Tuesday, May 10, 2011

Παρίσι, Θεσσαλονίκη, Μπολόνια, Αθήνα, Βερολίνο, Βαρκελώνη... ρουτίνα...

To έκτο αστέρι είναι πια γεγονός κι εμείς για να κρατήσουμε το γούρι θα ασχοληθούμε με το καθιερωμένο φωτορεπορτάζ. Ρουτίνα πια τα ευρωπαϊκά για την Πανάθα, αλλά πολύ γλυκιά ρουτίνα. Κι όσο το σκέφτομαι, τελικά αυτό ήταν ένα εύκολο ευρωπαϊκό. Το πήραμε χωρίς παίκτες σταρ, με τον Ζοτς να γίνεται λιγότερο... μελιτζανίς από οποιονδήποτε άλλο τελικό και χωρίς ο Θανάσαρος να χρειαστεί να επιστρατεύσει την γνωστή καλτ γραβάτα. Ρουτίνα, είπαμε...

Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που θα... πήξετε στις φωτογραφίες του Διαμαντίδη, αλλά τι να κάνουμε... ΛΑΤΡΕΙΑ είναι αυτή...


































16 comments:

4minister said...

Let's party:

Plastiscines - Barcelona

http://www.youtube.com/watch?v=ZMy7DRLlDaE

Let’s get down in Barcelona,
I like romancing,
but I don’t wanna
Let’s get down in Barcelona,
tonight we’re dancing
like no tomorrow.

fl@neur said...

Welcome back Gatti!!!
Όπως ακριβώς το γράφεις και το εννοούμε: μια ομάδα που εκπέμπει υγεία, αυτό τα λέει ΟΛΑ. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέλη της Παναθηναϊκής Ιδέας. Ευχαριστούμε για τα ποστ, μάς έχεις (και έχουν) λείψει.
Μαζί με τον ύμνο του Παναθηναϊκού ταιριάζει και το "Ένας ουρανός μ' αστέρια", επίσης με τον Γιάννη Βογιατζή.

Crazy Tourists said...

Τι σχόλιο να κάνω τώρα; Γουστάρω τρελά!!!

Τρελοτουρίστρια

gatti said...

@4minister: Γεια σου υπουργέ μου γλεντζέ!

:)))

gatti said...

@fl@neur: Καλώς σε (ξανα)βρίσκω fl@neur μου!

Ναι, υγεία εκπέμπει αυτή η ομάδα, μόνο η ποδοσφαιρική μας ομάδα είναι βαριά άρρωστη!

Κι εμένα μου έχετε λείψει, ελπίζω να τα καταφέρω από εδώ και πέρα να γράφω και να σας ξαναβρώ όλους!

Εχεις δίκιο! Το πιο κατάλληλο τραγούδι είναι αυτό για την περίπτωσή μας!

Κι όπως λέει και ο υπουργός (σε προηγούμενο ποστ) αυτή δεν είναι φανέλα, είναι πλανητάριο!!!!

Φιλιά!

gatti said...

@Crazy Tourists: Oλοι γουστάρουμε! Γουστάρουμε πολύ τρελοτουρίστι μου!

:-*

ΟΡΦΕΑΣ said...

ΟΥΤΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 3ο ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΡΙΞΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΤΙΤΛΟ ΜΕ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΕΔΡΑΣ?
ΟΥΤΕ 2 ΛΟΓΙΑ?
ΑΝΗΣΥΧΩ....

squarelogic said...

Είπαμε ρε gatti,να κάνεις το χόμπυ σου επάγελμα,αλλά ξέχασες το χόμπυ!
Ούτε ενα αφιέρωμα στο Πρωτάθλημα,αλλά περισσότερο στο φλέγον θέμα της αποχώρησης ή όχι της οικ.Γιαννακόπουλου?
ΟΚ,δεσμεύεσαι επαγγελματικά,αλλά κάτι μπορείς να αφήσεις να διαφανεί...
Αντε,γιατί ο μπασκετικός ΠΑΟ είναι ο τελευταίος μας φραγμός πριν τα αντικαταθλιπτικά...

gatti said...

@OΡΦΕΑΣ: Ο,τι και να πεις έχεις δίκιο! Για να μην γράφω όμως εγώ για το πρωτάθλημα που πήραμε και χωρίς τον 3D και με μειονέκτημα έδρας, καταλαβαίνεις τι πρόβλημα χρόνου έχω. Σε λίγες μέρες παίρνω άδεια και θα προσπαθήσω να βάλω το βλογάκι σε μια τάξη... (Αν έχει μείνει κανείς να μπαίνει μέσα μέχρι τότε...).

:)))

gatti said...

@squarelogic: Οτι έκανα το χόμπι μου επάγγελμα είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Και, πίστεψέ με, τετραγωνισμένε μου, είναι υπέροχο το συναίσθημα. Για το ότι δεν έκανα αφιέρωμα στο πρωτάθλημα που πήραμε έχεις κι εσύ (όπως και ο Ορφέας από πάνω) δίκιο. Είμαι απαράδεκτη και δέχομαι αδιαμαρτύρητα όσο κράξιμο θέλετε να ρίξετε.

Οσο για το φλέγον θέμα της αποχώρησης, θα σου έλεγα να μην ανησυχείς. Δεν ξέρω αν τελικά θα πουληθεί η ομάδα ή όχι, εκείνο που ξέρω είναι ότι αν οι Γιαννακόπουλοι δεν εξασφαλίσουν από χίλιες μεριές πως το δημιούργημά τους δεν θα... κακοπέσει, δεν πρόκειται να το αφήσουν από τα χέρια τους.

squarelogic said...

gatti,

σου αξίζει το υπέροχο συναίσθημα.
Χαίρομαι που με καθησύχασες...
Η ενδεχόμενη αποχώρηση έχει να κάνει μόνο με βιολογική φθορά ή και με τη μεγάλη χασούρα της φαρμακοβιομηχανίας από τα ομόλογα του ελλην.κράτους?

gatti said...

@squarelogic: Aπ' όσο (μπορώ να) ξέρω (χωρίς να παίρνω και όρκο εννοείται...), έχει να κάνει μόνο με την βιολογική φθορά. Ο Παύλος και ο Θανάσης δεν έχουν πια τις αντοχές, ο Δημήτρης δεν έχει το χρόνο.

paoad said...

Έλα ρε gatti που έχεις χαθεί; Κάνω κ εγώ υπομονή τόσες μέρες, λέω "δεν μπορεί ρε γμτ θα ανεβάσει κάτι, άλλωστε με τέτοια επικαιρότητα υπάρχουν δεκάδες διαφορετικά θέματα ν'αναπτύξεις.." Τέλος πάντων. Απαράδεκτη. :( Είναι σπάνιο αυτό το μπλογκ κ είναι κρίμα να χαθεί τέτοιο διαμάντι από το web.
φιλικά paoad

pensierix said...

Ενα αφιερωματάκι ελπίζω να το κάνεις στον κουτσό, ιδιόρυθμο, που δεν σκοράρει στα ντέρμπυ, που δεν μοιράζει ασσίστ γιατί σκέφτεται μόνο την πάρτη του, που έφερε ο καλός Γιάννης ανοίγοντας της ΠΑΕ αλλά διώχνουν οι κακοί Πατεροβγενόπουλοι, που δέθηκε με την εξέδρα και αυτό δεν αρμόζει στα παναθηναϊκά ήθη και έθιμα, που επιτέλους φεύγει γιατί επισκίαζε τον Παναθηναϊκό μας αφού εμείς είμαστε οπαδοί της Πανάθας και όχι του Σισεδιακού.

gatti said...

@paoad: Eσένα περίμενα paoad μου να μου πεις ότι είμαι απαράδεκτη. Λες και δεν το λέω μόνη μου. Δεν είναι όμως μόνο ότι δεν έχω χρόνο. Δεν έχω και διάθεση με όλα όσα συμβαίνουν εκτός αθλητισμού. Θα το παλέψω όμως...

gatti said...

@pensierix: Στον Σισέ έκανα αφιέρωμα όταν ήρθε αγαπημένε μου Γαλάτη. Στους αποχαιρετισμούς δεν τα καταφέρνω. Εχω κάνει στον Αλβέρτη, αλλά ήταν διαφορετικά γιατί αυτός σταμάτησε το μπάσκετ. Ο Τζιμπρίλαρος φεύγει για άλλες πολιτείες κι αυτό με στενοχωρεί. Αν αυτό μπορεί να σε... αποζημιώσει, θα ασχοληθώ με τον "καλό Γιάννη" και τους άλλους τους κακούς. Ισως και σήμερα!
Αν θέλεις πάντως σώνει και καλά αφιέρωμα στον κουτσό και ιδιόρρυθμο τατουαζάκια σε παραπέμπω στο αφιέρωμα που έκανε ο φίλος μου ο Χρήστος, που πραγματικά τα έχει όλα!

http://www.onsports.gr/Afierwmata/item/88503-Arrivederci-capitano