Monday, January 21, 2013

The Guardiola System




Eτσι, χωρίς λόγο... Απλά για να θυμόμαστε...

Καλή τύχη στη Μπουντεσλίγκα, Πεπ...

6 comments:

Unknown said...

Ναι πολύ καλός ο Γουαρδιόλης ίσως απο τους καλύτερους του κόσμου, το θέμα είναι οτι τον θεωρώ πολυ υπερτιμημένο, θεωρώ οτι η Μπάρτσα την ίδια μπάλα έπαιζε και πριν απο αυτον επι Ράικαρντ, το ίδιο καλά παίζει και σήμερα επι Βιλανόβα. Η μπάρτσα δεν είναι αποτέλεσμα ενός προπονητή είναι μια μηχανή που έχει γρανάζια απο 12 χρονών που πάιζουν ΤΟ ΙΔΙΟ σύστημα έως ότου πάνε στην μεγάλη ομάδα και αυτη η οικογένεια-μηχανή είναι αδύνατον να συγκριθεί με οποιαδήποτε άλλη ομάδα, αλλα ΟΧΙ δεν έγινε έτσι χάρη στον αγαπητό Πέπ.

squarelogic said...

Τωρα θα φανεί αυτό πουλεει ο Ιταλος:μπορει ο Πεπ να κανει την Μπαγερν να μοιασει στην Μπαρτσα,συν την παραδοσιακή δυναμη και μαχητιμοτητα των γερμανων?
Ενδιαφερον το στοιχημα,αλλα κι εγω νομιζω οτι το φαινομενο Μπαρτσα ειναι ενα θαυμα του οποιου οι πρωτες βασεις μπηκαν επι Κροιφ,και συνεχισαν να "κτιζουν" εδω και 25 χρονια.Μπολιασαν την λατινική τεχνικη και φαντασια με το ολλανδικό total football και κυριως,διδαξαν το ιδιο στυλ παιχνιδιου απ τις ακαδημιες ως την πρωτη ομαδα.

ididit said...

Ο Italos τα λέει πολύ σωστά για τον κύριο Γκουακαμόλε.
Είναι σα να μας λέει κάποιος ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα επειδή έχει προπονηταράδες...
Τώρα να τον δούμε τον μάγκα, που φεύγει από την επίσημη παγκόσμια αγαπημένη όλων (των διαιτητών και δημοσιογράφων :-P ) και πάει σε μια κανονική ομάδα...

gatti said...

@O Italos: Συμφωνώ κι εγώ, το αποτέλεσμα της Μπάρτσα είναι κυρίως δουλειά της μασία και όχι κάποιου προπονητή.

Το video το έβαλα για τη Μπάρτσα και όχι για τον Πεπ ασχέτως που μου είναι όντως συμπαθής από ποδοσφαιριστής ακόμα και του εύχομαι τα καλύτερα.

gatti said...

@squarelogic: Ετσι είναι. Το στοίχημα θα είναι όντως πολύ ενδιαφέρον. Αν καταφέρει να μετφέρει στοιχεία της Μπάρτσα στην πειθαρχημένη και δυνατή Μπάγερν θα δούμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Αλλά θα τα καταφέρει;

gatti said...

@ididit: Eσένα τι σε... κόφτει αν θα τα καταφέρει ή όχι ο Πεπ;

Ετσι κι αλλιώς με αυτόν ή χωρίς, πάλι την... πλάτη της Μπάρτσα θα βλέπετε!

:-pppp