Thursday, January 24, 2013

Ρεζιλεύομαι...







Και όπως τάπινα εμφανίζεσαι μπροστά μου

Στο ίδιο χάλι που σε άφησα παλιά

Αφήνω κάτω το ποτό για να κοιτάξω πιο καλά

Βλέπω ζορίζεσαι, ιδρώνεις, υποφέρεις

Ρωτάω πανάθα μου τι κάνεις πού το πας;

Μα εσύ το πνεύμα παραδίδεις και τη μπάλα την ξεχνάς


Ρεζιλεύομαι

Μου λες κι εγώ παιδεύομαι

Νάξερες πόσο ντρέπομαι

Που τόζησα μαζί σου και αυτό

Ρεζιλεύομαι

Μου λες κι εγώ παιδεύομαι

για μένα μόνο ντρέπομαι

που πίστεψα πως τόχεις το διπλό (νταξ και με ισοπαλία περνούσες) 


Γυρίζω κάθομαι στο μπαρ και σε κοιτάζω

Καταλαβαίνω πως η ομάδα είν’ αχταρμάς

Μέσα μου ξέρεις ότι βράζω και ότι μούρχεται νταμπλάς

Και εκεί που νόμιζα πως είχα δει τα πάντα,

Και λέω κουτσά στραβά θα λήξει  ο μπελάς

Το τρώει ο Καπίνο και έτσι απλά απ’ το κύπελλο το σκαααααααας


***

Σας είχε λείψει η παραποίηση; Εμένα καθόλου. Αν μάλιστα σκεφτεί κανείς ότι συνήθως την... επιστρατεύω όποτε η ομάδα έχει το μαύρο της το χάλι, αντιλαμβάνεται ότι είναι μια απ’ αυτές τις μέρες.

Θα μου πεις, πρέπει να δει την παραποίηση για να το αντιληφθεί; Εδώ έχει βουίξει ο τόπος, έχει γελάσει ο κάθε πικραμένος, έχει πέσει το κράξιμο του αιώνα, η 13 ετοιμάζεται να πάρει το νόμο στα χέρια της, οι παίκτες φυγαδεύτηκαν, οι οργανωμένοι ετοιμάζονται να κάνουν συλλαλητήριο έξω από το σπίτι του Τζίγγερ, ο Κωνσταντίνου ακόμα τσακώνεται με το Μάνταλο, ο Φάμπρι απολωλάθηκε (την είχε που την είχε τη  μέντα...) και είπε ότι η ομάδα έκανε το καλύτερο παιχνίδι της και ότι ο Μάνταλος πρέπει να βγει και να ζητήσει συγνώμη (έχει γούστο να του μείνει απωθημένο σαν τον Αλέφαντο και να βγει σε καμιά εκπομπή και να λέει «δε με πήρε τηλέφωνο ο Μάνταλος») και οι γαύροι έχουν τον καημό τους γιατί σου λέει ο βάζελος την έκανε γυριστή σαν το ΑΕΚάκι γιατί φοβήθηκε μη πέσει πάνω μας στο κύπελλο και γελάσει το παρδαλό κατσίκι κι άμα δεν καταφέρουν να περάσουν και οι ΠΑΟΚτσήδες την Καλλιθέα, πάλι ξενερουά τελικό κυπέλλου θα έχουμε.

Ο καθένας με τον πόνο του λοιπόν και ο Παναθηναϊκός με το δικό του. Κι εντάξει, τώρα η ομάδα ήτανε για τα θηρία εντελώς. Τα λιοντάρια του Γαλιθιάνου, όχι λιονταρίνες δεν πηδήσανε, όχι κύκλο δεν κάνανε που μπορούν να τον περάσουν μόνο οι πιο ισχυροί, αλλά καταφέρανε το ακατόρθωτο: Nα χάσουν δύο φορές μέσα στη σεζόν από κόκκινο τριφύλλι!

Και μη μου πεις τώρα ότι και στα δύο παιχνίδια, με τον Πλατανιά ειδικά, η ομάδα αδικήθηκε κατάφωρα από τη διαιτησία γιατί θα σου πω ναι, ισχύει, αλλά με ξέρεις καλά, ότι δεν μένω στη διαιτησία όταν η υπόλοιπη εικόνα της ομάδας είναι για τα μπάζα. Στη διαιτησία θα μείνω αν η ομάδα είναι καλή και αδικηθεί. Αν παίζει όπως έπαιξε σήμερα δεν της αξίζει τίποτα καλύτερο, αυτή είναι η γνώμη μου κι αν θες τη συζητάμε κιόλας.

Το τι θα γίνει από το πρωί είναι γνωστό ήδη. Θα ακούσουμε πάλι για το «24» (ο Βύντρα δεν αναφέρεται πια με το όνομά του, έχει γίνει αριθμός), για τον Σπυρό-πουλο (αυτουνού του έχουν ξεχωρίσει το δεύτερο συνθετικό – τον πούλο) ή για τον Μπουμσόνγκ που πρέπει να πάρουνε όλοι μαζί τον... birdy για να ξεβρομίσει ο τόπος από τους... στημένους και από τους άμπαλους.

Παρένθεση εδώ για να θυμίσω ότι σαν σήμερα, 24 Ιανουαρίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος παρουσίασε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου στο Πεντελικόν από κοινού με τους αδελφούς Γιαννακόπουλου, την πρόταση της Παναθηναϊκής Ενωτικής Κίνησης (ωραία γενέθλια ξημέρωσαν...) και πέταξε και την παρόλα ότι όλοι μαζί ενωμένοι στον Παναθηναϊκό είναι πιο ισχυροί από τον Αμπράμοβιτς. (Ψιτ, παιδιά, μην ξεχάσετε να πάτε να παραλάβετε και το τρόπαιο του Τσου-Λι, ο Ρόμαν μια φορά έδωσε – πήρε, άργησε, αλλά τελικά το κατέκτησε).

Επειδή λοιπόν πρέπει να τα λέμε όλα, αφού έτσι κι αλλιώς όλα θα ακουστούν και ο καθένας θα προσπαθεί να εξηγήσει τα αίτια της αποτυχίας του Παναθηναϊκού στο κύπελλο εγώ θα σου πω ότι με την ψυχολογία που είχαν οι παίκτες δεν περίμενα τίποτα καλύτερο. Οταν η ομάδα γίνεται μπουρδέλο πριν από λίγο καιρό, όταν πάει ο Κωνσταντίνου στην προπόνηση και γίνεται το «έλα να δεις», όταν όντως (κι εδώ έχει δίκιο ο Ζαν Αλέν) δεν υπάρχει στα αποδυτήρια ο ηγέτης που θα εμπνεύσει και θα εμψυχώσει τους παίκτες στα δύσκολα (αφού κι αυτούς που θα μπορούσαν να ανταποκριθούν σ’ αυτό το ρόλο φρόντισαν και τους σούταραν), όταν απομακρύνθηκε ο Ρότσα, ο μόνος προπονητής που  θα μπορούσε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή να ηρεμήσει και να αποφορτίσει τους παίκτες και πας και φέρνεις έναν τεχνικό που δεν μπορεί να κρατήσει τα νεύρα του και είχε θητεία στη Β’ και Γ’ κατηγορία Ισπανίας, όταν ακούς συνεχώς ότι κάποιοι βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου και στη συνέχεια παίζουν βασικοί και ζεις την απόλυτη παράνοια ο πρώην  στοχοποιημένος ως «στημένος» να υμνολογείται από προπονητή και πρόεδρο, περιμένεις τίποτα καλύτερο; Οχι βέβαια!

Και δεν θέλω μ’ αυτά που λέω να δώσω συγχωροχάρτι στους παίκτες. Στην τελική αυτοί έπαιξαν άθλια και αυτοί αποκλείστηκαν. Κι αν για παράδειγμα θες ακόμα και σε τέτοιες δύσκολες εποχές να μην κάνεις σκόντο στο συμβόλαιό σου, θα πρέπει τουλάχιστον να φροντίσεις να μην δίνεις δικαιώματα και να προσπαθείς διπλά από τους άλλους.

Τι μπορεί να περιμένει κανείς από εδώ και πέρα; ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Διώξιμο παικτών (αν και όσο δεν υπάρχει χρήμα δεν μπορεί να απαλλαγεί απ’ αυτούς η ομάδα όσο κι αν το  θέλουν ορισμένοι – στην τελική εκεί κόλλησε έτσι κι αλλιώς η πολυδιαφημισμένη «εκκαθάριση» από τα... κακοποιά στοιχεία), φυγή προπονητή, ανάληψη ... δράσης από το Φορέα με εμφατικό τρόπο, σπάσιμο της κολεγιάς με τον Αλαφούζο (ήδη οι μισοί άρχισαν να τον λένε ξανά μπροστινό του Τζίγγερ), αποχώρηση από το κάδρο του Αλαφούζου και εμφάνιση Βγενόπουλου, όταν λέμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ εννοούμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Καλού κακού πάντως ας έχουν όλοι κατά νου ότι για την ομάδα έχει ΚΑΙ παρακάτω. Το βαρέλι δεν έχει πάτο και αναφέρομαι στην περιβόητη πια δήλωση Πανόπουλου που ξέρει πολύ καλά τι λέει όταν λέει ότι φέτος θα πέσουν τρεις ομάδες.  Ο Παναθηναϊκός θυμίζω εκτός του ότι έχει αποκλειστεί από το κύπελλο, βρίσκεται και μόλις 6 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 

Θεωρητικά δεν κινδυνεύει, αλλά μόνο θεωρητικά. Γιατί τόσο καιρό τώρα εκκρεμεί η δική του προσφυγή για τον υποβιβασμό δύο ομάδων αντί για τρεις (απόφαση που προήλθε με τη συμφωνία της Λίγκας με τον ΟΠΑΠ ως προϋπόθεση για να δεχθεί η Football League στους κόλπους της, Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή) και τον προβιβασμό τεσσάρων από την παρακάτω κατηγορία.

Η προσφυγή του Παναθηναϊκού δεν έχει εκδικαστεί εδώ και τρεις μήνες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ όταν βγει η απόφαση, αν η ομάδα έχει ακόμα τα σημερινά χάλια και παραμένει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Καλού κακού λοιπόν όσοι... αγχώνονται για το αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει τελικά να μπει στα πλέι οφς και να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο, ας ρίχνουν καμιά ματιά και προς τον... πάτο γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

***
Scratch:  Από το... twitter:  @O Alafouzos έχει ραδιόφωνο που δεν παίζει μουσική, τηλεοπτικό σταθμό που δεν παίζει ταινίες και θέλει να κάνει ομάδα που θα παίζει μπάλα;
@Δεν μπορούν τα λιοντάρια.




Πριν...
























Μετά...


Το γκολ


Οι.... σημαδεμένοι....


Η Παναγιά ήταν με τον Πλατανιά (Γειά σου ρε Αγγελάρα!!!)


Τι είδ' ο Γιαπωνέζος...


Αναποφάσιστη...










25 comments:

Nick Triantos said...

Εχει και παρακατω? Δυστηχως εχει και θα εχει οσο υπαρχει κοσμος που στρουθοκαμιλιζει.

Εαν αυτα τα αισχη γινοντα πριν 5 χρονια θα ειχε πεσει το ΟΑΚΑ. Θα ειχε ισοπεδωθει. Ενω τωρα, τωρα με -26, με την χειροτερη πορεια στην ιστορια της ομαδας, με τον απολυτο και καθημερινο ηθικο εξευτελισμο, με την καθημερινη προπαγανδα απ' την "Εκκλησια της Αληθειας", με συνεχη στημμενα δημοσιευματα, εξακολουθουν να υπαρχουν ανθρωποι που στηριζουν αυτους τους δοιηκιτικους ξεφτυλες και να μας λενε το "μυθικο"...αφου δεν υπαρχει αλλος!!!

Απιστευτο!!! Επειδη λοιπον δεν υπαρχει αλλος, πρεπει να τους αφησουμε και να τους ανεχτουμε να διαλυσουν τα παντα!! Που τα εχουν ηδη διαλυσει!!!

Η ομαδα ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ να παει Πρωτοδικειο! ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ. Να μπει καινουργια δοιηκηση η οποια δεν θα εχει ουτε ποινικες, ουτε αστικες ευθυνες για τα γαμησιατικα των αλλων, να βαλουν μια εταιρια να κανει ελεγχο καθως οι φωνες πληθαινουν που λενε οτι τα χρεη ΔΕΝ ειναι 28 αλλα αρκετα παραπανω, να βγουν δημοσια και ν' ανοιξουν την ΠΑΕ σε οποιον ενδιαφερομενο, αλλα και βρουν μια εταιρια που ειδικευετε σε τετοια θεματα να βρει επενδυτη(ες).

ΜΟΝΟ ετσι εχουμε πιθανοτητες να βγουμε απ' το λουκι. Οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος και να υπαρχει, οσο και καλη θεληση να εχει με αυτους εδω αποκλειετε να κατσει στο τραπεζι εκτος και αν ειναι κανενας απ' τον περιγυρο τους.

Ο Βγενοπουλος, ο Αλαφουζος και ο Πατερας πρεπει να φυγουν ΕΝΤΕΛΩΣ απ' την ΠΑΕ. Ε Ν Τ Ε Λ Ω Σ





mahler76 said...

κάτι μου λέει πως ο Γιαπωνέζος θα τον γαμήσει άγρια τον ατζέντη του αν τον πετύχει κάπου που τον έφερε στον Panathinaikos.

squarelogic said...

Xaxa,good one Mahler!Παιδιά,να σας πω το ρεζουμέ...εξέλιπαν πλεον οι λογοι που ημουν Παναθηναικος.
το αιμα νερο δεν γινεται,αλλα ακομα και στις κακες του χρονιες ο ΠΑΟ ειχε ενα στιγμα,ενα πρεστιζ,ενα ηθικό αναστημα..
Πουντα αυτα τωρα με τις μαιμουδιες του τζιγγερ,του βγενομπενοπουλου,του αλαφουζ ή του...τσακα?
Τους σιχαθηκαμε πια...αυτό το τσιρκο σημερα,εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων,δεν αντιπροσωπευει τιποτε απ οτι αγαπησα...

Nick Triantos said...

Ελληνας ατζεντης τον εφερε τον Γιαπωνεζο και ΟΧΙ ο Βαρελα...

Ρε ποιος να ειναι, ποιος να ειναι, ποιος να ειναι. Μυστηριο

Unknown said...

Ναι οκ, στις χαρές και στις λύπες μαζι, και ναι οκ ομάδα ΔΕΝ αλλάζεις, και φυσικά ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν είναι μονο η γαμωΠΑΕ. Όμως ο squarelogic είπε κάτι που με αγγιξε απιστευα "αυτό το τσιρκο σημερα,εντος και εκτος αγωνιστικων χωρων,δεν αντιπροσωπευει τιποτε απ οτι αγαπησα.."

gatti said...

@Nick Triantos: Mα... ΦΥΣΙΚΑ και έχει και παρακάτω. Από χθες το βράδυ οι διοικούντες... κελαηδάνε για τους παίκτες και για το πόσο άχρηστοι είναι και για το αν πρέπει να βάλουν να παίξει η ομάδα των νέων. Ετσι ώστε και τους τωρινούς παίκτες να χάσουν ολοκληρωτικά και τους νέους να «κάψουν» μια και καλή.

Συμφωνώ πως αν αυτά τα αίσχη είχαν γίνει επί Τζίγγερ θα είχε καταρρεύσει το σύμπαν, τώρα μας τα κάνουν και τα αντέχουμε (αρχίζω και ακούγομαι σαν τον Γκοτζίλα αλλά είναι η πραγματικότητα).

Κι εμένα μου φαίνεται πια το Πρωτοδικείο, ο μέχρι σήμερα ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ως η πιο ενδεδειγμένη λύση εδώ που έφτασαν τα πράγματα. Ισως επειδή κάποιοι θέλουν να συνδέει ο πολύς κόσμος το Πρωτοδικείο με υποβιβασμό στη Δ' Εθνική, κάτι που δεν ισχύει. Να θυμίσω ότι και ο ΠΑΟΚ διοίκηση Πρωτοδικείου έχει. Ετσι κι αλλιώς αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση προς τα εκεί θα πάμε και με βίαιο τρόπο, καλύτερα ας πάμε μόνοι μας να καθαρίσει η ομάδα μια και καλή.

Κι εγώ έχω ακούσει ότι τα χρέη είναι γύρω στα 42 και όχι 28 και μου φαίνεται και πιθανό. Στο μεταξύ, πού είναι το δάνειο που θα έπαιρνε ο Αλαφούζος για να γίνει η ΑΜΚ ο έο;

ΥΓ. Οταν μιλάς για Βγενό, Αλαφούζο και Πατέρα που πρέπει να φύγουν βάλε μέσα και τον Βαρδινογιάννη (κι ας μη πιστεύεις ότι κάνει ακόμα κουμάντο - εγώ αντίθετα πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμα κατάλοιπα) γιατί κάποιος που δε σε ξέρει θα σε περάσει για τζιγγερικό! ;-)

gatti said...

@mahler76: Eίναι βέβαιο αυτό μουσικέ μου!!! Τα φώτα θα του αλλάξει του ατζέντη του, στο... μπουρδέλο που τον έφερε!

gatti said...

@squarelogic: Πόσο δίκιο έχεις square! Δεν έχει την παραμικρή σχέση αυτό το «πράγμα» με την ομάδα που αγαπήσαμε.

Κι εγώ κάθε φορά αισθάνομαι ότι πληγώνομαι ολοένα και λιγότερο απ’ όσα συμβαίνουν και ότι δεν με αγγίζουν πια.

Είναι ένα είδος «μιθριδατισμού» αυτό που έχουμε πάθει. Συνήθισε ο οργανισμός μας στο δηλητήριο...

gatti said...

@Nick Triantos: Πάντως τα ΜΜΕ για τον Βαρέλα μιλούσαν και μάλιστα εκθείαζαν την συμφωνία του Αλαφούζου μαζί του για το γεγονός ότι έχει άκρες σε όλο τον κόσμο και παρουσίαζαν τον Καζιγιάμα ως απόδειξη.

Στην τελική αυτός ο φουκαράς που δεν φταίει σε τίποτα, δεν μας κοστίζει και τίποτα, ό,τι παίρνει από προσωπικούς χορηγούς θα είναι.

Εκτός αν θέλει κανείς να το πάει πιο μακριά και να πει ότι ήταν το «όχημα» για να αδειάσει μια θέση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ξένου και να πάρει πόδι ο Λέτο.

gatti said...

@O Italos: Ετσι είναι. Κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις (κι αν συμβεί αυτό γίνεται μόνο σε μικρή ηλικία) αλλά είναι γεγονός πως αυτό το πράγμα που βλέπουμε σήμερα δεν είναι Παναθηναϊκός.

Οχι μόνο σαν ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο, γιατί αυτό είναι το πιο εύκολο να αλλάξει (αν βρισκόντουσαν λεφτά...) αλλά σαν φιλοσοφία, νοοτροπία και ιδιοσυγκρασία. Εχει υποστεί πλήρη μετάλλαξη...

Nick Triantos said...

ναι για τον Βαρελα ελεγαν για τον Καζιγιαμα αλλα αλλα την συγκεκριμενη μεταγραφη δεν την εκανε αυτος. Πρεπει ομως να φανει οτι την εκανε αυτος.

ΥΓ...Ασχετο αλλα Τα παρατσουκλια στον Παναθηναικο παντως στο ποδοσφαιρο εχουν την περισσοτερη πλακα.


Ο Λεφτας, ο Λεζαντας, ο Γιουροβιζιον, ο Οξφορδικος, ο Γκρουπ Θεραπη, η Φιλαρμονικη, και ο Χλαπατσας

Το τελευταιο ειναι απ' την σειρα που ειχε ο ΑΝΤ 1 παλια.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gatti said...

@Nick Triantos: Μισές δουλειές κάνεις Nick, έπρεπε να εξηγήσεις ποιος είναι ποιος! ;-)

Nick Triantos said...

Αντε αφου το καναμε μια ας το ξανακανουμε

Βγενοπουλος - Ο Λεφτας
Πατερας - Ο Λεζαντας
Αλαφουζος - Ο Οξφορδος
Παναγοπουλος - Ο Γιουροβιζιον
Βασιλαρας - Ο Χαρτακιας
Λουκακος - Ο Λουκι Λουκ
Κωσταντινου - Ο Γκρουπ Θεραπη
Φορεας - Η Φιλαρμονικη
ΠΑΕ Παναθηναικος - Η Εκκλησια της Αληθειας
23χρονος πουλεν στην Παιανια - Ο Χλαπατσας η' αλλιως και "ο Λαπητοπης"


4minister said...

Για το Φορέα δεν έχει βγει παρατσούκλι; Τόσους παραγγελιογράφους πλερώνει το παρκαντόρο, κανείς δεν αξίζει τα λεφτά του.

Προτείνω «Αγία Βαρβάρα».

Από το νοσοκομείο Λοιμωδών νόσων στην Αγία Βαρβάρα. Σαν Φορέα λοιμωδών νόσων τους βλέπει το παρκαντόρο. Αν μπορούσε, όχι στη Σπιναλόγκα θα τους έστελνε, αλλά στα Σέκλανα της Βουρδουκλανίας!

4minister said...

Ούπς, διέλαθε της προσοχής μου. Φορέας=Φιλαρμονική.

gatti said...

4minister: Aπρόσεκτο σε βρίσκω υπουργέ μου! Απρόσεκτο!

:-pppppp

4minister said...

Όταν διάβασα το group therapy πως δεν έπεσα κάτω απ' την καρέκλα! Μου ξέφυγαν τα επόμενα ....

squarelogic said...

Ποθεν το group therapy?

4minister said...

Ο Κωνσταντίνου έχει παρατσούκλι το γρουπ θέραπι. Δεν είναι φανταστικό;

gatti said...

@4minister: Φανταστικό είναι όντως! Αλλά έχω την ίδια απορία με τον square! Aπό πού προέκυψε; Μήπως από τις φοβερές και τρομερές συζητήσεις που έχει με τις παίκτες κατά τις επισκέψεις του στις προπονήσεις;

Nick Triantos said...

Ναι gatti, απο τις συζητησεις του Κωσταντινου με τους παικτες προεκυψε τ' ονομα, οι οποιες βεβαια ειναι μπουρδελο τελειως. Ουτε θελουν να τον βλεπουν

gatti said...

@Nick Triantos: To περίεργο θα ήταν να ήθελαν να τον βλέπουν. Δεν νομίζω να έχει περάσει πιο ακατάλληλος από το συγκεκριμένο πο΄στο.

Nick Triantos said...

Με εξαιρεση κανα 2-3 σοβαρους ανθρωπους, οι παλαιοι παλαιμαχοι ειναι ξυλα απελεκητα. Μονο για την εξεδρα ειναι, και πουθενα αλλου. Εκτος του οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουν να βαλουν δυο λεξεις στη σειρα, νομιζουν οτι το ποδοσφαιρο εχει μεινει στο '60 και το '70. Οι νεωτεροι παλαιμαχοι εχουν και περισσοτερες γνωσεις και ειναι και ποιο κοντα στο αθλημα.

Ο κωσταντινου ειναι απλα για γελια.

Nick Triantos said...

Με εξαιρεση κανα 2-3 σοβαρους ανθρωπους, οι παλαιοι παλαιμαχοι ειναι ξυλα απελεκητα. Μονο για την εξεδρα ειναι, και πουθενα αλλου. Εκτος του οτι οι περισσοτεροι δεν μπορουν να βαλουν δυο λεξεις στη σειρα, νομιζουν οτι το ποδοσφαιρο εχει μεινει στο '60 και το '70. Οι νεωτεροι παλαιμαχοι εχουν και περισσοτερες γνωσεις και ειναι και ποιο κοντα στο αθλημα.

Ο κωσταντινου ειναι απλα για γελια.

squarelogic said...

Ομολογω οτι το " βρωμικο" μυαλο μου πηγε αλλού....μηπως αρεσκοταν σε ομαδικες συνευρεσεις...-))