Sunday, September 28, 2008

Πάρε δώσε το κοπέλι, μείναμε χωρίς παστέλι


Δηλαδή τώρα ρε Μαζαράκο πώς την είδες; Ποιον νομίζεις ότι θα κοροϊδέψεις; Επρεπε να σφάξεις το γαύρο για να ξεπληρώσεις το πέναλτι που έδωσες στο περσινό παιχνίδι με τον Αρη; Ξέρεις ποιο λέω! Εκείνο το μαϊμού πέναλτι στο τηγάνι που καταλόγισες πέρσι το Γενάρη υπέρ του Κοβάσεβιτς και εις βάρος του Καράμπελα που ούτε καν είχε ακουμπήσει τον Σέρβο!
΄Η μήπως ήθελες να βγάλεις από πάνω σου το πρωτοσέλιδο του "Μετροσπορτ" που σε έδειχνε να πανηγυρίζεις γκολ του γαύρου με ένα ερυθρόλευκο κασκόλ στο κεφάλι; Γι΄ αυτό ρε "εγκληματία" δεν έδωσες το πέναλτι του Μπαρκαουάν στον Μπελούτσι; Γι΄ αυτό δεν απέβαλες τον Ρουμάνο πορτοφολά, όπως του έπρεπε από το πρώτο ημίχρονο, αλλά τον άφησες να αλωνίζει σε όλο τον αγώνα;

Γι΄ αυτό ακύρωσες το πανέμορφο γκολ του Ντιόγο και μας άφησες χωρίς παστέλι; Και τι θα πει έσπρωξε τον αμυντικό και τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης της μπάλας; Τόσες σπρωξιές γίνονται στην περιοχή, αυτή του μικρού μάγου σε πείραξε; Εγκάθετε! Πώς θα ζήσουμε εμείς τώρα χωρίς το παστελωμένο γκολ του Βραζιλιάνου ρε ...αλήτη; Και μη νομίζεις ότι θα μασήσουμε με τα επιθετικά φάουλ και τα οφσάιντ που σφύριζες εναντίον του ΟΦΗ σε κάθε του επίθεση! Για ξεκάρφωμα το έκανες! Οπως για ξεκάρφωμα άφησες μέσα τον Βραζιλιάνο που έπρεπε να κάνει παρέα στον Μπαρκαουάν στα αποδυτήρια, για ξεκάρφωμα έκανες τον κινέζο και στο μουλωχτό χτύπημα του Λέτο. Αλλά μασάνε οι γαύροι ρε;

Κι όχι τίποτα άλλο θα συγχύσεις και τον κυρ Σάββα. Και είναι και σε επικίνδυνη ηλικία. Τι θα βγει να πει τώρα ο άνθρωπος όταν δύο μέρες πριν τα έχωσε στον Αντωνιάδη και φώναζε ότι η διαιτησία είναι καλή; Θα βγει να φωνάζει εναντίον της; Και πώς να βγει να φωνάξει; Αφού κατά πως είπε οι μεγάλες ομάδες δεν φωνάζουν για την διαιτησία! Μόνο οι μικρές φωνάζουν και κλαίγονται! Θα τον πνίγει το δίκιο του και δεν θα μπορεί να πει κουβέντα ο φουκαράς!

***

Scratch: Δηλαδή τώρα ο Σάββας θα φωνάζει ότι η διαιτησία είναι κακή;

Scratch 1: Οταν δεν τραβάει ο Γκαλέτι, σέρνεται ο γαύρος.

Scratch 2:Τι πίνει ο Πάτσα; Είπε ότι θεωρεί το αποτέλεσμα δίκαιο και τον έχουνε ξεσκίσει στα μπινελίκια οι γαύροι από εκείνη την ώρα.

Scratch 3:Παπανικολάου στην ΕΡΑ: "Θα είναι λάθος να μείνει ο Ολυμπιακός στον Μαζαράκο. Δεν φταίει ο Μαζαράκος. Ε, εντάξει ήταν πέναλτι η φάση στο πρώτο ημίχρονο, αλλά πάει τελείωσε. Εντάξει, έπρεπε να φύγει από το πρώτο ημίχρονο με κόκκινη ο Μπαρκαουάν, αλλά δεν έφυγε. Δεν φταίει ο Μαζαράκος".

Scratch 4: Ζεστό - κρύο τον πάνε οι δημοσιογράφοι τον Βαλβίδα. Την μια αγωνιστική ...ρεσιτάλ προπονητικής, την άλλη ανεξήγητο σύστημα και απαράδεκτες αλλαγές. (Ονειρο που το είδε όμως πάλι κι ο Ισπανός...).

Scratch 5: Φάουλ του Αντζα στον Ταραλίδη, "παίζετε" ο Μαζαράκος (έχασε το στραγάλι), στην εξέλιξη της φάσης φάουλ στον Ντιόγο αμέσως φρρρρρρρρρρρρ (το ξαναβρήκε το στραγάλι). Ετσι πήγε η δουλειά σ΄ όλο το ματς.

Scratch 6: Τι θα πει πού τα βρήκε ο Βατσινάς τα λεφτά για το πριμ; Βρε ...κουτά! Από τη μεταγραφή του Τζόρβα τα βρήκε!

Scratch 7: Α λα της φωνές ο Μάλαρτζ στους συμπαίκτες του! Επρεπε να τον διώξει ο τεντάς για να μάθει να κατευθύνει την άμυνά του!

Scratch 8: Παλιά το μέλος έκανε γκέλες μόνο υπό πίεση. Τώρα άρχισε να τις κάνει και χωρίς να πιεστεί.

Scratch 9: Τριάρα η Λάρισα στις Σέρρες και γκολ ο Βενετίδης; Τι λες τώρα!

Scratch 10: Δηλαδή η ΑΕΚ με νίκη επί του Πανθηρώνιου, παίζει την άλλη Κυριακή στο τηγάνι για την πρωτιά στη βαθμολογία;

Scratch 11: A ρε Μαντόνα τι μας κάνεις! Μας άφησες χωρίς μπαλίτσα το Σαββατοκύριακο να βλέπουμε τους ...άλλοι!



Δεν με άφησε να το παστελώσω!




Θα κλείσω τα μάτια θ' απλώσω τα χέρια
να βρουν να φωλιάσουν λευκά περιστέρια
αγάπη μου πρώτη αγάπη μεγάλη
θα κλείσω τα μάτια κι όπου με βγάλει




Αντεξα τα πάντα εγώ για σένα
ήθελα να σε δικαιολογώ
μέτρησα τα λάθη σου ένα-ένα
για ένα μόνο δεν σε συγχωρώ

Δεν είναι ένα το ύφος
δύο η αδιαφορία
τρία τα νεύρα
τέσσερα η ειρωνεία
πέντε η θεία
έξι η αχαριστία
φεύγεις για το 7, την αστοχίαααα

που έναν γαύρο τον τελειώνει
μες την ψυχή τον μαχαιρώνει
και του παγώνει την καρδιά..

(Αφιερωμένο στον Βασίλη Τοροσίδη)


Είναι ώρα να μου τα ψάλλουν....

21 comments:

Γιωργος Κεντρωτης said...

Χαρούλες, αι; Πάντα τέτοια!

gatti said...

Πού τις είδες τις χαρούλες; Συμπάσχω, αγαπητέ, συμπάσχω! Για όσα σας κάνουν τα παλιοκοράκια!

;)

YΓ. Οταν έχω ζήσει την 7άρα από το Τορίνο, τι να μου πει το χηνάρι με τους Κρητικούς!
ΥΓ1. Εκεί που έχω διασκεδάσει εγώ...

The Bgt said...

Εχασα τετοιο ρεσιταλ διαιτησιας?
Εχασε τετοια ματσαρα?
ΩΙΜΕ....ΩΙΜΕ...

Φτου σου Μαντονα!...
(ω ναι ημουνα στο ΟΑΚΑ.. αμα θετε σας δινω και ρεπορταζ).

Παντως ετσι οπως ειναι ο ΟΣΠΦ συμφωνω γκατι, νο γκαλετι νο νικη.

γρ 1. :D :D για τα προηγουμενα ποστα σου

γρ.2 γιατι ΥΓ στην απαντηση???

The Bgt said...

και θα ηθελα να τονισω αδερφια αλητες πουλια παναθηναϊκοι (αλλα και ΑΕΚζτηδες), οσοι απο σας πανε στο ΟΑΚΑ οταν δεν ειναι καλοκαιρι...ειστε ΟΛΟΙ ηρωες.

Περιμενω αυριο να νοσηλευτω το λιγοτερο με βρογχοπνευμονια. Και μαζι μου νομιζω και καμια ακομα 7αρια χιλιαδες Αθηναιοι και λοιποι Ελληνες.

gatti said...

@the bgt: Προτίμησες Μαντόνα και όχι την ματσάρα του θρήνου; Σα δεν ντρέπεσαι!

Τίποτα δεν έχασες! Εχουν να γράψουν πράμα αύριο οι φυλλάδες! Θα χορτάσει το μάτι σου! Ασε οι εκπομπές!

Εννοείται ότι θέλουμε ρεπορτάζ από την Μαντόνα!

Ασε μη λες τίποτα για το ΟΑΚΑ! Εχω αρπάξει κρύωμα εκεί και ξέρω...

Γρ. Ξεχάστηκα!

:))

The Bgt said...

ρεπορταζ οσο τα θυμαμαι δηλαδη.
Ειναι η 1η φορα που την ειδα live, τετοιου ειδους ποπ μεγκασοου εχω δει μονο με τη M.Farmer στη Γαλλια αλλα σε μικροτερους χωρους.
Η Μαντονα λοιπον.
Αυτη η τυπεσα στα 50 της χτυπιεται επι μιαμιση ωρα πιο πολυ απο τους περισσοτερους παικτες Α' Εθνικης και μαλιστα πανω σε κατι κοθορνους-τακουνια...βουνα ολοκληρα.
Απιστευτη φυσικη κατασταση.
Φωνη πολυ βελτιωμενη, αν και ενιοτε καποιες νοτες τις εβλεπες να της ξεφευγουν εντρομες δεξια και αριστερα της σκηνης. Εξαλλου ποτε δε φημιζοταν για τη φωνη της ετσι?

Επαγγελματιας αψογη, δε μιλησε και παρα πολυ στο κοινο, περισσοτερο στο τελευταιο μερος της συναυλιας οπου μας ζητησε να τραγουδησουμε γι αυτη το Express Yourself αλλα το 80% του σταδιου δεν ηξερε τους στιχους οποτε μας ειπε και ενα Motherf*ckers ΟΛΟ δικο μας. Αλλα απο τη Μαντονα αυτο μαλλον κοπλιμαν ειναι :D
Η Παραγωγη του σοου ΑΨΟΓΗ. Η Οργανωση δε θα το λεγα.

Το μονο μειον ηταν για μενα το σετ-λιστ και ο χωρος. Το σετ-λιστ (δηλαδη τα τραγουδια) δεν ηταν μαλλον για το ελληνικο κοινο, δεν υπηρχαν πολλες απο τις ξεσηκωτικες της επιτυχιες. Αλλα σε τετοια σοου δε γινεται να αλλαζεις το σετ ευκολα, γιατι ολα ειναι υπολογισμενα. Ο κοσμος ξεσηκωθηκε κυριως στα Music, Like a prayer, to hangup και το Give it to me (φιναλε). Εγω ξελαρυγγιαστηκα (και ξεκουφανα τους αμοιρους διπλανους μου) στο Ray of light.

Ο Χωρος. Εγω εκατσα στις εξεδρες κοντα στη σκηνη. Αλλα και παλι λιγα πραγματα εβλεπες ή καταλαβαινες εκτος οθονης. Τα μεγαλα σταδια εχουν αυτο το θεμα, ιδιαιτερα οταν εχουμε σοου και οχι απλη συναυλια.
Τεσπα, εχω παει σε πολλες ροκ και ποπ συναυλιες, της βαζω ενα 7,5 /10.

σκρατσ1.
θελω να γκρινιαξω για την οργανωση και κυριως γιατι πληρωσαμε ενα σκασμο λεφτα και πιο ακριβα απο ολες τις ευρωπαικες συναυλιες της. Δεν υπηρχε κανενας ελεγχος. Πρωτη φορα το βλεπω αυτο σε συναυλια τετοιου μεγεθους. Μυδριαλιοβολο θα μπορουσα να εχω στο σακιδιο μου.

Ο Κοσμος ταλαιπωρηθηκε πολυ απο που να μπει, που να βγει...τα παρκινγκ κλειστα..επρεπε να κανεις το γυρο του σταδιου..τι πραγματα ηταν αυτα?
Οι εθελοντες και το βοηθητικο προσωπικο με τη ληξη της συναυλιας εξαφανιστηκαν ολοι!! 70 και βαλε χιλιαδες κοσμου δεν ηξερε απο που να φυγει και εκανε κυκλους.
Εβλεπες ανθρωπους με κινητικα προβληματα να περπατανε ωρα..ενω τα ειδικα αμαξιδια ειχαν εντολη να μεταφερουν μονο τους VIP. Αι σιχτιρ DiDi Music.

zouk said...

Και εγω στο Μαδοννα ημουν.Ωραια ηταν.
Στην αρενα Α που ημουν οργανωτικα ηταν μια χαρα.Αμα ξερεις τα λημερια στο ΟΑΚΑ ξερεις και πως να πας με αμαξι.Με την Ιντερ εκανα πολυ περισσοτερη ωρα.Το κοινο ξενερωτο.Ηρθαν πολλοι για να λεν πως ηρθαν.

Δεν θα εχει επαναλληψη το παιχνιδι?Ολα τα καλα χανω.Ετσι οπως τα γραφεις θα ηταν σουπερ το ματσακι.
Σαββα μου επρεπε να κρατας και μια πισινη.

Νικόλαος Παπουτσής said...

Δεν το ειδα το ματσάκι γιατί δούλευα
Κατάλαβα πολλά όμως ..χααχαχαχα
Σκεφτομαι μονο τον Κυρ Σάββα ρε
γαμώτο μου....
Για μίλα τώρα ρε πύραυλε!!!χαχαχα
Οσο για το ποστ...φοβερό άλλα θα κρατήσω αυτό:Θα κλείσω τα μάτιαααα
θ' απλώσω τα χέριααααα
να βρουν να φωλιάσοοοουν λευκά περιστέριαααα
αγάπη μου πρώτηηηηη αγάπη μεγάλη
θα κλείσω τα μάτιααααα
κι όπου με βγάλει

χαχαχαχαα

είσαι φοβερή!!!!
να είσαι πάντα ετσι

καλημέρα!!!

τσίου!!!!!!!!

Είδωλο said...

Tα παστέλια είναι άθλια.
Trust me I know!

eforas said...

Εύγε! Καταπληκτικό ποστ! (αν και κάναμε αβαβά τη Συναυλία, έτσι;) Και με τα σκρατσ-ς του και με τα όλα του!

Scraaaaaaatch! Προφανώς ο διατητής δεν έθελε να εκθέσει την ομαδάρα, και γι'αυτό ΔΕΝ έδωκε το μπέναλντι. Αφού ρε σεις δεν έπαιζε ο Τσόλε! Ποιος θα το βάραγε, ε; Μήπως Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ;

Scratch 1 Εξαιρετικό το τραγούδι του ελ τόρο! Θα μπορούσε να μπει και στην αρχή!

Scratch 2
Το ποτήρι μισοάδειο
Ο ολυμπιακός ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ σε μια έδρα που δεν ξέρουμε ποιοι μπορεί να περάσουν
Το ποτήρι μισογεμάτο Ο φετινός Παναθηναϊκός έχει τη δυναμική να περάσει από έδρες που δεν μπόρεσε ο περσινός (ακόμα και Ξάνθη!)

Scratch 3 Σχόλιο στο scratch 10: ναι, η αεκ ΕΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ στη νέα σμύρνη πάει στο τηγάνι ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ που θα τη στείλει πρώτη. θεωρητικά εύκολος ο συνδυασμός, αλλά στην πράξη τι γίνεται; Πάντως και η φετινή αεκ δείχνει αρκετά δυνατή, και φαίνεται πως ο γαύρος θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό. Για να δούμε...

Scratch 4 Συγχαρητήρια και πάλι! Πάντα τέτοια!

gatti said...

@the bgt: Kατατοπιστικότατο το ρεπορτάζ! Ετσι είναι, η Μαντόνα δεν φημίζεται για τη φωνή της, αλλά για τα show που κάνει κι αυτά τα κάνει τέλεια. Πώς να μην έχει φυσική κατάσταση, αφού σκοτώνεται στη γυμναστική, στις πιλάτες και όλο και κάτι θα πίνει/σνιφάρει :))

Ωστε σας έβρισε ε; Καλά σας έκανε που δεν ξέρατε τα λόγια! Μα είναι δυνατόν; Εδώ κοντεύουμε να ξεχάσουμε τα ελληνικά από τις πολλές αμερικανιές και δεν ξέρουμε τα λόγια των τραγουδιών της Νίτσας; Απαράδεκτους μας βρίσκω! :p

Α και κρυωμένη και ξελαρυγγιασμένη ε; Καλά πας! Και πώς θα φωνάξεις την Τετάρτη στο Τσαμπιολί;

scratch 1: Αυτό με την οργάνωση το άκουσα και από αλλού. Οπως και αυτό με το πάρκινγκ. Για τον κόσμο ήταν κλειστό για τις μερσεντές των γκλαμουριάρηδων όμως όχι. Ετσι είναι. Ισα δικαιώματα λέει το Σύνταγμά μας...



@zouk: Για σένα πια, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Από γάμο σε συναυλία και από συναυλία σε γάμο είσαι. Σε συγχωρώ όμως μιας και το ΟΑΚΑ είναι φέτος η έδρα μας, οπότε εσύ μια φορά ήσουν πιστός στο ραντεβού, η Πανάθα δεν ήταν...

Ναι, είναι αλήθεια πως οι φίλαθλοι ταλαιπωρούνται λιγότερο από τον υπόλοιπο κόσμο στο ΟΑΚΑ γιατί τόσα χρόνια, τα έχουν μάθει τα κατατόπια. Εγώ πάντως με το αμάξι είχα χαθεί ουκ ολίγες φορές γύρω από το ΟΑΚΑ...

Και πού να δεις σήμερα τις φυλλάδες. Κλαίνε και οδύρονται για την αδικία εις βάρος του γαύρου. Τον σκοτώσανε στο ξύλο λέει στο Παγκρήτιο. Κι ο Σάββας φωνάζει ότι έπρεπε να πάνε κάτω αθλητές του κατς και όχι ποδοσφαιριστές... Χοχοχοχο



@karaflokotsifas: Eχασες κοτσύφι μου, έχασες! Πύραυλος θα είναι σίγουρα τώρα ο κυρ Σάββας, αλλά για άλλο λόγο απ΄ ό,τι περίμενε!

Μα δεν το βλέπεις το μέλος πώς αποκρούει; Κλείνει τα μάτια, δεν κοιτάζει τη μπάλα. Απλά τοποθετείται (αυτό το κάνει καλά, ξέρει να ...στήνεται) και αν πάει η μπάλα πάνω του, έχει καλώς, διαφορετικά...

Καλημέρα και σε σένα!
Φιλάκια! :))



@x-oyranoy: Tα παστέλια μπορεί να είναι άθλια, του Ντιόγο όμως είναι εξαιρετικά. Πώς το έλεγε το "Φως"; Εχουν αυτή την ...σοροπιαστή γλύκα που μόνο ο Βραζιλιάνος ξέρει να βάζει... :p



@eforas: Tι να πω για τη συναυλία, αφού δεν ήμουν εκεί; Εγώ φροντίζω για την ενημέρωση αυτών που ήταν στην συναυλία και έχασαν τις άλλες ομορφιές! :)

scratch: Eλα ντε! Αντε και το έδινε. Ποιος θα το έστελνε στα δίχτυα; Χωρίς Τζόλε δεν έχει αξία το πέναλτι!

scratch 1: Μα, είναι το αγαπημένο τραγούδι των γαύρων. Επαιζε πολύ μετά το ματς με τη Γιουβέντους. Εχουν γίνει άπειρα βιντεάκια με τα γκολ. O δε "Τόρο" χάνει για 4η φορά ευκαιρία από μισό μέτρο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αν και για να πούμε του στραβού το δίκιο, άλλο η αστοχία και άλλο το δοκάρι. Αυτό δεν είναι αστοχία, αλλά ατυχία.

scratch 2: Moυ έλεγε την Παρασκευή ένας γαύρος ότι όπως δεν παίζουμε εμείς αυτή την αγωνιστική, η βαθμολογική μας διαφορά θα πάει σε δυσθεώρητα ύψη. Λογάριαζε χωρίς το ...παράρτημα! Καλά, μη νομίζεις ότι με μας θα παίξουν λιγότερο σκληρά. Απλώς φέτος όπως το λες υπάρχει διαφορετική δυναμική στην δική μας ομάδα και είναι ικανή να περάσει χωρίς πρόβλημα.

scratch 3: Σήμερα η ΑΕΚ θα κάνει το παν για να περάσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη. Τον φοβάμαι τον Νιόνιο βέβαια, γιατί παρά τις ατυχίες, έχει καλή ομάδα και παίζει καλή μπάλα. Αλλά και το κίνητρο της ΑΕΚ μετά το "χι" του γαύρου είναι τεράστιο. Για το ντέρμπι όπως γνωρίζεις όλη την εβδομάδα θα παίξει στο γαύρο η γνωστή κασέτα. "Μας αδίκησαν, είναι όλοι εναντίον μας, είναι όλοι τους και είμαστε μόνοι μας, αλλά εμείς πρέπει να συσπειρωθούμε, να γίνουμε μια γροθιά και να τους δείξουμε ποιοι είμαστε". Βάλε και λίγο από βρισίδι σε Κυργιάκο - Μπασινά (ο Ρίμπο τους ξέφυγε, αλλά με όσα έκανε τελευταία, τον είχα ικανό να προφασιζόταν τον τραυματία για να μην παίξει έτσι κι αλλιώς) και έχεις το τέλειο σκηνικό.

scratch 4: Εχω την εντύπωση πως κάποιου του αρέσουν πολύ τα scratches ε; :)))

The Bgt said...

ψιλοασχετο αλλα τωρα το διαβασα.. και πολυ στεναχωρηθηκα γιατι ηταν σπανιας ποιοτητας ανθρωπος και καλλιτεχνης, αντιο στον υπεροχο Πωλ Νιουμαν.

gatti said...

@the bgt: Nαι, δυστυχώς. Εφυγε ο Πολ Νιούμαν. Ηταν από τους ιδιαίτερα αγαπημένους μου...

Οχι μόνο καλός ηθοποιός αλλά και σπάνιος χαρακτήρας σε έναν κόσμο (Χόλιγουντ) που δεν ευδοκιμεί το είδος...

Γι΄ αυτό άλλωστε και ζούσε μακριά από τη Μέκκα του κινηματογράφου, εδώ και χρόνια...

Alexandros said...

Καλημέρα gatti!

Προβλέπω "στήσιμο" την άλλη βδομάδα στο τηγάνι. Άσχετα με το τι θα γίνει σήμερα στην Πλατεία...
Πάντως έχω καταλήξει ότι η πιο γλοιώδης αθλητική εφημερίδα είναι η goal.

gatti said...

@alexandros: E, καλά αυτό είναι βέβαιο! Κλασικά στο τηγάνι την άλλη Κυριακή θα γίνει η ...σφαγή του Δράμαλη!

Με την Goal δεν ξέρω τι έχει γίνει. Εχω δει μετάλλαξη. Να έχει να κάνει με τον Σέντρα fm; Να έχει καβαληθεί κανένα καλάμι; Το βέβαιο είναι ότι μου άρεσε περισσότερο πριν. Αυτά συμβαίνουν, όμως, όταν προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες για να τα έχεις καλά με όλους...

Kαλημέρα, Αλέξανδρε!

The Bgt said...

H "Γατα" ειναι πια φιλοολυμπιακη και με τη βουλα ετσι?
Νομιζω οτι ειναι πολυ χειροτερη του Γκολ..
Ελεος πια λες και ο ΟΣΦΠ χρειαζεται κι αλλες φιλικες εφημεριδες.
Αλλα ετσι ειναι, εχει το μεγαλυτερο κοινο γι αυτο και το γλυψιμο απο τις κ*λοφυλλαδες.

gatti said...

@the bgt: H "Γάτα" δεν είναι απλώς φιλοολυμπιακή, αλλά έχει μακράν και τα πιο ατυχή πρωτοσέλιδα στην προσπάθειά της να αβαντάρει το γαύρο.

νατασσΆκι said...

τς τς τς!

Η μισή blogoσφαιρα στη Μαντόνα ήταν!!!
(και δεν ήξεραν και τα λόγια;;;;)
(καλά τους έκανε!)
:p

Χηνάρι, ε; Μια χαρά τα πάει η πατρίδα μου, τελικά! :))))

(τώρα περιμένουμε το βραδινό ματς με την ΑΕΚ, όπως καταλαβαίνεις -ο μικρός "κοπανιέται" ότι θα κερδίσουν.. :) )

Φιλιά πολλά γατί μου, Καλή βδομάδα!!!

island said...

Τον αγώνα δεν τον είδα καθώς έκανα άλλα πράγματ πιο ενδιαφέροντα απο το να βλέπω τους γαύροι. Είχα όμως μια αγωνία για το αποτέλεσμα γύρω στις 10. Μπήκα στο 24 και είδα. Δεν μου άρεσε. Θα ήθελα οι γαύροι απλά να χάσουν με κάτω τα χέρια (και πάνω τα πόδια). Αλλά αντί αυτού είδα αδικία. Μα είναι δυναμόν;;; Τρίζουν τα θεμέλια της παράγκας;

Μετά από αυτά ένα έχω να πω. Κόρακας κοράκου μάτι βγάζει;

γειά σου ρε γατάκι...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Έχω βάλει κι εγώ κάτι βιντεάκια από Μάντσεστερ, Βαρκελώνη, Ουντινε, Βρέμη, Τελ Αβίβ, Σαραγόσα, 7338, ΛΟΥΑΛΟΥΑΤΟΡΟΣΙΔΗΣΝΤΑΡΚΟΝΟΥΝΙΕΣ, ... Έχω κι εγώ γελάσει λιγουλάκι, αλλά -όπως και εσύ καταλαβαίνεις- το φρέσκο είναι πάντα φρέσκο. τα άλλα είναι ιστορία. Σε καληνυχτίζω (νωρίς μεν, ψόφιος δε!)

gatti said...

@νατασσάκι: Ετσι ακριβώς Νατάσσα μου. Εμείς όπως φαίνεται ήμασταν στην άλλη μισή (ένα γνωστό ανέκδοτο μου θυμίζει αυτό...).

Ναι ναι, συμφωνώ, καλά τους έκανε!

Χηνάρι δυστυχώς. Θα έπρεπε να νικήσει!

Ο μικρός δεν θα πρέπει να είναι στα καλύτερά του μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.
Πάλι καλά που δεν παίξαμε εμείς χθες γιατί θα είχες και μούτρα από πάνω και από τους δυο τους!

Αχ, θα ήθελα να είμαι από μεριά την άλλη Κυριακή να δω τι θα γίνεται στο σπίτι σου με σύζυγο γαύρο και γιο ΑΕΚτζή!

Φιλιά Νατάσσα μου, καλή εβδομάδα νάχουμε! :))



@island: Aστα νησάκι μου, τον σφάξανε τον γαύρο. Τον κατακρεούργησαν τον φουκαρά και είναι άμαθος σε τέτοια και του έπεσε βαρύ! :pp

Tελικά όσοι διαιτητές δεν είναι στημένοι είναι ανίκανοι. Δεν υπάρχει σωτηρία...
(Αυτό δεν πάει στον Μαζαράκο, έτσι; Αυτός είναι γνωστός γαύρος...).



@γιωργος κεντρωτης: Oπως το λες... Φρέσκα κουλούρια!

Καλημέρα!