Saturday, July 7, 2007

Αλλος έχει επαφές με Ζάχαβι...

...κι άλλος παίρνει παίκτες από την ΜSI.
Kε σκε σε MSI; Media Sports Investment λέει που την
έχει ένας Ιρανός ο Kia Joorabchian που συνεργάζεται με τον Πίνι Ζάχαβι και έχει έδρα την Αγγλία. Και έχει λέει στην κατοχή της το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Κορίνθιανς και κάπου λέει μπλέκεται και ο Αμπράμοβιτς και μερικοί πιστεύουν ότι είναι και ο βασικός χρηματοδότης. Πιασ΄ τ' αυγό και κούρεφτο που θα έλεγε κι ο Γεωργίου.
Ιρανός και Ρώσος και Εβραίος και η διαπλοκή σ΄ όλο της το μεγαλείο.
Και τα συμφώνησε λέει ο Τζίγγερ μ΄ αυτή την ΜSI για να φέρει στην ομάδα τον Μαρσέλο Μάτος.
Μαϊστα. Κι εγώ τώρα τι να κάνω; Να κλάψω ή να γελάσω;
Καλό παιχτάκι λένε ότι είναι αλλά το ζήτημα είναι αν θα βγει. Στην τελική κανένας δεν κατηγόρησε τον Τζίγγερ ότι
δεν έριξε χρήμα. Mπορεί να προέρχεται από την καβουροοικογένεια, αλλά και πέρσι και πρόπερσι τα έχωσε. Εφερε όμως τα παλτά. Και ποιος μου λέει εμένα ότι δεν θα γίνει το ίδιο και φέτος;

Να μην ανησυχεί λέει ο κόσμος γιατί θα πάρουμε παίχτες που θα κάνουνε τη διαφορά. Την είδαμε τη διαφορά τα προηγούμενα χρόνια. Ο Φλάβιο έφυγε νύχτα, ο Μπίσκαν πέρασε και δεν ακούμπησε. Ασε τώρα το πιτ μπουλ τον Μπόβιο που δεν ήτανε ούτε κανισάκι. Θα μου πεις αυτός ο φουκαράς δεν κόστισε κιόλας. Καλού κακού πάντως κράτα κανα μικρό καλάθι να έχεις την ησυχία σου. Εγώ αν δεν τον δω να παίζει μπάλα δεν πρόκειται ούτε να πανηγυρίσω ούτε να σιχτιριάσω. Κι όχι τώρα σ΄ ένα ματς ή σε δυο. Κι ο Μπίσκαν στα φιλικά έσκιζε και παθαίναμε παράκρουση. Κι ο Σέριτς στο φιλικό με τη Σαραγόσα έτρεχε πάνω κάτω και λέγαμε ότι θα κάνει τον Μινχ να ξεχαστεί (οποία ιεροσυλία!). Και τώρα τον βλέπεις να τρέχει σαν ακέφαλο κοτόπουλο χωρίς σχέδιο και χωρίς προορισμό και τραβάς τα μαλλιά σου (και για αμυντικός λίγος μου κάνει, πόσο μάλλον να παίζει όλη τη γραμμή - θέλουμε και αριστερό μπακ ρεεεεεεεεεεεεεεε). Κι ο Ρομέρο γ...ούσε κι έδερνε στα βιντεάκια του youtube και είχαμε πάθει την πλάκα μας. Και τώρα ούτε για αναπληρωματικός του Νίνη δεν κάνει.
Γι΄ αυτό σου λέω. Ούτε παιχταράς ούτε σαπάκι ο Μάτος. Θα τον δούμε και εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε. Και γι΄αυτόν και για τους υπόλοιπους.

Κι άσε τώρα τα "να μην ανησυχεί ο κόσμος". Επειδή ξέρει, ακριβώς γι΄ αυτό ανησυχεί...



No comments: