Tuesday, October 16, 2007

Είχες στα μάτια μια μελαγχολία


Μελαγχολία λέει έπαθε η κυρία Μπράβο, η Χέμα. Δεν περνάει καλά στην Αθήνα και θέλει να γυρίσει στη Μαδρίτη. Νοιώθει δε τόσο άσχημα που ο άντρας της ο Ραούλ δεν πήγε στην προπόνηση και έμεινε να της κάνει παρέα.
Μάλιστα. Ηθελα να ήξερα τι ...αέρα αναπνέουνε εκεί κάτω στο λιμάνι οι γυναίκες των ποδοσφαιριστών του γαύρου και τις πιάνει αυτό το ...κατιτίς;

Κι εντάξει να πεις μέχρι πέρσι ήτανε στην ομάδα ο καράφλας και ο μπαρμπα-Γιώργος. Υπήρχε η δικαιολογία ρε παιδί μου να τους ...ανακατεύονται τα έντερα (τι νόμιζες ότι θα γράψω;). Φέτος όμως; Ο ένας έχει ανοίξει νταραβέρι στην Πάτρα κι ο άλλος στο Περιστέρι. Λες να υπάρχει και τρίτος; Ο τρίτος ...πόλος που λέμε;

Κακεντρέχειες λέει είναι όλα αυτά. Η μελαγχολία της κυρίας οφείλεται στο γεγονός ότι δεν περνάει όσο καλά περνούσε στη Μαδρίτη. Σου λέει μέχρι πριν λίγους μήνες ήτανε μέσα στη γκλαμουριά και τα πάρτι. Τις μάζευε όλες η Βικτόρια, όποτε βρισκόταν τέλος πάντων στη Μαδρίτη και διοργάνωναν βραδιές μόδας. Πηγαίνανε στις επιδείξεις τους, πηγαίνανε για τα ψώνια τους, ρίχνανε τα μποτοξάκια τους, κάνανε τις πλαστικές τους, βάζανε τις σιλικόνες τους κι ήτανε όλα καλά κι ωραία. Στην Αθήνα τι να κάνει; Στην Αθήνα είναι ωραία για τον άντρα της, που θα γνωρίσει το Αthens by night. Ρώτα και τον Τζιοβάνι και θα σου πει. Δεν είναι για την ίδια. Εκτός αν βρει κι αυτή έναν τρόπο να περνάει ωραία. Κι εδώ κολλάει - ίσως - ο ...τρίτος πόλος.

Οι γαύροι πάντως καθόλου δεν στενοχωρηθήκανε για το συμβάν. Πέρα από το ότι βρήκανε ευκαιρία να τα χώσουνε οι μισοί στους άλλους μισούς, αυτοί που διαβάζουνε τον Πρωταθλητή δηλαδή στους άλλους που διαβάζουνε Φως (τι νομίζεις μόνο η Πράσινη με το Ντέρμπι τσακώνονται;) και Νικολακόπουλο, σου λέει ας φύγει κι ο Ραούλ Μπράβο μαζί με την κυρά του.

Στην τελική, σκέφτονται τι είχαμε τι χάσαμε; Τόσο καιρό είναι ο Ισπανός στην ομάδα και το χάιλαϊτ της παρουσίας του είναι το ...μπούστο της κυρίας. Δεν το λέω εγώ αυτό, οι γαύροι το λένε. Τι φταίει όμως κι αυτός ο φουκαράς; Αυτός αριστερό μπακ είναι. Αμα εσύ θέλεις να τον βάλεις να παίξει στο κέντρο της άμυνας τι να σου κάνει; Ετσι και οι δικοί μας κάνανε με το ζόρι τον Λουκά πλάγιο μπακ (καλα αυτός ούτε κεντρικό πρέπει να ήτανε, ούτε καν ποδοσφαιριστής δεν είναι) και να τα χαϊρια μας.
Αλλά εμείς τουλάχιστον δεν δώσαμε κι ένα καράβι λεφτά για τον Βύντρα. Ασε που έτσι και τον δώσουμε το Δεκέμβρη (ΕΙΘΕ...) θα τα τσεπώσει κιόλας ο ραλίστας. Ο γαύρος όμως τα έχωσε χοντρά για να πάρει τον Ισπανό τον ...ταύρο. Και έχει και τρία χρόνια συμβόλαιο (ή μήπως τέσσερα; δεν θυμάμαι κιόλας).


Υπάρχει θα μου πεις κι άλλη λύση. Μια λύση ...ωδή στο φεμινισμό. Αμα δεν μπορεί η κυρία να προσαρμοστεί ρίχτης καμιά ...σφαλιάρα να έρθει στα ίσια της. Την παλιοχαμούρα που την έχεις με τα Louis Vuitton και τα Gucci με τα σέα της και τα μέα της, που την έχεις εγκαταστήσει σε παραθαλάσσια βιλάρα με την πισίνα της και τους κήπους της και σου κάνει τη δύσκολη και παραπονιέται κι από πάνω.

Εκείνος πάντως που το βλέπω να την πληρώνει, ανεξάρτητα από την έκβαση του θέματος Μπράβο, είναι ο Νικολακόπουλος. Το καλό που του θέλω να πάρει καναν μπράβο για να τον φυλάει γιατί με την ιστορία του άλλου του Μπράβο βλέπω να τις τρώει για δεύτερη φορά. Τον αλήτη ρουφιάνο κι αυτόν, που βρήκε ευκαιρία να χαλάσει το καλό το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

EDIT - Επί του ...πιεστηρίου: Οι τελευταίες (σημερινές και έγκυρες) πληροφορίες αναφέρουν: H μελαγχολία της κυρίας Μπράβο δεν οφείλεται ούτε σε σνομπισμό ούτε σε παρενόχληση. Η Χέμα έχει όχι απλώς ενδείξεις αλλά αποδείξεις ότι ο Ραούλ βαρέθηκε τα ...μπαλκόνια και τα ρετιρέ και αναζήτησε τη ...θέα στα ...υπόγεια. Βοήθησε ίσως σ΄ αυτό το γνωστό άσμα του Πασχάλη Τερζή. (Αμ τα έλεγα εγώ για τo Athens by night). Ο Ραούλ είναι πιο ελεύθερος στην Αθήνα και τον γαύρο απ΄ ό,τι ήταν στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ και έπεσε με τα ...μούτρα. Α, ρε άτιμη Αθήνα έχεις καταστρέψει τις καλύτερες οικογένειες! Καλά το λέω εγώ. Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι. Η Χέμα φαινόταν ζωηρή, ο Ραούλ έκανε το θαύμα του!

Ο δε γαύρος λέει δεν θα χαλαστεί καθόλου αν χρειαστεί να σπάσει το συμβόλαιο με τον Σπανιόλο. Ετσι κι αλλιώς δεν είναι ικανοποιημένος μαζί του και υπάρχει περίπτωση μέχρι τον Δεκέμβρη να μας (τους) αφήσει γεια.



***
* Σέρβο παίχτη λέει δοκιμάζει ο Μπάγεβιτς στον Αρη. Εναν 19χρονο που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του και απλά ο πρίγκιψ τον σύστησε ως Μίλαν. Ούτε μέλος συμμορίας να ήταν. Λες και παρακολουθώ δελτίο ειδήσεων: "O συνεργάτης του ληστή, είναι γνωστός ως Μίλαν, ή χασάπης, ή μόρτης".

17 comments:

s_pablo said...

Είναι τρομερό με τι βλακείες ασχολούνται οι δημοσιογράφοι. Διάβαζα σήμερα στον Καρπετόπουλο ότι για τις δηλώσεις Πεσέιρο ασχολήθηκαν στο ραδιόφωνο επί δεκάλεπτο, ενώ για τη συνέντευξη τύπου Τζίγγερ δεν τους πήρε πάνω από 5 λεπτά.

Όσο για την κυρία Μπράβο θα της περάσει. Τώρα που έχουμε και τον Ίβιτς που είναι μέσα στη γκλαμουριά, θα μπει στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας και θα βολευτεί κι αυτή.

ΥΓ. Ο Μπράβο, νομίζω, έχει παίξει σέντερ μπακ και στη Ρεάλ.

ΥΓ2. Τα υπονοούμενα για τον Τζιοβάνι δεν θα περάσουν. Θυμάμαι φιλικό μπαρ που έχει σχέση με Βραζιλία είχε κάνει κάτι σαν μπητς πάρτυ με καλεσμένους Τζιοβάνι και Λουτσιάνο.

Φίλη μου σερβιτόρα που δούλευε εκεί αναγκάστηκε να φοράει μεσα στο κατακαλόκαιρο μακρυμάνικη μπλούζα για να μη φαίνονται τα τατουάζ της και προσβληθεί το χριστιανικό του ήθος.

Σε 100 χρόνια από τώρα στο Πασαλιμάνι θα υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Ζίου κι ας λέτε ότι θέτε.

gatti said...

Ας μην είχες κι εσύ τρόπο να καλύψεις το χώρο που σου αντιστοιχεί σε εφημερίδα ή το χρόνο σε δελτίο ειδήσεων ή εκπομπή και να δεις πώς θα έκανες την τρίχα τριχιά. Αλλωστε αφού και εμείς τη βρίσκουμε διαβάζοντας ή ακούγοντάς τους.

Πάντως μεγάλο πλήγμα στο γόητρο της πόλης και της χώρας ολόκληρης να μην περνάει καλά ο κόσμος που έρχεται και να μην μπορεί να προσαρμοστεί.

Δεν έγραψα ότι ο Μπράβο δεν έχει παίξει σέντερ μπακ. Εγραψα ότι δεν είναι η φυσική του θέση, επομένως δεν αποδίδει σ΄ αυτήν. Εδώ που τα λέμε τα λεφτά που δώσατε τα δώσατε για λάθος θέσεις.

Ελα τώρα με τον Τζιο που είχε βουϊξει η παραλιακή από τα κατορθώματά του! Στα πρόθυρα διαζυγίου είχε φτάσει με εκείνη τη φουκαριάρα (κοίτα που ξέχασα και το όνομά της - α πα πα αλτσχάιμερ!)με όσα της είχε κάνει.

Τώρα που το σκέφτομαι θα πρέπει να αλλάξετε το σήμα σας. Αντί για έφηβο να βάλετε κανα ...τάρανδο. Ταύρος ο ένας λόγω εθνικότητας, ταύρος ο άλλος λόγω ...ανωτέρας βίας, ελάφι ο τρίτος (Λούα) πολύ κέρατο κυκλοφορεί στο λιμάνι.

zouk said...

Σε μια συνέντευξη του Μάτος,ειχα διαβάσει οτι η γυναίκα και το παιδί του περνανε σούπερ εδω.Μάλιστα ήθελε να κατέβει βραζιλία να δει κάτι επιχειρήσεις που έχει εκεί,και δεν ήθελαν να πάνε μαζί του.

Η Ισπανίδα ομως ειναι αλλιώς.Νομίζει οτι ειναι ανώτερη και δεν έχει καμια δουλειά σε αυτή την χώρα.Δεν ήξερε οτι είναι δύσκολα να είσαι και να ζεις σε μια αλλη χωρα,χωρις να καταλαβαίνεις πολλα πραγματα και βασικά την γλώσσα.

s_pablo said...

Όταν σπούδαζα δημοσιογραφία (την έχω κάνει κι αυτή την αθλιότητα στη ζωή μου) μας έλεγαν ότι στη δημοσιογραφία η μαγκιά είναι να κάνεις ένα κείμενο χιλίων λέξεων διακόσιες.

Στην αθλητικογραφία, μας έλεγαν, η μαγκιά είναι να κάνεις ένα κείμενο διακοσίων λέξεων χίλιες.

Από κει πηγάζουν και οι ανοησίες τύπου "ο πρασινομάτης δεξιός οπισθοφύλακας από το Τζιμπουτί" ή "το ξανθό ελάφι από τη Μοζαμβίκη με τη χρυσή καρδιά".

gatti said...

@zouk: Οι Βραζιλιάνοι γενικά περνάνε καλά στην Ελλάδα. Δεν έχω συναντήσει Βραζιλιάνο που να μη του άρεσε εδώ. Ασε που υπάρχει και μεγάλη παροικία.

Αλλά και οι Αργεντίνοι προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα,
άσε που μαθαίνουν πολύ εύκολα τα ελληνικά.

Ισως να ισχύει αυτό που λες. Η κυρία Μπράβο είναι κοσμοπολίτισσα και η Αθήνα της φαίνεται παρακατιανή σε σχέση με την Μαδρίτη.

Ισως πάλι να υπέστη και σεξουαλική παρενόχληση. Δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο στους κόλπους του γαύρου.


@s_pablo: Και μεγαλύτερη μαγκιά ακόμα να μιλάς μια ώρα στην τηλεόραση χωρίς να λες τίποτα.

viewokto said...

Καλως σε βρηκα και στο χωρο σου…

Όπως προειπα από ποδοσφαιρο μονο τα βασικα (ειδα ότι κερδισε η Εθνικη) αλλα από πατιναζ πανω από τη βαση.

Ομολογω πως στο τσακ προλαβα τους Ντιν και Τορβιλ αλλα από τους Κλιμοβα και Πανομαρενκο ξεκινησα.

Θυμασαι τους αντιπαλους τους, τους αδελφους Ντουσναι (καπως ετσι η προφορα);
Εκαναν τις πιο πρωτοποριακες, σχεδον ερωτικες χορογραφιες (για την εποχη) αλλα το ότι ηταν αδελφια εβγαζε κατι περιεργο. Ο Κριστοφερ Ντιν ηταν προπονητης τους.

Δεν θα σε πρηξω με λεπτομερειες αλλα αν εχεις χασει τις εποχες Αλεξει Γιακουντιν και Γιεβγκενι Πλουσενκο από το ατομικο ανδρων το You Tube είναι θησαυρος.

ΠΑΥΛΟΣ said...

Βρε βρε τι γίνεται στον κόσμο, γιαυτό δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του το παληκάρι λολ

gatti said...

@viewokto: Kαλώς την!

Τι πάνω από τη βάση; Εσύ έχεις φτάσει στην κορυφή λέμε!
Εγώ τα τελευταία χρόνια λόγω έλλειψης χρόνου δεν παρακολουθώ, έχω μείνει στις ...αναμνήσεις μου.
Το ένοιωσες κι εσύ πως η αίσθηση που έβγαζαν τα αδέρφια Ντουσνάι ήταν κάπως περίεργη, ε; Πρωτοποριακές χορογραφίες, είχαν
αρμονία αλλά ενώ ήταν ερωτικές, οι δυο τους δεν μπορούσαν να βγάλουν αυτό το στοιχείο. Λογικό βέβαια, αφού ήταν αδέρφια τα παιδιά. Την Ιζαμπέλ μάλιστα την παντρεύτηκε αργότερα ο Ντιν αλλά δεν στέριωσε αυτός ο γάμος.

Οσο τώρα για τους Ρώσους, ας είναι καλά το youtube. Σήμερα τους είδα πρώτη φορά και μπορώ να σου πω πως μου άρεσε πιο πολύ ο Γιαγκούντιν. Ισως βέβαια να φταίει το γεγονός ότι το πρώτο βιντεάκι που είδα ήταν αυτό του Πλουσένκο στο Sex Bomb (καλά πατινέρ είναι αυτός ή ...μποντιμπιλντεράς;). Πώς να τον δω μετά σοβαρά όταν χόρεψε Νονό και Τόσκα; Αστειεύομαι, βέβαια, είναι άψογοι και οι δύο. Νάσαι καλά, μου βρήκες ...δουλειά για καιρό.
Χάρη στο youtube βρήκα ακόμα και έναν πολύ καλό Αμερικανό που δεν θυμόμουν το όνομά του, που έπαιρνε συνέχεια τα πρωταθλήματα στις αρχές του ΄80, τον Σκοτ Χάμιλτον, όπως και τους ...δεινόσαυρους του αθλήματος, την Iρίνα Ρόντνινα και τον Αλεξάντερ Ζάιτσεφ.
Είπαμε... stone age.

Τα είχαμε κάνει ...ψωμοτύρι τότε τα νταμπλ αξλ και τα τριπλ τόλουπ.
Και τον Κωστάλα θεό!
Περισσότερο απολάμβανα τους αγώνες επίδειξης την τελευταία ημέρα που ήταν περισσότερο ελεύθερα τα προγράμματα.

Μερικούς από αυτούς τους έχω σε κάτι ξεχασμένες βιντεοκασέτες. Κι όμως είναι όλοι εδώ, στο Youtube. Aτιμη τεχνολογία...

Κάποτε δακρύζαμε κοιτώντας μια φωτογραφία, τώρα θα δακρύζουμε
κοιτώντας την οθόνη του κομπιούτερ...

gatti said...

@pavlos: Η αθηναϊκή νύχτα έχει ...καταστρέψει πολύ κόσμο Παύλο μου.

Tι να μας πούνε τώρα οι Ισπανοί; Πού ξέρουν αυτοί από διασκέδαση;

viewokto said...

Μιλας σε μια φανατικη του Γιακουντιν και μαλιστα σε εποχες που ολοι μιλουσαν για το παιδι-θαυμα Πλουσενκο (εξαιρετικος βεβαια, εφερε το χορο στο πατιναζ των ανδρων).

Αν εχεις δει το προγραμμα όταν κέρδισε τους Ολυμπιακους (με μουσικη από την ταινια «ο Ανθρωπος με τη σιδερενια μασκα»-όλα εχουν λογο υπαρξης τελικα) αλλα και το συντομο της ιδιας περιοδου εχεις δει την καλυτερη δουλεια του Γιακουντιν αλλα και της Ταρασοβα, της χορογραφου του.

Ηταν ο πρωτος αντρας πατινερ που ασχετα με αλματα (καταπληκτικοι και οι δυο σ’αυτά) αξιοποιησε τα υποχρεωτικα «βηματα» μεσα στη χορογραφια, μετατρεποντας τα από το πιο βαρετο κομματι (κατι επιδειξιομανη σπρεντ ηγκλ) στο πιο δυναμικο, ζωντανο μερος του προγραμματος.

Αφου πια το κοινο που ειχε δει το προγραμμα στο Ευρωπαικο, στο Παγκοσμιο τον περιμενε κι όταν αρχιζε να πατιναρει τα «βηματα» καλυπτοντας ολο τη παγοπιστα ακουγεται ένα μαζικο επιφωνημα , ουτε τετραπλο αξελ να εκανε.

Τελοσπαντων, παρασυρθηκα παλι…

gatti said...

@viewokto: Με ...ξεσήκωσες, αλλά άξιζε τον κόπο. Τους παρατήρησα και τους δύο πιο προσεκτικά σήμερα, είδα πολλά βιντεάκια τους στο youtube, έψαξα και βρήκα και στοιχεία για την καριέρα τους και μπορώ πλέον να σου πω πως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Γιαγκούντιν ΔΑΓΚΩΤΟ!
Οχι ότι ο Πλουσένκο δεν είναι καλός, αλίμονο είναι ο νέος Ολυμπιονίκης, αλλά αν έπρεπε να τους χαρακτηρίσω με λίγα λόγια θα έλεγα ότι το συμπέρασμα που απεκόμισα είναι ότι ο Ευγένιος είναι πιο "παιχνιδιάρης" και φαντεζί, αλλά ο Αλεξέι είναι περισσότερο κλασάτος.
Είδα τα δύο προγράμματά του και τον "Ανθρωπο με τη σιδερένια μάσκα" αλλά και το short και πραγματικά εντυπωσιάστηκα με το δυναμισμό που έδωσε στα μέχρι τώρα βαρετά βήματα. Χθες που τον παρακολούθησα πρώτη φορά δεν το είχα προσέξει. Οντως το κοινό παραληρούσε όταν έκανε τα "βήματα" και δικαίως γιατί ήταν πολύ ωραία εικόνα.

Διάβασα και για την Ταράσοβα επ΄ ευκαιρία. Την ήξερα ως προπονήτρια των Κλίμοβα - Πονομαρένκο, αλλά τώρα είδα ότι η γυναίκα έχει προπονήσει τους μισούς και βάλε Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους πρωταθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ. Μεγάλη προσωπικότητα τελικά.

Ηταν πολύ ωραία όλα αυτά. Να ...παρασύρεσαι συχνότερα, είναι καλό!!!

coachp said...

Τον Νικολακόπουλο τι θες και τον μπλέκεις ρε φίλε, είναι καλό παλικάρι, αλήθεια. Μπορει να είναι γραφικός γαύρος, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι. Όχι να φάει ξύλο. Μην τα βάζεις με όλους τους δημοσιογράφους, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Ο ΟΣΦΠ πάντα με τους στόπερ είχε πρόβλημα. Αντζας-Κερατάς, Ουαντού-μάγια και βουντού, Μπερμούδες- με μαγιο στις Βερμούδες, Μπράβο-γυναίκα ο Ισπανός! Ο Καρεμπέ πού δεν ήταν αμυντικός. δεν είχε πρόβλημα με τη γυναίκα έτσι;;

gatti said...

@coachp: Eγώ τον μπλέκω; ΄Η εγώ θέλω να φάει ξύλο ο άνθρωπος; Πλάκα κάνεις; Κανένας δεν θέλω να φάει ξύλο. Για το ξύλο οι γαύροι το λένε δεν το λέω εγώ.

Το κείμενο είναι γραμμένο σε χιουμοριστική βάση. Πίστευα ότι ήταν σαφές...

Μην παίρνεις όρκο πάντως πως ο Αντζας είναι κερατάς. Εμαθα πολύ διαφορετικά πράγματα τελευταία. Που δικαιολογούν μάλιστα το γεγονός ότι όχι μόνο συνεχίζει να ζει με την υποτιθέμενη μοιχαλίδα αλλά γιατί τα συνθήματα που του φωνάζουν είναι γι΄ αυτόν κόκκινο πανί.
Επίσης, μάλλον τυχαίο είναι το γεγονός ότι πρόβλημα έχουν μόνο οι αμυντικοί.

Ο Καρεμπέ τι πρόβλημα να έχει; Από μελαγχολία η Αντριάνα δεν κινδύνευε, αφού στην Ελλάδα ερχόταν για ...διακοπές. Από σεξουαλική παρενόχληση επίσης δεν κινδύνευε. Πόσοι ήταν αυτοί που θα ...τολμούσαν να της την πέσουν;

ΥΓ. Φίλη είμαι, όχι φίλος.

coachp said...

Φυσικά και καταλαβαίνω οτι το κείμενο είναι σε χιουμοριστική βάση γραμμένο. Και όχι μόνο εγώ... Δεν λένε όλοι οι γαύροι για ξύλο στον Νικολακό. Επίσης είμαι δημοσιογράφος και τον ξέρω καλά. Όπως και την περίπτωση του Αντζα, την ξερω καλύτερα ακόμα. Δεν θα δημοσιοποιήσω τι ξέρω, αλλά αυτά που μαθαίνεις είναι λάθος. Ναι έιναι με την ίδια. Και;
Επίσης για τον Καρεμπέ ήταν χιουμοριστικό αυτό που έγραψα. Το οτι έχουν οι στόπερ πρόβλημα στιν Ολυμπιακό, μόνο τυχαίο δεν είναι.
Συνέχισε την καλή προσπάθεια λοιπόν, φίλη...

gatti said...

@coachp: Φυσικά και δεν λένε όλοι οι γαύροι για ξύλο στον ΚΝικ. Λογικό, αφού πολλοί τον εμπιστεύονται και πιστεύω όχι τυχαία. Είναι οι παραδοσιακοί γαύροι που πάνε με χίλια το Φως που είναι απείρως σοβαρότερο από την κοκκαλοφυλλάδα.

Ε, δεν θα ...τσακωθούμε κιόλας για τον Αντζα. Μπορεί και να είναι λάθος αυτά που μαθαίνω, δεν μπορώ να διεκδικήσω το αλάθητο, από την στιγμή που πρόκειται περί "πληροφοριών" και όχι για γεγονότα που τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι.
Αυτό βέβαια μπορεί να ισχύει και για σένα, το αντιλαμβάνεσαι
φαντάζομαι. Τίποτα πιο "ρευστό" από τις "πληροφορίες".

Για την Αντριάνα κι εγώ χιούμορ έκανα. Ισως είναι κάπως ιδιότυπο τελικά...

Νάσαι καλά και μην ανησυχείς, θα ...συνεχίσω! :-)

coachp said...

gatti, θα σε βοηθήσω όσο μπορώ!μερικές φορές οι πληροφορίες δεν μπορεί να είναι λάθος. Η πηγή πρέπει να παραμένει πάντοτε μυστική. Το ρεπορτάζ μπορεί να έχει γίνει ακόμη και στο χωριό του Αντζα. Όταν διασταυρώνονται περισσότερες απο δυο πληροφορίες και είναι παντοτε απο έμπιστη, διαφορετική, και μυστική πηγή, τότε αυτό που μαθαίνεις ισχύει. Είναι κάτι σαν μαθηματικά και αυτό. Δεν μπορεί άνθρωποι που δεν γνωρίζονται να ξερουν πολύ μυστικά και οικογενειακά πραγματα...

SniperAthens said...

κάνε ένα γκάλλοπ "ποιός είναι πιό κερατάς στο gay-ρο" να δούμε τι λέει ο λαός...

και μετά θα σου πω και το inside track...