Thursday, August 16, 2007

Αχιλλέας Jabba the Hutt Μπέος

Ομορφιές! Πολλές ομορφιές είχαμε στη Σαλόνικα και στις γριές. Κι όσο μένει εκεί ο Μπέος θα έχουμε και περισσότερες. Το έλα να δεις έγινε σήμερα στον Ηρακλή. Τι ανταλλαγή ...φιλοφρονήσεων είχαμε, τι ανταλλαγή απειλών είχαμε, τι ψιλές ανάμεσα σε φουσκωτούς είχαμε απ΄όλα είχε ο μπαξές. Ανέλαβε ο Ρέμος τον Ηρακλή και έγινε η μέρα νύχτα. Και το μάρμαρο το πλήρωσε ο Βλάχος. Συνήθως οι προπονητές φεύγανε μετά την πρώτη - δεύτερη αγωνιστική, κάποιοι κάνανε υπομονή και τους σουτάρανε κοντά στην παρέλαση της 28ης Οκτώβρη. Ο Βλάχος όμως την έκανε νωρίτερα. Δηλαδή δεν την έκανε ακριβώς.

Δεν έφυγε, τον φύγανε. Κι επειδή τον φύγανε
άρχισε κι αυτός τις απειλές και τις μαγκιές στον Μπέο. "Χοντρούλη - λέει - θα τα ξαναπούμε οι δυο μας!".
Ετσι του είπε. Πού πας ρε Καραμήτρο (σόρι, Βλάχο) και τα βάζεις με τον Αχιλλέα; Το έχεις σκεφτεί καλά; Αμάσητο θα σε καταπιεί σαν τον Jabba the Hutt στην "Επιστροφή των Τζεντάι".
Και εντάξει τώρα ο Ψωμιάδης και οι φουσκωτοί που ζήτησες για προστασία. Αυτή είναι δίκαιη αναμέτρηση. Μάκης VS Αχιλλέα. Δίκαιη όσο και αμφίρροπη. Εσύ όμως με τι προσόντα;
Και άναψε και κόρωσε με το δίκιο του κι ο Μπέος και του έσυρε τα μύρια όσα. Ούτε στην τέταρτη κατηγορία της Ουγκάντα λέει δεν μπορεί να δουλέψει σαν προπονητής με το βιογραφικό που έχει. Kι άμα βρει, λέει, δουλειά, εγώ θα βάλω περούκα και θα βγω στην Τσιμισκή. Αυτό να δω και τι στον κόσμο. Τον Μπέο με καρέ μαλλί να κόβει τσάρκες στη Σαλονίκη. Νταρντάνα μου εσύ!

Κι εδώ που τα λέμε, Βαγγελάκη, τα ήθελε κι εσένα ο κώλος σου. Βγήκες και είπες ότι σου φέρανε παίχτες από το πανέρι. Και τι ήθελες δηλαδή να σου φέρουνε; Τον Κακά και τον Ροναλντίνιο; Εδώ κοιτάνε πώς θα σώσουνε την παρτίδα οι γριές κι εσύ θέλεις να σου φέρουνε ονόματα; Καλά το είπε κι ο Μπέος. Ποιος προπονητής λέει επιλέγει τους παίκτες που θέλει στην ομάδα; Απλά λέει σε τι θέσεις του λείπουνε παίχτες και η διοίκηση τους αγοράζει. Σάμπως τους επέλεξε ο φουκαράς ο Τάκης στον γαύρο; Ο,τι θέλει ο Λιάκος του φέρνει. Ασε που τους έχουμε δει και τους παίκτες που είναι ευγενική χορηγία της ομάδας στους προπονητές. Ρώτα κι εμάς! Τον Ζουτάουτας μας είχε φέρει ο Σουμ. Ακόμα το πληρώνουμε αυτό το κρέας τον Σέριτς που μας έφερε ο Μαλεζάνι. Καλός χρυσός ο Αλμπέρτο, τον πάω, αλλά τη ζημιά που μας έκανε με τον Κροάτη δεν την ξεχνάω.

Ασε τώρα το άλλο που έκανες. Που κουβάλησες τον Μάκαρο για προστασία. Κι όχι μόνο τον κουβάλησες και έφυγες μαζί του αλλά έκανες και το παγώνι μετά ότι και καλά έτυχε να μένει ο Ψωμιάδης στο ίδιο ξενοδοχείο. Μασάει όμως η κατσίκα ταραμά; Μασάει ο Μπέος από τέτοια κόλπα; Σε ένα πράγμα μόνο με απογοήτευσε ο Αχιλλέας. Που φοβήθηκε την παρεξήγα. "Πρώτη φορά λέει βλέπω δίμετρη αδερφή με μουστάκι. Αδερφή σε νοσοκομείο, να μην παρεξηγηθούμε". Ποιος θα σε παρεξηγούσε ρε Αχιλλέα; Ο Μάκης μήπως; Λέω εγώ τώρα...

Μ΄ αυτά και με τ΄ άλλα πάντως προβλέπεται να έχουμε ένα ωραίο πρωτάθλημα και φέτος. Αρκεί να μη βγούνε τίποτα χαρτογιακάδες της Σούπερ Λίγκα και πούνε ότι ο Μπέος δυσφημεί το άθλημα και τον απομακρύνουνε.
Γι΄ αυτό ένα έχω να πω: "Κάτω τα χέρια από τον Αχιλλέα, ρε!".


Y.Γ. ΑΣΧΕΤΟ: Τι τον κρατάτε ρε τον Βύντρα και δεν τον αφήνετε να πάει στη Χέρτα; Γιατί του κόβετε το μέλλον; Αφήστε το να πάει στην ευχή του Θεού το παλικάρι!!!

ΥΓ1. ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΟ: Ρε συ ΑΕΚ, πώς τα κατάφερες έτσι και την έφτιαξες τη μέρα του γαύρου; Με ...άρωμα Καφέ στο δεύτερο γκολ και με τον Ριβάλντο ανύπαρκτο πού πας να πάρεις αποτέλεσμα στη Σεβίλλη; Κι εσύ ρε μπαρμπα-Ρίμπο τι την ήθελες την προβολή; Δεν το ξέρεις ότι ο γέρος ή από χέσιμο θα πάει ή από πέσιμο;

No comments: