Saturday, September 20, 2008

(ΔΕΝ) περνά - περνά η μέλισσα


Δεν έχω να πω παρά μόνο τα προφανή:

* Μ΄ αυτή την άμυνα θα πρέπει να έχουμε προβάδισμα δύο (τουλάχιστον) γκολ σε κάθε ματς για να μη μας βγαίνει η ψυχή μέχρι τη λήξη του αγώνα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό θα συμβαίνει μόνο μέχρι το Δεκέμβρη και όχι όλη τη σεζόν.

* Πήραμε μια νίκη πολύτιμη όχι μόνο για την ψυχολογία της ομάδας, ούτε μόνο για τους βαθμούς, αλλά και επειδή δεδομένου ότι θα κάνουμε πάνω από 10 μέρες να δούμε μπάλα (το ματς της επόμενης αγωνιστικής, λόγω της συναυλίας της Μαντόνα, αναβάλλεται για τις 29 Οκτώβρη), θα σερνόταν η γκρίνια και η μίρλα μέχρι το ματς με την Ανόρθωση στην Κύπρο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

* Περνάει "αναίμακτα" η αναμπουμπούλα που προκλήθηκε με τις δηλώσεις Γκούμα και την μετέπειτα τιμωρία του, που θα είχε γιγαντωθεί αύριο στις φυλλάδες, αφού σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας, ο καλύτερος παίκτης είναι πάντα αυτός που δεν έπαιξε.

* Ούτε θυμάμαι πόσος καιρός έχει περάσει από τότε που ανατρέψαμε εις βάρος μας σκορ σε εκτός έδρας παιχνίδι μάλιστα και κυρίως από τότε που η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί μέσα στο γήπεδο από την εικόνα της ομάδας, σου προκαλούσε την ΣΙΓΟΥΡΙΑ πως είναι θέμα χρόνου να "γυρίσει" το παιχνίδι.


* Η ομάδα αν και κουρασμένη από τον αγώνα της Ιντερ και δεδομένου ότι παρουσιάστηκε με τα ίδια ακριβώς πρόσωπα με τρεις μόνο αλλαγές (Σαριέγκι αντί Γκούμα, Σπυρόπουλο αντί Νίλσον, Ιβανσιτς αντί Καραγκούνη) έχει αρκετά καλή φυσική κατάσταση.

* Χωρίς Καραγκούνη η ομάδα είναι μια ταχύτητα πάνω όσον αφορά την ανάπτυξη, αλλά δεν μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο. Σύμπτωση; Θα δείξει.

* Ο Κλέιτον είχε την κάθετη πάσα που τόσο πολύ έχει λείψει από την ομάδα. Αν κόψει τα περιττά, ακούει τον Τεν Κάτε, δίνει τη μπάλα με τη μία και η σημερινή εμφάνιση δεν ήταν πυροτέχνημα, μπορεί να βοηθήσει πολύ σαν δεκάρι.


* Ο Ζιλμπέρτο δεν είναι ακόμα αυτός που πρέπει, στο πρώτο μέρος ήταν κακός, από αυτόν ξεκίνησε το γκολ του Αρη, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο απέδειξε γιατί τον ονομάζουν "αόρατο τοίχο", αφού βρισκόταν εκεί που έπρεπε όποτε έπρεπε. Αν ανεβάσει απόδοση τα σπριντάκια σαν αυτό που έκανε στο τέλος του αγώνα θα τα έχει για ...ψωμοτύρι.

* Είναι εκνευριστικό για την ψυχική υγεία κάθε οπαδού του Παναθηναϊκού να βλέπει σε κάθε αγώνα τον Βύντρα στην 11άδα, αλλά είναι γεγονός ότι (πέρα από τις μαλακίες που κάνει), αμυντικά είναι αλάνθαστος. 29 κατασκευαστές πλυντηρίων (τόσοι προπονητές που πέρασαν από την ομάδα και δεδομένου ότι είναι μάλλον δύσκολο έως απίθανο να τον είχαν ...γκόμενο) κάτι θα ξέρουν.

* Ιβανσιτς και Σπυρόπουλος ήταν χάρμα ιδέσθαι αριστερά, όσον αφορά τα επιθετικά τους καθήκοντα, αλλά ο μεν Ιβ δεν μαρκάρει ο δε Σπυρό αμυντικά είναι ντεφορμέ. Το πρώτο δεν διορθώνεται, το δεύτερο διορθώνεται. Αν δεν διορθωθεί, θα έχουμε πρόβλημα...

* Ο Σαλπιγγίδης είναι εξαιρετικός. Απέδειξε για μια ακόμα φορά πόσο αποτελεσματικός είναι όταν παίζει στη θέση που ξέρει να παίζει.

* Ο Μάτος πρέπει να κλωνοποιηθεί, πάει και τελείωσε!

* Δεύτερο θετικό παιχνίδι για τον Μουν, δύσκολο να είναι σύμπτωση. Μπορεί να μην ήταν ο Μουν του αγώνα με την Ιντερ, αλλά η εμφάνισή του ήταν καλή.

* Επιτέλους έχουμε προπονητή στον πάγκο, σε πείσμα όλων των καλοθελητών που από παιχνίδι σε παιχνίδι θα μαθαίνει την ομάδα, θα σταματάει τα πειράματα και θα παίρνει από τον καθένα το καλύτερο που μπορεί.



* Το λέω τώρα που κερδίσαμε. Γιατί άμα το πω σε ήττα δεν έχει αξία. Πέναλτι που ΔΕΝ ήταν με την ΑΕΚ (δεν θεωρώ ότι φταίει αυτό για την ήττα, αξίζαμε να χάσουμε), δύο πέναλτι που ΔΕΝ δόθηκαν στο ματς με Πανθρακικό, δύο ανύπαρκτα οφσάιντ που το ένα έβγαζε μάτια με τον Αρη, μήπως πρέπει να γίνει κάτι με την διαιτησία;



***
"Γρατζουνιές"

Scratch: Mηχανάκι ο Μάτος. Ακούραστος!

Scratch 1: Βούτυρο στο ψωμί του του Κλέιτον αυτά τα παιχνίδια.

Scratch 2: Aόρατος στο πρώτο ημίχρονο ο Ζιλμπέρτο, τοίχος στο δεύτερο.

Scratch 3: Τι αμαρτίες πληρώνουμε να παίζουμε με τον Βύντρα στην 11άδα; (Εντάξει, για το γούρι κράζω, αμυντικά δεν περνάει τίποτα από την πλευρά του...).

Scratch 4: Αντε να γυρίσει ο Γκούμας στην άμυνα.

Scratch 5: Θα το χτυπούσε το φάουλ ο Ιβανσιτς αν ήταν μέσα ο Καραγκούνης;

Scratch 6: Είδε αρειανά ο Σάλπι και αφήνιασε. Βρε μπας και έπρεπε να ξεκινήσει βασικό και τον Λάζαρο;

Scratch 7: ΠΟΙΟ ΟΦΣΑΪΝΤ ΡΕ;

Scratch 8: Μα, ούτε ένας ΕΛΛΗΝΑΣ παίκτης στη σύνθεση του Αρη;!

Scratch 9:
Βρε μπας και έφταιγε η απουσία του Αβραάμ που έχασαν τα αρειανά;

Scratch 10: Ακόμα πονάει ο Τζόλε...

Scratch 11: "Καθάρισε" ο Μουσλίμοβιτς στην Κομοτηνή.

Scratch 12: Η γνωστή, ανισόρροπη Βέρντερ. Φέρνει 0-0 εντός έδρας με την Ανόρθωση, ρίχνει 5 τεμάχια εκτός έδρας στην Μπάγερν...




22 comments:

squarelogic said...

Ως συνήθως τα είπες όλα!
Και θέλεις και σχόλια μετά...

όντως σπουδαιο οτι καταφέραμε να γυρίσουμε εκτός έδρας αγώνα και μάλιστα απέναντι σε ικανότατη επιθετικά ομάδα.Η άμυνα,μονίμως δείχνει ελιππής σε αριθμό...πως το καταφέρνουν....
Ο Τεν Κατε φαίνεται οτι μαθαίνει τους παίκτες του και τους χρησιμοποιεί όλο και πιο ορθολογικά.
Αν πάρει και 2πλό στην Κύπρο θα εδραιωθεί σε πείσμα των 'αντικειμενικών" που τον πριονίζουν ξεδιάντροπα.
Για τη διαιτησία ενα έχω να πω:
αν ο Πατέρας εννοούσε αυτά που είχε πει τότε κάτι ουσιαστικό θα πρέπει να γίνει άμεσα.Αλλιώς στην ουσία τον κάνουν γραφικό με τα προκλητικα τους σφυρίγματα.
Τα οφσάιντ που σήκωσε σημερα στο β' ημιχρ.ο δεξιός επόπτης δεν ήταν σε καμία περίπτωση "ανθρώπινα λάθη".
Ήταν καθαρή πρόκληση.
Και ζητούν απάντηση!

gatti said...

Υπομονή. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται η ομάδα που δείχνει πως βελτιώνεται και αποκτά αυτοματισμούς. Το σπουδαιότερο που κερδίσαμε σήμερα δεν ήταν οι τρεις βαθμοί και η ηρεμία μας. Το σπουδαιότερο που αγοράσαμε ήταν ο χρόνος από τους διάφορους ειδήμονες που περίμεναν στη γωνία για να κράξουν.

Βέβαια απ΄ ό,τι ακούω τώρα στα ραδιόφωνα, αφού δεν τους έκατσε η ήττα που περίμεναν, τώρα έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω στην απόδοση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Δεν πειράζει, θα τους περάσει...

Για την διαιτησία πρέπει όντως κάτι να γίνει. Οταν φωνάζαμε μετά το ματς με τον Πανθρακικό έλεγαν ότι φωνάζουμε εν όψει Αρη. Τώρα τι θα πουν πάλι; Αφού είναι προκλητικοί απέναντί μας!

The Bgt said...

Να μαι και γω!
Γενικα ευχαριστημενη. Αν και εχω την εντυπωση οτι θελουμε κεντρικο αμυντικο ;)

Προστασια στην ομαδα...να εχει αγωνα Τσ.Λ Τριτη και να παιζει δυσκολο παιχνιδι Σαββατο.
Ωραιο προγραμμα. Και ωραιοι εποπτες. Ειλικρινα το οφσαιντ ηταν οχι απλως προκληση μαλλον δηλωση ηταν, οτι ο Father δεν κανει κουμαντο στην Παραγκα. Αν ειναι δυνατο 2 μετρα πισω και μπροστα στον εποπτη..

Τεσπα! Ολα καλα!

Γρ.1 αν δεν εχετε δει το WALL-E τρεχατε! Το πιο αξιαγαπητο καρτουν που εχω δει. Ever. Απορω που αρεσε και στο Δανικα (λετε να ειναι ανθρωπος τελικα ο Δανικας??)

gatti said...

@the bgt: Θέλουμε κεντρικό αμυντικό; Υπερβολές! :))

Για την διαιτησία πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Από σήμερα κιόλας! Οπως λέει και ο square είναι σαν τον κοροϊδεύουν με τα σφυρίγματά τους τον Πατέρα οι κόρακες.

Προχωράμε!

Ωστε αξίζει το WALL-E ε; Θέλω κι εγώ να το δω! Το νοιώθεις κι εσύ ότι ο Δανίκας έχει αρχίσει να ...μεταλλάσσεται σε άνθρωπο;


Γρ.1 for Scratch? ;-)

The Bgt said...

Γρ = Γρατζουνια απλα βαριομουν να το γραψω ολοκληρο.
Επισης μπορει να ειναι και γρρρρρρ οταν εχουμε νευρα ;)

Να το δεις το WALL-E, δε νομιζω να εχω δει καρτουν με τοσο συναισθημα.. και τοσο εκφραστικο ρομποτακι. Θα σου φτιαξει τη μερα!

eforas said...

Ενημέρωση:
"Για άλλη μια φορά ο άσχετος, μυρωδιάς, τρελός και επικίνδυνος Σουριναμέζος παρέταξε την ομάδα του στην τύχη, χωρίς να ξέρει τους παίχτες του, αλλά κατάφερε να πάρει μια άδικη και ντροπιαστική νίκη απέναντι στα τίμια ελληνόπ..., ε παλικάρια του Κίκε Ερνάντες, εξαιτίας: 1) της απίστευτης κ@^0φαρδίας του, 2) των ατομικών ικανοτήτων μεμονωμένων παιχτών του και 3) της σκανδαλώδους εύνοιας της διαιτησίας". Ενώ, σε λιγάκι, ο μικρός μάγος Ερνέστος με το λάτιν επιτελείο του θα τιθασέψει τα αδάμαστα λιοντάρια (όχι το Καμερούν) κάνοντας ξανά τον πλανήτη να παραμιλά (και κόντρα προφανώς στην κακή διαιτησία, που δεν θα δίνει πέναλτι σε κάθε βουτ..., ε ανατροπή και δε θα αποβάλλει 3-4 παίχτες του Πανσερραϊκού).

Scratch Αυτή (η δική σου, όχι η παραπάνω!) είναι κυριολεκτικά έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση. Εύγε και πάλι!

Scratch 1 Όσοι και όποιοι είπαν "ο πρωτοπόρος υποδέχεται τον Πανσερραϊκό" είναι χαρισματικά άτομα με την ικανότητα να προβλέπουν το μέλλον. Γιατί μέχρι χτες πρωτοπόρος ήταν ο Εργοτέλης, ενώ μετά τα χτεσινά αποτελέσματα πρωτοπόρος είναι ο ΠΑΟΚ. Ας μας πούνε και κανένα τζόκερ, να βγάλουμε και φράγκα.

Scratch 2 Ο Τζόρβας θα παίξει ποτέ; (άσχετη παρατήρηση, μην τη λάβετε σοβαρά υπόψη)

gatti said...

@the bgt: Nαι, έχει διπλή χρήση ελπίζω να μη το χρειαστούμε για να εκφράσουμε νεύρα! :)


Δεν ξέρεις πόσο μ΄ αρέσουν τέτοιες ταινίες! Αυτό μάλλον θα το λατρέψω!



@eforas: Eχεις δει τις σημερινές κωλοτούμπες στις εφημερίδες; "Ρεσιτάλ προπονητής από τον Τεν Κάτε", "έτσι πας για τίτλο", "μεγαλείο ψυχής και σάμπα", "ψυχολογία νικητή" κ.λπ.

Το καλύτερο που κερδίσαμε με την νίκη στο Χαριλάου είναι η ησυχία μας από τις φυλλάδες.

Αύριο βέβαια θα έχουμε ...Ντιογομάνια. Οσο νάναι με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό κανα γκολάκι (μπορεί και δύο) θα τα βάλει ο πιτσιρικάς και αύριο θα έχουμε διθύραμβους για την ομαδάρα που σκότωσε τα λιοντάρια.

Είναι γεγονός ότι ο Τζόρβας πρέπει σιγά σιγά να παίρνει παιχνίδια...

Alexandros said...

Κάνατε πολύ μεγάλη νίκη. Όχι τόσο με βάση την απόδοση αλλά την βαθμολογία. Θα κυνηγούσατε από την αρχή και θα ήταν ζόρικα τα πράγματα.
Πάντως ο Άρης έπαιξε με μεγάλη αφέλεια. Ο Ερνάντεθ δεν έχει καταλάβει που βρίσκεται. Στην Ελλάδα δεν επιβιώνεις παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο. Εδώ η Λάρισα που έπαιζε εκπληκτικό ποδόσφαιρο επί εποχής Δώνη, παραλίγο να υποβιβαστεί πρόπερσι. Εδώ, προκοπή έχουν, ομάδες τύπου Αστέρα Τρίπολης, Ξάνθης και όχι ομάδες τύπου Εργοτέλη ή Λάρισας. Και αυτό είναι το άσχημο...

gatti said...

@alexandros: Hταν δύσκολο το παιχνίδι στο Χαριλάου. Ιδιαίτερα με όσα είχαν προηγηθεί. Και η ομάδα με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο με την Ιντερ, δεν είχε δείξει σημάδια βελτίωσης. Βεβαίως και μας βοήθησε το παιχνίδι του Αρη. Γι΄ αυτό έγραψα ότι ήταν βούτυρο στο ψωμί του Κλέιτον το ματς. Βρήκε χώρους και σε συνδυασμό με την αργή άμυνα του Αρη, έμοιαζε με ...σπρίντερ. Ο Ερνάντεθ θα ετοιμάσει τα μπογαλάκια του για δεύτερη φορά όπως βλέπω. Και δεν του φταίει και κανείς, γιατί θα έπρεπε να έχει καταλάβει μετά από τόσο καιρό πώς πρέπει να παίζει.

Εχεις δίκιο για τη Λάρισα. Την έβλεπα και την χαιρόμουν με τη μπάλα που έπαιζε και όμως σώθηκε από ...σπόντα την τελευταία αγωνιστική.

Γιωργος Κεντρωτης said...

31 αγωνιστικές, αν μετράω καλά. Τόσες είχατε να γυρίσετε ματς! αλλά και που το είχατε γυρίσει... Καλημέρα. (Και να παρακαλάς να συνεχίσει να πονάει ο Τζόλε - είναι παλιό τραύμα, από κείνη την αθλητικότατη κλωτσιά που τού 'χε δώσει στα πόδια ο Νασίφ Μόρρις). Την καλημέρα μου.

gatti said...

@γιωργος κεντρωτης: Oπως βλέπεις όλα αλλάζουν. Και θα αλλάξουν ακόμα περισσότερο.

Βρήκες άνθρωπο να του πεις για εκείνη τη φάση. Η συγκεκριμένη κλοτσιά με είχε κάνει έξαλλη και ήταν ο λόγος που ο εκνευρισμός μου για τον ποδοσφαιριστή Μόρις έγινε αντιπάθεια.

Ωστόσο, το ξέρεις καλά ότι ο πόνος του Τζόλε από αλλού προέρχεται...

Rizobreaker said...

Τα πες όλα Gatti! Εγώ δεν είδα το χτεσινό ματς λόγω Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ, αλλά και πάλι με κάλυψες. :p

Όσον αφορά τον Καραγκούνη τα χουμε πει 100 φορές. Αν ήταν μέσα μάλλον δε θα έριχνε ο Ίβ το φάουλ, αλλά ίσως να μην είχαμε ισοφαρίσει καν... Ποιος ξέρει...

Μάτος και πάλι Μάτος. Μαζί με το Ζιλμπέρτο νομίζω ότι είναι από τα καλύτερα δίδυμα αμυντικών χαφ της Ευρώπης. Όσο δένουν θα φανεί αυτό...

Κατά τα άλλα με κάλυψες...

zouk said...

Εγω ημουν τυχερος νομιζω.Ειχα παει παλι σε γαμο που ηταν την ωρα του αγωνα,οπως ειχε γινει οταν παιζαμε και με την ΑΕΚ.Οποτε εμαθα το σκορ και ειδα το παιχνιδι μετα χωρις κανενα αγχος.Ηξερα και για το δοκαρι στο τελος.

Ευχαριστημενος ειμαι περισσοτερο απ ολα γιατι γυρισαμε το παιχνιδι.Ειναι καλο για την ψυχολογια του παιχτη αμα ξαναβρεθει πισω στο σκορ να πιστευει οτι μπορει να το γυρισει.

Για την ωρα δεν θελω να ασχοληθω με την διαιτησια.

Δεν ξερω με τι τροπο το ειπε ο Χενκ,αλλα ειναι πραγματικοτητα οτι η Μαντονα ειναι μεγαλυτερο ονομα απο τον Παναθηναικο.

gatti said...

@rizobreaker: Είχε κόσμο το φεστιβάλ; Πέρασες καλά;

Τι να λέμε τώρα για τον Κάρα; Ευχή και κατάρα μαζί είναι για την ομάδα. Τουλάχιστον έλειπε και εκτελέσανε άλλοι τα στημένα.

Το πιστεύω κι εγώ πως αν ανεβεί ο Ζιλμπέρτο μαζί με τον Μάτος θα χαλάσουν κόσμο!

Θα δούμε!



@zouk: Αρχίζω να ανησυχώ για σένα. Δεν μπορεί να χάνεις λόγω γάμου όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού! Εγώ δεν θα το άντεχα!

Μια χαρά ήταν η νίκη στο Χαριλάου. Και για τους βαθμούς και για την ψυχολογία, αλλά και για την ηρεμία μας.

Κι εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με την διαιτησία, αλλά δυστυχώς ασχολείται η διαιτησία με μας.

Συμφωνώ κι εγώ πως η Μαντόνα είναι μεγαλύτερο μέγεθος. Την Μαντόνα την γνωρίζουν και οι πέτρες, τον Παναθηναϊκό μόνο όσοι ασχολούνται με ποδόσφαιρο (και όχι όλοι).

Αλλά υπάρχει ένα θέμα εδώ. Ερχόμαστε εμείς κυρία μου να παίξουμε μπάλα εκεί που τραγουδάς;
Εσύ γιατί έρχεσαι να δώσεις συναυλία στο γήπεδό μας;

Και κάτσε μην τυχόν να κάνουν μαντάρα το γήπεδο και τρέχουμε και εμείς και η ΑΕΚ να βρούμε μέρος να παίξουμε...

"ζαχαρούλα.." said...

καλημέρα!!!!!!!

καλή εβδομάδα!!!! φιλιά............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αι, βρε gatti, άσε να κάνουμε και λίγη -καλοπροαίρετη, ακόμα και όταν είναι άγρια- πλάκα! Εμείς χωρίς εσάς δεν κάνουμε! Εσείς δεν ξέρω - αλλά ΕΜΕΙΣ το ξέρω: ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ. Σ' το ομολογώ: Κατάθλιψη θα είχα πάθει, αν δεν σας είχα (το πρόσεξες το Α΄ ενικό!) Σε καλημερίζω.

Giorgos Varvakis said...

Καλημέρα!! Στο λίγο που παρακολούθησα προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Λάζαρος ήταν φανταστικός! Καταπληκτική μπάλα ο πιτσιρικάς. Καλή συνέχεια!

gatti said...

@"ζαχαρούλα..": Καλημέρα, Ζαχαρένια μου!

Καλή εβδομάδα νάχουμε!

Πολλά φιλιά! :)))



@γιωργος κεντρωτης: Nαι βρε, κάνε πλάκα. Ελεύθερα. Αφού κι εγώ το ίδιο κάνω. Κι εγώ κατάθλιψη θα πάθαινα χωρίς το γαύρο! Με ποιον θα γελούσα στην Ευρώπη; ;-)



@gvarvakis: Kαλώς τον! Αμα βρει τα πατήματά του ο Λάζαρος θα κλάψει πολύς κόσμος!

Καλημέρα!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Εμείς ούτε ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ούτε ΠΡΕΣΒΕΙΣ είμαστε. Αυτά είναι μόνο για εσάς! Γελάτε, λοιπόν ελεύθερα έξω. Εμείς γελάμε μέσα, όπου και σας συναντάμε κάθε μέρα. (Ωχ, το σοβάρεψα πολύ!...)

gatti said...

@γιωργος κεντρωτης: Και δεν σας παγώνει το γέλιο στα χείλη όταν ξέρετε ότι κερδίζετε με τις παράγκες;

Νικόλαος Παπουτσής said...

Καλό χειμώνα φιλενάδα και καλό ποδόσφαιρο από την παναθα μας
Τα είπες όλα, οπως κάπου διάβασα
άλλα αυτό που με κάνει χαρούμενο
ειναι οτι άλλαξες και την στάση σου
στον Βυντρα που για μένα δεν ηταν
ο παίχτης που έφταιγε αλλα αυτός
που τα άκουγε

Είσαι σούπερ!!!!

τσίου!!!

gatti said...

@kafaflokotsifas: Kαλό χειμώνα νάχουμε κοτσυφάκι μου! Εγώ βρε τον αγαπάω τον Βυντρίνιο μας! Αλλωστε, μου είναι απαραίτητος. Ποιον θα βρίζω αν δεν τον βάζει να παίζει; :)))

YΓ. Οταν είναι καλός το λέω ότι είναι καλός. Αλλά άμα θα κάνει την πατατιά να μην τον κράξω;

Φιλιά!