Thursday, September 17, 2009

Κill Henk (o τίτλος ...κάηκε...)




Σιγά τα αίματα!



Γιουρόπα Λιγκ σήμερα. Πώς αισθάνομαι; Ούτε κρύο ούτε ζέστη. Για πρώτη φορά η Ευρώπη δεν δημιουργεί αυτή την γλυκιά ανησυχία. Θα μου πεις το ίδιο ισχύει και για πολλούς από τους υπόλοιπους οπαδούς του Παναθηναϊκού, απόδειξη πως αυτή τη φορά δεν έγινε sold out. Ο τεντάς στη συνέντευξη Τύπου το εξήγησε με βάση το όνομα του αντιπάλου. Η Γαλατά λέει δεν είναι Ατλέτικο. Και βέβαια δεν είναι Ολυμπιακός. Κάποιος άλλος θα το εξηγούσε με βάση τη διοργάνωση. Το Γιουρόπα Λιγκ, όσο "φτιασιδωμένο" κι αν είναι, με το καινούργιο όνομα και την καινούργια φορεσιά του, δεν παύει να είναι το ΟΥΕΦΑ. Το πιθανότερο λοιπόν είναι τελικά αυτό. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ έφερε ξενέρωμα. Είναι ένα είδος σνομπισμού της υποδεέστερης διοργάνωσης.

Προσωπικά, δεν σνομπάρω το ΟΥΕΦΑ. Το έχω ξαναγράψει. Δικαίωμα να το σνομπάρουν οι ελληνικές ομάδες θα έχουν ΜΟΝΟ αν το κατακτήσουν.

Είναι όμως κάτι άλλο που με κάνει να μην ασχολούμαι. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα προτιμούσα να μην είχαμε καν παιχνίδι σήμερα. Ο λόγος; Θεωρώ το παιχνίδι με τη Γαλατά ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΙΔΑ.

Η Γαλατά είναι πολύ καλή ομάδα. Την παρούσα χρονική στιγμή, είναι καλύτερη από εμάς. Εμείς δεν παίζουμε καλά. Το τελευταίο που χρειαζόμασταν αυτή την στιγμή είναι να διαταραχθεί η ηρεμία μας με ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα έφερε ηρεμία. Η "κρίση" στο γαύρο, έριξε τους προβολείς πάνω του και τα ...άλιενς της δημοσιογραφίας μας άφησαν ήσυχους. Σήμερα όμως θα βρεθούμε πάλι στα φώτα. Και οι αδυναμίες, αν υπάρξουν, θα φανούν. Και όχι μόνο θα φανούν, αλλά θα γίνουν αντικείμενο κριτικής. Και όλοι γνωρίζουμε πόσο ...καλόπιστη είναι αυτή η κριτική. Αν συνδυάσεις και τη νίκη του γαύρου, που όλοι ξέρουμε πώς θα παρουσιαστεί από τα ΜΜΕ (μίλησε η ...ολυμπιακή ψυχή, πήρε δύναμη από τον πύρινο κόσμο του, ξύπνησε ο εγωισμός των παικτών και έδωσαν απαντήσεις) αντιλαμβάνεσαι τι έχει να γίνει σε περίπτωση αποτυχίας μας.

Και το θέμα ΔΕΝ είναι η αποτυχία. Είναι η διαχείρισή της εν όψει του αγώνα με τον Αρη. Γιατί προσωπικά φέτος για την Ευρώπη ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ. Αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που δίνουν και θα μασήσουν από αυτά που θα διαβάσουν ή θα ακούσουν και η πολυπόθητη ηρεμία της ομάδας θα πάει περίπατο.

Γι΄ αυτό λοιπόν ελπίζω να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Για την ηρεμία μας και μόνο...


Είπε: "Μία ομάδα που είναι δυνατή σε ένα σημείο έχει αδυναμίες σε άλλα. Η επιθετική της γραμμή είναι το δυνατό σημείο οπότε η αμυντική το αδύνατο. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο".


Eννοούσε: "Πάνω κάτω είμαστε στα ίδια. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος την Βυντριά".

Eiπε: "Πέρυσι παίξαμε πολλές φορές χωρίς τον Σισέ και πήγαμε αρκετά καλά στην Ευρώπη. Σίγουρα είναι απώλεια, αλλά έχουμε πολλούς και καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν τη δουλειά".

Eννοούσε: "Τι μαλακίες με ρωτάτε; Ετσι όπως τον έχετε δει τον Σισέ στα μέχρι τώρα παιχνίδια, σας φαίνεται να είναι απώλεια η απουσία του;".

Eίπε: "Οταν ξεκινάς μια διοργάνωση πρέπει πάντα να πηγαίνεις για το καλύτερο. Είτε είναι το Τσάμπιονς Λιγκ είτε το Europa League. Πρέπει να κοιτάς να φτάσεις μέχρι τέλους. Ο χρόνος θα δείξει μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται".

Eννοούσε: Σε κάθε διοργάνωση πρέπει να είσαι σοβαρός. Το έχει πει κι ο σερ Αλεξ. "Στην Ευρώπη πρέπει να παίζεις σοβαρά, είτε παίζεις με τη Μίλαν, είτε παίζεις με τον Ολυμπιακό". Ο χρόνος θα δείξει αν θα φτάσουμε στην διάκριση, ή θα γίνουμε καρπαζοεισπράκτορες.

Eίπε: "Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και είμαστε. Αύριο είναι το ξεκίνημα. Ο στόχος όμως φέτος είναι ένας: Το ελληνικό πρωτάθλημα. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη, αλλά πάνω απ΄όλα θέλουμε το πρωτάθλημα".

Eννοούσε: Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Ελπίζω να μην παίξουμε όπως με τον Πανθρακικό. Στην τελική πάντως εμένα το πρωτάθλημα μου είπαν ότι πρέπει να πάρω όχι το Γιουρόπα Λιγκ.

Είπε (σε ερώτηση τι θα πει στον Φρανκ Ράικαρντ εν όψει του αγώνα): "Καλώς ήρθες στην όμορφη πόλη της Αθήνας κι αν είναι να πάρεις βαθμούς από εδώ θα σε σκοτώσω!"

Eννοούσε: "Τώρα που ήρθες πώς τα βλέπεις; Ποια πόλη είναι μεγαλύτερο μπουρδέλο; Η Αθήνα ή η Κωνσταντινούπολη;


Είπε (για τις σχέσεις του με τον Ράικαρντ): Είναι μια φυσιολογική σχέση ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που ζουν σε διαφορετικές χώρες. Συναντιόμαστε μερικές φορές και μιλάμε στο τηλέφωνο. Μια φιλία δεν είναι μόνο όταν συναντιέσαι καθημερινά. Γνωρίζοντας ότι είχε προσφορές από μεγαλύτερους συλλόγους μου έκανε εντύπωση που διάλεξε τη Γαλατά. Αυτός όμως είναι ο Ράικαρντ. Ο εαυτός του τον ξέρει καλύτερα απ' όλους".

Eννοούσε: Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο και αναρωτιόμαστε, πώς στα κομμάτια από την Καταλωνία και την Μπαρτσελόνα καταλήξαμε εγώ στην Ελλάδα κι αυτός στην Τουρκία.





Scratch: Ετσι και το ξαναδώ αυτό το αναθεματισμένο το ποτήρι κι εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω.



Scratch 1: Πάλι καλά που ήπιε το νερό γιατί δεν θα άντεχα πάλι να ακούσω ότι βλέπει το ποτήρι μισογεμάτο...


Είδα στον ύπνο μου ότι με φώναζαν "Γιόσου ο Τουρκοφάγος!".
Λες να σκοράρω πάλι;

Scratch 2: Να έχεις εμπνευστεί από τη φράση του Τεν Κάτε "θα σε σκοτώσω" (για τον Ράικαρντ) τον τίτλο στο θέμα σου, (Kill Henk) να έχεις βρει και το βιντεάκι με την τελευταία σκηνή της μονομαχίας από το Kill Bill και να έρχεται ο Τοροσίδης με το γκολ του να σου &$ρ$#$#!@# το θέμα! Αει ...χάσου, Βασιλάκη!


Scratch 3: Δεν ήθελε, λέει, ο πρίγκιπας να τελειώσει η συνέντευξη Τύπου στο Λίβερπουλ! Καθόταν και περίμενε ερωτήσεις, δεν έλεγε να φύγει. Λογικό το βρίσκω, πήγε ο άνθρωπος σε χώρα με ποδοσφαιρική παράδοση, σε αμιγώς ποδοσφαιρικό περιβάλλον και φτιάχτηκε! Οχι σαν το ματς με τη Βασλούι, που ήθελες τρεις ώρες οδήγηση μέσα σε κατσικόδρομο και διαμονή στο κάστρο του κόμη Ντραγκούλ, να ψάχνεις να δεις αν υπάρχουν καθρέφτες, να βλέπεις σκόρδα πάνω από τα κρεβάτια, με τα σκυλιά να αλυχτάνε και κάτι φάτσες τριγύρω σαν τον Μουρεσάν!

Scratch 4: Kαλή επιτυχία ΑΕΚ!!!

22 comments:

koutavaki said...

Γιατί καλό μου δύο δύο τα ποστ?Για να μην ξέρουμε που να σχολιάσουμε?Ας αρχίσω από τους άλλοι...Ζίκο λοιπόν.Μας κάναν και το συκώτι τούμπανο στην ΝΕΤ.Αλλά το θέμα πλέον με αυτούς δεν είναι ποιος θα έρθει,αλλά πόσο θα μείνει.Το καλό είναι ότι μπορεί,μόλις φύγει αυτός(γιατί δεν τον βλέπω να μένει και πολύ)να απογοητευτούν τελείως(π.χ. αφού δε μας έστρωσε ούτε αυτός,βράστα).Πάντως πολύ καλός ο Βασιλάκης και πρέπει να το παραδεχτούμε...
Στα δικά μας τώρα...Εμένα με ενδιαφέρει και η Ευρώπη πάντως.Πρωτίστως βέβαια το πρωτάθλημα,αλλά άλλη μια καλή πορεία δε με χαλάει.Ένας λόγος παραπάνω για αύριο που παίζουμε με τους σιχαμένους τους Μογγόλους από απέναντι.Πολύ γουστάρω να τους πατήσουμε και ας χάσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια.Συγνώμη για το φανατισμό που βγάζω,αλλά αυτή την κωλοφάρα τη σιχαίνομαι.Και εννοείται φυσικά πως πολύ θα ήθελα να λύναμε τις διαφορές μας μόνο μέσω των ομάδων μας...Για να μην παρεξηγηθώ κιόλας.Επίσης γατί μου,πιστεύω πως φέτος ακριβώς επειδή δε μιλάμε για ΤσουΛου,οι αγώνες της Ευρώπης αντιμετωπίζονται ως παρενθέσεις(εννοώ ξεχωριστά κομμάτια,όχι μικρής αξίας),δε θα επηρεάζονται ούτε θα επηρεάζουν τους αγώνες του πρωταθλήματος.Έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον!Καλώς ήρθαμε στο ανανεωμένο UEFA λοιπόν και καλό σεφτέ να έχουμε!!!

pensierix said...

Σου βγήκε λίγο(;) το ρατσιστικό σου με ολίγη προκατάληψη, koutavaki, ή μου φάνηκε; "Σιχαμένοι"; "Κωλοφάρα"; Φάουλ!!!!

Εχουμε και μπασκετάκι λίαν συντόμως με τους γείτονες...Ε δεν είναι δα και εθνικό ζήτημα αν ο Τούρκογλου ταπώσει τον...Περπέρογλου. Μην το γυρίσουμε τώρα στη φουστανέλα γιατί οι πιέτες δεν με κολακεύουν καθόλου...Ελπίζω ο Kill Bill να έχει κέφια και να πάμε τετράδα και όλα τ'άλλα ας τα αφήσουμε στην άκρη. (Το 'φερα μαεστρικά στον καμμένο τίτλο του ποστ. Μπράβο μου!)

Το ματσάκι δύσκολο, καλή ομάδα η Γαλατά κι ελπίζω να μη μας χορτάσουνε...παστέλια. Ισως να είναι και μια ευκαιρία να δούμε και λίγη καλή μπαλίτσα αφού δεν ειναι αγώνας δίχως αύριο ούτε έχει την πίεση του πρωταθλήματος...Νομίζω πάντως ότι με στοιχειώδη συγκέντρωση δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στον επόμενο γύρο...Και μπορεί τώρα κανείς να μην καίγεται για το Europa, αλλά αν περάσουμε στους 16, 8 κτλ θα δεις πώς θα γλυκαθούμε και θα σκεφτόμαστε τελικούς και μεγαλεία...:))))

eforas said...

Όπως είχα προβλέψει, ο Μπάντοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει με 4-0 και φεύγει ως αποτυχημένος. Στη θέση του ου Ζήκους. (Φημολογείται ότι ο Σώκρατες προτιμούσε τον Σόκρατες). Για να σοβαρευτούμε, πιστεύω (ακράδαντα) ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ σήμερα θα συνεχίσουν με νίκες, για να μαζέψει η Ελλάδα το απόλυτο βαθμών σε δυο μέρες (δε σοβαρευτήκαμε τελικά). Άντε, με τις νίκες!

gatti said...

@koutavaki: Δύο ποστ, γιατί είχα σχεδόν αποφασίσει να μη το ανεβάσω αυτό για τον τεντά, έτσι που "τσάκισε" ο τίτλος.

Ο θείος έχει βαλθεί να μας κάνει να αντιπαθήσουμε και τους τελευταίους Βραζιλιάνους που συμπαθούμε (και δεν είναι και πολλοί). Το τελειωτικό χτύπημα θα είναι να φέρει κάποια στιγμή τον πολυ-αγαπημένο μου Ρομάριο (ικανό τον έχω...) και τον Ρονάλντο (τον ορίτζιναλ).

Ο Ζίκο ήταν ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ παίκτης και αξίζει θαυμασμού για τα ποδοσφαιρικά του επιτεύγματα. Προπονητής, πάλι, δεν ξέρω. Απλά απορώ, αν είναι να του δώσει τόσα πολλά λεφτά, γιατί δεν κράτησε τον Βαλβίδα, ή γιατί εν πάση περιπτώσει αν ο Βαλβίδας δεν έμεινε λόγω "μη μεταγραφών" γιατί δεν πήρε έναν άλλο έμπειρο προπονητή και έφερε τον Τιμούρ για να του φερθεί τόσο άσχημα.

Ο Τόρο ήταν όντως πολύ καλός, η αλήθεια να λέγεται...

Το τελευταίο που μας χρειάζεται είναι να δούμε το σημερινό παιχνίδι εθνικιστικά. Ενα ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι και τίποτα άλλο. Και αλίμονο αν μπούμε σ΄ αυτό το τριπάκι. Θα μας στοιχίσει την ηρεμία μας μέσα στο παιχνίδι (γιατί η εκτός παιχνιδιού θα πάει περίπατο έτσι κι αλλιώς αν δεν κερδίσουμε) και μπορεί να μας φέρει και καμιά τιμωρία αν εκτραχυνθούμε.

Οι αγώνες της Ευρώπης θα ΕΠΡΕΠΕ να αντιμετωπίζονται ως παρενθέσεις, αλλά αν ο μη γένοιτο χάσουμε, να δεις πόσο ...παρένθεση θα θεωρηθούν... Θα βγουν οι ΑΡΔ και θα κράζουν και η ευάλωτη διοίκησή μας θα επηρρεαστεί άμεσα. Για τον κόσμο δεν συζητάω, αυτός κι αν επηρρεάζεται.

gatti said...

@pensierix: Νομίζεις ότι ο kill Bill θα μπορούσε να γίνει Διαμαντίδης στη θέση του Μήτσου; Δύσκολο, λέω εγώ... Το "βάλτο αγόρι μου" μάλλον δεν το έχει. Εχει άλλα προσόντα, γι΄ αυτό καλό θα είναι να μην φτάσουμε τον αγώνα σε σημείο που να πρέπει να υποδυθεί άλλο ρόλο από αυτόν που του ταιριάζει. Πάντως, είναι εξαιρετικά δύσκολο το ματς με τους Τούρκους.

(Το έφερες όντως μαεστρικά και μπράβο σου!) :)))

Δεν είναι αστείες και τόσο προβλέψιμες οι αντικειμενικές; Και πόσες κωλοτούμπες! Αυτά που λέγαμε έγραψαν... "Γιγαντώνεται η ομάδα", "κόσμος και γαύρικη ψυχή", "μαγκιά του θρύλου, καμίνι του Φαλήρου" και το απείρου κάλλους "γάβροι με καρύδια" (χαχαχαχα).

Αλλά και τα πρόβατα ε; Από εκεί που θα τον έκραζαν, τον χειροκρότησαν κιόλας τον θείο!

Η Γαλατά δεν έχει την παραμικρή σχέση με την Αλκμααρ και καλό είναι να το έχουν οι δικοί μας παίκτες αυτό κατά νου. Συμφωνώ πως αν περάσουμε θα γλυκαθούμε, αλλά αυτά τα 6 παιχνίδια μάλλον ως αγγαρεία φαίνονται και αν στραβώσουν μόνο κακό μπορούν να κάνουν.

gatti said...

@eforas: O Mπάντοβιτς μια χαρά το πήγε το ματσάκι. Με ασφάλεια. Εκανε αυτό που έπρεπε. Βάδιζε πάνω στη συνταγή Κετσπάγια, η οποία, το λέγαμε και πριν τον αγώνα, ότι έχει τύχη στην Ευρώπη.

Ου Ζίκους τώρα δεν ξέρω τι θα κάνει. Πάντως τα στοιχεία που τον συνοδεύουν ως προπονητή, δεν είναι και τα καλύτερα. Οι ομάδες του "σκάνε" στο δεύτερο ημίχρονο, μένουν από δυνάμεις και είναι εξαιρετικά αδύναμες.

Με νίκες θα συνεχίσουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ; Είναι καλό να είναι κανείς αισιόδοξος! Σε χαίρομαι! :))))))

Ντεμης said...

Καλή επιτυχία απόψε σε ΑΕΚ και ΠΑΟ!!! Μπορούμε!
Και συμφωνώ με koutavaki!!! Και επαυξάνω! Άστε μας πια, που όποιος Έλληνας δεν χωνεύει τους Τούρκους για τα όσα έχουν κάνει είναι "ρατσιστής"! Ρατσισμός είναι όταν μισείς χωρίς λόγο. Εμείς έχουμε λόγο. Εμένα κατέχουν το μισό νησί μου 35 χρόνια, πρέπει να τους συμπαθώ δηλαδή;...

gatti said...

@Ντέμης: Καλή μας επιτυχία!

Βρε Ντέμη μου, δεν λέμε ότι πρέπει να χωνεύεις σώνει και καλά τους Τούρκους. Σιγά μην πούμε να γυρίσεις και το άλλο μάγουλο! Γιατί, τι νομίζεις; Εγώ τους συμπαθώ;

Απλώς αυτό που λέμε είναι να μην μπλέκουμε τη μπάλα με την πολιτική. Μόνο αυτό.

Και ποδοσφαιρικά μάλιστα δεν μας συμφέρει τέτοιου είδους φανατισμός. Αλλο που σε περίπτωση νίκης θα το χαρείς παραπάνω. :)))

paoad said...

Αεεεεεεεερρρρρραααααααααα!!!!!

Βούρ... Ελπίζω, σήμερα, να μη κάτσουμε σαν τη χαλεπά-εφέντη μουχμουρλλού χανούμ (η κοιμώμενη του Χαλεπά) να μας τον φερμάρούν.

Αντιθέτως, να μπούμε μέσα με πάθος όπως τα τσαμπουκά τουτου (τανκσ) και ο μερεμέτ παγαποντ (μάστορας) να μην κάνει παπαριές.

Ααα και το σημαντικότερο. Ο Μάριο πασάς να κόψει λίγο το τσουτσου νταχτιρντί γιατί αλλιώς βλέπω να μας παίρνουν σταυρωτό με ούπα ασαλιωτο χωρίς τσουτσού φερετζέ.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Εγώ για την καθιερωμένη μου καλημέρα πέρασα. Όπως ξέρεις δεν μου αρέσει να μπλέκομαι στα οικογενειακά σας δράματα, έχουμε και μεις τα δικά μας!

The Bgt said...

Το ξερω οτι δεν ειναι φρεσκο αστειο αλλα δε μπορω βρε παιδια..καθε φορα που διαβαζω "Ζικο" εχω το Χατζηχρηστο στο μυαλο μου και τον Κοκκαλη σαν το μπακαλη..

Ο Ζηκος τα καλυτερα τα εχει κανει με τη Φενερ που την ειχε φτασει στους 8 το Τσου Λου νομιζω.

Τωρα τι θα κανει στον ΟΣΦΠ για μενα θα εξαρτηθει απολυτα απο το ποσο ελεγχο εχει ο Σωκρατες στην διαιτησια, με 50-50 δυσκολα τα πραγματα στο ελληνικο πρωταθλημα.

Παντως ο ΟΣΦΠ ειναι πολυ πισινοφαρδος φετος στην Ευρωπη: κληρωθηκε με τους 2 τιποτε στην αρχη, επαιξε πρωτο παιχνιδι στην εδρα του με την Αλκμααρ (ακου πρωταθλητρια Ολλανδιας...αυτο το χαλι..).
Οι Γαυροι βεβαια στον μικρο φανταστικο τους κοσμο των καλπικων μεγαλειων, νομιζουν οτι εκαναν εποποια χθες και αυτοθαυμαζονται γιατι δε θα πεθανουν ποτε κουφαλα νεκροθαφτη. Που να ακουγαν τα σχολια των ξενων σχολιαστων για την ομαδαρα τους και την Αλκμααρ.
Αλλα ουτως ή αλλως οι περισσοτεροι απο δαυτους πια ειναι κολλημενοι με την ομαδα τους για να αυτοθαυμαζονται και να συγχαιρουν τους εαυτους τους που ειναι οι καλυτεροτεροι στον κοσμο αυτοι οι καταφρονημενοι ηρωες εναντιον ολων.
Τωρα πως γινεται να εισαι το μικρο γαλατικο χωριο που αντιστεκεται στον Καισαρα ενω ταυτοχρονα τα εχεις κανει τσαλιμακια μαζι του μονο στο δικο τους μυαλο. Ψυχωσις!

Οσο για μας, ελπιζω να μη φαμε πολλα σημερα αλλα δε θα σκασω κι ολας. Πρωταθλημα φετος παρακαλω!

gatti said...

@paoad: Ελπίζω οι Τούρκοι να φανούν το ίδιο ...μπουνταλάδες όσο φάνηκαν πέρσι στον αγώνα τους με τον γαύρο.

Και επίσης ελπίζω ο τεντάς να έχει για κολατσιό τον Ράικαρντ, γιατί αλλιώς Henk, we have a problem...

Toν Μάριο δεν γίνεται να τον αλλάξουμε για το συγκεκριμένο ματς; (και για τα υπόλοιπα μη σου πω...).

gatti said...

@ΠΑΥΛΟΣ: Kαλησπέρα Παύλο μου. Δράματα προς το παρόν δεν έχουμε. Από το βράδυ και μετά δεν ξέρω...

:))))

gatti said...

@The Bgt: Καλά, έχει να πέσει πολλή ατάκα από Χατζηχρήστο, ανάλογα με τα πεπραγμένα του ...Ζίκου!

Τα καλύτερα τα είχε κάνει με τη Φενέρ, όντως, αλλά μην ξεχνάς και τι υλικό είχε!

Πάντως, τώρα που λες για έλεγχο, διαιτησία κ.λπ. δεν μου πολυάρεσαν τα γελάκια του Σοφοκλή στη σουίτα του θείου...

Ηταν γουρλής ο φουκαράς ο Κετσπάγια για τον γαύρο. ΚΑΙ κλήρωση - λουκούμι ΚΑΙ πρόκριση στου Τσου Λου. Μόνο για τον εαυτό του ήταν γκαντέμης!

Καλά το τι έχω ακούσει από χθες από στόματα γαύρων δεν λέγεται! "Nα ποιος είναι ο Ολυμπιακός" είναι η ...κεντρική ιδέα. Αν δεν ήταν για γέλια οι αντιδράσεις τους, θα ήταν πραγματικά να τους βλέπεις και να κλαις για την κατάστασή τους.

Ούτε εγώ θα σκάσω για το Γιουρόπα. Αλλά θα σκάσω αν ένα τυχόν αρνητικό αποτέλεσμα καταφέρει να μας κάνει άνω κάτω...

στρουμφίτα said...

Εγώ πάντως όταν μου είπε ο άντρας μου ότι πήραν το Ζίκο κατάλαβα τον Άκη. Και ναι, είμαι ξανθιά

gatti said...

@στρουμφίτα: Ο Ζήκος στο γαύρο; Μετά από όσα είπε για το πώς σφυρίζουν οι διαιτητές στο τηγάνι; Είναι σαν να πήγαινε ο Ντέμης στον γαύρο!

:)))

koutavaki said...

@ pensierix
Ότι είμαι προκατειλημμένη το ξέρω!Αλλά διευκρίνισα ότι μιλώ καθαρά για τα αγωνιστικά.Προηγούμενα με τους αθλητές δεν έχουμε,για όνομα του Θεού!Ούτε βλέπω το παιχνίδι εθνικιστικά.Απλά επειδή είναι μυστήριοι(είδες?εκφράζομαι πιο κόσμια τώρα)μια ταπούλα μέσα μέσα δε θα με χάλαγε.Όπως χάρηκα που πατήσαμε τους από πάνω γείτονες στο μπάσκετ.Αλλά χάρηκα απλά,δεν έβγαλα και σημαία στο μπαλκόνι!!!

pensierix said...

@koutavaki

Κατάλαβα το νόημα απλά οι εν λόγω εκφράσεις μού ακούστηκαν λιγάκι υπερβολικές...(ίσως να είμαι κι εγώ υπερβολικά πολιτικά ορθός στη προκειμένη περίπτωση). Δικαίωμα του καθενός είναι, βέβαια, να συμπαθεί ή να αντιπαθεί οποιονδήποτε...Απλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε έναν λαό, με αφορμή μάλιστα έναν ποδοσφαιρικό αγώνα...

Κι εγώ θα χαρώ αν νικήσουμε τους γείτονες στο μπασκετάκι (αν και είμαστε το αουτσάιντερ και με πτώση στην απόδοσή μας). Απλά εγω είτε Τούρκους είχαμε απέναντί μας, είτε Ισλανδούς το ίδιο θα χαιρόμουν...Μια νίκη που θα ευχαριστιόμουν παραπάνω θα ήταν επί των Ισπανών, που το σταριλίκι τους δεν αντέχεται με τίποτα...

koutavaki said...

@pensierix
Ε,να πως λες εσύ για το σταριλίκι των Ισπανών?Εγώ εκφράστηκα βάσει σχολίων τους για μας σε αθλητικά βιντεάκια στο YouTube.Με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια,το τονίζω αυτό(που να το ξέρεις βέβαια,αφού δεν διευκρίνισα!!!).Όπως χάρηκα πέρυσι όταν αποκλείστηκε η Ίντερ μια μέρα μετά από μας(κι αυτό λόγω δηλώσεων Χα-Μουρίνιο για μας),το ίδιο ακριβώς θα χαρώ κι απόψε,αν πάνε όλα καλά.Ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο.
Υ.Γ.1:Ξέρω ότι με πιάνεις,αλλά βλακεία μου που δεν έγινα σαφέστερη από το πρώτο ποστ(όπως μπορείς να δεις ήταν η ώρα δύσκολη!!!).Σόρι!
Υ.Γ.2:Ότι δεν τους χωνεύω σα λαό γενικά είναι σίγουρο!Προκατειλημμένη είμαι ναι,αλλά δε νομίζω ρατσίστρια,καθώς δεν τους θεωρώ κατώτερους(αντίθετα πολύ έξυπνους τους θεωρώ).Τους θεωρώ απλά...κακότερους.Αυτό βέβαια δεν ισχύει για το σύνολο του πληθυσμού,και δε θέλω σε καμία περίπτωση να μπερδεύω τα πολιτικά με τα αθλητικά.

koutavaki said...

Ντροπή και αίσχος μου και δε με επανέφερε και κανείς στην τάξη!!!Τόσα ποστ και ένα "καλή επιτυχία" στην ΑΕΚ δεν είπα!Πάμε ρε Αεκάρα!!!Από τη μια εμείς,από την άλλη εσείς,να δείξουμε στο γαύρο την αξία μας,που κάτι νομίζει πως έκανε χθες!!!

zouk said...

Ειμαι σιγουρος οτι θα κανεις καινουργιο ποστ αλλα θα πω απλα.
Αμα με ρωταγε καποιος τι θα αλλαζα απο το σημερινο παιχνιδι,θα ελεγα μια μεριδα τεραστια φιλαθλων-οπαδων.
Δεν υπαρχει περιπτωση με αυτους να γυρισεις ποτε παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και σε κανενα καινουργιο γηπεδο.Ξερω,αυτους εχουμε και δεν αλλαζουν,οποτε και νικη η ισοπαλια με ανατροπη δεν θα ερθει ποτε.Αμα στραβωση το ματς απο νωρις ξερεις ποιο ειναι το αποτελεσμα.Οποτε ελπιζω να βαζουμε πρωτοι γκολ σε ολα τα ματς.

gatti said...

@zouk: Εντάξει, τι να λέμε, αυτή η μιζέρια των οπαδών στις κερκίδες δεν παλεύεται.

Αυτοί πάνε μόνο για να κράξουν. Οταν χάνουμε είναι ευτυχισμένοι. Οταν κερδίζουμε κάτι τους λείπει. Καλύτερα ας καθίσουν σπίτια τους...