Monday, December 20, 2010

Liana 4 President!


O Bγενό μας τελείωσε το πρωί, ο Πατέρας μας τελείωσε οριστικά το απόγευμα, ο Τζίγγερ δεν σκοπεύει να επιστρέψει, ο Θανάσης ευχαριστεί αλλά δεν θα πάρει, οπότε την Πέμπτη πάμε για εκλογή νέου προέδρου και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Και για υποψήφιο πρόεδρο, λέει, ο Πατέρας πρότεινε τον Πολέμη. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, για να τον προτείνει ο Φάδερ σίγουρα ξέρει καλύτερα, αλλά εμείς εδώ του έχουμε καλύτερη πρόταση για τη συγκεκριμένη χρονική συγκυρία. Οι απόψεις συγκλίνουν με βάση τα σχόλια στο προηγούμενο ποστ οπότε ως οπαδοί ψηφίζουμε Liana for President!

Θέλεις έναν οπαδό τρελό Παναθηναϊκό; Τον έχεις! Την τρέλα της Κανέλη για τον Παναθηναϊκό δεν την διαθέτουν πολλοί!

Θέλεις άνθρωπο που να παίζει τα νομικά στα δάχτυλα για να μη σου κουνιέται κανείς στα αρμόδια όργανα; Τον έχεις! Η Λιάνα έχει πτυχίο Νομικής.

Θέλεις άνθρωπο που να είναι μαχητικός και να βγαίνει μπροστά; Τον έχεις! Το φλογερό ταμπεραμέντο της ελάχιστοι το διαθέτουν!

Θέλεις άνθρωπο που να είναι μάστορας του λόγου; Αυτό κι αν το έχεις! Με τα κρεμμυδάκια θα τους κάνει όλους στη Σούπερ Λίγκα! Δέκα προέδρους ομάδων θέλει στην καθισιά της, τον δε Μαρινάκη θα τον έχει για κολατσιό!

Θέλεις άνθρωπο που να μπορεί να συσπειρώσει τον κόσμο; Τον έχεις κι αυτόν. Πρώτη σε δημοφιλία πολιτικός είναι! Το έχει η γυναίκα!


Ασε τώρα που έχει από το παρελθόν πολύ καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό. Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων επί εποχής Γιώργου Βαρδινογιάννη, που σημαίνει ότι τα πάει καλά με το Βαρδινογιαννέικο (μην ξυνίζετε, καλώς ή καλώς στον Τζίγγερ επέστρεψε η ομάδα, θέλει δεν θέλει ο ίδιος και ενδεχόμενη επιλογή της Λιάνας δεν θα του κακοφαινόταν). Παράλληλα, έχει την απόλυτη εκτίμηση των Γιαννακόπουλων.

Επομένως; Βάλτε τη Λιάνα πρόεδρο να αποκτήσουν ενδιαφέρον οι μέρες μας και να συνεχίσει η ομάδα χωρίς πρόβλημα σ΄ αυτή τη δύσκολη στιγμή.


***



Κι επειδή πολλές πίκρες μαζεμένες πήραμε σήμερα, πάρτε και μερικές φωτογραφίες από την βράβευση των κορυφαίων της χρονιάς.

Εχουμε και λέμε: Kαλύτερος ξένος και πρώτος σκόρερ ο Τζιμπρίλαρος, καλύτερος νέος παίκτης ο Νίνης, καλύτερος Ελληνας ο Τοροσίδης, καλύτερος προπονητής ο Σάντος, καλύτερος τερματοφύλακας ο Σηφάκης, καλύτερος διαιτητής ο Κάκος και ειδικές βραβεύσεις για τους Κωφίδη και Χιώτη.


Ας τον χαρούμε τουλάχιστον τον Σισέ όσο τον έχουμε, γιατί δεν ξέρουμε για πόσο ακόμα θα είναι αυτό.











54 comments:

Crazy Tourists said...

Λιάνα δαγκωτό και τα μυαλά στα κάγκελα!!
Μήπως να την πάρει ο Τζιμπρίλ την ΠΑΕ;; Χαχα!!
Φιλιά! Καληνύχτα!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@Crazy Tourists: Eτσι! Λιάνα δαγκωτό!

Ο Τζιμπρίλ θα γίνει μετά από χρόνια επίτιμος πρόεδρος της ομάδας!

Φιλιά, τρελοτουρίστι μου! :-*

:)))

squarelogic said...

Να δω τη Λιάνα να ξεκατινιάζεται με τον Μπέο,και αυτός να μην μπορεί λογω φύλου να της κάνει τα συνηθισμένα νταηλίκια του δίχως να "χασει μούρη",και τι στον κόσμο...

Οση τρέλλα και να έχει η Λιάνα Γκάττι μου,το ερώτημα είναι από "μαρούλι" τι γίνεται...Γιατί κανείς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με αράπικα φυστίκια.

Ωραίοι λοιπόν οι διάφοροι "μεγιστάνες"..Αφού έγιναν γνωστοί χάρη στην πανάθα,αφού χρησιμοποίησηαν το ειδικό βάρος του συλλόγου για business deals και πολιτικές κόντρες,την κάνουν για άλλη μια φορά,και μάλιστα 'χωρίς να αισθάνονται την ανάγκη να απαντήσουν"σε κανένα ερώτημα!
Βγενόπουλε,δύσκολα υπάρχει μεγαλύτερο αμάρτημα απ την Αλαζονεία και την Ύβρι...
Ωραίοι "καπετάνιοι" είστε ρε!

pensierix said...

Μπα; Κι εγώ που νόμιζα ότι προπονητής της χρονιάς ήταν ο Νίκος Νιόπλιας που πήρε νταμπλ...Τελικά αποδείχτηκε ο καλύτερος του εξαμήνου, πήρε και βραβείο αν θυμάμαι καλά...

;pppppp

Οσον αφορά στο προεδριλίκι (λες και το θέμα είναι ο πρόεδρος και όχι αυτός που θα αναλάβει τα ηνία/ χρέη της ομάδας) προτιμώ τον Ντομινίκ Στρος Καν. Θα ξέρω τι θα με περιμένει και δεν θα με παραμυθιάσει με κορώνες εντυπωσιασμού: Ξεπούλημα των ασημικών ( Σισε και ΣΙΑ), περικοπές μισθών των δημοσίων υπαλλήλων, περικοπές συντάξεων των παλαιμάχων, απόλυση άχρηστων γκόλντεν μπόις-τεχνικών διευθυντών.

Ο Πατέρας μου θυμίζει τον Πάγκαλο, περίμενα τη στιγμή που μιλούσε για τους κακούς οπαδούς που τον εξώθησαν σε παραίτηση με τη συμπεριφορά τους να μας πετάξει κι ένα "Μαζί τα φάγαμε".

Rizobreaker said...

Ααα ρε Κωφίδη με τα φουλάρια σου! Όλα τα λεφτά! :p

Παρότι κομμουνιστής και Παναθηναϊκός δε ξέρω κατά πόσον είναι "σοφό" να αναμειχθεί η Λιάνα αυτή την περίοδο με τα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός... Υπάρχει ένα κάποιο ασυμβίμαστο μεταξύ βουλευτή ΚΚΕ και προέδρου ΠΑΕ... Αν δεν ήταν βουλευτής, με τα χίλια εννοείται... Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιο σημαντικό για το λαό το έργο που επιτελεί ως βουλευτής από αυτό που (πιθανώς) θα επιτελέσει ως πρόεδρος της ΠΑΕ... Οπότε...

4minister said...

Αφού εδώ χαλαρώνουμε έχω σκέδιο. Συνέλευση στη Σουπερλίγκ, Μπέος χτυπάει χέρι στο τραπέζι και Λιάνα σβήνει το τσιγάρο της στον καρπό του. Της ιεροδούλου το κιγκλίδωμα λέμε!

Αφιερωμένο στο Βγενό, καρατεμάχιο Πάνου Γαβαλά, ορμηνεμένο το 1991 από Ελένη Βιτάλη, τότε που η φωνάρα της κεντούσε σταυροβελονιές.

Μακριά μου να φύγεις

http://www.youtube.com/watch?v=ImQEx97MqT8

Ακούστε και θαυμάξτε.

The Bgt said...

http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=82241

The Bgt said...

κι αυτο:

http://sport24.gr/Columns/asimakopoulos/prasina_onomata_kai_dieythunseis.728721.html

Nick Triantos said...

Btg,

Ποσο ευκολο ειναι να καθετε καποιο πληρωμενο λαμογιο των ΜΜΕ πισω απο το keyboard και να γραφει ανωνυμα.

Ποσο και τι ειδους λαμογιο πρεπει να ειναι?

Κατι τετοιοι θελουν κρεμασμα αν και πολυ αμβιβαλω οτι ειναι καν Παναθηναικοι. Μαλλον λαμογια του Πολντο ειναι

The Bgt said...

Για τα δυο αρθρα λες?
Το δευτερο ειναι του Ασημακοπουλου.

Τωρα αν ειναι βαλτοι δε το ξερω αλλα λενε καποιες αληθειες παντως. Δηλαδη δεν λενε και τιποτε που δεν καταλαβαινουμε κι απο μονοι μας.

Απο κει και περα αν καποιος εχει iq ραδικιου και η γνωμη του σχηματιζεται απο αρθρα τοτε καλα να παθει.

Nick Triantos said...

@Bgt,

Οχι για του Ασημακοπουλου για το αλλο το αρθρο το ανωνυμο

houli_v said...

κι όμως η χτεσινή μέρα ήταν μια πολύ καλή μέρα για τον Παναθηναϊκό

επιτέλους ξεμπροστιάστηκαν οι ΒγενοπουλοΠατέρας
ότι κέρδισαν από τον Παναθηναϊκό κέρδισαν. Το παραμύθι τέλειωσε

όχι πως η σημερινή μέρα είναι εύκολη για τον Παναθηναϊκό
αλλά είναι καλύτερο που αυτό το καρκίνωμα τελείωσε

Καλημέρα ..

houli_v said...

p.s. Τα επεισόδια στο Ολυμπιακό Στάδιο έγιναν σε πολύ καλή χρονική στιγμή για ΒγενοπουλοΠατέρα

Λίγο πριν την έναρξη της Χειμερινής Μεταγραφικής Περιόδου.

Αλλά τυχαίο θα ήταν ...

A.F.Marx said...

Απορία:
O Σισέ(ς) έδωσε δανεικό το γιλέκο του στο Νίνη για να είναι ασορτί και να φανούν ομάδα;

(Αν δεν είχε προηγηθεί στην προεδρία ο Κωνσταντόπουλος μπορεί και να υπήρχε κάποια πιθανότητα για την Λιάνα να γίνει προεδρίνα. Όχι όμως και ουρά του Κωνσταντόπουλου!
Ποτέ!)

Unknown said...

Δεν είχα κουράγιο να σχολιάσω τίποτα στις προηγούμενες αναρτήσεις σου αλλά επανορθώνω ευθύς αμέσως:

* Ο Βγενόπουλος δυστυχώς (ή ευτυχώς) έχει βαλθεί να επαληθεύει αρκετά συχνά την αρνητική προδιάθεση που είχα απέναντί του, γνωρίζοντας τα πεπραγμένα του με τον ΟΤΕ και πλέον ελπίζω να μην ξανακούσουμε για την πάρτη του σε ρεπορτάζ Παναθηναϊκού εκτός και αν αφορά παλαίμαχους αθλητές.

* Από τον Πατέρα, παρόλο που με είχε ξενερώσει αφάνταστα με τις βρισιές στον sport-fm, περίμενα τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Δε το παρατάμε ρε Νικόλα το καράβι μες την φουρτούνα...

* Από όταν έφυγε ο Νιόπλιας η ομάδα έχει βάλει τετάρτη και γκαζώνει στην κατηφόρα. Πριν τουλάχιστον κατέβαινε πατώντας λίγο φρένο. Ο Φερέιρα(ς) νομίζω είναι μία μίξη από τα αρνητικά του Πεσέιρο, του Τεν Κάτε και του Νιόπλια. Θετικά δεν έχω δει ακόμα. Τραγικός. Αν προλάβει (που θα προλάβει) να κάνει ξεκαθάρισμα ρόστερ και μεταγραφές ζήτω που καήκαμε. Σε 1-2 χρόνια θα περιμένουμε πάλι τον νέο Ίβανσιτς μήπως και γυρίσει.

* Έτσι όπως βλέπω την "ομάδα" τις τελευταίες αγωνιστικές μόνο με ισχυρό ηλεκτροσόκ μπορεί να ξυπνήσει από το κώμα. Π.χ. για να σκάσει καμιά φήμη ότι γυρίζει ο Τεν Κάτε να δούμε για πότε σφίγγουν μερικοί κώλοι.

* Με την λήξη του αγώνα με τον γαύρο Βόλου το μόνο θετικό που μπορούσα να σκεφτώ είναι ότι με την τιμωρία που θα πέσει θα γλιτώσω το βασανιστήριο να τους βλέπω από το γήπεδο. Μπροστά στην τηλεόραση ρίχνεις και κανέναν ύπνο και τα βγάζεις τα σπασμένα.

Περαστικά μας και καλά κουράγια να έχουμε.

island said...

Πάντως, βλέποντας λίγο πιο ψύχραιμα τα πράγματα, μου φαίνεται λίγο δύσκολο, οι Πατέρας και Βγενόπουλος να έχωσαν τόσα φράγκα που λένε (αν τα έχωσαν) και να την κάνουν ετσι χωρίς το κέρδος τους. Εκτός και αν το έχουν εισπράξει τα 3 αυτά χρόνια.

Φαντάζεσαι δηλαδή κάποιος, να πάει σε ένα μαγαζί γωνία, να χώσει φράγκα,και στο τέλος να πει: δεν το παίρνω ενώ μου το χαρίζουν. δεν μου αρέσουν οι κραυγές του κόσμου για χάλια εμπόρευμα. Το αφήνω στην τύχη του.

Είναι άνθρωποι που δύσκολα να αφήσουν κάτι στην τύχη του όσο και να πιστεύουμε για το αντίθετο. Πιό πολύ λοιπόν, το σημερινό άρθρο του Σαμπράκου, είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα για μένα. Άλλωστε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. Όλοι κρατάνε τα ποσοστά τους μέχρι κεραίας.

Το σκάκι λοιπόν έχει πολλές παρτίδες ακόμα. Το άσχημο είναι πως ο Μαρινάτος, βλάκας δεν είναι και τα βλέπει αυτά.

@The BTG

Το πρώτο άρθρο θεωρώ πως πάει πιο κοντά στο θέμα με κάποιες υπερβολές για μένα. Το δεύτερο του Ασημακόπουλου είναι τουλάχιστον γραφικό. Μπήκε λέει ο βγενό με μισή καρδιά αφού τον στρίμωξε ο Τζίγκερ. Λαϊκισμός μέχρι εκεί που ορίζει η δημοσιογραφική του ταυτότητα.

squarelogic said...

island,
άντε και επανήλθε στο προσκήνιο σου λέω εγώ(για 3η?4η φορά?)...Ποιός τον πιστεύει τον παπατζή?ποιός δεν θα σκέφτεται οτι στην πρωτη φουρτούνα δεν θα την ξανακάνει?
Δε νομίζω να παίζει σενάριο παιχνιδιών τακτικής...Δε μου φαίνεται δηλ.κανένα κέρδος με τόσο μεγάλη απώλεια αξιοπιστίας...
Μάλλον για stop loss strategy μοιάζει...

gatti said...

@squarelogic: Θα ήταν πράγματι ωραίες οι στιγμές στη Σούπερ Λίγκα, αν είχαμε πρόεδρο τη Λιάνα. Θα έπρεπε βέβαια να εγκαταστήσουν και κάμερες για να βλέπουμε τις συνεδριάσεις, όπως γίνεται στη Βουλή.

Μα και βέβαια το "μαρούλι" είναι το θέμα. Γιατί εμένα δεν μου λένε τίποτα τα 20 μύρια στο ταμείο αν το άνοιγμα και τα τρέχοντα έξοδα είναι 40.

Να σου πω την αλήθεια, πάντως, τώρα που καταστάλαξε η πρώτη σκόνη, και το πήραμε - κάπως - απόφαση, θεωρώ ότι ανεξάρτητα από το πώς θα κριθεί ο καθένας από τους μεγαλομέτοχους από την ιστορία για την σημερινή στάση τους, ήμασταν και άτυχοι γιατί κάτσαμε πάνω στην κέντα! Η κρίση έφερε τα πάνω - κάτω. Και αυτή ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τη στάση κάποιων από αυτούς, κυρίως δε για τον Βγενόπουλο. Ηταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες όταν μπήκε στα πράγματα απ' ό,τι είναι τώρα.

Οχι ότι αυτό αποτελεί μεγάλο ελαφρυντικό. Είναι αυτός που έπαιξε με τα "εκατομμύρια πράσινες καρδιές" τις οποίες στη συνέχεια άφησε παγωμένες χωρίς την παραμικρή εξήγηση. Οσες δικαιολογίες κι αν είχε η συμπεριφορά του είναι κατακριτέα.

gatti said...

@pensierix: Την ίδια σκέψη κάναμε Γαλάτη μου. Κι εγώ μόλις διάβασα για τις βραβεύσεις λέω "Ωπα! Δεν είναι ο 'καλύτερος προπονητής στην Ελλάδα' ο βραβευθείς;". :-ppp

Καλά κι εσύ βρε pensierix μου! Χρειάζεσαι τον Στρος Καν για να αρχίσει η ομάδα το ξεπούλημα των ασημικών και τις διάφορες περικοπές;; Αφού αυτό μπορεί κάλλιστα να το επιτύχει η ...καλοκαιρινή διοίκηση! :)))

E όχι και Πάγκαλος ο Φάδερ! Σε παρακαλώ, τον Πατέρα τον έχω ακόμα σε εκτίμηση!
Αλλωστε αν είναι να πει σε κάποιον "μαζί τα φάγαμε" να είσαι σίγουρος ότι δεν θα το πει σε μας. Στον Κωστάκη τον Αντωνίου θα το πει! :pppp (Mη σου πω ότι θα του πει, "εσύ τα έφαγες...").

gatti said...

@Rizobreaker: Κωφίδης power! Τον έχεις δει στο Youtube στο δρόμο προς τη Λάρισα, για μια συναυλία που κατεβαίνει από το αμάξι και σηκώνει τις μπάρες στα διόδια για να περάσει χωρίς να πληρώσει; Κάνει αντίσταση ο Σάββας!!!

Δεν υπάρχει περίπτωση βρε Μανώλη μου να αναλάβει η Λιάνα, οπότε μην αγχώνεσαι, δεν αφήνει το πόστο της στο κόμμα. Αυτή τουλάχιστον θα συνεχίσει να φωνάζει μέσα στη Βουλή και θα λέει τις αλήθειες που δεν έχουν τα κότσια να πούνε κάποιοι άλλοι.

Σαν ιδέα πάντως μη μου πεις ότι δεν θα ήταν ωραία να την έχουμε προεδρίνα! :)))

gatti said...

@4minister: Yπουργέ μου, μ΄ αρέσεις, επειδή πηγαίνεις την σκέψη όλων μας ένα βήμα παραπέρα! :)))

Tραγουδάρα η συγκεκριμένη και για την Ελενάρα τι να πούμε, ερμηνεία από τις λίγες!

gatti said...

@The Bgt: Το πρώτο άρθρο είναι εμπαθές. Οσο για το δεύτερο, αυτό του Ασημακόπουλου, είναι γραμμένο στο γνωστό "ασημακοπούλειο" λογική. Δεν λέει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει στην εκπομπή του. Σίγουρα λέει κάποιες αλήθειες, όπως άλλωστε κάνει και στην εκπομπή του (όταν δεν γίνεται επίτηδες εριστικός). Εμένα πάντως ένα πράγμα μου έκανε εντύπωση. Οτι σε ένα άρθρο που αναφέρεται σ΄ αυτούς που έφεραν τον Παναθηναϊκό σ΄ αυτή την κατάσταση, από τους μεγαλομέτοχους και τον Αντωνίου μέχρι τους οπαδούς, απουσιάζει εντελώς η κριτική για τον Γιαννακόπουλο. Είναι τυχαίο; Το λέω γιατί ο Δημήτρης ανοίγει αθλητικό site...

gatti said...

@houli_v: Aπό αυτή την οπτική γωνία είναι όπως τα λες houli μου! Επιτέλους μάθαμε τι είναι ο καθένας. Δεν τοποθετώ όμως τον Πατέρα δίπλα στον Βγενόπουλο. Αν και του χρεώνω ότι για δεύτερη φορά φεύγει όταν η ομάδα τον έχει περισσότερο ανάγκη, ο Πατέρας δεν κορόιδεψε κανέναν ούτε έδωσε απατηλές υποσχέσεις. Είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής ότι δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Παναθηναϊκό. Αν το θέλεις, μοιάζει πλέον και ο ίδιος να "εξαπατήθηκε" από τον Βγενόπουλο.

Θεωρείς ότι τα επεισόδια "βόλευαν" την χρονική στιγμή που έγιναν; Δεν αποκλείεται, όμως έτσι κι αλλιώς ήταν μαθηματικά βέβαιο ότι θα συμβούν όπως πήγαινε το πράγμα...

gatti said...

@A.F.Marx: Tι κάνεις Αλουφάνη μου; Χρόνια και ζαμάνια!

Kι εγώ το ίδιο είπα όταν είδα τις φωτογραφίες. Αλλά τελικά στη μεγέθυνση φαίνεται πως είναι διαφορετικό και το χρώμα (έναν μόλις τόνο, αλλά είναι) και το σχέδιο (του Σισέ είναι καρό το κοστούμι).

Σιγά που θα μπορούσε να θεωρηθεί η Λιάνα "ουρά" οποιουδήποτε!

:)))

gatti said...

@Slapfish: Mία από τα ίδια κι εγώ για τον Βγενό. Κρατούσα από την αρχή μικρό καλάθι και αυτά τα "ήξεις - αφήξεις" δεν μου ενέπνεαν εμπιστοσύνη. Αμα ψάξεις μάλιστα τα παλιότερα ποστ θα το δεις. Το κλίμα άλλαξε όμως το καλοκαίρι κι όταν είδα τους τρεις τους (Τζίγγερ - Πατέρα - Βγενό) να συζητάνε και να συμφωνούν για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου, σκέφτηκα ότι τελικά τον αδίκησα τον Βγενό. Να όμως που οι πρώτες εντυπώσεις ήταν τελικά και οι σωστές.

Στον Πατέρα χρεώνω κι εγώ τη χρονική στιγμή που αποφάσισε να φύγει. Και δεν είναι η πρώτη φορά. Και το καλοκαίρι αν δεν είχε φύγει, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.

Κάπου διάβασα ότι ο Φερέιρα είναι λέει καλός προπονητής αλλά χρειάζεται χρόνο. Οπότε όπως καταλαβαίνεις "χαιρέτα μου τον πλάτανο". Μέχρι να καταλάβει τι του γίνεται, μπορεί να μείνουμε και ...εκτός πλέι οφ.

Δεν χρειάζεται να περιμένεις τον νέο Ιβανσιτς θα έρθει ο παλιός, αφού δεν τον αγοράζουνε και μας τον στέλνουνε πίσω.

Το μόνο ισχυρό ηλεκτροσόκ αυτή την στιγμή θα ήταν ο Χενκ, κι αυτό δεν γίνεται, οπότε ξέχνα το!


Οπως το λες. Ευτυχώς που θα πέσει η τιμωρία και θα τους βλέπεις (αν τους βλέπεις...) από την τηλεόραση, οπότε μπορείς να κάνεις και κανα ζάπινγκ.

Περαστικά μας! :)))

gatti said...

@island: Nησάκι μου υπάρχει μια λέξη που απαντάει στην απορία σου και το όνομά της είναι "κρίση". Οταν έσπρωξε τα 20 μύρια ο Βγενό είχε από πίσω τους Αραβες, ήταν ανθηρός και έκανε επενδύσεις. Τώρα δεν έχει κανέναν Αραβα, ψάχνει όπως και όλοι το ρευστό, αλλά και γενικά το χρήμα με το κυάλι, οπότε δεν περισσεύουν λεφτά για ...χόμπι. Ο Πατέρας πάλι νομίζω είναι διαφορετικός τύπος, έβαλε τα 10 μύρια, για το γαμώτο αλλά δεν σκοπεύει ούτε να τα ζητήσει πίσω ούτε να βάλει κι άλλα. Και ο Παύλος που ζητάει τα 350.000 μη νομίζεις ότι τα ζητάει επειδή του λείπουν (εντάξει, είναι γνωστό ότι οι φαρμακοβιομηχανίες δεν πάνε καλά αυτή την εποχή, αλλά δεν πεινάει κιόλας!) αλλά για θέμα αρχής.

Μην πολυ-ελπίζεις λοιπόν ότι μπορεί και να γυρίσει πίσω ο Βγενό ή να αλλάξει κάτι. Δεν υπάρχει μπερντές. Αυτό είναι το ζουμί. Κι από την στιγμή που δεν υπάρχει μπερντές δεν υπάρχει και διάθεση για να αναλάβει κανείς την ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Βγενό είπε το οκ το καλοκαίρι με μισή καρδιά και από τότε έψαχνε να βρει "συμπαίκτες" όπως είναι της ...μοδός να το λέμε. Δεν τους βρήκε ή δεν τους βρήκε να γουστάρουν να συμμετάσχουν με αυτόν μαζί και έτσι μας τελείωσε νωρίς το παραμύθι.

Οσο γι΄ αυτό που λες ότι "κανείς δεν έφυγε" πρόλαβε και σου απάντησε ο square. Eστω ότι αποφασίζει να γυρίσει ο Βγενό. Ποιος θα τον πιστέψει τώρα πια; Εχασε κάθε σοβαρότητα...

gatti said...

@squarelogic: Συμφωνούμε απόλυτα. Ο Βγενό δεν θεωρείται πια αξιόπιστος και φρόντισε ο ίδιος με τη συμπεριφορά του γι΄ αυτό.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι "παίζει" σενάριο με παιχνίδια τακτικής. Πολύ απλά η πολυμετοχικότητα μας τελείωσε με οδυνηρό τρόπο. Και όσο πιο νωρίς το συνειδητοποιήσουμε, τόσο το καλύτερο...

houli_v said...

Αν έχω καταλάβει καλά το πρόβλημα που έχει προκύψει είναι οικονομικό
Στην 'ΠΑΕ Παναθηναϊκός' την τελευταία τριετία έχει δημιουργηθεί ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα που τους τρομάζει όλους.
Δηλαδή τα χρόνια που εννοείται τα λεφτά περίσσεψαν (τόσα που μάλλον θα αργήσουμε να ξαναδούμε)
Αν την κύρια ευθύνη δεν την έχει ο πρόεδρος τότε ποιος την έχει (πόσο μάλλον που ούτε ομάδα έφτιαξε - ούτε, εξαιρώντας το Σισέ αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα παίχτη υψηλής χρηματιστηριακής αξίας)
Εδώ είναι που λένε που πήγαν τα λεφτά ...

Καλές γιορτές gatti :)

fl@neur said...

@gatti & friends
LIANA 4 PRESIDENT!!!
Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο Καινούργιος Χρόνος, με υγεία, χαρές και πολλά scratch!

paoad said...

Αρνούμαι να σχολιάσω οτιδήποτε για τα διοικητικά. Πάμε τώρα στα αγωνιστικά (!)- μεταγραφικά(???).

Διαβάζω σήμερα σε όλο το εύρος του διαδικτυακού τύπου ότι ο συμπαθής Κουμορτζι είναι κλεισμένος και σκέφτομαι..
-Έλεος ρε πούστη, (!!!)) είμαστε η μοναδική ομάδα στον κόσμο που έχει 2 τεχνικούς διευθυντές- ο ένας ντόπιος, ο άλλος Πορτογάλος με διασυνδέσεις σε Λ. Αμερική και Πορτογαλία, έχουμε αλλοδαπό προπονητή, διασυνδέσεις με μανατζερς και όλα αυτά για να καταλήξουν στον ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ?

Αυτά είναι ΑΣΤΕΙΑ. Έπειτα διαβάζω για τον πρίγκιπα του ταγκο(ε), τον όποιο ένα ολόκληρο καλοκαίρι πρότεινε ο Μπότος σε όλους τους μεγάλους για ένα κομμάτι ψωμί και αυτοί τον αγνοούσαν. Πόσο έξυπνη κίνηση θα ήταν να πάμε τώρα και να τον πάρουμε δανεικό από την Χοφενχαιμ?

Έτσι δεν πάμε πουθενά. Λεφτά δεν ξέρω και δεν με αφορά αν υπάρχουν, μυαλά δεν υπάρχουν σίγουρα.

island said...

Υποσημείωση. Δεν ελπίζω να γυρίσει ο Βγενόπουλος. Πιο καλά θα μου καθόταν αν ο Πολέμης, ο Ξυλάς και ο Νίκας παίρναν το πλειοψηφικό παρά ο αχώνευτος.

Πάντως είναι πολύ απότομο όλο και μου φαίνεται απλά περίεργο.

@squarelogic

Αν γυρίσει, μην νομίζεις πως θα ζητήσει την πίστη μας. Θα πει πάω να ξελασπώσω την ομάδα που αγαπώ μπλα μπλα και από πίσω θα κάνουμε τουμπεκί. Χωρίς παρεξήγηση θεωρώ αδιανόητο, με την μέχρι τώρα συμπεριφορά τους, να έχουν το ένα αφτί τους στην γνώμη μας.

Nick Triantos said...

@paoad,

Δικιο εχεις για Κουμορτζι. Ειναι ΑΣΤΕΙΟ να λες οτι χρειαζεσαι ταχυτητα και να κανεις μεταγραφη αργου παικτη ΑΦΟΥ πρωτα τον εχει απορριψει ο Βαλβερδε, ο οποιος χρειαζετε ΚΑΙ αυτος...ταχυτητα στο κεντρο.

Ενας μετριος παικτης ειναι ο Γκανεζος που του εχει γινει υπερ το δεον διαφημηση.

Ο Παναθηναικος ΔΕΝ θα πρεπει να κανει μεταγραφη τωρα. Προσωπικα ΔΕΝ θα εμπιστευομουν δεκαρα τσακιστη σε Αντωνιου/Φρειτας/Φερρειρα γιατι ΟΥΔΕΙΣ απο αυτους θα βρισκετε στη Θεση του μετα το τελος του πρωταθληματος.

Unknown said...

@ Gatti

Με το "Νεο Ivančić" εννοούσα κάποιον παίκτη που θα δίναμε δανεικό-αδίκως στο μέλλον και θα τον περιμέναμε πίσω όπως τον τωρινό (γιατί εγώ να πω την αμαρτία μου τον ψιλοπεριμένω).

@ Nick Triantos

Συμφωνώ μαζί σου για τις μεταγραφές και για Aντωνίου/πορτογαλικά Φού, αλλά το ίδιο είχα στο μυαλό μου όταν διώχνανε με φοβερή χασούρα (αγορά με ~4 εκατομύρια ευρώ και ουσιαστικά χάρισμα) Ivančić και Mattos επειδή δεν άρεσαν στον κύριο Ten Kate, που είχε ήδη ανακοινώσει οτι θα αποχωρήσει από την προπονητική εκείνο το καλοκαίρι. Τώρα θα το σκεφτούν τα καμάρια μας στον ΠΑΟ που δεν είναι και αυτονόητο? Για να μην πω οτι απουσιάζουν και τα ίδια τα καμάρια πλέον.

υ.γ. Πολύ Ivančić έπεσε..πρέπει να το κοιτάξω με τον ψυχολόγο μου αυτό :)

Nick Triantos said...

@slapfish,

Ο Ματος κοστισε στον Παναθηναικο 5.3εκ ευρω. Αυτα τα λεφτα ο Ματος ΔΕΝ τ' αξιζει ουτε τ' αξιζε. Ο Τεν Κατε δεν τον ηθελε γιατι πιστευε οτι ο Ματος και ο Ζιλμπερτο κανουν την ιδια δουλεια στο γηπεδο. Τους ειχε ζητησει να τον πουλησουν αλλα οταν σ' εχει πιασει κοροιδο ο Ζαχαβι, δεν μπορεις να βρεις αυτα τα χρηματα πουθενα. Ουτε καν κοντα σε αυτα. ΟΥΤΕ ο Νιοπλιας ηθελε τον Ματος γιατι πιστευε οτι δεν εχει ταχυδυναμη.

Ο Ιβ στον Παναθηναικο δημιουργουσε προβληματα οταν δεν επαιζε. Μπορει αυτο να μην εβγαινε εξω αλλα μεσα ηταν ευραιως γνωστο. Γκρινιαζε συνεχως και αυτος ηταν ο λογος που ο Ολλανδος δεν τον ηθελε.

Unknown said...

@ Nick

Κάτι άρχισα να θυμάμαι τώρα...αλλά όπως και να έχει πιστεύω ότι για τον Iv ένα καλύτερο deal μπορούσαν να κάνουν από το να τον δώσουν για 200.000 ευρώ, έστω και αν δεν τα πλήρωσαν (ακόμα) οι Γερμανοί.

Και μια απορία-by the way, που ίσως εσύ μπορείς να μου τη λύσεις με τις γνώσεις σου είναι αν τότε που τα έσκασε ο κυρ Γιάννης τα 10 εκατομμύρια και με τα τότε οικονομικά δεδομένα έπαιρνε κάτι καλύτερο από Iv και Mattos.

pensierix said...

Μάτος: Ο άνθρωπος είχε ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα υγείας, ακόμα και στην Βραζιλία που γύρισε είχε βάλει τα κλάματα γιατί έπαιζε η πιθανότητα να κόψει το ποδόσφαιρο. Ακόμα κι εκεί, σε ένα πρωτάθλημα που δεν είναι δα και το πιο δύσκολο του κόσμου, δεν έβγαλε μάτια...

Ιβανσιτς: Θυμάμαι όταν τον αποκτήσαμε ότι είχε φάει σουτ από την Σαλτζμπουργκ γιατί δεν τον γούσταρε ο Τραπατόνι ή ο Ματέους. Ερχεται εδώ, παίζει ένα παιχνίδι και σε 5 τον ψάχνουμε, πάει στην Μάιντς και καταλήγει κι εκεί παγκίτης.

Είμαι πραγματικά περίεργος να δω μέχρι πότε θα συνεχίσουμε να μιλάμε για τον κακό Τεν Κάτε που έδιωξε δυο παιχταράδες, κάτι μεταξύ Εσσιέν και Τσάβι, ενώ έχουμε να κάνουμε με έναν που αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας κι έναν άλλο εξαιρετικά ασταθή, που έχασε τη θέση του και στην Εθνική Αυστρίας...

Unknown said...

Δεν μπορώ να διαφωνήσω σε κάτι από αυτά που λες εκτός από το ότι εγώ προσωπικά δεν ασχολήθηκα με τον κακό Ten Kate που είναι δικαίωμα του να πει θέλω να μου φέρεις τον Rooney ή δεν γουστάρω να έχω στην ομάδα τον Ivančić. Σχολίασα τις διοικήσεις του ΠΑΟ που προφανώς στην περίπτωση που ζητάς τον Rooney δεν μπορούν να διαθέσουν το απαραίτητο ποσό, αλλά όταν τους απαξιώνεις ένα περιουσιακό στοιχείο, ζητώντας τους να αποχωρήσει, ακόμα και αν το έχουν πληρώσει για μεταξωτή κορδέλα ενώ είναι φύκι, δεν κάνουν τίποτα για να σώσουν ότι σώζεται. Και τονίζω πάλι ότι ο Ten Kate είχε ήδη ανακοινώσει ότι θα βγει στη σύνταξη (δικαίωμά του και αυτό αλλά ως διοίκηση πρέπει να κάνεις αλλιώς τα κουμάντα σου).

Βέβαια για να πω το αμάρτημά μου, παρόλο που το έβλεπα κι εγώ ότι ο Iv ήταν κάτι σαν τον Scoco σε σταθερότητα δεν ήθελα να φύγει και θα χαρώ αν επιστρέψει. Ίσως και ελπίζοντας ότι όλη αυτή η "ταλαιπωρία" με τις ομάδες που δεν τον θέλουν κλπ να του έβαλε λίγο μυαλό.

Αλλά όπως λες καλύτερα να μην ασχοληθούμε άλλο...

Nick Triantos said...

Η ιστορια με τον Ιβ ειναι περιπλοκη. Δεν γνωριζω ακριβως το εγινε και πως βρισκετε ο παικτης στην Μαιντζ.

Δεν εδωσε 10εκ για Ιβ και Ματος, 5.3 + 1.5 = 6.8εκ

Το θεμα δεν ειναι εαν θα μπορουσε να βρει αλλους. Θα μπορουσε. Το θεμα ειναι οτι οταν εχεις 2 παικτες δανεικους με option και αυτοι σου κανουν καλες χρονιες τοτε πιεζεσαι να τους παρεις. Πιεζεσαι απ' τον κοσμο, απ' τα ΜΜΕ, απ' τον περιγυρω σου. Σκεφτεσαι εαν ΔΕΝ τους ειχε παρει? Θα γινοταν πανικος. Ακομα και σημερα θα λεγαμε "Εαν τους ειχε αγορασει..."

Ιδια περιπτωση με τον Γκοβου. Εαν ο Τζιγκερ δεν ειχε παρει τον Γκοβου αλλα καποιον αλλον, σημερα θα μιλαγαμε για τον Γκοβου και θα λεγαμε για το λαθος να μην παρουμε τον Γκοβου το καλοκαιρι.

Nick Triantos said...

@pensierix,

Δεν νομιζω οτι ειπε καποιος τιποτε για τον "κακο Τεν Κατε". Δεν κανουμε συζητηση για τον Ολλανδο, για τους παικτες κανουμε.

Και αν θες τη γνωμη μου πιστευα και πιστευω οτι και οι δυο ειναι παικτες χαμηλης αγωνιστικης αξιας και σωστα εφυγαν.

pensierix said...

@ Slapfish

Τα περί κακού Τεν Κάτε που έφαγε Ιβανσιτς-Μάτος δεν πήγαινε σε σένα. Είναι η καραμέλα που πιπιλάνε παααααααρα πολλοί στο νετ , λες κι έχουμε να κάνουμε με ΤΟΥΣ παιχταράδες που έφυγαν και διέπρεψαν στις νέες τους ομάδες.

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ιβανσιτς, είχαν απίστευτη πλάκα οι ΑΡΔ. Τους πρώτους 2-3 μήνες μετά τη φυγή του, όταν έβαλε μερικά γκολ με τη Μάιντς, μαθαίναμε τα πάντα για τον Αυστριακό. "Σκόραρε πάλι ο Ιβ", "Πολύ καλή εμφάνιση Ιβ" κτλ κτλ, στα πλαίσια του πολέμου κατά του ανίκανου Τεν Κάτε που τον έδιωξε. Οταν, βέβαια, ο Ιβανσιτς κατέληξε κι εκεί παγκίτης (είχε κι εκεί προβλήματα με τον προπονητή, σύμπτωση που επαναλαμβάνεται...), τουμπεκί ψιλοκομμένο οι ΑΡΔ. Δεν ξαναείχαμε νέα του Αυστριακού, όλως τυχαίως...

:)))

pensierix said...

@ Νικ

Ναι, όπως έγραψα και στον slapfish, δεν πήγαινε σε εσάς το περί κακού Τεν Κάτε, αλλά στην όλη παραφιλολογία που αναπτύχθηκε γύρω από τη φυγή Μάτος-Ιβανσιτς. Δεν διαφωνούμε πουθενά.

:)))

squarelogic said...

Αυτός ο Ιβ,σαν τα spreads ένα πράγμα...
όσο καιρό παιζόταν η είσοδος του ΔΝΤ μαθαίναμε καθημερινα τα άλματά τους.
Απ'οταν μπήκαμε στον "γύψο" εξαφανίστηκαν απ τα δελτία ειδήσεων
κι ας γυροφέρνουν ακόμη-μετά τόσα "μέτρα"-το 1000άρι...

όπως ο δείκτης του ΧΑΑ...το '99 τα δελτία άρχιζαν και τελέιωναν με αυτό.
Μετά την κατρακύλα,στο "οικονομικό δελτίο' μαθαίναμε για τον Χανγκ Σεν,τον δείκτη του Παρισιού,του Βερολίνου,αλλά ΧΑΑ πουθενά!
Ο θαυμαστός κόσμος των μμε...

The Bgt said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΑΑΑΑΑ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΚΑΤΤΟΠΑΡΕΑ!!!!!!

Nick Triantos said...

Χρονια Πολλα σε ολους με υγεια και ευτυχια και ευχομαι οσοι ειστε Ελλαδα και ζητε απο 1ο χερι τις εντονες δυσκολιες της καθημερινοτητας να σας πανε ολα οπως τα σχεδιαζετε.

Λοιπον ο ΝΝ τα ειπε χυμα σημερα. Εβγαλε θυμο που με εξεπληξε και μενα. Μια χαρα τα ειπε και τους εβγαλε στη σεντρα γιατι πιστευω ακραδαντα οτι το βασικο προβλημα της ομαδας ειναι αλλου και οχι το αγωνιστικο.

Το ενα προβλημα λυθηκε. Εφυγε ο Αντωνιου. Το αλλο παραμενει (Φρειτας) αλλα επειδη ο Νιοπλιας τον εδωσε ΚΑΝΟΝΙΚΑ χθες, θα την κανει και αυτος. Δεν τον εμπιστευονται οι παικτες γιατι ειναι σουπιας...ουτε τον Φερρειρα εμπιστευονται.

Οταν πριονιζεις καποιου την καρεκλα, σε καποιο σημειο καποιος θα στην πριονισει κι' εσενα...

squarelogic said...

Καλή χρονιά στην οικοδέσποινα και όλη την παρέα...
Νικ,
θεωρείς σωστό και μελλοντικά χρήσιμο το ότι βγαίνουν όλοι και μιλάνε ΤΩΡΑ,αδιαφορώντας για τις συνέπειες στην ομάδα?Εμένα γιατί αυτό μου βγάζει εικόνα διάλυσης?
Συνήθως οι απομακρυθέντες τεχνικοί-γυμναστές κάθονται στα αυγά τους και αφήνουν κανα υπονοούμενο το επόμενο καλοκαίρι.Μήπως πέρα απ την ειλικρίνια και την "παρείστικη κουβεντα" είναι τόσο μπουρδέλο το μαγαζί ώστε δεν φοβούνται να προτάξουν προσωπικά συμφέροντα?

The Bgt said...

Kαλημερα και καλη χρονια!

Κολοκυθακια με τη ριγανη ειπε ο ΝΝ.

Για μενα ολοι τους ασελγουν πανω στον ποδοσφαιρικο Παναθηναικο και προσωπικα δε θελω κανενα τους στην ομαδα.

Πατερας: δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι. Αποτυχημενος.

Λοιποι Πολυμετοχικοι:
ΛΙΓΟΙ, συμφεροντολογοι,ανικανοι.

ΝΝ: με μια λεξη, ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ.

Αντωνιου, Φρειτας, Γοντικας και λοιποι παρατρεχαμενοι: πανυβλακες και παναχρηστοι αλλα σα τα βαμπιρ, τους καλεσαν μεσα στο σπιτι και μπηκαν και στο τελος μας ηπιαν και το αιμα.

Παικτες: καλοι, κακοι, κλικαδοροι, κακομαθημενοι, σουπερ, ντουπερ, σε τελικη οι τελευταιοι που φταινε.

ΜΜΕ: ε-μ-ε-τ-ο-ς

Οργανωμενοι: ωραια τα κορεο, αλλα με τους τσαμπουκαδες μονο συμφεροντα αντιπαναθηναικα εξυπηρετουν.

Παντως να πω και την αληθεια χεστηκε η Φατιμε στο γιουλ Μπαξε, με εχει κουρασει ολο αυτο και δεν καιγομαι σαν τους συμπλεγματικους γαυρους για κουπες κι αλλα ξερασματα. Απλα βαριεμαι στη δουλεια περιμενοντας να απολυθω και βγαζω το αχτι μου :)

Μονο για το Σισσαρο στεναχωριεμαι που μαλλον θα την κανει ο παικταρας..

island said...

Καλή χρονιά γατάκι...

Nick Triantos said...

Square,

Εαν δεν πιασεις πατο δεν βγαινεις στον αφρο. Ο Νιοπλιας μας εκανε καλο γιατι η καθαρση αρχιζει παντα απο πανω προς τα κατω και παντα αρχιζει με εναν whistleblower απο μεσα.

Εαν εισαι φιλαθλος καταλαβαινεις τι γινοταν στην ομαδα τοσο καιρο και οτι το αγωνιστικο χρησιμοποιουνταν ως "βιτρινα". Επισης καταλαβαινεις οτι συνενοχοι σε αυτη την προσπαθεια εισαν και γνωστοι δημοσιογραφικοι παπαγαλοι της ομαδας...ενας εκ' των οποιων συμμετηχε στη συνεντευξη του Νιοπλια.

Εαν εισαι μετοχος καταλαβαινεις οτι εδωσες τα χρηματα σου να τα διαχειρηστουν ενα ματσο ερασιτεχνες.

Επισης ειδες ποιος πριονιζε ποιον, τις σχεσεις παικτων με τους τεχνικους διεθυντες και τον προπονητη. Την αγνοια του Πατερα καθως αυτα δεν εφταναν εκει πανω....

Ο Νιοπλιας εβγαλε μεγαλη αγανακτηση. Αγανακτηση ενος ανθρωπου που του φορτωθηκαν τα ΠΑΝΤΑ απο ΜΕΣΑ. Ενος ανθρωπου που βγηκε να υπερασπιστει τον εαυτον του γιατι δεν υπηρχε αλλος τροπος να το κανει. Και απλοικος τροπος που ειπε τα πραγματα, το ραδιοφωνικο "τσιρισμα" που εβγαλε, τον κανουν 100% πιστευτο και credible. Μπορει να μην ειναι προπονητης για εμας, αλλα ψευτης ΔΕΝ ειναι.

Nick Triantos said...

Και κατι αλλο...Θα προτιμουσατε την επικοινωνιακη "σκονη" στα ματια οπως γινοταν μεχρη σημερα και ηταν κατι που μας εφερε σε αυτη την κατασταση, η' θα προτιμουσατε να γνωριζετε την αληθεια ακομα και ετσι οπως ηρθε? Αυτο να σκεφτητε.

Εαν υπαρχει ενας τροπος ν' αλλαξει ροτα η ομαδα, ειναι να βγουν στη φορα τ' απλυτα. Ουδεν κακον αμιγες καλου.

paoad said...

gatti

1. απαράδεκτη. Ούτε ένα χρόνια πολλά δε θα μας γράψεις. Πολύ βαρύ πεπόνι μας το παίζεις τελευταία.

2. Θέλω μπλογκοπαίχνιδο ανάλαφρο και διασκεδαστικό- έτσι για να ξεφύγουμε λίγο από την διοικητική μαυρίλα-ξεφτίλα.

3. Δεν ξέω αν το διακρίνετε κ εσείς, αλλά νομίζω ότι υπάρχει μια ταύτιση απόψεων μεταξύ Φρειτας- Τεν Κάτε όσον αφορά το ρόστερ συνολικά και τους Έλληνες παίκτες ειδικά (και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, όπως το παρουσιάζουν οι αρδ)*.
Νομίζω ότι πρέπει να επαναφέρουμε το πετυχημένο μοντέλο των 2 τεχνικών διευθυντών και να προσλάβουμε στη θέση του Αντωνίου τον καπετάν Χενκ. Έτσι, για να μη μείνει τίποτα όρθιο στην Παιανία- ο ένας να κόβει και ο άλλος να ράβει.

5. *Ναι, αυτό είναι το σημείο που γελάνε μέχρι και τα μουστάκια του γαλάτη.

Nick Triantos said...

@paoad,

Δεν υπαρχει καμμια ταυτιση αποψεων. Ο ενας τους λεει "ex-players" ενω ο αλλος ελεγε οτι εχουν λαθος/κακη νοοτροπια. Διαφορετικα πραγματα.

Ο Φρειτας ειναι καμμενο χαρτι. Αυτα παθαινεις οτan πριονιζεις...σε καποιο σημειο θα σε πριονισουν...και ο ΝΝ τον πριονισε μεχρη τελικης πτωσης.

Ποιος παικτης θα εμπιστευτει τον Φρειτας τωρα? Κανενας. Ακομα και αυτοι στους οποιους δεν αναφερθηκε θα αισθανθουν ανασφαλεις.

Nick Triantos said...

Ρε τι εκανε ο "ex-player" σημερα. Δηλαδη εαν δεν ηταν παλαιμαχος ισα που μπορει να τους επαιζε μονο με τον Σισσε...

Η ριζα του αγωνιστικου προβληματος της ομαδας ΔΕΝ ηταν και δεν ειναι λογω της ανεπαρκειας των παικτων. Αυτη ηταν και ειναι η γνωμη μου. Η ριζα του προβληματος ηταν τ' αποδυτηρια και ο περιγυρος των αποδυτηριων. Τωρα που ορισμενοι μαγειρες εφυγαν πιστευω πως αγωνιστικα θα παμε καλυτερα.

Δεν λεω οτι θα παρουμε Πρωταθλημα γιατι οι αλλοι εχουν δημιουργησει ΠΟΛΛΑ "μαγαζια" στη Σουπερ Λιγκ, αλλα πιστευω οτι αγωνιστικα θα παμε καλυτερα.

island said...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/127046-%CE%9F%CE%BB%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%87%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%BF%CE%BB%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%93-%CE%A3

pensierix said...

Αφού η Λιάνα το δήλωσε πλέον ρητά ότι δεν την ενδιαφέρει το προεδριλίκι (ευτυχώς, γιατί σαν θηλυκός Γκόντζος/ Κάτια μίλησε η "κομμουνίστρια" με αστικότατη συνείδηση), μήπως θα μπορούσε η μπλογκοδέσποινα να γράψει ένα σούπερ τοσοδούλι μίνι ποστάκι;

:)