρα εντύπωση! :)))

O Γιαννάκης τα συνηθίζει αυτά, εννοώ δηλαδή ότι πάντα τέτοιες δηλώσεις κάνει για το μπάσκετ και τα νέα παιδιά κ.λπ. οπότε μάλλον δεν πρέπει να δίνεις και πολλή σημασία. Είναι φράσεις - κλισέ γι΄ αυτόν και δεν γίνονται εκ του πονηρού.

Οσο τώρα για το επίπεδο στα γαυροφόρα, εντάξει είναι γνωστό... Θα εκπλαγείς όμως αν δεις ότι ακόμα κι εκεί υπάρχουν σκεπτόμενοι οπαδοί. Απλώς είναι δύσκολο να τους διακρίνεις μέσα στη ...λάσπη!

4minister said...

Αυτές οι δηλώσεις περί νέας δυναστείας είναι γελειότητες, όταν προέρχονται απ' το στόμα προέδρου. Και πληρώνονται ακριβά!

Δεν ξέρω που το πας με το "αγύμναστος Βουτιόγκο" και το "γυμνασμένη Λιούμπα" (κουνιάδα Λουτσιάνο της Ξάνθης). Υποψιάζομαι πως εννοείς ότι η εν λόγω έχει "αφυδατώσει" τον παίχτουρα. Κρίμας. Κάποτε ετούτο το blog είχε ένα επίπεδο ... (χοχοχο!)

Δαλούκας δύσκολο να εκτεθεί. Αυτός που δεν έχει τέτοιο πρόβλημα είναι ο πλάγιος Τάτσης!

Συνεχίζεται μετά, ανωτέρα βία, αρχίζει το ματς.

pensierix said...

@ the Bgt

Με πρόλαβε η gatti. Eπαναλαμβάνω ότι μπορεί να είναι και ράδιο αρβύλα, λήγουν πολλά συμβόλαια φέτος και είναι φυσιολογικό η φημολογία να οργιάζει. Πιο πιθανό μου ακούγεται του Σπανούλη πάντως, ο Μητσάρας δεν την κουνάει με τη καμία...

Οσον αφορά στα φόρα, από μια πρόχειρη ματιά που έριξα, το χαμηλότερο επίπεδο το βρήκα στο μεγάλο πράσινο φόρουμ, με ευθύνη των διαχειριστών. Τυφλο οπαδιλίκι 15χρονων, χωρίς φαντασία...Αντιθέτως, έχω συναντήσει πιο πνευματώδη σχόλια, πλακίτσα, δούλεμα, αυτοσαρκασμό σε κίτρινα και κόκκινα φόρα. Μπορεί να υπάρχουν και πράσινα με αυτά τα χαρακτηριστικά, αλλά έχει γιγαντωθεί τόσο πολύ το εν λόγω φόρουμ, που μάλλον μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Η gatti θα ξέρει καλύτερα...

ΥΓ
Αφού ο Σάλπι δεν τη μπορεί τη Τούμπα φορώντας τα πράσινα, γιατί τον βάζει το κ@#$%!@#*& μου μέσα;

gatti said...

@4minister: Eφτασαν στην Υβρι οι γαύροι του μπάσκετ; Ω, ναι, έφτασαν στην Υβρι!

Επίπεδο ή όχι, ετούτο εδώ το blog ουδέποτε αγνόησε τις ...juicy λεπτομέρειες! :ppp

Καλά είναι μέχρι στιγμής. Σιμάο τα σπάει! Καλός ο Βάσκος μαχητής. Φοβάμαι τα νεύρα του Λέτο. Ο Φωτάκης έπρεπε να έχει βγει με κόκκινη.

Ενα γκολάκι θέλουμε στο βου. Λες να ήρθε η ώρα του Κατσούρ; :)))

The Bgt said...

Χασαμε... κριμα γιατι νομιζω οτι σταθηκαμε πολυ καλα.

Να ξαναπαμε στο μπασκετ, γιατι να θελει ο Σπανουλης να παει στο Γαυρο? μονο για τα φραγκα? ή υπαρχει καποιο αλλο προβλημα που δε ξερουμε?
ή ολα αυτα ειναι ραδιο αρβυλα επειδη και αυτος και ο Διαμαντιδης ειναι χωμα φετος?

pensierix said...

@ the Bgt

Ακούγεται ότι οι Αγγελόπουλοι έχουν προσφέρει πολλάαααα φράγκα του Σπανούλη. Μπορεί και να μην ισχύει τίποτα απ'όλα αυτά βέβαια...

Διαφωνώ με την καλή εικόνα. Καλές εικόνες, ισοπαλιούλες, ήττες και "γαμώτο" είμαστε. Λέω μόνο αυτό και τα υπόλοιπα στο επόμενο ποστ:

"Νιόπλια, είσαι ένας μεγάλος χέστης".

Cybergoulion said...

Τελικά με λίγο κόπο, εντόπισα από που τα τα παίρνεις τα σχόλια και ας ήταν σε άλλη γλώσσα! Χαρά στο κουράγιο σου που τα ξαναγράφεις κιόλας... Για να δεις διαφορά στο επίπεδο. Εσύ από τους αντιπάλους διαβάζεις αυτούς κι εγώ διαβάζω εσένα (βγάλε τώρα άκρη αν σε επαινώ ή σου τη λέω).

Όσο για απόψε, με γειά σας κι εσάς!

gatti said...

@The Bgt: Tο θέμα είναι για άλλη μια φορά σε παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε. Να δω πότε θα κερδίσουμε ντέρμπι. Λες να μας το φυλάνε για το ντέρμπι με τον γαύρο; (Χοχοχο).

Για τα φράγκα, βέβαια! Για τι άλλο να πάει ο V-Span (αν πάει...) στο γαύρο; Για την ...αυτοκρατορία που ακόμα δεν έχει φτιαχτεί;

gatti said...

@pensierix: Η εικόνα εμένα μου άρεσε. Το ότι δεν κερδίσαμε, ή ότι δεν πήραμε ούτε "Χ" σίγουρα με χαλάει. Οσο κι αν συνυπολογίζω την κούραση από το παιχνίδι με τη Ρόμα και το γεγονός ότι το ματς ήταν ντέρμπι. Χθες το βράδυ μόλις έμαθα τη γκέλα του γαύρου, αρχικά χαμογέλασα, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκα ότι ο ΠΑΟΚ αποκτά έξτρα κίνητρο. Και το έγραψα κιόλας στο παρόν ποστ.

Εν πάση περιπτώσει πρέπει να το πάρουμε απόφαση. Το πρωτάθλημα θα είναι πιο αγχωτικό από αυτό του 2004. Αν και να σου πω την αλήθεια, περιέργως σήμερα δεν αισθάνομαι άγχος. Λες να συνήθισα; Το μόνο βέβαιο είναι πως στις 7 αγωνιστικές που απομένουν όλοι θα χάσουν βαθμούς. ΚΑΙ εμείς ΚΑΙ ο γαύρος ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ. Το θέμα είναι ποιος θα χάσει τους περισσότερους. Δεν ξέρω, αλλά πιστεύω ότι δεν θα είμαστε εμείς.

gatti said...

@Cybergoulion: Tόση λαχτάρα πια να βρεις τους ...ομοϊδεάτες σου;

Η απάντηση είναι εύκολη: ΚΑΙ με επαινείς ΚΑΙ μου τη λες!

Σε κάθε περίπτωση, μου αρέσει πολύ ο τρόπος που σκέφτεσαι! :))))

The Bgt said...

εαν καποιος απο Διαμαντιδη ή Σπανουλη παει στο Γαυρο μονο για τα φραγκα θα προκειται για πολυ παραδοπιστο..δηλαδη ελεος πια με την απληστια...ετσι οπως ειναι εχουν βγαλει φραγκα για 10 ζωες...

@γαλατη

γιατι καλε τα βαζεις με τον καημενουλη το Νιομπλια??

pensierix said...

Δεν κράζω, gatti, για την ήττα. Ντέρμπι ήταν, είναι και η ήττα μέσα στο πρόγραμμα.

Θεωρώ ότι ο Νιόπλιας είναι ένας χέστης και πάει να χάσει μόνος του το πρωτάθλημα. Είμαι πααααααρα πολύ τσατισμένος μαζί του...

Στο επόμενο ποστ τα υπόλοιπα.

The Bgt said...

Ο Νιομπλιας δεν αυτοπροσεληφθη(?) στον ΠΑΟ. Αυτοπροταθηκε μηπως?
θα μου πεις βεβαια αποδεχθηκε την προσφορα.

αλλα παλι ειναι ενοχος??

pensierix said...

Ασε, the Bgt, τα μπινελίκια που έχει φάει ο Νιόπλιας σήμερα από μένα (και δεν τα συνηθίζω), δεν τα έχουν φάει Μπάκε, Μαλεζάνι, Μουνιόθ, Σουμ, Τεντάς μαζί!

Για το μόνο που δεν τον κατηγορώ είναι ότι δέχτηκε τη θέση...Ανθρώπινο ήταν.

The Bgt said...

Γαλατη μη μας ταραζεσαι καρδια μου! Cool cool!!


Αληθευει οτι ο chief-Kαρα και ο 2nd chief-Kατσουρ αποκαλουνε τον Νιομπλια "κοντο" και το Βαζεχα "Χρηστακη"?

pensierix said...

@ the Bgt

Δεν ξέρω πως τον φωνάζουν και ούτε με ενδιαφέρει στη κατάστασή μου!

Ετσι και δεν δω κριτική στο Νιόπλια σήμερα από τη gatti, θα εκραγώ! Την προειδοποιώ...

:))))))))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Φιλτάτη, σαν να βιάστηκες λιγάκι χτες. Σήμερα μειώθηκε η διαφορά μας κι άλλο. Τί λες θα το χάσετε; Εμείς να σας το πάρουμε είναι μάλλον δύσκολο, αν όχι αδύνατο. Εσείς θα μας το δώσετε; Τίμια πράγματα, δεν σας βλέπω καλά. Παίζει και ο ΠΑΟΚ...

The Bgt said...

οκ, ενα χαλαρωτικο massage για τον Γαλατη μας παρακαλω! ;)

Τον φωναζουν ετσι καρδια μου γιατι τον εχουνε γραμμενο. Για αυτους ειναι απλα ο κοντος. Κανενας σεβασμος. Αρα ποσο κουτσαρει καποιος που δεν τον σεβονται οι βασικοι του παικτες? οεο?

The Bgt said...

Kε Κεντρωτη φανταζεστε να το παρει ο ΠΑΟΚ και να παιζουν στα πλευ οφ ΑΕΚ ΟΣΦΠ και ΠΑΟ? γελια τρελλα λεμε!!

Αν και θα διαλυθει η ομαδα μου δε θα με χαλαγε να το παρει ο ΠΑΟΚ.
Αυτη η δικτατορια του ΠΟΚ (βασικα του ΟΣΦΠ) καλο στο ελληνικο ποδοσφαιρο δεν κανει που βασικα εχει γινει ερμαιο του ανταγωνισμου ΠΑΟ και ΟΣΦΠ.

4minister said...

Σας είχα πει, πριν ένα μήνα - μετά την 19η αγωνιστική, ότι έκανα τέσσερα σενάρια εξέλιξης Κατσαρολιού. Από τότε συμπληρώσαμε άλλες 3 αγωνιστικές. Σε όλα τα σενάρια είχα δώσει 27 βαθμούς (το απόλυτο) στο Γαβρέν στα παιχνίδια με Πανιόνιο, Σουβλακιακό, Αστέρι, Εργό, Πιτσούνι, ΠΑΣ, Γριές, Ξανθιά και Πάνθρακα. Τώρα βέβαια, μετά την χθεσινή ισοπαλία, έχει 25 βαθμούς στα σενάρια (προς το παρόν).

Σε κανένα σενάριο δεν τερματίζει πρώτος αν δεν κερδίσει (ισοπαλία δεν του φτάνει) μέσα στο ΟΑΚΑ! Στα 2 σενάρια έρχεται τρίτος και στο 1 δεύτερος. Αλλά ακόμα και να κερδίσει, μόνο στο ένα σενάριο τελειώνει πρώτος. Ενώ αν χάσει βγαίνει 3ος σε όλα! Αντίθετα ο ΠΑΟΚ βγαίνει 1ος σε 2 σενάρια.

4minister said...

Λάθος, άλλες 4 αγωνιστικές.

Γιωργος Κεντρωτης said...

@ Bgt: Καθόλου άσχημη η ιδέα σας, μου περνάει και εμένα από το μυαλό. Εμείς φέτος, μόνο αν μας το χαρίσουν οι άλλοι διεκδικητές, το παίρνουμε το πρωτάθλημα. Αλλιώς δεν γίνεται. Ο ΠΑΟ πάει πάντως γυρεύοντας να μας το χαρίσει. Ο ΠΑΟΚ το θέλει πολύ, αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ομάδα για τέτοια. Άρα; Μάλλον πράσινο τον βλέπω τον τίτλο. Αν εσείς δεν θέλετε, τότε τον βλέπω κόκκινο. Μαύρο δεν τον βλέπω (με τίποτα). Μαύρα τα βλέπω για την ομάδα μου για αύριο με τους Γάλλους - κούφια η ώρα που το ακούει. Καλημέρα και καλή εβδομάδα.

gatti said...

@pensierix: Πιο πολλά μπινελίκια στον Νίκο απ΄ ό,τι στον
Μπάκε; A πα πα....

gatti said...

@The Bgt: Πού το άκουσες ότι τους φωνάζουν έτσι τον Νιόπλια και τον Βαζέχα; Αυτό να δω...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Δεν βιάστηκα Γιώργο. Την ήττα στην Τούμπα την θεωρούσα πολύ πιθανή. Δεν ξέρω αν θα το πάρουμε, πάντως αν το πάρετε εσείς, είναι βέβαιο ότι εμείς θα σας το έχουμε χαρίσει. Ομως, όπως λες υπάρχει και ο ΠΑΟΚ.

gatti said...

@4minister: Mια χαρά είναι τα σενάρια υπουργέ μου, αλλα προσωπικά δεν αντέχω να είμαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι υπολογίζοντας τι μπορεί να συμβεί. Ο,τι βρέξει ας κατεβάσει...