Saturday, June 28, 2008

Ποια Σούπερ Λίγκα; Β΄ Εθνική!


Θα βγούνε λέει τη νέα χρονιά τα κουμπούρια στην Σούπερ Λίγκα γιατί ο Πατέρας δεν είναι λαπάς σαν τον δόκτορα, τον Αργύρη το Μήτσου και θα μπει στη μύτη του Χόχου. (Τώρα που το σκέφτομαι πλάκα θα έχει η κόντρα Πατέρας vs θείος, αλλά αυτό είναι θέμα άλλου ποστ). Και το βγάζουνε αυτό το συμπέρασμα, επειδή ο Πατέρας αφενός στην παρουσίαση του Τεν Κάτε, είπε ότι "ελπίδα μας είναι ότι θα παιχθεί καθαρό ποδόσφαιρο στο γήπεδο και ότι δεν θα υπάρχουν πάλι παράγκες, κιόσκια και περίπτερα δεξιά και αριστερά!" Και λίγο μετά σε πηγαδάκια έλεγε πως όποιοι τολμήσουν να πειράξουν τον Παναθηναϊκό θα τον βρουν μπροστά τους: "Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, διπλωμάτης θα έλεγα (σ.σ. πού την είδε την διπλωματία δεν ξέρω, άλλον Τζίγγερ γνωρίζει αυτός φαίνεται...). Είναι σαν να έχουμε δύο υπουργεία. Ο κ. Βαρδινογιάννης είναι υπουργός Εξωτερικών. Εγώ όμως είμαι επιθετικός! Οποιος πειράξει τον Παναθηναϊκό θα με βρει μπροστά του."

Αν όμως βγούνε κουμπούρια στην Σούπερ Λίγκα, φαντάσου τώρα τι έχει να γίνει στη Βήτα Εθνική. Εχεις κάτσει να μετρήσεις τι έχει μαζευτεί εκεί πέρα; Βάλτα κάτω και θα δεις!


Κατ' αρχήν έχουμε τον Μπέο στον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν άντεξε ο Αχιλλέας μακριά από τη μπάλα και ξαναμπήκε στο κόλπο. Και μπήκε και γερά. Συγχώνευση κάνει μεταξύ των δύο γαύρων του Βόλου, φέρνει και τον Μπουμπένκο και πάει για μεγάλα πράγματα. Και μέσα στο γήπεδο δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει, έξω από αυτό θα έχουμε ομορφιές. Οπως είχαμε πριν λίγο καιρό που ήτανε στις γριές και είχε τσακωθεί με τον Βλάχο και με τον Ψωμιάδη.


Μήπως όμως δεν θα έχουμε ομορφιές στην Καβάλα; Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι εκεί. Με την μουστάκα του και με την πουράκλα του θα ανεβαίνει στην κερκίδα και θα παρακολουθεί. Τώρα θα μου πεις ο Μάκης έχει κι άλλα ντράβαλα. Εχει τα δικαστήρια με την ΑΕΚ και όπως δείχνουν τα πράγματα, δεν θα ξεμπερδέψει εύκολα. Αλλά όπως και νάχει τα περάσματά του θα τα κάνει και θα είναι και μεγαλοπρεπή.


Κι από κοντά ο Αρβανιτίδης της Βέροιας με τις γνωστές σχέσεις με τον Γκαγκάτση, ο Σπανός που σχέσεις με τις παράγκες δεν έχει, αλλά όσο νάναι έχοντας σκάσει ένα σκασμό λεφτά, για τον Ατρόμητο, το μόνο που δεν θέλει είναι να κολλήσει στη "μικρή" κατηγορία. Κι ο Κανελλάκης, ο ποτοποιός τζούνιορ, που όσο νάναι με τέτοιο μπαμπά που είχε και αν έχει πάρει έστω και κάτι από αυτόν, δεν είναι δυνατόν να ανέχεται για πολύ καιρό ακόμα να τον πιάνουνε κορόιδο.


Πιο πολλές ομορφιές όμως θα έχουμε στον Ηλυσιακό. Αν τη Δευτέρα γίνει τελικά η μεταβίβαση των μετοχών, γιατί κάποιοι αντιδρούν, στον Θωμά Μητρόπουλο που προφανώς το φέρει βαρέως που έπεσε το Αιγάλεω και θέλει να πάρει την ομάδα του Ζωγράφου. Κι αν τα καταφέρει τελικά ο "Κοκκαλιάρης" θα αλλάξει και το σλόγκαν της "παράγκας": "O Oλυμπιακός και ο Ηλυσιακός να κερδίζουν και οι άλλοι ας πάνε να γαμηθούν".



Και βέβαια είναι και ο Καλογιάννης στην Κέρκυρα, ο Σαλευρής στην Καλλιθέα, που όλο πουλάει, για να ασχοληθεί με τα φροντιστήριά του κι όλο εκεί μένει, η Καλαμάτα που βρίσκεται υπό καθεστώς πώλησης και μπορεί πίσω από τον Μητσάκο που συζητάει με τον Γρηγορόπουλο να βρίσκεται ο Χρηστοβασίλης που έφαγε "πόρτα" στα Γιάννενα από Κούγια.

Κούγιας είπα; Είναι και ο μοντελοπνίχτης στο κόλπο. Δηλαδή όχι ακριβώς στο κόλπο, γιατί αν ήτανε μέσα στα κόλπα ο μεγαλοδικηγόρος τότε δεν θα έτρωγε δυο χρονιές τα μούτρα του προσπαθώντας να ανεβάσει τον ΠΑΣ στη "μεγάλη" κατηγορία, χωρίς αποτέλεσμα (αλλά θα μου πεις όταν οι άλλοι κάνανε τα μαγειρέματα για την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα, ο Κούγιας δερνότανε από "τους μπράβους υιού γνωστού επιχειρηματία - ένα κοντό παιδί με το οποίο βγήκε η σύζυγός μου" (κοίτα πώς τα φέρνει η ζωή, που και ο πατήρ του συγκεκριμένου υιού πάλι σχέση με τη μπάλα έχει! - μικρός που είναι ο κόσμος της γκλαμουριάς).

Κι εγώ τώρα προγνωστικά για το τι θα γίνει του χρόνου στην Βήτα Εθνική, δεν μπορώ να δώσω. Ενα πράγμα όμως μπορώ να ξέρω με σιγουριά. Με τόση σιγουριά που αν παιζόταν στο στοίχημα δεν θα είχε απόδοση πάνω από 1.10. Κι αυτό αφορά το ξύλο που θα φάει (ή τέλος πάντων που θα ισχυριστεί ότι θα φάει...) ο Κούγιας.



Κι όσο νάναι τώρα είναι ευτυχής συγκυρία για την ψυχαγωγία μας (αν και είναι δυστυχία για τον ΠΑΣ...) που έμεινε η ομάδα στη βήτα Εθνική και ο Κούγιας στην ομάδα. Γιατί είναι άλλο να τσακώνεται με τον Θωμά, τον Μπέο και τον Ψωμιάδη και άλλο να τα βάλει με τον Πηλαδάκη ή τον Τσακίρη.

Γιατί οι πρώτοι μπορεί πάνω σε έναν καυγά να τον πιάσουνε και από τον λαιμό και να τον σηκώσουνε ψηλά με τα ποδαράκια να αιωρούνται στον αέρα, ψάχνοντας απεγνωσμένα να πατήσουν στο έδαφος (μπα, μάλλον άκυρο αυτό που είπα, γιατί είναι ψηλός κι αυτός, δεν είναι;).

Ενώ οι άλλοι ούτε που θα ασχοληθούνε. Κι ο Κούγιας δεν αντέχει να μην ασχολούνται μαζί του. Ο,τι μπορεί κάνει για να είναι μέσα στη φασαρία. Κι αν δεν του δοθούν ευκαιρίες τη νέα χρονιά στην Βήτα Εθνική.

Βαθμό - βαθμούς - βαθμό - βαθμούς

Κι όταν δεν θα του δίνονται ευκαιρίες με τους αντιπάλους, θα υπάρχει πάντα ο μουστάκιας. Πώς το είχε πει ο Αναστόπουλος; "Γιατί λέει να μην ξαναπάω στα Γιάννενα; Ούτε του πήρα τη γκόμενα του Κούγια, ούτε μου πήρε τη δικιά μου". Πού να τη βρει όμως τη δικιά σου ο Κούγιας για να στην πάρει; Αυτός έχει τον νταλγκά του με την Βατίδου. Κι εσύ αυτή που είχες, ούτε εσύ δεν θέλεις να την βλέπεις. Και γιατί να την δεις θα μου πεις! Για να θέλεις πάλι καινούγια μασέλα; (αλήθεια, ο ΠΑΣ θα πάει με τον προπονητή του στην Κέρκυρα για τον μεταξύ τους αγώνα, ή άνευ αυτού; - άλλα δεν λέω/γράφω...).

Και βέβαια μιας και μιλάμε για βου Εθνική θα είναι όλοι εκεί. Και Σούλης και Τεννές και Γκουλής και Κωστίκος και Βάιος - Ντάλτον - Καραγιάννης.

Γι΄ αυτό σας λέω. Ποια Σούπερ Λίγκα τώρα; Στη Βήτα Εθνική θα είναι όλο το πανηγύρι. Ολα τα λεφτά. Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε καμιά αίτηση στη Αθλητική Κυριακή να ξεκινάει από τη Βήτα. Είναι αδύνατο να μην έχουμε σόου κάθε εβδομάδα. Και ο Κούγιας να μη το κάνει (σιγά μη δε το κάνει) κάποιος άλλος θα βρεθεί. Μιλάμε τώρα ότι τα νούμερα που έκανε το Αλ Τσαντίρι θα είναι ψίχουλα μπροστά σ' αυτά που θα κάνει το κανάλι που θα σκεφτεί να κάνει εκπομπή για τη Βήτα Εθνική. Κι όχι μόνο για το pre game show ή το τρίτο ημίχρονο. Αλλά και τις συνεδριάσεις της Ενωσης Β' - Γ' Εθνικής θα πρέπει να μεταδίδει. Ζωντανά, όπως γίνεται με τη Βουλή!

ΥΓ (όλα άσχετα).

ΥΓ. Δώρο Τζιπόνι Audi Q7 στον Λάζαρο; Θέλω κι εγώ τέτοιον Πατέρα!!!
ΥΓ1. Γιατί φεύγει ο Κατσούρ από την Μπενφίκα; Επειδή διακόπηκαν οι απευθείας πτήσεις Αθήνας - Λισσαβώνας; Για όνομα!
ΥΓ2. Tι λες! Μας είπε "μισόμαγκες" ο Α-strap-Παν; Δεν θα ησυχάσω από τη στενοχώρια!
ΥΓ3. Δύο μήνες άδεια θέλει ο Αμορόζο; Τον βλέπω να γίνεται βαπόρι τον βατραχοπρίγκιπα.
ΥΓ4. Κρατήστε ρε τον Λούα Λούα (χωρίς πλάκα τώρα). Ενας παίκτης υπήρχε πέρσι που ήταν η χαρά του παιχνιδιού και τον διώχνετε;

15 comments:

Ντεμης said...

Αχαχά, μα πού επήες και τους σύναξες ούλους τούντους; Τρελλάθηκα, καταπληκτική ανάρτηση! Μόνο τον Ψωμιάδη να μεν έβαζες, τον είδα και πάγωσα. Μ' όλους αυτούς τους καρχαρίες πού να καταφέρει ν΄ ανέβει ο ΠΑΣ Γιάννινα ή ο συμπαθής μου Εθνικός Πειραιώς;....
Έπρεπε όμως - για να γίνει πραγματικά το σύστριγγλο - να είχε ανέβει στην Β' Εθνική κι η Ηλιούπολη! (άνευ άλλων σχολίων αυτό, φοβάμαι....!)

gatti said...

Εγώ τους μάζεψα; Μόνοι τους μαζεύτηκαν στην Β' Εθνική. Κι εγώ το σκέφτηκα πως αν είχε ανεβεί και η Ηλιούπολη θα είχε γίνει χαμός. Αλλά ίσως πάλι όχι. Ισως τότε να υπήρχε ...σιγή ασυρμάτου. Ποιος θα έκανε έτσι εύκολα το μάγκα;

Παράλειψη που δεν έγραψα και για τον Πηρούνια.

Να σου πω και μια ιστορία με τον Ψωμιάδη πριν από πολλά - πολλά χρόνια. Τον έχω δει live, για την ακρίβεια σε απόσταση δύο μέτρων. Είναι πραγματικά μεγαλοπρεπής. Βρισκόμουν δίπλα του στο φανάρι στη γωνία Πανεπιστημίου και Αμερικής αργά το βράδυ με τον ξάδερφό μου, περιμένοντας για ταξί. Τότε ο Βig Μαc είχε ένα κέντρο εκεί που τώρα βρίσκεται το Attica, το "Μαρακές". Ηρθε και στάθηκε δίπλα μας στη διάβαση προκειμένου να περάσει απέναντι, προφανώς για να πάει στο μαγαζί του. Ηταν η εποχή που είχε το μπάσκετ της ΑΕΚ. Ο ξάδερφός μου, μεγάλο πειραχτήρι που δεν καταλαβαίνει τίποτα, άρχισε να λέει (σχετικά σιγά, αλλά αρκετά δυνατά για να τον ακούσει ο Μάκης): "Πρόεδρε, καναν παίκτη, πρόεδρε!"(βάζελος ο ξάδερφος, καμία σχέση με ΑΕΚ).
Τον ακούει ο Μάκης που κοιτούσε μπροστά του, ευθεία απέναντι, γυρνάει προς το μέρος μας και σκάει ένα χαμόγελο που όπως τον βλέπεις με το μπόι, την διάπλαση και την μουστάκα του και δολοφονικό το λες άνετα. "Οπα, τώρα την κάτσαμε, λέω". Αλλά αμέσως ξαναγυρίζει μπροστά του (είχε ανοίξει και το φανάρι) και πέρασε απέναντι...

Λίγο μετά έσκασε και το θέμα με τον Αμερικανό μπασκετμπολίστα, τον Ντάνι Βρέινς και μου λέει ο ξάδερφος: "Δεν ξανακάνω τέτοια αστεία".

coachp said...

Καλά, στην Β'Εθνική, μην νομίζεις οτι θα έκανε τα γούστα της η Ηλιούπολη. Εκεί αλλάζει το πράγμα. Πολύ απλά, οι ομάδες βασίζονται στα στησίματα με τον ΟΠΑΠ! Εκεί είναι τα έσοδα τους τα πολλά...

Επίσης, μην τα βάζεις και με τον Πανούτσο τώρα, ο τύπος είναι πολύ μπροστά, και το συγκεκριμένο άρθρο είναι κορυφαίο. Ασε που έχει απόλυτο δίκιο! Θα μαλώσουμε, ασε τον Αντώνη κατώ!

gatti said...

@coachp: Κοίτα να δεις! Και πάνω που έλεγα ότι δεν σχολιάζεις σε ποστ όπου γράφω κάτι για τους δικούς σου! Μου χάλασες τη στατιστική ...ανάλυση!

Kαλά εσείς όλα κορυφαία τα βρίσκετε. Μήπως αλληλοθαυμάζεστε κιόλας; Κορυφαία άρθρα έχει γράψει. Πειράζει που το συγκεκριμένο δεν θεωρώ ότι είναι ένα από αυτά;

ΥΓ. Και δεν κατάλαβα, δηλαδή, τι είναι ο Α-strap-Pan που δεν κάνει να τον ακουμπήσουμε;

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εκεί, εκεί στην Β'Εθνική!!!

Καλημερούδια...

gatti said...

@pavlos: Ολα τα συνθήματα τα ξέρεις. Κι ας μην παρακολουθείς μπάλα!

Χρόνια Πολλά κι από εδώ Παύλο μου!
Ο,τι ποθείς!

Φιλιά!

zouk said...

Το Ψωμιαδη τον εχω δει και εγω απο κοντα,να περναει διπλα μου δλδ.Ειναι τρομαστικο το παλικαρι.Ξεχωριζει στον οχλο.Εγω το μονο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι,πως αυτος ο ανθρωπος μετα απο τα τοσα που εκανε στην ΑΕΚ,εχει παλι ομοδα.Τιποτα δεν λειτουργει σωστα σε αυτη την χωρα και ειδικα στο ποδοσφαιρο.Φανταζομαι οτι θα ειναι στο ονομα του γιου του η ΠΑΕ.

Τα μονιμα σοου της Β Εθνικης ειναι ο Κουγιας και ο Αναστο για μενα.Σιγουρα θα εχουμε θεματα με αυτους την νεα σεζον.

coachp said...

Κοίτα που με ειρωνεύεσαι κιόλας...
Εγώ θεωρώ τον Πανούτσο την κορυφαία πένα της Ελλάδας πάντως... Αν συζητήσεις μαζί του, θα καταλάβεις οτι πάντα σκέφτεται δύο προτάσεις μετά απο αυτό που συζητάτε. Είναι κορυφαίος και έχει τρελή αίσθηση του χιούμορ.

Και στο αρθρο του, μπορεί να διαφωνείς, αλλα και εγώ ετσι το βλέπω. Τι πάει να πει δηλαδή: «δεν σε θέλω, βρες ομάδα, οχι Ολυμπιακό και ΑΕΚ...»
Μαγκιά είναι αυτό? Και τα παραδείγματα που δίνει είναι όλα τα λεφτά. Και μάθε οτι ο ΠΑΝ για αυτό ζει, για τα χιλιάδες διαφορετικά παραδείγματα που χρησιμοποιεί και τους αστείρευτους παραλληρισμούς του!

gatti said...

@zouk: Eύλογη η απορία σου, αλλά ξεχνάς ότι ζούμε στην Ελλάδα. Το αυτονόητο θα ήταν να μην έχει δικαίωμα να περάσει ούτε έξω από το γήπεδο - πόσο μάλλον να μπει στη διοίκηση κάποιας ομάδας - αλλά αν μιλούσαμε για άλλη χώρα, όχι για τη δική μας.

Κούγιας και Αναστό είναι όλα τα λεφτά. Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές!



@coachp: Kαλά το λέω ότι αλληλοθαυμάζεστε. Πώς το κάνετε ακριβώς; Μόλις τελειώσει κάποιος το κομμάτι του και πριν το παραδώσει, το τυπώνει και το δίνει στους άλλους να το διαβάσουν; Κι αν σας αρέσει κάνετε και υποκλίσεις; :-p

Πέρα από την πλάκα, αυτό ακριβώς που αρέσει σε σένα στα κείμενα του Πανούτσου είναι αυτό που εμένα με ενοχλεί. Ο "ξερολισμός" και το στιλάκι "τα έχω δει όλα, τα έχω κάνει όλα στη ζωή μου" και πάρτε και ένα παράδειγμα - παραλληλισμό για να καταλάβετε τι θέλω να πω, γιατί μπορεί να είστε και λίγο στόκοι.

Αλήθεια, τι κρίμα ένας τέτοιος κοσμογυρισμένος τύπος που έχει ζήσει τόσο έντονα τη ζωή του να ...ξεπέσει να γράφει κείμενα για μια αθλητική εφημερίδα της Ψωροκώσταινας και να τον κρίνουν κιόλας, αρνητικά, άσχετοι σαν κι εμένα!

Και για να μην παρεξηγούμαι, επαναλαμβάνω πως υπάρχουν πραγματικά σπουδαία κείμενά του. Δεν είναι τυχαίο ότι τον διαβάζω, είτε συμφωνώ είτε διαφωνώ μαζί του. Αλλά συνηθέστατα τα καλύτερα κείμενά του είναι αυτά στα οποία ελαχιστοποιούνται οι αναφορές στα προσωπικά του βιώματα και αυτά στα οποία δεν επιδιώκει να επιβάλλει τη γνώμη του (ω ναι, το κάνει αυτό, όπως το κάνει γενικά η εφημερίδα, προσπαθώντας να περάσει γραμμή).

Οσο για το άρθρο περί μαγκιάς, καλά τα λες, αλλά δεν ξέρεις τι λες! :-ppp
Το ότι δεν τους επιτρέπεται να πάνε σε γαύρο ή ΑΕΚ το έχω ήδη γράψει ότι είναι ξεφτίλα!
Αλλά στο άρθρο του, ο Πανούτσος δεν αναφέρεται πουθενά στο συγκεκριμένο θέμα. Για τα λεφτά μιλάει που πρέπει να φέρουν στην ομάδα όταν βρουν την νέα τους στέγη. Και ακριβώς επειδή και οι δύο είναι πολύ καλά αμειβόμενοι και χωρίς αντίστοιχη προσφορά, για μένα καλά κάνει η διοίκηση και το ζητάει.
Και αν λάβεις υπόψιν σου και τις δηλώσεις του Μόρις που μετά τις διέψευσε καταλαβαίνεις και το ποιόν του ανδρός, οπότε σκέφτεσαι πως ήταν πολύ σωστή η απόφαση.
Οτι πρέπει να είναι γαλαντόμα η διοίκηση το έχω ήδη γράψει στο θέμα του Γκούμα. Αλλά το ότι έγινε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσει να μοιράζει λεφτά σαν τον ...Καραμουρτζούνη. Θα τα δώσει γενναιόδωρα εκεί που θέλει, όταν θέλει. Και σίγουρα όχι επειδή θα της το υποδείξει ο κάθε Πανούτσος.

coachp said...

Μπράβο, μπράβο που με κοροίδεύεις.

Γραμμή εφημερίδας, ο Πανούτσος να ξέρεις οτι δεν έχει. Οτι θέλει γράφει, είτε το πιστεύεις είτε όχι, είναι κατι που ΕΓΩ ξέρω καλά ενώ εσύ όχι.-

Ξερολισμός υπάρχει, εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου διότι ξέρω οτι στόχος του είναι το χιούμορ...

Ώραία, δεν ξέρω τι λέω, το άκουσα κι αυτό! Κι όμως, το οτι δεν αναφέρεται πουθενά ο ΠΑΝ δεν σημαίνει οτι δεν ξέρει το θέμα. Το γράφει επειδή ο ΠΑΟ είπε οτι τους αφήνει να πάνε σε ΟΣΦΠ και ΑΕΚ αν κάνουν καλή προσφορά... Αλλα σιγά μην τους δώσει, αυτό το ξέρουμε! Αυτό δεν είναι μαγκιά. Ουτε το δεν σε θέλω και φέρε μου λεφτά είναι μαγκιά...

Δεν με θέλεις, αποδεσμευσε με όπως κάνουν οι μάγκες φίλε. Και αν θες βάλε μου πλαφόν αφού με αποδεσμέυσεις με ειδικό συμβόλαιο, που να μην μου επιτρέπει να παω σε γαυροχάνουμους...

Αυτά είχα να δηλώσω επειδή εχω να παρακολουθήσω τον τελικό, και αναμένω την ειρωνική απάντηση σου για το πως κάνουμε εδώ με τα κείμενα μας...

gatti said...

@coachp: Eλα βρε που σε κοροϊδεύω! Αφού το ξέρεις ότι σ' αγαπάω και μ' άρέσει να σε πειράζω! (Κι εσύ το ίδιο δεν κάνεις, άλλωστε;)

Δεν μιλάω για γραμμή εφημερίδας του στιλ "υποστηρίζω τα συμφέροντα της διοίκησης ενός συλλόγου, ή κάνω αντιπολίτευση σ' αυτήν". Αυτό σου λέω τόσο καιρό και δεν το καταλαβαίνεις. Εσείς έχετε ξεπεράσει προ πολλού το συγκεκριμένο στάδιο. Αν ήταν να μιλούσα για γραμμή εφημερίδας δεν θα με πείραζε. Τόσες και τόσες εφημερίδες έχουν γραμμή, μία ακόμα δεν θα έτρεχε τίποτα.
Εσείς όμως εκεί πέρα, την έχετε δει "διαμορφωτές γνώμης". Οpinion leaders, you know?

O ξερολισμός υπάρχει, συμφωνούμε, εσένα δεν σε ενοχλεί, εμένα με ενοχλεί, το λύσαμε κι αυτό.
(Και ναι, το πιστεύω ότι ο Πανούτσος γράφει ό,τι θέλει, δεν υπονόησα κάτι διαφορετικό).

Ε, θα το ακούσεις κι αυτό, αφού άλλα λέει το κείμενο και άλλα γράφεις εσύ! Σιγά μη δεν ξέρει το θέμα ο Πανούτσος, ισχυρίστηκα κάτι τέτοιο; Απλά σου εξηγώ ότι δεν αναφέρθηκε σ' αυτό (το οποίο επίσης έχω κατακρίνει), αλλά γενικά στην τακτική που ακολουθεί η ομάδα, δηλαδή αυτό που λες εσύ, "δεν σε θέλω, φέρε μου λεφτά".

Και πάνω σ' αυτό σου λέω ότι είναι δικαίωμά της να το κάνει για δυο τύπους που τους έχει χρυσοπληρώσει τους έχει ανανεώσει συμβόλαια χωρίς να το αξίζουν και τώρα θέλει να απαλλαγεί από αυτούς. Δεν θα της πεις εσύ τον τρόπο με τον οποίο θα απαλλαγεί.

Κι επειδή κι εγώ έχω να δω τον τελικό και μου πήδηξες τελείως το ποστ που ΔΕΝ ήταν για τον Α-strap-Pan αλλά για τη Β΄ Εθνική, σταματάω εδώ. Κι εύχομαι αν υποστηρίξεις πάλι την Ισπανία και την έχεις παίξει και στο στοίχημα, να μην πέσεις απλώς σε κουβά αλλά σε μεγάλο πήλινο πιθάρι, σαν αυτά που υπάρχουν στην Κνωσσό! :-PpPpP
Ε, μα πια...

;-)))

ΥΓ. Α, και μην ετοιμαστείς να μου την πεις σε περίπτωση που χάσει η Γερμανία. Γιατί εγώ ούτε στοίχημα έπαιξα, ούτε με νοιάζει ποια θα το πάρει, αφού έχουν αποκλειστεί αυτές που υποστήριζα.

ΥΓ1. Εντάξει, "παίζει" κι άλλο σενάριο με τα κείμενα. Να τα γράφουν στο λάπτοπ οι Αντώνηδες στου Τζίμη, να τα στέλνουν με e-mail, να τα τυπώνετε εσείς σε χαρτί εκεί στην εφημερίδα και ο πιο καλλίφωνος να τα απαγγέλλει και σε κάθε στροφή να πέφτει χειροκρότημα!
Και μετά να τους στέλνετε sms του στιλ "τι έγραψες πάλι ρε μεγάλε!".
:-pp

scarface said...

η Β΄ Ιταλίας μπροστά στη δικιά μας Β' θα μοιάζει εκκλησία, σε ότι αφορά το στοίχημα βλέπω τους bookies να τραβάνε τα μαλλιά τους με αυτά που θα δούνε.

δεν ξέρω μήπως "κλειδώσουν" και όλη τη κατηγορία.

gatti said...

@scarface: Aλήθεια, τώρα που το λες, θα υπάρχει έστω και ένα παιχννίδι της Β΄ στο στοίχημα;
Δύσκολο, πολύ δύσκολο!

coachp said...

Δεν παίζω γενικά στοίχημα να ξέρεις... Είχα πάιξει απο την αρχή της διοργανωσης τελικό Ισπανία-Γερμανία, με νικητή Ισπανία...
Και όπως καταλαβαίνεις, τα αρπάζω χοντρά, γεια σου τώρα Γερμανία, αντε γειά!!!
Με φαξ τα στέλνουν οι Αντώνηδες, και με το που έρχεται μαζευόμαστε όλοι και κάνουμε κύμα μέχρι να τελειώσει το διάβασμα του κειμένου απο τον τυχερό που βγαίνει με κλήρωση....

gatti said...

@coachp: Σε καλή μεριά λοιπόν. Αντε, τον γλίτωσες τον κουβά! :-p

Ωστε με φαξ τα στέλνουν ε; Και μαζεύεστε και τα διαβάζετε; Ε, δεν έπεσα και πολύ έξω! :-p

YΓ. Μη μου τσαντίζεσαι, μου αρέσει να σε πειράζω! :)))