Wednesday, November 24, 2010

Αυτοί είμαστε (φέτος) αλλά όχι και να μας αρέσει!








Λίγα πράγματα, γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν πολλά για να πει κανείς.

* Είναι άλλο πράγμα να λέμε ότι η Μπαρτσελόνα είναι ομάδα φτιαγμένη από playstation και διαφορετικό να μπαίνουμε σαν Παναθηναϊκός στον αγωνιστικό χώρο για να ...απολαύσουμε το παιχνίδι της. Αυτό που έγινε απόψε ήταν μια φιλική ευρωπαϊκή γιορτή. Με χειροκροτήματα, με ...χάπενινγκς, με ευκαιρίες και με τρία γκολάκια. Δεν αμφιβάλλω ότι και διαφορετικά να παίζαμε θα αρπάζαμε τρία ίσως και περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός τόσο μπορεί τόσο παίζει φέτος. Ομως, θα μπορούσε να δείξει λίγο περισσότερο τσαγανό, να φύγει από το γήπεδο με την αίσθηση ότι το πάλεψε το παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι κορυφαία αλλά άπαιχτη δεν είναι. Το γεγονός ότι δεν νίκησε ούτε στη Ρωσία, ούτε στη Δανία, το αποδεικνύει. Το θέμα μου βέβαια δεν είναι η Μπαρτσελόνα, είναι ο Παναθηναϊκός. Που αρχίζει να συνηθίζει σε αναιμικές ευρωπαϊκές εμφανίσεις και έχει χαμηλώσει τον πήχη. Στην τελική για να δούμε παιχνίδι προετοιμαστήκαμε. Οχι για να παρακολουθήσουμε θεατρική παράσταση. Δεν μπορεί ο Ευρωπαίος Παναθηναϊκός να είναι ευχαριστημένος επειδή τελείωσε το παιχνίδι με το μικρότερο δυνατό κακό ή τη μικρότερη δυνατή ξεφτίλα. Εκτός αν μερικοί δεν θεωρούν ξεφτίλα τους 2 βαθμούς και τα 1-10 γκολ σε πέντε αγώνες.

* Με χάλασαν ιδιαίτερα οι δηλώσεις Πατέρα και Θανάση (μπορεί να μίλησαν κι άλλοι στο ίδιο μήκος κύματος αλλά αυτούς τους δύο είδα) πως "απόψε παρακολουθήσαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι". Ποτέ δεν μπορεί να είναι ωραίο ένα παιχνίδι που η ομάδα σου ηττάται με τρία γκολ διαφορά. Κατανοώ να αποδέχεσαι ότι δεν μπορούσε η ομάδα σου να κάνει κάτι περισσότερο, αλλά όχι να αισθάνεσαι ευχαριστημένος κι από πάνω. Μου θυμίζει το "αν δεν μπορείς να αποφύγεις τον βιασμό χαλάρωσε κι απόλαυσέ τον". Και ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει να χαλαρώνει τελευταία στην Ευρώπη. Αυτοσκοπός πέρσι το πρωτάθλημα (το είχα αποδεχτεί κι εγώ και ήμουν από εκείνους που στο δίλημμα Ευρώπη ή Ελλάδα προτίμησα το δεύτερο λόγω "ειδικών συνθηκών", με αποτέλεσμα να νοιώσω μισή τη χαρά στα δύο παιχνίδια με τη Ρόμα). Αυτοσκοπός το πρωτάθλημα και φέτος λόγω των "εγκλημάτων του καλοκαιριού", της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας και της "τρύπας" στα οικονομικά της ΠΑΕ, έτσι ώστε τα λεφτά της απευθείας πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ να γίνουν το σωσίβιο που χρειαζόμαστε. Αλλά μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο και γίνουμε γαύροι που ενδιαφέρονταν μόνο για το κατσαρόλι, έτσι ώστε να τσεπώσουν τα χρήματα και μετά σφύριζαν αδιάφορα για τις ευρωπαϊκές ξεφτίλες! Γιατί είμαστε ένα "κλικ" από αυτό το σημείο, αν δεν το έχουμε φτάσει ήδη.

* Δεν περίμενα να γίνει το θαύμα απόψε. Είπαμε ότι η πρόκριση χάθηκε στον τρόπο που διαχειριστήκαμε αγωνιστικά τα ματς με Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν. Στη Δανία θα πάμε για να δώσουμε τον τελευταίο αγώνα - αγγαρεία έτσι όπως εξελίχθηκε ο όμιλος, αλλά μετά είναι καιρός για αυτοκριτική.

* Ο Φερέιρα την έστησε καλά την ομάδα. Φαινόταν μετά από πολύ καιρό να έχει πλάνο, οι γραμμές της ήταν πολύ κοντά και τα μετόπισθεν αρκετά γεμάτα, μήπως και καταφέρει να κρατήσει τη Μπάρτσα μακριά, αλλά εις μάτην. Το δεύτερο γκολ ούτε καν το είδαμε! Ηταν όντως βγαλμένο από playstation.

* To παιχνίδι τελείωσε στην ευκαιρία του Σισέ. Κακή επιλογή του να πλασάρει αντί να σουτάρει. Τα διαγώνια σουτ είναι το δυνατό του σημείο, αν το επιχειρούσε πιθανότατα θα είχε σκοράρει. Στη συνέχεια κλείστηκε, έπεσε (ίσως και ψυχολογικά) και δεν φάνηκε ξανά. Επεσε και ο κόσμος που ξανα-ακούστηκε μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το οφσάιντ (το μόνο που ήταν λανθασμένο) που δόθηκε στον Γκαρσία.

* Κορυφαίος του αγώνα ο Λάζαρος, έσωσε πολλά γκολ ο Τζόρβας. Αρκετά καλός ο Μπουμσόνγκ, αλλά και ο Βύντρα (χωρίς να φτάσει στα επίπεδα άλλων αγώνων).

* Κουλή έμπνευση του Φερέιρα η χρησιμοποίηση Δημούτσου (ποιος να του το έλεγε ότι θα παίξει κόντρα στη Μπάρτσα!). Ωστόσο, ούτε αυτός, αλλά ούτε και ο Μαρίνος διαθέτουν ποιοτικά χαρακτηριστικά. Είναι λίγοι για τον Παναθηναϊκό.

* Προσπάθησε ο Ζιλμπέρτο, αλλά ήταν επιρρεπής σε λάθη και δεν μπορούσε να μαρκάρει ψηλά.

* Χαρίστηκε ο διαιτητής στον Αντριάνο στη φάση με τον Μαρίνο. Παρεμπιπτόντως αν αυτός είναι ρεζέρβα στη Μπάρτσα καταλαβαίνεις πού βρίσκεται το δικό μας επίπεδο...

* Οι γνωστοί ηλίθιοι έδρασαν ξανά και το ενδεχόμενο να δώσουμε κεκλεισμένων των θυρών το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της επόμενης σεζόν είναι παραπάνω από πιθανό.

* Τον ανόητο που μπήκε να κάνει χειρονομία στον Μέσι, δεν θα τον σχολιάσω γιατί προφανώς είναι οπαδός της Ρεάλ και αυτό από μόνο του αρκεί για να αποτελεί ντροπή για τον ίδιο...

* Ο Σισέ αντάλλαξε φανέλα με τον Πουγιόλ, ο Μέσι έσπευσε να του δώσει τη δική του, αλλά είχε προλάβει ο συμπαίκτης του και έτσι ο Τζιμπρίλαρος βρέθηκε με δύο φανέλες και ο Μέσι με καμία. Δεν τολμώ να σκεφτώ ποιος αντάλλαξε φανέλα με τον Ελίνι.

* Η "αναλυτική" σκέψη του μαθηματικού Μπουμσόνγκ "κάρφωσε" τον Νιόπλια, χωρίς προφανώς να το θέλει ο Γάλλος. "Μας βοήθησε η τακτική του κ. Φερέιρα, διαφορετικά μπορεί να δεχόμασταν περισσότερα γκολ απ' ό,τι στο πρώτο ματς".

* Για το παιχνίδι του γαύρου στην Κρήτη με αντιπροσωπεύει πλήρως ο πρόλογος του κειμένου της gazzetta για το ματς: Το γραμμάτιο του ακυρωθέντος γκολ του Τοροσίδη… ξεπληρώθηκε δέκα μέρες μετά! Ο Γιάχος έβαλε τον Εργοτέλη στην περιοχή του, ο Πάντελιτς σκόραρε το κρίσιμο γκολ, ο Ολυμπιακός κέρδισε 2-0. Να θυμίσω μόνο πως για το ...δεύτερο ημίχρονο του συγκεκριμένου αγώνα άλλαξε ο επόπτης που είχε ακυρώσει το γκολ του Τόρο. Και επίσης να παραθέσω το σχόλιο του pensierix από το προηγούμενο ποστ:
"Οφείλω να ομολογήσω ότι ο διαιτητής Γιάχος μας έβαλε αμέσως στο κλίμα του αγώνα και οι 10 μέρες μεταξύ του ενός ημιχρόνου και του άλλου ξεχάστηκαν με τη μία. Χεσμένος είχε βγει από το γήπεδο, χεσμένος ξαναμπήκε σήμερα δίνοντας στο παιχνίδι μια αίσθηση συνέχειας. Περισσότερο ίδρωνε αυτός μέχρι το γκολ του Πάντελιτς παρά οι παίκτες του γαύρου... ΥΓ. Τα ιδιαίτερα του Σωκράτη στον Βαγγέλα έχουν ήδη αποδώσει καρπούς...".



ΦΑΣΕΙΣ


















ΤΟ ΟΑΚΑ




ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ





ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ


















ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ







Η ΕΙΣΟΔΟΣ





Η ΕΞΕΔΡΑ






ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
















ΤΑ 15 (ΔΕΥΤΕΡΟ)ΛΕΠΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ







27 comments:

4minister said...

Ολυμπιακός καταντήσαμε ...

koutavaki said...

Συμφωνώ με την ανάλυσή σου γατί μου αλλά πέσμου κάτι:λες(και καλά λες) ότι Δημούτσος και Μαρίνος είναι λίγοι.Αν εξαιρέσουμε το Σιμάο,ποιον να έβαζε?Εκτός που φέτος παίζουμε χωρίς κέντρο,δεν ξέρω αν το πρόσεξες,αλλά παίζουμε και χωρίς πάγκο!Όπως είπε και ο θείος μου,έπρεπε να πάρουμε και 5-6 παίκτες από την ΑΕΚ (ή όποιον έχει την ευχαρίστηση)για να συμπληρώνουμε 18άδα.Τι να λέμε τώρα...όλη η ζημιά έγινε με την αλλαγή γυμναστή πιστεύω.Γιατί άμα είναι με δύο τραυματισμούς να χάνεται όλη η χρονιά...κλάφτα Χαράλαμπε.
Υ.Γ.1:Ο Πατέρας αν φόραγε περικεφαλαία θα ήταν φτυστός ο Κολοκοτρώνης.
Υ.Γ.2:H ξανθούλα ποια είναι?
Υ.Γ.3:Πιστεύω πως την κατάντια του Ολυμπιακού θέλουμε χρόνια να τη φτάσουμε.Τουλάχιστον εμείς "απολαμβάνουμε" αυτό που δε μπορούμε να αποφύγουμε από μεγάλες ομάδες,όχι από τα Τουρκοβούνια και τα κουτσοχώρια της Ευρώπης.Δεν είναι λίγο πράγμα να φιλοξενείς τη Μπάρτσα στο δικό σου σπίτι.Με αυτή την έννοια πιστεύω το είπε και ο Πατέρας.Άλλωστε από την κλήρωση ακόμα ουδείς είχε φιλοδοξίες για αυτά τα δύο παιχνίδια.Αλλά είμαι σίγουρη πως αν χτυπούσαμε πρόκριση(αν είχαμε ας πούμε 4 βαθμούς)θα βλέπαμε άλλο παιχνίδι σήμερα,όπως και αν είχε μείνει ο Γκμοχ.Τέλος πάντων,υγεία.
Υ.Γ.4:Θέλω τη γνώμη σου αλλά και των άλλων παιδιών περί αρχηγίας Σισέ και καθαίρεσης Καραγκούνη(εννοείται ότι ο Γάλλος το άξίζει και με το παραπάνω).

pensierix said...

Θα έγραφα πάλι κανένα σεντόνι για τις ευθύνες του ελπιδοφόρου-πρώην λατρεμένου παιδιού των ΑΡΔ (που τώρα χλευάζουν το τουρλουμπούκι ονόματι Παναθηναϊκός, προϊόν του Ελληνα Μουρίνιο), για τις ευθύνες και τις αστείες δηλώσεις κι επιλογές της διοίκησης (πρώην και νυν), αλλά τα είπε όλα ο υπουργός:

"Ολυμπιακός καταντήσαμε" και μάλιστα στα χειρότερά του. Αντε Πατέρα, πάμε τώρα για το διπλό στην Κέρκυρα γιατί αυτό προέχει...

Αν δεν τους προβληματίζει η αποκαρδιωτική εικόνα της ομάδας επειδή παίζαμε με την υπερομάδα Μπαρτσελόνα, ας τους ταρακουνήσει το γεγονός ότι η Κοπεγχάγη των Εντόι και Αντονσον έπαιζε σήμερα μονότερμα τη Ρούμπιν που εμείς ούτε καν απειλήσαμε για 180 λεπτά. Α, και δεν έφαγε 8 στο πολύ χαλαρό αλλά 3 από την σούπερ ντούπερ Μπάρτσα...

Αν το "πληρέστερο ρόστερ όλων των εποχών" παίζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα με τον Πλεσί, τον Μαρίνο και τον...Δημούτσο, τότε είναι "πλήρες ημερών" το έρμο...

ΥΓ
Ο Πατέρας που κάθησε πέρσι σούζα στα πρωτοπαλίκαρα επειδή φοβήθηκε ότι θα χάσει το πρωταθληματάκι, εξαντλεί την αυστηρότητά του φέτος στον...Γκοβού. Βάλε τον Δημούτσο δεξί χαφ, πρόεδρε, γιατί ο Γάλλος μπεκροπίνει και δεν σέβεται το σύλλογο! Σε καμιά 10ρια μεταγραφικές περιόδους βρείτε το χάμερ και σε άλλες τόσες ένα χαφ με στοιχειώδη τρεξίματα!

:pppppppppp

ΥΓ
Κανένας ΑΡΔ δεν επιτρέπεται να ασκήσει κριτική στον Φερέιρα, ακόμα κι αν βάλει τον Δημούτσο σέντερ φορ. Γιατί;

ΥΓ1
"Προπονητής της χρονιάς": Νίκος Νιόπλιας.

ΥΓ2
Το σεντόνι δεν το απέφυγα...

Unknown said...

Συμφωνώ με pensierix. Κάποια αποτελέσματα της Barca μόνο άτρωτή δεν την κάνουν. Στη Δανία η Κοπενχάγη έκανε παιχνίδι και η Ρούμπιν το ίδιο. Δεν μπήκαν χεσμένοι όπως εμφανιστήκαμε εμείς για ακόμα μία φορά. Άσε που τσαντίστηκα με κάποια σκληρά μαρκαρίσματα του Άλβεζ κάτι κλωτσιές του Ινιέστα και κάτι σπριντ του Πέντρο για να τρομοκρατήσει τον Λάζαρο. Ειδικά του τελευταίου δεν ξέρω κι εγώ τι του έσυρα μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Κι εμείς...με το σεις και με το σας και συγνώμη αν σε πόνεσα και...άντε από δω.Δεν λέω ότι θα νικούσαμε ακόμα και να είχε σκοράρει ο Σισέ στο 20' θα έβαζαν μετά 4 ή 5, ούτε και να παίξουμε με δολοφονικά μαρκαρίσματα. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας είναι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και όχι η Μπάρτσα, ακούτε κύριοι σπίκερς και καλεσμένοι; Ο "καλεσμένος" ρουφήχτηκε στο μαρκάρισμα που έκανε ο Δημούτσος στον Ινιέστα λες και του κοψε το πόδι, αλλά στο σπρώξιμο του Άλβεζ στον Γκαρσία, που δεν το έδωσε, δεν είπαν τίποτα. Ο Ελίνι όντως μέτριος αλλά από τους λίγους που το πάλεψαν ανεξαρτήτως του βεληνεκούς του αντιπάλου. Αυτά. Πάω στο youtube να δω τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια κόντρα σε ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Εκεί καταντήσαμε...

KANTHAR0S said...

Αυτοί είναι, αυτά μπορούν, αυτά κάνουν. Και επιτέλους να βγει κάποιος από τους υπερδημοσιογράφους και να πει ότι αυτό το ρόστερ δεν είναι απλά υπερτιμημένο, είναι κάτι χειρότερο.

pensierix said...

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Γκούμας, Νίλσον, Γκάμπριελ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης, Μάντζιος.

Με αυτή την...διαστημική εντεκάδα πήγαμε στο Μιλάνο. Ας αναρωτηθούν (δε χρειάζεται δα να είσαι και Αϊνστάιν) οι της διοίκησης πως γίνεται μετά από 2 χρόνια η ομάδα να κατέντησε σκορποχώρι που του κάνουν πλάκα οι Κοπεγχάγες και οι...ρουμπινέδες κι ας αφήσουν τις τζάμπα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) μαγκιές τύπου "κάνω αρχηγό τον Σισέ στη μέση της σεζόν, φέρε Καραγκούνη το περιβραχιόνιο" (για να απαντήσω και στο κουταβάκι). Ολα τα είχαμε λυμένα, το αρχηγιλίκι στο Σισέ μας μάρανε. Ο Γάλλος είναι αρχηγός εκ των πραγμάτων, το μόνο που θα καταφέρει ο Πατέρας είναι να δημιουργήσει αχρείαστες τριβές στην ομάδα. Δεν τους αρέσει που ο Σισέ είναι χαλαρός, τα κάνει όλα και συμφέρει, πρέπει να του φορτώσουμε και το αρχηγιλίκι για να τον κάψουμε κι αυτόν...

ΥΓ
Δεν θέλω να είμαι άδικος με τον Πατέρα ούτε να του χρεώσω τα πάντα για την εικόνα που βλέπουμε, αλλά η συλλογή γαύρικου τύπου δηλώσεων κι επιλογών χωρίς την παραμικρή ποδοσφαιρική λογική έχει "πλουτίσει" επικίνδυνα...

squarelogic said...

Εγώ πειράζει που 'είδα' χτες μια καλυτερη οργάνωση,αλληλοκάλυψη που δεν έιχα δει ως τώρα,κι αυτά με μόνο 2μέρες στο τιμόνι της ομάδας?
Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Πορτογάλος,νομίζω όμως οτι θα βαλει κάποια πράγματα σε τάξη,και αν πληρωθούν και κάποια απ τα χτυπητά κενά της ομάδας τον Δεκέμβρη,μπορούμε να προσμένουμε καλύτερες μέρες.
όσο για την Μπάρτσα,για μένα είναι,απλά, η καλύτερη ομάδα που έχω δει στα 33 χρόνια που βλέπω ποδόσφαιρο...δεν έχω προλάβει τον μεγάλο Αγιαξ,αλλά υποθέτω οτι αυτό εννοούσαν με το "ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο".Και το γκολ του Σισέ να είχε μπει,κατά 99% θα τους έιχαμε αφηνιάσει και θα ξανατρώγαμε 5,χαλαρά...

gatti said...

@4minister: Oχι ακόμα, αλλά κοντεύουμε...

gatti said...

@koutavaki: To ότι είναι μύθος το πολυπληθές και ποιοτικό ρόστερ το γράφω συνέχεια. Δεν έχουμε παίκτες και χρειάστηκαν οι τραυματισμοί όπως λες κι εσύ για να το δει και ο τελευταίος παραμυθιασμένος ότι όσα μας έλεγαν για τους πολλούς και καλούς παίκτες ήταν μπούρδες. Μιας και είπες για τον Σιμάο, τι έγινε αυτή η ψυχή; Δεν σου φαίνεται να έχει εξαφανιστεί τελευταία;

ΥΓ1. Ο Πατέρας πράγματι θα ήταν ίδιος ο Κολοκοτρώνης αν φορούσε περικεφαλαία! :-)

YΓ2. Ούτε ξέρω ποια είναι η ξανθούλα. Την έβαλα για τον υπουργό που τού αρέσουν τέτοιες φωτογραφίες.

ΥΓ3. Οτι δεν την έχουμε φτάσει την κατάντια του γαύρου το πιστεύω κι εγώ. Φοβάμαι όμως ότι είμαστε κοντά και δεν θέλουμε χρόνια να την φτάσουμε. Σαφώς και κατάλαβα τον τρόπο που το είπαν τόσο ο Πατέρας όσο και ο Θανάσης αλλά μου ήρθε κάπως. Oμως, η ομάδα μας είναι ο Παναθηναϊκός. Δεν είναι η Μπάρτσα κι ας είμαι ειδικά εγώ τρελή φαν της. Επειτα, από όποια πλευρά κι αν το δεις για να έχεις και στο μέλλον την ευκαιρία να βλέπεις τέτοιες ομάδες στο σπίτι σου να παίζουν αλλά να είσαι αντάξιος αντίπαλός τους και όχι ένα σκουπίδι που κανείς δεν θα του δίνει σημασία, θα πρέπει να συνεχίσεις στον ευρωπαϊκό δρόμο που χάραξες πολλά χρόνια πριν και όχι σ΄ αυτόν που ακολουθείς εσχάτως. Για να κερδίζεις τον σεβασμό τους όταν παίζουν αντίπαλοί σου και να μη σε έχουν για την πλάκα τους.

Δεν είμαι τόσο σίγουρη πως αν χτυπούσαμε πρόκριση θα παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί. Δεν ξέρω γιατί αλλά αυτές τις ομάδες τις παρασεβόμαστε και τις κοιτάζουμε με δέος. Πετάμε ένα "είναι καλύτερη, δεν παίζεται" και ξεμπερδεύουμε. Πριν από χρόνια είχαμε χάσει με κάτω τα χέρια από τη Ρεάλ. Τώρα χάνουμε από την Μπάρτσα. Εγώ όμως θέλω να θυμάμαι άλλες εποχές. Εκείνες που είχαμε κάνει όλο το Καμπ Νου να καρδιαχτυπά στο σουτ του Βλάοβιτς στο τελευταίο λεπτό τρέμοντας μη χάσει την πρόκριση από μια ομάδα που την κόντραρε σε όλο τον αγώνα.

Εμείς χθες είμαστε πολύ καλοί οικοδεσπότες δεν λέω. Την προσέξαμε την Μπάρτσα. Να μην την κουράσουμε, να μην κάνουμε κανα φάουλ που μπορεί να τραυματίσει καναν παίκτη της και δεν μπορέσει να παίξει κόντρα στη Ρεάλ κ.λπ. Εντάξει, δείξαμε ότι είμαστε πολιτισμένοι. Αυτός ήταν όμως ο στόχος;

ΥΓ4. Καλά κάνεις και θίγεις το θέμα της αρχηγίας του Σισέ γιατί πράγματι ήθελα να αναφερθώ. Ε, λοιπόν διαφωνώ κάθετα. Ο Σισέ έχει κερδίσει την αρχηγία μέσα στο γήπεδο με την αξία του. Είναι ο ηθικός αρχηγός της ομάδας και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να του προσθέσει κάτι το περιβραχιόνιο. Ισα ίσα που μπορεί και να τον βλάψει αν σκεφτεί κανείς πόσο έντονα αντιδρά κάποιες φορές, με αποτέλεσμα να εισπράττει κάρτες. Το θέμα όμως είναι ότι δεν αλλάζεις στη μέση της σεζόν αρχηγούς οι οποίοι έχουν προέλθει μέσα από διαδικασία εκλογών και ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους. Ιδιαίτερα όταν ανάμεσα σ΄ αυτούς τους αρχηγούς είναι ο φυσικός αρχηγός της ομάδας, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο αρχοντικός Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ρισκάρεις να δημιουργηθούν έριδες και δεν θα φταίνε οι παίκτες αν αισθάνονται άσχημα. Αντιλαμβάνομαι τον λόγο που το έκανε ο Πατέρας, αλλά την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ένα ρίσκο που μπορεί να βγει σε κακό.

gatti said...

@pensierix: Noμίζω πως τον ελπιδοφόρο - πρώην λατρεμένο πρέπει να τον αφήσουμε πια στην ησυχία. του. Αν μη τι άλλο, το κακό της ομάδας δεν το ήθελε. Για τις ευθύνες, τις δηλώσεις και τις επιλογές της διοίκησης νομίζω ότι θα συζητήσουμε πολύ από εδώ και πέρα.

Η αλήθεια είναι πως αυτή ακριβώς η δήλωση του Πατέρα ότι "τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την Κέρκυρα" είναι που με κέντρισε κι εμένα και έγραψα το ποστ. Αν θυμάσαι μετά τον αγώνα στο Καμπ Νου δεν έγραψα τίποτα. Δεν σκόπευα ούτε χθες να γράψω γιατί είχα χαλαστεί από την αντιμετώπιση της Καταλανής από τους δικούς μας, αλλά αυτή η δήλωση του Φάδερ μου έκανε "κλικ". Δεν έχω τίποτα με την Κέρκυρα, μια χαρά ομάδα έχει, αλλά όσο νάναι από την Μπαρτσελόνα στην Κέρκυρα, ο πήχης δεν χαμηλώνει απλά, αλλά κατακρημνίζεται. Εντάξει, είπαμε πως μόνο μέσα από το πρωτάθλημα θα έχεις την ευκαιρία να παίζεις τέτοια ευρωπαϊκά παιχνίδια, άλλα άσε να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς έγινε και από την επομένη ασχολούμαστε και με τους Κερκυραίους. Δεν ξέρω πώς αλλά αυτή η βιάση σα να με προσγείωσε ανώμαλα σε μια πραγματικότητα που δεν είμαι σίγουρη ότι θέλω συνεχώς να θυμάμαι.

Κάπου άκουσα για τα 8 τέρματα που λες πως η μόνη διαφορά του Παναθηναϊκού από την Αλμερία είναι ότι τα 8 τα έφαγε σε δύο αγώνες και όχι σε έναν. Δεν έχει άδικο αυτός που το είπε.

Οι ευθύνες της διοίκησης είναι πια μεγάλες και μπορεί ο Πατέρας να έχει το ελαφρυντικό (;) ότι το καλοκαίρι ήταν απών, αλλά από εδώ και πέρα μπαίνει και ο ίδιος στο μικροσκόπιο. Αν όχι για απευθείας ευθύνες, σίγουρα για τις ευθύνες που έχει όταν διατηρεί δίπλα του ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούν οι άνθρωποί του να διαγνώσουν το τεράστιο πρόβλημα στην μεσαία γραμμή.
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και το περιβόητο θέμα του στόπερ δεν ήταν θέμα Τζίγγερ, από πέρσι για να μην πω από πρόπερσι ψάχναμε κεντρικό αμυντικό αξίας και δεν βρήκαμε.

ΥΓ. Τεράστιο και το θέμα του Γκοβού και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Για μια ομάδα που έχει ανεχτεί άλλα κι άλλα το να παρουσιάζεται ανένδοτη στο θέμα του Γάλλου - τον οποίο δεν προστάτευσε από τα αδηφάγα ΜΜΕ ως όφειλε - είναι το λιγότερο γελοίο.

ΥΓ1. Βιάζεσαι πάντως με τον Φερέιρα, ακόμα κι αν θεωρείται "αστοχία" η χρησιμοποίηση Δημούτσου.

ΥΓ2. Ξεκόλλα βρε με τον Νιόπλια, είναι παρελθόν πια!


ΥΓ3. Σιγά μην απέφευγες το σεντόνι! :ppp


:))))

pensierix said...

@ gatti

Εγώ βιάζομαι με τον Φερέιρα; Ισα-ίσα, αυτό που εννοούσα είναι ότι όταν έχεις φάει στη μάπα το Νιόπλια, πρέπει να κάνει μεγάλη χοντράδα που να κάνει μπαμ (πχ το Δημούτσο σέντερ φορ) ο νέος προπονητής για να τον κράξουμε...Δεν ήταν μπηχτή για το κοουτσάρισμά του με τη Μπάρτσα, αλίμονο...

ΥΓ
Ε, εγώ με την Κέρκυρα όλο και κάτι έχω...( με το νησί, όχι με το γαυροπαράρτημα)

:))))))

gatti said...

@madmag: Eτσι είναι! Αυτοί που δεν θεώρησαν ως αξίωμα την εκτίμηση πως "η Μπάρτσα απλώς δεν παίζεται", την κόντραραν στα ίσα και πήραν αποτέλεσμα. Δεν κάθισαν να την κοιτάζουν με δέος. Εξάντλησαν τις πιθανότητές τους και ανταμείφθηκαν. Θα μου πεις ότι εμείς αν κάναμε κάτι ανάλογο με τα χάλια που είχαμε, μπορεί να τρώγαμε τα διπλά. Θα είχαμε όμως την ικανοποίηση ότι παλέψαμε.

Και για τον Δημούτσο συμφωνώ. Μπορεί να έχει ταβάνι και μάλιστα χαμηλό, αλλά τουλάχιστον προσπάθησε κι αυτό του το αναγνωρίζω.

Τα μαρκαρίσματα των Καταλανών τα ανέχτηκε ο διαιτητής κι όσο κι αν η Μπάρτσα είναι το μεγάλο όνομα σίγουρα σε κάποια σημεία υπήρξε προκλητικός. Αλλά τι ψάχνεις, αυτό ήταν αναμενόμενο.

Κι εγώ το ίδιο έκανα χθες. Αναζήτησα στο youtube παλιούς ευρωπαϊκούς αγώνες που παίζαμε σαν Παναθηναϊκός. Γιατί χθες κάπως αλλιώς παίξαμε.

gatti said...

@KANTHAR0S: Ποιος περιμένεις να το πει; Αφού έτσι κάνουν πάντα! Στην αρχή της σεζόν εκθειάζουν τα ρόστερ των ομάδων και στη μέση της ξεσκίζουν αυτούς που παρουσιάζουν προβλήματα.
Και στις δύο περιπτώσεις έτσι "πουλάνε".

Αλήθεια, θυμάσαι να έχεις διαβάσει σε κάποια προετοιμασία, οποιασδήποτε ομάδας να υπάρχει κάτι στραβό; Ολα πρίμα πάνε. Ολοι οι νεομεταγραφέντες έχουν προσαρμοστεί με το "καλημέρα" και όλοι οι παλιοί που δεν κατόρθωσαν να γίνουν βασικοί την προηγούμενη σεζόν, βγάζουν μάτια και λογίζονται σαν νέες μεταγραφές. Μετά, όταν αρχίζει κάποια ομάδα και χάνει, αλλάζουν το τροπάριο...

4minister said...

Ρε, υπάρχει κάτι πολύ στραβό λέμε!

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Ολλανδού γυμναστή από την προθέρμανση της ομάδας στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα. Αιτία το γεγονός ότι το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών έκανε ο συνεργάτης του Ζεσουάλδο Φερέιρα, Νούνο Εσπίριτο και όχι ο Λόρενς Έμπεν.

bull shit!

gatti said...

@squarelogic: Kαθόλου δεν πειράζει! Αλλωστε κι εμείς το ίδιο με σένα είδαμε! Το έγραψα άλλωστε πως αυτή η ομάδα φαινόταν να έχει πλάνο μέσα στο γήπεδο, είχε κοντά τις γραμμές της και συμφωνώ ότι είχε καλύτερη οργάνωση σε σχέση με την ομάδα του Νιόπλια.

Δεν θέλω να ενθουσιάζομαι ούτε να απογοητεύομαι από τώρα με τον Πορτογάλο. Δεν τον θεωρούσα καλή επιλογή. Ομως, από την στιγμή που είναι ο νέος μας προπονητής εννοείται ότι τον στηρίζω και ελπίζω να καταφέρει να αλλάξει κάποια πράγματα. Αν μη τι άλλο, καλός, κακός ή μέτριος, είναι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ρε παιδί μου.

Κι εγώ πιστεύω ότι είμαστε ευλογημένοι που θα έχουμε να λέμε μετά από χρόνια στους νεότερους πως ζήσαμε αυτό το ποδοσφαιρικό θαύμα που λέγεται Μπαρτσελόνα. Είναι πράγματι η καλύτερη ομάδα που έχω δει κι εγώ όσα χρόνια παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν ιερό τοτέμ. Οταν μάλιστα δεν την αντιμετώπισαν έτσι ούτε οι Δανοί, ούτε οι Ρώσοι.

Ούτε θα πρέπει να την αντιμετωπίζουμε σαν το ...θηρίο που αλίμονο αν το εκνευρίσουμε. Ας βάζαμε γκολ, ας παίζαμε μαχητικά και με τσαγανό και ας ξανατρώγαμε πεντάρα. Αλλά εμάς μας ενδιαφέρει περισσότερο να μη σπάσουμε το ρεκόρ του γαύρου, παρά το ποια θα είναι η γνώμη που σχημάτισαν για την δυναμικότητα της ομάδας μας τα εκατομμύρια κόσμου που παρακολούθησαν το ματς και είδαν πώς αγωνιζόμαστε. Από όποια πλευρά κι αν το δεις η διαφορά μας με τη Μπάρτσα δεν είναι τόσο τεράστια όσο φάνηκε... Γι΄ αυτό με ενοχλεί αυτό που "φάνηκε"...

gatti said...

@pensierix: Συμφωνούμε όπως θα είδες και στο θέμα της αρχηγίας. Θέλω όμως να ελπίζω ότι δεν θα τον κάψουμε τον Τζιμπρίλ. Αλλά ότι οι άλλοι θα έχουν χολωθεί και με το δίκιο τους, το θεωρώ σχεδόν βέβαιο.

Η διοίκηση θέλει δεν θέλει θα τεθεί αργά ή γρήγορα προ των ευθυνών της. Ελπίζω ο Πατέρας να το βλέπει και να έχει πάρει τις αποφάσεις του. Αν και με αντιδράσεις σαν αυτή με τον Σισέ αμφιβάλλω. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν τον βλέπω τον Πατέρα να είναι τόσο στιβαρός όσο πέρσι. Κάτι έχει αλλάξει και δεν ξέρω τι. Να είναι που έχασε τις εξελίξεις του καλοκαιριού; Να είναι που απέναντί του στο παρασκήνιο δεν είναι ο Κόκκαλης αλλά ο μέχρι πρότινος (;) αδερφικός του φίλος, Μαρινάκης, οπότε δεν τραβάει το σκοινί παραπάνω από όσο αντέχει;

Ο,τι κι αν είναι, θα δείξει υποχρεωτικά μέσα στη σεζόν, αφού η πορεία της ομάδας θα δρομολογήσει τις όποιες εξελίξεις.

Για τον Φερέιρα προφανώς παρερμήνευσα αυτό που είπες. Με μπέρδεψε το "γιατί".

ΥΓ. Το ξέρω ότι εσύ όλο και κάτι έχεις με την Κέρκυρα :))))

gatti said...

@4minister: Yπουργέ μου το είδα κι εγώ από το πρωί αυτό και δεν μου άρεσε καθόλου. Διαβάζοντας για το επιτελείο του Φερέιρα τις προηγούμενες ημέρες δεν μπόρεσα να καταλάβω αν θα φέρει και γυμναστή, εκτός από αυτόν για τους τερματοφύλακες, αλλά το θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα θελήσει να βασιστεί σε δικούς του ανθρώπους και μάλιστα είχα την απορία πώς ακριβώς θα συνεργαστούν με τον Εμπεν.

Θέλω να ελπίζω ότι το χθεσινό ήταν τυχαίο, όχι για κανέναν άλλο λόγο (αλίμονο τους έχω ικανούς να έκαναν ΚΑΙ αυτή την "πατάτα") αλλά επειδή θα είναι η μέγιστη ΞΕΦΤΙΛΑ να αλλάξουν ξανά γυμναστή μέσα στη σεζόν.

pensierix said...

Ομάδα μπορεί να μην έχουμε αυτή τη στιγμή, αλλά σε όλα τ'άλλα είμαστε πολύ large...2 τεχνικοί διευθυντές (ασχολίαστο...), γυμναστές για όλα τα γούστα, ορδές από σκάουτερς για να φέρουμε στο τέλος τον Κουμουρτζί και τον Ντουγκλάο, για να μην πιάσουμε την γκάμα των προέδρων. Από πρώην πρόεδρο κόμματος μέχρι γιατρό έχω λέμεεεεεε!!!!! Ελα πάρε πάρεεεεεε!!


;pppppp

pensierix said...

Σπυρόπουλος:

"Ο Τζιμπρίλ Σισέ, στην πρώτη εμφάνισή του ως διορισμένος απ' τον πρόεδρο αρχηγός της ομάδας, δεν έκανε φάουλ, ούτ' ένα, γιατί ούτε μια στιγμή δεν θεώρησε ότι όφειλε να πρεσάρει τον Πικέ ή τον Πουγιόλ οι οποίοι, παρεμπιπτόντως, "παραπατάνε" καιρό τώρα."

και συνεχίζει...

"Ο Σισέ δεν είναι ότι δεν το έκανε, με τη Μπαρτσελόνα. Δεν το κάνει, γενικώς. Δεν είναι το στιλ του. Σε πέντε ενενηντάλεπτα Τσάμπιονς Λιγκ, έχει κερδίσει δύο φάουλ."

και καταλήγει...

" Ο Παναθηναϊκός άντεξε, περίπου, ενάμισι ημίχρονο. Κι έπειτα, οι "αναγκαστικές" (απ' την κούραση) αλλαγές τον αποτελείωσαν. Μ' ένα πρόθυμο στον πόνο σέντερ-φορ, να ξαλαφρώνει λίγο απ' τον φόρτο των υπόλοιπων, το ενάμισι ημίχρονο θα μπορούσε να είναι 75-80 λεπτά. Πιθανότατα, πάλι ο Παναθηναϊκός θα γονάτιζε. Αλλά, ποτέ δεν ξέρεις..."

Ηθικό δίδαγμα: Αν αυτός ο Παναθηναϊκός αντί του Σισέ διέθετε τον Ζήση Βρύζα που κερδίζει φάουλ και είναι πρόθυμος στον πόνο, θα μπορούσε να κοντράρει την Μπαρτσελόνα πολύ καλύτερα και ίσως έπαιρνε και θετικό αποτέλεσμα.

Το ότι ο Παναθηναϊκός έχει ένα κέντρο χωρίς τρεξίματα, πρέσινγκ, κλεψίματα, που του κάνει πλάκα ακόμα κι ο Ηρακλής, δεν το πρόσεξε ο κύριος Σπυρόπουλος. Το πρόβλημα είναι ο...Σισέ που δεν πρέσαρε τον Πουγιόλ. Ας του πει κάποιος ότι την έχουμε ξεπεράσει την μυθική πλέον ατάκα του περί Βρύζα, δεν χρειάζεται να συνεχίζει να γράφει τη μια ανοησία μετά την άλλη για να αισθανθεί ότι έχει δίκιο κόντρα σε όλους και σε όλα. Εκτίθεται χωρίς λόγο και το μόνο που καταφέρνει είναι να μας ξαναματαθυμίζει τη βλακεία ολκής που είχε γράψει.

Σπυρόπουλε, κουλάρησε. Ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος που έχει γράψει μια μ@#$%;ία. Σ'έχουμε "συγχωρέσει", πήγαινε παρακάτω...

4minister said...

Δεν είναι σωστός ο blogοδεσποινάτος υπαινιγμός για την ξανθούλα. Είναι σαν να λες ότι μόνο εγώ ενδιαφέρομαι για τα γκομενετέ και οι υπόλοιποι επισκέπτες είναι φλωράδες! :p

Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε στην απουσία του Έμπεν, ήταν η απάντηση Αντωνίου «θέλουμε λίγο καιρό να βρούμε τις ισορροπίες μας». Δηλαδή ο Έμπεν δεν άκουσε το ξυπνητήρι, ή μήπως τον σκέπασε το πάπλωμα ρε Αντωνίου; Άντε σύρε να δεις αν ερχόμαστε, παλιοκεφτέ!

Γαλάτη, θέλω να σε πάω κόντρα αλλά το δίκιο σου βουνό, δεν βρίσκω κάπου να πατήσω. :))) Λέω για την Κοκκάλειο αλλαγή αρχηγού (όταν μιλάει ο πρόεδρας οι άλλοι κάνουν τουμπεκί), για το τμήμα scouting της πλάκας, και πολύ περισσότερο για τον Σπυρόπουλο που επιβεβαιώνει το moto μου:

«ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει».

paoad said...

υπουργέ μου.. με άφησες με ανοιχτό το στόμα.

Ήμουν στο gazzetta και ενημερωνόμουν για τις τελευταίες ευχάριστες εξελίξεις στο θέμα Γκοβού. Πετάγομαι, λοιπόν, να ρίξω μια ματιά στο βλογκ του γατιού μπας κ έχει ανέβει τίποτα καινούργιο*** (από τον Γκρινιαριξ δλδης :p, γκουχ)΄ ξέρεις τώρα καμιά κατινιά, τίποτα για το μεγαλείο του στρατηγού Χενκ, πόσα κιλά ήταν τα @@ του Μαλεζάνι και τέτοια..

.. Μπαίνω λοιπόν και πάω ντουγρού στο τελευταίο comment (το δικο σου) και κολλάω στην τελευταία φράση.

«ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει».
και προσθέτω πόσο έξυπνος είσαι Σιντνει Γκοβου, πόσο έξυπνος είσαι Νικόλα Πατέρα, πόσο ευφυής είσαι μεγάλε υπουργέ που ακόμα και όταν δεν θες μιλάς με γρίφους και τα σχόλια σου έχουν διττό χαρακτήρα??

Αφήνω τον λόγο στον αγαπητό γαλάτη. Ξέρω ότι έχει πολλά να πει..

***σκρατς:...όχι, όχι, όχι δεν ήταν μπιχτή για τη μπλογκοδέσποινα γκουχ γκουχ :)

pensierix said...

Και μετά σου λένε "στο στρατό γίνεσαι άντρας", "παίρνεις δωρεάν μαθήματα ζωής" κτλ κτλ. Ο paoad επιβεβαιώνει όλους όσοι ισχυρίζονται ότι μόνο χειρότερος βγαίνεις από εκεί μέσα, ποτέ καλύτερος...Αν διακρίνατε μια κάποια βελτίωση της κατάστασής του, να μου την επισημάνετε γιατί δεν θέλω να το αδικήσω το παιδί...

Θα συμφωνήσω κι εγώ με τον υπουργό, τόσο στο θέμα με την...ξανθούλα (αν κι εγώ είμαι του τύπου "βρε μελαχρινάκι, με πότισες φαρμάκι") τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τη βλακεία.

Οταν κάποιοι (αχ πόσο μου αρέσει να περιαυτολογώ!!!!!) είχαν διακρίνει από την αρχή τις χοντράδες του Νιόπλια κι έγραφαν ότι είναι χ@#$ης, ότι παρέλαβε μια έτοιμη ομάδα από έναν κανονικό προπονητή και ότι θα κριθεί από το καλοκαίρι και μετά, ότι κινδυνεύει να καεί πρόωρα κτλ κτλ, κάποιοι ΕΞΥΠΝΟΙ (γκουχου γκουχου!) έβλεπαν συγκλονιστικές αλλαγές στην ομάδα , επειδή ήθελαν να τις δουν κι επέμεναν τρομάρα τους...

;ppppppp

ΥΓ
Αντε, θα με κάνετε να ψάχνω βραδιάτικα την "ανοιχτή επιστολή" στο Νιόπλια, μετά την περσινή ήττα στην Τούμπα, που με είχε βγάλει από τα ρούχα μου. " Νιόπλια, είσαι Χ@#$ΤΗΣ", με αγανακτισμένο ύφος! Χαχαχαχα!!!! Είχα πολλή πλάκα! (ξαναπεριαυτολογώ, με υποψία αυτοσαρκασμού για να σπάει τη μονοτονία)

ΥΓ1
Παρακαλείται η μπλογκοδέσποινα να συμφωνήσει μαζί μου και να γράψει με όλο τον αυθορμητισμό που την διακρίνει: "Τα γράφαΜΕ, Γαλάτη μου, αλλά ποιός ΜΑΣ άκουγε!!"

:)))))))))

gatti said...

@pensierix: Εχουμε δύο τεχνικούς διευθυντές που ο ένας κατά πώς φάνηκε συζητούσε ήδη με τον Ζεσουάλδο και τον είχε έτοιμο, αφού είχε διαγνώσει ότι βάσει απειρίας και συναισθηματικού ελλείμματος του προπονητή τα ...ψωμιά του ήταν λίγα και ο άλλος κρύβεται πίσω από τον Πατέρα, ζητώντας του να πάρει αυτός το βάρος της ευθύνης για την πρόσληψη του Πορτογάλου. Ο Αντωνίου περιέργως πιστεύει ότι με την ...δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό μηδένισε το κοντέρ των αρνητικών επιλογών του στην πρώτη του θητεία και προσέχει για να ...έχει. Πόσο καιρό θα έχει δεν ξέρω, προβλέπω πάντως το καλοκαίρι (αν όχι νωρίτερα) να μας κουνήσουν μαντήλι τόσο αυτός όσο και ο τζιγγεροπροσληφθείς σοκοφρέτας.

Οσο για τον Σπυρόπουλο, αντί να κουλάρει λίγο ώστε να σταματήσει να είναι σημείο αναφοράς η ρήση του περί Βρύζα, τόσο επιμένει να μας θυμίζει την αστοχία του. Κρίμα, γιατί όπως έχω ξαναγράψει τα πήγαινα πολύ τα γραπτά του στο παρελθόν.

Του αναγνωρίζω πάντως εφευρετικότητα. Μετά την άγνοια της θέσης από τον Γάλλο ανακάλυψε τα φάουλ που δεν κάνει. Αξιος!

gatti said...

@4minister: Aμάν πια! Ούτε μια ...ιδεολογική προσφορά δεν μπορώ να κάνω. Κατευθείαν να μου την πεις! Εγώ φταίω που έβαλα τη φωτογραφία της ξανθούλας. Στην τελική ακόμα και με τον τρόπο που γράφεις να το σκέφτηκα, υπέρ σου είναι. Αλλά εκεί εσύ! Να σπείρεις ζιζάνια για να εξαγριώσεις τους υπόλοιπους! Συμφώνησε και ο Γαλάτης που τα έχει βάλει με όλους lately... :ppp

Aυτό με τον Εμπεν αρχίζει και με εκνευρίζει όσο δεν παίρνει. Δηλαδή αυτά δεν τα συζήτησαν με τον Πορτογάλο όταν πήγαν να κλείσουν τη συμφωνία μαζί του;

gatti said...

@paoad: Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε! Θα συμφωνήσω με τον Γαλάτη που λέει ότι ο στρατός δεν σε άλλαξε καθόλου (όχι βέβαια ότι περίμενα να συμβεί...). Εδώ ο κόσμος χάνεται κι εσύ εκεί. Μπηχτές για τα κείμενα που δεν αλλάζουν με τον ρυθμό του παρελθόντος. Ψάχνω για δουλειά βρεεεεεεεεεε. Νηστικό αρκούδι δεν χορεύει. Με τι διάθεση θέλεις να γράψω; Αν μπορείς να μου βρεις μία, σου υπόσχομαι να γράφω κάθε μέρα!


Θέλω να κρατήσω ...χαρακτήρα και να μην ασχοληθώ με τα υπόλοιπα που γράφεις και να απαντήσω μόνο επί προσωπικού (της μπηχτής) αλλά το δίκιο του Γαλάτη βουνό! Αυτός τουλάχιστον είχε το θάρρος της γνώμης του και τα έχωσε στον Νιόπλια από την αρχή. Εγώ δεν το έκανα. Κι αυτό γιατί φοβήθηκα ότι όλοι θα θεωρήσουν πως το κάνω επειδή πήγαινα τον Τεντά. Οπότε γειασάν του μάγκα του Γαλάτη.

Περιμένω εναγωνίως τα νέα επεισόδια του ανομολόγητου ...έρωτά σας. :pppp

gatti said...

@pensierix (again & again & again): Δεν υπάρχει βελτίωση στο θέμα της "φίρμας", στο βεβαιώνω εγώ Γαλάτη. Τολμώ να πω ότι ίιιιιιιισως να υπάρχει και επιδείνωση.

Για την ξανθούλα θα αναφωνήσω: "Kι εσύ Βρούτε;".


Οσο για το υστερόγραφο 1 σε παραπέμπω στην απάντησή μου στον υπουργό! :ppp

A μα πια... Πού έμπλεξα ρε!

;)))))))))))

gatti said...

@pensierix: Λάθος έκανα Γαλάτη μου! Σε παραπέμπω στην απάντησή μου στον paoad ήθελα να πω...

(Αχ, ρετάρω...) :-/