Friday, September 26, 2008

Εχω και γάιδαρο, πάμε μια βόλτα;

Ντροπή σου, Πατέρα! Ντροπή σου, που μας κορόιδευες τόσο καιρό! Που μας μόστραρες το κότερο, αυτόν τον "Αδάμαντα" λέω και μας κουβαλούσες τους παίκτες σ΄ αυτό για να δούνε και να θαυμάσουνε. Ελα, έλα τώρα, πες την αλήθεια! Πες ότι το κότερο είναι δανεικό. Πες ότι το είχες νοικιάσει για να κάνεις το κομμάτι σου! Πες μας τι έλεγες στους παίκτες όταν τους καλούσες εκεί. Μήπως τους έλεγες: "Εχω και κότερο πάμε μια βόλτα;". Κακώς. Πολύ κακώς!
Kατά πως φαίνεται έπρεπε να τους λες: "Εχω και γάιδαρο, πάμε μια βόλτα;". Τον Διαμαντή τον γάιδαρο είχες Πατέρα και όχι το "Αδάμας ΙΙ". Και μας πουλούσες φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Παλιοφιοριτούρα! Και μπορεί εσύ να ήθελες να κρυφτείς, αλλά σε ξεμπρόστιασε ο κυρ Σάββας ο Θεοδωρίδης. Νάναι καλά ο άνθρωπος που μας άνοιξε τα μάτια! Με γάιδαρο πας τόσο καιρό πατέρα, τη στιγμή που ο γαύρος πάει με πύραυλο. Κι όταν αυτός απογειώνεται, εσύ επειδή δεν μπορείς να τον φτάσεις αρχίζεις τα γκαρίσματα! Αλλά όσο κι αν ήθελες να κρυφτείς, η αλήθεια αποκαλύφθηκε!


Μάλιστα κύριοι. Οπως σας το λέω (γράφω) έχει το πράγμα. Ο κυρ Σάββας τον έβαλε στη θέση του τον Πατέρα. Παρέμβαση έκανε το μαντρόσκυλο του γαύρου στο συμβούλιο της ΕΠΟ, εκεί που τσακωνόντουσαν ο Γκαγκάτσης με τον Αντωνιάδη. Αλλο πάλι κι αυτό. Εξαλλος έγινε λέει ο Γκαγκά με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τη διαιτησία. Και γυρνάει και λέει στον ψηλό ότι αυτός δεν έχει σχέση με την διαιτησία. Κι άμα δεν έχεις σχέση, τότε τι σε κόφτει; Κι εκεί πάνω κάνει παρέμβαση το μαντρόσκυλο του γαύρου και λέει ότι η διαιτησία είναι καλή. Ε, βέβαια για την ομάδα σου καλή είναι. Τις άλλες τις ρώτησες; Ασε το άλλο που είπε. Οι μεγάλες ομάδες, λέει, δεν διαμαρτύρονται για τη διαιτησία. Μιλάμε τώρα ότι ο Σάββας ή πλάκα μας κάνει, ή τον έχει επισκεφτεί ο κύριος Αλτσχάιμερ. Αμα δεν διαμαρτύρεσαι για την διαιτησία, τότε τον Βαρούχα γιατί τον πέρασες γενεές δεκατέσσερις επειδή ...τόλμησε να πει ότι ο Ντιόγο είναι βουτηχτής;

Εκτός από τον Πατέρα, όμως ο κυρ Σάββας έβαλε στη θέση τους και τους υιούς. Τον δικό του το γιο, δηλαδή, τον Δημήτρη. Για τον Δημήτρη τον Θεοδωρίδη λέω, που έγινε υπεύθυνος του τμήματος σκάουτινγκ του γαύρου. Ο γιος του Σάββα και της νυν συζύγου του Σωκράτη Κόκκαλη, της Ελένης, είναι αυτός, για όποιον δεν ξέρει. Γιατί στον γαύρο είναι όλοι μια μεγάλη οικογένεια. Είναι μετά να μην σκίζεται ο Σάββας για τα συμφέροντα του γαύρου;

***

ΥΓ. Σιγά μη μου θέλετε και "γρατζουνιές". Ολο το ποστ μια γρατζουνιά είναι!

18 comments:

Stepas said...

Κλασικά επικοινωνιακά κόλπα γαύρου. Τα είχες προβλέψει και σε παλιότερο ποστ άλλωστε. Λαϊκίστικα και με επίδειξη νεοπλουτισμού ταυτόχρονα. Αυτό είναι που ντοπάρει τους γαύρους, αυτό προσφέρει η διοίκηση της ομάδας.

ΥΓ:Βάλανε τον Βαρούχα να ζητήσει συγγνώμη επειδή είπε ότι ο Ντιόγο "συνηθίζει να πέφτει". Εκείνη τη μέρα που το είδα αυτό το πράγμα βγήκα από τα ρούχα μου. Μιλάμε για ξεφτίλα. Και ο Μίχος δίπλα με μια ικανοποίηση που έγινε η διόρθωση...

coachp said...

Μην κλάσει καποιος και δεν μυρίσει ο Σάββας...

SPIROS said...

ΕΞΠΛΕΗΝ ΤΟΥ ΜΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΥΝ ΤΟΥ ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΚΥΡ-ΣΑΒΒΑ? ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ Ε?

gatti said...

@stepas: Oπως το λες. Λαϊκισμός πασπαλισμένος με νεοπλουτισμό. Αυτό τους φτιάχνει, αυτό τους προσφέρουν.

Κι εγώ όταν το είδα, έγινα έξω φρενών. Σώνει και καλά να ...επαναφέρουν στην τάξη τον Βαρούχα. Μην τυχόν και βρεθεί διαιτητής και τον δει να βουτάει και φοβηθεί να δώσει πέναλτι. Κι αυτός ο Μίχος... Δεν έχω χειρότερο. Δεν μπορώ να αποφασίσω πού με τσαντίζει περισσότερο. Ως σχολιαστής σε αγώνα ή ως πανελίστας στην "Αθλητική Κυριακή".



@coachp: Τι λες! Και αν προλάβει να μυρίσει άλλος;



@spiros: Τι να σου εξηγήσω; Αφού το έπιασες. Η Ελένη πριν παντρευτεί τον θείο, ήταν σύζυγος του Σάββα...

squarelogic said...

Καποιος στη sportday προχτές είχε αγιογραφία του υιού Θεοδωρίδη και επαίνους για το "μάτι" του!
Μέχρι και τον Ντιόγο επιλογή του Δημητράκη τον έβγαλε.Ο καημένος Νινιάδης είχε πάει για να πακετάρει τις βαλίτσες.
Και γω έχω μάτι αλλά δεν είμαι προγονός του Χόχου και δε μου δίνει να παίξω Manager με αληθινά μωβ χαρτονομίσματα!

ΥΓ.Επανήλθα κι εγώ....

gatti said...

@squarelogic: Nαι. το διάβασα κι εγώ αυτό το άρθρο του Μιχάλη Τσόχου.
Εχει λέει κάνει πολύ καλές σπουδές στο Tufts στη Μασαχουσέτη, ενώ γνωρίζει πολύ καλά το λατινοαμερικάνικο ποδόσφαιρο.
Αλλά μη νομίζεις. Και οι άλλες "αντικειμενικές" είχαν αντίστοιχα αφιερώματα. Τώρα βέβαια το παλικάρι μπορεί όντως να έχει γνώσεις και να αξίζει. Αλλά άμα δεν ήταν προγονός του Κόκκαλη, θα την έπαιρνε την θέση; Ιδού η απορία.

Το άρθρο γράφει πως βρίσκεται έξω από αντιπαραθέσεις "αιωνίων" και δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια όσο κι αν μοιάζει απίστευτο με τον Σάββα για πατέρα. Υπήρξε (δεν ξέρω αν είναι ακόμα...) κολλητός του γιου του Γιώργου Βαρδινογιάννη, του Παύλου και ήταν μαζί του όταν συνέβη το τροχαίο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή. Οπως έγραφαν τότε οι εφημερίδες είχαν "κατασκηνώσει" έξω από το δωμάτιο του νοσοκομείου η Αγάπη μαζί με την Ελένη (αυτές είναι ακόμα φίλες...), αλλά ο Δημήτρης τότε δεν είχε τραυματιστεί. Αντίθετα, ο Παύλος κινδύνεψε πολύ, είχε πέσει σε κώμα και είχαν μάλιστα φέρει από το εξωτερικό Αμερικανό γιατρό ειδικό στις παθήσεις του εγκεφάλου για να τον αναλάβει.

Είδωλο said...

Aυτος ο γαιδαρος μου θυμιζει εναν πρωην.
χαχαχαχα

gatti said...

@x-oyranoy: Χαχαχα! Ε, δεν παίζεσαι!!!

;-))

zouk said...

x-oyranoy πεθανα στο γελιο.

Τον Γκαγκατση δεν τον γουσταρω καθολου.Μακαρι να εβγαινε αλλος,αλλα δεν παιζει.

Ευτυχως εχουμε Τσου-Λου αυτη την εβδομαδα και θα μεινουμε μακρια απο το πρωταθλημα λογο Μαδοννας.Οποτε ας ορισουν οτι παρατηρητες θελουν.

eforas said...

Εγώ θέλω γρατζουνιές!

Alexandros said...

Πρέπει να έχουν πολύ γέλιο οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ. Καλύτερες και από τις συνεδριάσεις της Βουλής!

gatti said...

@zouk: Πώς να τον γουστάρεις τον Γκαγκάτση; Εύκολο είναι; Αφού ξέρεις τι παιχνίδι παίζει τόσα χρόνια υπέρ του γαύρου! Μπα, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βγει αφού λέει τον στηρίζουν κάπου 35 από τις 54 ενώσεις.

Ναι, αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον θα είμαστε θεατές και θα απολαμβάνουμε τις σφαγές που θα γίνουν πάλι... Ποιος θα είναι ο τυχερός αυτή τη φορά;



@eforas: Kαλόμαθε η ...γριά στα σύκα! :p

Στο επόμενο ποστ θα σου έχω! :))



@alexandros: Δεν ξέρεις πόσες φορές το είχα ευχηθεί να βρίσκομαι από μια μεριά και να παρακολουθώ τις συνεδριάσεις της ΕΠΟ!

Rizobreaker said...

Άλλο ένα άπαιχτο ποστ.
Αλλά αυτό που περιμένω εγώ είναι να βάλει ο Εντόι κάνα γκολάκι σήμερα στο γαύρο, μπας και χάσει βαθμούς. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μας τα κάνουν που μας τα κάνουν τσουρέκια οι γαύροι με τον ΟΦΗ, τουλάχιστον να δούμε κι ένα αποτέλεσμα...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Ο Μίχος; Τον θυμάμαι ως ποδοσφαιριστή σε έναν τελικό κυπέλλου, όπου είχαμε χάσει με 4-0. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ ΕΙΔΙΚΩΣ ΓΙΑΤΙ τον θυμάμαι στον αγώνα εκείνο... Μπά!

Νικόλαος Παπουτσής said...

O πιο γραφικός ολυμπιακός
μετά τον Αλεφαντο!!!!!!!!
Η...ΜΉΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΕ??

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΤΣΙΟΥ!!!!!!1

gatti said...

@rizobreaker: Δυστυχώς δεν το έβαλε το γκολάκι ο Εντόι. Πώς να το βάλει όμως, αφού κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα, έβγαινε η σφυρίχτρα;



@γιωργος κεντρωτης: Πώς να μη τον θυμάσαι τον Μίχο τον σερβιτόρο; Μια χαρά πάσα έδωσε στον Σαραβάκο για να βάλει το τέταρτο γκολάκι και όταν δεν τα κατάφερε τον γκρέμισε με πέναλτι. Μέγας μπαλαδόρος ο Μίχος! Τώρα κάνει και κριτική ως ειδικός!



@karaflokotsifas: Tώραααα. Τον έχει αφήσει πίσω προ πολλού τον κοντομάνικο ο κυρ Σάββας!

Φιλάκια! :))

Γιωργος Κεντρωτης said...

Το πουρμπουάρ, που του είχε δώσει ένας φίλος του Σαραβάκου, το θυμάσαι; Ο Μίχος προσπαθεί να το ξεχάσει, αλλά το θυμούνται κάτι παλιόπαιδα σαν κι εμένα.

gatti said...

@γιωργος κεντρωτης: Tι πας και θυμάσαι και εσύ...