Monday, September 28, 2009

Top Gun(ners)


Hμέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή. Πρώτη του Ζίκο(υ) στον πάγκο του γαύρου σε επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Στο Εμιρεϊτς κόντρα στην Αρσεναλ. Τι να πεις τώρα γι΄ αυτό το παιχνίδι; Τι να πεις για τις εγγλέζες γενικά; Το παιχνίδι τους δεν μας πάει. Αν εξαιρέσεις μια δική μας ισοπαλία 1-1 με την Αρσεναλ για το Τσαμπιολί το 2004 κι άλλη μια ισοπαλία πάλι 1-1 του ΠΑΟΚ με τους "κανονιέρηδες" το 1997 για το ΟΥΕΦΑ, με εκείνο το γκολ - πρόκριση του Βρύζα που άφησε ξερούς τους Λονδρέζους, την τελευταία δεκαετία, όποτε έχουμε παίξει με Εγγλέζους επί αγγλικού εδάφους, δεν προλαβαίνουμε να μαζεύουμε. Ολοι ανεξαιρέτως. Πάνε οι 3άρες και 4άρες σύννεφο (εμείς έχουμε φάει και 5άρα από την ομάδα του παππού...).

Οπότε με τις -άρες οδηγό, το μόνο που μπορεί να πει κανείς για το ματς του γαύρου, είναι ότι θα μπει μέσα και ό,τι βγει. Κι από την πλευρά του τώρα ο Ζίκο καλά το είπε το "11 εμείς, 11 αυτοί". Λογικό το βρίσκω. Τι να βγει να πει; Οτι τρέμει το φυλλοκάρδι μας; Ακόμα κι αν τρέμει δηλαδή δεν πρόκειται να το ομολογήσει. Ασε τώρα που με βάση τη λογική το παιχνίδι αυτό έτσι κι αλλιώς χαμένο θεωρείται για τον γαύρο. Δεν περιμένει να πάρει σ΄ αυτό τους βαθμούς που θα του δώσουν την πρόκριση. Από αλλού περιμένει να τους βρει. Οπότε το βλέπει κάπως σαν μια ...επέμβαση ρουτίνας που πρέπει να γίνει. Τον ...πόνο δηλαδή τον έχει σίγουρο, εκείνο που τον νοιάζει είναι να μην πονέσει πολύ. Γιατί υπάρχει κι αυτός ο κίνδυνος. Βλέπεις, η συγκεκριμένη εγγλέζα δεν είναι από αυτές που σταματάνε. Αμα ξεκινήσει να βομβαρδίζει, ξεχνάει να τελειώσει. Τσάμπα νομίζεις τους λένε κανονιέρηδες; Ενώ κάτι άλλες ομάδες βαριούνται. Βάζουν εκεί πέρα ένα - δυο γκολάκια και σταματάνε. Σου λέει την πήρα τη νίκη, έδωσα το στίγμα μου, ώρα να αράξω.

Τέλος πάντων. Το φυσιολογικό λοιπόν θα είναι να τα αρπάξει ο γαύρος. 1-2 γκολάκια θα είναι μια χαρά. Τιμητική ήττα που λέμε. Από τρία και πάνω αρχίζουνε τα ζόρια. Από την άλλη όμως μπάλα είναι. Ολα γίνονται. Δύσκολο μεν, εξαιρετικά δύσκολο, γιατί έχει και τα χάλια του αγωνιστικά, αλλά όχι αδύνατο. Οι ποδοσφαιρικές ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι γεμάτες από εκπλήξεις. Κι αν τυχόν κάνει μια τέτοια έκπληξη, θα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες ελληνικής ομάδας (πω πω, φαντάσου για πόσες μέρες θα μας πρήζουν...).

Εμείς λέω να θυμηθούμε τις προηγούμενες ...εξορμήσεις του γαύρου στο Τσαμπιολί στην Αγγλία. Δύο με τη Μάντσεστερ που πέρασε και δεν ακούμπησε, μία με την Λίβερπουλ που αποκλείστηκε από το θεσμό παρόλο που είχε μαζέψει 10 βαθμούς και προηγήθηκε κιόλας μέσ στο Ανφιλντ με τον Ριβάλντο (χωρίς πλάκα τώρα, αυτός είναι πικρός αποκλεισμός...) και μία με την Τσέλσι, στη φάση των "16".


23/10/2001: Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακός 3-0

Το γκολ του Νιστελρόι (Σόλσκιερ - Γκιγκς, τα άλλα δύο)

***
1/10/2002: Μάντσεστερ Γ.- Ολυμπιακός 4-0

To γκολ του Σόλσκιερ (Γκιγκς 2 - Βερόν, τα άλλα τρία)

***

8/12/2004: Λίβερπουλ - Ολυμπιακός 3-1


Το 0-1 με το γκολ του Ριβάλντο


Το γκολ του Σιναμά Πονγκόλ (Μέλορ - Τζέραρντ, τα άλλα δύο)

***

5/3/2008: Τσέλσι - Ολυμπιακός 3-0

Το γκολ του Καλού (Μπάλακ - Λάμπαρντ, τα άλλα δύο)



6/10/1994 - Αφιξη Βενγκέρ στην Ελλάδα


Και μιας και ο λόγος για Αρσεναλ, στις 6 Οκτωβρίου 1994 ο Αρσέν Βενγκέρ έρχεται στην Ελλάδα για μία ημέρα, για να συζητήσει με τον Σωκράτη Κόκκαλη, προκειμένου να αναλάβει τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει υπηρεσιακό προπονητή τον Νίκο Γιούτσο που έχει αντικαταστήσει από τις 16 Σεπτέμβρη 1994 τον Νίκο Αλέφαντο (που είχε αντικαταστήσει τον Κώστα Πολυχρονίου που είχε αντικαταστήσει τον Λιούμπομιρ Πέτροβιτς...). Ο Αλέφαντος χρεώθηκε την χειρότερη προετοιμασία που έκανε ο Ολυμπιακός, έχασε από την υποβιβασμένη στη Β' κατηγορία Μαρσέιγ και ο Κόκκαλης τον διώχνει. Είναι η εποχή που αναφωνεί: "Mε έφαγε εκείνο το πιράνχας, ο Λούβαρης". Ο Βενγκέρ που μόλις είχε παραιτηθεί από την Μονακό επειδή ήθελε "να κάνει κάτι καινούργιο" δέχτηκε μια άκρως δελεαστική πρόταση απ'τον Κόκκαλη που πραγματικά έδινε "γη και ύδωρ" στον Αλσατό για να αναλάβει την ομάδα. Τα διεθνή ΜΜΕ χαρακτήριζαν "τελειωμένη" την υπόθεση και μάλιστα ο Βενγκέρ βρέθηκε στο Καραϊσκάκη για να δει τον Ολυμπιακό. Τελικά δεν τα βρήκε με τον Κόκκαλη και αποδέχτηκε την πρόταση της Ιαπωνικής Ναγκόγια Γκράμπους Εϊτ. Ηταν η ίδια εποχή που συν-υπήρξε με τον Ζίκο στην Ιαπωνία.

Και αφού αναφέρθηκα στο 1994, ιδού και οι φωτογραφίες από την έλευση του Ρασίντ Γεκινί στην Ελλάδα τον Ιούλιο του 1994. Ο Γεκινί που τον είχαν δει οι γαύροι στο Μουντιάλ να ...δαγκώνει τα δίχτυα, καθυστέρησε να φτάσει στην Ελλάδα επειδή έπαθε ελονοσία. Μάλιστα, ο Νίκος Αλέφαντος είπε τότε την περιβόητη ατάκα: "Θα μας κολλήσει όλους ο αρρωστιάρης ο μαύρος". Περισσότερα για τον Γεκινί που ήρθε στην Ελλάδα 31 χρόνων (εγώ θα έπαιρνα όρκο ότι ήρθε ...41), ενώ έλεγε ότι ήταν 25 (!) εδώ στο blog του Νίκου Μποζιονέλου που κάνει πολύ καλή δουλειά θυμίζοντάς μας παίκτες που πέρασαν από την Ελλάδα και στη συνέχεια χάσαμε τα ίχνη τους.









Ο Γεκινί πέρασε και δεν ...ακούμπησε στο γαύρο, παρόλο που ήρθε μετά βαϊων και κλάδων. Αντίθετα ο Ιλια Ιβιτς που ήρθε το ίδιο καλοκαίρι πολύ πιο αθόρυβα από τον Νιγηριανό, έκανε πολύ πιο σπουδαία καριέρα και αγαπήθηκε από τους οπαδούς του γαύρου.



Η "πρώτη" του Λιάκου στον γαύρο

31 comments:

pensierix said...

Ξέχασες και το 2-1 τη χρονιά που βγήκαμε πρώτοι στον όμιλο (τη χρονιά με τους 2 ομίλους). Γκολ ο Μανώλης, χαμένο πέναλντι ο Μπασινάς(είχε χάσει και άλλο ένα στο ματσάκι που ήρθαμε ισόπαλοι με το γκολ του Βύντρα), χαμένες ευκαιρίες κτλ. Χάσαμε μεν, με πολύ καλή εμφάνιση δε...Αλλά μάλλον ανέφερες τα θετικά αποτελέσματα μόνο...

pensierix said...

Το βιντεάκι με τον εν λόγω αγώνα:

http://www.youtube.com/watch?v=j31YX2MXiXQ

gatti said...

@pensierix: Εχουμε 2 ήττες στην Αγγλία από την Αρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ με το ίδιο σκορ (2-1) η μία το 1998 και η άλλη που αναφέρεις το 2001. Αλλά όντως ήθελα να αναφέρω μόνο τα θετικά για να δείξω ότι είναι πολύ λίγα, μόλις δύο! Μία ισοπαλία δική μας και μία του ΠΑΟΚ. Επίσης πρόσθεσα "επί αγγλικού εδάφους" γιατί δεν ήταν κατανοητό...

gatti said...

@pensierix: Tην φωτογραφία με το χαμένο πέναλτι την είχα βάλει στο πρώτο - πρώτο ρετρό αφιέρωμα που έκανα...

Ωραίες εποχές τότε...

pensierix said...

Εγινε κατανοητό οτι αναφερόσουν στα επί αγγλικού εδάφους παιχνίδια. Εντός έχουμε νίκες...Πάντως, τα δύο ματσάκια με ήττα από την Αρσεναλ ήταν κόντρα στην τάση που αναφέρεις "δεν προλαβαίναμε να μαζεύουμε"!!¨

:))))

Ωραίες εποχές, όντως. Κι όμως, η ομάδα που κόντραρε στα ίσια την Αρσεναλ στο Χάιμπουρι και πέρασε από δύο ομίλους στο Τσου Λου δεν πήρε το πρωτάθλημα...

koutavaki said...

Ο Τεμπεσίρης λέει ότι ο γαύρος είναι η Μάντσεστερ της Ελλάδας οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για τα παλικάρια.Το 'χουνε!Αυτό που περιμένω εναγωνίως είναι να δω τι θα μας παρουσιάσει σήμερα ο μαθουσάλας από το Μεσολόγγι!Καλημέρες!

eforas said...

Ας ελπίσουμε ο τίτλος σου να είναι προφητικός και να αποδειχτούν όντως "Top Gun(ners)" σήμερα! Καλημέρα!

Divo said...

Σύμφωνα με εξακριβωμένες πληροφορίες ο Σερ Άλεξ τηλεφώνησε στον κολλητό του Αρσέν Βενγκέρ χθες βράδυ και μεταξύ άλλων του είπε:

"Αρσέν το νου σου. Είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε με τον Ολυμπιακό πρέπει αν είσαι το ίδιο σοβαρός"

Του έστειλε επίσης και link με τη σαβούρα του ΤενΤεν.

Ακούγεται πως ο Αρσέν έχει ακόμα κοιλόπονο απο τα γέλια.

Μεγάλο πειραχτήρι ο παππούς τελικά.

Divo said...

Σχόλιο σε έτερο blog:
"Ρε παιδιά εγώ που ταξιδεύω με Emirates θα πάρω κανα μίλι δώρο με κάθε γκολ την Τρίτη;"

Τσ τσ τσ μα πόσο πικρόχολος είναι ο κόσμος.....

island said...

Έχω λίγο χρόνο και τώρα που βρήκα λίγο σε διάβασα στα προηγούμενα. Ένα σχόλιο για αυτά. Αυτός ο Μίκλαντ είναι αναντικατάστατος. Κάτι πήγαμε να κάνουμε με τον Φλίπσεν αλλά ήταν άτυχος. Και έχουμε τον Σιμάο που σκυλί μεν, αλλά όπως είπες και εσύ, πάσα στα 2 μέτρα δεν μπορεί. Σε συνδιασμό με τις σέντρες διαβήτη του Βύντρα δεν πάμε καλά από θέμα ευκαιριών. Γι αυτό κιόλας το γήπεδο έχει γείρει προς τα αριστερά που είναι και η δύναμή μας. Ά ρε Μίκλαντ...εσύ και οι μπύρες σου. Κεντούσες μέσα στοι γήπεδο!

Όσο για σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι Άγγλοι θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα των Ισπανών μπασκεμπολιστών. Το γνωστό run and gun. Άσε που έχω και μία υποψία πως θα σπάσει και εκείνο το ρεκόρ με την Γιουβέντους!

ΥΓ Στο φλας μπακ θα ήθελα και τον Σαραβάκο. Ειδικά τότε που πήγε στην ΑΕΚ και του φωνάζαν οι δικοί μας "Μητσάρα βαζέλα, βγάλε την φανέλα". Αυτήν την αναγνώριση δεν την έχει τύχει άλλος νομίζω.

Φιλιά ρε... :)

gatti said...

@pensierix: Είναι γεγονός ότι εμείς μια χαρά τα πήγαμε με την Αρσεναλ. Δεν ...μαζέψαμε από τους "κανονιέρηδες".

Aπό άλλους μαζέψαμε....


:)))

gatti said...

@koutavaki: O Τεμπεσίρης είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν στην συνέντευξη που διάβασα.
Κοντός ψαλμός αλληλούια! Αρχίζει το ματς! ;))))

gatti said...

@eforas: Λες να αποδειχτεί προφητικός o τίτλος; Εσύ που είσαι της "δουλειάς", πόσο δίνει το 4-6;

:)))

gatti said...

@Divo: Eχει καλλιεργηθεί πολύ η ιδέα πως δεν θα σταματήσει να γράφει το κοντέρ. Εγώ πάντως νομίζω ότι όλα θα εξαρτηθούν από την Αρσεναλ. Αν πιάσει απόδοση θα βάλει πολλά. Αν όχι, ο γαύρος θα φύγει όρθιος από το Εμιρεϊτς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Η Αρσεναλ θα δώσει το ρυθμό.

Τελικά με τη Ρεάλ είχε πει ο παππούς ή με τη Μίλαν;

Ποτέ δεν κατάφερα να το διευκρινίσω...

Επρεπε πάντως να δίνονται δωράκια σε κάθε γκολ, η αλήθεια να λέγεται...

gatti said...

@island: Μεγάλος παίκτης ο "κουνούπης" πράγματι! Ο Φλίπσεν ήταν όντως άτυχος.

Δεν νομίζω ότι θα σπάσει το ρεκόρ με τη Γιούβε.

Ξέρεις, με κρατάει λίγο που είναι εγγλέζικη ομάδα. Και αυτοί είναι υπερόπτες και γι΄ αυτό δεν γουστάρω να μας ξεφτιλίζουν. Αλλά αν ο γαύρος πάει ...γυρεύοντας, τι μπορώ να κάνω;

Εβαλε κι αυτά τα μαύρα βλέπεις, είναι σαν να πενθεί από τώρα. Αφού είναι γκαντέμικες, γιατί δεν φόρεσε τις γκρίζες;

ΥΓ. Θα έρθει και ο Σαραβάκος με την ...ώρα του. Προς τον παρόν τον έχω βρει με την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Θέλει κι άλλο ψάξιμο το αρχείο...


Φιλιά, Νησάκι! :)))

eforas said...

Τι να δίνει το 4-6; Ψίχουλα! Ρε, τα παιδάκια, να φοβούνται τον κηπουρό! Που'σαι Τιερί και Εμάνουελ να ρίξεις τα γκολάκια! (ούτε ο στίχος δε μου βγαίνει πια σωστά!) Άντε γειά!

paoad said...

Μέτρια πράγματα από Άρσεναλ. Πολύ καλή κυκλοφορία, αλλά 0 αποτελεσματικότητα. Δεν είναι για μεγάλα πράγματα ούτε κ φέτος οι κανονιέρηδες. Πρέπει να βρει ένα μεγάλο φόρ επιτέλους.

pensierix said...

Ενα σέντερ φορ δεν έχει αυτή η Αρσεναλ; ΟΚ, έκανε ευκαιρίες, έβγαλε πολλά ο Νικοπολίδης αλλά με έναν Αντεμπαγιόρ μπροστά την πεντάρα δεν τη γλύτωνε ο γαύρος...Πάντως, ο ανύπαρκτος και σήμερα Ολυμπιακός έγινε φαβορί να περάσει από τη τρίτη αγωνιστική στην επόμενη φάση με νίκη επί της Σταντάρ...(ομαδάρα η Αλκμααρ, paoad;).Αν το καλοσκεφτούμε, παραδόξως μια χαρά του έκατσε σήμερα που έχασε(από το να έρθει ισόπαλος) γιατι θα βρει την Αρσεναλ αδιάφορη την τελευταία αγωνιστική...

paoad said...

Η Αλκμααρ έχει πολύ καλό υλικό αλλά πολύ κακό προπονητή (βλέπε Παναθηναϊκό). Όταν έκανα την πρόβλεψη για την αλκμααρ στηριζόμουν στη περσινή της πορεία κ δεν περίμενα να παρουσιάσει τόσο κακό πρόσωπο με τον Κούμαν στο πάγκο.

Κ η Σταντάρ έχει πολύ καλό υλικό, αλλά για κάποιο λόγο είναι σε πτώση αυτό τον καιρό.

Με άλλα λόγια, η τύχη του γαβρου δεν περιγράφεται

pensierix said...

@paoad

Πλάκα κάνω, αλίμονο αν μπορεί να προβλέψει κανείς ότι μια ομάδα θα σέρνεται...Φυσικά, άλλο Φαν Χάαλ κι άλλο Κούμαν...Είναι και θέμα τύχης, πότε θα βρεις μπροστά σου μια ομάδα, αν θα είναι φορμαρισμένη κτλ κτλ. Μπορεί η Αλκμααρ σε 2 μήνες να πετάει...Πολύ τυχερός ΚΑΙ σήμερα ο γαύρος...(τα περί καλής αμυντικής λειτουργίας τα ακούω βερεσέ όταν δεν έχεις ξεμυτήσει από την περιοχή σου). Δεν μπορεί, θα γυρίσει ο τροχός και σε ανύποπτο χρόνο γιατί όλα θετικά του πάνε του γαύρου μέχρι τώρα...

koutavaki said...

Ίσα ίσα πρόλαβα τα γκολ γιατί σήμερα γ******* ο Δίας!Κρίμα που δεν έκανε καμιά βολτούλα ο μαθουσάλας να γελάσουμε.Αλλά τι βολτούλα άμα δεν προφταίνεις ούτε το πάτερ ημών να πεις!Επιφυλλασσόμεθα!Αφού λοιπόν δεν είδα τον αγώνα,το μόνο που μπορώ να σχολιάσω είναι ότι το δεύτερο γκολ είναι καθαρό οφσάιντ.Και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα!

paoad said...

Ναι, κάποια στιγμή ελπίζω να γυρίσει ο τροχός, γιατί ο γαβρος πιάνει μπαρμπούνια με τον κώλο αυτό το καιρό. Ποια αμυντική λειτουργία;; παρέλαση έκανε ο αρσάβιν και βαν προπερσι στη περιοχή του γαβρου, αλλά τα έστελναν πάνω στο μέλος. Εν τω μεταξύ είχε εκστασιαστεί ο Σωτηρακόπουλος...εξαιρετική αμυντική λειτουργία, φοβερή αλληλοκάλυψη, φαντάστικός ο Λέντεσμα- το ίδιο ματς βλέπαμε;;

Άντε να δούμε κ εμάς. Μαθαίνω ότι ο Τεντάς σκέφτεται να παρατάξει την ίδια ενδεκάδα και αρχίζω και διαολίζομαι πάλι...

Για όσους παίζουν στοίχημα- Το 2πλό της Μπενφίκα δίνει 2.05 και όσο και αν προσπαθώ δεν μπορώ να βρώ ένα λόγο που μπορεί να σπάσει…

gatti said...

@eforas: Tι στίχος να σου βγει... Εδώ μιλάμε ότι κλαίνε όσοι έπαιξαν over...

gatti said...

@paoad: Συμφωνώ. Καλή κυκλοφορία αλλά όπως θα έλεγε και ο Γεωργίου, πολύ κοκό και από αβγό τίποτα...

gatti said...

@pensierix: Oντως έγινε φαβορί ο γαύρος για να περάσει. Με πρόλαβες με την Αλκααρ, ετοιμαζόμουν να ...πειράξω εγώ τον paoad. Αλλά δεν πειράζει, θα τον πειράξω με την Σταντάρ, που επίσης μας την έχει παρουσιάσει ομαδάρα.

Πάντως, αν το σκεφτείς, η τύχη τον ακολουθεί τον γαύρο στο Τσιαμπιολί. Ο ένας τραυματίζεται ο άλλος τιμωρείται, μέχρι και τροχαίο είχε παίκτης της Αρσεναλ. Τον θέλει φέτος!

gatti said...

@paoad: Τσ τσ τςςςς Δικαιολογίες! :pppppppp

gatti said...

@pensierix: O Koύμαν είναι γνωστός μυρουδιάς. Πάντα ήταν!

Το θέμα είναι να του γυρίσει ο τροχός στο πρωτάθλημα του γαύρου. Στο Τσαμπιολί έτσι κι αλλιώς πόσο μακριά να πάει;

gatti said...

@koutavaki: Πού να κάνει βολτούλα σήμερα ο μαθουσάλας;. Αφού παίχτηκε το έργο "τρεχάτε ποδαράκια μου κ.λπ. κ.λπ.". Πάντως μια χαρά έπαιξε κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Μόνος του την κράτησε την Αρσεναλ.

Χάρηκες για το οφσάιντ; Μπα... Αν χάρηκες για τον λόγο που νομίζω (για να νοιώσει δηλαδή την αδικία), τότε θα είχε αξία αν ήταν το μοναδικό γκολ που έφαγε. Αφού ήταν το δεύτερο, μικρή σημασία έχει...

gatti said...

@paoad: Eίναι γεγονός ότι χωρίς καλή άμυνα στην Ευρώπη δεν πας πουθενά. Αλλά συμφωνώ πως σ' αυτό το παιχνίδι δεν μπορούμε να μιλάμε για αμυντική λειτουργία. Είναι αστείο και να το συζητάμε. Μόνο ο Σωτηρακόπουλος τα βλέπει αυτά.

Βρε, τι κακό είναι αυτό με σένα; Γιατί πας και διαβάζεις τα πλάνα του τεντά; ε; Ε; Για να διαολίζεσαι εσύ και να διαολίζεις κι εμάς; Αστο να πάει στην ευχή!

paoad said...

Αααα εσύ το έχεις σίγουρο ότι θα νικήσει τη στανταρ… ε;

Λοιπόν υπάρχει το ευνοϊκό σενάριο Α και το λιγότερο ευνοϊκό σενάριο Βου. Α: Ο γαβρος νικά με τα χίλια ζόρια τον Πελατειακό, φέρνει χ με αστέρα και γνωρίζει την ήττα με 1-2 από την Στανταρ στο Καραϊσκάκη. Β: ο οσφπ έρχεται ισόπαλος με τον Λεβαδειακό, δεύτερο καπάκι χ με αστέρα 0-0, απολύεται ο Ζίκος- ξανά-αναλαμβάνει ο Μπάντοβιτς και νικά αγχωτικά τη Σταντάρ αξιοποιώντας τη μοναδική ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Διαλέγεις και παίρνεις.

Λες να σταματήσω να τα διαβάζω και να περιμένω να με εκπλήξει;;;

gatti said...

@paoad: Καθόλου σίγουρο δεν το έχω ότι θα την κερδίσει. Για τον γαύρο μιλάμε!

Το Βου θα πάρω! Το Βου!!!


Να σε εκπλήξει μια φορά όταν τα διαβάζεις, αποκλείεται. Αλλαξε τακτική, μπας και σε ξαφνιάσει ευχάριστα! :))))