Tuesday, January 15, 2013

Κάμερες, κάμερες παντού!








Και τι δεν έχει αυτό το βίντεο! Αυτοκίνητα που τρακάρουν μεταξύ τους, άλλα που φεύγουν παίρνοντας μαζί τους την αντλία της βενζίνης, άλλα φορτωμένα με σανό σε σημείο που να μη φαίνονται καν, πεζούς να κοπανάνε αυτοκίνητα που παραλίγο να τους χτυπήσουν, πεζούς να πυροβολούν αυτοκίνητα που παραλίγο να τους πατήσουν, πρόβατα, άλογα να περνάνε στις διαβάσεις πεζών, τρελές μπουλντόζες (σαν τρελά φορτηγά...) να παρασύρουν τα πάντα στο διάβα τους, τραμ να... κυνηγάνε πεζούς, ρόδες... αδέσποτες να κοπανάνε ό,τι βρουν μπροστά τους, αυτοκίνητα να προχωρούν χωρίς ρόδες.... Η παράνοια σε όλο της το μεγαλείο!

Εγώ πάντως μια απορία την έχω. Τι μανία είναι αυτή που έχουν οι Ρώσοι, να κυκλοφορούν όλοι με κάμερα μέσα στα αυτοκίνητά τους;

2 comments:

L_Gnou said...

Το είχα αναρρωτηθεί ακι εγώ και βρήκα την απάντηση στο δίκτυο. Το κάνουν για την ασφάλεια(insurance οχι safety). Με αυτό τον τρόπο έχουν στοιχεία για τις συνθήκες του ατυχήματος. Η κάμερα καταγράφει συνεχώς με "λούπες" κάποιων ωρών όπως οι κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων.

gatti said...

@L_Gnou Eνδιαφέρον! Δεν το γνώριζα και έλεγα τι εμμονή είναι αυτή!!!

Σ' ευχαριστώ! :-)