Monday, September 7, 2009

Ο αγών τους...



Eπειδή δεν μπορούσα να αντισταθώ στον πειρασμό...
Για όσους δεν το έχουν ήδη παρακολουθήσει. Ο Χίτλερ πληροφορείται την πεντάρα toυ γαύρου από τον Εργοτέλη.

Και για να μην λέτε ότι τα βλέπω μονόπλευρα, εδώ υπάρχει και αντίστοιχο από την άλλη πλευρά.

Και τα δύο είναι υπέροχα...

20 comments:

mahler76 said...

axaxaxaxaxa Θεϊκό!!!!!

eforas said...

Χρειαζόταν αυτό, γιατί οι γαύροι είχαν το θράσος να γράφουν για ΝΕΟ αποκλεισμό του Παναθηναϊκού και ότι (ο Παναθηναϊκός) "πρέπει να παίξει ΤΙΜΙΑ!". Γιατί δε μας λένε πως παίζει κάποιος τίμια; Ε; γιατί; Καλησπέρα!

Scratch Κορυφή: έχει κλειδώσει το σπάσιμο του ρεκόρ (7-0) στο στοίχημα!

-billys- said...

Καλά είναι απίθανα, πότε πρόλαβε και το έφτιαξε του γαύρου; Απίθανο ταλέντο αυτός που το έφτιαξε.
Εξυπακούεται φυσικά ότι στα έκλεψα και τα έβαλα και στο δικό μου.
Να είσαι καλά!

zouk said...

Χαβαλε εχουν αντιθετως με αυτα που συμβαινουν στην πραγματικοτητα και δεν εχουν καθολου πλακα.Οπως αυτο που εγινε με τον Σισε.

koutavaki said...

Χαχαχαχαχαχα!!!Έλιωσα ρε γατί!Με γονάτισες!Αυτά με το Χίτλερ είναι πολύ της μόδας βλέπω!!!

paoad said...

:)) Φοβερό

gatti said...

@mahler76 Τέλειο δεν είναι;

:)))

gatti said...

@eforas: Nαι, αυτό το "τίμια" κάπως μου ήρθε. Προφανώς κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια. Εν πάση περιπτώσει εκείνο το είχα δει πρώτο και μου φάνηκε καλό (καλλιτεχνικά μιλώντας...).

Αλλά αυτό είναι ακόμα πιο καλό!

Scratch: Πώς συμφωνούμε! Και για μένα αυτή είναι η κορυφαία ατάκα! :)))

gatti said...

@billys: Mάλλον είναι κάποιος που την είχε στημένη στους γαύρους για το προηγούμενο. Kαι έχει όντως ταλέντο!

Σιγά μη τα έκλεψες! Κι εμένα μου το έστειλαν με e-mail το σημερινό (το παλιό το είχα δει καιρό...).

Nα είσαι κι εσύ καλά! :))

gatti said...

@zouk: Eχεις δίκιο. Αυτά έχουν χαβαλέ. Ακόμα κι αν είναι εναντίον της ομάδας σου μπορείς να τα δεις με χιούμορ.

Τα ρατσιστικά συνθήματα όμως δεν είναι καθόλου πλάκα. Είναι θλιβερά...

gatti said...

@koutavaki: Oύτε που το περίμενα ότι υπάρχει τόσος κόσμος που δεν τα έχει δει. Γι΄ αυτό και αποφάσισα να τα ανεβάσω κι εδώ.
Μάλλον καλά έκανα, έτσι;

Εχουν πράγματι πολύ γέλιο!

:))

gatti said...

@paoad: :)))

zouk said...

Και εγω δεν τα ειχα δει παντως.

Για τα ρατσιστικα στεναχωριεμαι γιατι θα αρχισει μια περιεργη φαση τωρα.Οι αντιπαλοι θα αντιδρουν ετσι τωρα και κατι πρεπει να γινει με αυτο.

gatti said...

@zouk: Μεγάλο λάθος που θεωρουμε το θέμα λήξαν. Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να "χάσουμε" τον Σισέ αν αρχίσουν όλοι να κάνουν ό,τι έκαναν οι γαύροι του Βόλου (γιατί γαύροι του Βόλου ήταν αυτοί...).

Ενώ αν το τραβούσαμε το θέμα και υπήρχαν κυρώσεις, θα το σκεφτόταν πολύ ο οποιοσδήποτε άλλος να το επαναλάβει...

zouk said...

Θελω να πιστεψω οτι δεν ειναι ληξαν το θεμα αλλα σε αυτη την χωρα που ζω φοβαμαι πολυ για το τι θα δω στην συνεχεια.

Φοβαμαι μηπως τον εχουμε χασει τον Σισε ψυχολογικα τοσο συντομα.Σιγουρα εχει ξενερωσει.Θελει μεγαλη στηριξη ο παιχτης μετα και την τιμωρια 3 αγωνιστικων στην ευρωπη.

gatti said...

@zouk: Aυτό που φοβάσαι (και που φοβάμαι) θα δεις.

Θα προσπαθήσουν να κουκουλώσουν τα πράγματα, όπως γίνεται κάθε φορά που υπάρχει ένα σοβαρό θέμα.

Γι΄ αυτό έγραφα όταν τον πήραμε ότι ο Σισέ είναι μέγεθος μεγαλύτερο από τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να κάνει η ομάδα υπέρβαση για να μπορέσει να τον διαχειριστεί.

Προφανώς δεν είναι έτοιμη (ή άξια...) για τέτοια διαχείριση.

Εκτός αν τη λύση τη δώσει ο ίδιος. Είτε προσφεύγοντας στην ΟΥΕΦΑ για τα ρατσιστικά συνθήματα, είτε βροντώντας τα και φεύγοντας από το μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα και έχει μάθει να ισοπεδώνει τα πάντα...

squarelogic said...

Θεικό gatti!Μάλλον θα το δανειστώ κι εγώ!
Περί Σισέ τα βλέπω δυσοίωνα...η ΠΑΕ έπρεπε να δείξει μηδενική ανοχή για να προλάβει τα χειρότερα!Αν αυτό επαναληφθεί 1-2 φορές μην τον είδατε τιν Τζιμπρίλ...οφείλουν να απαιτήσουν παραδειγματική τιμωρία!
Και ναι,μιλάμε για τον απίστευτο κομπλεξισμό κάποιων ανύπαρκτων μετριοτήτων,απ τα εκατομύρια που διαβιούν λάθρα στην χώρα της λαμογιάς και του "κονέ" δίχως να προσφέρουν τίποτε στην κοικωνία,και που συστηματικά επιθυμούν να υποβαθμίσουν οποιονδήποτε ξεφευγει απ το δικό τους ανύπαρκτο επίπεδο...αναεγκέφαλες αμοιβαδες!

gatti said...

@squarelogic: Kαι δεν το δανείζεσαι; Αυτά τα πράγματα είναι για να τα μοιράζονται όλοι! :)))

Για τον Σισέ έχουμε τον ίδιο φόβο. Το έγραφα από την αρχή πως πρέπει να προσέξουε πώς θα διαχειριστούμε ένα τέτοιο "μέγεθος". Τώρα φαίνεται πως ούτε τον τρόπο έχουμε, αλλά ούτε και τη διάθεση.

Το γεγονός έπρεπε να καταγγελθεί στην ΟΥΕΦΑ. Μόνο η τιμωρία θα απέτρεπε τους υπόλοιπους να το επαναλάβουν στο μέλλον. Γιατί τώρα που ξέρουν πόσο πολύ τρελαίνεται ο Γάλλος με τέτοιες συμπεριφορές θα το κάνουν συνέχεια...

Τι να πεις γι' αυτούς τους ηλίθιους; Εγώ το έχω ξαναγράψει με κίνδυνο να χαρακτηριστώ ελιτίστρια. Γιατί αυτοί οι ανεγκέφαλοι, αυτοί οι υπάνθρωποι, θα πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου και να αποφασίζουν ΚΑΙ για τις δικές μας ζωές;

Unknown said...

Καλό το βιντεάκι, περίμενα πως και πως απάντηση στο δικό μας με την Αθλέτικο αλλά πίστευα θα έρθει με τις 5άρες στο CL.

Την αμαρτία μου όμως θα την πω: η εκδοχή των γαύρων ήταν πολύ καλύτερη... τώρα οι υπερβολές είναι πιστεύω στα όρια της σάτιρας και δε πρέπει να τα παίρνουμε στα σοβαρά (γενικά). Ένα παιχνίδι είναι διάολε! θα τους δουλέψουμε και θα μας δουλέψουν. Αν είναι να χαλιόμαστε που οι γαύροι νομίζουν όσα νομίζουν για τα τις χούντας και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο, τι πρέπει να κάνουμε σε σοβαρά θέματα όπως μια απόλυση κλπ.?

Και για να το γυρίσουμε στο χαβαλέ το καλύτερο όλων όσων έχω δει είναι αυτό για την τιμωρία της Τσέλσι στις μεταγραφές. Εκεί που ο Χίτλερ λέει να μείνουν μόνο 2-3 στο γραφείο λένε οι υπότιτλοι: "Όσοι ήταν Manchester πριν πάρει την ομάδα ο Αμπράμοβιτς να βγουν έξω" και φεύγουν όλοι... αχαχαχαχαχαχα

gatti said...

@Slapfish: Δεν θα συμφωνήσω αυτή τη φορά μαζί σου. Το δικό μας το βρήκα πιο έξυπνο. Και αυτό το λέω παρόλο που συνηθέστατα το πρώτο είναι πάντα αυτό που κάνει την καλύτερη εντύπωση, γιατί είσαι ανυποψίαστος για το τι θα δεις.

Ισως να συμβαίνει αυτό επειδή το δικό τους το βρήκα εμπαθές. Δεν είναι μόνο το θέμα της χούντας, που επαναλαμβάνουν συνεχώς, αυτό έτσι κι αλλιώς δεν το υπολογίζω καν, ας λένε ό,τι θέλουν. Είναι το ότι στο τέλος λέει πως θα παρακολουθούμε μόνο γυναικείο βόλεϊ και μπάσκετ. Και το ανδρικό μπάσκετ, γαυράκια; Γαργάρα;

Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο τέτοια αντιπαράθεση, στο κάτω κάτω αυτοί έκαναν βιντεάκι για αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ κι εμείς "απαντήσαμε" για ένα ...φιλικό. Αυτό και μόνο τους φέρνει από πάνω.

Σε κάθε περίπτωση, προτιμώ να τα βλέπω από τη χιουμοριστική τους πλευρά και από αυτήν μου άρεσαν και τα δύο...

Ωραίο αυτό με την Τσέλσι, δεν το είχα παρακολουθήσει! :))