Sunday, August 31, 2008

Πατέρα τα ΄μαθες τα νέα;






Η ήττα φέρνει πίκρα. Λογικό. Ειδικά όταν έχεις μεγάλες προσδοκίες. Αλλά από την άλλη, ευτυχώς η σφαλιάρα ήρθε στην πιο κατάλληλη στιγμή. Για να κοπεί ο τουπές, να σταματήσει να βγαίνει η γλωσσίτσα. Γιατί αυτό το πράγμα που εμφανίστηκε μέσα στο γήπεδο δεν ήταν ομάδα. Και δεν μου λέει εμένα τίποτα το λάθος του Βασσάρα στο πέναλτι. Και χωρίς αυτό το πέναλτι πάλι η ομάδα δεν άξιζε να κερδίσει. Σταματήστε λοιπόν τις επισκέψεις στα κότερα και τις κιτς φωτογραφίες και βάλτε το κεφάλι κάτω να δουλέψετε.

Δεν μας έκανε ο Κυργιάκος. Προπάντων η τάξη και η ηθική.

Γεια σου Κύρο, ανοιχτομάτη!

Ενα γκολάκι είναι λίγο πολύ λίγο...

Δύο γκολάκια είναι λίγα τι να πω
(ας όψεται το δοκάρι του Σκόκο)

A ρε Μουρίνιο, γέλια που θα έριξες...

ΥΓ. Πώς το είπε ο Τεν Κάτε; "Είμαστε περίπου στο 75%". Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι πώς θα ήταν το 50%.
ΥΓ1. Βύντρα - Σαριέγκι, το δίδυμο της συμφοράς.
ΥΓ2. Τον είδαμε και τον Μουν. Τελικά ούτε δεξί μπακ έχουμε.
ΥΓ3. Βούτυρο στο ψωμί του Κυργιάκου ήταν ο τρόπος που παίξαμε.
ΥΓ4. Μπράβο του, του μάγκα του Δώνη.
ΥΓ5. Καραγκούνης, τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.
ΥΓ6. Πού είναι η ανάπτυξη οέο; Πού είναι οι ευκαιρίες, οέο; Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη...
ΥΓ7. Πολύ πέναλτι το πέναλτι...
ΥΓ8. Ο Γκάμπριελ μπακ δεν είναι. Χαφ με την πραγματική σημασία της θέσης δεν είναι. Τι είναι;
ΥΓ9. Πού είναι ο Μάτος;
ΥΓ10. Κοίτα φίλε μου καιρό που βρήκε να φύγει ο Ριβάλντο!
ΥΓ11. Τεντά μου, λυπάμαι που θα στο πω, αλλά ΣΚΑΤΑ τα έκανες σήμερα!
ΥΓ12. Πάμε σαν άλλοτε, πάμε σαν πάντοτε. Ηττα πριν από διακοπή πρωταθλήματος.

30 comments:

The Bgt said...

ψυχραιμια τεκνα μου!
Αληθεια προλαβαινουμε να παρουμε μεχρι αυριο 2 επιθετικους και 2 αμυντικους? χα χα χα :D

υσ1 Πατερας - Παραγκα : 0 - 2.

υσ2 Αποκαλούσε συνεχεια ο τυπος της Νοβα Ισπανο το Σαριεγκι.. ωχ αμαν..τη βλεπω την Ετα να επιχειρει στην Αθηνα οσονουπω :D

υσ3 μπρε, για να μπερδεψουμε το Μουρινιο παιξαμε ετσι. Γιατι με τη Φεγγαρω και τη Γαβριλω ξανα στα δεξια και το Σαλπιγγιδη μπακ πισω απο το φορ δε νομιζω να ματαπαιξουμε!

υσ4 ωραια ειναι τα υστερογραφα!!!

υσ5. Παντως δε νομιζω οτι το προβλημα ηταν τοσο στο κεντρο της αμυνας οσο στο κεντρο γενικως. Που ηταν ο Σιλβα? οεο?

gatti said...

@the bgt: Δεν θα πάρουμε για να μην χαλάσουμε τις ισορροπίες στην ομάδα! Μπου χα χα χα!

ΥΓ1. Φαντάσου να μην είχε προειδοποιήσει. Αν και εντάξει, θα το θεωρήσω άστοχο να σταθούν αύριο οι φυλλάδες στη διαιτησία. Θα έσωζε την εικόνα σου μια ισοπαλία, ας πούμε;

ΥΓ2. Τώρα που λες για τον τύπο της Νόβα, τι τον βάζουνε τον γαύρο να μεταδίδει δικούς αγώνες ρε!

ΥΓ3. Ναι γι΄ αυτό το κάναμε, αλλά μπερδευτήκαμε εμείς αντί για τον Πορτογάλο.

ΥΓ4. Ετσι! Ετσι! Θα σας κολλήσω όλους με τα υστερόγραφα!

ΥΓ5. Το πρόβλημα είναι παντού. Και στο κέντρο και στην άμυνα και στην επίθεση...

Αντε με τις υγείες μας!!!
;-)

The Bgt said...

Την εικονα δε θα την εσωζε αλλα θα ησουν -2 αντι -3. Αλλα εκει ειναι μια απο τις διαφορες μας με το γαυρο. Οταν εκεινος εκτιζε ομαδα απο την αρχη η παραγκα δεν τον αφηνε να χανει.
Εγω δε θελω προστασια, θελω ισονομια.

Τεσπα! Το πρωταθλημα δε με ενδιαφερει. Θελω να φτιαξουμε ομαδα ακομη κι αν μας παρει 2-3 χρονια.

The Bgt said...

υσ! Δεν εβαλα υστερογραφο!!!

kakaskimos said...

Τους δύο παίκτες που λέτε ότι υστέρησαν (Καραγκούνη, Σίλβα), τους εκθείασε το Τεντάς !!!
Καλή αρχή πρωταθλήματος :)))

gatti said...

@the bgt: Το τελευταίο πράγμα που θέλω τώρα που γίνεται μια νέα προσπάθεια, είναι να κάνω πάλι τον μπακάλη, να ζυγίζω και να σημειώνω σε ποια ματς αδίκησε εμάς και σε ποια ευνόησε τους άλλους. Ηδη απ΄ ό,τι ακούω στα ραδιόφωνα, η γραμμή που περνάει είναι αυτή για την διαιτησία. Και αυτό το θεωρώ λάθος. Γιατί θα αποπροσανατολίσει τους πάντες στην ομάδα. Οχι ρε, δεν χάσατε εξαιτίας της διαιτησίας (που σίγουρα δεν ήταν σωστή). Χάσατε γιατί είχατε ανύπαρκτο κέντρο, ανύπαρκτη άμυνα και δεν καταφέρατε να κάνετε ούτε μία ευκαιρία. Κι εσύ Τεν Κάτε έχασες επειδή δεν έστησες σωστά την ομάδα και επειδή ούτε με τις αλλαγές κατάφερες να της αλλάξεις τη μοίρα. Αυτή είναι η ουσία.

Δεν γκρινιάζω, θα περιμένω. Δεν χάθηκε ο κόσμος με μια ήττα. Αλλά θα χαθεί ο κόσμος αν πιστέψουν ότι φταίνε άλλα πράγματα από αυτά που φταίνε πραγματικά.

Οσο για το άλλο που λες κι εγώ συμφωνώ. Ισονομία πρέπει να υπάρχει. Το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσε να κάνει αυτή τη
στιγμή η διοίκηση, εν θερμώ, από όσα θα γραφτούν για τη διαιτησία (και θα γραφτούν πολλά, θα το δεις αύριο), είναι να επιχειρήσει να γκρεμίσει την παλιά παράγκα και να φτιάξει δική της.

Ομάδα θέλουμε να φτιάξουμε, όχι παράκεντρα εξουσίας!



@kakaskimos: Δεν μου λέει κάτι που ο τεντάς τους εκθείασε. Δεν θα έβγαινε να κατηγορήσει δημόσια τους παίκτες του.

Μου λέει όμως πολλά που εσείς οι γαύροι βγήκατε σαν τα ...σαλιγκάρια μετά τη βροχή για να σχολιάσετε την δική μας ήττα, ξεχνώντας τόσο γρήγορα το δικό σας κάζο. ;-)

squarelogic said...

Εν συντομια και τα δικα μου ψήγματα σοφίας:
1.Ο Δώνης σαν ντόπιος "πηρε τα μέτρα' του Τεν Κατε παιζοντας μας όπως ακριβως τον βόλευε με τους 3 δαίμονες που έχει μπροστά,δίνοντας μας χώρο και παίζοντας κοντρα.
2.Απ τη στιγμη που η αμυνα δεν εμπνεει εμπιστοσυνη και δεν εχεις γρηγορους πλαγιους χαφ δε μπορεις να γυρισεις τετοιο παιχνιδι.
3.Πόσο ακομα ρε Λουκά,πόσο???
4.η φυγη του Ριβαλντο ηταν κρυφή ευλογία για την ΑΕΚ.Απαλλαχτηκε απο ενα 37άρη περιπατητή που δεν ταιριαζε στην φιλοσοφια του Δώνη και με τα χρηματα που εξοικονομηθηκαν αλλα και υπό την ασφυκτικη επικοινωνιακη πίεση προχώρησε σε 2 ακριβες και ουσιαστικες μεταγραφές που της προσδίδουν ταχύτητα κι αποτελεσματικοτητα που στερείτο μεχρι τωρα.
5.Οχι οτι καιγόμουν για Τζεμπούρ,αλλά μήπως το οτι ο "μετρημένος" Ντέμης εδωσε τα 3,15 εκ. είναι μια ήττα για την πολυμετοχική "Τσέλση¨" της Αθήνας που εχει μείνει δίχως αξιοπιστο σεντερ μπακ για 200 χιλ το χρόνο?

Γενικα φαίνεται οτι δαπανηθηκαν πολλα χρηματα για παικτες που δεν προσέθεταν τόσο στο αγωνιστικο προφίλ της ομαδας αλλά σηματοδοτούσαν επικοινωνιακες επιτυχίες.Θεμιτό αλλά αγωνιστικά από ανούσιο έως και εγκληματικο απ την στιγμη που στερησαν πόρους απο μεταγραφές ουσίας.

takola said...

Βίντρα-Σαριέγκι δίδυμο της απελπισίας, όντως. Έλειψε όμως και το πάθος. Παρόλη την παρουσία του Καραγκούνη ο ΠΑΟ έμοιαζε αδιάφορος, κρύος. Τέσπα. Το Αεκάκι θα το περιποιηθούμε δεόντως σε δυο βδομάδες...

gatti said...

@squarelogic: Δυστυχώς από εδώ και πέρα θα πούμε πολλά και για τη διοίκηση και για τους παίκτες αλλά και για τον Ολλανδό.

1. Ο Δώνης μπήκε διαβασμένος στο παιχνίδι σε αντίθεση με τον δικό μας. Μας άφησε χώρο και προτίμησε να παίξει με αντεπιθέσεις. Αν έχανε σήμερα θα τα άκουγε, τώρα που κέρδισε είναι πρώτος μάγκας.

2. Το παιχνίδι δεν επρόκειτο να γυρίσει μέχρι αύριο να παίζαμε. Ηταν στραβό από την αρχή το κλίμα και συνέχισε να είναι και μετά τις αλλαγές. Ημασταν φλύαροι, ασύνδετοι και προβλέψιμοι.

3. Πέρσι έλεγα τι μέσον έχει και παίζει ο Τζιώλης. Φέτος τι πρέπει να πω για τον Λουκά;

4. Για τον Ρίμπο τα είχαμε πει τότε που έγινε το "μπαμ". Πως η φυγή του θα κάνει καλό στην ΑΕΚ. Xάρη στη φυγή του λύθηκαν τα χέρια του Δώνη και η ομάδα υποχρεώθηκε να κάνει μεταγραφές. Και μάλιστα οι τελευταίες είναι και οι πιο ουσιαστικές της μεταγραφές που σημαίνει πως όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο.

5. Δεν ήθελα - ακόμα - να μπω στη διαδικασία να αξιολογήσω τις μεταγραφές που κάναμε (ή δεν κάναμε), αλλά κάτι μου λέει ότι δύσκολα θα το αποφύγω. Κι εγώ πιστεύω ότι έγιναν κακές επιλογές, αλλά θα περιμένω λίγο ακόμα. Αναρωτιέμαι μόνο, πώς γίνεται πράγματα που τα βλέπουμε όλοι τόσα χρόνια να μη τα βλέπουν εκεί στην ΠΑΕ.



@takola: Για Βύντρα - Σαριέγκι τι να πω... Δεν θέλω ούτε να τους βλέπω πια. Οσο για τον Καραγκούνη, θα σου πω πώς αισθάνομαι εγώ για τον Καραγκούνη.
Με εκνευρίζει απίστευτα η συμπεριφορά του (ντρίμπλες, διαμαρτυρίες, πεσίματα κ.λπ.) και θεωρώ ότι καθυστερεί την ανάπτυξη της ομάδας. Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλω να τον βλέπω! Μετά έρχεται ένα ματσάκι σαν αυτά στην Ευρώπη με τη Σπάρτα ή την Ντιναμό Τιφλίδας που όλοι είναι πελαγωμένοι και έρχεται ο "Κάρα" που είναι "βούτυρο στο ψωμί του" τέτοια παιχνίδια και τον βλέπω να κάνει τη διαφορά. Και αμέσως πισωγυρίζω και σκέφτομαι πως τον έχω αδικήσει και ότι το πάθος του δεν το έχει άλλος παίκτης και είναι απαραίτητος. Και πάνω που κάνω αυτές τις σκέψεις έρχεται ένα παιχνίδι που τα κάνει όλα, μα όλα, λάθος. Ε, τελικά δεν τις χρειάζομαι τέτοιες εναλλαγές συναισθημάτων. Αυτό το πράγμα είναι "χτικιό". Ας μου λείπει!

The Bgt said...

Πατε για υπνο καλε!

island said...

Ξέρω άλλα έλεγα χθες γατάκι αλλά σαν να το ήξερα. Βαθιά μέσα μου. Το ότι δεν τον είδα τον αγώνα ήταν το κερασάκι. Δεν ήθελα βλέπεις να χαλάσω ένα ονειρεμένο τετραήμερο.

Μέχρι τις 12 κλείνουν οι μεταγραφές. Αν και από ότι ακούω στα ραδιόφωνα όλοι οι συμβάζελοι λένε πως το ρόστερ της ομάδας είναι καλό. Τον Βύντρα τον προτιμώ δεξιά. Ξέρω πως έχει πόδι διαβήτη αλλά τουλάχιστον δεν περνάνε πολλοί από εκεί. Όσο για την άμυνα(κέντρο). Μήπως να επέστρεφε ο Γκούμας στην ενδεκάδα για να μπορέσει ίσως στα 30φεύγα να κάνει κάτι; Άλλη αναλλακτική δεν έχουμε.

Στο είχα ξαναπεί πως με έναν επιθετικό μπροστά δεν πάμε πουθενά. Πρέπει ο Σάλπι να ξαναβρεί την θέση του ώστε να αποκτήσουμε ταχύτητα και οι αντίπαλες άμυνες πονοκεφάλους.

Ο Κύρος προσδίδει κύρος στο πρωτάθλημα με τα διαπιστευτήριά του. Εδώ και καμιά δεκαριά αγώνες που μας έχει σφυρίξει μα ςέχει στήσει στον τοίχο. Οι γαύροι γιατί φωνάζουν γι αυτόν;

Μιας και είπα γαύροι...Βγήκαν σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή...

Κρίμας

mamma said...

Άντε, καλό μήνα:)

tzonakos said...

- Καλημερα, καλό μήνα.
- Μια ήττα δεν ειναι καταστροφή.
- Αλλες 7 ήττες θα ειναι.

Πόσες ήττες δικαιούται μια οποιαδήποτε ομάδα του πλανήτη μεσα σε ενα πρωτάθλημα ;

- Γίναμε προπονητές όλοι.
- Ο Τεν θα αλλάξει πράγματα και σύντομα.
- Βάλε Γκούμα.
- Αυτο το μΠέναλντι ΤΕΝ το ΚΑΤάλαβα.
- Θέλω περισσότερη ταχύτης στο ομάδα.

Ακουσα κατι για επεισόδια πριν το ματς, τι παίχτηκε ;

irene said...

χελοο!!
επέστρεψα από διακοπές ..
για το ματσ χθες , μάλλον η υπεραισιοδοξία φταίει, μέχρι κ εγώ φοβόμουν να δω , την αρχή να φανταστείς την έχασα , φοβόμουν οτι θα τρώγαμε καμμιά 3αρα ..

πριν το γκολ δεν πολυέλεγε το ματσ , απλώς δεν το περίμεναν κ τα έχασαν μετά..

δεν ενθουσιάζομαι γιατί κ πέρισυ έτσι έκανα κ άσε , ούτε uefa δεν είμαστε..

"ζαχαρούλα.." said...

Καλό μήνα.... καλή εβδομάδα... καλό φθινόπωρο!!!!

φιλάκιαααααααα....!

υγ σαν χανουμάκι , είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!

νατασσΆκι said...

Λοιπόν, εχθές που άκουσα το αποτέλεσμα εσένα σκεφτόμουν!
(αλλά εμείς είμαστε χαρούμενοι ως οικογένεια, οπότε...)

Καλό μήνα γατί μου, καλή βδομάδα

και καλύτερη συνέχεια από δω και πέρα!
:)

:***

gatti said...

@the bgt: Πήγαμε για ύπνο. Αλλά μας κόλλαγε, νομίζεις;



@island: Eμ, άλλα έλεγες βέβαια. Ενώ εγώ που το είχα δει το ...όνειρο, ήμουν επιφυλακτική.
Τον Βύντρα τον προτιμώ στην εξέδρα. Κι ας μου λένε ό,τι θέλουν. Προτιμώ να εμπιστεύομαι τα μάτια μου. Να επιστρέψει ο Γκούμας; Ναι, είναι πολύ καλύτερη λύση. Αλλά παράλληλα και ΜΕΓΙΣΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ. Μετά κατηγορούσαμε τον Γιαννάκη που ζητούσε τριετές συμβόλαιο και περισσότερα λεφτά. Αφού το ξέρει ο άνθρωπος πως πάλι μ΄ αυτόν θα την βγάλει στο κέντρο της άμυνας ο πολυμετοχικός που ξόδεψε 20 και εκατομμύρια ευρώπουλα στις μεταγραφές.

Αν υπάρχει κάτι που με στενοχωρεί περισσότερο από όλα είναι αυτό που λες. Οτι πάμε με έναν επιθετικό μπροστά. Οτι δηλαδή ο τεντάς έχει στο μυαλό του ένα σύστημα και δεν το αλλάζει. Μετά λέγαμε για τον Δώνη που έχει κολλήσει στο 4-3-3. Αυτός είναι καλύτερος που έχει κολλήσει με έναν στην κορυφή; Α, ξέχασα στο τέλος του αγώνα έβαλε και τον Πετρόπουλο. Πλάκα κάνουμε; Αμάσητους τους κατέβασε ο Κυργιάκος! Εχεις τον Σαλπιγγίδη που είναι ο μόνος που με την ταχύτητά του μπορεί να τους δημιουργήσει προβλήματα και τον αφήνεις να βολοδέρνει.

Του Κύρου και των βοηθών του ήταν απλά ανικανότητα. Δεν δέχομαι ότι ο Κύρος μας έστησε. Απλώς, φωνάζει τόσο πολύ η ΑΕΚ για πάρτη του, που προσπαθεί να είναι προσεκτικός και από την πολλή ...προσοχή γίνεται αυστηρός μαζί μας.

Οι γαύροι φωνάζουν γιατί ξέρουν ότι "λάσπη, λάσπη, κάτι θα μείνει στο τέλος".

Διάβασε σήμερα πόσα λογοπαίχνια υπάρχουν σχετικά με το κότερο! Aς πρόσεχαν!



@mamma: Καλημέρα mamma μου! Καλά μας ...μπήκε ο μήνας! :))

Φιλάκια!



@tzonakos: Kαλό μήνα και σε σένα!

Μια ήττα δεν είναι καταστροφή, αλλά αν συνεχιστούν αυτές οι εμφανίσεις δεν θα μείνουμε στη μία.

Στο ελληνικό, δικαιούται τόσες ήττες, όσες μπορεί να ανατρέψει στα μεγάλα ντέρμπι. Υπό αυτή την έννοια η χθεσινή ήταν δπλή.

Δεν χρειάζεται να είμαστε προπονητές για να δούμε ότι αυτό το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας είναι για γέλια. Ούτε πως ο Σαλπιγγίδης χάνεται στην θέση που παίζει.

Η ταχύτητα σου χρειάζεται όταν ο αντίπαλός σου έχει κέφι να παίξει επιθετικά και να ακολουθήσει τον - όποιο - ρυθμό δίνεις. Στην Ψωροκώσταινα που οι 9 στις 10 ομάδες παίζουν σύστημα - ταμπούρι δεν σου είναι απαραίτητη. Περισσότερο απαραίτητη σου είναι η ικανότητα να διασπάσεις άμυνες απέναντι σε ομάδες που δεν βγαίνουν μπροστά.

Τα επεισόδια αφορούσαν τους ΑΕΚτζήδες Πλακώθηκαν μεταξύ τους.

Καλημέρα!



@irene: Καλώς το μου!
Εκεί την πάτησε η πολυμετοχική Πανάθα! Στην υπεραισιοδοξία για να μην πω στην υπεροψία.
Τώρα όμως θα αναγκαστεί να ξεκαβαλήσει το καλάμι και να πιάσει δουλειά.

Φυσικά δεν το περίμεναν. Είχαν κατοχή μπάλας και νόμιζαν ότι κάτι έκαναν. Αυτό είναι που λένε "πολύ κοκο και από αβγό τίποτα".

Καλά κάνεις και δεν ενθουσιάζεσαι. Κοίτα τους ...ενθουσιασμένους τι έπαθαν! :)))



@"ζαχαρούλα..": Καλώς την! Ολες οι ΑΕΚτζούδες μαζεύτηκαν σήμερα! :))

Γιατί να μην είσαι χαρούμενη; Μόνο εμείς είμαστε ασορτί με την έναρξη του φθινοπώρου!

Καλό μήνα Ζαχαρένια μου!
Φιλιά!



@νατασσούκο: Aυτή είναι η πλάκα! Χαίρονται οι ΑΕΚτζήδες, χαίρονται και οι γαύροι! Αυτό πού το πας;

Μπα, δεν είχα καλό προαίσθημα για το ματς. Δες σε παρακάτω ποστ τι γράφω σε όσους θεωρούσαν σίγουρη τη νίκη μας.

Καλό μήνα και σε σένα Νατάσσα μου!

Φιλιά!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλό μας μήνα gattaki μου!!!

gatti said...

@pavlos: Kαλό μας μήνα Παυλούκο μου! :))))

The Torch said...

Από το βάθρο του νικητή μπορώ να σου πω ότι το φχαριστήθηκα. Κι αυτό διότι τα φτερά μου ήταν πολύ κατεβασμένα. Και ήμουν πολύ κουμπωμένος. Την προηγούμενη φορά που είδα παιχνίδι και ήμουν κουμπωμένος ρίξαμε 4 στον Ολυμπιακό. Ίσως να είναι σημαδιακό. Βέβαια μετά τα κάναμε μπαρμπούτσαλα, αλλά δεν πειράζει. Πάντως είναι αλήθεια ότι επειδή σε αυτόν τον πλανήτη υπάρχει και η βαρύτητα, δύναμη ακατανίκητη που κατεβάζει την μπάλα στο χορτάρι, το να έχεις κανείς την μύτη ψηλά -αλά ευρωπαϊκά- και να αρνείται να την κατεβάσει έχει σαν αποτέλεσμα να μην βλέπει το δέρμα που περνάει κάτω από τα πόδια του. Όχι ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι χθες, αλλά λέμε τώρα.

houli_v said...

Ο Τ.Κ. δήλωσε το Σάββατο ότι δεν καταλαβαίνει γιατί όλοι λένε κατά του Βύντρα μιας και στο παιχνίδι με τους Τσέχους ήταν ο κορυφαίος .
Δεν πειράζει , θα πονέσει λίγο αλλά θα καταλάβει .

Όσο για το ματς σε καμία περίπτωση δεν αξίζαμε την ήττα (αυτό δε σημαίνει ότι είμαι ευχαριστημένος με το τι είδα στο ματς)

gatti said...

@the torch: Kάθε ...κούμπωμα και ζημιά είσαι βρε torch μου! :-p

Nα με ειδοποιήσεις όποτε θα ξαναείσαι κουμπωμένος να παίξω νίκη της ΑΕΚ στο στοίχημα, να βγάλω κι εγώ κάτι!

Η υπεροψία δεν είναι καλός σύμβουλος. Ελπίζω να το κατάλαβαν πια. Ευτυχώς που η σφαλιάρα ήρθε νωρίς. Αν βέβαια έχουν καθαρό μυαλό να εκτιμήσουν την κατάσταση και αν μπορούν να διαχειριστούν σωστά την ήττα...



@houli_v: To κακό είναι ότι πονέσαμε κι εμείς. Και προσωπικά αρνούμαι να πονάω από λάθη ενός παίκτη που φωνάζω χρόνια τώρα ότι είναι ακατάλληλος. Θέλω να πω, ο Τεν Κάτε να πληρώσει την κακή του εκτίμηση, εγώ που δεν έκανα κακή εκτίμηση, γιατί;

Μπορεί να μην αξίζαμε την ήττα, αλλά σίγουρα δεν αξίζαμε και την νίκη. Θα μου πεις, χάθηκε ο ...ίσιος δρόμος; Υπάρχει και η ισοπαλία.
Ναι, υπάρχει, αλλά εσύ είχες παραμυθιάσει το κοινό σου ότι θα μπεις μέσα και θα ρίξεις τρία γκολάκια στο χαλαρό! Αρα, θεωρείς ότι έχεις ομάδα. Ε, αυτή την ομάδα δεν την είδαμε!

The Bgt said...

Η αληθεια ειναι οτι ο σχεδιασμος των μεταγραφων μας μαλλον φαινεται λιγο ατυχης μεχρι στιγμης:

Χριστοδουλοπουλος και Κλαιτον αποκτηθηκαν για να μην τους παρει ο Γαυρος.
Αποτυχια με Τζιμπουρ ενω ειναι ξεκαθαρο οτι χρειαζομαστε επιθετικο και μειναμε με το Μαντζιο..
Το Παγερανο τον παρακαλαγαμε 1 μηνα.
Το Ζιβε αλλον ενα.
Και μειναμε με Βυντρα.

Δεν ειναι και το τελος του κοσμου, αλλα μην εκτιθεσαι με φανφαρονικα του στυλ "θα γινουμε Τσελσι", και θα τα σαρωσουμε ολα, χαμμερ και φερραρι και ολα τα αλλα για τις παναθηναϊκες καρδουλες.

Ο Τζιγγερ σημερα θα κρυφογελαει. Και θα εχει δικιο. Τελικα δεν ειναι τοσο απλο να κτισεις μια ομαδα, κε Πατερα μας και κε Βγενοπουλε μας.

Στα Ευρωπαικα δε τους φοβαμαι αμυντικα, παρα μονο με την Ανο.
Οταν ο Παο ειναι φαβορι..αϊε αϊε αϊε αϊε αϊε καραμπα!

zouk said...

Εγω δεν το ειδα το παιχνιδι γιατι ημουν σε ενα γαμο.Μαλλον ειναι καλυτερα απο το να το εβλεπα.

Το κακο ειναι οτι η γκρινια αρχισε.
Εγω θα περιμενω να την δω κι αλλο την ομαδα.Το ειχαμε πει απο την κλειρωση οτι δεν ειναι καλο να εχουμε ντερμπυ στην πρεμιερα.Οποτε δεν αλλαξε κατι.Χασαμε το ντερμπι και παμε για αλλα.Το μονο που θελω,ειναι να δω παθος στο επομενο παιχνιδι,γιατι αυτο καταλαβα οτι ελλειπε πανω απ ολα.

gatti said...

@the bgt: Αλήθεια, ο Χριστοδουλόπουλος πού ήταν; Εντάξει ο Κλέιτον είναι τιμωρημένος και ο Ρουκάβινα τραυματίας. Ο Λάζαρος δεν είχε θέση στην αποστολή; Ο Μελίσσης πόσο χειρότερος είναι από Βύντρα και Σαριέγκι;

Αναρωτιέμαι, πώς είναι δυνατόν να μην παίρνουμε στόπερ επειδή δεν θέλει ο Τεν Κάτε όταν τις μισές από τις μεταγραφές που κάναμε τις κάναμε εν αγνοία του. Και μη μου πει τώρα κάποιος ότι είδε σε κασέτες και έδωσε εντολή να αποκτηθεί ο Κλέιτον και Λάζαρος. Αρα, γιατί όχι και στόπερ; Εδώ δεν υπάρχει ανακολουθία λόγων και έργων;

Εννοείται πως δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά δεν παραμυθιάζεις τους οπαδούς, ούτε συμπεριφέρεσαι λες και έχεις κερδίσει το Διηπειρωτικό πριν καλά καλά ξεκινήσει το πρωτάθλημα (όχι ότι δεν φταίμε κι εμείς που "μασήσαμε").

Ο Τζίγγερ δεν ξέρω αν θα κρυφογελάει. Με το 50% του ΜΚ και το πάνω χέρι στη νέα διοίκηση, είναι σαφές πως του πέρασε σε αρκετά θέματα, όπου προφανώς οι άλλοι δεν ήθελαν να του πάνε κόντρα στο ξεκίνημα διαταρράσσοντας με το καλημέρα το καλό κλίμα.

Καλά ούτε κι εγώ τους φοβάμαι. Το πολύ πολύ να πάρουμε σειρά στο παλιό ανεκδοτάκι που είχε βγει για το γαύρο.

"Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση όπου οι ομάδες χωρίζονται σε ομίλους. Οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου προκρίνονται στους 16. Ο τρίτος πάει στο ΟΥΕΦΑ. Και ο τέταρτος Πειραιά... (λες φέτος να πάει Παιανία;)".

gatti said...

@zouk: Kαλά ποιος προγραμματίζει τους γάμους του νύχτες πρωταθλήματος με ντέρμπι; Α πα πα...

Κι εγώ είπα ότι θα περιμένω, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να περιμένω τελικά. Πάντως μοιάζει σα να μην άλλαξε μια μέρα. Ακόμα και η ήττα έγινε παραμονές διακοπής πρωταθλήματος έτσι ώστε να "σέρνεται" η μουρμούρα για καιρό. Οπως ακριβώς πέρσι...

Alexandros said...

Καλησπέρα gatti!

Ήμουν μέσα στο ΟΑΚΑ και είδα τον αγώνα. Σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανησύχησα. Μέσα από το γήπεδο ο ΠΑΟ σου έδινε την εντύπωση ότι αδυνατεί να κάνει έστω μία υποψία ευκαιρίας. Η ΑΕΚ νίκησε πολύ εύκολα. Όσον αφορά τον Βασσάρα, έδωσε το αμφησβητούμενο πέναλτι και από εκεί και πέρα έπαιξε 70-30 Παναθηναϊκό. Αν έπαιζε 50-50 το κοντέρ θα έγραφε τουλάχιστον 3-0. Όσα αναφέρω είναι οι προσωπικές εκτιμήσεις και απόψεις μου. Θεωρώ πάντως ότι δεν απέχουν και πολύ απο την πραγματικότητα!

gatti said...

@alexandros: Kαλώς τον ...Σκανδιναβό! Πώς τα πέρασες; Εκεί που έφτασες, έπρεπε να επισκεφτείς και το Φάρουμ, που θα παίξει ο γαύρος.

Οχι, δεν νομίζω να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα οι προσωπικές σου εκτιμήσεις.
Ο Βασσάρας έκανε την πατάτα με το πέναλτι και μετά προσπαθούσε να συμψηφίσει. Κλασική νοοτροπία των Ελλήνων διαιτητών να επιχειρούν να διορθώσουν το ένα λάθος με καινούργια. Γι΄ αυτό και έγραψα πως ο Βασσάρας δεν ήταν στημένος. Ηταν απλά ανίκανος. Και στον Σαριέγκι χαρίστηκε και μας έκανε κακό, γιατί αν τον απέβαλε θα γλιτώναμε καμιά αγωνιστική. Ασε που τίναξε το παιχνίδι στο αέρα σταματώντας το κάθε ώρα και λεπτό και αρχίζοντας τις διαβουλεύσεις με τους παίκτες.

Πάντως, μην κοιτάς πως επειδή συζητάμε για τα χάλια του Παναθηναϊκού η ομάδα σου έγινε καμιά σούπερ ομάδα. Αν συνεχίσει έτσι, θα αντιμετωπίσει προβλήματα. Αλλο που χθες έπαιξε κόντρα στον ...αόμματο! Πιστεύω όμως ότι έχει περιθώρια βελτίωσης και έχω εμπιστοσύνη στον Δώνη.

Alexandros said...

Πέρασα πολύ καλά! Το κακό είναι ότι όταν επισκέπτεσαι τόσο προηγμένα κράτη , σε πιάνει μελαγχολία για το χάλι της χώρας μας. Αν έχεις πάει Σκανδιναβία καταλαβαίνεις τι εννοώ. Οι άνθρωποι είναι πολύ μπροστά. Και μην ακούς αυτά που λένε ότι είναι ψυχροί και μουντοί. Μια χαρά είναι...
Όσον αφορά την ΑΕΚ , θεωρώ ότι η ομάδα που θα παρουσιάσει στην πορεία του πρωταθλήματος θα είναι 2 κλάσεις πάνω από αυτήν που βλέπουμε. Για αυτόν τον λόγο θεωρώ ότι οι νίκες στην αρχή είναι όλο το κλειδί. Αν η ομάδα μαζέψει αρκετούς βαθμούς τώρα που δεν παίζει καλά στην συνέχεια δεν την φοβάμαι. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τίποτα βέβαια. Όλα αυτά μπορεί να ανατραπούν με το ένα πολύ κακό αποτέλεσμα. Άλλωστε δεν είναι λίγοι αυτοί που εύχονται η ομάδα να αποτύχει για να έχουν πάτημα να ξεσπάσουν στο συνήθη ύποπτο.

gatti said...

@alexandros: Δεν έχω πάει, αλλά έχω συναναστραφεί ανθρώπους από αυτές τις χώρες και είναι όπως τα λες. Μια χαρά πολιτισμένοι άνθρωποι, καθόλου ψυχροί και μουντοί. Αλλά είναι κλασική η τάση μας να γενικεύουμε αλλά και να ισοπεδώνουμε. Τέλος πάντων...

Κι εγώ το πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα γίνει ακόμα καλύτερη, αλλά σίγουρα το καλό ξεκίνημα βοηθάει, αφού στα πρώτα ματς οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμοι.

Οσο για τις ...ευχές που λες υπάρχουν και σε μας. Ξέρεις πόσοι υπάρχουν που θα χαρούν στο Παναθηναϊκό σε περίπτωση αποτυχίας, μόνο και μόνο για να νοιώσουν δικαιωμένοι;