Friday, January 30, 2009

Πυξ Λαξ

Οχι τώρα πείτε μου. Ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να έχει κερδίσει τον Πανιώνιο με τριάρα την περασμένη αγωνιστική, έχοντας πραγματοποιήσει την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, να έχει αποκτήσει το απαιτούμενο ηθικό για τον επικείμενο αγώνα της με τον γαύρο και να καταφέρνει να γίνεται μπουρδέλο δυο μέρες πριν τον αγώνα;

Υπάρχει άλλη ομάδα εκτός από την ΑΕΚ; Δεν υπάρχει, σας το λέω και σας το υπογράφω!

Μιλάμε τώρα ότι έτρεχε και δεν έφτανε χθες ο πρίγκιψ. Δεν ήξερε ποιον να πρωτομαζέψει! Κι όχι μόνο δεν ήξερε ποιον να πρωτομαζέψει, αλλά παραλίγο να τις αρπάξει κι ο ίδιος απο τον Εντίνιο που τον έχει άχτι γιατί τον έβαλε να παίξει με τους αναπληρωματικούς. Σα να λέμε κατάλαβε ότι πάλι πάγκο θα φάει.

Ολα τα λεφτά βέβαια ήταν ο καβγάς του Σκόκο με τον Τζιμπούρ. Κουτουλιά στη μύτη του έδωσε ο Γαλλοαλγερινός του Αργεντίνου γιατί του παραπονέθηκε για μια κακή πάσα και τον πήρανε τα ζουμιά. Και φοβηθήκανε μάλιστα ότι του έσπασε τη μύτη. Τώρα βέβαια του παραπονέθηκε μια κουβέντα είναι. Ποιος ξέρει τι θα του είπε κι αυτός. Και μετά η σύρραξη γενικεύτηκε. Ολοι έβριζαν όλους, όλοι έδερναν όλους. Από τη μια οι Αργεντίνοι, από την άλλη οι υπόλοιποι. Μιλάμε τώρα εκεί στους Θρακομακεδόνες πρέπει να έζησαν μεγάλες στιγμές.

Κι η πλάκα είναι ότι μετά λέει θα πηγαίνανε και για να φάνε μαζί. Στο πλαίσιο και καλά της συσπείρωσης εν όψει του ντέρμπι. Σα να έχεις πλακωθεί με την οικογένειά σου ή τους φίλους σου, να έχεις κατεβάσει ό,τι Χριστοπαναγίες ξέρεις και μετά να κάτσεις ήσυχα κι ωραία γύρω από ένα τραπέζι να κάνεις και την προσευχή σου και να φας σαν μην τρέχει τίποτα. Και άντε τώρα όλοι αυτοί να παίξουνε μπάλα την Κυριακή.

Πάντως μ΄ αυτά και με τ΄ άλλα που γίνανε στους Θρακομακεδόνες, για το ματσάκι της Κυριακής δύο πράγματα έχω σχεδόν σίγουρα: Oτι δύσκολα θα έρθει ισοπαλία και δύσκολα θα είναι under. ΄Η η μία θα νικήσει ή ο άλλος. Και όποιος νικήσει θα ρίξει πολλά.


Θα μου πεις τώρα, τι κάθεσαι και ασχολείσαι με την ΑΕΚ και δεν ασχολείσαι με τα χάλια της ομάδας σου; Ορθόν! Καθότι έχω και λόγο να ασχοληθώ με τα χάλια της. Και της ομάδας, αλλά και της διοίκησης που μας δουλεύει ένα μήνα τώρα ψιλό γαζί. Αφού ρε παλικάρια (παλικάρια, τρόπος του λέγειν...) δεν είχατε σκοπό να βάλετε το χέρι στην τσέπη ποιος ο λόγος να μας φλομώσετε στο παραμύθι; Να βλέπουμε τα εκατομμύρια να τρέχουνε δεξιά, να τρέχουνε αριστερα, να κάνουν στάση στη Βραζιλία, μετά να πηγαίνουν στην Αργεντινή, στη συνέχεια να παίρνουν το αεροπλάνο για το Λονδίνο, κατόπιν να κατεβαίνουν στην Ιβηρική, μετά να μπαίνουν στο λεωφορείο και να ταξιδεύουν στην Ουκρανία και από εκεί να κατεβαίνουν με πλοίο στο Βόσπορο; Αφού εσείς τον ξέρατε τον δρόμο. Τον έχει περπατήσει εδώ και τόσο καιρό η καβουροοικογένεια. Ανατολικό μπλοκ. Από Πολωνία μέχρι Ρουμανία και τούμπαλιν. Ασε τώρα το άλλο το ζήτημα. Δεν προλάβαινε να το συζητήσει ο Πατέρας με τον Αντωνίου το όποιο όνομα, νάσου φαρδύ πλατύ στις εφημερίδες. Και μετά λέμε για επικοινωνιακό πρόβλημα. Εδώ όποιος ήθελε μιλούσε με όποιον ήθελε για την όποια μεταγραφή. Και να την χαλάσει μπορούσε και να την δυσκολέψει, αλλά και να ανεβάσει την τιμή. Εδώ μέχρι και δημοσιογράφος εφημερίδας βρέθηκε ανακατεμένος στην μεταγραφή του Βαβρζίνιακ!

Ενώ ο Χόχος; Τους πήρε το σκαλπ όλων των δημοσιογράφων. Στην Ιαπωνία και στην Ισπανία τον ψάχνανε τον νέο επιθετικό του γαύρου, από τη Γηραιά Αλβιόνα προέκυψε. Κανένας δεν πήρε πρέφα. Γειασάν του μάγκα του θείου που όταν θέλει κάνει πλάκα σε όλο τον κόσμο. Και τους έκανε και τρέχανε όλοι το βράδυ που βγήκε η μεταγραφή να βρούνε τι μέρος του λόγου είναι ο παίκτης. Και το πρωί της Πέμπτης βέβαια οι "αντικειμενικές" είχαν κοκκινίσει. Νάσου οι αναλύσεις, νάσου οι πληροφορίες για τον Εγγλέζο με το περίεργο όνομα. Σου λέει ευκαιρία να πουλήσουμε φύλλα. Ο παίκτης τώρα λέει είναι ένας επιθετικός στο στιλ του Δημήτρη Παπαδόπουλου. Τώρα αλήθεια - ψέμματα θα σας γελάσω. Το στιλ του Δημητράκη δεν ξέρω αν το έχει, τη μύτη του όμως την έχει και με το παραπάνω. Οπως και ο δικός μας ο Πολωνός για να είμαστε σωστοί και δίκαιοι. Σ΄ αυτή τη μεταγραφική περίοδο και εμείς και ο γαύρος παίκτες δεν ξέρω αν ψωνίσαμε (αυτό θα φανεί στην πορεία) μύτες όμως πήραμε στα σίγουρα...


Οι γαύροι τώρα πάθανε την πλάκα τους με αυτόν τον Ντέρμπισαϊρ. Σου λέει τι όνομα είναι αυτό; Ούτε σύνθημα της προκοπής δεν βγάζει. Κι έπειτα είναι και το άλλο. Αγγλος στο λιμάνι; Τι φρούτο είναι πάλι αυτό; Στην Ελλάδα οι Αγγλοι έρχονται μόνο για διακοπές. Και πηγαίνουν στο Φαληράκι και στα Μάταλα και πίνουνε αβέρτα και γίνονται ντίρλα. Αγγλος τώρα να παίξει μπάλα στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Σκωτσέζος ναι. Είχε έρθει ο Μπρούστερ που έκανε καριέρα στον Ιωνικό. Αλλά Αγγλος; Και εντάξει, είναι Αγγλος. Αλλά τι Αγγλος; Θα είναι κανας Αγγλος μπαρόβιος που μπεκροπίνει μέχρι να πέσει ξερός ή θα είναι κανας Αγγλος ευγενής και θα μας φλομώσει στα "yes indeed"; Γιατί σου λέει αν είναι η πρώτη περίπτωση αντέχεται το πράγμα. Θα βρούμε σημείο επαφής. Αλλά αν είναι η δεύτερη δεν θα τα πάμε καλά. Πώς κάνουν όμως έτσι κι αυτοί; Για τρεις μήνες τον πήρανε, δεν θα τον παντρευτούν κιόλας!


Και μέσα σ΄ όλα είχαμε και το ντερμπάκι του κυπέλλου. Αρης - ΠΑΟΚ και οι δύο ομάδες δεν σκοράρουν ούτε με αίτηση. Και εντάξει για τον Αρη το ήξερες. Ο ΠΑΟΚ όμως; Κι εκεί ακριβώς προκύπτει η μεγάλη η απορία. Αφού δεν σκοράρουν, πώς είχαν τέτοια εκπληκτική ευστοχία στα πέναλτι; 20 βαρέσανε συνολικά, μόνο τρία χαθήκανε. Γι΄ αυτό πάντως υπάρχει εξήγηση. Στο γάμο του καραγκιόζη βαρούσαν τα πέναλτι και οι μεν και οι δε, αλλά οι τερματοφύλακές τους ήταν για κλάματα. Με όποιον τρόπο θέλεις έφαγαν γκολ. Στο κέντρο της εστίας, αριστερά στη γωνία, δεξιά στο παραθυράκι. Μιλάμε τώρα για ρεπερτόριο, όχι αστεία. Τελικά όμως ήρθε η σειρά του Καράμπελα, σκόπευσε ψηλά κάτι μπεκάτσες που περνούσαν πάνω από το γήπεδο και μοιραία η ομάδα του πήρε αυτό στο οποίο παραπέμπει το επώνυμό του και τελείωσε η ιστορία.

Χάιλαϊτς βέβαια υπήρξαν αρκετά. Οπως οι κόντρες του Πάμπλο Γκαρσία. Την πρώτη φορά αιφνιδιάστηκε. Του ρίχνει μια αγκωνιά ο Λαμπριάκος πάνω σε μια διεκδίκηση και ένα ψιλοσόκ πρέπει να το έπαθε ο χάνδακας. "Ποιος είναι αυτός ο αψηλός που τόλμησε να με ακουμπήσει;" θα σκέφτηκε. Και αμέσως χωρίς να χάσει καιρό πάει και του ρίχνει μια σκουντιά. Τον άλλο, τον Νάτσο Γκαρσία δεν χρειάστηκε να τον σκουντήσει. Μια ματιά του έριξε μόνο και έφτανε. Και σκέφτομαι τώρα ότι ο παίκτουρας θα ξαναπάει στο τηγάνι και τρελαίνομαι μόνο με την ιδέα. Μιλάμε για τρελά γούστα!



Και βέβαια υπάρχει και ο Μπαλάφας. Ο οποίος Μπαλάφας έχοντας άγνοια των κανονισμών και πιστεύοντας πως το βγάλσιμο της φανέλας τιμωρείται μόνο στον κανονικό αγώνα, την έβγαλε και την ανέμιζε στα πέναλτι. Οπότε έφαγε την κόκκινη από τον Παμπορίδη και στάθηκε αφορμή για ένα νέο ΠΑΟΚτσήδικο συνθηματάκι (με αρκετό συναίσθημα):

"Μπαλάφα, σ΄ αγαπώ
Μπαλάφα είσαι γίδι
κανείς δεν πήρε κόκκινη
στα πέναλτι ρε @χίδι..."


Scratch: Το ξύλο βγήκε από τους Θρακομακεδόνες.

Scratch1: ΑΕΚ πεσούσης, πας Τζιμπούρ ξυλεύεται.

Scratch 2: Eνα μπουκέτο απ΄ τ΄ Αλγέρι.

Scratch 3: Αχου, άχου, άχου. Πυγμάχους που απέκτησε η ομάδα του βατράχου (κακία, το ξέρω, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ).

20 comments:

irene said...

καλημέρες!!
δεν έμαθα για το επεισόδιο αλλά η αλήθεια είναι οτι ο τζιμπουρ είναι γνωστό οτι δεν σηκώνει κ πολλά , το περιμέναμε κάποια στιγμή..
αυριο λήγει ο γενάρης κ καμμία ομάδα δεν μπήκε στον κόπο να βρει παίκτες , είναι η οικονομική κρίση που λέγαμε :)

καλό σκ!

Γιώργος Τ. said...

Όντως, την έκανε την μαγκιά του ο θείος! Και άσε τους άλλους να ψάχνονται.. Πάντως, αυτός ο Ντερμπισάιρ δεν μου γεμίζει το μάτι. Θα δείξει.
Άρης-ΠΑΟΚ τα πράγματα δεν παλεύονται.. Ο Άρης δεν μπορεί και ο ΠΑΟΚ δεν θέλει.. Έτσι μου φάνηκε. Αν και ήταν καλύτερος ο Άρης συνολικά. Για τα πέναλτι θα διαφωνήσω.. Τα περισσότερα πέναλτι των Αρειανών ήταν καλοχτυπημένα, σε αντίθεση με των ΠΑΟΚτσίδων, που φέρει σε αρκετά ευθύνη ο Σηφάκης.

*Ωραίο το scratch 3!!
*ωραίο και το σύνθημα του Μπαλάφα!

mamaloukas said...

Καλημέρα

βρε το ότι παίξανε μπουνίδια και μετά πήγανε και φάγανε μαζί εγώ το βρίσκω φυσιολογικό. κι ούτε νομίζω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό στην απόδοση της ομάδας στο ματς. μη σου πω ότι θα παίξουνε καλύτερα...

KitsosMitsos said...

Μπαμ και μπουμ οι κουμπουριές, λοιπόν. Ας το αλλάξουν το άθλημα μπας και έρχονται τα πρωταθλήματα. Τι να πεις...

Ντεμης said...

Ορίστε, μας πήρατε και στο ψιλό! Αλλά δεν παραπονιέμαι Gatti μου. Όταν κάνουν τέτοιες βλακείες.... Εγώ πάντως στον αγώνα Scocco εναντίον Djebbour είμαι με τον πρώτο! Κάτω τα ξερά σου απ΄ το Σκοκούι μας ρε περίεργε!
Τώρα άμα σας πιάσω κι εσάς στο δούλεμα, που θα πάνε στις 12 μμ κοτζαμάν μεγαλοκεφαλές του ΠΑΟ σαν ρουσφετολάγνοι στο γραφείο τού ποιου;!.... Χαχα, του Τσίπρας13 του κωλόπαιδου, να τον παρακαλέσουν. Ντροπή!
ΥΓ: στεναχωρήθηκα για τον Άρη, ήταν καλύτερος στο ματς, αλλά τι σημασία έχει ποιος θα περνούσε; Αφού τώρα θα πέσουν πάνω στον ακατανόμαστο....

gatti said...

@irene: Eίναι γεγονός ότι ο Τζιμπούρ είναι ιδιόρρυθμος και θυμώνει εύκολα. Αλλά και ο Σκόκο λέει τον προκάλεσε. Τώρα ακούω ότι οι Αργεντίνοι γενικά τον κοροϊδεύουν τον Τζιμπούρ για τον τρόπο που ντύνεται και φέρεται. Οπότε προφανώς δεν άντεξε και ξέσπασε.

Σιγά μη μπει καμία ομάδα στον κόπο να πάρει παίκτες. Ο,τι είδαμε από μεταγραφές είδαμε...

Καλό ΣΚ και σε σένα! :))

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Οντως δεν γεμίζει το μάτι ο Αγγλος, αλλά μπορεί να βγει και καλός. Η πλάκα είναι ότι μόνο για να ξεκουράσει τον Ντιόγο δεν ήρθε καθώς αυτός είναι περιφερειακός επιθετικός. Θα κάψει φλάντζα στο τέλος ο Βραζιλιάνος.

Καλοχτυπημένα τα πέναλτι των αρειανών; Ο Χαλκιάς τα έκανε να φαίνονται καλοχτυπημένα! Μπαλαδόροι φαινόντουσαν όλοι οι παίκτες του Αρη, έτσι όπως έπεφτε ο Κωστάκης. Συμφωνώ πάντως ότι δεν παλεύεται κανένας από τους δύο.

Ωραίο το συνθηματάκι έτσι; Κι εμένα μου άρεσε! Εχουν έμπνευση τα ΠΑΟΚια στα συνθήματα τα έχουμε πει αυτά. :)))

gatti said...

@mamaloukas: Kαλημέρα Δημήτρη.

Λες ότι δεν θα παίξει ρόλο ε; Εγώ θα προτιμούσα να εκτονωθούν στον αγώνα και όχι πριν. Πάντως το ματς το βλέπω ή του ύψους ή του βάθους για την ΑΕΚ. ΄Η που θα βάλει τέσσερα ή που θα φάει τέσσερα. Μέση λύση δεν βλέπω μετά τα μπουκέτα...

gatti said...

@KitsosMitsos: E, νέα παιδιά είναι, βράζει το αίμα, θα πέσει και καμιά ψιλή. Ειδικά αν υπάρχουν στην ομάδα παίκτες που έχουν την προδιάθεση. Λίγα επεισόδια είχαμε εμείς με τον Εκι;

gatti said...

@Nτέμης: Kαι τι σε πειράζει που σας πήρα στο ψιλό; Εδώ την πήρε στο ψιλό τη φάση ο Ζαραλίκος που είναι και ΑΕΚτζής.
Είπε απίστευτα πράγματα το πρωί.

"Tζιμπούρ, ξέρω που τρως όταν νηστεύεις".
"Σκόκο, ξέρω πού κουρεύεσαι. Πού φτιάχνεις αυτό το μαλλί α -λα Σταμάτης Γαρδέλης".

Να μας πιάσεις κι εμάς στο ψιλό γιατί να μη μας πιάσεις! Τέτοιοι που είμαστε, αυτό μας χρειάζεται. Στην τελική μας έχουν πάρει στο ψιλό άλλοι κι άλλοι στους φίλους θα κολλήσουμε; Ρίξε πράμα!

ΥΓ. Εγώ τώρα αν σου πω ότι στενοχωρήθηκα για τον Αρη, θα με πιστέψεις; Δεν θα με πιστέψεις! Οπότε δεν το λέω. Εχει σημασία ποιος πέρασε! Πώς δεν έχει; Κατ΄ αρχήν θα δούμε δύο ματς - φωτιά. Αλλωστε, αν κάποιος έχει ελπίδες να κοντράρει στα ίσα και να αποκλείσει τον γαύρο είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Αρης δεν θα είχε την παραμικρή τύχη...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Μαρινάτος 1: Τελικά δεν τον πήρατε τον Τζιμπούρ, αι...

Μαρινάτος 2: Απλώς με λαχτάρισε κείνος ο αχαίρευτος ο Πατέρας με τον Παλάσιος. Για τους άλλους που "πήρατε" δεν με νοιάζει (ας χαθούνε χίλια αρνιά, που λένε στο χωριό μου)

Μαρινάτος 3: Ο μεν Άρης απλώς δεν υπάρχει, ο δε ΠΑΟΚ ήταν για λύπηση (... και ούτε...)

Μαρινάτος 4: Όντως! Ό,τι θέλει (τους / μας) κάνει ο Κόκ.

Καλό απόγευμα.

Γιώργος Τ. said...

Πάντως, προς υπεράσπιση του Μπαλάφα, εγώ όταν έπαιζα μπάλα είχα φάει κόκκινη στον πάγκο έχοντας βγει αλλαγή.. Οπότε υπάρχουν και χειρότερα!!

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Μπα μπα! Τι βλέπω! Και γαύρος μαρινάτος στο ...βλογ μου!

1: Βρε λες να έκανε όσα έκανε για να τον αφήσουν να φύγει και να έρθει σε μας;

2. Σιγά που λαχτάρισες! Δεν ρωτούσες και λίγο από εδώ; Αφού το είχαμε ...ανθιστεί το πράγμα! Μεταγραφές γιοκ! Ποιος Παλάσιος;

3. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να συνέλθει. Ο Αρης όχι. Αυτή είναι η διαφορά.

4. ...

Καλό απόγευμα!

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Πάλι καλά δηλαδή που δεν έπαιζες στον ΠΑΟΚ! Σύνθημα θα είχες γίνει! :))))

Ντεμης said...

Πόσο δίκιο έχεις βρε Gatti.... Αν κάποιος μπορεί να αποκλείσει τον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο ΠΑΟΚ (και μακάρι να το κάνει, πώς πρόπερσι τον είχε αποκλείσει ο ΠΑΣ Γιάννενα;) Βέβαια στο Πρωτάθλημα φέτος, μόνον ο Άρης τον νίκησε τον γαύρο, αν δεν απατώμαι. Εμένα μού άρεσε ο Κάμπορα, τον πρόσεξες; Πολύ καλός παίκτης φαίνεται (Α, και πρόσεξα και τον Στέλιο Ηλιάδη στον πάγκο! Μην ξαναδώ γραμμένο πούποτε πως αυτός ο άνθρωπος είναι Αρειανός, όπως ο αδελφός του, που παίζει στον Αυτοκράτορα, μπλα μπλα μπλα...!)
Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να τίποτα να πάρει το Χούτο! Ό,τι έχτισε θα καταρρεύσει μ' αυτόν τον..$%*&&%$ (χρονιάρα μέρα!)
Κρίμα που τον έχασα τον Ζαραλίκο.... πάντως δεν περιμένω και τίποτα καλύτερο από ΑΕΚτζή δημοσιογράφο! Οι χειρότεροι είναι. Μόνον ο Μιαούλης κι ο Νταγιάκος είναι υπέρ της ΑΕΚ ό,τι κι αν γίνεται (Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μετάδοση του "μεγάλου ΑΕΚτζή" Γιάννη Καραλή στον Τελικό Κυπέλλου του Παγκρητίου, όταν έβαλε το γκολ ο "λατρεμένος" μας Νέρι, οι κάμερες έδειχναν τους ενωσίτες στις κερκίδες έτοιμους να βάλουμε τα κλάμματα κι αυτός αναφωνούσε εκστασιασμένος: Νέρι Αρμάντο Καστίγιο!!! Ουστ!)
ΥΓ: επιστρέφει ο Έκι στον ΠΑΟ;

gatti said...

@Ντέμης: Οντως, ο Αρης τον νίκησε τον γαύρο στο πρωτάθλημα. Ομως, εκείνος ήταν ένας αγώνας. Σε μια διαδικασία δύο αγώνων δεν νομίζω ότι διαθέτει τουλάχιστον φέτος το μέταλλο για να χτυπήσει με αξιώσεις την πρόκριση. Οχι ότι έχει ο ΠΑΟΚ αν συνεχίσει να παίζει όπως παίζει. Αλλά όπως και να το κάνεις ο ΠΑΟΚ έχει άλλη δυναμική που καλώς ή κακώς δεν την διαθέτει ο Αρης κι αυτό είναι αξίωμα!

Δεν μπορώ να πω ότι τον πρόσεξα τον Κάμπορα. Θα τον παρακολουθήσω από εδώ και πέρα για να σου πω. Οσο για τους Ηλιάδηδες είναι αστείο αυτό που συμβαίνει. Η μισή Θεσσαλονίκη βρίζει τον έναν και η άλλη μισή τον άλλο.

Αν θέλει να καταστραφεί ας τον πάρει τον Χούτο. Αλλά θέλω να ελπίζω ότι έχουν γνώση οι φύλακες.

Τον αδικείς τον Ζαραλίκο. Και τον αδικείς πολύ. Ο Ζαραλίκος δεν είναι δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Stand up comedy κάνει ο άνθρωπος και είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Απλά έχει και μια πρωινή εκπομπή στο κρατικό ραδιόφωνο. Τις περισσότερες φορές είναι εύστοχος και απολαυστικός. Αυτοσαρκάζεται μάλιστα ως ΑΕΚτζής.
Ε κάπου κάπου μπορεί να ξεφεύγει και να πει και καμιά χοντράδα, αλλά κι αυτό ακόμα φυσιολογικό είναι για όσους κάνουν σάτιρα.

Οσο για τον Καραλή, μετάδοση έκανε. Και δεν ήταν μετάδοση στο ...σταθμό της Ορίτζιναλ! Τι περίμενες; Να βάλει τα κλάματα; Ισα ίσα που θα έπρεπε να τον επαινέσεις για τον επαγγελματισμό του. Αυτός ήξερε πώς ένοιωθε μέσα του...

ΥΓ. ΟΧΙ, δεν επιστρέφει ο Εκι στον ΠΑΟ...

squarelogic said...

"Μια γροθιά" η Αεκ,ε?
απολαυστική gatti μου,μπράβο σου!
Πιάνεις τον παλμό του κάθε οπαδού καλύτερα από κάθε επαγγελματία αθλητικογράφο...

Wrong Guy said...

Με συγκλόνισες που θυμόσουν το 7 Φεβρουαρίου.Εγώ θυμάμαι ότι και εσύ είσαι κάπου εδώ κοντά,αλλά όχι το ακριβώς!

gatti said...

@squarelogic: O,τι μπορώ κάνω... :)))

gatti said...

@Wrong Guy: Eχω καλή μνήμη. Ειδικά για γεγονότα που με ενδιαφέρουν. Τέσσερις μέρες μετά είμαι κι εγώ!

;)))