Monday, May 18, 2009

Αν υποψιαστώ...





Aν υποψιαστώ (ως άλλη χήρα Μήτση...) ότι θα χάσω την πρώτη θέση στα πλέι οφ (και κατά συνέπεια την δυνατότητα συμμετοχής στα προκριματικά του Τσαμπιολί) από την ΑΕΚ και θα πρέπει να παραδεχτώ (γιατί δεν θα μπορώ να κάνω αλλιώς...) ότι αυτό είναι "έργο Μπάγεβιτς" θα πεθάνω!!!

Ετσι ακριβώς όπως σας το λέω. Το έκανε η ΑΕΚ το θαύμα της μέσα στην Τούμπα. Με τους ΠΑΟΚτσήδες να είναι πάλι "φτιαγμένοι" αφού η ήττα στην πρεμιέρα από εμάς ακολουθήθηκε από νίκη στο Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ που αναζωπύρωσε την ελπίδα για πρωτιά και με μια Τούμπα και πάλι κατάμεστη στο πλευρό των παικτών του Σάντος, ο "Δικέφαλος του Βορρά" έμοιαζε να έχει προβάδισμα. Ομως, ΑΥΤΗ η ΑΕΚ αποδείχτηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Παρά τις τρανταχτές απουσίες από τραυματισμούς και τιμωρίες, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε με έναν και στη συνέχεια με δύο παίκτες λιγότερους, έμεινε όρθια μέχρι το τέλος και χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπλάνκο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πήρε το πολύτιμο τρίποντο.



Πλέον, έχει την πολυτέλεια να παίξει για τις δύο πρώτες θέσεις. Αν πάρει την πρώτη θα βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και θα έχει καταφέρει να εξευτελίσει τον πολυμετοχικό των 25 εκατ. ευρώ. Αν πάρει την δεύτερη, θα έχει πετύχει τον στόχο της κατάκτησης του "ισχυρότερου" εισιτηρίου του Εuropa League, κάτι που ήθελε εξ αρχής. Σε κάθε περίπτωση θα μπορεί να είναι ικανοποιημένη.

Και όλα τα παραπάνω δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως αποτελούν έργο του πρίγκιπα. Τον οποίο μπορεί να μην γουστάρω να δω στον Παναθηναϊκό (αν και είμαι βέβαιη ότι πολλοί άλλοι οπαδοί του "τριφυλλιού" που δεν τον πήγαιναν, όπως εγώ, έχουν ΗΔΗ αναθεωρήσει - ΕΙΔΙΚΑ μετά την συμπεριφορά που παρουσιάζει φέτος στην ΑΕΚ...), αλλά δεν μπορώ να μη του αναγνωρίσω ότι με όλα τα προβλήματα, αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά και με όλα τα σκαμπανεβάσματα και παρά το γεγονός ότι πήρε μια ομάδα που δεν είχε συμμετοχή στην δημιουργία της, την κράτησε ζωντανή και την έφτασε μέχρι εδώ.

Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς πως έχει στα πλέι οφ να αντιπαλέψει έναν Παναθηναϊκό που έκανε φέτος το κάθε τι για να παρουσιαστεί υπέρ το δέον δυνατός στο πρωτάθλημα (ασχέτως αν δεν τα κατάφερε) και βλέπει στην κατάκτηση της πρωτιάς στα πλέι οφ την "εξιλέωσή" του, αλλά και έναν ΠΑΟΚ που σφύζει από υγεία σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και παρουσιάζει μια πρωτοφανή συσπείρωση στις τάξεις των οπαδών του, δεν μπορεί παρά να του βγάλει το καπέλο.

Δεν ξέρω αν τελικά θα καταφέρει να πιει νερό από την πηγή η ΑΕΚ. Αυτή την στιγμή όμως φαντάζει παραπάνω από πιθανό. Ο ΠΑΟΚ για μια ακόμα φορά δεν κατάφερε να κερδίσει μέσα στην Τούμπα. Κι αν στο παιχνίδι με μας (του) έφταιγε η διαιτησία κι αν ενδεχομένως αυτή μπορούσε να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως δικαιολογία για το γεγονός ότι αποσυντονίστηκε μετά την αποβολή του Γκαρσία, στο σημερινό κόντρα στην ΑΕΚ δεν μπορεί να τα βάλει με κανέναν παρά μόνο με τον εαυτό του. Δεν κατάφερε να κερδίσει, δεν κατάφερε ούτε καν να ισοφαρίσει παρά το γεγονός ότι η αντίπαλός του τελείωσε το παιχνίδι με 9 παίκτες. Είτε λόγω ατυχίας, είτε λόγω αδυναμίας μέχρι εδώ - αποδείχτηκε ότι - μπορεί.

Μαθηματικά υπάρχουν βέβαια ελπίδες. Με δύο νίκες στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού και την αδιάφορη Λάρισα στο τελευταίο ματς στην Τούμπα μπορεί να πάρει ακόμα και την πρωτιά. Ομως, οι ενδείξεις κάθε άλλο παρά είναι ενθαρρυντικές. Μια ομάδα που δεν έχει καταφέρει φέτος να πάρει ούτε ένα τρίποντο στα ντέρμπι, θα μπορέσει να κάνει δύο σερί νίκες εκτός έδρας σε ισάριθμα ντέρμπι; Χλωμό...

Και αφού ...ξεμπερδέψαμε με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ ας έρθουμε και στα δικά μας. Νίκη σήμερα επί της Λάρισας. Να "φταίνε" τα "γκάζια" του Πατέρα στην προπόνηση της Παρασκευής; Να "φταίει" το ένα αμυντικό χαφ του τεντά που του επέτρεψε να έχει έναν παραπάνω δημιουργικό μέσο; Να "φταίει" το γεγονός ότι η Λάρισα έπαιξε ανοιχτά και έτσι κι αλλιώς με ομάδες που παίζουν ανοιχτά συνήθως δεν έχουμε πρόβλημα, με αυτές που ταμπουρώνονται έχουμε. Δεν ξέρω τι απ΄ όλα ισχύει, πάντως KAI το αναγκαίο τριποντάκι πήραμε KAI καλή μπαλίτσα κατά διαστήματα παίξαμε KAI το αναμενόμενο μπινελίκι ρίξαμε, γιατί αν έπαιζαν έτσι τα ...καλόπαιδα όλο το χρόνο θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη θέση από αυτήν που είμαστε σήμερα.




Και τρία ωραία γκολάκια είδαμε. Το πρώτο το έβαλε ο Σάλπι και ξέσπασε στη συνέχεια, πανηγυρίζοντάς το σαν αφηνιασμένος. Του το είχε πει ο πρόεδρος την Παρασκευή. "Δεν με νοιάζει με τι θα το βάλεις το γκολ. Με το πόδι, με το χέρι, με όποιον τρόπο θες. Αρκεί να το βάλεις". Τον άκουσε που λες ο Σάλπι και το έβαλε με κεφαλιά. Τώρα πώς σηκώθηκε εκεί πάνω ανάμεσα από τόσους ψηλούς και βρήκε τη μπάλα; Τι να σας πω! Κι ο Τάιρον Μπογκς "τάπας" ήταν αλλά πιο ψηλά από όλους πηδούσε στο ΝΒΑ.



Ηρθε μετά και το γκολάκι με απευθείας φάουλ του Καραγκούνη και όσο νάναι μια ανάσα την πήραμε και μάλιστα νωρίς νωρίς.

Ε, το απαραίτητο καρδιοχτύπι δεν έλειψε, αφού σε μια επίθεση της Λάρισας (να ήταν και η μοναδική ως τότε; δεν αποκλείεται) η άμυνα είχε πάει για χόρτα και ο Μάριο ήταν και πάλι εκεί να αποδείξει πως όσες καλές αποκρούσεις κι αν κάνει, όσο καλά λόγια κι αν του πούνε, ένα κοροϊδίστικο γκολ δεν θα το αποφύγει και πως πρέπει βρε αδερφέ να κοιτάξουμε και για έναν τερματοφύλακα επιτέλους γιατί δεν είναι δυνατόν οι άλλοι να κάνουν μόνο μία ευκαιρία και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα (θα μου πεις κάτσε να δούμε τι θα γίνει την Πέμπτη, γιατί έτσι όπως τα έχουνε χωρίσει τα τσανάκια τους οι πολυμετοχικοί, όχι τερματοφύλακα έξτρα δεν θα πάρεις, αλλά ούτε τον πολυσυζητημένο στόπερ και τον φορ για τον οποίο παλεύεις κοντά μια πενταετία δεν προβλέπεται να δεις...).




Κι εκεί που πήρε τα πάνω της η Λάρισα και σκέφτηκε ότι μπορεί να το γυρίσει το ματς (γιατί όχι; σάμπως έπαιζε με καμιά ζόρικη ομάδα; Με τον Παναθηναϊκό έπαιζε που όποιος θέλει του παίρνει βαθμούς μέσα στο ΟΑΚΑ) έρχεται και το γκολ του "τουρίστα" - σύμφωνα με τον Φάδε ρ - Ρουκάβινα και πήγανε οι καρδιές στη θέση τους. Ο Κροάτης τώρα με το που έβαλε το γκολ κάπου το αφιέρωσε, αλλά πού θα σας γελάσω. Στον προπονητή του το αφιέρωσε; Στον Φάδερ το αφιέρωσε; Σε καμιά γκόμενα (παίζει κι αυτό...) το αφιέρωσε, ποιος ξέρει... Και μετά άρχισε να κάνει και χορευτικά με τον Μουν κοντά στο κόρνερ. Βρε κοίτα εκεί πέρα να παίξεις μπάλα κακομοίρη, τα χορευτικά σε μάραναν!


Είχαμε βέβαια κι άλλα χάιλαϊτς. Το ένα ήταν το ανάποδο ψαλίδι του Ζιλμπέρτο Σίλβα. Μιλάμε τώρα ο Βραζιλιάνος δεν μπορεί να βάλει κανονικό γκολ και έχει χάσει τα άχαστα, μου ήθελε και ανάποδο ψαλίδι. Αντε ας μην πω τίποτα.





Ας μη πω και για τον Κάρα που μόλις πήγε να τον βγάλει έξω ο τεντάς άρχισε τα γιατί και τα WHY. Δεύτερη φορά που "τσινάει" στην αλλαγή του και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό.

Τέλος πάντων το κερδίσαμε το ματσάκι και έχουμε τώρα ένα ακόμα στο Αλκαζάρ πάλι με την ΑΕΛ πριν αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την Κυριακή, για να ολοκληρώσουμε με την ΑΕΚ σε ένα ματς που μπορεί και να είναι το "ματς της χρονιάς".

Αισιοδοξία υπάρχει, αλλά συγκρατημένη. Επειδή ξέρω τον φετινό Παναθηναϊκό δηλαδή. Που δύσκολα κάνει δύο συνεχόμενα καλά παιχνίδια και που είναι ασταθής.

Κατά τ΄ άλλα, το παιχνίδι είχε και το γνωστό τρίτο ημίχρονο, αλλά αυτή τη φορά δεν παίχτηκε στη συνέντευξη Τύπου από τον Τεν Κάτε. Παίχτηκε από τον καπετάνιο. Οχι τον καπετάν Νικόλα Πατέρα.

Από τον άλλο τον καπετάνιο παίχτηκε, τον Γιώργο τον Βαρδινογιάννη. Που βγήκε από το ...μούσκιο για να συνδράμει τον ανιψιό. Μόνο που μ΄ αυτά που είπε μάλλον δεν βοήθησε και πολύ: "Σας έλεγα μια ζωή ότι οι ομάδες χτίζονται. Χρειάζεται καλός πολιτικός μηχανικός. Αυτό δεν αφορά τον κ. Πατέρα. Ο κ. Πατέρας εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Aλλος είναι ο μηχανικός. Δεν επιτρέπονται δηλώσεις κρίσης εν μέσω πλέι οφ. Ο Παναθηναϊκός έχει το καλύτερο υλικό από ποτέ. Θα τα πούμε μετά τα πλέι οφ".

Οχι δηλαδή αλλά αν έχει ακόμα κάποιος αμφιβολία ποια θα είναι η γραμμή του Τζίγγερ στο ΔΣ της Πέμπτης δεν έχει παρά να διαβάσει ξανά και ξανά τις δηλώσεις του "καπετάνιου". Και τότε θα καταλάβει πολύ καλά γιατί ο Τζίγγερ επέμενε να γίνει πρώτα ο απολογισμός της χρονιάς και ΜΕΤΑ να μιλήσουν για το μπάτζετ. Γιατί πολύ απλά σκοπεύει να θέσει θέμα Τεν Κάτε (και Αντωνίου) και επομένως αν ο προπονητής είναι σύμφωνα μ΄ αυτόν ακατάλληλος για να συνεχίσει στην ομάδα είναι σαφές πως δεν μπορεί να ισχύει ο συγκεκριμένος μεταγραφικός σχεδιασμός που έχει γίνει.

Μιλάμε τώρα ότι οι Βαρδινογιάννηδες έχουν ρίξει στη μάχη τα μεγάλα όπλα. Μόνο που ο καιρός έχει περάσει και τα μεγάλα όπλα που αυτοί θεωρούν πως μπήκαν στη μάχη έχουν πάθει Αλτσχάιμερ. Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί διαφορετικά ότι ο "καπετάνιος" κατάφερε μέσα σε μια αράδα δηλώσεις που πίστευε πως με την ...αλληγορία που εμπεριέχουν θα προκαλέσουν πάταγο, να αυτοακυρωθεί. "Δεν επιτρέπονται δηλώσεις κρίσης εν μέσω πλέι οφ" είπε χαρακτηριστικά. Κι αυτές που μόλις έκανες Ρίνγκο μου, τι ακριβώς ήταν για να καταλάβω;

Κατά τ΄ άλλα "δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε" εμείς στον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος σε μια ταινία.

Ε ρε γλέντια που έχουν να γίνουν την Πέμπτη...


George Pablo Garcia Clooney


ΛΟΤΤΟ


ΤΖΟΚΕΡ
(Τι; Μόνο 5 αριθμοί φαίνονται; Ε, εγώ σας έδωσα τους 5 από τους 45.
Τους άλλους 20 σημειώστε τους όλους. Ενα 10ευρο στοιχίζει...)



Scratch: Tέσσερα γκολ σε πέντε ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Μπλάνκο! Σεληνιάζεται με τον "Δικέφαλο του Βορρά".


Scratch 1: Λάζαρος: "Καλά μας τα είπε ο κ. Πατέρας!". Πώς το έλεγε ο μούτσος στον Λαζόπουλο; "Μου αρέσουν οι παρατηρήσεις, βελτιώνομαι!".

Scratch 2: Τι γιούχα έφαγε ο Stelios!

Scratch 3: Και τώρα; Πώς θα ζήσουμε χωρίς Σκόρδα; (Πλάκα πλάκα θα μου λείψει ο Λάμπρος!)

Scratch 4: Στην Α1 και πάλι το Πιτσούνι! Καλώς το μου, το Περιστεράκι μου!!! Ελπίζω να ήρθε για να μείνει αυτή τη φορά!!!

Scratch 5: Ποια Ευρώπη; Ούτε στην Ασία μπορεί να σταυρώσει διπλό ο γαύρος! (Ξέρω, έχουν περάσει μέρες, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό...).

Scratch 6 (bonus extra, ανεκδοτάκι, παλιό, καλό, ποδοσφαιρικό): Συζητούν ένας Αγγλος, ένας Γάλλος κι ένας Ελληνας για το ποια στάση τους αρέσει στο σεξ.
- Εμένα, λέει ο Αγγλος, μου αρέσει να είμαι από πάνω για να βλέπω τα όμορφά της μάτια.
- Εμένα, λέει ο Γάλλος, μου αρέσει να είμαι από κάτω για να μπορώ να βλέπω τα όμορφά της στήθη.
- Εμένα, λέει ο Ελληνας, μου αρέσει να είμαι από πίσω για να βλέπω τα πάντα.
- Καλά, τι βλέπεις δηλαδή; Τον ρωτάνε οι άλλοι δύο.
- Να, χθες για παράδειγμα, είδα το Σεβίλλη - Μπαρτσελόνα.

29 comments:

Giorgos Varvakis said...

Θα το ρίξω το δελτίο και τα κέρδη μισά μισά :)
Ευχαριστώ για την έμπνευση!! Καλημέρα καλή εβδομάδα
Φιλιά

Γιωργος Κεντρωτης said...

Μου άρεσε τρελά που γιουχάρατε τον Στέλιο. Τουλάχιστον δεν ξεχνάτε! Και αυτό είναι υγιές. Σε καλημερίζω και πίνω τον καφέ μου στην υγειά σου. Χαίρε.

ΠΑΝΟΣ said...

Ε, διάολε, πέθανα με την φωτογραφία του ΛΟΤΤΟ. Μου έφυγαν τα κορν φλέηκς από το στόμα.

Καλημέρα.

(Έεεεελα μωρή Περιστεράρα)

ΠΑΝΟΣ said...

Α! Μην ξεχάσω!
Κάτι που έγινε χθες το απόγευμα λίγο μετά το ημίχρονο.

Θύρα 11 λοιπόν και πίσω μου κάθεται ένας τύπος με το παιδί του, άγνωστος μέχρι χθες, υποθέτω από αυτούς που στο ημίχρονο την κάνουν από τα πέταλα και έρχονται να γίνουμε πιο ζεστή παρέα και έστι στο ημίχρονο δεν τολμάω να πάω ούτε για κατούρημα.

Το πιτσιρίκι διαβάζει το πρόγραμμα του αγώνα στην τελευταία σελίδα του οποίου φιλοξενείται η νίκη των U18 του Παναθηναϊκού μέσα στο Καραϊσκάκη και ένας μικρός (ανάθεμα κι αν είδα ποιος είναι) με το 8 στην ΠΡΑΣΙΝΗ φανέλα σηκώνει ένα κύπελλο μπροστά σε κάτι ξενερωμένα U18 γαυρόπουλα. Ρωτάει λοιπόν το μωρό:
-"Μπαμπά ποιός είναι αυτός με το 8;"
-"Ώχου, άσε με ρε Αλέξανδρε. Ο Γκούμας."
-"Και γιατί πήγε στον Ολυμπιακό;"
-"Τι λες μωρέ, δεν πήγε στον Ολυμπιακό."

Για να ξαναρωτήσει ο μικρός:
"Και τότε γιατί σηκώνει κύπελλο;"

Ε, τι ήταν να το ακούσω μου φύγαν τα πασατέμπια δυο σειρές μπροστά στην καράφλα ενός τύπου, ζητούσα και συγγνώμη επί 5 λεπτά...

Crazy Tourists said...

Βαρέθηκα ρε gatti, τις γκρίνιες τους τόσα χρόνια...Έλεος πια...Δεν παλεύεται αυτή η κατάσταση...

Τρελοτουρίστρια

Γιώργος Τ. said...

Πού τον θυμήθηκες τον Τάιρον Μπογκς??!??!?!

Πολύ ωραία η ατμόσφαιρα στο κλειστό το Σάββατο!! Το Περιστέρι επέστρεψε και το γήπεδο είχε αρκετό (ως πολύ κόσμο)! Μου άρεσε πολύ το πάθος που έβλεπα στα πρόσωπα των παικτών, καθώς και τα πανηγύρια που έβγαιναν μέσα από την καρδιά τους! Αλλά, για την Α1 θέλει δουλειά και μεταγραφές το Περιστέρι.. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε παλιές καλές εποχές!!
Στο ΟΑΚΑ πάλι, πρωτόγνωρες στιγμές!!! Και έπαιξε μπάλα η Πανάθα και εισέπραξε πάρα πολλά χειροκροτήματα και δεν υπήρξαν γκρίνιες!!!! Πρώτη φορά φέτος, σε διαβεβαιώ!! Ούτε καν στο γκολ της Λάρισας! Όσο για τον Γιαννακόπουλο, δεν θα έλεγα ότι άκουσε και πολλά.. Είχε πλάκα όμως, εκεί που παιζόταν το παιχνίδι να ακούγεται από κάπου μια κραυγή "Άντε γ... Γιαννακόπουλεεε"..
*οι φωτογραφίες με το Λόττο καταπληκτικές!!!!!
**φιέστα σήμερα και για τον Ατρόμητο!!
***αν καταφέρω να βγάλω άκρη με τον υπολογιστή μου, θα ανεβάσω και φωτογραφικό υλικό από το μπάσκετ αύριο!!

ΠΑΥΛΟΣ said...

Καλημερούδια gatti μου, καλή εβδομάδα να έχουμε!

koutavaki said...

Καλά πήγαμε,δόξα να 'χει ο Μεγαλοδύναμος,αλλά ελπίζω να κρατήσει και λίγο!Όχι πολύ αν είναι πρόβλημα,τόσο όσο!(Που έλεγε και η πλούσια στους Μήτσους.Λες να ξαναρχίσουν?Κάτι πέταξε ο Λαζόπουλος στο Αλ Τσαντίρι-άσχετο).Άντε να δούμε.Για το Μπλάνκο έχω τοποθετηθεί,τα λόγια είναι περιττά.Για τον πανηγυριμό Ρούκα-Γκάμπριελ και τα χορευτικά δεν είμαι και σίγουρη,αλλά ο Γκάμπριελ πριν λίγο καιρό στο γκολ που είχε βάλει δεν είχε βάλει τη μπάλα μέσα από τη φανέλα?Είχα ακούσει ότι ήταν έγκυος η γυναίκα του,άρα μήπως γέννησε?Γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις έχω δει τέτοιο πανηγυρισμό.Δεν ξέρω,δεν παίρνω και όρκο.Για τον Καραγκούνη δίνω ένα στιχάκι που λέγαμε στο σχολείο:Ένα δύο,εν δυο κάτω,έχουμε αρχηγό βαρβάτο!!!
Για τον καπετάνιο τι να λέμε,υποτίθεται ότι το θέμα του προπονητή έχει ξεκαθαρίσει.Άμα είναι να λέμε συνέχεια τα ίδια άστο καλύτερα!Αλλά έχω μια απορία βρε γατί μου(ως συνήθως):Τι δουλειά έχει το μπάτζετ με τα πλέι-οφ?Ξέρω βέβαια ότι σε περίπτωση εξόδου στο Τσου Λου θα έχουμε άλλες ευκαιρίες για μεταγραφές,αλλά λογικά τα διαθέσιμα χρήματα δεν φτάνουν μέχρι ένα συγκεκριμένο ποσό?Το που θα τα διαθέσουμε είναι άλλο ζήτημα.Επίσης,αν μείνει ο Τεν Κάτε δε θα ήταν λογικό να τον ρωτήσουν πως θέλει να παίζει η ομάδα τη νέα χρονιά(εννοώ με τι σύστημα,στο περίπου πάντα),για να ξέρουν που θα ρίξουν τα χοντρά φράγκα?(τα ποια???εντάξει μωρέ,κουβέντα να γίνεται,μην το παίρνεις τοις μετρητοίς κι εσύ!).Και φέρνω ένα ακραίο παράδειγμα για να γίνω κατανοητή:Αν έχει σκοπό να παίζει αμυντικά, τι να τον κάνουμε τον Πιζάρο?Αφού δε θα παίρνει μπάλα ο χριστιανός!Αν πάλι παίζουμε επιθετικά,δε χρειάζεται να πάρουμε ΤΟΝ στόπερ,με την έννοια ότι θα πιέζουμε,άρα δε θα χρειαστεί.Να πάρουμε βέβαια,άλλα τα λεφτά πρέπει να πέσουν μπροστά.Θέλω να πω ότι καλούς παίκτες χρειαζόμαστε σε κάθε γραμμή,άρα θέλουμε τρία αστέρια.Επειδή όμως όλοι ξέρουμε ότι αυτό δε θα γίνει,μήπως θα βοηθούσε το πλάνο του τεντά για να πετύχουμε το ένα έστω?(αν φυσικά έχει καταλήξει και αυτός κάπου,αλλά αν δεν έχει να το κάνει σύντομα,ομάδα είναι δεν είναι πολυμορφικό!).Φιλάκια!

gatti said...

@gvarvakis: Nα το ρίξεις, Γιώργο μου! Καλή επιτυχία εύχομαι!

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και σε σένα!

Φιλιά! :)))

gatti said...

@Γιωργος Κεντρωτης: Για να πω την αλήθεια δεν περίμενα να τον γιουχάρουν. Συνήθως όποιος παίκτης φεύγει έξω και ξαναγυρίζει "αποχαρακτηρίζεται". Αλλά προφανώς όχι ο Στέλιος, ο πρώτος "βουτηχτής". Δεν ξεχνάνε μερικοί. Συμφωνώ κι εγώ πως αυτό είναι υγεία.

Καλησπέρα!

gatti said...

@Πανoσ: Mα δεν είναι σαν τους αριθμούς του ΛΟΤΤΟ; Το έχω ξανακάνει, πάντως, δεν είναι η
πρώτη φορά.

Πιτσούνι rulezzzzzzzzzz

Xαχαχα, βρε τον πιτσιρικά! Καλά λένε "από μικρό και από τρελό".... Μας πήρανε χαμπάρι και τα πιτσιρίκια....

gatti said...

@Crazy Tourists: Kι εγώ βαρέθηκα τρελοτουρίστι μου, αλλά φοβάμαι ότι η γκρίνια ΜΟΛΙΣ αρχίζει...

gatti said...

@Γιώργος Τ.: Πού τον θυμήθηκα; Δεν έχεις ακούσει ότι οι ...γέροι θυμούνται περισσότερο τα
παλιά παρά τα καινούργια; :pp

Hσουν μέσα στον αγώνα με τη Δάφνη; Φαντάζομαι τι θα έγινε!!!
Αυτό με την έλλειψη γκρίνιας στο ΟΑΚΑ μοιάζει πρωτόγνωρο έτσι; Ε κι ο Γιαννακόπουλος δεν έχει κάνει και λίγα στο παρελθόν (για τα μαϊμού πέναλτι λέω, γιατί σαν παίκτης δεν ήταν προκλητικός). Αν και εμένα προσωπικά μου είναι συμπαθής, ειδικά τώρα που έλειψε καιρό και έχω αφήσει πίσω τα παλιά.

Σωστά, έχει και η Ατρομητάρα φιέστα σήμερα!

Αντε, περιμένω φωτογραφίες από το μπάσκετ!!! :))))

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Καλή εβδομάδα Παύλο μου!

Φιλιά! :****

gatti said...

@koutavaki: Αυτό είναι το ζήτημα! Θα κρατήσει για λίγο ή θα πάμε στο Αλκαζάρ και θα ψαχνόμαστε πάλι;

Στον πανηγυρισμό δεν είναι ο Γκάμπριελ. Είναι ο Μουν μαζί με τον Ρουκάβινα. Εσύ λες τώρα για τον πανηγυρισμό του Κλέιτον. Αυτός είχε βάλει την μπάλα κάτω από την φανέλα. Ο Κλέιτον έχει δεσμό με μια Ελληνίδα και περιμένουν παιδί, ενώ το καλοκαίρι αναμένεται και να παντρευτούν. Λες να βάλει μυαλό και να κόψει τα ξενύχτια; (βρε λες γι΄ αυτό να τα άρχισε; :pp). Θα δείξει.

Προφανώς το θέμα του προπονητή δεν έχει ξεκαθαρίσει για την οικογένεια Βαρδινογιάννη γι΄ αυτό επιστράτευσαν τον Καπετάνιο. Ούτε όμως και το θέμα του μπάτζετ έχει ξεκαθαρίσει, αφού δήλωσε πως το υλικό είναι άριστο ενώ και για τον Βγενόπουλο πέταξε μπηχτές.

Με βάση τις δηλώσεις του Πατέρα την Παρασκευή, το πλάνο των Τεν Κάτε - Αντωνίου είναι ήδη έτοιμο, απλώς δεν το έχει προς δημοσίευση. Το ζήτημα είναι αν θα εγκριθεί ή όχι.

Εσύ πιστεύεις πως ο Τεν Κάτε δεν θα έπαιζε επιθετικά αν δεν έτρεμε το ...φυλλοκάρδι του για τα μετόπισθεν; Τέλος πάντων, αυτό δεν ξέρω αν θα μας δοθεί η δυνατότητα να το ανακαλύψουμε, αφού πιστεύω ότι θα τεθεί θέμα προπονητή από τον Τζίγγερ στο ΔΣ και μάλιστα εμφατικά. Οπότε προφανώς όλα θα ξαναρχίσουν από το μηδέν. ΄Η θα αποχωρήσουν οι άλλοι μέτοχοι που θα είναι πάλι σα να αρχίζουμε από το μηδέν...

koutavaki said...

Δίκιο,ο Κλέιτον ήταν...Ου γαρ έρχεται μόνον το άτιμο...Τώρα για το Γκάμπριελ που είπα,συγνώμη κιόλας,αλλά τις φωτογραφίες τις προσπέρασα ελαφρώς(όχι αυτές του Καραγκούνη εννοείται)οπότε όπως μου φάνηκε από την τηλεόραση.Αλλά εκείνη την ώρα συζητούσα για τον επικείμενο γάμο μου(ναι δεν παντρεύτηκα ακόμα αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες)και δεν πολυπρόσεχα!Σόρι...

Alexandros said...

Σαν πρόβατο επί σφαγή πήγε η ΑΕΚ στα πλει οφ. Τρία παιχνίδια με κόντρα διαιτησία (τουλάχιστον 70-30) και μάζεψε 7 βαθμούς! Δεν το έχω ξαναδεί ποτέ αυτό από την ΑΕΚ. Μία γνωστή ΑΕΚ από τα παλιά, θα έφερνε Χ με Λάρισα , θα έχανε από ΠΑΟ ,ΠΑΟΚ, θα τα έριχνε στη διαιτησία (θα είχε δίκιο) και θα είχαν όλοι την συνείδηση τους ήσυχη...

squarelogic said...

Κοίτα τώρα που η 2η θέση θα παιχτεί κατά πάσα πιθανότητα στο μεταξύ μας ματς με την ΑΕΚ...κι εκεί τα πράγματα θα είναι σκούρα Γατούλα...
αν βέβαια δεν εχουμε κάνει καμιά γκέλα στην ...οδό Μανδηλαρά!
εγώ χτες δεν είδα καλή εμφάνιση.
Είδα-ευτυχώς-2 γρήγορα γκολ απέναντι σε μια ανοιχτή άμυνα,και μετά τον γνωστό κι εντελώς αδικαιολόγητο(για τη σημασία του αγώνα,τις φωνές που προηγήθηκαν,την ομάδα στην οποία παίζουν)εφησυχασμό που οδήγησε στην ανάληψη των ηνίων του αγώνα από μια κολοβή Λάρισα.
Τυχεροί σταθήκαμε...οι αλλαγες σε συνδυασμό με το 3ο γκολ μας έκαναν πιο επιθετικούς.
Απ τις επιλογές του Σαλπι στις 2-3 φάσεις που βρέθηκε τετ-α-τετ με τον τελευταίο αμυντικό απογοητεύτηκα.Φιλοτιμος ναι,κλάση όχι...

mahler76 said...

ο Μπάγιεβιτς το Τσάμπιονς Λίγκ θα το δεί του χρόνου από τον καναπέ.

gatti said...

@koutavaki: Δεν τρέχει τίποτα. Κι εγώ τους έχω μπερδέψει. Ασε που Γκάμπριελ και Μουν μοιάζουν κιόλας.

Ωστε παντρεύεσαι; Το σκέφτηκες καλά; :pp

H ώρα η καλή, σου εύχομαι! :)))

gatti said...

@Alexandros: Πρωτόγνωρο έτσι; Αδικο έχουν μετά οι ΑΡΔ που πλέκουν το εγκώμιο του πρίγκιπα σε τηλεοράσεις, ραδιοφωνικούς σταθμούς και κανάλια; Εδώ έγραψα καλά λόγια εγώ!

gatti said...

@squarelogic: Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Αυτό έλειπε να ξεγελαστούμε από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα στη Λάρισα και μια καλή κατά διαστήματα εμφάνιση. Συνολικά δεν ήταν καλή εμφάνιση, αλλά συγκριτικά με τα δύο προηγούμενα ντέρμπι ήταν τέλεια εμφάνιση! (Σιγά σιγά βλέπεις κατεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών...).

Φιλότιμος ο Σάλπι σίγουρα είναι. Τώρα αν είναι κλάση, σαφώς και σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Αλλά... έχεις κανέναν καλύτερο;

ΥΓ. Πού την θυμήθηκες την οδό Μανδηλαρά; Είδες πρόσφατα τη "Θηλυκή εταιρεία";

gatti said...

@mahler76: Η σιγουριά σου μ΄ αρέσει. :)))

coachp said...

@ γαττι
μονο μια ερώτηση έχω εγώ.
Ακόμη θες να παραμείνει ο Τεν Κάτε?
Επειδή περιμένω, να δω πότε θα ερθετε όλοι στα λόγια μου. Στην απόλυση του ή οταν θα εχετε καλύτερο προπονητή και αποτελέσματα του χρόνου...
Πάντως έβρισα Σκόρδα, την έκανε.
Είπα οτι θα φύγει ο Βαλβέρδε, έφυγε.
Ελεγα κάλα λόγια για τον Ντούσαν, έφτιαξε ομάδα με τον Ταχτσίδη και δεκαπέντε τσαμπουκάδες μεσα στη σεζόν.
Ειπα θα πέσει ο ΟΦΗ για καλο του ΠΑΟ, έπεσε.
Τι απέμεινε? Να φύγει ο Τεν Κάτε και το έπιασα το τζόκερ, χωρις λεφτά ο μαλάκας, αλλα μονο αυτο μου έμεινε...

gatti said...

@coachp: Να μου θυμίσεις να σε πάρω για ποδαρικό του χρόνου... :pp

ΥΓ. Εχει καμιά σημασία τι θέλω εγώ; Αφού την Πέμπτη θα τον "σφουγγαρίσει" ο Τζίγγερ...

"ζαχαρούλα.." said...

καλημέρααααααααααααααα!!!!!!

σαν χανουμάκι το χάρηκα το γκολάκι αυτό!!!!

φιλάκια !!!

paoad said...

Μακάρι να τον τελειώσει ο Τζιγκερ, αλλά δυστυχώς, για εμένα, δεν το βλέπω...

Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε ρε γαττι...

gatti said...

@"ζαχαρούλα..": Aυτό έλειπε να μη το χαιρόσουν!!! :


Φιλάκια! :))))

gatti said...

@paoad: Mπα, εγώ το θεωρώ πολύ πιθανό πια να σου γίνει το χατήρι. Εκτός όλων των άλλων (αμφισβήτηση των ικανοτήτων του από την οικογένεια) είναι και προκλητικός στις δηλώσεις του κι αυτό τους είναι αδύνατο να το αντέξουν...