Sunday, February 6, 2011

Μπήκαμε στον Υδροχόο...



Μπήκαμε πια στο Φλεβάρη, τον κατ' εξοχήν μήνα του Υδροχόου. Αγαπημένος μήνας για μένα, αφού είναι ο μήνας των γενεθλίων μου, εδώ και μερικά χρόνια ακόμα πιο αγαπημένος, αφού αποκαλύφθηκε πως είναι και ο μήνας γενεθλίων της Πανάθας. Εχουμε να τα πούμε σχεδόν ένα μήνα. Και τι δεν συνέβη μέσα σ' αυτόν τον μήνα. Οχι μόνο στην Πανάθα αλλά και σε μένα προσωπικά. Η αλήθεια είναι πως όλο αυτό τον καιρό δεν είχα χρόνο να γράψω. Από την άλλη, όταν ξέκλεβα και λίγο χρόνο δεν ήξερα τι να γράψω. Για τα όνειρα και τις προσδοκίες που διαψεύστηκαν; Για τους προέδρους και τους μεγαλομετόχους και τα στελέχη που σκέφτονταν την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ σα να ήταν το μεγαλύτερο κακό που μπορούσε να τους τύχει; Μου έρχονταν στον νου κάτι κωμωδίες τρόμου που έβλεπε ο άλλος τον Δράκουλα και σχημάτιζε με τα χέρια του τον σταυρό για να τον κρατήσει μακριά. Μήπως όμως μια κωμωδία τρόμου δεν είναι κι αυτό που ζούμε τόσο καιρό με την ομάδα; Εψαχνα τις προάλλες κάτι παλιά κείμενα του καλοκαιριού, τότε που είχαμε παίξει τα φιλικά με τις ιταλιάνες και έγραφα ότι πετάει η ομάδα και αναρωτιόμουν αν αυτό είναι φυσιολογικό.

Και αναφερόμουν στους ...άλλοι που ήταν γεμάτοι προβλήματα, αποκλεισμούς, μπουκέτα και έλεγα ότι θα πάρουμε αέρα τον τίτλο. Αέρα κοπανιστό θα πάρουμε τελικά. Εξω από το κύπελλο, με μια διαφορά από τον γαύρο στο πρωτάθλημα που θα ήταν αναστρέψιμη σε κάποια άλλη χώρα αλλά όχι εδώ, με αβέβαιο το μέλλον και με τον Τζιμπρίλ να μας κουνάει μαντήλι το καλοκαίρι (για τον Ζιλμπέρτο δεν λέω καν, το κούνησε ήδη, το έγραψε και στο Twitter - απλώς όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα ο Βραζιλιάνος δεν φαντάζει ως απώλεια).

Kαι να βλέπεις από την άλλη τον Μαρινάκη να έχει υιοθετήσει ένα προφίλ που κάνει τον Χόχο να μοιάζει παπαδοπαίδι. Να βλέπεις την ΑΕΚ που σε άφησε ξερό στο κύπελλο να χάνει από τον Αρη, να βλέπεις τον ΠΑΟΚ να σε περιμένει με ...ανοιχτές τις αγκάλες για να εκδικηθεί για το περυσινό ντέρμπι στο Χαριλάου όπου θεωρεί πως έχασε το πρωτάθλημα ελέω Σπάθα.

Η ζωή κάνει κύκλους, αλλά για τον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια έχει μόνο παρενθέσεις. Παρένθεση το πρωτάθλημα του 2004, παρένθεση όπως όλα δείχνουν και αυτό του 2010. Αν με ρωτήσετε τι νοιώθω θα σας πω πως νοιώθω ένα μεγάλο κενό. Απογοήτευση, προδοσία, αγανάκτηση, θλίψη. Μόνο οργή δεν νοιώθω. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι, αλλά ούτε καν ο τρόπος που χάσαμε την πρόκριση στο κύπελλο δεν με ενόχλησε. Και κάπου την περίμενα. Οχι επειδή θεωρούσα πως δεν ανατρέπεται το 0-2 της ΑΕΚ. ΑΕΚ είναι αυτή. Ικανή να κερδίσει εμάς και να χάσει από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ικανή να κερδίσει μέσα στο Καραϊσκάκη και να χάσει μετά στο ΟΑΚΑ από τον Ηρακλή (και τον Ιωνικό ενίοτε). Αλλά επειδή δεν πίστευα ότι ο φετινός Παναθηναϊκός έχει την δύναμη να παίξει για να γυρίσει αυτό το παιχνίδι ή και οποιοδήποτε παιχνίδι εδώ που τα λέμε.

Η απόδοσή του λοιπόν ήταν μια ευχάριστη έκπληξη. Δεν στάθηκα στον αποκλεισμό κι ας είναι από αυτούς που έρχονται με τρόπο που πονάει. Δεν στάθηκα και στον διαιτητή, γιατί αν τα εφτά λεπτά είναι εφτάμιση λίγη σημασία έχει για μένα. Δεν στάθηκα καν στον Καρνέζη γιατί είναι αλητεία αυτό που έγινε με την στοχοποίησή του. Αν ένας παίκτης σου έχει μόλις πέντε έξι παιχνίδια στα πόδια του (στα χέρια του μάλλον στην περίπτωσή μας) ακόμα και ένα τέτοιο λάθος είναι αναμενόμενο. Αν δεν θέλεις να κάνει τέτοια λάθη ή θεωρείς ότι είναι ανεπίτρεπτα ας πάρεις άλλον τερματοφύλακα.

Πάλι στα λάθη της διοίκησης καταλήγουμε δηλαδή. Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Και όταν λέω από εδώ και πέρα εννοώ για το μέλλον της ομάδας, γιατί το παρόν μάλλον είναι ζοφερό. Το μέλλον της όμως σχετίζεται άμεσα και με έναν παίκτη που μας έχει "σημαδέψει" τα δύο τελευταία χρόνια, που έχει αφήσει το στίγμα του και μας έχει χαρακτηρίσει σαν ομάδα. Ο Τζιμπρίλ μάλλον είναι ήδη αλλού. Αυτό μου λέει εμένα το ξέσπασμά του. Υπερβολικό το βρήκα, από την δική μου πλευρά, αλλά είπαμε ότι εγώ "δεν νοιώθω" τίποτα άλλο τελευταία εκτός από ένα μεγάλο κενό (για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό εννοώ, προσωπικά είμαι πολύ καλά).




Ο ίδιος, όμως, που έχει δώσει την ψυχή του για να δει αυτή την ομάδα ξανά ψηλά, αυτός που τραβάει το κάρο από τη λάσπη σε κάθε ευκαιρία, δικαιούται αυτό το ξέσπασμα. Ηταν ένα ξέσπασμα αγανάκτησης που ελάχιστα είχε να κάνει - πιστεύω - με τον συγκεκριμένο αγώνα. Απλώς αυτός ο αγώνας ήταν το τελευταίο άχυρο στη ράχη της καμήλας. Ενας ποδοσφαιριστής - νικητής δεν το βάζει κάτι, δεν "παρατάει" κανένα στόχο, δεν μπορεί να διανοηθεί πως από τις αρχές Φλεβάρη θα μείνει χωρίς να υπάρχει κάτι για να κυνηγάει. Κι αν η ομάδα μένει χωρίς στόχους από τις αρχές Φλεβάρη ας μου πει κάποιος ποιος στόχος θα είναι αυτός που θα τον "δελεάσει" να μείνει το καλοκαίρι;

Υπάρχει βέβαια και η ρεαλιστική οπτική. Αυτή που λέει πως από τον Σισέ θα πιάσεις λεφτά. Αλίμονο, είναι ο μόνος από τον οποίο μπορείς να πιάσεις λεφτά (και μη μου πείτε για τον Νίνη, τον Σιμάο, ή τον Λέτο με τέτοιο πρωτάθλημα που κάνουν). Και καθώς τα λεφτά θα είναι είδος εν ανεπαρκεία την επόμενη σεζόν, γενικότερα στην Ελλάδα, ειδικότερα στο ποδόσφαιρο και με δεδομένη (αυτή τη στιγμή που μιλάμε, γιατί αύριο κανείς δεν ξέρει) την αβεβαιότητα στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, η πώλησή του θα σε βοηθήσει σαν ομάδα να κάνεις μια πιο ορθολογική διαχείριση με σαφώς μικρότερο μπάτζετ και να επενδύσεις σε μικρούς παίκτες με μέλλον.

Αλίμονο, όμως, έπρεπε να περάσουμε από 40 κύματα, να ξοδέψουμε τόσα εκατομμύρια ευρώ αυτά τα δύο χρόνια για να καταλήξουμε ότι πρέπει τελικά να γίνει το αυτονόητο; Βρε μήπως τελικά φτάσουμε να γίνουμε ακόμα και ...Τζίγγερ στη θέση του Τζίγγερ; (λέμε και καμια μαλακιούλα να περάσει η ώρα, αλλά όπως ήρθαν τα πράγματα, ο συγκεκριμένος είναι η μόνη σταθερή αναφορά).

Γιατί πώς αλλιώς να "χωνέψεις" την αποχώρηση Βγενόπουλου και την παραίτηση Πατέρα; Αφού ό,τι όνειρα έγιναν για υπέρβαση, με βάση τις κινήσεις αυτών των δύο έγιναν.

Και τώρα;

Δεν γνωρίζω. Το μόνο που γνωρίζω είναι πως επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η γνωστή ρήση "όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός (ή η ζωή...) γελά".

***

Scratch (άσχετο - σχετικό): Στα επαγγελματικά μου η κατάσταση σαφώς είναι πολύ καλύτερη από τα οπαδικά μου. Σας είχα μιλήσει για κάτι ωραίο που είναι στα σκαριά. Και να τελικά που συνέβη. Από εδώ και μπρος θα τα λέμε εκτός από το blog και κάπου αλλού. Μια πρώτη γεύση μπορείτε να πάρετε εδώ. Eπιασα δουλειά στο www.onsports.gr μια πολύ φιλόδοξη προσπάθεια και για μένα μια ιδανική επαγγελματική περίπτωση, αφού το Ιντερνετ είναι άλλωστε εδώ και μερικά χρόνια η ζωή μου και τώρα μου δίνεται η ευκαιρία να κάνω και αυτό που αγαπώ. Θα μπορείτε πια να με ...κράζετε επίσημα (θέλω να ελπίζω με το μαλακό μέχρι να βρω ρυθμούς, μετά βαράτε αλύπητα), όταν θα ενεργοποιηθούν τα σχόλια, κάτι που προς το παρόν δεν ισχύει. Αυτή τη στιγμή το site είναι σε δοκιμαστική (beta) έκδοση, αλλά σύντομα θα είναι στον αέρα κανονικά. Για το τι ακριβώς είναι το συγκεκριμένο site και τι ακριβώς πρεσβεύει μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Το μόνο που μπορώ να σας πω από την πλευρά μου είναι πως έχω ενθουσιαστεί και από την δουλειά και από το περιβάλλον που συνάντησα και από τους ανθρώπους που είναι πια συνάδελφοί μου (δηλαδή τώρα θα έχω "συνάδελφο" και τον coachp; Είναι ένα ζήτημα!). Απομένει να δω τι μορφή θα πάρει από εδώ και πέρα το blog, γιατί υπάρχουν πια κάποια αξεπέραστα ζητήματα. Και αφορούν αυτά τα ζητήματα το γεγονός ότι θα υπάρξουν φορές που δεν θα μπορώ να παρακολουθήσω τον Παναθηναϊκό, γιατί θα πρέπει να κάνω κάποια άλλη δουλειά την ώρα που αγωνίζεται. Επομένως δεν θα μπορώ και να σχολιάσω κάποιον αγώνα του. Ποιος ξέρει λοιπόν; Μπορεί να ασχολούμαι με τον γαύρο, με την ΑΕΚ, τον ΠΑΟΚ, τον Αρη, με μαγειρική (μπα, αυτή αποκλείεται, δεν ξέρω να μαγειρεύω...) με ζώδια ή με τηλεοπτικά κουτσομπολιά. ΄Η μπορεί να βλέπω τους αγώνες της Πανάθας μαγνητοσκόπηση, αλλά θα μου πείτε (και με το δίκιο σας) "και ποιος θα ενδιαφερθεί τι θα γράψεις 10 ώρες μετά;"(και ποιος ακούει και τη ...φίρμα του blog!). Κάτι θα γίνει, πάντως, θα την βρω την άκρη, δεν έχω κι άλλη επιλογή, δεν αντέχεται η γκρίνια του paoad (και του Γαλάτη ενίοτε...).

Scratch 1: Kαλά, μιλάμε το παραπάνω (τώρα που το ξαναδιάβασα) δεν ήταν scratch. Ηταν το ...ζουν ανάμεσά μας!



44 comments:

4minister said...

Καλή επιτυχία στη νέα δουλειά!

Κατάλαβα ότι κάτι τρέχει γιατί σε είδα που έμπαινες δίπλα και δεν έγραφες. Η αλήθεια είναι πως πήγε ο νους μου στο κακό. Αφού έγινε καλό, πάντα τέτοια.

Φιλιά.

gatti said...

@4minister: Σε ευχαριστώ πολύ Υπουργέ μου!

Θέλω να ελπίζω ότι τα άσχημα τα άφησα πίσω μου και μπροστά είναι μόνο τα καλά! Μακάρι!

Φιλιά! :)))

Elpis Cameraman said...

Καλη επιτυχια και απο μενα!

gatti said...

@Elpis Cameraman: Σε ευχαριστώ πολύ! ;-)

KANTHAR0S said...

Καλή δουλειά να έχεις.

Υ.Γ. Μίλησες για απογοήτευση, προδοσία, αγανάκτηση, θλίψη. Βάλε και την αχαριστία και είσαι πλήρης.

gatti said...

@KANTHAR0S: Σε ευχαριστώ, νάσαι καλά! :)

Είναι πολλές ακόμα λέξεις που μπορεί να προσθέσει κανείς, το ελληνικό λεξιλόγιο είναι τόσο πλούσιο...

seaconfused said...

Καλή αρχή, καλά κουράγια και καλή επιτυχία κοπέλα μου!
(Στον όμιλο Δ.Π. Γιαννακόπουλου;;;;;;)
Φιλώ σε.

DRN 06 said...

Συγχαρητήρια!

Καλοσχεδιασμένο το site αλλά βλέπω πολλούς δημοσιογράφους σταρς των παραδοσιακών μέσων. Ελπίζω να μην μεταφέρουν την άρρωστες συνήθειες του παρηκμασμένου αθλητικού τύπου στο site.

squarelogic said...

Καλή αρχή gatti μου και πρέπει να πω οτι ήταν κάτι που περίμενα κάποια στιγμή να γινόταν χάρη στην καταπληκτική δουλειά που έκανες από μεράκι τόσο καιρό.
Χαίρομαι πάρα πολύ...
Εκτιμώ πολύ και τον δ/ντή σου κ.Μαρκάκη,αν και πως τα καταφέρνει κάθε φορά,να γράφει αντελείωτα κατεβατά...
-)
Αλλά συνάδελφος με τον Μένιο Σακελλαρόπουλο...
Μπρρρ...

gatti said...

@confused: Σε ευχαριστώ πολύ, τα κουράγια ειδικά θα μου χρειαστούν! :))

Στον όμιλο Δ.Π.Γ., με διευθυντή τον έναν από τους αγαπημένους σου Δικανίτες! (για τον άλλο δεν μιλάω καν...).

;-)

gatti said...

@Dreamon: Σε ευχαριστώ πολύ!

Αυτοί οι δημοσιογράφοι - σταρς είναι στην ενότητα των σχολιαστών. Η συγκεκριμένη ενότητα είναι αυτόνομη και ανεξάρτητη από το site.

gatti said...

@squarelogic: Eγώ να σου πω την αλήθεια δεν το περίμενα (πια) τετραγωνισμένε μου. Αλλά έτσι κι αλλιώς όπως είχα βαλτώσει στην παλιά μου δουλειά δεν περίμενα τίποτα γενικότερα...

Τον Στέλιο τον γνωρίζω από παλιά και ήταν εγγύηση για μένα. Οσο για τα κατεβατά, είναι της Νομικής κι αυτός, οπότε δικαιολογούνται... :))))

O Μένιος είναι cult φυσιογνωμία βρε!

Σ' αυτό το χώρο που βρέθηκα περιμένω τα πάντα πια. Ακόμα και να γίνω συνάδελφος με τον Γκοντζίλα! :))))


ΥΓ. Πέρα από την πλάκα, για να θεωρηθώ συνάδελφος με όλους αυτούς, θέλω πολλά ψωμιά ακόμα...

pensierix said...

Βρε βάλτε την μπλογκοδέσποινα πρώτο τραπέζι σάιτ! Λες και μπορεί να συγκριθεί η πένα της Εφης με το μπικ των "δημοσιογράφων-σταρς"...

Τώρα που πας στη μεγαλούπολη gatti, κοίτα να μην ξεχάσεις την παλιά σου γειτονιά, τον κηπάκο με την κορομηλιά και το γεράνι στη γλάστρα! (σκέφτηκα να βάλω και μπουζούκι για σάουντρακ, αλλά θα έσκαγε μύτη ο Ξανθόπουλος και θα μου χάλαγε τη σκηνή)

:))))))

Κι εσείς κύριοι του σάιτ, κοιτάξτε μη γίνουν τα κείμενα της Εφης βορά στους άσχετους χουλιγκάνους του πληκτρολογίου, με σχολιασμό επιπέδου γκαζέτα τζι αρ...

Στα του ΠΑΟ, έχω γίνει η χαρά του α στερητικού! Ο,τι λέξη κυκλοφορεί μεταξύ απάθειας και αδιαφοριάς την έχω δοκιμάσει. Και μέσα σε όλο αυτό, πιάνω τον εαυτό μου να ενδιαφέρεται περισσότερο για το αν θα βάλει κανένα γκολ ο Τζιμπρίλαρος, αν θα σπάσει κανένα ρεκόρ κτλ, παρά για το αν θα νικήσει η ομάδα...Τώρα που το καλοσκέφτομαι, ο Σισέ κάνει ακόμα πιο έντονη την αίσθηση της κατάντιας του ποδοσφαιρικού τμήματος...Το τελευταίο ασημικό του σπιτιού, που θα "σκοτώσουμε" όσο-όσο για να βγάλουμε το χειμώνα...Καλά τα λούσα, αλλά προέχει η σούπα...

ΥΓ
Παραπονιάρης ναι, γκρινιάρης όχι. ( καλά, ώρες-ώρες είμαι και λίίίίγο γκρινιάρης. Οσο πατάει ο Οβελίξ)

:)))))))

ΥΓ1
Εξαιρετικό το κείμενο, θα έβαζα στο τέλος και το βιντεάκι με τη σκηνή από τη ταινία:

http://www.youtube.com/watch?v=7vThuwa5RZU

(κουκλάρα η Μπέργκμαν!)

Sisyfina said...

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου! Καλή αρχή και καλή επιτυχία. Και Χρόνια Πολλά!

4minister said...

Μια και μίλησε ο Γαλάτης για παλιούς κήπους, άλλαξε αυτό το παρασκήνιο που κάνει τις σελίδες να ρολάρουν κομματιαστά. Πλερώνω όσο-όσο!

Κοίτα εκεί που πήγες να μην αλλάξεις τρόπο γραφής. Στην αρχή δίνουν πίστωση χρόνου, αλλά στην πορεία θα κάνουν προσπάθεια ... ομογενοποίησης.

mamma said...

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου. Εεύχομαι κάθε μέρα να είναι καλύτερη όσο θα βρίσκεις το ρυθμό σου στην καινουργια σου δουλειά.

Σιδεροκέφαλη.

koutavaki said...

Βρε καλώς την!Καλή επιτυχία στη νέα σου δουλειά και κυρίως καλές κονομησιές!!!Αλλά λύσε μου μια απορία:πως ακριβώς τη βρήκες?Θέλω να πω,σε σύστησε κάποιος ή σε ανακάλυψαν ή δήλωσες συμμετοχή???
Υ.Γ.:Ποιος Παναθηναϊκός?Next year...και να δούμε...

koutavaki said...

Ελπίζω να κατάλαβες ότι αστειεύομαι...Το πρωτάθλημα είναι δικό μας ρε,ο γαύρος θα χάσει και από μας και από τον Άρη και από την ΑΕΚ και από τον Παοκ και από την Καβάλα...ουπς περισσεύουν κιόλας!!!!

Nick Triantos said...

Σου ευχομαι τα καλυτερα Εφη.

ΥΓ. Να μου προσεχεις τον coachp γιατι αρχισε να λοξοδρομει. Τον βλεπω αντι για ποδοσφαιρο να γραφει για τσοντες με αγροτες στη Καλαματα. Slow news day υποθετω.

The Bgt said...

Καλη επιτυχια γκαττινι!!!
Ανθρωποι με το ταλεντο σου δε χανονται :)

Περιμενω τραπεζι οταν θα γινεις μεγαλη και τρανη, σε μας τους πρωτους φανς σου :))

gatti said...

@pensierix: Δεν είμαστε για πρώτα τραπέζια βρε Γαλάτη μου, άραξε λιγάκι! :)))

Πότε είχα κηπάκο με κορομηλιά και γεράνι βρε, θα με τρελάνεις τελείως! :pp
(Ο Θεός σε γλίτωσε, γιατί έτσι και ξεμυτούσε από κάπου ο Ξανθόπουλος κι εγώ δεν ξέρω τι θα γινόταν - δεν έχω χειρότερο!).

Καλά, γι' αυτό με τα σχόλια μην είσαι και ιδιαίτερα αισιόδοξος, όπου υπάρχουν ελεύθερα σχόλια σε τέτοια sites είναι γνωστό ότι γίνεται χαμός...

Αχ, τον χάνουμε τον Σισέ pensierix μου! (διαφήμιση τις digea, μάλλον όμως δεν θα την έχεις δει...).

Και τι θα κάνω εγώ χωρίς τον Τζιμπρίλαρο!

(για "σκότωμα" τον έχουμε, είναι βέβαιο...).

ΥΓ. Ναι ναι! Λίιιιιιιιιιιιιιιιιγο γκρινιάρης, όχι πολύ! :ppppp

YΓ1. Κι εγώ ήθελα να το βάλω το βιντεάκι, αλλά μη το κάνουμε και blog το site με το καλημέρα! Μας φιλοξενεί, δεν είναι δικό μας! (Πληθυντικός μεγαλοπρεπείας - βρε λες να την ψώνισα;). :pppp

gatti said...

@Mambo Tango: Σε ευχαριστώ καλή μου Mambo Tango! Χρόνια πολλά και σε σένα! :)))

gatti said...

@4minister: Πολύ ευχαρίστως να το αλλάξω, αλλά τι ακριβώς να αλλάξω; Δεν καταλαβαίνω τι μου λες!

Μη μου λες τέτοια, αφού μου είπαν ότι δεν θέλουν να αυτολογοκρίνομαι. Μόνο την αθυροστομία θα κόψω...

gatti said...

@mamma: Σε ευχαριστώ για τις ευχές σου mamma μου! Νάσαι καλά! :-*

gatti said...

@koutavaki: Σ' ευχαριστώ πολύ κουταβάκι μου! Σιγά μη με ανακάλυψαν, καλό μου! Με σύστησαν!

Ναι, ναι, θα χάσει ο γαύρος σε όλα τα ντέρμπι και εμείς θα περάσουμε αέρα από παντού. Και μετά ξυπνήσαμε! :pp

YΓ. Τα κομπιουτεράκια πάντως είναι βέβαιο ότι έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Κάποιος έχει αρχίσει να ανησυχεί... :))))

gatti said...

@Nick Triantos: Σε ευχαριστώ πολύ Nick! Nάσαι καλά!

Τι έκανε ο coachp; Λοξοδρόμησε; Για κάτσε να πάω να δω...

gatti said...

@The Bgt: Σε ευχαριστώ πολύ the Bgt μου!

Να το κανονίσουμε το τραπέζι τώρα, γιατί το "μεγάλη και τρανή" το βλέπω να αργεί κομμάτι (βασικά δεν το βλέπω καθόλου).

:))))

4minister said...

Παρασκήνιο ρε παιδί μου, πως το λέτε εντώ Ελλάντα, ά ναι, background, αυτές τις φυσαλίδες και τα μαύρα σύννεφα ασούμε!

Χοχοχο!

Βάνε κατιτίς σι πρασινούλ' που είναι ελπιδοφόρο ...

Ποια αθυροστομία να κόψεις, εσύ ήσανε πάντα κυρία. Με τα γαλλικά το πιάνο και το μπαλέτο ....

houli_v said...

Καλή βδομάδα gatti

και καλή επιτυχία στο νέο σου ξεκίνημα

Φιλιά :)

squarelogic said...

gatti,minister κλπ φίλοι
για ρίξτε μια ματιά εδώ

http://glorydayzz.blogspot.com/2011/02/blog-post_1150.html

κι εδώ...
http://glorydayzz.blogspot.com/2011/02/30.html

και γράψτε μου τι σκεφτεστε...
Υπουργέ,εξηγεί και τις δικές σου αναζητήσεις.

paoad said...

Ζω για τη στιγμή που θα σε ακούσω στη ζώνη 2-5 (το βράδυ εννοείται) στον αέρα γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού... :))

Μπράβο βρε Έφη- Ειλικρινά χαίρομαι για εσένα.

KitsosMitsos said...

Καλή αρχή! Εσύ τη δουλειά σου και άστους να λένε ;-)

gatti said...

@4minister: Το background (μίλα ελληνικά ντε να καταλάβω, τι ...παρασκήνιο μου τσαμπουνάς; :ppp) το έφτιαξα! Αλλά και πάλι δεν ξέρω αν σ' αρέσει ούτε αν οι σελίδες που λες ρολάρουν κομματιαστά.

Και το γαλάζιο ελπιδοφόρο είναι, όσα πρασινούλια βρήκα δεν ΜΕ άρεσαν. Θα ξαναψάξω πάντως...

Καλά κόψε το μπαλέτο τουλάχιστον, θα γελάει ο κόσμος... :pp

gatti said...

@houli_v: Kαλή εβδομάδα και σε σένα houli μου! Σε ευχαριστώ πολύ! :)))

Φιλιά πολλά!

gatti said...

@squarelogic: Mε τους μεγαλομετόχους δεν με εκπλήσσει τίποτα πια. Νομίζω όμως ότι ο υπουργός είναι ο πιο κατάλληλος να μας πει τι συμπέρασμα βγάζει απ' όλα αυτά...

Τέτοια θέματα είναι το φόρτε του!

gatti said...

@paoad: Σώνει και καλά να με ξενυχτήσεις εσύ! Σε ποιον σταθμό; Σ' αυτόν που είναι ο coachp;

Σε ευχαριστώ πολύ paoad μου! ;-)

gatti said...

@KitsosMitsos: Σε ευχαριστώ πολύ! Εγώ θα κάνω ό,τι μπορώ. Τώρα αν λένε, τι μπορώ να κάνω; :)))

bhoy said...

Kαταρχήν καλή επιτυχία επαγγελματικά,αλλά πώς υπογράφεις;

Επίσης,μόνο για ΠΑΟ έγραφες εδώ μέσα;Νομίζω πως αλλιώς είχες αρχίσει-πάντως αυτά που έχεις στην δεξιά στήλη δίνουν έναν τόνο που για να πω την αλήθεια δεν πολυστηρίζονται στο κυρίως μέρος του ιστολογίου.

Ευχαριστώ

υ.γ.(1)
κάποιοι ήταν στο gazzeta,κάποιοι στο sport.24,έγινε "παιδομάζωμα"
υ.γ.(2)
οκ,"βασιλεύς των σπορ" και προφανώς όλοι γίναμε από την ασπρόμαυρη (αν κι έχω πολλές εικόνες από τον Τάφο Ινδού),αλλά ρίξτε κι ένα ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα.Εδώ άλλες χώρες κι άλλες ομάδες "σπέρνουν" π.χ. σε handball κι είναι υπερήφανοι κι εμείς εδώ απαξίωση κι αδιαφορία έως και εναντίωση.

4minister said...

1. Πάλι ρολάρουν κομματαιαστά.
2. Αυτούνο το μαύρο τι το θες;

Βάνε κάτι παλ χρωματιστό να σε δει ο Θεός.
(και κάνας γκόμενος δηλαδή που σε ενδιαφέρει περισσότερο ασούμε. Μην ακούσω αηδίες ότι υπάρχει άντρας στη ζωή σου. Ένας εναλλακτικός για τον πάγκο ποτέ δεν είναι άχρηστος. Που ξέρεις μπορεί κάποτε να πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του ... )

:ppp

Στο σταθμό που καταλαβαίνω να εννοεί η φίρμα του blog, στη ζώνη 2-5 (γερμανικό νούμερο) κάνει εκπομπή ένας Βασίλης Γερασίμου, που είναι συμπάθειά μου. Κάνω κάπου λάθος ρε παίδες;

4minister said...

Η ομάδα δεν μπαίνει μέσα τόσο όσο αναφέρουν διάφοροι στα Μέσα, αυτό έχω να πω. Και με αριθμούς οσονούπω. Ενδεικτικά στο GOAL αναφέρθηκε (δις, μια στις; 19 Ιανουαρίου και μιά την 1η Φεβρουαρίου) ότι τα συμβόλαια των παικτών ανέρχονται στο ποσό των 30 εκ. ευρώ για φέτος. Αυτό που προκύπτει από τη σελίδα

http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/article729774.ece

είναι ότι η σούμα είναι (σαλιώνουμε μολύβι) 16.275.000 για τις αποδοχές και 4.065.750 για τους φόρους, συνολικά 20.340.750.

Αμέσως προκύπτει μια διαφορά ... υπερτιμολόγησης (σαλιώνουμε μολύβι) 9.659.250 ευρόπουλα.

Υπάρχουν και διαφωνίες (εκ μέρους μου) και για άλλα στοιχεία. Αλλά μόνο απ' αυτό έχουμε:

Σύνολο εσόδων (σύμφωνα με τη Goal) για το 2010-11, 48 εκ. ευρώ.
Σύνολο εξόδων για το 2010-11, 54,4 εκ. ευρώ.
Αν βγάλουμε τη διαφορά που μόλις ήβραμε (σαλιώνουμε μολύβι) έχουμε

3.259.250 ΚΕΡΔΟΣ!

Από 20 εκ. που μπαίνει μέσ το μαγαζί κάθε χρόνο, όπως μας έχουν ζαλίσει τα καλαπαλίκια τα δημοσιογράφα, φέτος για μένα έχει 3,25 εκ. κέρδος και για τη GOAL έχει 6,5 εκ ζημιά.

Γιωργος Κεντρωτης said...

Φιλτάτη, σου εύχομαι από καρδιάς κάθε καλό. Θα περνάω πού και πού να σε διαβάζω.

gatti said...

@bhoy: Σε ευχαριστώ. Αν πατήσεις το link που έβαλα θα δεις και την υπογραφή μου.

Δεν έγραφα μόνο για τον Παναθηναϊκό. Το blog είχε γενικότερο περιεχόμενο και υποστήριζε πλήρως αυτά που έγραφα στη δεξιά στήλη. Ομως, καθώς τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σταμάτησα πια να γράφω συχνά, μαζεύονταν τόσο πολλά θέματα του Παναθηναϊκού που τελικά κατέληξα να ασχολούμαι κυρίως μ' αυτά.


υγ (1) Το "παιδομάζωμα" πάντως ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να με αφορά! ;))))


υγ (2) Ψάχνεις ψύλλους στ' άχυρα. Από εδώ και πέρα να δεις τι έχει να γίνει που κόβονται και οι επιχορηγήσεις της ΓΓΑ λόγω οικονομικής κρίσης.

gatti said...

@4minister: Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει για να μην ρολάρουν κομματιαστά που λες.

Το μαυράκι μια χαρά είναι καλέ!

Εβαλα ωραίο γαλάζιο φόντο, ούτε αυτό σ' αρέσει;

Ποιος εναλλακτικός για τον πάγκο ρεεεεεε? Εδώ δεν έχουμε τον βασικό κι εσύ θέλεις να κρατήσουμε και θέση αναπληρωματικού; :ppppppppp

Tον ακούω τον Γερασίμου! Ωραίος!

Καλά, γερμανικό νούμερο με θέλει να δουλεύω η φίρμα του blog; Δεν με λυπάται καθόλου, γριά γυναίκα;

ΥΓ. Μπαίνει δεν μπαίνει μέσα η ομάδα, έχει δεν έχει χρήμα, εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. Και το αποτέλεσμα πέρα από τις αλήθειες (τους) ή τα επικοινωνιακά παιχνίδια (τους) είναι πως σαν ομάδα είμαστε για τα θηρία. Χρόνια τώρα...

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Σε ευχαριστώ πολύ, Γιώργο. Πέρνα πού και πού, κερνάμε και περγαμόντο! :)))