Monday, September 21, 2009

Αεράκι στην παραλία...




Οταν το ...δυναμόμετρο έχει διαφορετική ένταση...




Το σπρώξιμο του Σαριέγκι στον Κάμπορα είναι πέναλτι, αλλά το σπρώξιμο του Ντουντού στον Τσιρίλο (στο 60ό λεπτό του αγώνα) είναι ...αεράκι στην παραλία όπως συνηθίζει να λέει και ο Μπέος...

* Bιντεάκι και φωτογραφία από Greenwebfans.


Scratch: Eπί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι. Ούτε το ένα καταλογίστηκε ούτε το άλλο. Αδικήθηκαν και οι δύο Θεσσαλονικείς. Αλλά δεν μπορεί να βάζεις μόνο την μία ομάδα στον (Ν)τάκο, επειδή η άλλη έχει Κάκο...

Scratch 1: 1,05 απόδοση το πέναλτι του Βάσκου, φραγή στο πέναλτι του Ντουντού.

Scratch 2: Κατά τ΄ άλλα, γράφανε στα πρωτοσέλιδα οι "αντικειμενικές": "Γι' αυτό σε λένε θρύλο!". Ρε ουστ!

ΕDIT: Και το εδώ το ...φάουλ που κέρδισε ο Τοροσίδης, από το οποίο προήλθε το δεύτερο γκολ του γαύρου, όπως το αλίευσα από το paokmania.gr. Προσέξτε το γύρισμα, το θέατρο, αλλά και την ετοιμότητα του Κάκου να καταλογίσει την ...παράβαση.




18 comments:

kakaskimos said...

Δεν έχω δει κανένα απο τα δυο παιχνίδια, και καμμια απο τις δύο φάσεις.
Ερώτηση: Γιατι δεν βάζεις και τη φάση της ομάδας σας να είναι δίπλα δίπλα να τις συγκρίνουμε?

Απο το βίντεο φαίνεται να γίνεται πέναλτι, ή απο την φωτογραφία? Στο βίντεο (που έχεις) δεν είδα πέναλτι.

Μόλις είδα και τη δική σας φάση στο youtube. O μόνος που αδικεί τον Αρη είναι ο παίκτης του.

Αν σταματήσουν οι διαιτητές να δίνουν τέτοια πέναλτι, μπορεί να δείτε και μπάλα (εγώ θα αργήσω να εμπιστευτώ παιχνίδι ελληνικών ομάδων).

gatti said...

@kakaskimos: Aν δεν είδες κανένα από τα δύο παιχνίδια, προς τι το σχόλιο για το νέο ...οίκημα, στο προηγούμενο ποστ; Επηρεάστηκες από την ...περιρρέουσα ατμόσφαιρα;
Προφανώς ήταν ανάλογο εκείνων στο μπάσκετ πέρυσι, που και πάλι δεν είχες δει τους αγώνες.

Η φωτογραφία που είδες, από το βίντεο είναι κομμένη.

Ο μόνος λόγος που δεν έβαλα δίπλα τη φάση της ομάδας μου είναι ότι δεν την έχω. Βλέπεις, δεν τα έφτιαξα εγώ. Δεν ξέρω να κόβω βιντεάκια και φωτογραφίες. Το γράφω ότι είναι από τους greenwebfans. Και τα παιδιά εκεί θεωρούν δεδομένο ότι όλοι είδαν τον δικό μας αγώνα.

Αυτό που θέλω να δείξω με το συγκεκριμένο ποστ είναι πως αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι θα πρέπει όλες οι φάσεις να αξιολογούνται και να σφυρίζονται με τον ίδιο τρόπο. Οχι η μία να είναι πεναλτάρα και η άλλη να γίνεται γαργάρα...

Και η στόχευσή μου δεν είναι η ομάδα σου, αλλά οι ΑΡΔ και οι ...καθηγητές διαιτησίας, αν δεν το κατάλαβες...

Cybergoulion said...

Μην ξεχνάς ότι στη Θεσσαλονίκη φυσάει Βαρδάρης!

Επίσης έχω και συνέχεια στο post με τις παροιμίες: Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελες. Αυτός που έχει αναγάγει τη διαιτησία σε πρώτο θέμα τόσα χρόνια, δε μπορεί να παραπονιέται που τα λούζεται ο ίδιος τώρα που είναι πρώτος (για την ώρα :-P)

gatti said...

@Cybergoulion: Και αντίστροφα, αυτός που τόσα χρόνια ευνοείται από την διαιτησία είναι ο τελευταίος που δικαιούται να μιλάει για εύνοια άλλων...

pensierix said...

Ετυχε να πέσει το μάτι μου σε ένα "άρθρο" του γνωστού γκεμπελίσκου Νικολακόπουλου που ανέφερε ότι με "5-6 στησίματα ακόμα μπορεί και να του πάρουν του θρύλου το πρωτάθλημα, αν τους αφήσει". Το εμετικό και προβοκατόρικο στυλάκι του εν λόγω κυρίου είναι γνωστό. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί κανείς δεν καλεί τον κύριο αυτό να δώσει στοιχεία για το στήσιμο, ποιός στήθηκε, πως έγινε αλλά και για το πως δεν θα άφηνε ο θρύλος αν ήθελε να γίνουν κι άλλα.(φαίνεται ο κύριος αυτός ξέρει πολύ καλά τους μηχανισμούς). Πρέπει, επιτέλους, να αναλάβει μια φορά κάποιος την ευθύνη και να υποστεί τις συνέπειες αυτών που γράφει και όχι να χρησιμοποιεί την "δημοσιογραφική" του ιδιότητα για να δημιουργεί κλίμα...Φαντάζομαι, φυσικά, ότι ο κύριος αυτός αν κληθεί να δώσει εξηγήσεις, θα πετάξει τη μπάλα στην εξέδρα. "Παρερμηνεύτηκαν αυτά που έγραψα"...

Στο ματς με τον Αρη εγώ είδα ένα διαιτητή που έπαιζε 50-50. Κάποια κλεψίματα μπάλας από παίκτες του ΠΑΟ τα έδινε συνεχώς φάουλ, κόβωντας αντεπιθέσεις...αν ήθελε να μας σπρώξει, θα έβαζε τον Αρη στην περιοχή του ο κόραξ. Στη φάση του πέναλντι, λίγο το θεαματικό πέσιμο του παίκτη, λίγο ότι ήταν στο 90 φεύγα, έκανε το διαιτητή να μην το δώσει...Οτι χτίσαμε παράγκα κι αυτό είναι η απόδειξη,αποτελεί ανέκδοτο...

ΥΓ
Μα πως άλλαξαν όλα σε λιγότερο από μια εβδομάδα στο γαύρο, ρε παιδί μου...Από εκεί που σερνότανε, πετάει φωτίες. Με τέτοιο πρόεδρο, όλα γίνονται...
Και μετά περιμένουμε σοβαρή ποδοσφαιρική ανάλυση από αυτούς τους τύπους...

eforas said...

Ρε παιδιά, με τους γάβρους που έχουμε μπλέξει, δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι διαφορετικό. Γι'αυτό λέω ότι μοναδικός στόχος της διοίκησης θα πρέπει να είναι να αντιστρέψει το κλίμα, εξωαγωνιστικά. Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό, αλλά ποιος ξέρει (από τον κοινό αθώο λαό) πως γίνονται αυτά τα θαύματα; Γιατί θαύμα είναι πρώτο θέμα να είναι ο δεύτερος της βαθμολογίας, για 2η συνεχή μέρα. Αυτά γίνονταν στις δικτατορίες της Λατινικής Αμερικής και στη Σοβιετική Ένωση. (ενώ στην Ελλάδα, ο ευνοούμενος των απριλιανών ήταν ο Παναθηναϊκός, θα έστελναν δηλαδή οι συνταγματαρχαίοι τους παίχτες της Έβερτον και της Φέγενορντ στη Μακρόνησο-α, ήταν ο Ερυθρός Αστήρ, με το φιλοαμερικανικό καθεστώς!) Καλησπέρα μας!

kakaskimos said...

Δεν μίλησα για το οίκημα λόγω της φάσης ή του αγώνα.

Στο web δεν υπάρχει μόνο το greenwebfans όπου βρήκες τη φάση της ομάδας ΜΟΥ (?! δικός μου είναι ο Ολυμπιακός? δεν είμαι ο Κόκαλης ...). Δεν μου πήρε παραπάνω απο 10 δευτερόλεπτα για να βρω και το δικό σας βίντεο. Αν θέλεις, να σου στείλω το link.

Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους. Δηλαδή να περνάνε απόψεις. Απο τη στιγμή που τους διαβάζεις σημαίνει ότι δίνεις αξία στην άποψή τους.

Και οι καθηγητές διαιτησίας, όταν ήταν ενεργοί διαιτητές, λειτουργούσαν πολύ χειρότερα απο τους σημερινούς διαιτητές. Γιατι ασχολείσαι και με αυτούς?

Stepas said...

Το ανύπαρκτο φάουλ στον Τοροσίδη το είχα δει και live αλλά δεν έδωσα σημασία. Στη φωτο που έβαλες φαίνεται πολύ ξεκάθαρα.

Του Τσιρίλο δεν ήταν νομίζω, κάνει πολύ εντυπωσιακή εκτίναξη.

Γνωστός ο Κάκος και ο ρόλος του, αλλά εμάς πρέπει να μας απασχολεί γιατί δεν κάναμε το 2-0 μέχρι το 40’ και να τελειώσουμε εκεί το ματς. Ο Αγγελάρας με την ψυχολογία μόνο και κάτι παίκτες τύπου Σπάσιτς και Κοντέων, έφτιαχνε ομάδες που κέρδιζαν και τους διαιτητές...

koutavaki said...

Το κορυφαίο το είχε πει ο Μητσικώστας πέρυσι για τα πέναλτι(για πέναλτι που είχε κερδίσει ο γαύρος μάλιστα)ως Γεωργίου:Είπανε ότι ήταν οριακό πέναλτι.Να πω κι εγώ γιατί το λένε οριακό?Γιατί παίρνεις τα όρη και τα άγρια βουνά όταν το βλέπεις!!!
Υ.Γ.:Δεν έχει Μητσικώστα φέτος???

gatti said...

@pensierix: Το διάβασα κι εγώ το ...άρθρο του Νικολακόπουλου. Δυστυχώς αυτοί οι τύποι κυκλοφορούν ελεύθεροι ανάμεσά μας...

Αλλά καλά κάνουν και κυκλοφορούν αφού ποτέ κανείς δεν τους τιμώρησε για όσα γράφουν και όσα λένε. Διάβασα και ένα ακόμα ...άρθρο του Καίσαρη (του πατέρα - καλά λένε ότι από ...αγκάθι βγαίνει ρόδο, καμία σχέση μ΄ αυτόν ο γιος του ο Θέμης). Καλό είναι να το διαβάσουν όλοι οι Παναθηναϊκοί, γιατί αποτελεί πραγματεία στην "ερυθρόλευκη" προπαγάνδα και στο πώς δημιουργείς κλίμα.

Γράφει μεταξύ άλλων: Οι διαιτητές είναι σαν τα σκυλιά. Εχουν μύτη και σαν τα λαγωνικά μάλιστα. Εχουν εξασκήσει την όσφρησή τους. ΜΥΡΙΖΟΥNΕ ότι η κατάσταση έχει αλλάξει. Κι η κατάσταση έχει αλλάξει από τον Ιανουάριο, όταν άλλαξε η ΕΠΟ. Τα πράγματα είναι απλά: ό,τι σφυρίγματα έπαιρνε τα προηγούμενα χρόνια ο Ολυμπιακός τα παίρνει τώρα ο Παναθηναϊκός. Εγκλήματα δεν είναι δυνατόν να γίνουνε. Να σε βάλει ένας διαιτητής στα δίχτυα από το πρώτο λεπτό. Ή να σε σπρώχνει με ανύπαρκτα φάουλ. Μια και καλή φάση όμως αν χρειαστεί θα στη δώσει. Οπως, λοιπόν, ό,τι χρειαζότανε ο Ολυμπιακός το είχε, έτσι και τώρα ό,τι χρειάζεται ο Παναθηναϊκός το έχει. Οπως οι διαιτητές κλείνανε τα μάτια όταν έσπρωχνε ο Ανατολάκης, έτσι κι ο Ντάκος έκλεισε τα μάτια όταν ο Σαριέγκι έσπρωξε τον Κάμπορα.


Kαι λίγο παρακάτω:

Oι περισσότεροι διαιτητές είναι σαν τους αναποφάσιστους εν όψει των εκλογών. Περιμένουνε πώς θα διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι την τελευταία στιγμή για να πάνε με τον νικητή. Μ’ αυτόν που φαίνεται ότι κερδίζει. Ετσι κι οι διαιτητές. Είτε πάνε και καταθέτουν τα διαπιστευτήριά τους είτε προσαρμόζονται από μόνοι τους στα νέα δεδομένα. Ο εν λόγω Ντάκος, που είναι γρήγορος, έτρεξε από τους πρώτους να προλάβει. Κι έτσι θα πάει η δουλειά μέχρι το τέλος. Κάποια στιγμή βέβαια θα πάρει κι ο Ολυμπιακός ένα σφύριγμα. Σε κάποια από τις φορές που πέφτει ο Ντιόγο κάποιο κοράκι θα δείξει τη βούλα. Να αλλάξουνε κάπως οι εντυπώσεις. Τον Παναθηναϊκό όμως δεν πρόκειται να τον πειράξει κανείς.

Kαι όλα αυτά για μια φάση στο 90'!

Αλλά φταίει και η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Γιατί αντί να βγει ο Πατέρας σήμερα και να πει ότι αυτά είναι αηδίες και ας ανοίξουν το φάκελο των 13 χρόνων, έπρεπε να βγει και να πει ότι "Εγώ τέτοια σφυρίγματα δεν θέλω να παίρνω. Θέλω ένα καθαρό πρωτάθλημα!".

Γιατί δεν το είπε; Γι΄ αυτό λέω ότι επικοινωνιακά χωλαίνουμε. Οι άλλοι 3 μέρες τώρα παίζουν το πέναλτι και τα δικά τους δεν τα είπε κανείς.

Καλά κάνουν όμως! Αφού έχουν τον τρόπο να περνάνε την προπαγάνδα τους, καλά κάνουν!

gatti said...

@eforas: Για να το αντιστρέψει θα πρέπει να κοιτάξει και το επικοινωνιακό θέμα. Γιατί την Κυριακή βρέθηκε ένας Ντάκος και σε ευνόησε και αν τυχόν σε κάποιο αγώνα σε στήσουν δεν θα τολμάς ούτε να φωνάξεις. Γιατί στον κόσμο έχει γίνει συνείδηση πως στο δικό μας παιχνίδι έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, ενώ ο γαύρος πήρε παλικαρίσια νίκη μέσα στην Τούμπα.

gatti said...

@kakaskimos: Δεν είναι δικός σου; Περίεργο! Γιατί όταν θίγω τον γαύρο, έρχεσαι πάντα να αποκαταστήσεις την τάξη, σα να σου πείραξαν κάτι πολύτιμο.

Επαναλαμβάνω πως φωτογραφία από το δικό μας ματς δεν ξέρω να κόψω. Σαφώς δεν μου είναι δύσκολο να βρω στο youtube φάσεις από τον δικό μας αγώνα, αλλά έχοντας εξαντλήσει το θέμα του αγώνα Παναθηναϊκός - Αρης στο προηγούμενο ποστ, το καινούργιο αφορούσε αποκλειστικά το ντέρμπι της Τούμπας.

Δεν δίνω αξία στην άποψη των δημοσιογράφων. Με ενοχλεί που και αυτοί και οι καθηγητές διαιτησίας διαστρεβλώνουν την αλήθεια ή λένε τη μισή αλήθεια. Γιατί μπορεί εγώ να φιλτράρω αυτά που διαβάζω, αλλά υπάρχουν πολλοί οπαδοί που δεν μπορούν. Και αυτοί παραπληροφούνται με τον χειρότερο τρόπο.

gatti said...

@Stepas: To ίδιο εντυπωσιακή εκτίναξη κάνει και ο Κάμπορα. Αλλά εκεί λέμε ότι είναι πέναλτι. Τέλος πάντων, όπως θα έχεις καταλάβει στο ελληνικό πρωτάθλημα το πέναλτι είναι θέμα ...δυναμόμετρου, οπότε άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί.

Εχετε περίεργες αντιδράσεις εσείς στα ντέρμπι. Ξεκινάτε με ενθουσιασμό, φτιάχνετε κερκίδα, αν βάλετε γκολ απογειώνεστε και αν τυχόν ισοφαριστείτε αρχίζει να αλλάζει η ψυχολογία σας. Πέφτετε σε τέτοιο βαθμό που δεν παρακολουθείτε καν τις φάσεις. Κι αν τυχόν δεχτείτε κι άλλο το ρίχνετε στη ...φιλοσοφία.

ΥΓ. Μα να συγκρίνεις κι εσύ τον Σάντος με τον Αγγελάρα; Πού φτουράει ο καρπουζοψαράς μπροστά στον Αναστασιάδη;

gatti said...

@koutavaki: Καλό! Δεν το είχα ακούσει! Δεν ξέρω αν θα έχει Μητσικώστα φέτος. Με όσα γίνονται στον "Αλφα" δεν θα μου κάνει εντύπωση αν την κάνει για αλλού...

Γιώργος Τ. said...

Μέσα στο όλο πακέτο που δημιούργησε ο Κόκκαλης την τελευταία 13ετία, μαζί με την παράγκα και το όλο παρασκήνιο, είναι και οι δημοσιογράφοι.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.. Κάθε ΜΜΕ είναι γαυροκρατούμενο, όλα τα ΜΜΕ τον στηρίζουν (και κατ' επέκταση τις επιλογές του) και έτσι δεν υπάρχει πρόβλημα στον γαύρο.. Μην ξεχνάμε ότι από την 13ετία, και παρά την παράγκα που αποδεδειγμένα υπήρχε, όλοι θυμούνται το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού ως το πρωτάθλημα του Δούρου, από μία φάση που έχασε!! Όντως, ο Παναθηναϊκός είναι επικοινωνιακά αιώνες πίσω.. Το θέμα είναι όμως ότι εγώ δεν θα τον ήθελα να κάνει αυτά που κάνει ο γαύρος.. Μα τον Θεό θα ντρεπόμουν..

kakaskimos said...

Αν κοιτάξεις τις αναρτήσεις σου, θα δεις ότι σε αρκετές (σχεδόν σε όλες?) αναφέρεσαι στον Ολυμπιακό. Σχολιάζω σε κάποιες. Οταν έχω διάθεση και χρόνο.

Οι δύο φάσεις που συγκρίνεις φυσικά δεν είναι ίδιες, γιατί μόνο στη μια η μέση του παίκτη φεύγει κάθετα στην κίνησή του. Αν έχεις παίξει μπάλα, ή ξέρεις λίγη φυσική, μπορείς να καταλάβεις ποιος έσπρωξε και πόσο. Ο καμπούρας είχε την ατυχή έμπνευση να το μεγενθύνει για να πάρει πέναλτι. Παρότι σίγουρα σπρώχτηκε παραπάνω απο τον Τσιρίλο και μόνο η πρόθεσή του να πέσει, δίνει άλλοθι στον διαιτητή.

Το πολύχρονο στο είπα ΚΑΙ για τις δηλώσεις Πατέρα. Θα ήταν επικοινωνιακό το πρόβλημα, αν δεν ήθελε να έχει δική του την παράγκα. Καταλαβαίνω. Επειδή είσαστε Παναθηναϊκοί και δεν καταδέχεστε παράγκες, θέλετε δικό σας μέγαρο (ακόμα κι εσύ, έχεις ένα δαίμονα όπως είπες που ξετσουμάει που και που και σου λέει διάφορα). Γι'αυτό και οι δηλώσεις ήταν σωστές. Για το καλό της ομάδας ΣΟΥ

gatti said...

@Γιώργος Τ. Ο ...πράκτορας είναι λογικό να ξέρει όλες τις μεθόδους και να τις χρησιμοποιεί αναλόγως. Και βέβαια ένα από τα όπλα του είναι ο Τύπος, που αναλαμβάνει την προπαγάνδα για λογαριασμό του.

Σαφώς και τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Αυτός έχει PhD στην επικοινωνία και οι δικοί μας μένουν μονίμως μετεξεταστέοι.

Ούτε εγώ θα το ήθελα να κάνουμε τα ίδια. Αλλά είναι κάποιες στιγμές που εξοργίζεσαι τόσο πολύ που εύχεσαι να πάθει τα ίδια. Μου συμβαίνει και μένα. Ευτυχώς μετά συνέρχομαι...

gatti said...

@kakaskimos: Φυσικά και αναφέρομαι στις περισσότερες από τις αναρτήσεις μου στον Ολυμπιακό. Ομως, εσύ τυγχάνει να έχεις διάθεση και χρόνο μόνο όταν του επιτίθεμαι για την διαιτησία. Δικαίωμά σου, βέβαια, απλά το επισήμανα.

Και στις δύο φάσεις οι επιτιθέμενοι έχουν δόση υπερβολής στην κίνησή τους. Απορώ πώς το
κορμί του Τσιρίλο παίρνει τέτοια κλίση αν δεν σπρώχτηκε. Αλλά έτσι κι αλλιώς ειδικά στα πέναλτι όσο και να συζητάμε, άκρη δεν θα βρούμε, γιατί ο καθένας θα υποστηρίζει τα δικά του.

Υπενθυμίζω ότι εγώ έχω πάρει ήδη θέση και θεωρώ πως έγινε πέναλτι στον Κάμπορα και δεν ψάχνω δικαιολογίες.

Απλώς σχολιάζω και τις φάσεις
του άλλου αγώνα. Γιατί εντάξει, για το πέναλτι μπορεί να μην συμφωνήσουμε,αλλά για το ανύπαρκτο φάουλ από το οποίο ξεκίνησε το νικητήριο γκολ του γαύρου δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Ο φακός είναι ξεκάθαρος. Κι όμως κανείς "αντικειμενικός" δεν ασχολήθηκε και δεν το σχολίασε.

Επίσης, να πω ότι θεωρώ αστείο να τσακωνόμαστε εμείς οι δύο (όχι εμείς προσωπικά, οι δύο ομάδες) για τη διαιτησία όταν οι υπόλοιποι έχουν σφαγιαστεί άπειρες φορές και για πολλά χρόνια. Είναι σχεδόν προκλητικό να φωνάζουν οι χορτάτοι και οι ευνοημένοι και σίγουρα αποτελεί γελοία εικόνα στα μάτια των τρίτων και ικανό λόγο για να μας αντιπαθούν.

Ξεκαθαρίζω ότι εγώ θέλω ένα καθαρό πρωτάθλημα. Να τραβήξουμε μια γραμμή στο παρελθόν και να αρχίσουμε από την αρχή. Φοβάμαι ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει, γιατί ο καθένας θέλει να ελέγχει το παρασκήνιο. Από την άλλη, δεν θα βγω να πω ότι η ομάδα μου πήρε τον έλεγχο του παρασκηνίου από μια ατυχή διαιτησία. Γιατί για την παράγκα του γαύρου μιλάμε επειδή έχουμε δείγμα 13 χρόνων.

Οτι υπάρχει ένας δαίμονας που με τσιγκλάει να χαρώ σε κάποια αδικία (ΑΝ υπάρξει ποτέ...) της ομάδας σου, δεν το έκρυψα. Το παραδέχτηκα και θα έπρεπε να εκτιμήσεις την ειλικρίνειά μου. Σε ένα βαθμό είναι και ανθρώπινο. Οταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια την αδικία όταν έχεις φτάσει να βάλεις μέχρι και τα κλάματα γι΄ αυτό που ζεις, κάποια στιγμή θέλεις εκδίκηση. Αλλά το παλεύω και είμαι υπερήφανη γιατί τις περισσότερες φορές (όχι πάντα) διατηρώ καθαρό μυαλό και το νικάω.

Και ναι, εγώ δεν έχω πρόβλημα να θεωρώ τον Παναθηναϊκό ομάδα ΜΟΥ, γιατί είναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ ομάδα (εμένα του οπαδού) πολύ περισσότερο απ' ό,τι είναι του κάθε προέδρου που έρχεται και φεύγει...