Tuesday, January 29, 2013

Eχει χαθεί η μπάλα...


...κι ενώ προσπαθώ να... αναρρώσω από την «τραυματική» εμπειρία της εφορίας όπου πήγα χθες για να κλείσω το μπλοκάκι (βλέπεις, για το υπέροχο κράτος θεωρείται... ελεύθερος επαγγελματίας ακόμα κι αυτός που προσφέρει υπηρεσίες σε έναν και μόνο εργοδότη - πάλι καλά που ακριβώς επειδή είναι σε έναν μόνο εργοδότη απαλλάσσεται από το ΦΠΑ) κι αφού χρειάστηκε να μετρήσω έναν έναν όλους τους ορόφους και να πάω ακόμα και στο τμήμα αυτοκινήτων (διά το τυπικόν του πράγματος...) για να μου σημειώσουν ότι δεν διαθέτω... επαγγελματικό αυτοκίνητο (!), διαβάζω τον παραπάνω τίτλο...

Είπαμε, η αμερικανιά έχει εισβάλλει στη ζωή μας και όλοι μας χρησιμοποιούμε στο λεξιλόγιό μας ξένες λέξεις, μερικές φορές μάλιστα έχουν αντικαταστήσει - οριστικά και αμετάκλητα... - τις ελληνκές.

Αλλά ΟΧΙ, ότι υπάρχουν TIPS για να αντιμετωπίσω την ανεργία, σόρι κουκλίτσα μου (εσύ που το έγραψες), αλλά δεν μπορώ να το καταπιώ.

Προσοχή, δεν κρίνω καν το κείμενο γιατί δεν μπήκα στον κόπο να το διαβάσω. Και μπορεί το κείμενο να είναι σωστό και κάποιους να τους βοηθάει κιόλας.

Αλλά είναι δυνατό να γράφεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά πια εκατομμύρια Ελληνες που το βιώνουν κι άλλους τόσους που ζουν με το φόβο του, που εκμηδενίζει τον άνθρωπο, που του στερεί το δικαίωμα να νοιώθει και να είναι δημιουργικός, τον κάνει να αισθάνεται βάρος στους δικούς του, του απαγορεύει να έχει όχι ποιότητα στη ζωή του αλλά ακόμα και αυτά τα βασικά με την ίδια ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ που γράφεις για τα «5... tips για να διαχειριστείτε ένα... τεράστιο πέος» ή για τα «5... tips για να γίνει μια γυναίκα... ιέρεια του φλερτ»;


Για να συνέλθουμε λιγάκι, γιατί έχουμε χάσει τη μπάλα. Λίγη σοβαρότητα δεν έβλαψε ποτέ κανέναν! Αντε μπράβο!

***

Scratch: Kαι λίγα λόγια για το ήθος... (δεν αφορά την παραπάνω περίπτωση, είναι ξεχωριστό θέμα)



Ανέβαζα φωτογραφίες από παλιούς ποδοσφαιριστές ομάδων, ομαδικές φωτογραφίες από προηγούμενες σεζόν, έκανα κουίζ με ποδοσφαιριστές, με γυναίκες ποδοσφαιριστών ρωτώντας αν τις γνωρίζουν (το συγκεκριμένο και μερικά άλλα τα έκανα και κανονικές αναρτήσεις στη συνέχεια στο site), ανέβαζα φωτογραφίες με κερκίδα από όλες τις ομάδες για τις οποίες διέθετε φωτογραφίες το φωτογραφικό πρακτορείο με το οποίο συνεργαζόμασταν και καθόμουν μέχρι τις 3-4 τα ξημερώματα παρασυρμένη από τον ενθουσιασμό και τη λαχτάρα των αναγνωστών που ήθελαν να δουν και την ομάδα της δικής τους πόλης, του δικού τους νομού. Πολλές φορές μου έστελναν κιόλας φωτογραφίες και μου έλεγαν (θεωρώντας πως είμαι άντρας...) «φιλάρα, ανέβασε κι αυτή σε παρακαλώ!» και δεν ήθελα να χαλάσω σε κανένα το χατήρι, γιατί η χαρά τους ήταν τόσο μεγάλη που χαιρόμουν κι εγώ μ' αυτήν και ξεπερνούσα την κούραση και την πίκρα μου (της ανεργίας). 

Και σήμερα, πριν λίγο, βλέπω αυτό: 



Ωραίο πράγμα να πετάς κάποιον, να κλέβεις την ιδέα του και μετά να την χρησιμοποιείς, έτσι;

Πού θα πάει όμως, οι κλεμμένες ιδέες κάποτε τελειώνουν. Και τότε (αν δεν μπορείς να γεννήσεις δικές σου) φαίνεται η γύμνια...

35 comments:

squarelogic said...

Του DPG ειναι κι αυτό?
Ή καποιος τοποτηρητης "παλιος" στην έκανε?

squarelogic said...

Δεν χρειαζονται 5 tips: μαλλον αρκει το εξης ενα.Το διαβατηριο στα δοντια και μακρια απο δω μεχρι να βαλουμε μυαλό,και ημεις και οι εκαστοτε κρατουντες.

gatti said...

@squarelogic: Aπλά συνεχίζουν αυτό που ξεκίνησα, τώρα που έχουν το...know how...

Μακριά από εδώ, όσο πιο μακριά γίνεται, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Οπως εγώ που έχω ηλικιωμένους γονείς και δεν γίνεται να τους αφήσω πίσω...

KANTHAR0S said...

Squarelogic, δεν σκέφτομαι ακόμα το διαβατήριο. Παραμένω αισιόδοξος.

Gatti, τα tips άστα για τις καφετέριες και τα εστιατόρια.

Όσο για την κλοπή ιδεών, γραπτών ή προφορικών, δυστυχώς αποτελεί σύνηθες φαινόμενο. Και αντιμετωπίζεται εξαιρετικά δύσκολα.

gatti said...

@KANTHAR0S: Mακάρι να είχα κι εγώ την αισιοδοξία σου...

Εγώ για εκεί τα αφήνω τα tips, άλλοι δεν το κάνουν! :)

Το ξέρω και δεν σκοπεύω να κάνω οτιδήποτε για να το αντιμετωπίσω. Δεν σκοπεύω όμως και να μη το σημειώνω όταν συμβαίνει.

Απ' όποια πλευρά κι αν το δεις είναι «κάπως» να γίνεται ο άλλος μάγκας με μια δική σου ιδέα...

elladistan said...

Γατί, δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο γαμαζί βαράει διάλυση. Μπαίνω καμιά φορά για να γελάσω με τον ερασιτεχνισμό τους. Ψηλά το κεφάλι.

gatti said...

@elladistan: ...

Unknown said...

Οκ γραφικότατο, αλλα νομίζω στην περίπτωση σου όσων αφορά κατάσταση στην Ελλάδα και cLopyright ισχύει: οι πραγματικά καλοί δεν χάνονται.

gatti said...

@O Italos: Γραφικό, πράγματι...

Για το δεύτερο έχω αρχίσει πια να αμφιβάλλω...

jim said...

Καλησπέρα στην παρέα.

Και γω, που τα έβαλα κάτω τα πράγματα, τα γύρια από δω, τα γύρισα απο κει, κατέληξα στο εξωτερικό..

Και το θέμα είναι πως η κατασταση πάει από το κακό στο χειρότερο.

Όποιος έχει την δυνατότητα, νέφτι στον ποπό (συγνωμη κιόλας) και δρόμο..

Αλλά όπως λεει και το Gatti, μερικοί δεν μπορουν λόγω υποχρεωσεων.. Παίζουν πολλά ρόλο.

Να είστε καλά ! ! !

squarelogic said...

Ρε παιδια!τι εκανε παλι αυτό το αρχιβλημα,ο αλαφουζ....πληρωσε 800χιλ.για να παρει ο Γαυρος δεξι μπακ(εστω και με προβληματα ζυγοσταθμισης...); Ουτε όρος μη μεταγραφης σε Γαυρο δεν μπηκε? Θα ειναι ο μοναδικος προεδρος που αθ εχει ξοδεψει ενα μπατζετ για να...μεινει διχως παικτες!και οι οργανωμενοι τον κοιτάνε,αντι να τον βαράνε?

gatti said...

@jim: Καλώς τον!

Ετσι είναι, το εξωτερικό είναι η καλύτερη λύση, αφού εδώ τα πράγματα παρά τα όσα υπόσχονται, θα γίνονται ολοένα και χειρότερα.

Τυχερός είναι όποιος έχει τη δυνατότητα να το κάνει και θα μετανοιώσει όποιος δεν το κάνει παρόλο που μπορεί.

Κι εσύ να είσαι καλά!

gatti said...

@squarelogic: Aστα να πάνε... Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Διώχνουν κόσμο πληρώνοντας του κόσμου τα λεφτά και την ίδια ώρα όπως λέει κι ένας φίλος μου, δεν μπορούν να φέρουν στην ομάδα ούτε... Σομαλό αντάρτη για πολιτικό άσυλο.

Και μας κράζει και ο Μπασινάς στο twitter. Πέντε διεθνείς λέει είχε ο Παναθηναϊκός, τους έδιωξε όλους.

(Και έπαιρνε και κανα φράγκο για τη συμμετοχή τους στην Εθνική, συμπληρώνω εγώ, τώρα πάει κι αυτό).

Δεν πειράζει όμως, θα είναι γεμάτη η Παιανία όταν οι άλλοι θα τρέχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής.

Ρε δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...

4minister said...

ΘρηνοΒυντρίνιο

Ο ... περήφανος κόσμος της Σαλαμούρας έχει διχαστεί. Οι "αγιογράφοι" του Πρόεδρα κάνουν πλάκα. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν βγει απ' τα ρούχα τους, τις μπελαμάνες δηλαδή. Όταν γίνει και η πρώτη βυντριά, έ ρε γλέντια!

pensierix said...

Οταν από τον Σύλλογο έχουν αποχωρήσει ο Θεός (Ζοτς), ο γαυροκίλερ (Μπατίστ), ο τρίποδος (Σισέ), η παιχτούρα (Λέτο), η προσωπικότητα (Ζιλμπέρτο), είμαι ψυχολογικά προετοιμασμένος για τη λύση της συνεργασίας με τον Λουκά Βύντρα...Ερασιτεχνικά λειτουργεί ο Αλαφούζος αλλά στην προκειμένη περίπτωση (άθελά του) κατάφερε να εκθέσει τον παίχτη που παρακάλαγε να πάει στον γαύρο και τους γαυροΑΡΔ που από χτες έγραφαν αρθράρες για τις επικοινωνιακές νίκες του Μαρινάκη, για τον έμπειρο διεθνή που αποκτά η ομαδάρα με αναλύσεις επί αναλύσεων για το πόσο χρήσιμος θα είναι ο Λουκάς κτλ κτλ κτλ...

4minister said...

Μερικά απίστευτα χιουμοριστικά χθεσινά σχόλια στη γύρα για την μεταγραφή του Βύντρα στο Θρήνο.

1. Δεκ. 2012, γαύρος με διαρκείας: «τι μπάλα είναι αυτή που παίζουμε; Θεέ μου, πόσο χαμηλά έχουμε πέσει».
ΘΕΟΣ: «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα. Περίμενε ένα μήνα»!
2. Στο τέλος έρχεται η δικαίωση. Έστω και την τελευταία μέρα ο Λουκάς μπήκε στις καρδιές των φίλων του ΠΑΟ.
3. Βύντρα για τον πόνο του άλλου. Ο Θρύλος τον παίρνει η Πανάθα ανακουφίζεται.
4. Εξαφανισμένοι όσοι έλεγαν ότι ο Λουκάς δεν αγαπάει τον Παναθηναϊκό.
5. Ύστατη προσπάθεια Αλαφούζου να πάρει πρωτάθλημα. Τώρα προλαβαίνει να το χάσει ο Ολυμπιακός..
6. Και Φορναρόλι ο Ολυμπιακός! Θέλει πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, θέλει να αποδείξει πως παίρνει πρωτάθλημα και με 9 παίκτες..
7. Αντίποινα του Παναθηναϊκού που απαντάει με Ντιόγκο-Κωνστάντζο!
8. Χατ-τρικ ο Τοτσέ στο Τηγάνι. Βρήκε επιτέλους άνθρωπο να του δίνει έτοιμα γκολ.
9. Μεταγραφή αεροδρομίου ο Βύντρα. Όλοι οι Ολυμπιακοί είναι στο αεροδρόμιο. Μεταναστεύουν ...

Γιωργος Κεντρωτης said...

Αγαπητή Gatti, σου στέλνω χαιρετισμούς και τη συμπάθειά μου για όσα τράβηξες. Να ξέρεις, όμως, ότι όσοι σου κλέβουν ιδέες, επειδή οι ίδιοι δεν διαθέτουν ούτε για δείγμα, δεν (θα) ξέρουν τί να τις κάνουν.

squarelogic said...

Υπουργέ,αψογα τα σχολια
pensierix,μεχρι τωρα ξεραμε οτι αν καποιος ξοδεψει 3-4 εκατ.κατι παιρνει...
Ο Αλαφουζος απεκτησε την παγκοσμια πατεντα να εχει ξοδεψει τοσα και παραπανω,για να μεινει...διχως παικτες!

gatti said...

@4minister: Tείνω να καταλήξω πως ο Λουκάς είναι πολύ μεγάλη προσωπικότητα. Ηταν σημείο αναφοράς όσο έπαιζε στην Πανάθα, έγινε σημείο αναφοράς και με τη φυγή του.

Δίχασε Παναθηναϊκό, δίχασε Ολυμπιακό, υποχρέωσε «Τα Νέα» σε μια από τις μεγαλύτερες γκάφες της ιστορίας τους και εν τέλει, μόνο τυχαίος παίκτης δεν μπορεί να είναι...

gatti said...

@pensierix: Eγώ, το ξέρεις Αλεξ, έχω σταματήσει να στοχοποιώ τον Βύντρα από εποχής Τεν Κάτε. Καθότι είναι από τους προπονητές που δεν επρόκειτο να δεχθούν υποδείξεις ή να πάρουν χαρτάκι και μόνο το γεγονός ότι έβλεπε σ' αυτόν ό,τι έβλεπαν όλοι οι προηγούμενοι (και όλοι οι επόμενοι...) μου είπε κάτι.

Για τον Αλαφούζο δεν το συζητάμε, ο άνθρωπος με κάνει να φαίνομαι οπαδός του Γκοτζίλα. Εχει κάνει τόσα εγκλήματα που πολλές φορές φτάνω να συγκλίνω μ' αυτά που γράφει ο Γκόντζας. Κι αυτό δεν πρέπει να το κοιτάξω εγώ, πρέπει να το κοιτάξει ο Αλ Αφούζ...

gatti said...

4minister: To έχουμε ξαναπεί ότι οι γαύροι όταν πονάνε ή θυμώνουν βγάζουν κορυφαία σχόλια...

gatti said...

@Γιώργος Κεντρωτης: Kαλώς σε βρίσκω Γιώργο μου.

Νάσαι καλά...

Οταν τις κλέβουν δεν ξέρουν τι να τις κάνουν ναι, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως είχα υποδείξει πώς και τι...

Και το κακό είναι ότι είχα προτείνει κι άλλα πράγματα.

Πού θα πάει, όμως, θα τελειώσουν...

gatti said...

@squarelogic: Eπίσης κάτι που ξεχνάμε. Οι παίκτες που έφυγαν ήταν διεθνείς (εντάξει, ο Λάζαρος μπαινοβγαίνει στην Εθνική) που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός είχε λαμβάνειν και από τις διεθνείς συμμετοχές τους. Αρα η χασούρα είναι μεγαλύτερη...

Ο ΠΑΟΚ για παράδειγμα υπολογίζει ότι το συμβόλαιο του Κατσούρ δεν του στοίχισε 600 χιλιάρικα, αλλά 400...

pensierix said...

@ gatti

Κι εγώ στην ίδια "σχολή" με σένα ανήκω σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βύντρα. Τον θεωρώ δηλαδή έναν δουλευταρά αθλητή περιορισμένων δυνατοτήτων που δεν κάνει κακό να υπάρχει σε μια ομάδα. Απλά είναι μεγάλη κατάντια για τον Σύλλογο να γίνεται θέμα και ντόρος για τον Λουκά και ενδεικτικό του πόσο χαμηλά έχουμε πέσει όταν τον τελευταίο καιρό έχουν φύγει (με ποικίλους τρόπους) ΟΙ παιχταράδες και ΟΙ προσωπικότητες και δεν έχει ανήξει μύτη. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ΚΑΙ ο κόσμος έχει το DNA του πειραγμένο και για αυτό την μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Βαρδινογιάννης που καλλιέργησε μέσω των τσάτσων του την κουλτούρα των "καλών παιδιών που δεν δημιουργούν προβλήματα" και όχι των παιχταράδων. Ξεπουλιέται ο Σισέ; "Η ομάδα χρωστούσε και δεν μπορούσε να τον κρατήσει". Λύνεται το συμβόλαιο του Βύντρα; "Η άχρηστη διοίκηση φέρθηκε σκάρτα στο παιδί".

Για τους χειρισμούς Αλαφούζου ΚΑΙ στην υπόθεση Βύντρα δεν το συζητάμε. Στην καλύτερη των περιπτώσεων τους θεωρώ ερασιτεχνικούς.

Κώστας Βαγγελής said...

Τη γνώμη μου για τον Βύντρα την ξέρεις. Είναι παρόμοια με αυτή που είχα για τον Τζιόλη. Και δεν αλλάζει. Παίχτης δουλευταράς με τέτοια σωματοδομή για όλη την άμυνα (έστω και με τις βυντριές του... ποιός δεν κάνει γκάφες; Ακόμα και ο Ρενέ έκανε κάποιες βαρβάτες). Άλλο είναι το θέμα. Το θέμα είναι πως δεν έχυμε να παρακολουθήσουμε τίποτε. ΤΙΠΟΤΕ.

ΥΓ1 Τις τελευταίες μέρες ο Γκοτζίλα τα χώνει πολύ άσχημα στον Αλ Αφ Ούζο. Παίζει κάτι; Δεν το έκανε πριν 2 εβδομάδες πχ. Γιατί τώρα τόση μεταστροφή; Και βλέπω και στην αντίπερα όχθη το leoforos (ποιανού είναι αυτό ρε;) να του απαντάει το ίδιο άσχημα. Τί γίνεται παλι στα διοικητικά;

ΥΓ2 Πρέπει να αρχίζεις να ξανανεβάζεις μαζικά σχόλια από γαυροφόρουμ. Είχες δημιουργήσει σχολή στον τομέα και μου έχει λείψει αυτό.

4minister said...

Η γνώμη μου για το Βύντρα είναι ότι έχει κάνει αρκετά ύποπτα λάθη, που στοίχισαν προκρίσεις και πρωταθλήματα. Καθώς και ότι είναι "ωδικό πτηνό" που μετέφερε αυτολεξεί (καλωδιωμένος ήταν ο κιαρατάς;) τι λεγόταν στα αποδυτήρια. Το δυσάρεστο είναι πως δεν νομίζω να ήταν ο μόνος.

Πάντως η λύσσα που τον στήριξε ο γλωσσοπλάστης με την παντόφλα (προγκρόμ, πραγραφές κ.λ.π.), ακόμα και αφού έφυγε, δείχνει ότι η Dirty News από αυτόν μάλλον αντλούσε τα "αποκλειστικά".

Ένα ρητό λέει «μην υποτιμάς την κριτική του αντιπάλου σου, αυτός πρώτος θα επισημάνει τα λάθη σου». Προχθεσινή ανακοίνωση των "Αυστριακών" Θυραεφτάδων:

Περί ανεκδότου πρόκειται το σενάριο που έχει να κάνει με την μεταγραφή στον Ολυμπιακό μας ενός 32χρονου κατά φαντασία ποδοσφαιριστή, ο οποίος κυριολεκτικά ανήκει στην οικογένεια Βαρδινογιάννη. Αναστέλλονται όλες οι μετακινήσεις του συνδέσμου μας προς το γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν μετακινήθηκε στη Ξαβερίου το σκύβαλο. Η διοίκηση της Σαλαμούρας κιότεψε απέναντι στη μετωπική με τους συνδέσμους. Και όχι μόνο με τους συνδέσμους.

4minister said...

Πρόσθετα. Ο Φάμπρης πότε πρόλαβε να καταλάβει ότι ήταν καλό για την ομάδα να παραμείνει ο γκελαδόρος; Μήπως η ... δήλωση είναι ένα άχαρτο (non paper) που έστειλαν οι πράσινοι ντονμέδες στα Μέσα, χωρίς να γνωρίζει ο κόουτς ότι έκανε δηλώσεις;

squarelogic said...

Γιατι μενουμε μονο στον Λουκα?εδω εφυγαν μεθοδευμενα Καρα,Κατσουρ,Λετο,Λαζαρος,Σπυρό,;Βυντρινιο για να ερθουν κατι εντελως τυχαρπαστοι....θα ειναι τυχη αν ο Αλαφουζιακος παραμεινει στην κατηγορια...

squarelogic said...

...και πολυ φοβαμαι οτι οι "απιθανοι" που μαζεψε απ τα αζήτητα ο ανεκδιηγητος αλαφουζ,θα κανουν τον κοσμο του ΠΑΟ να αναπολει με νοσταλγια Βυντρα και Σπυρό....

Nick Triantos said...

Καλα ειστε σοβαροι? Την γκαφα των Νεων την ειδατε και εξακολουθητε να υποστιριζετε οτι δεν ηθελαν τον Βυντρα επειδη εβγαλε ανακοινωση η Θυρα7 του Βολου?

Ελεος

gatti said...

@pensierix: Aκριβώς αυτό! Το θέμα δεν είναι ο Λουκάς, αλλά το πόσος ντόρος έγινε για τον συγκεκριμένο παίκτη, όταν έφυγαν παικταράδες και προσωπικότητες και δεν άνοιξε μύτη!

Συμφωνώ και για τους ερασιτεχνισμούς του Αλαφούζου.

gatti said...

@Kώστας Βαγγελής: To μεγαλύτερο... λάθος του Βύντρα ήταν που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Γιούρκα, τον καλό Γιούρκα εκείνης της εποχής και όλοι τον σύγκριναν μαζί του. Εννοείται δηλαδή πως δεν είναι δικό του λάθος, ήταν αν θες το... κάρμα του.

Ηταν γκαφατζής ναι, ήταν όμως και δουλευταράς. Κάποιες φορές δεν τον ήθελε και η τύχη. Θυμάσαι το γκολ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ; Το είχαμε φάει εξαιτίας της προθέρμανσης του Βύντρα... Τι να λέμε τώρα...

Ο Γκοντζίλα είναι αισχρός για τον απλούστατο λόγο ότι έχει σηκώσει παντιέρα επανάστασης για την αποχώρηση του Βύντρα (και η πλάκα είναι πως τα περισσότερα απ' όσα γράφει είναι σωστά), αλλά είχε ράψει το στόμα του όταν αποχωρούσαν άλλοι παίκτες και παικταράδες.

Το έχω υπόψιν μου για τα σχόλια από τα γαυροφόρουμ, αλλά αυτή τη φορά με πρόλαβε ο υπουργός...

gatti said...

@4minister: Yπουργέ μου στο συγκεκριμένο θέμα δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ. Αρνούμαι να δεχτώ ότι ο Βύντρα είναι στημένος, όσο κι αν προσπαθούν να τον λοιδορήσουν και επίσης δεν πιστεύω με τίποτα ότι είναι ο παίκτης που κάνει τις διαρροές από τα αποδυτήρια.

Μπορώ να σου πω ότι πιστεύω το αντίθετο, ότι δηλαδή οι κακές του σχέσεις με τους δημοσιογράφους (τον έχεις δει να μιλάει ποτέ;) είναι και αυτές που δεν του επέτρεψαν ποτέ στα 9 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό να έχει προστασία (πέραν της γκοτζαλοπροστασίας που είχε άλλες αφετηρίες).

Για το θέμα των «θυραεφτάδων» με πρόλαβε ο Νικ, αλλά θα κάνω έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό ποστ.

gatti said...

@squarelogic: Kαι μένα αυτό είναι το θέμα μου. Γιατί μένουμε στον Λουκά όταν έφυγαν τόσοι άλλοι και μάλιστα μεθοδευμένα.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω, ότι στο τέλος θα μας λείψουν αυτοί που τώρα κάποιοι πανηγυρίζουν επειδή έφυγαν.

gatti said...

@Nick Triantos: Eχεις δίκιο Nick, θα γράψω σχετικά. Οχι μόνο τον ήθελαν στο λιμάνι αλλά είχαν βγάλει και... οδηγίες προς ναυτιλλομένους «ερυθρόλευκους» συντάκτες.

Ηταν πραγματικά αστείο, όπου κι αν τους συναντούσες, από τα φόρα και το facebook μέχρι την διά ζώσης επαφή είχαν όλοι τα ίδια επιχειρήματα. Λες και είχαν... απομνημονεύσει την... οδηγία.