Sunday, January 13, 2013

Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες




Δηλαδή όχι ακριβώς τον άντρα της, αλλά τον εαυτό της.

Τη ρωτάνε τι όνομα θα δώσει στην κόρη της και μόλις απαντάει της λένε: «Ονομα δικηγόρου» (όπως είναι ο σύζυγός της).

«Και γιατί όχι δημοσιογράφου;», αντιδρά, θεωρώντας ότι η ίδια ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία (εδώ κολλάει το «μυλωνού» και το «πραματευτάδες»).

«Παρουσιάστριας» να επιμένουν οι οικοδεσπότες της, γιατί παρουσιάστρια τη θεωρούν και παρουσιάστρια είναι βεβαίως βεβαίως.

Οι άλλοι βέβαια μπορεί να τη θεωρούν παρουσιάστρια, αλλά όχι και η ίδια τον εαυτό της. Δημοσιογράφος θεωρεί ότι είναι, δημοσιογράφος θέλει να είναι, άσχετα αν κόπηκε στις πρώτες εξετάσεις που έδωσε στην ΕΣΗΕΑ (στις απεργίες μια φορά έκανε κι η ίδια απεργία μαζί με τους δημοσιογράφους, τότε που ήταν πανελίστρια).

Γιατί όχι, άλλωστε; Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις!

Δεν ξέρω αν ξανάδωσε κι αν πέρασε και θεωρείται πια μέλος της Ενωσης. Δεν θα  μου έκανε εντύπωση. Ούτε θα μου κάνει αν τελικά γίνει.

Ετσι κι αλλιώς η ΕΣΗΕΑ μόνο συγκεκριμένους εργαζόμενους έχει στυλώσει τα πόδια και δεν θέλει να τους αναγνωρίσει. Για τους υπόλοιπους ξέρει να κάνει το... σκόντο της...

Μα ποια νάναι, ποια νάναι...

Scratch:  Σας είχα... προειδοποιήσει ότι το μπλογκ δεν θα είναι πια μόνο αθλητικό. Στην τελική, γατί χωρίς... νυχιές δεν νοείται!!!

4 comments:

4minister said...

Είχα διαβάσει προ διμήνου-τριμήνου για κάποια πολύ γνωστή που δεν πέρασε τις εξετάσεις, αλλά τούτη τη στιγμή μου διαφεύγει το όνομά της. Νομίζω ότι αυτή εννοείς.

gatti said...

4minister: Οι εξετάσεις στις οποίες αναφέρομαι εγώ ήταν πολύ πιο παλιά, όταν ήταν πανελίστρια, πριν αποκτήσει δική της εκπομπή. Λες να κόπηκε ξανά;

Λογικά πάντως την ίδια εννοούμε...

4minister said...

Θυμάμαι πότε περίπου το άκουσα, αλλά δεν θυμάμαι αν ήταν τότε πρόσφατο ή παλιότερο. Όπως δεν έχω θυμηθεί ακόμα το όνομά της.

gatti said...

@4minister: Δε βαριέσαι... μικρή σημασία έχει έτσι κι αλλιώς