Friday, August 3, 2007

Στάη - Ζαχαρέα: Σαν εύθυμες ...χήρες

Στάη και
Ζαχαρέα
λέει μαζί. Και φτιάξανε και
σποτάκι στον Αλφα για να τις δείξουνε
πότε μία μία και
πότε και τις δυο μαζί δίπλα δίπλα και χαμογελαστές.
Με ίσο τηλεοπτικό χρόνο, ώστε να μην προβάλλεται η μία περισσότερο από την άλλη. Και τους φορέσανε μάλιστα και μαύρα ρούχα
και καλά για να εκπέμπουν και την απαραίτητη
σοβαρότητα. Και τελικά τι καταφέρανε; Να τις παρουσιάζουνε σαν χήρες για να μη πω σαν μάγισσες. Μ΄ αρέσει μάλιστα που χαμογελάνε κιόλας. Και καλά η Στάη να χαμογελάει και με το δίκιο της. Απ΄ όλα τα κανάλια έχει φύγει και όλα τα κανάλια την παρακαλάνε μετά να τους προτιμήσει στάζοντάς της του κόσμου τον μπερντέ.
Εσύ όμως ρε φουκαριάρα Ζαχαρέα τι χαμογελάς; Εχεις την εντύπωση ότι θα προλάβεις να αρθρώσεις λέξη δίπλα στην Ελλη; Αμάσητη θα σε καταπιεί όπως ο βόας τη λεία του. Τα σπασμένα της θα βγάλει η Στάη για όσα τράβηξε (ή νομίζει ότι τράβηξε, διαλέγεις και παίρνεις) με τον Ευαγγελάτο.
Κι εγώ τώρα δεν λέω ότι θα επιχειρήσει η Στάη να την καπελώσει τη Ζαχαρέα σώνει και καλά. Αλλά θα το κάνει ακόμα και άθελά της. Είναι τέτοιο το στιλ της. Οσο μπόι της λείπει
τόσο τσαγανό έχει. Πώς την είχε πει ο Γιαννόπουλος; Τσούγδω! Eίναι τσούγδω, αλλά αυτό χρειάζεται στην τηλεόραση. Σάμπως τώρα ποιος είναι αυτός που ανεβάζει τα νούμερα; Αυτός που κάνει τον περισσότερο σαματά. Κακαουνάκης, Τράγκας και σία. Οσο πιο πολύ φωνάζεις τόσο πιο μάγκας θεωρείσαι.
Κι η Στάη τώρα θα την παίρνει τη μπουκιά από το στόμα από τη Ζαχαρέα. Εδώ κατάφερνε και την έπαιρνε από την Τρέμη. Θα φτουρήσει η Μάρα; Κι όπως είναι και χαμηλών τόνων μας βλέπω να βάζουμε μετρητή για το πόσες λέξεις θα λέει σε κάθε δελτίο.
Μη σου πω ότι το βλέπω να μπαίνει και στο στοίχημα. Αμα καταφέρει να μιλήσει πάνω από πέντε λεπτά στο σύνολο η Μάρα θα παίζεται όβερ.

No comments: