Monday, September 22, 2008

Αποηχάκια


Scratch: Την μια ο Κυργιάκος, την άλλη ο Σάχα, κανας παίκτης από τη μέση και μπροστά θα βγει MVP στην ΑΕΚ;

Scratch 1: Αμα ο καλύτερος παίκτης σου είναι ο Σάχα, έχεις πολύ δρόμο ακόμα.

Scratch 2: Ζαραλίκος αυτοσαρκαζόμενος (ως ΑΕΚτζής): "Ο Μαϊστόροβιτς θα πρέπει να βγάλει το όνομά του από τη φανέλα και να βάλει τη λέξη TIR"...


Scratch 3: Τα κοράκια στο ΟΑΚΑ κάτι πρέπει να είχαν με τον Μπλάνκο. Κανονικό γκολ του ακύρωσαν, πέναλτι του αρνήθηκαν, με οφσάιντ που δεν ήταν οφσάιντ, τον έκοψαν.

Scratch 4: Ανοιξε λογαριασμό με τα γκολάκια ο Ν΄ Ντόι. Ενα στο Καυταντζόγλειο, δεύτερο στη Νέα Σμύρνη. Δηλαδή τι προσπαθεί να κάνει τώρα ο παίχτουρας; Να γυρίσει πίσω του χρόνου να έχουμε άλλα συλλαλητήρια στο Ηράκλειο;

Scratch 5: Πολύ κοκο κι από αβγό τίποτα ο Πανιώνιος. Τρία δοκάρια στο παιχνίδι. Μήπως να σας δανείσει η ΑΕΚ τον ύμνο της; "Εμπρός του Νιόνιου παλικάρια, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια...".

Scratch 6: Στην Πανάθα τώρα έχουμε Κλέιτον. Από τη λάμψη του φεγγαριού και την πορεία από τα γκέτο στα σαλόνια περάσαμε τώρα στη σάμπα. Από τον φινετσάτο κύριο Μουν περάσαμε στον ταλαντούχο κύριο Κλέιτον. Από τις φαβέλες της Βραζιλίας στο "τριφύλλι" και τις Πόρσε. Πώς ο Βραζιλιάνος έφτασε να δέχεται τα συγχαρητήρια του Τεν Κάτε. Γιατί εκτιμά τον Ολλανδό. Ποιον ακούει μέσα στο γήπεδο. Ποιον θα ακούει; Τον Ζιλμπέρτο θα ακούει, λογικά.

Scratch 7: Φωτιά λέει ο Κετσπάγια ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά. Επειδή είναι ευγενής δεν είπε τι είναι ο Παναθηναϊκός από τη μέση και πίσω...

Scratch 8: Επιτέλους το υπογράφει το νέο συμβόλαιο αυτό το ...παλιόπαιδο ο Νίνης και θα ηρεμήσουμε από τις φυλλάδες για τους λόγους - και καλά - που τον πετάξανε έξω από την αποστολή.

Scratch 9: Δηλαδή είμαστε χαμένοι από χέρι. Τη μια η σκατόφατσα του Μήτρογλου, την άλλη ο Λουίς Σάντο Μαρία η Ασχημη Ντιόγο, καναν ομορφάντρα σκόρερ δεν έχει ο γαύρος να βάλετε ανφάς στις εφημερίδες; Τέσσερις σκόραραν. Βάλε ρε παιδί μου τον Γκαλέτι. Βάλε τον Οσκαρ. Τον Ντάρκο έστω. Είναι ανάγκη να ξερνάμε μόλις βλέπουμε τα πρωτοσέλιδα;

Scratch 10: Eκτακτα καιρικά φαινόμενα λέει στο Καραϊσκάκη. Επεσαν κεραυνοί. Ναι, το σκότωσε και αυτό το θηρίο ο γαύρος.


Scratch 11: Ε ρε μπινελίκι ο Ντάρκο την ώρα της αλλαγής... Ποιος ξέρει πόσα ...πίτσκου μάτερι είπε στα ισπανικά στον Βαλβίδα;

Scratch 12: Το άλλο στο είπα; Διαμαρτύρεται ο γαύρος για δύο εις βάρος του πέναλτι μέσα στο Καραϊσκάκη με Αστέρα και Σέρρες. Α, καλό!


Scratch 13: Τα σκάτωσε ο Εργοτέλης στο τρίτο του παιχνίδι. Ετσι είναι. Ο Πανθρακικός είναι νέος. Τον Αρη τον έπιασες μπόσικο. Αλλά ο παλιός, ο Λεβαδειακός του Κομπότη ντε, είναι αλλιώς...

Scratch 14: Το πέταξε το παστέλι ο Αγκάλι στο Αλκαζάρ, τέζα η Λάρισα. Τόβαλε κι ο Ζεάν Κάρλος στη Φυλή, τέζα κι ο Θρασύβουλας. Ηρθε και το δεύτερο του Τσέζαρεκ και ολοκληρώθηκε το σκηνικό.

Scratch 15: Στον ΠΑΟΚ τώρα όλα καλά. Γεύμα θα έχουνε την Τετάρτη για το καλό κλίμα και την σύσφιξη σχέσεων. Να τα προσέξουνε τα φαγοπότια λέω εγώ. Εννιά στις δέκα δεν βγαίνουν σε καλό. Α, και μην πάνε σε καμιά καφετέρια παραμονές του αγώνα με τον Αρη. Είδες τι έπαθε ο Τεν Κάτε με τους καφέδες στον Πόρτο Ράφτη.


Scratch 16: Στη Βήτα τώρα κέρδισε και το Πιτσούνι (μου) και ο ΠΑΣ (σας έχω πει ότι αγαπάω Ογιος;)

Scratch 17: Οι ομορφιές έγιναν σε Ρόδο και Ηλιούπολη. Στη Ρόδο βάζει η Καβάλα το γκολάκι και ο Σαπάνης υψώνει τη γροθιά του προς την εξέδρα όπου καθόταν η Αγαπούλα, Μάκης Ψωμιάδης. Τον βλέπουνε οι Ροδίτες, τα παίρνουν στο κρανίο και αρχίζουν να εκτοξεύουν μπουκάλια προς τον πάγκο της Καβάλας που ήταν καμπριολέ. Μπαίνουνε ο Μάουρερ (το σκέφτηκες καλά κακομοίρη μου που πήγες προπονητής στην ομάδα του Ψωμιάδη;) και οι υπόλοιποι του πάγκου μέσα στο γήπεδο για να μη φάνε κανα μπουκάλι στο δόξα πατρί, διακόπτεται το ματσάκι για ένα τέταρτο.

Scratch 18: Θυμίζω ότι με την Καβάλα θα παίξει η Πανάθα στο κύπελλο. Πατέρας vs Aγαπούλας...


Scratch 19: Στην Ηλιούπολη τώρα, κράτος εν κράτει ο Θωμάς (ένας είναι ο Θωμάς). Εβαλε μέσα στο παιχνίδι τους οπαδούς του Αιγάλεω και άφησε έξω αυτούς του Ηλυσιακού.

Scratch 20: Μαζευτήκανε κι αυτοί οι ταλαίπωροι έξω από το γήπεδο, τους λένε ότι τελειώσανε τα εισιτήρια και δεν τους άφησαν να μπουν μέσα. Φωνάζανε αυτοί αλλά σιγά μην πάρει χαμπάρι ο Μητρόπουλος. Την προχωράει την συγχώνευση κανονικά και με το νόμο κι ας μην θέλουν οι Ηλυσιακοί. Αφού όταν έβαλε το γκολ της ισοφάρισης ο Κάμπας για τον Ηλυσιακό (έχασε τελικά από τον Πιερικό), κάποιος από την κερκίδα φώναξε: "Πάμε μωρή Αιγαλεάρααααααα". ΚΟΛΑΣΗ!!! Ολες οι ομορφιές στη Βήτα Εθνική γίνονται φέτος, γαμώτο!

Scratch 21: (μπασκετικό): Ελαμψε ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Ούτε νίκη δεν έχει κάνει ακόμα στο τουρνουά του Κολοσσού. Θάμπωσε και ο Τσίλντρες. Εννιά ολόκληρους πόντους έβαλε ο παίχτουρας.


- Καλά, γιατί καθήσαμε εδώ;
- Για να μπορούμε να την κάνουμε
άμα γίνει κανα ντου. Δεν βλέπεις πώς παίζουμε;



EDIT: Μου έστειλαν με e-mail ένα καλό για τον Κετσπάγια κι επειδή μου άρεσε το παραθέτω. Ξεκαθαρίζω πως το βάζω με διάθεση χιούμορ και μόνο. Γιατί τον Τιμούρ(η) τον συμπαθούσα και θα εξακολουθήσω να τον συμπαθώ ακόμα κι αν μας κερδίσει η Ανόρθωση.

* Τι σύνθημα έλεγαν οι Ανορθωσιάτες μετά τη νίκη τους επί του Ολυμπιακού; "Ρίχνει σκάγια η π**** του Κετσπάγια".

* Τι σύνθημα θα λένε οι Παναθηναϊκοί μετά τη νίκη τους επί της Ανόρθωσης; "Εχει σκάγια ο κ**** του Κετσπάγια".

(Πολύ σίγουρη την έχουμε τη νίκη στην Κύπρο και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό...).

23 comments:

Ντεμης said...

Καλημέρα!
Αχ κι εγώ τον λατρεύω τον Όγιος, εξαίρετος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δάσκαλος, είναι και προσωπικός φίλος του Μέσσι κι αυτός που τον ανακάλυψε! Θα σκίσει στον αγαπημένο ΠΑΣ! Απορώ που τον έδιωξαν πέρυσι οι Περιστεριώτες λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, το πλήρωσαν όμως! Κρίμα γιατί και τον Ατρόμητο τον υπερσυμπαθώ.
Ενώ το Αιγάλεω (πέρασα στην έτερη ομάδα των δυτικών προαστίων) δεν το αντέχω! Πώς τολμάνε να θέλουν να ενωθούν με την Ηλυσιακάρα, αυτοί όπου νάναι θα πέσουν στο τοπικό να κάνουν παρέα στην Προοδευτική! Μ' αυτούς να ενωθούν, που΄ναι και πιο κοντά! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! Τι σχέση έχουν τα Ιλίσια με το Αιγάλεω;
Χάρηκα πολύ και για την Καβάλα. Αυτά. Έπαιξε καμμιά άλλη ομάδα που να με ενδιαφέρει; Όχι!

Giorgos Varvakis said...

Scratch 5: Μια ξεματιάστρα επειγόντως, κι ο επόμενος την έβαψε!!!

gatti said...

@ντέμης: Φοβερός ο Ογιος Ντέμη μου. Κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι πάθανε στο Περιστέρι και τον έδιωξαν! Μυαλό κουκούτσι!

Για το Αιγάλεω τι να λέμε; Ιδια με τα δικά σου τα συναισθήματά μου. Είναι δυνατόν να είμαι Παναθηναϊκός και Περιστεριώτισσα και να συμπαθώ το Σίτι και τον Θωμά;
Τον λυπάμαι τον φουκαρά τον Ηλυσιακό για το κακό που του έτυχε!
Toυλάχιστον εμάς η Χαλκηδόνα μας ήταν συμπαθής!

ΥΓ. Δεν έπαιξε άλλη ομάδα που να σε ενδιαφέρει ε; Καλάααααααααααα



@gvarvakis: Ολα κι όλα. Σας αγαπάω, σας εκτιμάω εσάς τους Πανιώνιους, αλλά ο επόμενος είναι η ΑΕΚ. Δεν θα μου την στείλετε εσείς την ΑΕΚ χωρίς ηθικό στο τηγάνι! Για όνομα!
:)

Stepas said...

Καταιγιστική και πάλι!Και εύστοχη!

Αυτή η ΑΕΚ που δεν βλέπεται, έχει πάρει 7 ποντάκια σε 3 ματς εκ των οποίων τα 2 ήταν ντέρμπι. Άμα δέσουν δηλαδή οι παίκτες και φτάσουν το 100% και οι ανέτοιμοι, τι θα κάνει; Δεν θα χάνει βαθμό με τίποτα; Πάντως, μεταξύ μας, πολύ μου την δίνει φέτος η ΑΕΚ. Την πήρα με στραβό μάτι ρε παιδί μου. Αντιπαθέστατη μέχρι στιγμής.

Είδες ο Κετσπάγια διπλωματία; Όχι σαν τον Γκούμα...

O Τέλης έπαιζε χωρίς Κουτσιανικούλη νομίζω. Σημαντική απώλεια και μάλλον λογικό το Χ. Η Λεβαδειά έχει κρατήσει τον περσινό κορμό κι έχει πάρει και κάποιους έμπειρους παίκτες και δύσκολα θα πέσει.

Για τον Ρούλη τι να πούμε;Κρίμα τα παιδιά. Πως θα ρθουν αυτά τα παιδιά να παίξουν Τούμπα δεν ξέρω. Ούτε για τάκλιν δεν πέφτουν κάτι Ζεντίλ, κάτι Αουρέλιο και κάτι τέτοιοι.

Εμείς τώρα τα τραπεζώματα τι τα θέλουμε;Δίκιο έχεις,συνήθως δεν βγαίνουν σε καλό.

Η ιστορία του Ηλυσιακού με έχει σταναχωρήσει πολύ. Ο Θωμάς συμπεριφέρεται σαν να είναι όλο το ποδόσφαιρο τσιφλίκι του. Είναι εξωφρενικό αυτό που βλέπουμε να γίνεται.

Καλή εβδομάδα!

gatti said...

@stepas: H AEK μπορεί να μην βλέπεται τώρα, αλλά συμφωνώ μαζί σου πως έτσι και "δέσει", δεν θα χάνει βαθμό πουθενά. Εχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα.

Ο Κετσπάγια προφανώς ξέρει να μιλάει. Ο Γιαννάκης όχι. Αλλά μη νομίζεις, ο Κετσπάγια εκτός από το "φωτιά ο Παναθηναϊκός από τη μέση και μπροστά", είπε και "Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος". Οπότε;

Το περίμενα ξέρεις το στραβοπάτημα του Εργοτέλη. Σκληροτράχηλη ομάδα ο Λεβαδειακός, όλη του η ζωή τα παιχνίδια με τις ομάδες που μπορεί να έχει αντιπάλους στη μάχη της παραμονής.

Ούτε ψύλλος στον κόρφο του του Αρη που θα έρθει να παίξει στην Τούμπα μ΄ αυτή την άμυνα. Και να έχει να αντιμετωπίσει και το "χαντάκι" όποτε πάει να βγει μπροστά.

Ε, βέβαια, τι τα θέλατε τα τραπεζώματα; Αλήθεια τι θα φάτε; Ψάρια; Αστακούς ή σαρδέλες; :p

Tου Σάντος πάντως πρέπει να του σερβίρετε σαρδέλες, για να μάθει να φέρεται!

Δυστυχώς, είναι τσιφλίκι του, του Θωμά το ποδόσφαιρο, αφού δεν υπάρχει κανείς να τον σταματήσει.

Καλημέρα!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ντιογκώνεται η αγωνία σας, καθώς παρατηρώ, αγαπητή μου. Μην άγχεσθε. Θα βγείτε δεύτεροι. Ποιά ΑΕΚ;! Τα θερμότερα γαυρίσματά μου (προσοχή: γαυΡίσματα, όχι γαυΓισματα!)

gatti said...

@γιωργος κεντρωτης: Nτιογκώνεται η αλαζονεία σας, καθώς παρατηρώ, αγαπητέ μου. Μην άγχεσθε! Ακόμα κι αν δεν τα καταφέρετε με τον νόμιμο τρόπο, θα βρεθεί κι άλλος Βάλνερ! Τις θερμότερες ...γρατζουνιές μου! :)

eforas said...

Γεια και από εμέ! 21 scratches και έξτρα! Γρατζουνισμένες όλες οι συμμετέχουσες (και όχι ομάδες - μην τρελαινόμαστε) της Σούπερ (Ντούπερ) Λίγκας, αλλά και Βου, μπάσκετ, κλπ. Ένα πλήρες αθλητικο-κοινωνικο-ψυχαγωγικό μαγκαζίνο! Εύγε!

gatti said...

@eforas: Kαι να σκεφτείς ότι αφήσαμε ...αγρατζούνιστο τον Πετράκη που παραιτήθηκε από τον Ερασιτέχνη...

Τα λέμε! :))

KitsosMitsos said...

Όταν παίζαμε δεύτερη και τρίτη εθνική τα σκηνικά ήταν απλώς κορυφαία!
Η Α' έχει πολλά φρουρού και αρώματα...
Καλησπέρες!

ΥΓ ΑΕΛ

island said...

Γειά σου ρε γατάκι. Αλήθεια τί κάνεις και έχεις τέτοιες φωτογραφίες; Εκπληκτικές μιλάμε.

Τί σημαίνει πίτσκου μάτερι; Κάτι τέτοιο δεν έλεγε και με μας όταν έφαγε κόκκινη στο ματς με την Γιουβέντους; Έλεγε και κάτι άλλο που έχει τρία μα στην αρχή αλλά ακόμα δεν έχω βρει τί είναι.

Σίγουρη η νίκη με την ανόρθωση; Όπως του γαύρου η προσγείωση και η ολική επαναφορά.

Άρε Αγαπούλα...μας λείπεις μιλάμε. Αυτός δεν είναι που είχε φάει 14 χρόνια φυλακή (μη εξαγοράσιμη και μη εφέσιμη) και την γλύτωσε δηλώνοντας καρδιακά προβλήματα; Ακόμα τα έχει αυτά; Γιατί κυκλοφορεί ελεύθερος;

Καλησπέρα

gatti said...

@kitsosmitsos: E, βέβαια! Εκεί, στη Βήτα και Γάμα Εθνική είναι τα ωραία τα σκηνικά.
Συμφωνώ και επαυξάνω!

Η Α΄ είναι όλο φιοριτούρες.

Χαιρετώ!



@island: Tίποτα δεν κάνω. Απλώς έχω φίλο φωτογράφο. :)


Kάτι σχετικό με τη ...μανούλα του Βαλβίδα είναι. :)))

Kαθόλου σίγουρη η νίκη με την Ανόρθωση. Πολύ δύσκολο παιχνίδι.

Οχι μόνο κυκλοφορεί ελεύθερος, αλλά είναι και αστυνομικοί δίπλα του για να τον προστατεύουν! Αθάνατη Ελλάδα! Λείπει είναι γεγονός! Αλλά εμένα περισσότερο από όλους τώρα που έχουμε τόσες ομορφιές στην Βήτα Εθνική, μου λείπει ο Κούγιας!!!

Για δες καιρό που διάλεξε από τον ΠΑΣ να φύγει
πριν Μάκης, Μπέος και Θωμάς τον πιάσουν στο κυνήγι,
να αφήσει τα αξιώματα, να γίνει απλός πολίτης
ο δικηγόρος ο αψηλός ο φουλ μοντελοπνίχτης.

Α, ρε Κούγια, για πάρτη σου γίνομαι και ...ποιήτρια!

Ντεμης said...

Δεν έπαιξε άλλη ομάδα, καλή μου Γκάττι. Έπαιξε; (με την πλήρη έννοια του όρου;) Μόνο τώρα που σου γράφω, η Ανόρθωση που μόλις νικήσαμε στο Παπαδόπουλλος το αδελφικό σωματείο του Εθνικού Άσσιας 2-1, το έβλεπα δορυφορικώς.
Είσαι Περιστεριώτισσα;! Και φίλη του Ατρομήτου; Δεν το ήξερα! Εξού λοιπόν και ο τσαμπουκκάς! (και το αριστερόν) Εύγε!

gatti said...

@ντεμης: Mε την πλήρη έννοια του παιχνιδιού ή της ομάδας; Γιατί αν είναι να δούμε ποια ομάδα έπαιξε με την πλήρη έννοια της λέξης "παιχνίδι", δεν θα βρούμε και καμία στην Σούπερ Λίγκα. Α, ξέχασα θα βρούμε. Τον γαύρο που έθελξε με την απόδοσή του απέναντι στο ...θηρίο.

Ολα έχουν την εξήγησή τους ε; Καλά για το αριστερόν μην παίρνεις όρκο. Εχουν μαζευτεί στο Περιστέρι δεξιοί και πασόκοι ουυυυυυυυ! Μιλιούνια. Γι΄ αυτό έφυγα άλλωστε! :p

νατασσΆκι said...

εγώ διαβάζω -πάαααρα πολλές πληροφορίες, και πολλές άγνωστες για μένα :)))

Να πω καλή βδομάδα;
Να πω!

Να πω και καλό φθινόπωρο;
Να πω!!!

Φιλιά, γατί μου :)))

gatti said...

@νατασσάκι: Aντίστοιχες διαβάζω κι εγώ σε σένα!

Καλή εβδομάδα και καλό Φθινόπωρο!

Φιλιά, Νατασσούκο μου! :***

Anonymous said...

scratch this:σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σου ζητήσω να πληρώνω συνδρομή για να διαβάζω τα posts σου.Πραγματικά φαντάζομαι ότι έχεις μπροστά σου 40-50 οθόνες και κοιτάς ταυτόχρονα όλα τα παιχνίδια (όπου και αν είναι αυτά).Τι να σου πω για άλλη μια φορά gatti μου?.Υποκλίνομαι στο κουράγιο σου και κυρίως στην άνεση σου να τα γράφεις όλα αυτά με τόση λεπτομέρεια.Και μετά μου λένε για αθλητικούς συντάκτες.Δεν κάνουν μια βόλτα από εδώ, μπας και πάρουν καμιά έμπνευση?Respect.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια,
άσχετο αλλά μόλις διάβασα την λέξη scratch, μου ήρθαν στο νου οι δίσκοι από βινύλιο!!!

irene said...

ναι η σιγουρια σκοτώνει , η αεκ από σιγουριά επαιζε χάλια με ηρα

αυτή η φωτό με τον ντέμη είναι γαμάτη..

ο σαχα θα ειναι ο φετινός λόγος που αξίζει να βλέπεις αεκ , ειδικά για τα κοντινά του...!!

Unknown said...

Fact 1: Κάθε πέρισυ και καλύτερα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Fact 2: Πραγματικά θα απορήσω αν δεν σε έχουν ανακαλύψει και εκμεταλλευτεί όπως σου αξίζει από κάποιο εκδοτικό συγκρότημα!

Alexandros said...

Παραλίγο να με πάρει ο ύπνος όταν έβλεπα την ΑΕΚ. Ειδικά από το 20' και μετά. Είχα γλαρώσει λέμε!

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ναι, σωστό, Ο Βάλνερ. Μας δίνεται όμως έτσι η ευκαιρία αγαπητή μου να συναντώμεθα και εις ευρωπαϊκούς αγώνας, έστω και δικαστικούς: στο CAS! (Η πλάκα πλάκα, αλλά για την "υπόθεση Βάλνερ", καλή μου γαλή,εγώ πήρα θέση αυθημερόν κια με επιστολές στον τύπο. Εγώ είμαι της σχολής του Μουράτη ξέρεις, και στα 50 μου δεν γίνεται να καραγκιοζίζω...) Άλλο αν τα καραγκιοζιλίκια μας τα ζήλεψατε εσείς και τα χανούμια και τρέχατε καταϊδρωμένοι μετά να σώσετε ό,τι (δεν) γινόταν να σωθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Το γνώριζαν τα σαϊνια σας ότι η υπόθεση είναι χαμένη, αλλά πήγαν να κάνουν μαγκίτσες με σκιάτζαρο την Καλαμαριά, και... σκιάχτηκαν οι ίδιοι.

gatti said...

@subir: Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια σουμπιράκο μου! Δεν χρειάζεται να πληρώσεις συνδρομή. Εσύ που είσαι και επί των οικονομικών, ένα ...χορηγό να μου
βρεις και είμαστε ΟΚ! :)))

Ποιες 40 οθόνες; Τηλεόραση και υπολογιστή έχω. Δεν τα βλέπω όλα. Αλλά έχω μάτια και αυτιά ανοιχτά.

Οι αθλητικοί συντάκτες κάνουν ρεπορτάζ, έρευνα, τρέχουν δεξιά κι αριστερά μιλάνε με τα κονέ τους. Εγώ απλώς παρατηρώ και γράφω τις ...κακίες μου!



@pavlos: Aχ και νάξερες πόσα βινύλια έχω ...γρατζουνίσει, Παύλο μου!




@irene: Eλα βρε, θα στρώσει η ΑΕΚ. Κι άμα στρώσει ποιος την πιάνει!

Κι εμένα μου άρεσε η φωτο γι΄ αυτό την έβαλα.

Αχ, αυτά τα ψηλά παιδιά, οι τερματοφύλακες...

Φιλιά, Ειρήνη μου! :)))



@ethan: Είναι γεγονός ότι πάμε ολοένα προς το χειρότερο.

Είναι επίσης γεγονός ότι κανείς δεν με ...ανακάλυψε...



@alexandros: Kι αυτό λίγο τόχεις; Ξέρεις τι είναι να σε παίρνει ο ύπνος βλέποντας ένα ματς; Αλλος παίρνει χάπια για να κοιμηθεί!



@γιωργος κεντρωτης: Δεν είναι το ίδιο καραγκιοζιλίκι να παίρνεις πρωτάθλημα στα χαρτιά, με το να υποστηρίζεις δικαστικά τα συμφέροντά σου, ακόμα κι αν τα προγνωστικά δείχνουν εναντίον σου (πρόσεξε, όχι επειδή δεν έχεις ισχυρά επιχειρήματα, αλλά επειδή είσαι εκπρόθεσμος...). Αλλά έτσι κι αλλιώς όλα αυτά είναι πια ιστορία...