Monday, September 15, 2008

Μία σου και μία μου

To ματσάκι στην Τούμπα έγινε μέσα σε φανταστική ατμόσφαιρα
από αυτή που ξέρουν να φτιάχνουν τα ΠΑΟΚια.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με τον Μουσλίμοβιτς
σκορπίζοντας τον ενθουσιασμό στους οπαδούς του

και την απογοήτευση στην ΑΕΚ.

Ομως λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου
ο Μπλανκο έκανε το θαύμα του


ισοφαρίζοντας σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Αποτέλεσμα δίκαιο σε γενικές γραμμές.

Ο Εργοτέλης σκόρπισε τα αρειανά
με τους Κουτσιανικούλη και Ογκουνσότο να κάνουν όργια.


Και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας
συγκάτοικος του γαύρου. Α λα της μεγαλεία!

Ο Λεβαδειακός "τσίμπησε" τη νίκη,
ο Θρασύβουλος το τρίτο βραβείο κακογουστιάς.

(Το πρώτο ο Αρης, το δεύτερο οι γριές -
Τι τους έχει πιάσει όλους φέτος με τις οριζόντιες ρίγες στη φανέλα;)


Εφυγε ο μοντελοπνίχτης από τα Γιάννενα και φύγανε
και τα βαρίδια από τα πόδια των παγουράδων. Εξι τεμάχια έριξε ο ΠΑΣ.


Κι όπως γράφει κι ένας οπαδός του στο pas.gr: "Δε ξέρω για εσάς παίδες, αλλά εγώ περισσότερο κι από τα 6 γκολ, σήμερα απόλαυσα την ηρεμία που επιτέλους είχαμε στο γήπεδο με την απουσία που τρελοδικηγόρου, την σιγουριά ότι δεν θα είχαμε ντου στο γήπεδο και την βεβαιότητα ότι δεν θα τον βλέπαμε στην συνέντευξη τύπου να πει τις παπαριές του και να μας ξενερώσει, ακόμα και μετά από νίκη... Γιατί κι αυτό το κατάφερνε!"

Και το πιτσούνι (μου) μια χαρά τα κατάφερε.
4άρα στην πρεμιέρα στη Βέροια.

ΥΓ. Φαντάσου τώρα ότι σ΄ ΑΥΤΗ την άμυνα που είδες χθες, πέρσι είχαμε ΚΑΙ Δάρλα! (Ε, ρε τι θα μας χώσουνε τα ΠΑΟΚια).
ΥΓ1. Aσταθής, ανέτοιμη και με λάθη η ΑΕΚ, αλλά το χηνάρι το "τσίμπησε".
ΥΓ2. Ε, ρε, ισπανοπορτογαλικό μπινελίκι που έπεσε στη φυσούνα ανάμεσα σε Σάντος και Χουανφράν!
ΥΓ3. Tώρα για να καταλάβω, αυτές τις φανέλες με τους χρυσούς αριθμούς, τις είχαν δει τα ΠΑΟΚια στον μπασκετικό Παναθηναϊκό και τους άρεσαν;
ΥΓ4. Tης κακομοίρας στον Πανιώνιο με τον Χούτο. Την έχει δει κάπως επειδή έκανε το κονέ με τον Ρεκόμπα, πήγε να προπονηθεί με τους Ουρουγουανούς με άδεια από τη σημαία κι όταν ο Λίνεν του είπε ότι δεν είναι στην αποστολή για τις Σέρρες έφυγε από την προπόνηση. Ρε μήπως να πάει και ο Γερμανός σε καναν οδοντίατρο για την αναπνοή του;




15 comments:

eri said...

Η ΑΕΚ είχε χάλια κέντρο..
Ο Μπάοκ έπαιζε με πάθος κ ήταν ενδιαφέρον το ματς.
Καληνύχτες

gatti said...

Για τον ΠΑΟΚ ήταν αποτυχία το αποτέλεσμα. Για την ΑΕΚ όχι.

Καλή σου νύχτα Ερι μου! :))

ΥΓ. τσ τςςς Ακου Μπάοκ! Και είσαι και Σαλονικιά! (Ρε μπας και είσαι φιλοαρειανή;).

tzonakos said...

Eγω δεν ειδα το μάτς αλλα τα στιγμιότυπα.
Μου φάνηκε ματς με πάθος αλλα και κλωτσίδι.
Ελαφρώς καλύτερη πρέπει να ηταν η ΑΕΚ.

Πρώτος ο Εργοτέλης ! Ολε ! Γουστάρω.
Μοντελοπνίχτης ; Παγουράδες ; Μα τι λεξιλόγιο ω μαη γκώντ.
Ο Χούτος άρχισε πάλι τις μλκίες ;

Ντεμης said...

Καλέ πότε προλαβαίνεις; Πύραυλος η Γκάττι μας.
Βαρετή η δεύτερη αγωνιστική, καλή ευρωπαϊκή εβδομάδα να έχουμε τώρα. Πολύ το χάρηκα για τον ΠΑΣ (ακόμη δεν το έχω χωνέψει ότι δεν ανέβηκε τον Μάη στὴν Α΄) και τον Εργοτέλη (παρ' όλο που τον Άρη τον συμπαθώ πάρα πολύ, ως κύπριος) Οι ΠΑΟΚτσήδες έσκισαν πάλι, απίστευτη ατμόσφαιρα! Για την ΑΕΚ μου, παραμένω πιστός στην υπόσχεσή μου και δεν ασχολούμαι, τουλάχιστον για τους επόμενους μήνες. Ούτε αυτό το ματς το είδα, ούτε με νοιάζει....
Καληνύχτα.

The Bgt said...

Τελικα δε ξερω αλλα αυτος ο ΠΑΟΚ δε με τρομαζει ιδιαιτερα.
Για το Δαρλα το ιδιο ακριβως σκεφτομουνα καθε φορα που επιανε τη μπαλλα: καημενε ΠΑΟΚ τι σου φορτωσαμε!

Και η ΑΕΚ πολυ μετρια ομαδα, το γκολ ηταν ευγενικη προσφορα του Κωστακη. Δε το πιστευω οτι τοσο μετρια ομαδα εχει ξεπεταξει ευκολα 2 ντερμπι.
Και ο διαιτητης..χμμ..κατι κιτρινουλες που επρεπε να ειχαν εισπραξει νωρις νωρις Μπασινας και σια δε δωθηκαν ποτε.
Γενικα σαν να βλεπω μια προστασια στην Αεκ φετος. Επιασαν τοπο τα κλαματα φαινεται απο περυσι.

ΑΛΛΑ ΟΛΑ τα λεφτα Καρβελας-Πανια με το Ζαγορακη στα επισημα.
Μπραβο στον Εργοτελη, πολυ συμπαθης ομαδα.

Και μια ερωτηση: ο Ογκουνσοτο πεφτει λιγος για τις λεγομενες μεγαλες ομαδες? Δηλαδη ο Μητρογλου ειναι καλυτερος? ή μηπως ειναι ο Μαντζιος. Μια χαρα backup λυση ειναι ο πρωτος σκορερ.

gatti said...

@tzonakos: Πάθος είχε, αλλά ήταν μέτριο παιχνίδι. Κι όμως ελαφρά καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ. Ηταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος και δεν έχασε τον έλεγχο ούτε στο δεύτερο. Αλλά αυτό το γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους του έκοψε τα πόδια.

Κι εγώ γουστάρω για τον Εργοτέλη! Μακάρι να είχαμε συχνότερα τέτοια γεγονότα! Πόσο θα κρατήσει όμως;

Τι μάι γκοντ καλέ; Εγώ απλά καταγράφω αυτά που βλέπω και ακούω. Μοντελοπνίχτη δεν τον βάφτισα εγώ.Ειδικά στην περίπτωσή του ...αυτοβαφτίστηκε!

Οσο για το "παγουράδες" τρυφερά το λέω. Εχω φίλους Γιαννιώτες και συμπαθώ πολύ τον ΠΑΣ.

Ε, ο Χούτος τι Χούτος θα ήταν αν δεν άρχιζε τις μαλακίες;

Αλλά κι ο Τσακίρης ε; Αρχοντας! Βγαίνει και κατηγορεί ένα μέρος των Πανθήρων ως "βαζελόγαυρους", μετά πάει και τους φέρνει μια μεταγραφή που δεν ταιριάζει στο προφίλ της ομάδας αλλά ταιριάζει σε "βαζελόγαυρους" και κοντεύει να τινάξει στον αέρα την ομάδα, με τον Χούτο να έχει καβαλήσει καλάμι και τον Λίνεν που τα βλέπει όλα αυτά και του γυρίζουν τα άντερα να είναι υπ΄ ατμόν! Αξιος! Αξιος!

gatti said...

@ντεμης: Τι πύραυλος; Ισα ίσα που άργησα. Πάνε τα αντανακλαστικά μου! :(

Bαρετές είναι οι αγωνιστικές όταν δεν βλέπεις μπάλα και παράλληλα δεν έχει γίνει καμιά χοντρή διαιτητική μαλακία να έχεις να ασχολείσαι.

Κι εγώ χάρηκα για τον ΠΑΣ, ούτε εγώ το χώνεψα πώς κατάφερε γιατί περί κατορθώματος πρόκειται, να μην ανέβει πέρσι! Κι ο Εργοτέλης είναι γενικά συμπαθητική ομάδα και μάλιστα διδάσκει ήθος.

Για τον Αρη, δεν μπορώ να συμφωνήσω, πώς θα μπορούσα άλλωστε, αφού είμαι φιλοΠΑΟΚτσού;
ΦΟΒΕΡΗ ατμόσφαιρα, μα είναι φανταστικοί αυτοί οι ΠΑΟΚτσήδες, δεν είναι;

Κι η ΑΕΚ καλά τα έχει καταφέρει, να σου πω την αλήθεια μου, στις δύο πρώτες αγωνιστικές, όταν άκουσα το πρόγραμμα (εγώ η υπερόπτις) δεν της έδινα ούτε βαθμό. Κι όμως έχει ήδη πάρει τέσσερις!

Οπότε σταμάτα το ...εμπάργκο και ετοιμάσου να πας να την δεις με τον Ηρακλή! Αντε!

Καληνύχτα! :))))



@the bgt: Είχα μια ελπίδα ότι ο Δάρλας θα διορθωθεί αφού αυτή είναι μια από τις τελευταίες του ευκαιρίες να παίζει βασικός σε μεγάλη ομάδα, αλλά δεν το βλέπω.

Ο Κωστάκης... Το συζητούσα με τον stepas αυτό. Πως είναι ο "αδύναμος κρίκος" στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Κάνει κάτι χοντρές πατάτες κατά διαστήματα.

Ε, ο Παμπορίδης, είναι λένε ΑΕΚτζής! :)))

Δεν νομίζω να έχει προστασία η ΑΕΚ. Θα ...φανεί στο ντέρμπι με τον γαύρο! :-p

Υπήρξε τέτοιο πράγμα στα επίσημα; Πώς το έχασα!

Ο Ογκουνσότο μια χαρά είναι, αλλά δεν έχει γκλαμουριά (παρά το πλατινέ μαλλί...). Μη το ψάχνεις, δεν ξέρω με τι κριτήρια ψωνίζουν παίκτες...

ΠΑΥΛΟΣ said...

Το καλύερό μου το σχόλιο για τον μεγαλοδικηγόρο τον κοντό!!!

Καλημερούδια και καλή εβδομάδα

gatti said...

@pavlos: Eτσι είναι Παύλο μου. Εφυγε ο Κούγιας, ανάσανε ο ΠΑΣ!


Καλημερούδια! :))

Stepas said...

Το κοουτσάρισμα του Σάντος δεν μου άρεσε καθόλου. Δυστυχώς μετά το 1-0 προσπάθησε να παίξει αμυντικά ώστε να κρατήσει το 1-0 ή να το κάνει 2-0 σε κάποια ανεπίθεση. Αυτό παρολίγο να του βγει βέβαια στο α ημίχρονο όταν κάπου στο 20κάτι βγήκαμε στην αντεπίθεση με Ίβιτς-Κονσεϊσάο-Βιερίνια αλλά ο πρώτος έκανε άσχημη πάσα και χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για κάτι καλό.

Η ΑΕΚ πολύ κωλόφαρδη,έκανε αυτό που φοβόμουν. Εκμεταλλέυτηκε ένα λάθος δικό μας με αυτόν τον Μπλάνκο που είναι πραγματικά ικανότατος στο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα μετά από αναμπουμπούλες και ανακατέματα μέσα στο "κουτι".

Πάντως το Χ ήταν δίκαιο όπως είπες. Και δεν το θεωρώ και καταστροφή για τον ΠΑΟΚ, αρκεί να διδαχτούμε από τα λάθη. Κακά τα ψέματα,οι έμπειροι και πονηροί Κυργιάκος-Μπασινάς κατάφεραν να στήσουν παγίδα στους πολλούς ξένους του ΠΑΟΚ που δεν κατέχουν τι σημαίνει ελληνική Σούπερκλίκα. Έπαιξαν πολύ σκληρά, τσαμπουκαλευόντουσαν και εκνεύριζαν τους παίκτες μας οι οποίοι όντας κι αυτοί τσαμπουκάδες έχασαν κάθε αυτοσυγκέντρωση (ειδικά στο β' ημιχ). Σ'αυτό βοήθησε και η ανοχή Παμπορίδη. Αν δεις τις δηλώσεις Σέρτζιο και Μουσλι μετά το ματς θα καταλάβεις πόσο τσατισμένοι ήταν με το σκληρό παιχνίδι της ΑΕΚ που εν πολλοίς έμεινε ατιμώρητο. Δεν λέω ότι αξίζαμε τη νίκη ή οτι ο ρεφ καθόρισε το αποτέλεσμα αλλά ότι προσετέθη και αυτό στα λάθη του Σάντος και των παικτών. Καινούρια ομάδα είμαστε όμως χρειάζεται υπομονή.

ΥΓ:Στη χτεσινή ΑΕΚ ο Αγγελάρας θα έριχνε 4 γκολάκια ακόμη και με ρόστερ τύπου Χάγκαν, Φουτσίνι και Καρυπίδη...Αυτή είναι η διαφορά του Σάντος.Είναι συντηρητικός και καθόλου καλός στον τομέα ψυχολογία.

Αυτά. Καλό απόγευμα και καλή εβδομάδα.

KitsosMitsos said...

Μοιρασμένο ήταν το ματσάκιον. Από ένα ημίχρονο.
Τώρα για τον Χούτο, αν είχε μυαλό θα είχε κάνει μεγάλη καριέρα. Αν...

Ντεμης said...

Δεν πάω, αγαπητή Γκάττι, δεν πάω! Τέρμα η ΑΕΚ, ούτε καν σχολιάζω γι' αυτήν. Ειδικά με Ηρακλή δεν πάω, που πέρυσι τέτοιες μέρες μας είχε νικήσει μέσα στην "έδρα" μας (η αρχή του τέλους....) Να μας βάλει κάνα γκολ ο κουμπάρος μου το Μιχαλούι να κάνει κάνα "yeeeesss!" (ξέρεις εσύ) μπροστά μας, να πάθω ντουβρουντζά;!
Τώρα που το θυμήθηκα, να τι με εντυπωσίασε αρνητικότατα στην αγωνιστική: άκουγα στα ράδια τι άθλιος που ήταν ο Ηρακλής με τον ΟΦΗ, τι τραγικός κλπ, και είδα σήμερα εκτενείς φάσεις και τρελλάθηκα! Καλέ μια χαρά έπαιξε ο Γηραιός, πάρα πολύ καλός! Πάθος, φοβερές φάσεις ο Αγρίτης, ο Κονέ εκπληκτικός, ο Κωνσταντίνου μέγας! Τι λένε όλοι;! Στηρήξτε την ομάδα σας ρε! Και τεράστιο faut-pas του Ρέμου να φύγει πριν το τέλος του αγώνα! Πρόεδρος είσαι ρε, δεν τραγουδάς στο Ρομέο που φεύγει ο κόσμος όποτε θέλει!!!
Ευχαριστώ πολύ.

gatti said...

@stepas: O Σάντος έχει τη φήμη δουλευταρά αλλά κι εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει. Δεν ξέρω τι κόλλημα έχουν φάει με την πάρτη του, τόσο ο Ντέμης παλιά όσο και ο Ζαγοράκης τώρα. Είναι συντηρητικός προπονητής δεν παίρνει ρίσκα και έχει εμμονές. Ωστόσο όταν τον γύρισε πίσω νομίζω ότι το έκανε γιατί ο ΠΑΟΚ είχε χάσει το ρυθμό του.

Μου άρεσε πολύ ο Μουσλίμοβιτς, αλλά και οι Κοντρέρας - Βερόν. Ειδικά όμως ο Μούσλι έδειξε πραγματικά "φτιαγμένος" για το παιχνίδι. Εδωσε πολλές μάχες με Κυργιάκο - Μαϊστόροβιτς και λογικά κάποια στιγμή κουράστηκε. Πάντως ο ΠΑΟΚ είχε δύο στοιχεία που του έλειπαν τα προηγούμενα χρόνια. Είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία και ήταν σοβαρός.
Η απουσία του Γκαρσία πάντως ήταν αισθητή. Ο Μπαλάφας δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο, ο Κονσεϊσάο δεν τράβηξε.

Η ΑΕΚ τώρα είχε πάθος ήταν μαχητική και δεν έδειξε να καταλαβαίνει από έδρα.Είχε σε μεγάλη μέρα τον Κυργιάκο, αμυντικά πάει καλά, αλλά δημιουργικά χρειάζεται πολλή δουλειά. Ο Σκόκο ήταν απογοήτευση, ο Τζιμπούρ είναι ανέτοιμος. Ο Μπλάνκο είναι μαχητικός και επειδή κυνηγάει τις φάσεις θα βάλει και φέτος πολλά γκολ.

Τώρα ότι το ματς θα πήγαινε και στον τσαμπουκά ήταν αναμενόμενο. Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν Ελληνες παίκτες στην ομάδα.

ΥΓ. Δεν το συζητάμε για τον Αγγελάρα, θα είχε κερδίσει από τα αποδυτήρια! :))))


Kαλή εβδομάδα νάχουμε!



@kitsosmitsos: Συμφωνώ μαζί σου. Ηταν δίκαιη μοιρασιά. Δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος ξεχώρισε και ήταν άτυχος, ούτε πως κάποιος από τους δύο αδικήθηκε.

Οπως επίσης συμφωνώ για τον Χούτο. Αν είχε μυαλό θα ήταν αλλού...



@ντεμης: Eλα βρε που θυμάσαι τα περσινά! Κι άμα βάλει κανα γκολ ο Μιχαλάκης και κάνει yeeeeessss (ξέρω εγώ, ξέρω... έχει χάρη που "γλύκανα" μαζί του γιατί τον πρώτο καιρό ήθελα να του σπάσω το κεφάλι...) τι έγινε; Θα έχετε βάλει εσείς περισσότερα!

Δεν τον έχω δει τον Ηρακλή, οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι καλός ή όχι. Αν όμως ο Ρέμος σηκώθηκε και έφυγε, πολύ κακώς έκανε!

νατασσΆκι said...

Εγώ βεβαίως βεβαίως ήρθα να δηλώσω την περήφανη Κρητική καταγωγή μου (έχω τσακίσει τα νεύρα του γάβρου του σπιτιού μου από προχθές :))) )

Κατά τα άλλα, ευτυχώς για την ισοπαλία της ΑΕΚ (αλλιώς ποιος άντεχε τη γκρίνια του μικρού -να δεις που αρχίζει και αποκτά άποψη για το πως πρέπει να παίζουν οι παίχτες!! )
και στον αγώνα του γαύρου παραδέχτηκε κι ο ίδιος ότι κόντεψε να τον πάρει ο ύπνος....
:)

Τι χάλια οι οριζόντιες ρίγες!!
(τα χρυσά νουμερα ούτε που τα σχολιάζω!!)


Φιλιά, γατί μου :)))

gatti said...

@νατασσάκι: Καλά κάνεις και νοιώθεις περήφανη! Την αγαπάω πολύ την ιδιαίτερη πατρίδα σου!

Ο μικρός παίρνει τα πάνω του; Και πού να δεις στη συνέχεια που η ΑΕΚ θα είναι καλύτερη! Γιατί έχει περιθώρια βελτίωσης. (Ο γαύρος πάλι όχι...).

Συμφωνούμε και για τις ρίγες και για τα χρυσά νούμερα. Πάλι καλά που δεν έχουν τέτοιες φανέλες ο ΠΑΟΚ ή ο ΟΦΗ γιατί με τα ασπρόμαυρα χρώματά τους θα ήταν σαν κατάδικοι!

Φιλιά Νατάσσα μου! :)))