Monday, September 29, 2008

ΠΑΟΚ ξέρω γω, ξέρω γω, εντάξει


Scratch: Δικέφαλος vs Μελισσούλες 1-0.


Scratch 1: Φοβερός και τρομερός Κοντρέρας.

Scratch 2: Πώς τους χώρισε ο Πάμπλο Γκαρσία στο φάουλ που χτύπησε ο Μούσλι; Εσύ δεξιά, εσύ δεξιότερα, εσύ αριστερά, σουτάρει ο Ζλάταν, κόντρα στον Κοντρέρας και τέζα ο καμπούρης!


Scratch 3: Τι εγκληματίας ο Βιτόλο!

Scratch 4: A λα της εμφάνιση ο Δάρλας! Τον έσβησε τον Χαβίτο ο παίχτουρας!


Scratch 5: Τι κλαψιάρικη φάτσα έχει αυτός ο Χαβίτο!

Scratch 6: Aρχοντας ο Γκαρσία στο κέντρο!

Scratch 7: Συνθηματάκι ΠΑΟΚτσίδικο: Πάμπλο, Πάμπλο, έβγαλες π@π@ρι, Πάμπλο, Πάμπλο γ@μησες τον Αρη!

Scratch 8: Σκόρδας - ποταμός μετά το ματς: "O ΠΑΟΚ κέρδισε από ένα ανύπαρκτο φάουλ". Δημοσιογράφος: Γιατί δεν έκανε ευκαιρίες ο Αρης; Σκόρδας: "Ποιος έκανε; Εκανε κανένας ευκαιρίες; Είστε ευχαριστημένοι με το θέαμα που είδατε;". Δημοσιογράφος: Δεν έπαιζε ούτε ένας Ελληνας παίκτης. Σκόρδας: "Εγώ ξέρω ότι έδωσαν όλοι την ψυχή τους. Τώρα άμα θέλετε να μιλήσουμε για Ελληνες και ξένους πάμε σε άλλη σφαίρα, στη σφαίρα του αθλητισμού, στη σφαίρα του πολέμου με την Τουρκία...".

Scratch 9: Πόσο ζυγίζει ο Πολατιάν; Δεν έχει όριο σωματικού βάρους η ΚΕΔ;

Scratch 10: Δυάρι μας βγήκε το ρετιρέ. Η ΑΕΚ δεν το προτίμησε, είπε να νοικιάσει δύο ορόφους παρακάτω...

Scratch 11: Zεϊμπέκικο ή καρσιλαμά χόρεψε ο Μαϊστόροβιτς στη φάση του αυτογκόλ του Sotis;

Scratch 12: Δύο κατεβασιές, δύο γκολ ο Πανθηρώνιος.


Scratch 13: Πολύ trendy τα επιθετικά φάουλ στην 4η αγωνιστική!

Scratch 14: Τώρα δηλαδή η ΑΕΚ τι πρέπει να κάνει; Να στενοχωρηθεί που δεν κέρδισε, ή να χαρεί που έσωσε την παρτίδα στο ενενηνταφεύγα; Δίλημμα!


Scratch 15: Xειρουργός με δίπλωμα ο Σταυρίδης.

Scratch 16: Πρώτα ακυρώνει κανονικό γκολ της ΑΕΚ και μετά πνίγει πέναλτι υπέρ του Νιόνιου για να ισορροπήσει τα πράγματα. Δηλαδή στο ένα λάθος προσθέτει και δεύτερο. Αθάνατη ελληνική διαιτησία!

Scratch 17: Για ισοπαλία λέει πάει ο τεντάς στην Κύπρο. Κάτι μου λέει ότι τρόμαξε!

Scratch 18: Νέα πεντάρα η Βέρντερ...

Επεσε και το σύνηθες ξύλο στην πλατεία


Ηταν κι ο Λιάκος εκεί...


***


Συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια...




YES! Eίναι ο Μάσα!


Μόνο που δεν έφταιγε ο Βραζιλιάνος. Ρε ανίκανοι τεχνικοί της Φεράρι, ούτε μια δουλειά δεν μπορείτε να κάνετε σωστή, άχρηστοι! Που καταφέρατε να ξαναδώ τον μουτρωμένο και κακόκεφο Αλόνσο στην πρώτη θέση του βάθρου (αυτός ούτε να χαρεί δεν ξέρει ρε!) πάνω που είχα ησυχάσει από δαύτον και την άλλη τη σκατόφατσα τον Μπριατόρε να πανηγυρίζει τη νίκη! Ασε που μείνατε πίσω στην μάχη του τίτλου. Και μου κουράσατε και τον Φώτση που άλλη δουλειά δεν είχε να μπαινοβγαίνει στην πίστα! Πλάκα πλάκα πάντως εξαιρετικό το εγχείρημα με τον νυχτερινό αγώνα. Να επαναληφθεί γρήγορα παρακαλώ!

14 comments:

Giorgos Varvakis said...

Scratch 16,5:Σφύρα το ρε Σταυρίδη!! Έληξε ...!!!

Είδωλο said...

μήπως να αρχίσω να παρακολουθώ ποδόσφαιρο? γιατι δεν την βλεπω και τόσο αδερφική την αγάπη στις κερκίδες, κατι άλλο μου μυρίζει...


καλημερα

Ντεμης said...

Ωχ, συγγνώμη, έψαχνα το ιστολόγιο της Γκάττι αλλά κατα λάθος θα μπήκα στη σελίδα του ΣΦ ΠΑΟΚ "Μπέλλος" Νεάπολη.

gatti said...

@gvarvakis: Ελα που δεν το σφύριξε όμως! Ετσι όπως πήγε το ματς, το 2-2 ήταν το μόνο αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δυο. Ικανοποίησε όμως τους φιλάθλους. Ηταν πολύ ωραίο παιχνίδι!



@x-oyranoy: Από πού σε φέραμε εσένα ουρανούλη; Ποιος σου μίλησε για αγάπη στα γήπεδα; Εδώ πλακώνονται οπαδοί της ίδιας ομάδας μεταξύ τους, δεν θα πλακωθούν αντίπαλοι; Τι νόμισες τόσο καιρό; Οτι είναι όλο αγάπες και λουλούδια στις εξέδρες; Σου έχω νέα! Λάθος νόμιζες! :p

Kαλημερούδια!



@ντέμης: Eλα, κακίες! Εχουμε μια αδυναμία στον ΠΑΟΚ! Δεν την κρύψαμε!

Αμπαλαέα και αλέο!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Ρώτα και τον Στάθη, κάτι παραπάνω ξέρει αυτός, λολ

Καλημερούδια

tzonakos said...

Καλά, πώς βάζεις τόσα πολλά θέματα όλα μαζί ;
Λοιπόν ο ΟΦΗ σκόνταψε, ο Πανιώνιος επίσης και πολυ ρεύμα έκαψε το γρανπρί το Σιγκαπούρειον.
Μπέναλτι στο Χούφτο.
Η ΑΕΚ πρέπει να χαίρεται που το έσωσε στο +φεύγα.
Κοντρέρας και Μούσλι ολα τα εούρος για μΠΑΟΚ. Χωρίς επίθεση ουτε ο Αρης ουτε κανείς παίρνει νίκες.
Ο Δάρλας κακώς έφυγε απο το
βαζελίδειον ίδρυμα.

Αυτά μπρος το μπαρόν.

gatti said...

@pavlos: Eχουμε Στάθη ΠΑΟΚτσή; Για να πάω λίγο στα λημέρια του...

Καλημερούδια Παύλο μου!



@tzonakos: E, είπα να κάνω μια ...ανασκόπηση της Κυριακής. Πού να έβαζα δηλαδή και τις γριές, την ξανθούλα και τον σουβλακιακό.

Ναι ρε γαμώτο, σκόνταψε ο ΟΦΗ, του Πανιώνιου του πήρε η ΑΕΚ τη μπουκιά από το στόμα και το Γκραν Πρι της Σιγκαπούρης ήταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Mόνο ο Αλόνσο να μην κέρδιζε και θα ήταν όλα τέλεια!

Η ΑΕΚ όπως ήρθαν τα πράγματα πρέπει να χαίρεται, αλλά το καλύτερο θα ήταν να κερδίσει ώστε να πάει ισόβαθμη του γαύρου στο ντέρμπι.

Φοβερός ο Κοντρέρας, εγγύηση ο Μούσλι, αλλά εμένα ο αγαπημένος μου είναι ο Πάμπλο Γκαρσία. ΠΑΟΚόφατσα!

Για τον Δάρλα τι να πω; Αφού όσο έπαιζε στην Πανάθα δεν μπορούσε (δεν ήθελε μάλλον) το παλικάρι. Δεν κοιτάζω πίσω. Μόνο για τον Λύμπε το έκανα. Οι υπόλοιποι, αν είναι να φύγουν, στο καλό...

Ντεμης said...

Χιχί! Μα "μια αδυναμία", Gatti μου; Εσύ μέχρι και πρόστυχο αντι-αρειανό-σύνθημα έβγαλες. Με σοκάρεις!
Εγώ λυπάμαι πολύ για τον Άρη, έκανε τέτοια προσπάθεια μετά τη χρονιά της Β' Εθνικής, ανέβηκε ώς την 4η θέση, μπήκε στους Ομίλους ΟΥΕΦΑ, αλλά μάλλον ήταν και το ζενίθ του αυτό. Δεν έχει παραπάνω κι ήδη άρχισε η κατακόρυφη πτώση.... Συμφώνησα ψες για πρώτη φορά με τον (δήθεν) αρειανό Λεάνη: "Κόκε, Χαβίτο, Γκαρσία έχουν τελειώσει τον κύκλο τους στην Ελλάδα, δεν πρόκειται ποτέ ξανά να επαναλάβουν την μαγική προπέρσυνη σαιζόν τους. Τραγικές καλοκαιρινές μεταγραφές, ούτε για την Β' Εθνική δεν είναι όλοι αυτοί. Πού είναι ο Παπάζογλου, οέο; Βάλτε και κάναν Έλληνα ρε! Ερνάντεθ, ουστ!" Επίσης για μένα η τόση απόλυτη αφοσίωση των σουπεράδων στο Σκόρδα και τους παίκτες κάνει κακό πια. Αντιδράστε λίγο βρε!
Εμείς τώρα, και πολύ μας πήγαινε η ισοφάριση στο 94' (ναι, σπάω για ένα λεπτό το εμπάργκο μου και σχολιάζω και το έτερο κιτρινόμαυρο τσίρκο), είμαστε τόσο άθλιοι, ο Δώνης τόσο ξεροκέφαλος και κολλημένος (αρχίζω και νοσταλγώ το ροτέισιον τού Φερρέρ), ο σκάουτερ που πρότεινε Μπασινά και Μαϊστόροβιτς πρέπει να εκτελεσθή πάραυτα.
Κρίμα κι ο Μάσα, κρίμα κι ο Νελσίνιο, τουλάχιστον δεν κέρδισε ο Χάμιλτον, να σπάσω την τηλεόραση!
Καλή εβδομάδα!!!

gatti said...

@ντέμης: Αδυναμία, αδυναμία! Α, δεν φταίω εγώ για το σύνθημα, εγώ απλώς ...καταγράφω γεγονότα!

Nα σου πω, κάποτε τον αντιπαθούσα τον Αρη. Οχι ότι μου έχει κάνει κάτι η ομάδα, αλλά λόγω Ιωαννίδη. Τώρα όχι πια. Πέρσι τον χάρηκα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο (δεν θέλω να σκέφτομαι ότι το κατάφερε με τον βατραχοπρίγκιπα...).

Το καλοκαίρι ο Σκόρδας τα έκανε μαντάρα. Ενώ του έδινα χίλια δίκια που έσκουζε για τον Μπάγεβιτς και όλη την προπονητολογία, από εκεί και πέρα όλες του οι κινήσεις ήταν λανθασμένες. Λες και ήθελε να αυτοκτονήσει και αυτοκτόνησε. Κρίμα για τον Αρη, γιατί έδειχνε να έχει μπει στο σωστό δρόμο. Το θέμα είναι πως η ισχυρογνωμοσύνη του δεν θα του επιτρέψει να παραδεχτεί πως φταίει ο ίδιος κι αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα.

Για την ΑΕΚ τι να πω; Ηταν κακή είναι γεγονός. Ο Μαϊστόροβιτς είναι παλτουδιά μεγάλη. Ο Μπασινάς αντίθετα θα ανεβεί να το δεις. Θέλει το χρόνο του.

Τώρα να πω κρίμα για τον Νελσίνιο αλλά αυτός ήταν ο ηθικός αυτουργός για όλη τη ζημιά. Πήγε και στούκαρε όταν μόνο ο Αλόνσο είχε ανεφοδιαστεί και έγιναν όλα άνω κάτω. Αμα σκοπεύεις να στουκάρεις κάντο ή νωρίτερα ή πολύ αργότερα! Οσο για τον Χάμιλτον, καλά θα κάνεις να την απομακρύνεις την τηλεόραση, γιατί μπορεί να μην κέρδισε χθες αλλά το ...κατσαρόλι (τι κατσαρόλι αυτοί δίνουν ολόκληρο βάζο) στο τέλος της σεζόν αυτός θα το σηκώσει όπως δείχνουν τα πράγματα...

Καλή εβδομάδα και σε σένα...

mamma said...

Καλημέρα!
Το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι η μάνικα η ξεχαρβαλωμένη... LOL!!!!!

στρουμφιτα said...

Ένα γκραν πρι δεν κατάφερα κι εγώ να δω και έγινε... της Σιγκαπουρης. Ίσα που πρόλαβα να δω την απονομή των βάζων.Δεν μπορώ τη φάτσα του Αλόνσο με τίποτα! Και σε κάθε διάλειμμα πρέπει να αλλάζω κανάλι γιατί βάζουν το σποτάκι που διαφημίζει εκείνη την τράπεζα. Πρόσεξες ατάκα ο "περιγραφέας"? "Και τώρα ο Αλόνσο, σαν μικρό παιδίιιιιι" Την ώρα που ο αγέλαστος, ο μουρτζούφλης παίρνει την μπουκάλα της σαμπάνιας, κατεβαίνει από το βάθρο και... φεύγει!
Άντε να αρχίσει και το μπασκετάκι...

gatti said...

@mamma: Είδες mamma μου; Είδες; Συμβαίνουν παντού! Μετά τον Μάσα, η γυναίκα της φωτογραφίας απενοχοποιήθηκε για πάντα!

Φιλιά! :))



@στρουμφιτα: Είσαι ο άνθρωπός μου! Οταν έλεγε ο εκφωνητής ότι πανηγυρίζει σαν μικρό παιδί ο Αλόνσο, αναρωτιόμουν πόσους βαθμούς μυωπία έχει ο άνθρωπος! Αφού και στη χαρά του αγέλαστος είναι! Ο άνθρωπος απλά δεν ξέρει τι σημαίνει γέλιο. Εχει μονίμως ένα σφίξιμο!

Ναι, καιρός είναι να αρχίσει το μπάσκετ!

Stepas said...

Τα πες όλα πάλι! Ειδικά για το ΠΑΟΚ-Ρούλης έπιασες τα σημαντικότερα σημεία του ματς.

Κοντρέρας τεράστια κλάση, τι να λέμε τώρα. Ψύχραιμος, επαγγελματίας και με φοβερή άνεση. Πρέπει να είναι το στόπερ με τα λιγότερα φάουλ στο πρωτάθλημα ενώ νομίζω δεν έχει πάρει και κάρτα. Η φιλοσοφία του είναι να πάρει σωστή θέση και να κόψει μπάλα χωρίς φάουλ.

Μούσλι πραγματικό τανκ, Ο Βερόν πολύ καλός, αλλά καλύτερος όλων χτες ήταν ο Δάρλας. Δεν του το χα με τπτ του Φίλιππα να είναι τόσο πειθαρχημένος αμυντικά και να μπορεί να "εξαφανίσει" έναν παίκτη σαν τον Χαβίτο.

Ο Γκαρσία αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από "χαντάκι". Τουλάχιστον 5 κάθετες μπαλιές έβγαλε προς την επίθεση. Βοήθησε πολύ χτες. Στα πρώτα λεπτά τράβηξε κι ένα κλοτσίδι στον Νάτσο έτσι για να του υπενθυμίσει ότι δεν του έχουν περάσει τα νευρα ακόμα...Πάντως είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Αλλά ακόμα κι έτσι είναι μεγάλη κλάση για Ελλάδα.

Για τον Βιεϊρίνια στεναχωρήθηκα πολύ. Το παιδί είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Πορτογαλίας, η Πόρτο μάς το εμπιστεύτηκε με τα χίλια ζόρια σαν δανεικό για να εξελιχθεί σαν παίκτης κι εμείς σαν ελληνικό πρωτάθλημα τού προσφέραμε 1 μήνα γύψο και κι άλλον 1 αποθεραπεία. Θα μας λείψει πάρα πολύ ο παίκτης, δεν έχουμε άλλον με τα χαρακτηριστικά του.

Ο Σκόρδας είναι εντελώς γελοίος ώρες-ώρες. Σε ματς που δεν έχεις κάνει ούτε υποψία ευκαιρίας πώς γίνεται να μιλάς για άδικο αποτέλεσμα και μπούρδες; Ο Πολατιάν αδίκησε και τις 2 ομάδες συνεπώς δεν είχε δόλο. Απλά είναι ΑΣΧΕΤΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

gatti said...

@stepas: Βλέπω τον Κοντρέρας, βλέπω και τα δικά μας τα χάλια και αναρωτιέμαι: Θα μας κακόπεφτε ένας τέτοιος παίκτης; Ηταν πραγματικά φοβερός χθες. Οπως και ο Μουσλίμοβιτς. Παράλειψή μου που δεν ανέφερα τον Βερόν.

Με τον Δάρλα τα έχασα κι εγώ. Αν σου πω ότι το περίμενα θα σου πω ψέμματα. Οχι επειδή δεν τον θεωρώ καλό παίκτη. Πιστεύω ότι έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά δεν είχε στρωθεί μέχρι τώρα να δουλέψει. Ελπίζω να έβαλε μυαλό. Καμιά φορά είναι και θέμα χημείας. Δεν ταιριάζουν όλοι οι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Ισως να ταιριάξει στον ΠΑΟΚ.

Χα χαχαχα. Το είδα το κλοτσίδι του Πάμπλο και λέω "νωρίς αρχίσαμε". Αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Προφανώς ο Νάτσο κατάλαβε ότι δεν τον παίρνει για παλικαριές και μάλιστα μέσα στην Τούμπα.

Οταν είδα τον τραυματισμό του Βιεϊρίνια έπαθα πλάκα! Αυτό ήταν δολοφονικό χτύπημα. Και μετά που τον είδα να παρακολουθεί τον αγώνα με τις πατερίτσες στενοχωρήθηκα ακόμα περισσότερο. Το καημένο μόλις είχε λέει ξανακερδίσει την θέση του στην Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και ήρθε να πάρει παιχνίδια και σακατεύτηκε! Κρίμα! Πολύ κρίμα!

Για τον Σκόρδα τι να πούμε πια. Εχει εξαντληθεί το ρεπορτόριο. Αλλα αντ΄ άλλων.

Μαύρο χάλι ο Πολατιάν. Εχασε τον πειθαρχικό έλεγχο στην αρχή και προσπάθησε να γίνει αυστηρός μετά. Ούτε που πήρε χαμπάρι τι έγινε στο παιχνίδι.