Sunday, September 7, 2008

Κρατάς μόνο τα βασικά


Πώς το λέει εκείνη η διαφήμιση με τον τύπο που η γυναίκα του του περιγράφει πώς πέρασε τη μέρα της στα ψώνια και το μόνο που του εντυπώνεται στο μυαλό είναι ότι πήρε ένα νέο σετ εσώρουχα; ΄Η στο ...sequel που είναι αραγμένος στην ξαπλώστρα και από όλη τη συνομιλία της γυναίκας του με τη μάνα της του μένει στο μυαλό το γεγονός ότι η αγαπημένη του ...πεθερούλα θα έρθει να τους γ@#$@ τις διακοπές;


Ενα τέτοιο πράγμα ήταν και το σημερινό ματσάκι της Εθνικής ομάδας με το Λουξεμβούργο. Εμφάνιση μηδέν, παιχνίδι της πλάκας, οπότε τι μένει να κρατήσεις; ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ. Και ποια είναι τα βασικά; Η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Είναι το μόνο που μετράει από ένα ματσάκι που θα ξεχαστεί γρήγορα. Και η νίκη ήρθε εύκολα. Ετσι είναι. Εύκολα έρχεται η νίκη όταν κάνεις τα κουμάντα σου στον καταρτισμό του προγράμματος μιας μεγάλης διοργάνωσης και δεν δέχεσαι να δώσεις το πρώτο παιχνίδι της σεζόν στην Αλβανία για παράδειγμα, όπου το ξέρεις ότι θα ...βρομάει μπαρούτι, όταν οι Αλβανοί θα διψάνε να σε κερδίσουνε και εσύ θα πας εκεί αφ΄ υψηλού μεθυσμένος ακόμα από το Εuro της Πορτογαλίας.

Μια χαρά ήταν λοιπόν για πρεμιέρα το παιχνιδάκι εκτός έδρας με τους Λουξεμβούργιους που δεν πολυαγχώνονται για τη μπαλίτσα κι όπως ειπώθηκε και στη μετάδοση πριν από τον αγώνα έτρωγαν σάντουιτς και έπιναν κόκα κόλες και στο ημίχρονο το γύρισαν στα φρούτα και έτρωγαν μπανάνες. Γιατί έτσι κι ήταν καμιά σοβαρή ομάδα αντίπαλός μας στην πρεμιέρα μπορεί να είχαμε και καμιά στραβή σαν αυτή της Γαλλίας στην Αυστρία. Ο μπαρμπα Οτο πάντως, άρχοντας. Τι είχες Ρεχάγκελ τι είχα πάντα! Τραυματίας ήτανε ο Δέλλας, εκεί αυτός, τον έβαλε να παίξει. Και με μισό πόδι θα τον έβαζε βέβαια. Σιγά μην έβαζε τον Παπασταθόπουλο. Τρία κουρασμένα παλικάρια στο κέντρο, Καραγκούνης, Μπασινάς και Κατσουράνης ταλαιπωρούσαν τη μπάλα, εκτός 18άδας ο Νίνης κι ο Πλιάτσικας, μαζί με τον Παπασταθό. Μη τυχόν και αλλάξει κανένα από τα παιδιά του.
Αμα όμως δεν τα αλλάξει τώρα σε ένα εύκολο το παιχνίδι πότε θα τα αλλάξει; Και πότε θα καταφέρουν να παίξουνε οι νέοι στην Εθνική για να γίνει αυτή η ρημάδα η ανανέωση; Αλλά σιγά μη γίνει η ανανέωση! Αυτός είναι ικανός έτσι και παίξει κανα δυο ματσάκια στη Λιβαδειά ο Καψής να τον ξαναφωνάξει στην Εθνική. Εδώ τον φώναζε τότε που είχε μουλιάσει στην πισίνα στο Ρέντη και είχε σπάσει τα νεύρα όλων των γαύρων επειδή έλεγε ότι έχει ενοχλήσεις. Εδώ είχε φωνάξει τον Τσάρτα τότε που ήταν χωρίς ομάδα και έκανε προπονήσεις με τον Θρασύβουλα. Και εγώ δεν λέω. Να τα τιμήσεις τα παιδιά σου ρε μπαρμπα Οτο. Κι εγώ το καταλαβαίνω πως έχεις ένα ιδιαίτερο δέσιμο μαζί τους. Αλλά στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής θα είναι και δυο χρόνια μεγαλύτεροι. Με μαγκουρίτσες θα τους πάρεις στην διοργάνωση;

Κι έπειτα είναι και το άλλο. Αυτό το στιλ παιχνιδιού που παίζεις είναι μια χαρά όταν οι ομάδες που έχεις απέναντι είναι μεγαλύτερες και θέλεις να κρατήσεις τα νώτα σου ανέπαφα και να χτυπήσεις με αντεπιθέσεις. Αλλά με μικρότερες ομάδες πρέπει να δημιουργήσεις και καμιά φάση. Να δείξεις ρε παιδί μου ότι μπορείς να δημιουργείς. Να τον κάνεις τον κλεφτοκοτά απέναντι σε μεγαλύτερους, αλλά μη χτικιάζεις τον κόσμο και απέναντι στους μικρότερους!

***

ΥΓ. Το φάρδος του Γερμανού φάρδος. Στο "Χ" μείνανε η Ελβετία με το Ισραήλ κι έτσι και πάρει το αποτέλεσμα την Τετάρτη στην Λετονία πάλι θα είναι καβάλα στ΄ άλογο.
ΥΓ1. Είδε το Χριστό φαντάρο η Ιταλία μέχρι να πάρει τη νίκη. Τελικά μόνο τυχαία δεν ήταν η επιτυχία των Κυπρίων απέναντι στις ελληνικές ομάδες.

ΥΓ2. Βέβαια, η Κύπρος έχει και Αναστασιάδη! Γεια σου ρε Αγγελε! Κρίμα ρε γαμώτο τέτοια ήττα...

ΥΓ3. Α λα της ο Αντρίκος! Τριάρα έριξε η Αυστρία στους πουρκουάδες.

YΓ4. Γιατί έχω την εντύπωση ότι το κρυφό όνειρο του Ρεχάγκελ είναι να ξαναδεί στην Εθνική Ζαγοράκη, Νικολαϊδη, Τσάρτα;

***

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ("εκπαιδευτικό" για γυναίκες): Κυρίες και Δεσποινίδες, Διαβάστε ΠΟΛΥ προσεκτικά τα παρακάτω μέχρι το τέλος. Αυτές οι πληροφορίες θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αυτή την εποχή (λίγο πριν το Τσάμπιονς Λιγκ).

Φανταστείτε πως βρίσκεστε στον Καλογήρου ένα Σάββατο πρωί. Γίνεται χαμός και περιμένετε στην ουρά για να πληρώσετε. Μία άλλη κυρία βρίσκεται στην αρχή της σειράς στο ταμείο και πληρώνει. Ανάμεσα σε εσάς και τη πρώτη κυρία (που πληρώνει) βρίσκεται μια τρίτη κυρία. Ακριβώς πίσω από το κεφάλι της κοπέλας στο ταμείο βρίσκεται ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ζευγάρι παπούτσια που δεν είχε πέσει στην αντίληψή σας μέχρι πρότινος. Η ταμπέλα από πάνω του γράφει: «Τέλος Εποχής - 50%!!!».

Παράλληλα με τον ενθουσιασμό σας, συνειδητοποιείτε πως η κυρία μπροστά σας κοιτάει ακριβώς τα ίδια παπούτσια που σας χάρισαν στιγμές ακαριαίας ηδονής. Και οι δύο (εσείς και η εν λόγω κυρία) έχετε αφήσει τις τσάντες σας στις αντίστοιχες φίλες σας (γιατί shopping χωρίς την φίλη μας δεν είναι shopping!) και έχετε πάνω σας μόνο τα λεφτά που χρειάζονται για τα ψώνια που κρατάτε. Θα ήταν πραγματικά αγενές και ανήκουστο για μια «chic» κοπέλα σαν και σας να μπείτε μπροστά από την κυρία χωρίς να έχετε την τσάντα με τα λεφτά μαζί σας (σας θυμίζουμε πως την κρατάει η φίλη σας) ενώ πάνω σας έχετε μόνο όσα λεφτά χρειάζονται για να αγοράσετε τα παπούτσια που κρατάτε. Όμως για καλή σας τύχη διασταυρώνετε τα βλέμματά σας με τη φίλη σας η οποία καταλαβαίνει αμέσως την κατάσταση και ετοιμάζεται να σας πετάξει την τσάντα σας προκειμένου να έχετε επιπλέον χρήματα για να αγοράσετε τα πεδιλάκια που μπανίσατε.

Εάν σας την πετάξει, για να την πιάσετε θα πρέπει να προσπεράσετε την κυρία-ανταγωνιστή σας και άρα να αγοράσετε πρώτη τα παπούτσια θα ήταν σωστό και καθόλου αγενές. Έτσι δεν είναι; Απεναντίας εάν περνούσατε μπροστά της πριν η φίλη σας, σας πετάξει την τσάντα (και φαινόταν εν τέλει ότι της φάγατε την σειρά εν ψυχρώ και με μόνο σκοπό να «αρπάξετε» τα παπούτσια από εκείνη) θα ήταν μεν σωστό αλλά πάρα πολύ αγενές (πράγμα που δεν σας αρμόζει). Θυμηθείτε πως θα ήταν τελείως απρεπές να προσπεράσετε πριν σας πετάξουν την τσάντα σας!!!

Ξανασκεφτείτε λίγο όλο αυτό το σκηνικό κυρίες και δεσποινίδες μου.... Λίγο ακόμα.... Μια μικρή προσπάθεια....

Ακριβώς ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Μόλις καταλάβατε τον κανόνα του οφσάιντ!!!!!


Φωτο (bonus):
Από τον Freddos (δική του και η λεζάντα)

Τι να κεράσουμε; Τσόνη ή Κατεσάρ;


11 comments:

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια και μην γελάσεις, επιτέλους κατάλαβα τι είναι οφσάιντ!!!!

gatti said...

Χαχαχα (σόρυ). Πώς να μη γελάσω Παύλο μου! Καλημερούδια σου!

ΥΓ. Και νόμιζα ότι ήταν τόσο παλιό το ανεκδοτάκι που το ήξεραν όλοι!

:))))))

Rizobreaker said...

Βρε άσε τις μετριοφροσύνες τώρα!! Κι εσύ μπορεί μια φορά να δεις ένα κείμενο μου και να σκεφτείς ότι αυτό ήθελες να πεις... Όμως εμείς το παθαίνουμε συνέχεια με τα δικά σου κείμενα!! Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να 'ναι σύμπτωση!! ;-)

Όσον αφορά την ανανέωση, είναι μια λέξη που δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο του μίστερ Ότο!
Μια ζωή θα βλέπεις την ίδια τριάδα στο κέντρο. Άντε και έναν Πατσατζόγλου.
Θα βλέπεις αριστερό μπακ τον Τοροσίδη (ο οποίος είναι καθαρά δεξιός) και όχι τον Σπυρόπουλο...
Θα βλέπεις το Χαριστέα μπροστά κι ας βαράει τις μπεκάτσες... Θα κάνει μια κεφαλιά στα 5 παιχνίδια και ξεχρέωσε!! :p
Αλλά μην είστε και αχάριστοι!! Εδώ έβαλε το Χαλκιά! Που ήταν ο Αντωνάκης? Οέο? Δεν είναι αυτό ανανέωση?? Αχάριστοι, εε αχάριστοι! :p

στρουμφιτα said...

Εεεε, συγνώμηηηη..... Εγώ που ήξερα τι είναι το οφσάιντ και τη βασική του εξαίρεση (όταν ο επιτιθέμενος φοράει ερυθρόλευκα δεν είναι οφσάιντ εκτός και αν είναι >3 μέτρα μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό) γιατί δεν κατάλαβα το παράδειγμα? Μάλλον έχω καιρό να πάω Καλογήρου...

Ντεμης said...

Αχ, αγαπητή Γκάττι, αχ-βαααααχ.... Σ' ευχαριστούμε που έγραψες κάτι και για μας στην Κύπρο. Πίκρα, κλαααάμα...! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Τι άλλο να πω, πολλά συγχαρητήρια στην Ελλάδα μας φυσικά! Εγώ δεν τον είδα τον αγώνα έβλεπα "εμάς" αλλά ΟΚ, ο Σαλπιγγίδης δεν θεωρείται μια άλφα ανανέωσις; Ο Τοροσίδης, ο δήθεν μέγας ΑΕΚτζής που μας έκανε "σσστ" στο ΟΑΚΑ; Κάτι εν κι αυτό! Ήθελες και Παπασταθόπουλο εσύ.... αϊνταααά!
Άντε να πάμε καλά και την Τετάρτη! Θα τον δω τον αγώνα (η Κύπρος έχει ρεπώ) Καλή Κυριακή, Δ

gatti said...

@rizobreaker: Bρε άκου τι σου λέω κι εγώ. Δεν είναι θέμα μετριοφροσύνης. Είναι θέμα αυτογνωσίας.

Αχ μη μου λες για Τοροσίδη, αυτός ο παίκτης με εκνευρίζει αφάνταστα! Ο Πατσατζόγλου τσαντίζει και τους ίδιους τους γαύρους τον τελευταίο καιρό (και ο Τοροσίδης βέβαια) κι όμως ο Ρεχάγκελ επιμένει.
Για τον Χαριστέα, είχα πει (γράψει) και στα τελικά του Euro 2008 ότι εγώ θα κάνω πολύ καιρό να τον κράξω, γιατί ήταν ίσως ο μόνος που έπαιξε με φιλότιμο.
Οσο για τον Χαλκιά, ας μην αποχωρούσε το μέλος και σου έλεγα εγώ αν θα έβλεπε θέση βασικού. Αλλά ο άνθρωπος είναι κολλημένος. Τόσα χρόνια δεν κάλεσε τον Ζήκο. Αγνοούσε επιδεικτικά τον Στολτίδη όταν έκανε απίστευτα παιχνίδια με τον γαύρο. Βάζει μέσα τον Δέλλα με μισό πόδι. Τι να λέμε! Εχει εμμονές. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να έχει και άστρο. Ο όμιλός μας είναι όμιλος της πλάκας για μια σοβαρή ομάδα. Αλλά θα μπορέσουμε να είμαστε σοβαροί; Οι μισοί διεθνείς έχουν κάψει φλάντζα...


@στρουμφιτα: Είσαι κι εσύ... Με το γάντι σφάζεις!
Δεν υπάρχει τέτοιος όρος για τον γαύρο. Εχει καταργηθεί. Μόνο για τους αντιπάλους του ισχύει.

ΥΓ. Προφανώς έχεις καιρό να πας στον Καλογήρου :-)))



@ντεμης: Mα ήταν ματσάρα αυτή της Κύπρου, Ντέμη μου. Και πόσες ευκαιρίες! Εμείς ούτε στον ύπνο μας. Εβλεπα και τον Αναστασιάδη πώς χτυπιόταν! Δικαιολογημένα, γιατί αυτές οι ευκαιρίες πρέπει να γίνουν γκολ, αλλιώς τιμωρείσαι. Πάντως η Ιταλία ήταν η γνωστή Ιταλία. Κωλόφαρδη. Αν και το γκολ της νίκης για να λέμε του στραβού το δίκιο ήταν χάρμα ιδέσθαι. Και δεν πιανόταν. Τι να κάνει και ο Γιωργαλίδης!

Αν εξαιρέσεις τον Τοροσίδη που λες, ποιος άλλος από τους "νέους" ξεκινάει βασικός; Ο Σάλπι ή ο Σπυρόπουλος; Ο Παπασταθόπουλος είναι κατάλληλος για ομάδα της Serie A και δεν είναι για την Εθνική;
Ο Νίνης τι βολοδέρνει τόσο καιρό χωρίς να πάρει μια ευκαιρία; Τον Πλιάτσικα γιατί τον πήρε; Για να μας δείξει ότι παρακολούθησε το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ; Πόσο χρόνων θα είναι ο Δέλλας στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής; Πόσο θα είναι ο Μπασινάς; Δεν βλέπει ότι το κέντρο δεν τραβάει; Είναι πράγματα που πρέπει να τα λάβει σοβαρά υπόψιν του.

Κάτσε μην πάθουμε καμιά πλάκα την Τετάρτη... :)

tzonakos said...

Χαχα, τα ίδια σκεφτόμαστε για τον Οτο και το σκεπτικό του !
Οσο λέμε για ανανέωση τόσο επιμένει στα παλιά. Αλλα πάλι... αν δεν πάρει αποτέλεσμα, θα βρεθούν να του πούν οτι φταίει !
Οπότε βάζει τα παλιά -κουρασμένα- παλικάρια.
Δεν ηταν καλή απόδοση αυτη χθες. Χαλαρά έπρεπε να κάνουν μερικές παραπάνω φάσεις.
Αν παιξει ετσι και στα άλλα ματσάκια δεν το βλέπω καλα το πράγμα.

υγ. ωραίο το οφ-σάϊντ !

Stepas said...

Γειά σου gatti!

Ακριβώς την ίδια ατάκα είπα χτες στον πατέρα μου την ώρα που έβλεπα το ματς.Του λέω:"Τρεις πιτσιρικάδες πήρε και δεν έβαλε κανέναν,ούτε καν στον πάγκο.Αν δεν τους βάλει με τους ερασιτεχνες του Λουξεμβούργου πότε θα τους βάλει";

Συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι λες για την Εθνική.

Αλήθεια,ο Μόρας που παίζει βασικός σε ομάδα της Serie A δεν αξίζει μια ευκαιρία;Δεν λέω να παίξει βασικός στην Εθνική,αλλά σε κάποιο φιλικό τουλάχιστον να δοκιμαστεί.Αν έπαιζε στην Χέρτα ή στην Καρλσρούη φαντάζομαι ότι θα είχε θέση στην Εθνική,έτσι;

Καλά αυτοι οι Λουξαμβουργιοι να τρώνε μπανάνες στον πάγκο;;!Ήμαρτον!Έρεψα στο γέλιο όταν το είπε ο ρεπόρτερ του ΜΕΓΚΑ.Κρίμα να μην έχουμε φωτο από το γεγονός αυτό.

Για την Κύπρο πολύ στεναχωρέθηκα.Κρίμα γιατί έπαιξαν καλά.Και δεν χρειάζεται να το'χει δει κανείς το ματς για να πει ότι ήταν καλύτεροι από τους μαφιόζους.Ο ίδιος ο Λίπι είπε "Ήμαστε τυχεροί,αδικείται η Κύπρος από το σκορ".Αυτό τα λέει όλα.Άσε που ο Αγγελάρας είναι αδυναμία μου και στην Κύπρο όλο γκαντεμιές του κάθονται.

Και Εστογιάνοφ ο Πανθηρώνιος!Κοίτα να δεις.Αυτόν τον έψηνε ο Βρύζας αλλά δεν τα βρήκαμε με Βαλένθια.Και ξαφνικά πάει Πανθηρώνιο.Γεμίσαμε Ουρουγουανούς στην Ελλάδα φέτος!

Χαιρετώ!Καλό απόγευμα!

Ντεμης said...

Κι εγκατέλειψε κι ο αγαπημένος μου Νελσίνιο Πικέ στην ιστορική πίστα του Σπα! Τι άλλο στραβό θα πάθω πια αυτό το 24ωρο; Άτιμη πίστα, έθθα ξεχάσω ποττέ την εκκίνηση του 1998 εκεί, που έφυγαν 13 μονοθέσια στην πρώτη στροφή, εξωφρενικό ατύχημα. (Ωχ, ξέρει κανείς σας τι λέω ή τα έχω χάσει τελείως;...)

Alexandros said...

Η ΕΘνική ξέρει να "τσιμπάει" τους βαθμούς αλλά ταυτόχρονα είναι και το καταλληλότερο υπνωτικό για όσους έχουν προβλήματα ύπνου. Εγώ δεν τους άντεξα για πολύ και άλλαξα κανάλι.
Καλό το ανεκδοτάκι, δεν το ήξερα!

gatti said...

@tzonakos: Nαι η αλήθεια είναι ότι κάνει σαν κάτι ξεροκέφαλους γέρους που επιμένουν στο δικό τους ό,τι κι αν τους λένε οι άλλοι. Μόνο που τέτοιες ευκαιρίες απέναντι σε υποδεέστερες ομάδες δεν πρέπει να χάνονται. Ηταν μοναδική ευκαιρία να βάλει στο δεύτερο ημίχρονο κάποιον μικρό για να μπαίνει στο κλίμα της Εθνικής. Αλλωστε και βιολογικά κάποιοι από τους τωρινούς διεθνείς δεν θα μπορούν να προσφέρουν όσα πρέπει στο Μουντιάλ του 2010.
Aλλά πώς να τους βάλει; Τους είχε αφήσει όλους εκτός 18άδας!



@stepas: Καλώς τον! Μα είναι κάτι που το βλέπουν όλοι! Η Εθνική θέλει ανανέωση και πρέπει να ανανεωθεί ...χθες. Χάσαμε την ευκαιρία με το Μουντιάλ του 2006, χάσαμε την ευκαιρία με το Euro 2008, ας μη χαθεί κι αυτή. Εχει κολλήματα ο Γερμανός και είναι και πεισματάρης. Οπότε δύσκολα να γίνει κάτι αν δεν το θέλει ο ίδιος.

Κρίμα πράγματι που δεν έδειξαν κανα πλάνο από τον πάγκο του Λουξεμβούργου. Κι εγώ έριξα γέλιο όταν το άκουσα.

Η Κύπρος από το λίγο που είδα έπαιξε μπαλάρα. Και δημιούργησε και πολλές ευκαιρίες. Την τρομοκράτησε την Ιταλία, η οποία όμως ...ευρύπρωκτη όπως είναι κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη.
Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά η Κύπρος θα είχε άλλο αέρα στα επόμενα παιχνίδια της αν είχε πάρει το "Χ" με τη "Σκουάντρα Ατζούρα".

Να λοιπόν που έχουμε κι άλλο ένα κοινό. Αγαπάω Αγγελάρα! Δεν το συζητάμε. Θεωρώ πως είναι κορυφαίος προπονητής κι αν ήταν περισσότερο επικοινωνιακός και δεν έδειχνε συνέχεια μουτρωμένος η καριέρα του θα είχε απογειωθεί. Εχει φοβερό μάτι από τον πάγκο και είναι από τους λίγους Ελληνες προπονητές που είναι σε θέση με τις αλλαγές που θα κάνουν να γυρίσουν ένα ματς. Και οι ομάδες του παίζουν πάντα ωραίο ποδόσφαιρο.

Κοίτα τώρα ποιο είναι το παράξενο με τον Πανιώνιο. Ο Τσακίρης κατηγόρησε τους οπαδούς της ομάδας του ότι έχουν νοοτροπία γαυροβάζελων και μετά πηγαίνει και τους φέρνει παίκτες που θα ικανοποιούσαν κυρίως τους οπαδούς των γαυροβάζελων. Τι να πεις μετά;

Καλά να περνάς!



@ντεμης: Aστα βράστα! Η φετινή Φόρμουλα δεν έχει ινδάλματα. Με ποιον να ταυτιστώ; Τον Χάμιλτον που μπορεί να είναι σπουδαίος πιλότος, αλλά έχει την μπαγαποντιά στο αίμα του; Με τον ξενέρωτο τον Κίμι; Με τον "λίγο" τον Μάσα ή με τον κακόκεφο τον Αλόνσο; Κουμπίτσα, Χάιντφελντ, Ρόσμπεργκ καλοί είναι, αλλά δεν έχουν το κάτι τις. Και ο Νελσίνιο πίστευα ότι μπορεί να αξίζει αλλά δεν με εμπνέει.

Ακόμα και οι κόντρες τους ξενέρωτες είναι. Πού οι παλιές καλές εποχές... Πού είναι ο Σένα, ο Προστ, ο Ιρβάιν, ο Σούμι; Πίκρα μεγάλη.

Μα είναι δυνατόν να μην ξέρουμε τι λες; Φοβερό εκείνο το Γκραν Πρι μέσα στη βροχή. Και φοβερό το στουκάρισμα! Σάμπως και η σύγκρουση Κούλθαρντ - Σουμάχερ, όταν ξανάρχισε, λίγη ήταν; Θυμάσαι το Σούμι, όταν βγήκαν και οι δύο εκτός αγώνα που πήγε να ...σκοτώσει τον Σκωτσέζο; Απίστευτο Γκραν Πρι!



@alexandros: Εγώ μαζοχίστηκα τόσο πολύ που το είδα μέχρι το τέλος. Λέω δεν μπορεί θα γίνει κάποια φάση της προκοπής. Φευ! Να δούμε με τέτοια μπάλα που παίζει αν θα συνεχίσει να "τσιμπάει" βαθμούς.

Καλό το ανεκδοτάκι ε; Κι εγώ πίστευα ότι το ξέρουν όλοι και δίστασα να το βάλω.